«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι!

γράφει ο Καταχανάς (Γ.Μεταξάς) 


 

Άλλη μία επιτυχία φαίνεται να κατάφερε το ιστολόγιό μας. Σε ούτε δύο μήνες ζωής (θυμίζω ότι 15 Ιανουαρίου 2021 ήταν η «παρθενική» μας δημοσίευση), κατάφερε να μπει στην «black list».

Όπως μου έχουν αναφέρει φίλοι του ιστολογίου, όταν τους έρχεται ενημέρωση στο email για κάποια δημοσίευσή μας και πατάνε για να τη δουν, εμφανίζεται ένα μήνυμα που τους ενημερώνει ότι «η σελίδα αυτή, πιθανόν να μην είναι ασφαλής». Αυτό σημαίνει ότι το ιστολόγιό μας είναι στην black list της ΝΤΠ!

Τιμή μας και καμάρι μας!

Είναι λογικό η Αλήθεια να ενοχλεί. Βλέπετε, σε μία κοινωνία όπου βασιλεύει το ψέμμα, η απάτη, η απανθρωπιά, η διαφθορά και η αθλιότητα, το να αποκαλύπτεις την Αλήθεια, το να ξεσκεπάζεις την απάτη, το να χτυπάς την απανθρωπιά, το να διαπομπεύεις τη διαφθορά και το να επιτίθεσαι κατά της αθλιότητας θεωρείται πράξη επικίνδυνη για το Σύστημα. Γι’ αυτό… τιμή μας και καμάρι μας!

 


 

Μας κατηγορούν για «ρητορική μίσους»! Δηλαδή, όταν ακούμε τον μπάτσο να φωνάζει «πάμε να τους γ@μήσουμε, πάμε να τους σκοτώσουμε!», θα πρέπει να χειροκροτάμε ή να το βουλώνουμε;

Όταν η «κυβέρνηση» καταπατά κι εξευτελίζει το Σύνταγμα, λαμβάνει εγκληματικά μέτρα κατά του εμπορίου και κατά του τουρισμού, δολοφονεί με «lockdown» τους Έλληνες, θα πρέπει να δίνουμε και συγχαρητήρια;

Σας ενοχλεί που δε στεναχωρηθήκαμε για τον τραυματία νεοκομιτατζή! Δε βρίσκουμε το λόγο να στεναχωρηθούμε για κάποιον που δε διστάζει να χτυπάει αθώους πολίτες, γυναίκες και ηλικιωμένους. Αυτός στεναχωριέται όταν χτυπάει γυναίκες; Στεναχωριέται όταν χτυπάει ηλικιωμένους; Στεναχωριέται όταν χτυπάει αθώους; Όχι βέβαια! Κάθε άλλο! Ηδονίζεται! Βάζουμε στοίχημα ότι πάει γκλοπιά και οργασμός! Για ποιο λόγο λοιπόν εμείς να στεναχωρηθούμε για ένα τέτοιο πωρωμένο και ασυνείδητο άτομο; Αντιθέτως, ο τραυματισμός του μας είναι εξ ίσου αδιάφορος με τον δικό του όταν αφήνει αιμόφυρτους αθώους πολίτες στο δρόμο. Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι!

Νομίζω ότι η γλώσσα που χρησιμοποιώ είναι απλή, λιτή και κατανοητή στον καθ’ έναν. Ακόμα και στα βλήματα που «κοσμούν» την ΕΥΠ και που διαβάζουν τα ιστολόγια του πατριωτικού χώρου, μεταξύ των οποίων και το «κανένα ζόρι». Άλλωστε, γι’ αυτούς τα γράφω απλά και κατανοητά. Διότι όταν δεν έχεις τη διάκριση να ξεχωρίσεις το σωστό και το λάθος, σίγουρα δεν μπορείς να διαβάσεις πολύπλοκα άρθρα.

Κι η διάκριση του σωστού και του λάθους, είναι πολύ απλή. Απλούστερη κι από τη διαδικασία αναπνοής. Ας κάνουμε και μερικά δωρεάν μαθήματα για τα παιδιά της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τα παιδιά της Ασφάλειας και τα παιδιά της ΕΥΠ που μας παρακολουθούν.

 


Ποια πράγματα είναι σωστά:

  1. Το να αγαπάς την Πατρίδα σου
  2. Το να προστατεύεις τους αθώους πολίτες
  3. Το να υπερασπίζεσαι το δίκαιο με κάθε τρόπο
  4. Το να συλλαμβάνεις εκείνους που δολοφονούν τον Έλληνα
  5. Το να εναντιώνεσαι στο άδικο
  6. Το να τηρείς την ισονομία
  7. Το να μη χτυπάς αδιακρίτως
  8. Το να υπερασπίζεσαι μέχρι θανάτου τη Σημαία της Πατρίδος σου
  9. Το να τιμάς τους προγόνους σου και να προσπαθείς να τους μοιάσεις κατά το δυνατόν
  10. Το να σέβεσαι την ανθρώπινη ζωή κι αξιοπρέπεια

Ποια πράγματα είναι λάθος:

  1. Το να μισείς την Πατρίδα σου
  2. Το να υπερασπίζεσαι μία κυβέρνηση που έχει εξευτελίσει το Σύνταγμα
  3. Το να υπερασπίζεσαι το άδικο και το απάνθρωπο
  4. Το να υποκλίνεσαι στους δολοφόνους του Έλληνα
  5. Το να εναντιώνεσαι στο δίκαιο
  6. Το να μην τηρείς την ισονομία
  7. Το να χτυπάς αδιακρίτως
  8. Το να αδιαφορείς για τη Σημαία της Πατρίδος σου
  9. Το να αδιαφορείς για τους προγόνους σου που αγωνίστηκαν για να υπάρχεις
  10. Το να απαξιώνεις την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια

Εάν λοιπόν, δεν μπορείτε να καταλάβετε αυτά τα απλά, τότε έχετε πρόβλημα κρίσης. Τότε, είστε πωρωμένοι. Χωρίς συνείδηση, χωρίς ταυτότητα, χωρίς προσωπικότητα. Είστε απλά άλλο ένα πιόνι στη σκακιέρα.

Στ’ αλήθεια θεωρείτε ότι εμείς είμαστε τόσο ηλίθιοι ώστε να μην μπορούμε να καταλάβουμε τι παίζεται; Στ’ αλήθεια πιστεύετε ότι είμαστε «επαναστάτες χωρίς αιτία»;

Αν ναι, θα σας απογοητεύσω! Ο James Dean πέθανε προ πολλού! Ναι! Είμαστε επαναστάτες. Αλλά με μπόλικες αιτίες και άπειρες αφορμές.

Όπως έγραψα και σε προηγούμενη δημοσίευση, δεν ξυπνήσαμε μια μέρα και μεταξύ τεντώματος και βουρτσίσματος δοντιών αποφασίσαμε να μισούμε. Και το χειρότερο ξέρετε ποιο είναι; Ότι ο Έλληνας, είναι σαν το Θεό: μακρόθυμος! Ξέρει να συγχωρεί και να υπομένει. Για να φτάσει ένα ποσοστό Ελλήνων να σας μισεί, θα πει ότι έχετε ξεπεράσει κάθε όριο.

Και για να είμαι δίκαιος, δεν αναφέρομαι μόνο στους αστυνομικούς, ή μόνο στους πολιτικούς. Όχι! Αναφέρομαι στους:

  • Πολιτικούς
  • Στρατιωτικούς καριέρας
  • Αστυνομικούς
  • Λιμενικούς
  • Δικαστικούς
  • Εισαγγελείς
  • Δημοσιογράφους
  • Εφοπλιστές
  • Τραπεζίτες
  • Χρηματιστηριακούς
  • κοκ

Είναι αρκετά μεγάλη η λίστα.

Και θα ρωτήσω πάλι:

Στ’ αλήθεια πιστεύετε ότι ο Έλληνας δεν έχει φιλότιμο;

Στ’ αλήθεια πιστεύετε πως αν η συμπεριφορά σας ήταν διαφορετική, εμείς θα ξεσηκωνόμασταν εναντίον σας;

Στ’ αλήθεια πιστεύετε ότι τώρα σας βρίζουμε άδικα;

Θα το γράψω άλλη μία φορά, γιατί «scripta manent, verba volant» ( = τα γραπτά μένουν, τα λόγια πετούν):

Ο ελληνικός λαός, έχει φιλότιμο! Και το φιλότιμο του ελληνικού λαού ορίζει πως οφείλει να προστατεύει, να σέβεται και να υπερασπίζεται ακόμα και με την ίδια του τη ζωή αν χρειαστεί, εκείνους που πράττουν το σωστό. Εκείνους που τον προστατεύουν. Εκείνους που στέκονται δίπλα του. Εκείνους που τον σέβονται. Κι αυτό είναι ιστορικά αποδεδειγμένο.

Σε αυτό το ιστολόγιο, έχουμε ένα βασικό πρόβλημα: υπερασπιζόμαστε το δίκαιο! Κι αυτό σημαίνει ότι αν χρειαστεί, θα υπερασπιστούμε κι εσάς. Υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι έχετε δίκαιο.

Και θα σας πω και κάτι ακόμα για να το βάλετε στο μυαλό σας:

Ο ισχυρός, δεν έχει ανάγκη τη βία και τον εκφοβισμό για να διατηρήσει την κυριαρχία του. Κάθε άλλο. Αρκεί η ύπαρξή του και μόνο για να το κάνει.

Τη βία και τον εκφοβισμό τον χρησιμοποιούν οι ανίσχυροι. Οι ανασφαλείς. Εκείνοι που τρέμουν μήπως κάποιος δει τις αδυναμίες τους και τους γκρεμίσει από το θρόνο τους.

Το Σύστημα αποτελείται από ανθρώπους όπως η φατρία Rothschild, η φατρία Rockefeller και τα τσιράκια τους. Δεν είναι απρόσωπη (δε θα αναφερθώ στο βάθος, γιατί δεν είναι της παρούσης). Το Σύστημα λοιπόν, χρησιμοποιεί τον εκφοβισμό, τη βία και την τρομοκρατία για να διατηρηθεί. Αυτό από μόνο του δείχνει ότι είναι πολύ αδύναμο. Πολύ ευάλωτο. Μπορεί να γκρεμιστεί σα χάρτινος πύργος στην πρωινή καλοκαιρινή αύρα.

Και το χειρότερο γι’ αυτούς, είναι ότι έχουν συνειδητοποιήσει ότι όσοι αντιστεκόμαστε το έχουμε καταλάβει. Έχουν συνειδητοποιήσει ότι γνωρίζουμε τα τρωτά τους σημεία. Έχουν συνειδητοποιήσει ότι μπορούμε να τους γκρεμίσουμε μέσα σε μισή ώρα. Και για να καταφέρουν να κρατηθούν, κρατάνε ομήρους τα πιο δυνατά μας όπλα: ΕΣΑΣ!

 


 

Και σας κρατάνε ομήρους με τους εξής απλούς τρόπους:

  • Χρήματα
  • Πλύση εγκεφάλου

Δύο απλές κινήσεις! Πάμε να δούμε πώς γίνονται:

Πρώτον, πλησιάζουν μία κυβέρνηση. Αυτό, μπορεί να γίνει είτε με ευθεία προσέγγιση, είτε μέσω επενδύσεων.

Δεύτερον, τάζουν δύναμη και χρήμα. Εάν αυτό δεν πιάσει, τότε αναζητούν τα τρωτά σημεία του για να τον εκβιάζουν. Κι αν ούτε αυτό πετύχει, τότε δημιουργούν πυρήνα στην αντιπολίτευση. Προχωράνε σε αποσταθεροποίηση και τελικά βοηθάνε ν’ ανέβει η κυβέρνηση που επιθυμούν.

Τρίτον, όταν έχουν την κυβέρνηση που επιθυμούν, παίρνουν υπό τον έλεγχό τους την τράπεζα. Ελέγχοντας το χρήμα μίας χώρας, ελέγχεις την ίδια τη χώρα. Έτσι, η όποια κυβέρνηση χάνει πλέον τον έλεγχο της χώρας. Πλέον έμμεσα την κυβερνούν αυτοί.

Τέταρτον, για να εξασφαλίσουν ότι και οι μελλοντικές γενιές αυτής της χώρας θα είναι στη δούλεψή τους, επεμβαίνουν στο εκπαιδευτικό σύστημα. Το εκπαιδευτικό σύστημα πια, δε σε διδάσκει να έχεις προσωπικότητα. Δε σε διδάσκει να παίρνεις τη ζωή στα χέρια σου. Σε διδάσκει να είσαι δούλος. Να είσαι υπάλληλος. Να είσαι υπάκουος.

Πέμπτον, αφού όλα έχουν προχωρήσει, πρέπει να διασφαλίσουν ότι δε θα έχουν ενοχλητικές αντιδράσεις. Έτσι, αλλάζουν νόμους και σύνταγμα στα μέτρα τους. Ταυτόχρονα εκπαιδεύουν τα Σώματα Ασφαλείας να μισούν όποιον αντιστέκεται στο Σύστημα. Έτσι, καταστέλλουν αντιδράσεις. Όσο πιο δυνατή γίνεται μία αντίδραση, τόσο πιο απάνθρωπα γίνονται τα Σώματα Ασφαλείας.

Έκτον, με τις μεθόδους της υπόσχεσης χρήματος και δόξας, αλλά και με τον εκβιασμό, παίρνουν με το μέρος τους δικαστικούς, εισαγγελείς και δημοσιογράφους. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζουν αποφάσεις υπέρ τους αλλά ταυτόχρονα κάνουν μέσω των ΜΜΕ πλύση εγκεφάλου στους πολίτες.

Αυτά είναι τα βήματα. Κι όταν ξέρεις τα βήματα, ξέρεις και ποια είναι τα τρωτά σημεία τους. Ξέρεις πώς μπορείς να τους γκρεμίσεις. Κι εμείς το ξέρουμε. Το θέμα είναι να το συνειδητοποιήσετε κι εσείς. Και το πιο σημαντικό είναι να συνειδητοποιήσετε ότι είστε αναλώσιμα πιόνια γι’ αυτούς.

Για εμάς όμως, δεν είστε. Διότι μία κυβέρνηση εθνοκεντρική, σας χρειάζεται για να είστε ο πυρήνας της λειτουργίας του κράτους. Μία σοβαρή εθνοκεντρική κυβέρνηση, δε θέλει τραμπούκους. Θέλει συνεργάτες. Κι εμείς αυτό θέλουμε.

Όμως, όσο τους υπηρετείτε, θα είμαστε απέναντί σας. Κι επειδή πλέον η υδρία ξεχείλισε, μην περιμένετε να είμαστε ευγενικοί. Αρκετά με την ανοχή και την ευγένεια.

Τώρα είναι η ώρα για όλους εσάς, αλλά και για τον κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά ν’ αποφασίσετε εάν θα συνεχίσετε να τους υπηρετείτε παραμένοντας μέρος του προβλήματος, ή αν θα συνταχθείτε με τον ελληνικό λαό και θα συμβάλλετε στη λύση του.

Η απόφαση είναι δική σας. Η συμπεριφορά μας, θα εξαρτηθεί από αυτήν την απόφαση. Σκεφτείτε το πολύ καλά…


kanenazori.com


8 σχόλια:

  1. Για τρελλές αθλιότητες τα καρακόλια λέμε...
    http://www.oparlapipas.gr/2021/03/dikigoros-tis-manas-soy-eimai-tin-p-re-ena-mpoympoyki.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν το «Μολών λαβέ» που φοράει ο μπάτσος στην πλάτη είναι ναζιστικό σύμβολο... τι να πω... Εκεί στον «παρλαπίπα» έχουν χάσει την μπάλα.
    Από την άλλη, ο μπάτσος ντροπιάζει το σύμβολο αυτό με τις πράξεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο, έχει χάσει τη μπάλλα το σάιτ αν έχει αποδεχτεί τις διαστρεβλώσεις αυτές. Καλά έκανες και το έθιξες. Εγώ το είχα προσπεράσει το τουίτ, δεν το πρόσεξα.

      Διαγραφή
  3. Είχαμε έναν δράκο
    κάτω στο νησί
    κάπνιζε ταμπάκο
    έπινε κρασί
    Και το μεσονύχτι
    σίδερο καρδιά
    άπλωνε το δίχτυ
    κι άρπαζε παιδιά
    Υπομονή
    ήλιος θα φανεί
    με χρυσά φτερά
    πάνω απ’ τα νερά
    για να μας πει
    μες στην ντροπή:
    πολεμήστε
    και γκρεμίστε
    τη δρακογενειά

    Είχαμε έναν δράκο
    μαύρο και κοντό
    δεν φορούσε φράκο
    ούτε τρικαντό
    Εμπαινε στ’ αμπάρια
    έχαφτε κουκιά
    και τα παλληκάρια
    τά’χει μια μπουκιά

    Είχαμε έναν ράκο
    μα σαν τα σκυλιά
    σκάψαμε έναν λάκο
    στην ακρογιαλιά
    Για να πέσει μέσα
    με τρικλοποδιά
    σαν δεν είχε μπέσα
    ούτε και καρδια

    Στίχοι για το τραγούδι Ο δράκος – 1974 Νίκος Δημητράτος του έτους σε στίχους Νίκος Γκάτσος και σύνθεση Σταύρος Ξαρχάκος από το album Νυν και Αεί.
    Και το βίντεο από τον Αρτέμη https://youtu.be/-N9hx819a2k

    Κάντε υπομονή αδέρφια πλησιάζει ο ήλιος ο Χριστός θα φανεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεώργιε Μεταξά υποκλίνομαι και σου βγάζω το καπέλο. Συμφωνώ σε όλα όσα αναφέρεις. Είσαι η διαφήμιση της Λογικής! Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιωργη Τροπαιοφορε, βαρα! Αυτοι ακολουθουν το Βαρβιτσοτεικο δογμα "ο καθενας μπορει να καιει την Ελληνικη Σημαια".

    Αυτο δεν ειναι αποψη. Ειναι γεγονος καταγεγραμμενο. Το ειπε ο νεαρος γονος της φαμιλιας την ημερα του επισοδειου στην οδο Πατησιων μπροστα απο το Μουσειο. Αν δεν με απατα η μνημη μου, τοτε ηταν βουλευτης, σημερα υπουργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μόλις πατάς Διόδοτος, έχεις αρύθμιστο ρολόϊ και πας με το παλιό ημερολόγιο σου λένε.Σε λίγο θα μας ρωτάνε αν φοράμε μάσκες κι ότι ο υπολογιστής έχει και μεταδίδει τον Τσιορδοϊό. Αλήθεια πως δεν το σκέφτηκαν αυτό οι καλικαντζαραίοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή