«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.


 

 Τρεις νέοι άνθρωποι, από τρεις διαφορετικές χώρες, αντιμετωπίζουν ο καθένας με τον τρόπο του αυτόν τον παγκόσμιο παραλογισμό, αυτή την παγκόσμια χούντα του κοροϊδοϊού. Οι παγκόσμιοι σατανάδες σύντομα θα μάς βρούν όλους μπροστά τους. Μια παγκόσμια επανάσταση είναι στα σπάργανα και οι νέοι άνθρωποι θα πρωτοστατήσουν.

 

Koιτάξτε τί χουνέρι έκανε στα μπατσάκια ένας μάγκας Καναδός:

Καναδός πολίτης ταξιδεύει χωρίς τεστ 



Εύη Κιαγιά, η Ελληνίδα που δεν μάσησε ούτε και μέσα στο αστυνομικό τμήμα:

(κλικ στην εικόνα για να δείτε το βίντεο) 



Ξεχωριστή συγκίνηση (και θα καταλάβετε γιατί) δημιουργεί και ο λόγος αυτού του νεαρού Ισραηλίτη:

(κλικ στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)


 

Κ-Τ

 

13 σχόλια:

  1. Εφαρμογη των ΠτΣτΣ σε πληρη εξελιξη. Ο λαος περνει στο κατωπι τους πολιτικους, ερχονται τεχνοκρατικες κυβερνησης και ο παγκοσμιος ηγετης για 7 χρονια και στο τελος 2α Παρουσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βιάζεσαι για την 7ετία του αντίχριστου κύριε Μουλατσιώτη μου.. Έτσι τουλάχιστον λένε οι αγιορείτες γέροντες που λένε ότι προηγείται η 30ετία αναλαμπής της Ορθοδοξίας και εξυψώσεως της Ελλάδος πρώτα.
      Απ' την άλλη.. καλά θα ήταν να γίνουν όλα τώρα να ξεμπερδεύουμε.
      Για τους αναγνώστες μας.. να σημειώσω εδώ ότι με το "ΠτΣτΣ" εννοείς "πρωτόκολλα των σοφών της σιών".

      Διαγραφή
    2. Αν δεν κηρυχθεί το Ευαγγέλιο σε όλη την Οικουμένη δεν έρχεται ο τελικός «έξω από δω».Επίσης τα γεγονότα της Πόλης...αναλαμπή όπως είπες να δυναμώσει η Πίστη και μετά τα τελικά γεγονότα.

      Διαγραφή
    3. Δεν θα υπαρξει καμια αναλαμπη διοτι δεν υπαρχει μετανοια στο λαο. Το ευαγγελιο οποιος θελει μπορει να το ακουσει (μεσω τοσων χιλιαδων ομιλιων που υπαρχουν στο διαδικτυο) και να βαπτιστει σε μια εκ των εκατονταδων Ορθοδοξων Ιεραποστολων ανα την υφηλιο. Οποτε φρονω πως παμε "καρφι" για οσο περιγραφονται στην Αποκαληψη

      Διαγραφή
  2. > ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΜΕ ΚΆΤΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟ. .. ΤΟΝ ΕΠΙΚΟΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΑΠΌ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .
    ————–
    ΑΥΤΌ ΘΑ ΤΟ ΑΦΉΣΕΤΕ ;;;…… ΤΟ ΑΦΉΣΑΤΕ !!!!
    ΛΟΙΠΌΝ ΕΊΝΑΙ ΜΊΑ ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΜΕ ΚΆΤΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟ. .. ΤΟΝ ΕΠΙΚΟΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΑΠΌ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΜΊΑ ΑΚΡΩΣ ΦΙΛΙΚΉ ΧΏΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ… ΤΗΝ ΣΟΜΑΛΙΑ !!!!!
    ΚΑΙ ΠΟΥ ;
    ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΏΝΑ ΜΑΣ !!!!!…

    > https://www.facebook.com/dimitris.katsoupakis.5/posts/2922753021290246

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://mobile.twitter.com/CesareSacchetti/status/1367045696529068034
    Γιωργος-Αμαριανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εδώ, επισης. https://www.simonparkes.org/post/texas-and-mississippi
    Γιωργος-Αμαριανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργο μου σε υπερ-ευχαριστούμε και για τους δύο συνδέσμους!

      Διαγραφή
  5. https://www.pronews.gr/kosmos/967523_apisteyti-asydosia-poli-stin-ispania-epivalei-prostima-eos-60000-eyro-se-polites-poy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βιάζονται πολύ! Τούς τρώει ο κ@λος τους..
      Γι αυτό θα πάρουν τ' @@δια μας!

      Διαγραφή
  6. Βιώνοντας την όλο κ πιο βίαιη πραγματικότητα που μας έχουν προγραμματίσει να ζούμε τώρα κ μελλοντικά κ με λόγια όπως του Ισραηλίτης ίσως κάποιοι λίγοι ξυπνήσουν. Όχι όμως με τα λόγια του πρακτορακου Alex. https://www.rt.com/usa/517029-alex-jones-trump-video/amp/?__twitter_impression=true
    Γιωργος-Αμαριανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ..

    ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!
    ΣΎΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΙΧΘΕΊ ΤΟ ΕΡΓΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο διαολος να σε φυλαει απο μπατσινα αγαμητη.....ειδικα με ολα οσα ακουγονται....σου λεει ''εγω τι ειμαι'';;;; ουτε μια τοσοδουλα σεξουαλικη παρενοχληση;;;;;εχουμε λαλησει, παει..Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή