«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

Και τώρα… τι;

από Καταχανάς (Γ.Μεταξάς)


 

Κι ο κόσμος μας μπήκε σε μία φάση που οι σοβαρές υπηρεσίες πληροφοριών (εννοείται ότι η ΕΥΠ δεν ανήκει σε αυτές) είχαν προβλέψει ότι θα συνέβαινε. Η ισραηλινή Mossad, η αμερικανική CIA, η βρετανική SIS (MI6), η γαλλική DGSE και η γερμανική BND το είχαν επισημάνει σε σχετικές εκθέσεις τους. Ο πλανήτης βιώνει μία δεύτερη φάση «ψυχρού πολέμου».

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Sleepy Joe ανέλαβε την προεδρία των ΗΠΑ. Όσα είχε καταφέρει να χτίσει ο Donald Trump σε 4 χρόνια, εκείνος τα γκρέμισε μέσα σε 2 μήνες. Από τη μία το μεταναστευτικό γίνεται ξανά μείζον θέμα για τις ΗΠΑ, από την άλλη ξεκίνησε μία διαμάχη με τη Ρωσία που -βάσει των δεδομένων και των εκθέσεων- αναπόφευκτα θα οδηγήσει σε μία σύγκρουση. Και δυστυχώς, το Αιγαίο και η Μεσόγειος φαίνεται να είναι το «πεδίο βολής» αυτού του ψυχρού πολέμου…

Είναι γνωστό ότι οι Δημοκρατικοί κατηγορούσαν τη Ρωσία για τη νίκη του Donald Trump στις εκλογές. Ήταν η προετοιμασία για όσα θα έρχονταν. Κι έτσι, ο Sleepy Joe αποφάσισε να το περάσει σε άλλο επίπεδο.

Αρχικά έκανε το λάθος ν’ αποκαλέσει τον Πούτιν «δολοφόνο». Η απάντηση του Πούτιν ήταν άμεση: ανάκληση του πρέσβη της Ρωσίας στην Washington. Κι ύστερα… εξαφανίζεται ρωσικό υποβρύχιο ανοιχτά του Λιβάνου, ο Πούτιν ευχήθηκε (ειρωνικά) στο Sleepy Joe να έχει καλή υγεία, ενώ ο Μεντβέντεφ αποφάσισε να θυμηθεί τη «ρωσική αβρότητα» λέγοντας πως ο χρόνος δε λυπήθηκε τον Biden και πως οι ασθένειες και η ηλιθιότητα είναι ακριβές, υπονοώντας ότι ο Sleepy Joe θα πληρώσει ακριβά το τίμημα του ν’ αποκαλέσει τον Πούτιν «δολοφόνο».

Δεν ξέρω αν όντως ο Πούτιν είναι άνθρωπος ή κάτι άλλο (όπως ισχυρίζονται κάποιοι), αλλά ξέρω πως σίγουρα δεν είναι άτομο που θα ήθελες να τα βάλεις μαζί του…

Ήδη οι ΗΠΑ, βιώνουν σοβαρά εσωτερικά προβλήματα, αφού:

  1. Το Τέξας ξεκαθάρισε ότι δε θέλει να έχει καμία σχέση με την κυβέρνηση Biden.
  2. Έχουν ξεσπάσει ταραχές από αφροαμερικανούς και αναρχοκομμούνια σε πολλές Πολιτείες
  3. Το Τέξας και άλλες Πολιτείες των ΗΠΑ ξεκίνησαν μήνυση κατά της κυβέρνησης Biden καθώς η τελευταία «έβαλε στον πάγο» την άδεια για την κατασκευή του μεγάλου πετρελαϊκού αγωγού Keystone XL
  4. Η μεγάλη πλειοψηφία του αμερικανικού στρατού δεν αναγνωρίζει το Sleepy Joe ως νόμιμο πρόεδρο των ΗΠΑ
  5. Όπως ανέφερα και πιο πάνω, το λαθρομεταναστευτικό επανέρχεται ως μείζον πρόβλημα με χιλιάδες λαθρομετανάστες να περνούν τα σύνορα των ΗΠΑ και άλλους τόσους να περιμένουν στην ουρά

Καταστροφή όμως έχει έρθει και στις σχέσεις των ΗΠΑ με το εξωτερικό, καθώς:

  1. Η απόφαση του Biden να άρει τους περιορισμούς στην Τουρκία, βρήκε σύμφωνους μόνο τους παραδοσιακούς συμμάχους της Τουρκίας: τη Γερμανία. Οι υπόλοιπες χώρες δηλώνουν τη δυσφορία τους για το γεγονός, με μόνη εξαίρεση την Ελλάδα που ακολουθεί πιστά το δόγμα: «yes Boss»
  2. Ξεκίνησαν ξανά οι απειλές κατά της Βορείου Κορέας, με τον Κιμ Γιονγκ Ουν να «κρεμάει» τον Biden λέγοντας ότι δεν πρόκειται να απαντήσει σε αυτό το «τέχνασμα για χάσιμο χρόνου»
  3. Το δόγμα για κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή, πρόκειται να συνεχιστεί από εκεί που το άφησε η διακυβέρνηση του Barack Obama, με τη Χαμάς, τον ISIS και τους «Αδελφούς Μουσουλμάνους» να ετοιμάζονται για μία ιδιαίτερα «θερμή» περίοδο.
Ο Sleepy Joe κοιμάται όρθιος…

Να θυμίσω εδώ, ότι οι «Αδελφοί Μουσουλμάνοι» είναι οργάνωση της οποίας ηγείται ο Ερντογάν, έχει άρρηκτες σχέσεις με τον ISIS και υποστηρίζεται θερμά από το καθεστώς Biden δεδομένου ότι η Kamala Harris είναι μέλος της Οργάνωσης.

Και φτάνουμε στα δικά μας…

Οι κυβερνήσεις της χώρας από το 2009 και μετά, κατάφεραν το απίστευτο: να μην έχει η Ελλάδα ούτε έναν σύμμαχο! Γεγονός που καθιστά τη χώρα ιδιαίτερα ευάλωτη. Πιο συγκεκριμένα:

  1. Η Ρωσία επιθυμεί την εκδίωξη όλων των πολιτικών της Ελλάδας και αναζητά εκείνον που θα κρίνει ότι θα είναι καλύτερος σύμμαχος για εκείνη.
  2. Ο Sleepy Joe αδιαφορεί για την Ελλάδα
  3. Η Γερμανία τάσσεται σταθερά στο πλευρό της Τουρκίας
  4. Οι γείτονες χώρες (Αλβανία, Σκόπια, Βουλγαρία) είναι παραδοσιακά εχθρικές προς την Ελλάδα. Σε αυτές προστέθηκε και η Κροατία
  5. Ιταλία, Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία κυριολεκτικά έχουν αποστασιοποιηθεί
  6. Το Ισραήλ παραμένει τύποις σύμμαχος με το βλέμμα στραμμένο στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Καστελορίζου και Κύπρου
  7. Η Κίνα έχει ήδη συμμαχήσει με τους Δημοκρατικούς του Sleepy Joe κρεμόντας τις συμφωνίες με την Ελλάδα
  8. Η Αυστρία, αποτελεί παραδοσιακό εχθρό της Ελλάδας

Η Ρωσία ωστόσο, κάνει μία ύστατη χειρονομία καλής θέλησης, προκειμένου να δώσει στην Ελλάδα την ευκαιρία να αλλάξει ρότα και να τη δεχτεί ως σύμμαχο, στέλνοντας το Ρώσο πρωθυπουργό Μισούτσιν να συμμετάσχει στους εορτασμούς για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. Είναι απόλυτα σίγουρο ότι η Κουλοκυβέρνηση θα απορρίψει ΚΑΙ αυτήν την προσπάθεια της Ρωσίας, βάζοντας τη Χώρα σε αδιέξοδη γωνία. Έτσι κι αλλιώς, η συμφωνία με τον αγωγό φυσικού αερίου TAP, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια.

Τι σημαίνει αυτό για την Ελλάδα;

Η διαμάχη για τον ορυκτό (και όχι μόνο) πλούτο της χώρας μας έχει νύφες: ΗΠΑ, Ισραήλ, Γερμανία, Ρωσία, Τουρκία.

Η Γερμανία έχει σύμμαχο την Τουρκία, η οποία με τη σειρά της παίζει (όπως πάντα) παιχνίδι και με τις ΗΠΑ, που όμως δεν επιθυμούν τη Ρωσία στα πόδια τους.

Οι ΗΠΑ, κανακεύουν πλέον την Τουρκία, αλλά δε θέλουν ούτε τους Γερμανούς ούτε τους Ρώσους στα πόδια τους.

Το Ισραήλ δεν έχει καμία εμπιστοσύνη σε ΗΠΑ και Τουρκία και σίγουρα δε θέλει Γερμανία και Ρωσία να σταθούν πρόβλημα στα δικά της σχέδια.

Η Ρωσία δεν εμπιστεύεται κανέναν απολύτως και δε θέλει κανέναν απολύτως στα πόδια της.

Η Τουρκία παίζει διπλό παιχνίδι με ΗΠΑ και Γερμανία. Έχει ανοίξει μέτωπο με το Ισραήλ και φοβάται τη Ρωσία.

Η Ελλάδα από την άλλη, έχει παραδοσιακό σύμμαχο τη Σερβία. Ωστόσο, η σερβική κυβέρνηση δεν έχει καμία εκτίμηση στην ελληνική. Παραμένει όμως σύμμαχος του ελληνικού λαού. Ως χώρα, η Σερβία, είναι και παραδοσιακός σύμμαχος της Ρωσίας. Ίσως κάπου εκεί παίξει ένα παιχνίδι έστω έμμεσης συμμαχίας με τη Ρωσία, που όμως οι Κροάτες και οι Αλβανοί θα προσπαθήσουν να ανακόψουν όντας σύμμαχοι της Τουρκίας.

Κοινώς… τόμπολα!

Εάν συνεχιστεί αυτό το ψυχροπολεμικό κλίμα μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας, το πεδίο δράσης θα είναι σίγουρα η Μέση Ανατολή, το Αιγαίο και η Ανατολική Μεσόγειος. Και τότε… ο Θεός να βάλει το χέρι Του!

 

kanenazori.com 

 

20 σχόλια:

  1. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΕΧΕΙ Ο sleepy jo ;;
    ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ !.
    ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΤΙΝΑΞΗ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ !
    ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΣΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ.
    ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΕ






    ΠΟΡΔΕΣ !!!!!!!!!!
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΜΠΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΜΗΝ ΕΛΘΗ ΚΑΤΑ ΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΙΝΤΖΑ !
    ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΕ ΒΑΡΑΤΕ .
    ΕΤΣΙ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΤΟΥ !.
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ 😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.youtube.com/watch?v=2s7Th0k7yAg

    gia osoys mporoyn kai theloun na akousoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α Ψ Ο Γ Ο !!!

      Αλλά έχω μία ένσταση. Το θεωρείς σώφρον να αρχίσουμε να διαδίδουμε τέτοια εποχή αυτές τις αλήθειες, αντί να τις αφήσουμε γι αργότερα που θα απαλλαγούμε από την νεοταξική μέγγενη;
      Αυτή την στιγμή έχουμε (μάς δημιούργησαν δηλαδή) έναν νέο διχασμό: Τους ιοφοβικούς και (διπλο)μασκοφόρους κι απέναντύ τους εμείς(μάλιστα με το 90% του χριστιανικού χώρου μαζί μας). Φαντάζεσαι σε τί συνολικό χάος θα μπορούσαμε να περιέλθουμε ανακινώντας τώρα και αυτή την ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ αλήθεια;

      Δεν ξέρω.. το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή την στιγμή επιβιώνουμε σε τεντωμένο σχοινί.

      Απ' την άλλη...
      ίσως αν γίνονταν όλα πουτάνα.. να καθάριζε ό τόπος μια ώρα αρχύτερα.

      Γέρνω όμως προς την αρχική μου σκέψη: Ότι η δημιουργία Τ Ω Ρ Α κάθε νέου διχασμού.. θα λειτουργήσει εις βάρος μας.

      Διαγραφή
    2. Συνεχίζω:

      ..εις βάρος μας, γιατί δυστυχώς το μεγαλύτερο ποσοστό των θρησκευόμενων σε αυτή τη χώρα.. δεν έχει ακόμα την ικανότητα να διαχωρήσει τον Χριστό την Παναγία από το παπαδαριό. Αν και πολλοί χριστιανοί Έλληνες είδαν μόλις πρόσφατα με τα ίδια τους τα έκπληκτα μάτια, όλη την ξεπουλημένη "χριστιανική ηγεσία" να εμβολιάζεται.

      Διαγραφή
    3. η εκκλησια ειναι θεοκτιστη .αλλα μεσα στους αιωνες η ηγεσια της εκκλησιας παντα κοιταζε τα γροσια και τις λιρες , πορφυρες και φαι //

      Διαγραφή
    4. "αργότερα και αργότερα".... και φτασαμε 200 χρονια με ψεματα και αναληθειες.απευχομαι τον εμφυλιο .απευχομαι την κατασταση του μεταπολεμικου χαους με τους κομμουνιστες ..αλλα για να σπείρεις ενα χςραφι πρωτα αποψιλωση , καψιμο και μετα ξεκουραση και καινουργιοι σποροι .Το χαος ειναι βασικη αρχη ποικιλομορφιας και ο θανατος (αν και δεν υφισταται γενικα ) σαν λειτουργια δημιουργει ζωη .Η φυση δημιουργει καταστρεφοντας .Την στιγμη που γεννιεσαι αρχιζεις να πεθαινεις .Μια μονο δυναμη υπαρχει στην δημιουργια .Η χαοτικη υπερταξη και επειδη ειναι δυικο το πεδιο αυτο η εντροπια (και παλι χαοτικα )ισορροπεί την ζυγαρια ποικιλόμορφα αρμονικα / η καλλιστη και η ερις ειναι ενωμενες .Κρινε εσυ φιλε Κωστα εαν χρειαζεται η αληθεια σε αυτες τις εποχες του φαίνεσθαι και της ταμπελας .Το εχω ξαναπει ...το πεδιο εχει αναστραφεί ..φαίνεται σε ολα και ο χρονος αν και διασταση απο μονος του δεν μπορει να ανταπεξέλθει στις ανάγκες των εναγομενων πλευρων ..Τα ιδια κεντρα που διδασκουν τους γιατρους χορηγουνται απο αυτους που χαλανε την υγεια των ανθρωπων .Τα ιδια κεντρα που διδασκουν ιστορικους χορηγουνται απο τους ιδιους που καιγονται να περασουν την δικη τους ιστορια /(τυχαιο που τοσα χρονια το υπ.πολιτισμου , παιδειας και ελιαμεπ βγαζουν την ελληνικη ιστορια σαν ρωμαικη η' εβραικη μηπως μαθουν οι νεοι μας οτι ΟΛΑ προερχονται απο την ΕλΛΑΔΑ?)τα ιδια κεντρα που κυβερνανε χορηγουνται απο αυτους που μας φοβουνται (και ακους κατι παπαριες οπως ο ελληνας ειναι προδοτης , κοτα , σκατας , ραγιας και οτι αλλη παπαρολογια ,,μεχρι που περασε στην νοηση των νεοτερων και νυν μεσηλικων σαν νοητικος ιος .(ψυχοτρονικος πολεμος υπαρχει και θα υπαρχει ενα δεν το αντιμετωπισουμε σαν γεγονος και οχι σαν σεναριο επ.φαντασιας .μαγοι υπαρχουν , μαγισσες υπαρχουν , εωσφοριστες , τεχνοκρατες και αλλα που δεν ειναι της παρουσης )

      Διαγραφή
    5. και μπορω να γραψω και αλλα φιλτατε αλλα τα γαλλικα μου μπορει να σε φερουν σε δυσκολη θεση , εαν αρχισω (αντε τωρα ) για το σχεδιο της ΜΠΟΥΛΓΚΡΑΒΙΑ και πρεσπες που εχει ξεκινησει 25 + χρονια τωρα , για τους άπειρους εφευρετες που θαφτηκαν , για την βαρια βιομηχανια μας που την πουλησαν , για τον ζόφο κατω απο την βουλη , για τα αρχαια μας που κλαπηκαν με μαχες (βλεπε κλοπη αφροδιτης και ποσοι πεθαναν στον πειραια ) , για την αρχαιοκαπηλία στις σχοινούσα , το μπαζωμα των θολωτων σε ολη την Ελλαδα , για την παραχαραξη ομολογιας στο σπηλαιο των πετραλωνων , για τον δρομο του πεντελικου μεχρι τον παρθενωνα που ακομη και σημερα φυλασσεται , για καλους ανθρωπους με οραμα (π χ ο χριστοδουλος[ αν και δεν μου αρεσει το μαγαζακι ]επικροτω την θεοκτιστη εκκλησια ...αλλα και αυτα τα γιδια και τα τραγια με τα ρασα , που τωρα πια μοιαζουν με νιντζα τζενται χαχαχαχα με βαλαν στο τρυπακι να δοξάζω τον θεο μοναχος μου ), την αποκοπη της θρακης με προγραμμα που τρεχει εδω και δεκαετιες σαν δωρακι για να φτιαχτει το κουρδικο κρατος ?την αποσχιση της κρητης δωρο του ΚΙΣ προς εκμεταλευση απο το ισραηλ ? Ο πολεμος της ατλαντιδας ακομη κρατει με τις γραμμες αιματος αλλα ειναι μονο μια πλευρα απο το 23 εδρο που ψαχνουμε ολοι μας ..ΑΡΓΑ Η΄ΓΡΗΓΟΡΑ ΦΙΛΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ //ΘΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ?ΚΑΛΩς ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ?ΠΑΛΙ ΚΑΛΩς .
      ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΡΓΑ Η' ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗς ΑΓΙΑς ΧΩΡΑς ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΘΑ ΒΡΑΣΕΙ .ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗς ΟΜΟΝΟΙΑς ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ Ας ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ (ΟΠΩς ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ)ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΑ .ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ .ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ..ΘΕΛΟΥΜΕ Η' ΟΧΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙς ΚΑΙ ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕς ΓΕΝΙΕς Η' ΝΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΗΣΥΧΑ ΣΤΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ,ΜΙΑ Η ΑΛΛΗ Η ΑΛΛΑΓΉ ΘΑ ΕΡΘΕΙ .ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΜΩς ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΣ Ο ΚΑΘΕΊς ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ.η ελευθερια ειναι δικαιωμα που το κατακτας φιλε /
      ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗς ΕΥΚΑΙΡΙΑς ΔΕς ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟ ΚΥΡΙΟ

      με εκτιμηση σε σενα κωστα αλλα και σε ολους τους ερευνητες με στοχο την αληθεια ευχαριστω για την δυνατοτητα να γραψω και παλι το μακρυ και το κοντο μου

      https://www.facebook.com/109719451190545/videos/825954438000859/

      ..και απο την αλλη φιλε ...ποτε θα ειναι υπερ μας να σταθουμε στην θεση μας ?περιμενοντας να πεθανουμε ?

      Διαγραφή
    6. Φίλε Pananas,

      υποκλίνομαι!

      Νομοτελειακά πάντως.. όλα δείχνουν ότι Σ Υ Ν Τ Ο Μ Α ή θα νικήσουμε και θα δικαιωθούμε.. ή θα αφανιστούμε. Αν και για το δεύτερο, υπάρχουν ενδείξεις ότι Φύλακες Ανωτέρων Επιπέδων δεν θα το επιτρέψουν ποτέ.

      Να είσαι καλά,
      ο αγώνας όλων μας να φέρει το επιθυμητό.

      Διαγραφή
    7. οι παρατηρητες θα κουνηθουν ΜΟΝΟ εαν εμεις οι ιδιοι επιλεξουμε την απελευθερωση .μεχρι τοτε ειναι δεσμευμενοι .

      Διαγραφή
  3. κατι τετοιες αναρτησεις με εκνευριζουν....το ξερουμε το εχουμε ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ οτι μειναμε μονοι,οχι οτι ποτε ειχαμε συμμαχους....απο τα μεμετια περασαμε κατ ευθειαν στη ναζιστικη μποτα,και δεν προκειται να ξεφυγουμε ποτε ,εκτος κι αν λειψουν οι ΜΑΛΑΚΕς αυτης της χωρας η σταματησουν να ψηφιζουν τ ανωμαλα σκουπιδια...περιμενουμε τι θα κανει ο τραμπ ,αν ανασαινει,αν εχεσε,και ποτε θα κατουρησει....εχουμε και τις πανηγυριωτικες φιεστες μιας εξοφλημενης κυρατσας που κανει οτι μπορει να γελοιοποιησει το 21...η οικονομια εχει καταρευσει τα μνημονια ειναι στην πορτα μας,και οσονουπω θ αναγκαστουμε να δωσουμε εδαφος ,γιατι δεν θα μποροουμε αλλιως...κι ΕΜΕΙΣ;;;; περιμενουμε τον τραμπ, κλεισμενοι και φιμωμενοι....μπραβο μας ρε, ΑΞΙΟΙ απογονοι αυτων που εδωσαν το αιμα τους γι αυτα τα ιερα χωματα...Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Σούλα, μπορεί τέτοιες αναρτήσεις να σ' εκνευρίζουν, αλλά είναι καλό να μην τα ξεχνάμε αυτά. Έχουμε αφοσιωθεί όλοι στο μπόλι και την κοβιντιά και καμιά φορά μας ξεφεύγουν οι ουσίες.
      Και κάτι τέτοια κείμενα χρειάζονται για εκείνους που ονειρεύονται ότι θα μας σώσει ο Πούτιν ή οποιοσδήποτε άλλος...

      Διαγραφή
    2. Κυρία Σούλα κανείς δεν μπορεί να εξευτελίσει τον αγώνα του 21 και όλους τους ελληνικούς αγώνες, έχουμε γραμμές αίματος οι γνήσιοι Ελληνες με αυτούς
      Οι αριστοκρατίες και τα συνάφια, από κατσικοκλέφτες προόδευσαν πολύ και νομοτελειακά θα πληρώσουν
      Θα ντρεπόμουν να είμαι επώνυμος Γάλλος και να μην διαμαρτυρηθώ έστω και μια φορά δημόσια για τη Νίκη της Σαμοθράκης που κοσμεί το μουσείο μου ενώ έπρεπε να κοσμεί την Σαμοθράκη, ένα παράδειγμα γιατί είναι πάρα πολλά τα κλοπιμαία
      Γι αυτό να μην πούμε ποτέ γιατί θα περάσουν κάποιοι λαοί αυτά που θα περάσουν

      Διαγραφή
    3. Κυριε Μεταξα προς Θεου δεν ειμαι αντιθετη μ αυτα που γραφετε...αλλα τρελλαινομαι στη σκεψη οτι υπαρχουν ακομη ανθρωποι που χρειαζονται υπενθυμιση η σκουντημα γιατι τους πηρε ο ''υπνος'',καταλαβαινετε....φιλε\η 22.54 εγραψα γελοιοποιει [φυσικα οχι την ουσια,αυτην δεν την αγγιζει καν] εννοω με την παρουσια της...οσο για την ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗς διαφωνω, ο Γαλλος πρεπει να ειναι περηφανος που διακοσμει τη χωρα του ολοκληρη, οχι μονον το μουσειο,κι αυτο του δινει ανθρωπινη υποσταση του βλακα,που δεν προκειται ΠΟΤΕ να φτασει στο Ελληνικο επιπεδο,οπως κανεις ευρωπ[ε]αιος....Σουλα

      Διαγραφή
  4. Η παραπληροφόρηση σε όλο της το σκοτάδι.
    Ιδού : https://www.youtube.com/watch?v=9vZAbBdZYds

    Αυτοί πρέπει να δικαστούν για διασπορά ψευδών ειδήσεων
    ή μάλλον για παραποίηση ειδήσεων.
    Εκτός του κ. Αντωνιάδη δεν υπάρχει άλλος δικηγόρος στην Ελλάδα;
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ20 Μαρτίου, 2021 21:30



    Ο ΜΑΙΚΛ ΤΖΑΚΣΟΝ ΖΕΙ
    Ο ΤΖΙΜ ΜΟΡΙΣΣΟΝ ΖΕΙ
    Ο ΕΛΒΙΣ ΠΡΙΣΛΕΥ ΖΕΙ
    Η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΝΤΑΙΝΑ ΖΕΙ .
    ΕΡΠΕΤΟ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ,ΤΕΛΟΣ .
    ΑΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΣΕΣ .
    Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΟΡΚΙΣΘΕΙ ΣΑΝ Ο 19ος ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.
    ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΟΝ ΦΙΤΖΕΡΑΛΝΤ ΚΕΝΝΕΝΤΥ ΤΖΟΥΝΙΟΡ .
    Ο ΜΑΙΚ ΠΕΝΣ + ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .
    ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ .ΙΣΩΣ ΛΙΓΟ ΑΡΓΩΤΕΡΑ ,ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ .
    ΣΗΜΕΡΑ ,ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΡΓΑ ,ΠΡΙΓΚΗΠΟΠΟΥΛΟ .
    ΕΝΑ ,ΜΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ IQ.
    Ο ΤΖΟΝ ΦΙΤΖΕΡΑΛΝΤ ΚΕΝΝΕΝΤΥ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ,ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΟΡΚΙΣΘΕΙ .
    ΣΑΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ "ΠΡΟΕΔΡΟΣ" ΕΙΝΑΙ Ο ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΓΚΡΕΝΕΛ ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΔΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΛΑ .ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΜΠΙΚΟΣ ,ΠΟΥ ΛΕΜΕ .
    Ο ΜΠΙΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ .ΕΝΑ ΚΛΩΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ .
    ΑΚΟΜΑ ΜΑΓΚΩΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ.ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΑΝ ΕΝΑΝ ΔΙΚΑΣΤΗ .
    Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΑΣ ΚΑΜΠΑΛ .
    ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ .
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ,ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΣΑΓΩΝΙΑ ΚΑΤΩ .
    ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΟ ΑΡΙΣΤΟ ,ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ .
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ,ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ ,ΠΑΙΔΕΣ ΜΟΥ ,ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ,ΤΑ ΣΟΥΤΙΕΝ ,ΤΙΣ ΚΥΛΟΤΕΣ .
    ΑΓΑΝΤΑ ,ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ .
    ΘΑ ΠΕΣΗ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ !
    ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ! Η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΝΤΑΙΑΝΑ ΖΕΙ .
    ΚΛΩΝΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ .
    ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΘΕΙ ΕΝΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ,ΟΜΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΤΑΚΟΥΣΕΙ !!!!
    ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΥ ΠΑΤΕΡΑ ΕΙΧΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ .
    ΚΛΩΝΟΣ ΗΤΑΝ .
    ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ,ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ,Ο ΩΝΑΣΗΣ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΛΟ .
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ .
    ΛΟΙΠΟΝ ! Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΕΙ ΑΓΑΛΙ ΑΓΑΛΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΓΓΟΥΡΙΔΑ ΜΕΛΙ .
    ΓΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΟΜΩΣ ......
    ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ !
    ΤΙ ΡΟΜΦΑΙΕΣ ,ΤΙ ΡΑΒΔΙΑ ! ΤΙ ΠΕΛΕΚΙΑ ΔΙΠΛΑ ,ΤΙ ΚΕΡΑΥΝΟΙ ,ΤΙ ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ !ΤΙ ΒΟΜΒΕΣ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ! .
    ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ .ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΗ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ .
    ΑΝΤΕ ΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΦΙΜΩΤΡΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ .
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ .
    ΜΗΝ ΧΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΣΑΣ .
    ΟΥΤΕ ΦΟΥΤΣΙ ΠΟΥΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ,ΟΥΤΕ ΓΚΕΙΤΣ .ΟΥΤΕ ΔΡΑΚΟΥΛΟΣΟΓΟ .
    ΠΙΣΤΕΨΤΕ .ΗΛΘΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΠΑΝΤΟΝΙΝΑ ΣΤΗΝ ΓΗ .
    ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ .
    Η ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΚΡΟΝΙΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ .
    ΣΤΙΣ ΗΠΑ ,ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ !
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΚΩΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙ .
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΤΑΧΕΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ .
    ΚΥΤΤΑΧΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΗ ΨΟΦΙΑ ΚΑΜΠΑΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΧΩΣΗ .
    ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ .ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ ,ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΑΜΠΑΛΑ .
    ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ .
    ΠΟΛΥ ,ΠΟΛΥ, ΠΟΛΥ, ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ .
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΗ ,ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ .ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ,ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ .
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΗ ,ΕΝΤΑΞΕΙ ; ΑΠΛΑ ,ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ .
    ΕΧΟΥΝ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .......
    Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ .
    ΗΛΙΑ ! ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ,ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ .ΣΕ ΠΟΛΛΑ .
    IF YOU KNOW ,YOU KNOW .
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΗΛΙΑ ΜΟΥ ;
    ΤΟ ΜΠΑΓΚΙΝΧΑΜ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ; ΣΑΜΠΩΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ,ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗ ΞΑΝΑ .
    Ε ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΠΟ ΕΡΠΕΤΑ ! ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ! ΟΛΑ !
    Ο ΜΕΓΚΑΝ ,Η ΧΑΡΡΥ ,Ο ΚΑΡΑΦΛΑΣ ,Η ΑΛΛΗ Η ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ .Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ,ΤΡΟΜΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΗΛΘΕ !
    ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΚΑΙ ΦΙΛΙΠΠΟ ! .ΒΕΒΑΙΑ ,ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ ,ΕΤΣΙ ;
    ΘΥΜΑΣΘΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ,ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΑΝΔΡΕΑ ,ΠΟΥ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ;;
    Α ΜΩΡΗ ΣΚΡΟΦΑ ! ΠΗΡΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ! ΝΕΜΕΣΙΣ ,ΣΚΑΤΟ ΕΡΠΕΤΑ !
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΩΝΕ ! ΦΩΝΑΞΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΟΥ .
    ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ,ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ,ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ . ΑΠΛΑ ,ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΘΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΕΝΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ .ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ .ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ .ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ .ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ! .
    ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΤΑΤΖΗ ; ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ .
    ΨΑΡΟΥΚΛΕΣ ! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ .
    ΨΑΡΟΥΚΛΕΣ !
    ΘΑ ΤΡΑΝΤΑΧΤΗ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ .
    ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ .ΟΡΙΣΤΙΚΑ .ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΟΦΙΛΑΣ ,ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΛΛΟΙ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ20 Μαρτίου, 2021 21:35

    ΘΑ ΕΧΗ ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ; ΒΕΒΑΙΩΣ !
    ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ; ΒΕΒΑΙΩΤΑΤΑ ! ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ;; ΕΕΕΜΜΜ ΤΙ ;; ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ ;
    ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΡΕ ,ΟΧΙ ΕΡΠΕΤΑ .
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ .
    ΖΕΙ ;ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΖΕΙ .ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ .
    ΟΙ ΑΝΑΚΟΝΤΕΣ ; ΤΕΛΟΣ ΕΙΠΑΜΕ !
    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ;
    Η ΜΕΓΚΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΚΑΝ ....
    Ο ΧΑΡΡΥ ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΧΑΡΡΥ ...
    ΡΕ ΕΧΕΙ ΠΡΑΜΑ ! ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΙ !
    ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΑ .ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ ΜΗΝ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΚΟΠΗ !.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @πανανας, αν δεν ειχε γινει αφορισμος -εστω και τυποις- ξερετε τι θα επακολουθουσε στα κεφαλια των ρωμιων; οι περιουσιοι περιμεναν στη γωνια για να παρουν τα οικονομικα ηνια απο τους ρωμιους. Ψαξτε και θα δειτε πως το ολο ζητημα εχει και διαφορετικη οπτικη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μού είπαν πολλοί φίλοι μέσω ημέηλ, γιατί δεν έβαλα στο μπλογκ κάτι για το ρωσικό υποβρύχιο που εξαφανίστηκε.

    Ποιο εξαφανίστηκε βρε παιδιά; Το πιο σιωπηλό (= αόρατο) υποβρύχιο στον κόσμο;

    https://twitter.com/ASBMilitary/status/1373020135921967104

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΥΓΕΙΑΣ(ΒΙΝΤΕΟ)
    https://www.youtube.com/watch?v=FHgfbOr3gFQ
    .
    ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ………
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Π.Ο.Υ———ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ
    https://covid19.who.int/
    ———————————————-
    ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ (ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ)

    https://www.worldometers.info/gr/

    ………………………………………..———————……………………………
    https://www.worldometers.info/population/
    .
    https://www.worldometers.info/world-population/greece-population/ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΜΕ Η` ΧΩΡΙΣ COVID


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡNAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή