«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΜΕΝΟΥΣ!

 


                                                                                       πηγή βίντεο



 

Βίντεο: "1821-2021: 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"


 

67 σχόλια:

  1. ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ25 Μαρτίου, 2021 06:11

    Καλημέρα και καλή ΛΕΥΤΕΡΙΑ Ταυρόκωστα,η Χάρη της Παναγιάς να μας βοήθήσει να αναπνευσουμε τον καθαρό αέρα της ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ όπωα αξίζει στον ΕΛΛΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το Γένος και την Πίστη, για όσους δεν παρασύρθηκαν από την τρομοκρατία των δούλων και υπηρετών του άρχοντα του κόσμου τούτου, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ !!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷💙💙💙

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!![Διόδοτενα είσαι γερός καί πάντα στίς επάλξεις!!!χρόνια πολλά]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φωτεινούλα μου,

      το ίδιο εύχομαι διά εσέ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΛΕΥΤΕΡΟΙ!!!

      Διαγραφή
  4. Οικοδεσπότα καί παίδες!

    Καλημέρες καί Χρόνια μας Πολλά!!!

    Έτσι μ' αρέσει, να βλέπω Έλληνες κι Ελληνίδες να γυρίζει το μάτι τους και ν' αρχίσουν να τρελλαίνονται! Έτσι μου αρέσΕΤΕ!

    Πλησιάζει η στιγμή, που θα τα κάνουμε όλα ώπα, καί δεν θα μας κρατάει τίποτε!

    Όλοι αυτοί οι παλιοκερατάδες που μας αδίκησαν καί μας πίκραναν ως έθνος, δεν ξέρουν ότι μας έχουν υπογράψει ανοιχτές επιταγές. Ουαί κι αλλοίμονό τους, όταν έρθ' η ώρα να συμπληρώσουμε το ποσόν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια μας Πολλά αγαπητέ Εργοδότα!!!

      Ας ευχηθούμε επίσης.. "ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ... ΝΑ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ"! Όλοι οι υπνωτισμένοι που τώρα μάς κουνάν το δάκτυλο και τρέχουν να κλείσουν ραντεβού για εμβόλια, ..ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ!

      Θ Α Ν Α Τ Ο Σ _ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
      Ο Ξ Ω _ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΕ ΑΓΑΡΗΝΟΙ!!!

      Διαγραφή
    2. τσολιάδες και βατράχια παρέλασαν με μάσκες, όταν ορμήξουν οι Τούρκοι κι οι Αλβανοί, Πακιστανοί, δεν ξεχνούμε τους βιασμούς και φόνους κυρίως ηλικιωμένων, να μην ξεχάσουν να βάλλουν την μάσκα, στο εξής μόνο η Θεοτόκος κι ο Κύριος μπροστάρηδες, είναι ανυπόφορη η παρακμή που ανέχονται, ανάξιοι

      Διαγραφή
    3. μάσκα φορούσαν οι αγωνιστές μες τις χολέρες και τις λέπρες ωρέ???????????
      κοριούς και ψείρες ήταν τα προσωπικά τους κατοικίδια, από πού να καθαρίσει ο τόπος, μαλλιά κουβάρια κατάσταση

      Διαγραφή
    4. Σωστός! Συμφωνώ απόλυτα! Εγώ στη θέση τους δεν θα δεχόμουν να παρελάσω με την @αλακία αυτή στη μούρη.

      Διαγραφή
    5. Eγώ στην θέση τους δεν θα δεχόμουν να παρελάσω ως δούλος των δυναστών της πατρίδας μου, οι πτυχές στην φουστανέλα σημαίνουν κάτι, το χτύπημα των τσαρουχιών κάτι, πήραν υπάκουα μέρος στο σόου αυτών που μας μαστιγώνουν, σόου για το κλειστό κλαμπ
      Εχει μια χθεσινή είδηση στο Πενταπόσταγμα για κάτι που ιδρύουν οι Ελληνες της Διασποράς παγκόσμια θα ήθελα την γνώμη σου, με συνεργασία και ντόπιων, επιστημόνων, νομικών και άλλων κατά του εθνομηδενισμού της πατρίδας

      Διαγραφή
  5. Ο Ρωσικός Στρατος μας τίμησε σήμερα, τραγουδώντας στα ελληνικα Ελύτη!!!

    https://www.triklopodia.gr/%ce%b7-%cf%87%ce%bf%cf%81%cf%89%ce%b4%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ba%cf%8c%ce%ba%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%8d-%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%85/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια πολλά και καλή λευτεριά. Εμείς εδώ τιμήσαμε τους ήρωές μας και στην εκκλησία και στο ηρώο με καταθέση στεφάνων, χάρη στον Παπαφλέσσα της ενορίας μας και σε όλους όσους ακολούθησαν χωρίς να φοβούνται κορώνες και μπατσόνες.
    Ελευθερία ή θάνατος!
    Γιάννης Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύγε αγαπητέ!
      Καλή Λευτεριά!!!

      Διαγραφή
    2. Στα δύσκολα μην τα βάλετε με τους παπάδες, αγωνίζονται όπως μπορούν, δεν έχουν όλοι αντοχές και δεν υπακούν όλοι

      Διαγραφή
  7. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΥΣ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ.
    ΟΛΟΙ ΦΟΡΑΓΑΝ ΦΙΜΩΤΡΑ.

    ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΤΙ ΕΙΡΩΝΙΑ,
    ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΥΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ,
    ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΧΟΥΝ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΧΟΥΝ ΠΝΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΜΕ ΦΙΜΩΤΡΑ.

    ΣΗΜΕΡΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΔΩ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ,
    ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ,
    ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΙΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ, ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΗΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΜΕΝΗ ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΓΗ.
    ΜΑΤΑΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.

    ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ.

    ΟΤΑΝ Ο ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ, ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΤΔ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΣ, ΕΚΕΙΝΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΜΕ ΕΝΑ ΞΕΡΟ ΚΑΙ ΞΙΝΟ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΜΑΝΑΒΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ.
    ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΑ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΘΕΡΜΗ ΧΕΙΡΑΨΙΑ, ΤΟΝ ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ, ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΕΒΗΣ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ.

    Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ, ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΜΗΧΑΝΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ.

    Η ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΣ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΜΗΜΑ ΗΤΑΝ ΕΦΙΠΠΟ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Β ΠΠ.
    ΤΑ ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΟΓΑ, ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ ΤΩΝ (ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΑΝΕΠΙΣΗΜΩΝ), ΔΙΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΦΟΔΕΥΟΥΝ.

    ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ ΑΛΟΓΑ, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΣΟ @ΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΗΛΙΑ!!!

      Θα σού μεταφέρω σχόλιο αγνώστου από άλλη ανάρτηση, που φωτογραφίζει επ'ακριβώς το σκεπτικό αυτής της αθλίας:

      " Για πρώτη φορά σήμερα μετά την Ελληνική Επανάσταση, συνοδοιπορούσης της "Εκκλησίας" η εθνική μας επέτειος εορτάζεται χωρίς τους "ρατσιστές & εθνικιστές Έλληνες ξεβράκωτους". Σήμερα,εορτάζεται η επανάσταση των αλλόθρησκων,των προοδευτικών,των ανώμαλων,των φονιάδων παιδόφιλων,τηςεκπούστευσης,της εκπόρνευσης,της ατεκνίας και πάσης φύσεως άλλης ανωμαλίας προερχομένης εκ των Ιερατείων της αρχαίας Βαβυλώνος.Για πρώτη φορά,δεν συμμετέχουν οι "κομπλεξικοί παλαιομοδίτες φασίστες 'Ελληνες με τα στολισμένα "χαϊβάνια" τους να κρατούν σημαιούλες και να κακολογούν τα καρντάσια 400 χρόνων.Για πρώτη φορά σήμερα έχουμε κουκουβάγια μπροστάρη της επανάστασης των σκλαβωμένων γυναικών, εναντίον των "φασιστών" ανδρών της "ρατσιστικής τους οικογένειας" και της αδιανόητης ξιπασμένης αγάπης τους προς το Έθνος,την καθαρότητα της φυλής τους και την πατρίδα τους.Σήμερα τιμάται η επανάσταση ενάντια στην οπισθοδρόμιση,τα ήθη και τα έθιμα,την Πίστη στον Θεό,την διόρθωση του πλανήτη,την λατρεία των εμβολίων,την καταγωγή του ανθρώπου από τον Θεό,την παιδεία και προπάντων την λογική σκέψη! Ζήτω το Έθνος των αλλοδαπών!! "

      ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΆΘΛΙΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΕΤΣΙ,
      ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΆ!!!

      Διαγραφή
    2. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ.
      ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.

      Διαγραφή
  8. Παραμένουμε ενεργοί στις επάλξεις. Ο αγώνας συνεχίζεται με απτές και σημαντικές νίκες. Η σύγκρουση σε παγκόσμια κλίμακα δεν είναι δυνατόν να διεξάγεται στην εποχή μας με καριοφίλια και όλμους. Το κίνημα τής Μεγάλης Αφύπνισης εξελίσσεται ακάθεκτο σε όλους τούς χώρους ανοίγοντας τον δρόμο για την τελειωτική επίθεση τής Συμμαχίας των Αντιδυνάμεων, που θα εξοντώσει τελειωτικά το θηρίο, απελευθερώνοντας την ανθρωπότητα από σκλαβιά χιλιετιών. Σε αυτήν την Συμμαχία εντάσσεται οργανικά κάθε αγωνιζόμενος, συνειδητός και στρατευμένος πολίτης.
    Η Αποκάλυψις τού Ιάννου προφητεύει:
    «και είδα τρία ακάθαρτα πνεύματα όμοια με βατράχους, που έβγαιναν από το στόμα του δράκοντα, και από το στόμα του θηρίου, και από το στόμα του ψευδοπροφήτη· επειδή, είναι πνεύματα δαιμόνων, που εκτελούν σημεία, τα οποία εκπορεύονται προς τους βασιλιάδες της γης και ολόκληρης της οικουμένης, για να τους συγκεντρώσουν στον πόλεμο εκείνης της μεγάλης ημέρας του Θεού του Παντοκράτορα… Και τους συγκέντρωσε στον τόπο, που στα Εβραϊκά λέγεται Αρμαγεδδών..» (Αποκάλυψη 16:13-16).
    Τα τρία ακάθαρτα βατράχια, που βγάινουν από το στόμα τού θηρίου είναι (κατά την γνώμη μου) :
    1. Η παραπληροφόρηση από τούς εξαγορασμένους και στημένους "ειδικούς" τής σατανολατρείας, λοιμοξιοκάλους και λοιπό συναπάντημα
    2. Τα ηλεκτρονικά μαζικά μέσα τού συρμού (τηλεόραση κλπ.)
    3. Τα έντυπα μαζικά μέσα τού συρμού.
    Την υποχθόνια και θανατηφόρα επίδραση των ακαθάρτων βατράχων έχουν ανατρέψει σε σημαντικό βαθμό τα εναλλακτικά μέσα διαφώτησης και οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις τής κοινωνικής βάσης. Η καμπάνια ενάντια στους εμβολιασμούς έσωσε ήδη εκατομμύρια ζωές. Η ακόμη μεγαλύτερη προσφορά αυτής τής καμπάνιας εγκειται στην ματαίωση τού βεβιασμένου εμβολιασμού σε χρόνο ρεκόρ σύνολης της ανθρωπότητος, που είχε προγραμματίσει η καμπάλ. Διαπιστώνοντας έτσι πλέον μεγάλο μέρος τής δημόσιας αντίληψης, ότι νοσούν με ισχυρές μεταλλάξεις τού κορονοϊού και με καταστροφή τού ανοσοποιητικού, κυρίως αυτοί που υποtάχθηκαν στους δηλητηριώδεις εμβολιασμούς, καταρρέει το τρομοκρατικό σύνδρομο τής καμπάλ, ενώ κορυφώνονται οι αντιδράσεις ακόμη και μέσα στα πλαίσια των αχθοφόρων τού συστήματος. Μετά από ανυπέρβλητες αντιδράσεις πολλών ιθυνόντων τού κόμματος της, αναγκάστηκε η μέρκελ και η συμμορία της, να αναιρέσουν τα επιπρόσθετα μέτρα φυλάκισης, που είχε προηγουμένως επιβάλλει για την περίοδο των Νηστειών και τού εορτασμού τής Αναστάσεως και να ζητήσει υποκριτικά συγγνώμη, κάτω από τον καταιγισμό των πυρών. Ενώ η κούλα γλύφει το δάκτυλό της σε συνθήκες αμηχανίας.

    https://terraherz.wpcomstaging.com/2021/03/24/proteste-und-demonstrationen-gegen-covid-maskenzwang-impfungen-und-der-lockdown/

    (Σχετικά με τις κινητοποιήσεις στην Ελλάδα, περί των οποίων δεν γίνεται μνεία στο βίντεο του συνδέσμου που προηγείται, θα προβώ σε ειδική αναφορά προσεχώς).
    Ορμώμενοι προς την νίκη, εμπρός όλοι να εντείνουμε τούς αγώνες μας για την τελειωτική επικράτηση των στόχων τής Εθνεγερσίας, που μάς μεταδίδεται ως σκυτάλη από το αίμα των Προγόνων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Διονύση,

      ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ!!!
      ΖΉΤΩ ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΘΝΗ!!!

      Και μπράβο που οι Γερμανοί αποφάσισαν να πάρουν πίσω τις δουλειές τους και τις ζωές τους, στρεφόμενοι κάθετα κατά της υγειονομικής δικτατορίας με αφορμή μια ψεύτικη πανδημία που δεν υπάρχει πλέον.

      Πλησιάζουν οι μέρες μιας παγκόσμιας επανάστασης. Και όπως είπα και στον φίλτατό μας Εργοδότη.. "Ας ευχηθούμε επίσης.. "ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ... ΝΑ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ"! Όλοι οι υπνωτισμένοι που τώρα μάς κουνάν το δάκτυλο και τρέχουν να κλείσουν ραντεβού για εμβόλια, ..ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ!"

      Οι λαοί δεν είναι ακόμα έτοιμοι να πλανηθούν ολοκληρωτικά από τον τρισκατάρατο. Σε τούτη τη μάχη.. η Νίκη είναι δική τους.

      "Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον"
      (Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι - Θουκυδίδης)

      Διαγραφή
  9. Πολυ μοναχικη επετειος!!! Ο Κουλιγουλας και η Κατινα στην Ακροπολη!!!
    Ο αυτιαγκουρας Καρολος που δακρυσε κιολας , με την Γκαμηλα με κουβερτουλα στο Συνταγμα!!!
    Οχι ευχαριστω, δεν θα παρω!!!
    Χρονια καλα και ελευθερα σε ολους τους Ελληνοψυχους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αναρωτιεμαι, γιατι δεν παρελαυνουμε ολοι, παιρνοντας "αδεια απο την σημαια", σε ακτινα 2 χιλιομετρων απι το σπιτι μας, πεζοι η εποχουμενοι με σημαιες ετσι για να μετρησουμε την οργανωση του Κοεμτζογλου;;; Θα ηθελα να εβλεπα που θα πρωτοστελνε τα 4.000, μαντροςκυλα του!!! Φυσικα το ιδιο διωρο και σε ολους τους δημους!!! Μηπως, δεν μπορουμε να οργανωθουμε η βασικα δεν θελουμε να οργανωθουμε και ακολουθουμε τους χαζους τροπους που προτεινουν καποιοι "πατριωτες";;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έρχεται κι αυτό. Θα είναι μία κι έξω. Και όχι με σημαίες, αλλά με όπλα!

      Διαγραφή
    2. οι παρελάσεις μας και οι λιτανείες μας είναι βροντερές, αλλιώς δείχνουν δειλία , δεν είμαστε σκλάβοι, αυτοί νομίζουν ότι είμαστε
      και πολύ κακώς το νομίζουν
      στους ναούς την Κυριακή της Ορθοδοξίας βροντοφώναξαν το Πιστεύω, ομολογία πίστεως των ορθοδόξων
      όλα αυτά πάνε επάνω
      αιθήρ

      Διαγραφή
  11. Eγω παλι ηλπιζα σε κατι τετοιο.....
    https://www.youtube.com/watch?v=cKu-u-W5J84

    Ηγγικε γαρ η ωρα.
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
    Και του χρονου στην Κωνσταντινουπολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε όχι και να τους λητρώσουμε με μια απλή σφαίρα..!
      ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΝΤΑΜΑΡΙΑ, ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ, ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΣΚΑΤΆ!

      Διαγραφή
    2. Θα διαφωνησω αγαπητε Κ-Τ
      Αυτοι οι προδοτες επιβιωνουν κατω απο οιανδηποτε συνθηκη, οπως οι κατσαριδες.
      Μια σφαιρα στον κροταφο ή αγχονες στους φανοστατες της ΔΕΗ.
      Να τελειωνουμε μια και καλη με δαυτους.
      Αυτο ηταν το μεγιστο λαθος του Παπαδοπουλου ο οποιος τους αφησε να λακησουν στα Παρισια, στις Στοκχολμες και στις Βιεννες για να ξανα-γυρισουν και να κατατρεψουν την Ελλαδα μας!

      Διαγραφή
    3. παιδιά σφουγκοκωλάριοι, εμβολίασαν το πρώτο βρέφος εθελοντή

      Διαγραφή
    4. γιατί να προσφέρουμε καθημερινό φαγητό, αρκούν οι παραγωγές στα βουστάσια

      Διαγραφή
    5. θα αφήσεις ζωντανούς τους δολοφόνους ελληνόφωνους του ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;; ο λόγος;;; για να φτιάξουν εμφύλιο να τους επαναφέρουν οι παρατρεχάμενοι δικοί τους τα αφεντικά τους και οι μαιμούδες;;; MAXIMA CULPA Ελληνα. ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ήταν όταν έσωσε τον φαναριώτη ελληνόφωνο από τον Ελληνικό λαό που ζητούσε να τον σφάξει για να μην πουν στην Ευρώπη ότι σκοτώνουμε Έλληνες;;;!! και θα κάνουμε το ίδιο για να έρθουν ξανά μανά στην εξουσία;;; θα αφήσουμε μαγιά των προδοτών έστω και έτσι;;; με τον ίδιο τρόπο;;; μην ξεχνάς ότι οι Ελλαδίτες δηλ οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων είναι "πονόψυχοι" και γενναιόδωροι και φυσικά ξεχνούν όχι όμως εμείς οι ΈΛΛΗΝΕΣ, τώρα πλέον γνωρίζουμε την ιστορία μας και αυτή η γνώση θα μας αποτρέψει από το να ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΕΚΕΙΝΩΝ που επέτρεψαν να αποτύχει η επανάσταση του 1821 γιατί δεν γνώριζαν με τι είχαν να κάνουν!
      ΔΠ

      Διαγραφή
    6. Άντε βρε..

      με ρίξατε!

      Εις θάνατον στα 3 μέτρα! 🙂

      Διαγραφή
    7. Ουτε στα τρια μετρα.
      Εξ επαφης.
      Καψιμο και οι σταχτες τους πανω σε μια μαουνα και να πεταχτουν εξω απ το Γιβραλταρ, στον Ατλαντικο.
      Να μη μολυνουν τα Αγια υδατα μας.
      Ακομα κι αυτους που ηδη εχουν πεθανει. Εκταφη, καψιμο και δρομο απ' την Ελλαδα.
      Να 'χουμε τωρα τα κουφαρια των προδοτων οπως του Κουφου, του Καπεταν-Γιωτη, του Αντρεα, και λοιπων προδοτων να "κοιμουνται" ησυχοι στα νεκροταφεια μας!

      ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!!!

      Διαγραφή
  12. Ψυχωμενοι Ελληνες, ΨΗΛΑ ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ!! Πλησιαζει η στιγμη! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

    https://www.youtube.com/watch?v=h4ZW6qSBQ8E

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ!!!

      ΤΈΛΕΙΟΟΟΟ!

      Ό,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ!

      ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΑΠ΄ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ DJ!

      YΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!

      Κ Α Λ Η _ Λ Ε Υ Τ Ε Ρ Ι Α !!!

      Διαγραφή
    2. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ.
      ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΠΡΩΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΑΛΑΡΑ ``ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ 21'' ΗΤΑΝ ΑΡΧΙΚΑ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΚΑΙ ΑΛΛΑΧΤΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΙΧΤΗΚΑΝ.
      ``ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΜΕ Τ' ΑΣΤΡΑ, ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΟΠΟΥΛΑ ΑΓΚΑΛΙΑ''
      ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΟΥΛΑ...
      ΕΤΣΙ ΕΓΩ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ.
      ΟΛΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΤΟ ΡΗΜΑ ``ΒΑΛΛΩ'' [ΧΤΥΠΩ].
      ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ.... ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ, ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
      ΜΕ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ.
      ΕΠΙ-ΒΟΛΗ ``ΜΕΤΡΩΝ'' ΚΑΙ ΦΙΜΩΤΡΟΥ
      ΠΡΟΣ-ΒΟΛΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ.
      ΠΡΟ-ΒΟΛΗ ``ΚΑΙΝΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΩΝ'' ΚΑΙ ``ΚΟΥΝΙΣΤΩΝ''
      ΔΙΑ-ΒΟΛΗ ΟΣΩΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ``ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ'' ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ.

      ΜΕΤΑ-ΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
      ΚΑΤΑ-ΒΟΛΗ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΛΟΓΩ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ.
      ΥΠΕΡ-ΒΟΛΗ ΣΕ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.
      ΣΦΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΔΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ... ΚΑΤΑ ΤΟ ``ΤΡΑΒΑ ΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΚΛΑΙΩ''....
      ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ
      ΕΙΣ-ΒΟΛΗ [ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ]
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ
      ΑΝΑ-ΒΟΛΗ.... ΘΑ ΔΟΥΜΕ!!!
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ``ΒΟΛΕΣ'' ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΩΣΤΑ
      ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ.
      ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΤΡΙΑΚΟΣΑΡΙ, ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΜΠΑΡΝΤΙΝΑ.
      ΘΑ ΚΙΤΡΙΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ.
      ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΣΤΟΝ ΑΛΗ ΠΑΣΑ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΜΟΥΧΤΑΡΗ...
      ΑΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ.
      ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΥΘΥΜΗΣΟΥΜΕ
      www.facebook.com/karditsaPedino/photos/a.670827943016946/2401227159977007/
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    3. AΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΗΤΡΗ,

      ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΡΚΑΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ.

      ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

      Διαγραφή
  13. Ευχομαι σε όλους και όλες να σταθούν δυνατοί, έρχονται δύσκολες καταστάσεις, βοηθά και η θριαμβεύουσα στον ουρανό εκκλησία, αγγελικά τάγματα, άγιοι, μάρτυρες, μην πλανιέστε με φωτεινές δυνάμεις και τέτοια, έχουν όνομα, Χριστος . Παναγία,. Αρχάγγελος Μιχαήλ, μάρτυρες και νεομάρτυρες, άγιοι ιεράρχες, ιερομάρτυρες, μην ξεγελαστείτε, με το σχέδιο μπλου μπιμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. να είστε όλοι γεροί να απολαύσετε την Ανάσταση της Ελλάδας, πρώτα ο Γολγοθάς, τελειώνει, υπομονή όλοι και την πίστη των αγίων όπως είπε ο Εφραιμ Φιλοθείτης, παρτάλια είναι, μην τους φοβάστε, εκεί βασίζονται στον φόβο, ο φόβος είναι του σατανά, ο Χριστός είναι αγάπη και δεν φοβερίζει κανέναν, μην ψυχοπλακώνεστε, αισιοδοξία στο φουλ, στον φόβο το όπλο είναι φουλ τα γκάζια ελπίδα και αισιοδοξία, αυτό θέλει ο Θεός και θα ενεργήσει, αλίμονο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Xρονια πολλα στους απανταχου Ελληνες....δυναμη και υγεια σε ολους,ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ δεν θα τους περασει ,χρονια πολλα γεματα απο τη χαρη της Παναγιας μας....Κωστα μου να εισαι καλα να μας ενημερωνεις δυνατα και Ελληνικα.....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑς,'''ο Θεος εβαλε την υπογραφη του
    για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ τηςΕΛΛΑΔΟς και δεν την παιρνει πισω'''...Θ.ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ........Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

    ΖΉΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:

    https://www.youtube.com/watch?v=1uef0lJ_QKg&t=317s

    ..ΑΠΟ ΤΟ 5:17 ΚΑΙ ΜΕΤΑ..
    ΟΙ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΎΟ ΕΞΕΔΡΩΝ.. ΤΡΩΝΕ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΟΓΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΤΑΠΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ!

    ΘΑ 'ΡΘΟΎΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρομερό! βρήκαν να χέσουν μόλις πέρασαν από δίπλα τους.

      Διαγραφή
    2. Είπαμε..
      τα άλογα είναι πανέξυπνα ζώα, αθωότατα, και με έντονο ένστικτο: Έχεσαν ακριβώς εκεί που ένιωσαν ότι ήταν το έδαφος βρώμικο. Βρώμικο από την ποταπότητα των σιχαμάτων που βρίσκονταν στις εξέδρες.

      Διαγραφή
    3. Προσημεία!.. Μήνυμα απ το "επέκεινα" πήρε το άλογο και μας το μετέφερε. Κάτι του ψυθήρισε ίσως ο Καραισκάκης; ο Κολοκοτρώνης; η Μαντώ; ...
      Ασε που φήμες λένε οτι το όνομα του συγκεκριμένου ίππου είναι Βουκεφάλας!? βρε λές???? ��
      Καλή λεΦτεριά κ Καλή Ανάσταση Πατρίδα!!!

      Μαρko

      Διαγραφή
  19. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ
    Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ
    ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΤΑ

    ΚΑΙ Η ΥΦΗΛΙΟΣ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σε παρελάσεις προηγουμένων ετών κάποια παρελαύνοντα σώματα απαξιούσαν να γυρίσουν την κεφαλή προς αυτούς τους βρωμιάρηδες. Σήμερα οι βρωμιάρηδες θέλησαν να ξεφτιλίσουν τα στρατευμένα νειάτα μας με φίμωτρα. Θα τιμωρηθούν πολύ σκληρά για αυτό. Δεν ξέρουν τί τους περιμένει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορούνε να φανταστούν επ ουδενεί τι τους έρχεται. Και θα είναι σαρωτικό.

      Εντωμεταξύ, ολόκληρος ο πλανήτης υποκλίνεται στην Ελλάδα!
      Έτσι τίμησαν στο Sao Paolo της Βραζιλίας τα 200 χρόνια της Ελληνικής επανάστασης:

      https://www.facebook.com/108122201320481/videos/1483118488558673/?__so__=permalink&__rv__=related_videos

      Και άλλο ένα βίντεο , το οποίο αφιερώνω σε όλους τους φίλους του Διόδοτου, που
      δείχνει την ορκωμοσία του Κολοκοτρώνη και των υπόλοιπων οπλαρχηγών:

      https://www.facebook.com/108122201320481/videos/2798870103699237/?__so__=permalink&__rv__=related_videos

      Χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας.

      Διαγραφή
  21. Ο Υ Π Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΔΩ ΤΊ ΑΝΑΚΆΛΥΨΑ:

    ecclesia.gr/greek/holysynod/commitees/bioethics/bioethics.htm

    ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΤΟ 2011 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΡΑΣΟΦΟΡΟ ΦΙΔΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ..

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΑΛΤΗ ΣΤΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ!

    Η ΦΙΔΟΤΡΥΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟ-ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΥΣ.

      ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΊΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ:

      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/04/ton-t-ki-ayton.html

      Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 260.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ!!!

      ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΟΔΟΤΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ TERRA KRATOR 10 ΛΕΠΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΑΦΟΥ Ο TERRA KRATOR ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΟ YOUTUBE.

      ΨΑΛΤΗΣ: "ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ (ΕΝΝΟΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ), ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ" !

      Διαγραφή
    2. ΜΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΚΟΜΑ:

      Κοιτάζοντας αυτό το νούμερο, που είναι το μεγαλύτερο νούμερο αναγνωσιμότητας που υπάρχει στο μπλογκ μας, ούτε εγώ ο ίδιος ακόμα δεν το πιστεύω. Να σκεφτείτε ότι το αμέσως επόμενο προς τα κάτω, είναι 70.600 επισκέψεων:
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2017/11/16-30-hotspots-na.html

      Διαγραφή
    3. τα ράσα δεν κάνουν τον παπά δεν ειπώθηκε τυχαία
      έχουμε δει ράσα σε ταινίες, θέατρα
      αναλόγως της εκπαίδευσης

      Διαγραφή
  22. Τι κι αν οι προαιώνιοι εχθροί μας και οι εντολοδόχοι τους κατόρθωσαν, με χρόνια προπαγάνδα, να ναρκώσουν τον πάλαι ποτέ αγωνιστή λαό, να τον στρέψουν στην υπερκατανάλωση, τον «ωχαδελφισμό» και να τον καταντήσουν θλιβερό ευνούχο, καθηλωμένο σε μια οθόνη, να παρακολουθεί ελεεινά realities, που εξευτελίζουν την ανθρώπινη υπόσταση;;
    Τι κι αν κατόρθωσαν, με χρόνια προπαγάνδα, να διαφθείρουν τόσους νέους και να τους καταντήσουν αξιοθρήνητα εθνομηδενιστικά περιττώματα, που βαρύνουν τη γη με την ύπαρξή τους;;;
    Ότι και να κάνουν, όσο και αν προσπαθήσουν, ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΗ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ 300!!
    Και θα τις φυλάξουν τις Θερμοπύλες!!
    Γιατί «μικρά ζύμη, όλον το φύραμα ζυμοί»!!
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Άσχετο, αλλά θα ανατριχιάσετε μόλις δείτε τί δείχνει η παρακάτω φωτο. Ειδικά όσοι είναι πάνω κάτω 50 ετών. ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ:

    https://scontent.fath6-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/52930388_1729697957129934_6367519394070790144_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-3&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=8Gn6bjlZaJwAX-v5dou&_nc_ht=scontent.fath6-1.fna&oh=3521ed84f4c83923d25cd9238ae2e7ac&oe=6081CE28

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κώστα τα έχει ακόμα η θεία μου σπίτι και κερνάει σε αυτά το τσαγάκι της.
      ΔΠ

      Διαγραφή
    2. Μόλις είδα την φωτο αυτή, αγαπητή ΔΠ, έμεινα με το στόμα ανοιχτό! Τα είχε η μάνα μου, οι γιαγιάδες μου, οι θείες μου, οι μανάδες των συμμαθητών μου...
      Και μού άρεσαν πολύ έτσι λαμπερές και ημιδιάφανες!
      Τις θυμάμαι στο τραπέζι μπροστά μου, με γάλα ζεστό μέσα, ή τσάι και φρυγανιές με βούτυρο δίπλα.

      Αχ όμορφα παιδικά χρόνια...

      Διαγραφή
    3. Κανόνισε ΔΠ!
      Θα με πας στη θεία σου να μάς σερβίρει σε αυτές καφέ με φουσκάλες, οκ;

      Διαγραφή
    4. Ούτε συζήτηση φυσικά... βέβαια δεν είναι πια όλο το σερβίτσιο αλλά έχει αρκετά σώα...
      ΔΠ

      Διαγραφή
  24. Αργοπορημένα αλλά εντελώς "Σπαρτιάτικα" αναφωνώ:
    "Ένα μονάχα θα σας πω δεν έχω άλλο κανένα: ΜΕΘΥΣΤΕ ΜΕΤ'ΑΘΑΝΑΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥ'21!"

    ΖΗΤΩ το 1821! ΖΗΤΩ ΤΟ ΝΕΟ '21! ΖΗΤΩ η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ25 Μαρτίου, 2021 22:23

    ΚΛΩΝΟΙ .ΠΑΝΤΟΥ ΚΛΩΝΟΙ .
    Η ΚΛΩΝΙΣΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΑΝ ΠΙΣΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΦΕΡΡΑΡΙ.
    Ο ΣΑΧΛΑΣ ΚΛΩΝΟΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ,ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΧΑΒΑΛΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΛΤΟ Η ΦΟΔΡΑ ΝΑ ΑΝΕΜΙΖΕΙ .
    Η ΚΟΥΡΕΛΟΥ ΚΑΜΙΛΑ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ .
    ΕΙΚΟΝΑ ΒΑΣΙΛΕΩΝ !
    Ο ΕΤΕΡΟΣ ΚΛΩΝΟΣ ,ΜΠΙ ΣΚΑΤΑ ΚΙΣ ,ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΡΑΔΙΑΣΕ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ.
    ΙΔΙΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΡΟΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ,ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ .
    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ! ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΚΛΩΝΟ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ .
    ΕΓΩ ΕΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΗΛΑΥΝΑ ΜΕ ΦΙΜΩΤΡΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΕΡΙΧΝΑΝ 57 ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΚΑΙ 200 ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ .
    ΤΙ ; ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΑΣΕΛΓΟΥΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ,ΠΟΥ ΠΑΛΕΨΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ;
    ΧΑΒΑΛΕΣ .ΧΑΒΑΛΕΣ .ΧΑΒΑΛΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΞΕΡΕΙ .
    ΜΟΝΟ ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΥΝΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΙΓΓΗΣ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ .
    ΑΛΗΤΕΣ ΧΑΖΑΡΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ .
    ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ .
    ΑΣ ΠΟΥΜΕ .
    ΚΑΤΕΡΙΝΙΩ ΜΟΥ ,ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ,ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ,ΚΑΤΕΡΙΝΙΩ .
    ΚΑΤΕΡΙΝΙΩ ΜΟΥ ,ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ .
    ΟΠΟΥ ΓΥΡΝΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ,ΣΚΥΦΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΑΝΤΙΚΡΥΖΩ .
    ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ ! ΖΗΤΩΩΩΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΗ !
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ,ΟΣΟΥΣ ΜΕΙΝΟΥΝ .
    ΖΗΤΩΣΑΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .
    ΖΗΤΩΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ .
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ .ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ .
    ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ .
    ΕΙΘΕ ΝΑ ΔΩΣΗ Ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ,ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΤΑ ΕΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΨΟΦΙΜΙΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑΣ .
    ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ .
    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΗΤΩ.
    ΤΟ ΦΥΛΑΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι στρατηγοί πίσω τους αυτούς θα φυλάξουν σε πόλεμο να υποθέσω, καθένας θα προστατέψει τον εαυτό του, οι ενοπλες δυνάμεις είναι πασαρέλα

      Διαγραφή
  26. Χρόνια μας πολλά και λεύτερα!!! Σήμερα το πρωί πήγα στην λειτουργία, τρεις κι ο κούκος, όμως είχα δύο γαλανόλευκες κρεμασμένες στην τσάντα μου και ένοιωθα τέτοια υπερηφάνεια!!!
    Ο πόλεμος είναι σε πολλά μέτωπα, μα οι Έλληνες παππούδες μας πάντα πολεμούσαν με πολλούς όντας λιγότεροι από τους εχθρούς. Ψηλά το ηθικό, η νίκη έρχεται και θα παρασύρει τους αρνητές της αλήθειας, όσους θα ξυπνήσουν από τον εφιάλτη που ζούμε. Νομοτελειακά είναι η σειρά του Φωτός να κυριαρχήσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΆ ΚΑΙ ΑΓΆΠΗ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ.
    ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΆΖΟΝΤΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΎ ΤΗΣ ΓΗΣ...

    ΥΓΕΙΆ ΚΑΙ ΔΎΝΑΜΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΎΝ ΕΔΏ.

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    Κάποτε ο Γκάρι Λίνεκερ είχε πει: “…Το ποδόσφαιρο είναι απλό άθλημα …22 παίκτες κυνηγούν μια μπάλα για 90′ λεπτά …και στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί”. Εμείς λέμε το εξής: …Ο ιμπεριαλισμός είναι απλό “έγκλημα” …όλοι οι λαοί συγκρούονται επί αιώνες …και στο τέλος ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ …Απλή ιστορική στατιστική.

    ΔΗΛΩΝΩ ΕΣΩ ΕΤΟΙΜΟΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
    ORION

    ΑπάντησηΔιαγραφή