«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Θα βγαίναν μπουρμπουλήθρες αν ήταν συμπαγής η γη κάτω από τον Θεσσαλικό κάμπο..; (βίντεο)


 

Ο βρεγμένος Θεσσαλικός κάμπος βγάζει μπουμπουλήθρες. Ας πούμε ότι αυτό δεν έχει καμία σχέση με τους πρόσφατους σεισμούς και ότι είναι σύνηθες.

https://www.youtube.com/watch?v=ZSNKbeVlMwg&t=11s 


 

Βίντεο: Larissanet.gr

Θεσσαλικός κάμπος: Η γη βγάζει… μπουρμπουλήθρες (βίντεο)

Ένα ενδιαφέρον φαινόμενο παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στα χωριά που ενώνουν την Λάρισα με τα Τρίκαλα.


Από το Σαββατοκύριακο και λόγω της έντονης βροχόπτωσης το νερό που μετέφερε ο Πηνειός ποταμός ήταν μεγάλου όγκου και είχε ως αποτέλεσμα να ξεχειλίσει.


Τα γειτονικά χωράφια μετατράπηκαν σε μια τεράστια λίμνη και σε πολλά σημεία καταγράφονται… μπουμπουλήθρες. Φυσικά θα σταματήσουν μόλις απορροφηθεί όλο το νερό από το έδαφος.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://www.larissanet.gr/2021/03/25/thessalikos-kampos-i-gi-vgazei-bourmpoulithres-vinteo/


konstantinoupolipothoumeno

 

thesecretrealtruth.blogspot.com 

 

Σχόλιο Διόδοτου: Η ανάρτηση αυτή σαφώς και σχετίζεται με την ανάρτησή μας " Υπόγεια πολιτεία του ΝΑΤΟ στον θεσσαλικό κάμπο!!!", καθώς και με το σκεπτικό του Διόδοτου, που αναπτύχθηκε μέσω σχολίων σε διάφορες αναρτήσεις, ότι: Τα νερά της άμπωτης στις ανατολικές παραλίες, ναι αυτά που δεν αναπληρώθηκαν (πλημμυρίδα), κάποιοι τα κατηύθυναν στο να πλημμυρίσουν και να καταστρέψουν την υπόγεια πολιτεία (ίσως και άλλα τούνελ διαφόρων περιοχών). Αυτό προκάλεσε αναδιάταξη πετρωμάτων, κατακρημνίσεις, ίσως εκρήξεις, και σαφώς σεισμό μετά από 1000 ολόκληρα χρόνια στην περιοχή. Ενδιαφέρον επίσης το γεγονός ότι διάφορα συστημικά τηλεοπτικά κανάλια έσπευσαν εναγωνίως να διαψεύσουν την ύπαρξη της υπόγειας πολιτείας του ΝΑΤΟ, ενώ η πηγή μας ήταν η εφημερίδα ΝΕΑ!

 

6 σχόλια:

  1. ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΩΓΜΗ ΣΤΗ ΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ, ΒΡΙΣΚΕΙ ΔΙΟΔΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΙΕΖΕΙ ΤΟ ΑΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ.
    ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΟΤΙΣΕΙΣ ΤΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΡΩΓΜΕΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ.

    ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΚΑΜΠΟ, ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΛΟΥΣ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΟΥΣ ΣΑΡΚΟΦΑΓΟΥΣ,
    ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
    ΑΚΟΜΑ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥΣ ΟΙΚΙΣΚΟΥΣ.
    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥΣ ΟΙΚΙΣΚΟΥΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ,
    ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜA ΟΛΟΚΛΗΡA ΧΩΡΙA ΑΠΟ ΟΙΚΙΣΚΟΥΣ.

    ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΜΙΖΑ, ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

    ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ SELF TEST THΣ ΜΙΖΕΝΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ.

    ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΛΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το νερο ειναι πηγη ζωης αλλα εχη και πολυ μεγαλη διηδιτηκοτιτα επισης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΕΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ, ΕΞ ΙΣΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΑΠΤΗΡΑΣ Η ΣΠΙΡΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΒΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΕΣ.
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΤΗΡΑ.
    ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ. ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΑΠ ΠΟΥ ΞΥΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΥΤΗ, ΚΟΝΤΟΛΟΓΙΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΛΙΓΟ ΩΣ ΠΟΛΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΚΥΡΙΟΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΤΙ ΕΠΙ, ΚΑΙ ΥΠΟΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΗΣ.
    ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.
    ΣΤΑ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΧΩΡΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ. ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΝΕΡΟΥ ΕΣΚΑΒΑΝ ΠΗΓΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ. ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΣΟΣΚΑΜΜΕΝΟ ΠΗΓΑΔΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΨΕ ΕΝΑ ΣΠΙΡΤΟ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΟ, ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΦΛΟΓΑ.
    ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΩΝ ΒΑΣΑΝΩΝ ΗΡΘΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΕΩΤΡΗΣΗ. ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ, ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΑΝΑΨΕ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΝΕΚΡΟ Η ΝΕΚΡΟΥΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ.
    ΕΚΤΟΤΕ ΕΓΚΑΤΑΛΗΦΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΗΓΟΥΝΤΑΙ.
    ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΩΣ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ``ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ'' ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΡΙΝ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ή μπορεί να βράζει κάποιο ηφαίστειο υποθαλάσσιο

      Διαγραφή
  4. Το νερό- ΥΔΩΡ- είναι πηγή ΜΝΗΜΗΣ.
    Τα πως εξηγούνται τα γιατί ποτέ.
    Και γιατί αυτό;
    Γιατί έτσι.
    Όποιος ασχολήθηκε με το ύδωρ γνωρίζει πως τα μυστικά και οι ιδιαιτερότητες του θα μείνουν ες αει ανερμήνευτες.
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή