«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

1920 – 2021: η ιστορία επαναλαμβάνεται, με άλλους όρους.

γράφει ο Καταχανάς (Γεώργιος Μεταξάς)


 

Ο Φωκίων Κοπανάρης, ήταν διευθυντής υγιεινής στο ελληνικό υπουργείο υγείας το 1918. Στο βιβλίο που έγραψε το 1933 με τίτλο «Η δημόσια υγεία εν Ελλάδι», μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Η μεγαλύτερη από τις επιδημίες της γρίπης στην Ελλάδα ήταν αυτή του 1918, κατά τη διάρκεια της οποίας η ασθένεια έφτασε σε πανδημικές αναλογίες. Κατά τη διάρκεια αυτής της παγκόσμιας επιδημίας, μόνο στην Αθήνα υπήρχαν 1.668 θανατηφόρα περιστατικά και στη Θεσσαλονίκη 5.284.»

Πρόκειται για την αποκαλούμενη «ισπανική γρίππη». Μία ασθένεια, η οποία αντιμετωπίστηκε όπως σήμερα αντιμετωπίζεται ο covid19 (SARSCov2): εγκλεισμούς, κλείσιμο επιχειρήσεων, μάσκες, αυστηρά μέτρα.

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, στις ΗΠΑ, τα μέτρα είχαν γίνει εξουθενωτικά για όλους. Η καθολική απαγόρευση διήρκεσε πολλούς μήνες. Οι επιχειρηματίες διαμαρτύρονταν. Ο κόσμος είχε κουραστεί. Η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο πλέον. Κάποιοι άρχισαν ν’ αδιαφορούν για τα μέτρα. Κάποιοι αντιδρούσαν. Και κάποιοι ξεσηκώθηκαν. Ήταν άλλωστε η εποχή όπου ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος είχε τελειώσει και πολλοί ήθελαν να πανηγυρίσουν τη νίκη. Η αμερικανική κυβέρνηση, αναγκάστηκε να λήξει πρόωρα τα μέτρα, προκειμένου να γλυτώσει τα χειρότερα.

Και τα χειρότερα δεν ήταν άλλα από το να ξεσπάσουν ταραχές. Κάτι που θα έθετε σε κίνδυνο την ίδια την κυβέρνηση, από κάθε άποψη.

 


 

Ας επιστρέψουμε όμως στο σήμερα.

Εν έτει 2021, η ιστορία επαναλαμβάνεται: «κοινωνική απόσταση», εγκλεισμοί, καθολική απαγόρευση, κλείσιμο επιχειρήσεων, μάσκες.

Το πάθημα όμως, έγινε μάθημα για τη ΝΤΠ:

Ενώ το 1918 (που ξεκίνησε η «ισπανική γρίππη») υπήρχε ένας πόλεμος που έκανε πιο δύσκολη την εφαρμογή των μέτρων, το 2019 (που ξεκίνησε ο covid) είχαν φροντίσει να μην υπάρχει κανένας παγκόσμιος πόλεμος. Η ανθρωπότητα έζησε 73 χρόνια χωρίς έναν εκτενή πόλεμο που θα μπορούσε να χαλάσει την επιβολή μέτρων.

Το 1918 ξεκίνησε μία σειρά μέτρων χωρίς αυστηρή επιτήρηση. Αντίθετα, το 2020 ξεκίνησε μία σειρά μέτρων με πρόστιμα, απειλές, εκβιασμούς και εκφοβισμούς.

Κατά τη διάρκεια της «ισπανικής γρίπης», οι αρχές προσπάθησαν με φάρμακα να μειώσουν τα κρούσματα. Κατά τη διάρκεια του covid19, οι αρχές πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων τα φάρμακα (κολχικίνη, παρακεταμόλη κοκ), επιβάλλοντας mRNA εμβόλια τα οποία (επισήμως) δεν έχουν δοκιμαστεί και τα οποία δεν έχουν ακόμα πάρει άδεια από κανέναν αρμόδιο οργανισμό.

Το 1920, η αμερικανική κυβέρνηση πρόλαβε τις γενικευμένες εξεγέρσεις σταματώντας τα μέτρα πρόωρα. Το 2021, η δυσαρέσκεια και ο εκνευρισμός αυξάνονται. Θα προλάβει άρα γε κανείς έναν γενικό ξεσηκωμό;

Προσωπικά, πολύ αμφιβάλλω. Κι αυτό γιατί (θ’ αναφερθώ στην Ελλάδα) η «κυβέρνηση» Μητσοτάκη είναι αποφασισμένη να τραβήξει το σκοινί μέχρι τέλους.

 


 

Πώς έχει η κατάσταση στην Ελλάδα:

  • Υπάρχουν εκείνοι που παρακολουθούν αποχαυνωμένοι τα Συστημικά ΜΜΕ και που έχουν καταπιεί το παραμύθι της «πανδημίας» αμάσητο. Είναι εκείνοι που φοράνε διπλή και τριπλή μάσκα νομίζοντας ότι έτσι προστατεύονται και είναι εκείνοι που αλαφιασμένοι τρέχουν να κάνουν το (αναξιόπιστο) τεστ και παίρνουν σειρά για μπόλι του θανάτου. Άτομα ανεγκέφαλα, χωρίς προσωπικότητα που κατηγορούν τους άλλους για ό,τι τους συμβαίνει.
  • Υπάρχουν εκείνοι που ακόμα δεν είναι σίγουροι για το αν υπάρχει «πανδημία» ή όχι, αλλά ως λάτρεις της (μίζερης) ζωούλας τους τρέχουν να φορέσουν μάσκα, να κάνουν τα (αναξιόπιστα) τεστ και να κάνουν το μπόλι του θανάτου για το… «φόβο των Ιουδαίων».
  • Υπάρχουν εκείνοι που επίσης δεν είναι σίγουροι για το αν υπάρχει όντως «πανδημία» ή όχι και που φοράνε μάσκες προκειμένου να γλυτώσουν τα πρόστιμα, αλλά περιμένουν τις εξελίξεις. Είναι μία από τις δύο ομάδες που θα κάνει το μπόλι του θανάτου, για να μην απολυθεί από την εργασία.
  • Υπάρχουν εκείνοι που δεν πιστεύουν ότι υπάρχει «πανδημία». Φοράνε τη μάσκα συνήθως στο πηγούνι ή το λαιμό για να γλυτώσουν τα πρόστιμα. Είναι η δεύτερη ομάδα που θα κάνει το μπόλι του θανάτου για τον ίδιο λόγο με την προηγούμενη.
  • Τέλος, υπάρχουν κι εκείνοι που έχουν σταματήσει την ενημέρωση από τα Συστημικά ΜΜΕ, που δεν πιστεύουν το παραμύθι της «πανδημίας», που αρνούνται πεισματικά να φορέσουν μάσκα και ν’ ακολουθήσουν τα μέτρα, που αντιστέκονται στα πρόστιμα και τις απειλές και που αρνούνται να κάνουν το μπόλι του θανάτου ακόμα κι αν κάτι τέτοιο τους στοιχίσει την εργασία τους, ακόμα κι αν χρειαστεί να πεινάσουν.

Οι δύο προτελευταίες κατηγορίες είναι εκείνες που έχουν πλέον αρχίσει ν’ αντιδρούν, ενώνοντας κατά κάποιον τρόπο τις φωνές τους με την τελευταία κατηγορία που αντιδρά από την αρχή. Το κλίμα δυσαρέσκειας κι εκνευρισμού μεγαλώνει μέρα με την ημέρα. Το πού θα οδηγήσει, μένει να το δούμε.

Από την άλλη, εκείνοι που τρέχουν πανικόβλητοι να κάνουν το μπόλι του θανάτου, κατηγορούν τις τρεις τελευταίες κατηγορίες ανθρώπων για το γεγονός ότι συνεχίζεται η «πανδημία».

Αυτό όμως που αγνοούν, ή δε θέλουν να δουν, είναι ότι:

  • Η αύξηση των κρουσμάτων συμβαδίζει με την αύξηση των (αναξιόπιστων) τεστ
  • Η αύξηση των κρουσμάτων συμβαδίζει με την αύξηση των εμβολιασμών
  • Η «πανδημία» θα συνεχίσει για όσο καιρό θέλουν οι κυβερνήσεις, μέχρι να εμβολιαστεί το 30% τουλάχιστον του παγκοσμίου πληθυσμού

Ο δείκτης ευφυΐας ενός ανθρώπου, φαίνεται από τις αντιδράσεις του στον κίνδυνο. Όσο πιο χαμηλός είναι ο δείκτης ευφυΐας, τόσο πιο πολύ πανικοβάλλεται κάποιος. Δε ρωτάει, δε μαθαίνει, δεν ερευνά. Απλώς πανικοβάλλεται. Υπακούει τυφλά και εκτελεί άνευ αντιλογίας. Αυτό, ως προς τους απλούς πολίτες.

 


 

Τι γίνεται όμως με τους «ειδικούς» που εμμένουν στην ύπαρξη της «πανδημίας»;

Δυστυχώς, η ιατρική είναι ένα πολύ κλειστό επάγγελμα. Η πρόσβαση στην πληροφορία είναι μερική. Ποτέ ολική. Αυτό διασφαλίζει το «θέσφατο» των ιατρικών γνωματεύσεων.

Επίσης, στις ιατρικές σχολές οι φοιτητές – μέλλοντες ιατροί ή νοσηλευτές ή νοσοκόμοι, διδάσκονται τον τρόπο σκέψης του Συστήματος, με έναν τρόπο εκπαίδευσης βγαλμένο από τα μεγαλύτερα «think tanks» της ΝΤΠ. Οι απόφοιτοι αυτών των σχολών, έχουν μάθει να σκέφτονται και να λειτουργούν με τον τρόπο που τους επιβάλλουν οι σχολές τους, έχοντας απωλέσει την προσωπικότητά τους και την κριτική τους σκέψη.

Από την άλλη, κάποιοι «ειδικοί» έχουν ένα πολύ σημαντικό ελάττωμα: είναι εκβιάσιμοι! Είτε γιατί έχουν «αποκλίνουσα σεξουαλική συμπεριφορά», είτε γιατί λατρεύουν το χρήμα, είτε γιατί λατρεύουν τη δόξα, είτε… πολλά άλλα. Αυτούς θα τους δούμε στα «παράθυρα» των καναλιών να τρομοκρατούν τους πολίτες. Θα τους δούμε στα νοσοκομεία, φανατικούς υπέρμαχους των μέτρων. Είναι εκείνοι που τρέμουν μήπως βγει στη φόρα το μυστικό τους. Τρέμουν μήπως χάσουν τη δόξα ή/και το χρήμα.

Κι όλα αυτά, αποτελούν την αχίλλειο πτέρνα του Συστήματος. Αυτό φάνηκε όταν στις 31 Οκτωβρίου 2020 ο Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε έκκληση να μην… «πυροβολούμε» τους «ειδικούς», λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Σας παρακαλώ, λοιπόν, να αφήσουμε τους επιστήμονες έξω από κάθε αντιπαράθεση. Γιατί αν αμφισβητήσουμε την επάρκειά τους ή, ακόμα χειρότερα, αρχίσουμε να τους κατηγορούμε ότι παίζουν πολιτικά παιχνίδια, τότε πριονίζουμε το κλαδί πάνω στο οποίο καθόμαστε όλοι.» (πηγή: primeminister.gr)

Ο φόβος ενός γενικευμένου ξεσηκωμού, παραμένει ζωντανός για την «κυβέρνηση» Μητσοτάκη. Για να τον προλάβει, κάνει πιο αυστηρά τα μέτρα. Κάνει μεγαλύτερους εκβιασμούς. Αυτό όμως είναι κάτι που αργά ή γρήγορα θα γυρίσει μπούμερανγκ. Ο ελληνικός λαός έχει δείξει ότι τα μεγάλα ξεσπάσματα τα κάνει απότομα, απροειδοποίητα και ξαφνικά. Κι όταν τα κάνει, χύνεται αίμα.

Είναι άρα γε έτοιμη η «κυβέρνηση» Μητσοτάκη να βάψει τα χέρια της με ελληνικό αίμα; Είναι έτοιμη ν’ αντιμετωπίσει τη λαϊκή οργή;

 

kanenazori.com


34 σχόλια:

  1. Εξαιρετικο αρθρο,τα λεει ολα.
    Και εξ αυτου συμπεραινει ευκολα καποιος ,ποσοι θα σφραγιστουν σαν αρνια
    στην εποχη της μεγαλης συγκομιδης ,που ερχεται .
    ORION

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΖΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!! ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.!!ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΕΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΓΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΘΥΣΙΑ Ο ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΤΟΥΣ!!ΠΟΛΛΩ ΔΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΩΣ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΑ 199 ΚΑΙ ΟΧΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ!!

    Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΞΙΑ ΕΙΣ ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΣΥΝΟΔΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΘΝΟΤΗΤΑΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΛΑΒΙΚΟ ΙΔΙΩΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ.

    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ Η ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΚΥΡΗΞΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΑΒΑΙΝΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΣΙΩΠΩΝ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΑΙΝΕΙ!!

    ΤΩΡΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ. ΚΑΙ ΑΝ Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ ΤΟ 1453 ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΠΡΑΞΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ ΜΟΝΟ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΒΑΘΡΟΛΟΜΑΙΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΑΓΙΟ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ!!

    ΤΑΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΩΤΕΡ ΣΩΣΩΝ ΗΜΑΣ!!

    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!! ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mother fucker your time is cam tik tok tik tok tik tok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι είναι αυτό το σχολιο;
      Το μεταφραζετε περικαλω στα ελληνικός;

      Διαγραφή
    2. 🤣🤣🤣🤣🤣

      Ας τα να πάνε.. ούτε στα ελληνικά αλλά ούτε και στα αγγλικά μεταφράζεται. Μάλλον μπήκε ο τσίπρας να σχολιάσει ως ανώνυμος, γιατί αυτά είναι αγγλικά τσίπρα.

      Εύχομαι να το δει η Αστυλλαΐς, να σάς κάνει μια πλήρη analysis
      χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    3. Τα φτωχα αγγλικα μου τα εγραψα λογο της λογοκρισιας πιστευω Κωστα οτι ειμαστε στην ιδια πλευρα Οσο για του γαμημενους που μας κυβερνουν εχης αντιρηση οτι η ωρα τους Ερχεται?? και τελος παντων γιατι τοσο ειρωνια και ταυτιση με τον τσιπρα Επισης Εύχομαι και εγω να το δει η Αστυλλαΐς, να μάς κάνει μια πλήρη analysis

      Διαγραφή
    4. Επειδή γράφετε εντελώς ανώνυμα δεν ένιωσα ότι σάς προσβάλλω. Και δεν υπαινίχτηκα φυσικά ότι είστε κάποιο τρολλ. Το κατάλαβα ότι γράψατε mother fucker για το λόγο που λέτε, αλλά γραμματικά η σωστή έκφραση είναι mother fuckers your time has come. Θεωρείστε ως το ένα απλό πείραγμα λοιπόν, και συγνώμη αν με την στάση μου σάς αποθάρρυνα.

      Καλή Κυριακή!

      Διαγραφή
    5. ευχαριστω επισης καλη κυριακη και καλη λευτερια στη πατριδα μας τα λαθη διορθωνονται το τελικο αποτελεσμα ειναι που μετραη Εξαιρετικο αυτο που κανης καλη δυναμη Καλη δυναμη σε ολους

      Διαγραφή
    6. Ωωωωω αγαπητοί και αγαπημένοι (άλλο τό ένα άλλο το άλλο)
      Εδώ οι καλές αναλύσεις και οι καλές συνθέσεις , ετυμολογικώ τω τρόπω ,βεβαίως.
      Έχουμε (Και παράεχουμε και παρέχουμε αχρεωστήτως) και λέμε (λέω έπρεπε να γράψω ΑΛΛΑ σκέφτηκα να με υπερτιμήσω χεχεχε)
      Έχουμε το λοιπόν λεξούλες δύο το mother προφέρεται μάδερ -ουδεμία σχέση με μαδέρι αν και δεν θα το απέκλειε εντελώς-
      μάδερ εκ του μήτηρ )ως γνωστόν το η αντικαθίσταται εννίοτε με το α
      π.χ. τσέπη- τσέπα
      ή ταν 'η επί τας - η τήν (εννοεί την ασπίδα) ή επί της .
      το τ αντίκαθίσταται εκ των δ και θ
      π.χ σπίτια =σπίθια ( το λένε οι κρητικοί, μεταξύ θ και ι ακούγεται κι ένα ελαφρύ κ κάτι σαν σπίθκια)
      γάντια γάνθια ( το λένε οι Τυρναβίτες)
      Τα εις -ηρ δηλώνουν εργαλείο όταν τονίζονται π.χ. αντιδραστήρ πατήρ και όταν δεν τονίζονται δηλώνουν σκεύος-δοχείο π.χ. μήτηρ
      Fuck Είναι αρτικόλεξο. Περίεργο; Ουδόλως
      Η εξήγηση σε άλλο σχόλιο
      Πάμε σύνθεση; Ολοταχώς!!!!
      Το δοχείο που δεν τιμά την αποστολή του μπορεί να χρησιμοποιηθή και ως καθήκι
      Μα τα δοχεία γνωρίζουν την αποστολή τους; Αγνοώ.
      Επανέρχομαι.
      Astillais

      Διαγραφή

    7. Είναι οι τελευταίοι οδοστρωτήρες της Ελλάδας, σύμφωνα με εκείνο του Παισίου , τα τελευταία μικρά κώματα είναι αυτά που θα σιχαθεί ο κόσμος και συνεχίζει γι αυτούς……., δεν έμεινε κάτι άλλο να κάνουν εκτός αν βγουν να μας σκοτώνουν με όπλα επειδή είσαι πατριώτης, ορθόδοξος χριστιανός, Ελληνας, ή τόλμησες να γράψεις κακιά λέξη στο ιντερνετ, είναι οι τελευταίοι , τί ενοούσε ο άγιος όταν έλεγε για καρπούζι δεν γνωρίζω, αν γνωρίζει κάποιος ας ενημερώσει
      http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2021/03/1821_28.html
      Προφητείες για τα στενά, είναι το Σουέζ στενά?

      Διαγραφή

    8. Ο Κώστας είναι μυγιάγγιχτος, δεν το κατάλαβε το αγγλικό, είναι των ισπανικών χαχα να γελάσουμε, μην παρεξηγηθείς Κώστα, θα με χώριζε η κοπέλα μου από ένα ανέκδοτο στο κινητό γιατί δεν κατάλαβε, συμβαίνει

      Διαγραφή
    9. πού είναι ο τσιούπρας που έλεγε ο σοφός γέρων Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης πολύ πριν μας τον φορτώσουν στην καμπούρα;

      Διαγραφή
    10. Ευτυχώς που ο Κώστας είναι ευγενικός πάρα πολύ, εκφράζεται πολύ κόσμια, κάτι που δυστυχώς απουσιάζει στην ζωή όλων

      Διαγραφή
    11. Έγραψα παραπάνω πως το fuck είναι αρτικόλεξο
      Προκύπτει από
      Fertilization + αγρολίπανση
      under=υπό
      comtrol=έλεγχος
      King= βασιλεύς
      Το στόρυ πίσω απ΄το αρτικόλεξο ανάγεται σε βασιλικές προτιμήσεις των άγγλίτσων βασιλέων και τις συνήθειες της εποχής που είχαν το πάνω χέρι, διότι τώωωωρα άστα να πάνε.
      Ααααααυτά
      Astillais

      Διαγραφή
  4. Ο γιατρός τηρεί τον όρκο του Ιπποκράτη
    Ο Ορθόδοξος Πατριάρχης και Αρχιεπίσκοπος κάνει λιτανεία, υπάρχουν ντοκουμέντα που δεν αμφισβητούνται για την παύση επιδημίας όπως η χολέρα στην Κωνσταντινούπολη
    Οι στρατηγοί και αστυνομικοί, οι δημόσιοι υπάλληλλοι και εκπαιδευτικοί τιμούν τον όρκο τους
    Αν η χώρα είναι γεμάτη επίορκους σε όρκους και Θεό, τα οδυνηρά γεγονότα έρχονται καλπάζοντας, η κάθαρση θα γίνει εκ Θεού, όλοι οι παραπάνω θα χρειαστούν κρεβάτι νοσοκομείου, γιατρό, φάρμακα, σε πόλεμο ή σεισμό, θα είναι ίδιοι με μας τους παρακατιανούς, δεν θα υπάρχει αεροπλάνο να σου φέρει αντισωματα και αντιγόνα πως τα λενε, η πείνα θα θερίζει, τότε θα γίνει και ταραχή, όλοι εναντίον όλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να κινηθεί ο δικαστικός κόσμος, εκτός αν ωθούν όλοι με την σιωπή τους να αλληλοσφαχτεί ο κόσμος, έχει κλείσει επιχειρήσεις, δεν επιστρέφει χρήματα σε ιδιοκτήτες , κατέστρεψε επαγγελματίες, φέρνει λοιμό εσκεμμένα και οι γιατροί υπακούουν ακόμα τον μπασκετμπολίστα;; Ντροπή στα πτυχία τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΤΥΧΙΑ και σε λίγο φτωχεια για όλους, τί θα φάει ο γιατρός όταν κλείσει το ιατρείο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πω να πω;
      Astillais

      Διαγραφή
    2. ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΣΤΙΛΛΑΪΣ! 🤣

      Διαγραφή
    3. Φτυχίον εστί μίμησις παιδείας πληρωμένη με λαδάκι
      (δεν τα παίρνει -τα γράμματα- ο γυιός σας. Ε και τι σκας δάσκαλε; Ένας τενεκές τον μήνα καλά είναι; Ε ναι είναι λίγο αδύνατος στην ... καλλιγραφία ήθελα να πω αγαπητέ μπαμπά)
      μέγεθος έχον - το φτυχίον- μεγάααααλον, πολύ μεγάααααλον
      Χρήσεις φτυχίου:
      1. Εισάγει τον φέροντα εις τας καλάς κοινωνίας
      2. Ένας καλός γάμος δεν έβλαψε ποτέ τον φτυχιούχο εκτός και αν ....
      3. Καλύπτει τις τρύπες στον τοίχο , ως επιτοίχιον επίθεμα μέσω την φράσης
      Εγώ έχω ένα πτυχίο ΝΑΑΑΑΑ ρε, εσύ τι έχεις;*
      4. Φοριέται και στο μου ή στο μας ως ωρολόγιον π.χ. γιατρέ ΜΟΥ γιατρέ ΜΑΣ
      * Βέβαια ουδένα πτυχίο έσωσε τον φέροντα σε έκτακτες ανάγκες.
      Τούτα τα ολίγα περί φτυχίων.
      Ευχαριστώ δια την προσοχήν σας
      Μουτς
      Astillais

      Διαγραφή
    4. Χαχαχα
      τί αργόστροφος που είμαι ώρες ώρες.. Δεν σκέφτηκα καθόλου ότι το φ μπορεί να είναι π

      Ευχαριστώ κορίτσαρε!

      Διαγραφή
  7. Η αληθινή επιδημία δεν ήρθε ακόμα, είναι αδίστακτοι
    2 καυτές πατάτες
    https://www.triklopodia.gr/%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%ce%b2%ce%b9%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%b9%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b4%ce%b9/
    οι τελευταίες γραμμές δείχνουν τί θα συμβεί κι εδώ αν δεν αντιδράσει ο κόσμος
    https://www.triklopodia.gr/%ce%bf-%cf%86%ce%b9%ce%bb%ce%bf%cf%83-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%85-%cf%84%ce%b1-%ce%b4%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%b1-%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%bc%cf%80%ce%b7/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νομίζουν ότι θα γλιτώσουν την λαική οργή, θα γίνουν όλα αναπάντεχα
    Προειδοποιεί ο σεισμός; Οχι
    Το ηφαίστιο; Οχι
    Σάρωση όλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΩΡΓΗ ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ
    ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ.
    ΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ, ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ,
    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, ΤΟΤΕ ΑΡΡΩΣΤΑΝΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ.
    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΤΟ ΣΩΜΑ, ΤΟΤΕ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ.
    ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

    ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ, ΒΓΑΛΤΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ.

    ΓΙΩΡΓΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΔΩΣΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΑ ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.
    ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΣΑ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΛΙΣΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ, Ο ΕΝΑΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ.
    ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΙΔΕΥΩ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ.

    ΟΙ ΠΑΛΙΟ @ΑΛΑΚΕΣ!!! ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ, ΕΣΕΙΣ TI ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ, ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΑΣ;
    Η MAXH ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΩΣ Η ΑΓΝΟΙΑ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο COVID ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΗΛΕΣΦΑΓΕΙΑ, ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

    ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΒΡΩΜΙΣΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΣΦΑΓΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

    ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΧΛΑΖΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΕΙ ΑΤΜΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΑΣ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΑΝ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ, ΣΠΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΣΠΑΣΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΕΞΑΤΜΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΤΟΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΤΜΟΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΑΣ, ΤΟΤΕ Η ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΑΤΜΩΝ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, ΘΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΕΙ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΗ ΜΕΣΑ Σ ΕΝΑ ΣΑΡΚΙΟ.
    ΗΛΙΑΣ.+++.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλτατε Ηλία, σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Να είσαι σίγουρος ότι πάντα λέω και γράφω αυτό που σκέφτομαι. Τίποτα περισσότερο.
      Χαίρομαι αγαπητέ μου που βλέπω να δίνεις μάχες. Χαίρομαι πολύ περισσότερο όταν τις κερδίζεις. Θα μου επιτρέψεις μόνο, από αγάπη, να σου μεταφέρω τα σοφά λόγια ενός αυτοκράτορα που νικήθηκε από την πανώλη και θεωρείται ως ένας σημαντικός στωικός φιλόσοφος. Του Μάρκου Αυρηλίου: «Άριστος τρόπος του αμύνεσθαι το μη εξομοιούσθαι.». Δηλαδή: Ο καλύτερος τρόπος για να αμύνεσαι είναι να μην εξομοιώνεσαι (με τον αντίπαλο).
      Αυτό, διότι οι μάχες μπροστά μας θα είναι σκληρές. Χρειάζεται μεγάλη υπομονή. Κι επίσης, όπως έλεγε και ο Μέγας Βασίλειος: «μετά δευτέρας και τρίτης νουθεσίας, παραιτού.» Που σημαίνει, να μη σπαταλάς το χρόνο σου με ανθρώπους που δεν πρόκειται να σε καταλάβουν. Θα τους το πεις μία, δύο φορές; Άντε βαρειά τρίτη; Αν δεν ακούν, σταμάτα. Υπάρχουν άλλοι γύρω σου έτοιμοι ν' ακούσουν. Μην αναλώνεσαι με αυτούς που έχουν το Συστημικό κερί στ' αυτιά τους.
      Απλά ως συμβουλές. Τίποτα περισσότερο.
      Καλό Αγώνα αδελφέ μου!

      Διαγραφή
  10. Ώ, Καταχανεύ!

    Μισή αλήθεια: "Υπακούει τυφλά και εκτελεί άνευ αντιλογίας. Αυτό, ως προς τους απλούς πολίτες."

    Όταν πρόκειται να φάει παραμύθια ο λαός αυτός των εκ γενετής νομπελιστών, το ως άνω ρηθέν ισχύει απολύτως.
    Όταν, όμως, βγεί κανένας καί τους μιλήσει με ειλικρίνεια καί γιά το καλό τους, τότε τον σοφό λαό μας τον πιάνει η αμφισβήτηση κι η επαναστατικότητα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ακριβως. Κατσε να εμφανιστει κανας 2ος Ανδρεας να σου πω εγω τι εχει να γενει....

      Διαγραφή
    2. Χαίρεις τίμιε Εργοδότα!
      «Νηπίοισιν ου λόγος, αλλά ξυμφορή γίνεται διδάσκαλος.» έλεγε ο ιερός Δημόκριτος. Ήτοι: Για τους ανόητους, δάσκαλος δεν είναι η λογική αλλά η συμφορά.
      Και τούτη η συμφορά που έχει ξεκινήσει, θα είναι δάσκαλος πολλών. Ημών συμπεριλαμβανομένων. Διότι όντας νοήμονες (όπως θέλω να πιστεύω), τα παθήματα των άλλων θα πρέπει να γίνονται παραδείγματα και για εμάς.
      Και -φευ- δεν αποποιούμαι ουδεμίας ευθύνης για το κατάντημα αυτής της Χώρας. Έφταιξα κι εγώ. Έφταιξα γιατί δε φώναζα πιο δυνατά. Έφταιξα γιατί δε μιλούσα με τα σωστά λόγια. Έφταιξα γιατί ο τρόπος μου δεν έκανε τους άλλους να με ακούσουν. Διδάχθηκα από τούτο το σφάλμα. Διδάσκομαι κι από τα σφάλματα των συνανθρώπων μου όμως...

      Διαγραφή
  11. ΤΑ ΚΑΣΕ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ :
    € 36.000 Ο ΔΙΑΣΩΛΗΝΟΜΕΝΟΣ.
    € 26.000 Ο ΘΑΝΑΤΟΣ.
    € 400 ΣΥΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.
    € 5.000- 7.000 ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΟΡΟΝΑΙΟ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΣΕ.
    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΠΟΛΛΩΝ ,ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟ ΜΠΟΥΡΔΑ.
    ΔΙΟΔΟΤΕ ! ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ !
    ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΆΝΟΥΝ .
    ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ , ΣΥΜΒΌΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θέμα είναι ότι αυτά τα λεφτά από κάπου προέρχονται. Αν "ακολουθήσουμε το χρήμα", πού θα μας βγάλει, άρα γε;

      Εργ.

      Διαγραφή
    2. Η ροή του χρήματος οδηγεί αβίαστα στην τσέπη του τρομοκρατημένου.
      Τα 300κοσάρια απ΄τις "άσκοπες" μετακινήσεις σε ποιό ταμείο πάνε;
      Astillais

      Διαγραφή
  12. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΗ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΙΠΠΙΚΟΥ.
    ΒΟΟΜ ΒΟΟΜ ΒΟΟΜ 💥💥💥💥
    IF YOU KNOW YOU KNOW.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΟΣ.
    ΣΩΣΤΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΗΣ.
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΩΡΓΟ.
    Η ΧΑΖΑΡΟ ΚΑΜΠΑΛΟ ΜΑΦΙΑ ,ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΊ ,ΩΣΤΕ Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΗ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΗΛΘΕ.
    ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΠΙ ΣΚΑΤΑ ΚΙ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ.
    IF YOU KNOW YOU KNOW.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλά κυρίες και κύριοι αυτού εδώ του blog. Στα αλήθεια πιστεύετε ότι ο λαός αυτός θα σηκώσει ανάστημα; Με τόσους βολεμένους δημόσιους υπαλλήλους, συνταξιούχους, φοβιτσιάρηδες (όπως πολύ καλά λέει το άρθρο σας) και "περαβρεχειστές", “ωχαδερφιστές”; Μακάρι να γίνει μια ολική έκρηξη, αλλά τα πράγματα άλλα δείχνουν. Επειδή, έχω κάποιες γνωριμίες στο μεσαιωνικό σύστημα υγείας, σας ενημερώνω ότι από μονοψήφιος ο αριθμός όσων επιθυμούν να εμβολιαστούν έγινε τριψήψιος σε δύο μέρες. Γεγονός πολύ δυστυχές.. Σπεύδουν για αυτοκτονία οι νεοραγιάδες. Εύχομαι να σταματήσει εδώ και τώρα όλη αυτή η παραμύθα, αλλά αυτός ο λαός πλέον έχει γίνει ψυχικά νεκρός. Δεν προβάλλει καμία αντίσταση πάρα μόνο όταν θίγεται το προσωπικό του συμφέρον.. Μόνο η απόλυτη εξαθλίωση θα σώσει αυτόν τον τόπο. Λυπάμαι..
    Ένας αγανακτισμένος πολίτης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή