«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Η Γιάννα ανακάλυψε κοινά σημεία μεταξύ του απελευθερωτικού αγώνα της Επανάστασης από τους Οθωμανούς κατακτητές καί της απόσχισης του Μπαγκλαντές από την περιοχή της Βεγγάλης!

twitter.com/aftolykos

Δείτε επίσης, νέο βίντεο με τον δάσκαλο Δημήτρη Νατσιό: ΣΟΚ! ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΟΙΔΟΡΟΥΝ ΤΟ 1821

18 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΑΛΛΑ ΕΔΩ O GENE ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ! https://www.bitchute.com/video/0t4ee0MirFF2/ ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΝΑ ΠΗ ΚΑΙ Η ΧΑΖΑΡΟ ΓΥΦΤΙΣΑ.
    APOCALYPSIS NOW.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ05 Μαρτίου, 2021 23:44

    ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ .ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΔΙΣΚΟΕΙΔΕΣ ΚΑΠΕΛΟ .
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΔΕ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα.. το έχει φορέσει η ίδια. Γι αυτό και φτιάχτηκε με αυτό η φωτοσοπιά.

      Διαγραφή
    2. είναι ιπτάμενος δίσκος.............. για πιο γρήγορο σερβίρισμα

      Διαγραφή
  4. η ''πλαστικη'' βλαχαρα που η ασημαντοτητα της μεγενθυνεται οταν περπατα στους δρομους που καποτε περπατησαν και ποτισαν με το αιμα τους ηρωες,τολμα να ταυτιζει το μπαγκλαντες με την Ελλαδα,ας γιορτασει μονη της....διοτι τοτε επερχεται η συγκριση....ΠΩς ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΕΤΣΙ...Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ06 Μαρτίου, 2021 00:07

    ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ .
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΑΡΑ ,ΑΝΙΕΡΑ ,ΙΕΡΟΣΥΛΑ ,ΑΣΕΛΓΗ ΚΑΙ ΒΑΝΑΥΣΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ,ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ .
    ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΠΑΠΠΟΥΣ ,ΤΗΝ ΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ,ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ .
    ΠΟΙΟΣ ΠΟ@ΥΣΤΗΣ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΣΚΡ@ΦΑ ΘΗΛΥ ,ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΛΕΣΙ ΤΗΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ;
    ΠΟΙΟΙ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΥΠΑΡΟΥΣ ,ΠΟΥ ΨΕΥΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ; ΤΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΛΙΑΤΣΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΜΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ;
    ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΤΕΡΕΣ ,ΕΧΕΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ;
    ΠΟΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ;
    ΓΙΑΤΙ ,ΤΟ ΡΑΒΔΙ ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΝΟΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ .
    ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ .ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΠΕΛΛΟ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕVENT.MΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ PHILIP TREACEY.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ CHANEL ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ,ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΟΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ!ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΠΙΖΟΥΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΗΣ!ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΥΞΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ(Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ)!ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ(ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ,Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ)ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΦΡΑΣΗ"ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ".....ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ,ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΗ ,ΠΟΙΟΥΣ ;,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΗ ΑΘΩΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ,Η ΚΟΛΗΤΗ ΤΗΣ ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΥΚΟΡΝΙΟ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΗ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ;
    ΟΧΙ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΗ ΤΟΥΣ ΦΩΤΕΙΝΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥΣ ;
    ΟΧΙ.
    Ε ,ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ;
    ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΗ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ.
    ΜΕΓΑΛΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ , ΦΟΡΟΎΣΕ Η ΜΕΛΑΝΙΑ.
    ΣΥΜΒΟΛΙΖΑΝ ΚΑΤΙ.
    ΑΤΑ.
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΑ ΠΑΡΑΛΙΑ....ΣΤΡΑΤΑ.
    ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ.ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Αγγελοπουλου και ο κοσμος της. Απο την εποχη του πεθερου και των δυο αδελφων του σοι παει το βασιλειον. Για σκεφθειτε, απο ενα απλο συρματαδικο στην οδο Πειραιως εκαναν την μεγαλη επενδυση στην Ελευσινα στην ποιο μαυρη στιγμη της μαυρης κατοχης.

    Τοτε η δημοκρατια εδιωκετο απο τα ΕΣ ΕΣ του Χιτλερ. τωρα διωκεται απο τα Εξαρχεια της Μερκελ. Τοπικα αφεντικα της επαρχιας που λεγεται Ελλας;;;

    https://twitter.com/MrAndyNgo/status/1359656786140291073

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "τα Εξαρχεια της Μερκελ"...

      ΈΓΡΑΨΕΣ!!!

      Διαγραφή
    2. Την καλησπέρα μου στον Αγαπητό Ahoy.

      Κωστή γεια σου φίλε, ρίξε μια ματιά σε αυτή την αυθόρμητη εκδήλωση αγάπης για τον
      πορδηπουργό μας:

      https://www.youtube.com/watch?v=mnOUg3otRwg&ab_channel=LubenTV

      Διαγραφή
    3. Το θέμα φίλε μου tsute, είναι ότι υπάρχουν ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ πως ισχύει αυτό.

      Διαγραφή
  9. To Mπαγκλαντές δεν είναι άλλο από την μουσουλμανική Ανατολική Βεγγάλη. Ονομάσθηκε Ανατολικό Πακιστάν όταν κατασκευάσθηκε από τους Άγγλους και το Δυτικό Πακιστάν το 1948 με μόνο κριτήιο την θρησκεία εισαγωγής ασχέτως φυλής. Νόθο κράτος,ενιαίο δυτικό και ανατολικό Πακιστάν, που έληξε το 1971 με την επίθεση της ινδουϊστικής Ινδίας, δημιουργώντας το Μπαγκλαντές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εξυπνη κίνηση.. Σου λέει 1 εκ μουσουλμάνοι και καμιά 300 χιλιαδες γεροντάκια θα πάρουν μέρος στην γιορτή του Μπαγκλαντές γιατί αποκλείεται να βρει ούτε έναν χορηγό Έλληνα στην χώρα μας.. Ψάχνει 6 μήνες τώρα.. Ενώ έτσι θα δείξουν και την πολυπολυτισμικοτητα που θέλουν προς τα έξω...
    Όξω καργι@...όξω... Αυτοι θα σε φορμαρουν όταν έρθει η ώρα.. Απλυτοι και ένας ένας να μυρίζουν και καρι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. > ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΙΓΑΙΟ & ΣΚΟΠΙΑ

    > https://www.youtube.com/watch?v=wjE1RMYuPAY&t=332s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΡΙΑ ΝΑΖΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ...

    “Οικογένεια Αγγελοπούλου


    Αυτές οι θεωρίες, του βιοπαλαιστή που πουλούσε κεράκια και με την αξία του ανέβηκε της κοινωνίας τις σκάλες, παμπάλαιες όσο και ο καπιταλισμός, βρίσκονται κάτω από την ιδεολογία της κοινωνικής συναίνεσης, της παράδοσης της εργατικής τάξης στα νύχια του κεφαλαίου.
    Ας δούμε, λοιπόν, τι εστί "Χαλυβουργική". Το αίμα που τρέχει από την κάθε καμινάδα της, την κάθε πύλη της, τον κάθε φούρνο της, συνθέτει ένα πραγματικά ανατριχιαστικό φαινόμενο. Λοιπόν, στα 45 χρόνια που η "Χαλυβουργική" υπάρχει στην Ελευσίνα, με την αμέριστη στήριξή της από όλες τις κυβερνήσεις, συνέβησαν τα εξής…”

    https://www.rizospastis.gr/story.do?id=3697603

    “ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ

    ΠΟΛΥΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ,ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ,ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΛΗ ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ!

    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΔΕΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΚ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΚΙ ΕΝΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΟΦΩΝ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ

    ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ..

    ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ-...
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΑΝΤΟΣ-
    ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ...”
    http://voreasmagazin.blogspot.com/2013/06/blog-post_4298.html


    “Μεγάλη συνέντευξη στην εφημερίδα «Καθημερινή» παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος.

    Η οικογένειά σας όμως ασχολήθηκε και με την πολιτική, σωστά;

    «Ο θείος μου Αγγελος Αγγελόπουλος, ο ακαδημαϊκός, συμμετείχε μαζί με τον Σβώλο και με τον γιατρό Κόκκαλη ως υπουργός επί των Οικονομικών στην Κυβέρνηση του Βουνού και στη μεταπολίτευση χρημάτισε διοικητής της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

    Συγκινήθηκα πολύ όταν πρόσφατα με κάλεσε ο κ. Κουτσούμπας στον Περισσό και μου επέδειξε τους φακέλους του θείου μου με διάφορα έγγραφα από εκείνη την εποχή. Οι φάκελοι αυτοί διασώθηκαν από τη νεροποντή που κόντεψε να καταστρέψει όλο το ιστορικό αρχείο του ΚΚΕ προ κάποιων ετών».”
    https://www.ekirikas.com/archive_sports_greece/arthro/konstantinos_aggelopoulos_h_proti_genia_dimiourgei_h_deyteri_syntirei_kai_h_triti_ta_xanei-111690/

    Ποίος τον έκανε ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ διοικητή της Εθνικής τράπεζαςστην μεταπολίτευση;

    Ο παπανδρεάς; Ο φλωράκης; Η κυβέρνηση συνασπισμού μητσοτακη-φλωρακη ΝΟΥΔΟΥ-ΚΚΕ;

    “ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : Οι δύο Πρόεδροι Δημοκρατίας Κ Τσάτσος και Κ Καραμανλής συμμετείχαν κατά την κατοχή σε μία άτυπη ομάδα πολιτικού προβληματισμού με ονομασία «Σοσιαλιστική Ένωση»
    Για συναντήσεις αυτής της «Σοσιαλιστικής Ένωσης» κάνει λόγο και η Ιωάννα Τσάτσου, μιλά ειδικά για μια συνάντηση στο σπίτι της την 25η Νοεμβρίου 1942.

    Από την συμμετοχή του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην «Σοσιαλιστική Ένωση» ο Α Αγγελόπουλος αναφέρει ότι ιδέες από αυτή του την συμμετοχή χρησιμοποίησε κατά την μεταπολιτευτική του πολιτική σταδιοδρομία και την προσπάθειά να εντάξει την Ελλάδα στην ΕΟΚ που κατά την προσφιλή του φράση η Ελλάδα ήταν «ο μεσογειακός εξώστης της Κοινότητας».”
    http://pluton22.blogspot.com/2015/03/blog-post_25.html


    Κομμουνιστές ΟΛΟΙ τους βιομήχανοι εφοπλιστές πρωθυπουργοί και λοιποί που κυβέρνησαν την Ελλάδα από τον μπεν σελον και έπειτα με τις γνωστές εξαιρέσεις. Τις φασιστικές – χουντικές! Μεταξάς Παπαδόπουλος!!!

    Τα @@@@@@@@@ καθηγητάδες νομικοί-παρατρεχάμενοι και λοιποί ακόμα με τον φασισμό που πίνει το αίμα του λαού τ’αχουν….

    ΑΡΙΣΤΑ και ΥΠΟΥΛΑ στημένο το σκηνικό στην δύσμοιρη
    ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ
    ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Πηγή έμπνευσης θα αποτελέσουν, οι ήρωες της ελληνικής Επανάστασης του 1821, αλλά και σημαντικά γεγονότα του αγώνα για την ανεξαρτησία το 1821, για περισσότερα από ένα εκατομμύριο παιδιά της Μόσχας, τα οποία καλούνται να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό ζωγραφικής «Ελλάδα-Ρωσία 1821» σε μια συγκινητική κίνηση της ρωσικής κυβέρνησης σε ανάμνηση της συμβολής της στην ελληνική απελευθέρωση αλλά και στην ελληνο-ρωσική φιλία των ομόδοξων λαών.
    Θα μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά ηλικίας από 7 έως 12 ετών από τα σχολεία της Μόσχας και της ευρύτερης περιφέρειας της ρωσικής πρωτεύουσας. Ο νικητής θα κερδίσει ένα ταξίδι στην Κρήτη, προσφορά του ΕΟΤ Μόσχας." [pronews]
    Η ανθελληνική επιτροπή της γιάννας - τζόκερ εξευτελίζει πλήρως την Ελληνική Επανάσταση, συνδυάζοντας τους "εορτασμούς" με το μπαγκλαντές! Κάτι πρέπει να γίνει με δαύτην, το τερμάτισε...
    Όσες αντιρρήσεις και να έχει κάποιος για το ρόλο της Ρωσίας στην επανάσταση, η κίνηση αυτή της μαζικής κινητοποίησης και μάλιστα ΠΑΙΔΙΩΝ (7-12 ετών) που θα χαραχτεί στο υποσυνείδητο τους αυτό το κομμάτι της ιστορίας και θα το θυμούνται πάντα, είναι μεγαλειώδης!
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή