«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Ζούμε την επανάσταση από τα πάνω. Των Κυβερνήσεων εναντίον των λαών. Θα εξοντώσουν και πάλι τους «μικρούς μασώνους» με τη «Μεγάλη επανεκκίνηση»;

 γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

 

Οι επαναστάσεις που ανατρέπουν την πορεία της ανθρωπότητος εδραιώνονται μόνο με αίμα. Πολύ αίμα, σύμφωνα με την Ιστορία. Έτσι ενεργούν πάντα αυτοί που υποκινούν τις επαναστάσεις διότι οι ψυχές τους είναι αιμοβόρες σαν τον θεό τους. Ακόμη και το «Πολυτεχνείο» έπρεπε να έχει αίμα για να εδραιωθεί. Ζούμε την αρχή μιας παγκοσμίου επαναστάσεως, με μια διαφορά. Πρώτη φορά συνασπίσθηκαν τόσο συνεκτικά οι Κυβερνήσεις των χωρών και επαναστατούν εναντίον των λαών τους. Μέχρι τώρα, χρησιμοποιούσαν τις μάζες, τώρα δεν τις χρειάζονται και τις οδηγούν σε αφανισμό με πρωτοφανείς μεθόδους.

 Αλλά οι επαναστάσεις έχουν και κάποια σταθερά χαρακτηριστικά τα οποία αποκρύπτονται επιμελώς διότι εάν μαθευτούν υπάρχει κίνδυνος να ξυπνήσουν οι λαοί και τότε το όλο σκηνικό θα καταρρεύσει. Διότι όπως λένε και οι ίδιοι οι γνωστοί-άγνωστοι υποδαυλιστές των επαναστάσεων ότι «αν μάθουν τα γκόιμ τι πραγματικά κάνουμε, δεν θα έχουμε μέρος για να κρυφτούμε». Γνωρίζουν πολύ καλά το μέγεθος της απάτης τους.

Μελετώντας κανείς τις επαναστάσεις, πέρα των κοινών φανερών στοιχείων που έχουν, έχουν και κοινά κρυφά στοιχεία. Συνήθως οι «έγκυροι» αναλυτές και ιστορικοί μας παρουσιάζουν, εκτενώς τα αποτελέσματα των επαναστάσεων, λίγα κατά την εξέλιξή της και τίποτα για την προεργασία της. Το σημαντικότερο μυστικό κρύβεται στην προετοιμασία των επαναστάσεων. Εδώ θα δούμε κάποια άγνωστα κοινά στοιχεία για τις δύο «επαναστάσεις» των οποίων τις συνέπειες ζούμε μέχρι σήμερα. Την Οκτωβριανή Επανάσταση των μπολσεβίκων στην Ρωσία το 1917 και την Γαλλική Επανάσταση το 1789. Αυτό θα επιχειρηθεί διότι ζούμε σε καιρό επανάστασης και καλό θα ήταν να γνωρίζουμε περισσότερα. Η γνώση είναι δύναμη, ειδικά σε δύσκολες εποχές.

 Θα δούμε τις δύο επαναστάσεις κατά ημερολογιακή σειρά. Η Γαλλική επανάσταση ήταν μασονική επανάσταση και διοργανώθηκε από τους ίδιους. Αυτό είναι γνωστό. Όμως ο Σπυριντόνοβιτς στο βιβλίο του,         «Η κρυφή χείρ» μας δίνει πιο πολλές πληροφορίες. Δηλαδή, ότι η Γαλλική Επανάσταση του 1789 είχε αποφασισθεί και είχε προετοιμασθεί κατά το Μεγάλο Μασονικό Συνέδριο που έγινε το 1782 στην πόλη Wilhelmsbad της Βαβαρίας, στην Γερμανία. Στην κωμόπολη με την μαύρη πυραμίδα.  Σ’ αυτό το Συνέδριο είχε αποφασισθεί η δολοφονία των τριών καλυτέρων χριστιανών μοναρχών.

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι η Γαλλική Επανάσταση είχε σχεδιασθεί 7 χρόνια πριν από την εκδήλωσή της. Τι είδους προετοιμασίες εγίνοντο όλα αυτά τα χρόνια; Εγίνετο προεπαναστατικός προσηλυτισμός μελών, ώστε να υπάρχουν «δικοί» τους άνθρωποι δε κάθε θέση. Και από την άλλη όλοι αυτοί οι πρόθυμοι είναι καλοί εργάτες διότι είναι δεσμευμένοι με την σιωπή επί ποινή της εκτελέσεως.

Όταν ξέσπασε η Γαλλική Επανάσταση και η εξέλιξη προδίκαζε την επιτυχία της, τότε συνέβησαν δύο αξιοπρόσεκτα γεγονότα, σύμφωνα με τον Σπυριντόνοβιτς. Έκλεισαν οι τέκτονες τις Στοές τους στην Γαλλία το 1793 και κατά την διάρκεια της Επαναστάσεως εκτελέσθηκαν πολλοί τέκτονες! Δεν δίστασαν να εκτελέσουν και τον Ροβεσπιέρο, που ήταν δικός τους, όταν αυτός κατάλαβε ότι το σύνθημα περί ισότητος, αδελφότητος και δικαιοσύνης ήταν ένα ψέμα, μία πρόφαση. Είχε μιλήσει ελεύθερα στην Συνέλευση, είπε αλήθειες από μέσα, και αυτή έμελλε να είναι και η τελευταία του ομιλία για πάντα.

Το συμπέρασμα που εξάγεται είναι ότι όταν χρειάζονται πολλούς «υπαλλήλους», τούς προσλαμβάνουν και όταν επιτύχουν τους στόχους τους, τους «εξοντώνουν» διότι είναι πολλοί και υπάρχει ο κίνδυνος να διαρρεύσουν επικίνδυνες και ακατάλληλες αλήθειες επειδή όπως είναι φυσικό δεν είναι δυνατόν τόσοι πολλοί να ικανοποιηθούν με θέσεις και χρήμα. Γι αυτό γράφει και ο Σπυριντόνοβιτς «τόσοι πολλοί τέκτονες εκτελέστηκαν» κατά την Γαλλική Επανάσταση.

 Το ίδιο ακριβώς συνέβη και με την Οκτωβριανή Επανάσταση.                  Η Επανάσταση οργανώθηκε από πολύ πιο πριν. Όταν εκθρονίσθηκε ο Τσάρος όλα τα μέλη της Δούμα, της Ρώσικης Βουλής, ήταν ελευθεροτέκτονες σύμφωνα με τον Καθηγητή Πανεπιστημίου του Idaho, Richard Spence. Πάντα με όσα δημοσίευσε ο εν λόγω καθηγητής, οι περισσότεροι της Δούμα ανήκαν στην ίδια στοά.

Τότε, οι κατ’ αρχή σοσιαλιστές ήταν μυστική ομάδα με μυστική οργάνωση, και οι υποσχέσεις στα μέλη τους ήταν η παροχή καλών θέσεων και ειδικής γνώσης. Όταν όμως άρχισε, και εδώ, να επικρατεί η Επανάσταση και να νικούν οι μπολσεβίκοι, που «μπολσεβίκος» σημαίνει «μέλος μειοψηφίας», οι ίδιοι οι σοσιαλιστές στράφηκαν πρώτα εναντίον των σοσιαλιστών, που πολλοί ήταν κρυφοί ακόμη! Τους ήταν άχρηστοι πλέον. Μετά πήρε σειρά στις εξοντώσεις ο υπόλοιπος λαός.

Επίσης, τα επιφανή στελέχη της Οκτωβριανής Επαναστάσεως, όπως ο Λένιν, ο Στάλιν και ο Τρότσκυ ήταν τέκτονες.

Βλέπουμε λοιπόν ότι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των δύο επαναστάσεων είναι ακριβώς ο ίδιος! Πρώτα την οργανώνουν καλά σε όλα τα επίπεδα και προσλαμβάνουν «υπαλλήλους», μετά φέρουν το χάος, μετά γίνεται οι εξολόθρευση αυτών που κατέχουν «επικίνδυνες» πληροφορίες, κατόπιν καθαρίζουν εξέχοντες και διακριθέντες και γενικά όσους τους είναι εμπόδιο αλλά είναι ανοργάνωτοι. Εφόσον είναι ανοργάνωτοι είναι και ακίνδυνοι και τους αφήνουν τελευταίους. Τέλος έρχεται η εδραίωση της «επανάστασης».

 Στο σήμερα τώρα. 

Και σήμερα μία επανάσταση ζούμε, των Κυβερνήσεων εναντίον των λαών, όπως προαναφέρθηκε. Που την ονόμασαν «Μεγάλη επανεκκίνηση». Βλέπουμε ότι είμαστε στα πρόθυρα ενός παγκοσμίου χάους και αναμένεται το χύσιμο του αίματος, κλπ, κλπ. Άρα είμαστε μεταξύ πρώτου και δευτέρου σταδίου.

 

Θα χρησιμοποιηθεί ως παράδειγμα η τυραννισμένη Ελλάς, διότι σε όλες τις χώρες γίνονται τα ίδια, ώστε να κατανοηθεί ο τρόπος λειτουργίας της εξουσίας πριν από μια «επανάσταση». 

Η πολιτική εξουσία π.χ. πήρε διαταγές να υλοποιήσει κάποια σχέδια. Ψάχνει τότε και βρίσκει προθύμους, παραδόπιστους, υλόφρονες με μειωμένη εθνική και ορθόδοξη συνείδηση, κλπ, και όλους όσους θα τους είναι χρήσιμοι. Τους προσλαμβάνει με αντάλλαγμα ωφελήματα και την σιωπή τους. Φυσικά υπάρχουν πολλές οργανώσεις, κυρίως μυστικές ή λιγότερο μυστικές, οι οποίες είναι πρόθυμες να ικανοποιήσουν τις ανάγκες της εξουσίας σε υπηρετικό προσωπικό.

 

Η πολιτική εξουσία π.χ. θέλει να φέρει κάτι δύσκολο στην Παιδεία. Φροντίζει από πριν να έχει «δικούς της» στο Υπουργείο Παιδείας όπως π.χ. τμηματάρχες, Διευθυντές, Πανεπιστημιακούς, Διευθυντές Σχολείων έως και διδασκάλους και καθηγητές ώστε να μην προκύψουν αντιδράσεις. Κάτι αντίστοιχο θα μπορούσε να είχε κάνει, άλλο παράδειγμα, στην Υγεία. Να είχε «δικούς» της καθηγητές, Διευθυντές Νοσοκομείων ή Κλινικών, μέχρι απλούς ιατρούς, νοσοκόμους και γραμματείς. Κάτι πάλι αντίστοιχο θα μπορούσε να είχε κάνει στην εκκλησία. Να έχει τοποθετήσει από πριν κάποιους «δικούς» της π.χ. Αρχιεπισκόπους, Μητροπολίτες, έως και απλούς ιερωμένους, να έχει βάλει «δικούς» στα Πανεπιστημιακά Τμήματα που αναφέρονται στην Ορθοδοξία. Γενικά την ίδια τακτική θα μπορούσε να ακολουθήσει σε όλους τους τομείς του κράτους, π.χ. πολιτισμό, επιχειρηματικότητα, αθλητισμό, τράπεζες, στρατό, κλπ, και να κατορθώσει να μην υπάρχουν αντιδράσεις μέχρι να περάσουμε στο στάδιο της αιματηρής δράσης, διότι όπως πάντα, οι εμπνευστές όλων αυτών των καταστάσεων θέλουν αίμα για να ικανοποιήσουν και τον Θεό τους. Δεν γίνεται αλλιώς. Αυτοί είναι οι κανόνες τους.

Το ανωτέρω παράδειγμα προέκυψε λόγω της επικαιρότητος και κατόπιν των προαναφερομένων για τις δύο επαναστάσεις ώστε να κατανοηθεί η σχέση του παρελθόντος με το παρόν, ώστε να μπορεί κάποιος να κατανοήσει τα ακτανόητα, παρόντα και μέλλοντα. 

Η Ελλάς και ολόκληρη η ανθρωπότητα ευρίσκονται μεταξύ υπάρξεως και ανυπαρξίας κάτι που σημαίνει ότι τα γεγονότα που ακολουθούν θα είναι συνταρακτικά και όπως λένε, η Ιστορία επαναλαμβάνεται. Επαναλαμβάνεται διότι οι εξουσιαστές δεν αλλάζουν τα σχέδιά τους. Δεν τα αλλάζουν διότι επιτυγχάνουν, οπότε δεν υπάρχει και λόγος αλλαγής τους.

Η Ιστορία, είναι ήδη προσχεδιασμένο, να επαναληφθεί. Στο τέλος όμως πάλι η Ελλάς θα νικήσει. 

Είναι κι αυτό επανάληψη της Ιστορίας.


deltio11.blogspot.com


20 σχόλια:

  1. Επιβεβαίωσε τις αποκλειστικές πληροφορίες του pronews.gr ο υφυπουργός Υγείας Β.Κοντοζαμάνης ο οποίος δήλωσε κατά την απογευματινή ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας ότι θα είναι υποχρεωτική η χρήση τεστ για εργαζομένους για να μπορέσει να ανοίξει η οικονομία, αλλά και για ανήλικους μαθητές και εκπαιδευτικούς για να ανοίξουν τα σχολεία.

    Εδώ σας είχαμε προϊδεάσει καθώς σας είχαμε αναφέρει πρώτοι ότι στην ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας ο Β.Κοντοζαμάνης θα κάνει ανακοινώσεις για τα self test κορωνοϊού, για τα οποία θα υπάρχουν στοιχεία υποχρεωτικότητας για ορισμένες κατηγορίες, όπως π.χ. για τους εργαζόμενους στο λιανεμπόριο.

    Το τεστ θα είναι υποχρεωτικό για τους εργαζομένους στα καταστήματα που θα ανοίξουν να κάνουν ανά τακτά διαστήματα τεστ, με αυτό τον τρόπο η κυβέρνηση θεωρεί πως θα γίνει με πιο ασφαλή τρόπο το άνοιγμα της αγοράς.

    Ειδικότερα, όπως τόνισε, τα τεστ στοχεύουν κυρίως στην εύρεση των ασυμπτωματικών. Είναι περίπου ένας στους τρεις φορείς του ιού. Το τεστ θα λειτουργεί συμπληρωματικά και παράλληλα με όλες τις υπόλοιπες δράσεις. Θα βοηθήσει δε στην επανεκκίνηση δραστηριοτήτων.

    Τα τεστ πληρούν όλες τις προδιαγραφές και λειτουργούν με τη λήψη σιέλου. Η διάθεσή τους θα ξεκινήσει στις αρχές Απριλίου. Θα είναι διαθέσιμο ένα τεστ την εβομάδα για διάστημα δύο μηνών για όλους τους πολίτες.

    Ο ίδιος έκανε γνωστό, μεταξύ άλλων, ότι το self test θα είναι υποχρεωτικό, σε εβδομαδιαία βάση (μέχρι και 3 φορές!), για όσους δραστηριοποιούνται στους τομείς της ακτοπλοΐας - ναυτιλίας, λιανεμπορίου, εστίασης, τουρισμού, μεταποίησης, δικαστηρίων.

    Για να αποφευχθεί συνωστισμός τις πρώτες ημέρες εξετάζεται το ενδεχόμενο να δοθεί προτεραιότητα στους πολίτες έως 67 ετών τις πρώτες ημέρες. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη διάθεση των τεστ θα δοθούν τις επόμενες ημέρες.

    Αν είναι θετικό το πρώτο τεστ, θα γίνεται δεύτερο σε δημόσιες δομές υγείας για να επιβεβαιωθεί το αποτέλεσμα.

    Για τα σχολεία θα νομοθετηθεί η υποχρεωτική διενέργειά τους για μαθητές και εκπαιδευτικούς, για τους οποίους θα είναι υποχρεωτικό για μία φορά την εβδομάδα.

    Η επιτροπή των επιστημόνων θα συνεδριάσει στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας για να συζητήσει για την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου, για τις διαδημοτικές μετακινήσεις και τα σχολεία, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού.

    Νωρίτερα, ο καθηγητής Γκίκας Μαγιορκίνης, από την πλευρά του, διευκρίνισε ότι με τα self test θα μπορούμε πλέον να ελέγχουμε εύκολα αν είμαστε θετικοί. Η εφαρμογή δεν διαφέρει πολύ από τα ένα τεστ κύησης.

    Τι είπε για την Siemens o Ν.Χαρδαλιάς

    Στην αποκάλυψη του pronews.gr πως η κυβέρνηση έκανε «φωτογραφικό» διαγωνισμό μέσα από τον οποίο η κυβέρνηση θα προμηθευτεί 40 εκατομμύρια self test από την Siemens ο Ν.Χαρδαλιάς απάντησε.

    «Την ώρα που υπάρχει ένας ανοιχτό μειοδοτικός διαγωνισμός για τα τεστ κάποιοι επιδίδονται σε πλειοδοτικό διαγωνισμό σε ψέματα και ανοησίες, νομίζω είναι ξεκάθαρο αυτό που είπε η επιστημονική επιτροπή και ο αναπληρωτής υπουργός, ο διαγωνισμός πληροί τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές, στηρίζονται στις υγειονομικές ανάγκες της χώρας μας και δεν ευνοούν καμία εταιρεία, ούτε βεβαίως την Siemens που μας κατηγορούν. Εν πάση περίπτωση υπάρχει διαγωνισμός με διαφάνεια και συγκεκριμένες προδιαγραφές».

    Παρόλα αυτά θα πρέπει να τονίσουμε για ακόμα μία φορά ότι η Siemens είναι η μόνη ευρωπαϊκή εταιρεία που έβγαλε self test και μάλιστα... την ίδια χρονική περίοδο με την ανακοίνωση που έκανε ο Α.Σκέρτσος για την προμήθεια self test από τη χώρα μας.

    Επιμένει στην διπλή μάσκα η Β.Παπαευαγγέλου

    Η καθηγήτρια Βάνα Παπαευαγγέλου μίλησε για την πορεία του κορωνοϊού στην Ελλάδα, ενώ στάθηκε στην διπλή μάσκα και στο ατομικό τεστ.

    Επίσης αναφέρθηκε στη γενική επιδημιολογική κατάσταση της χώρας, κάνοντας λόγο για σημάδια σταθεροποίησης στον αριθμό των νέων μολύνσεων μετά από 7 εβδομάδες.

    ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ 100 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ 1ου.
    Πιο αναλυτικά:

    «Στόχος είναι να αξιοποιηθεί η χρήση σε ανοιχτούς χώρους. Συζητείται η χρήση διπλής ενισχυμένης μάσκας σε χώρους υψηλού κινδύνου. Σήμερα έχουμε στα χέρια μας τα ατομικά τεστ. Με τη διενέργεια ατομικού τεστ από τους πολίτες, θα έχουμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε τους ασυμπτωματικούς και την ιχνηλάτιση των επαφών τους έγκαιρα. Το αρνητικό τεστ θα πρέπει να διαπιστώνεται και με ένα μοριακό τεστ.

    Τηρώντας τα μέτρα προστασίας, θα περιμένουμε να μειωθούν τα κρούσματα τις αμέσως επόμενες ημέρες

    Στην Επιτροπή επεξεργαζόμαστε το άνοιγμα της επόμενης ημέρας. Περιμένουμε τη μείωση των κρουσμάτων και των νέων ασθενών. Η βασική στρατηγική είναι όχι μόνο να εξασφαλιστεί το άνοιγμα κάποιων δραστηριοτήτων, αλλά και η αποφυγή ενός ακόμα κλεισίματος.».

    ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΛΛΕΣ 100 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αυτοδιάγνωση βαφτίστηκε ατομικό τεστ;
      Γιατί τα άλλα τεστ μέχρι τώρα πως λέγονταν και κυρίως πως γινόταν;
      Δεν γινόταν ατομικά;
      Έχουν λαλήσει εκεί στας επιτροπάς ή είναι ιδέα μου;
      Astillais

      Διαγραφή
  3. ΑΝΥΠΑΙΤΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Ο.Υ, Η ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ
    https://youtu.be/SMumEBs3Q8o
    5 ΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΧΡΥΣΗ.
    ΑΝΔΡΕΑ ΜΟΥ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.
    ΗΛΙΑΣ.+++.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΕΙΩΣΗ, ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ
    https://youtu.be/xwRRJA9AmHw
    6 ΛΕΠΤΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ.
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΧΡΥΣΗ.
    ΑΝΔΡΕΑ ΜΟΥ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οικοδεσπότα!

    Δεν μας τα λέτε καλά! Ολισθήσατε εις σφάλμα!

    Εάν οι ΗΔΗ κρατούντες κάνουν επανάσταση, θα την κάνουν εναντίον του ..εαυτού τους!
    Αρκούντως παρανοϊκόν, ως ενδεχόμενον! Όπως το "πιντί" (ο ΓΑΠας - ξέρετε, αυτός ο μεγαλοφυιής που έκανε ποδήλατο καί τα σκάτωσε με την αλυσίδα που βγήκε) έλεγε ότι οι αντεξουσιαστές κατέλαβαν την εξουσία!!!

    Εάν λέγατε ότι ξανανακατεύουν την τράπουλα, ουδείς ψόγος!

    Υγ 1: Ο Μάρξ είπε καί κάτι σωστό! Ώσπου να πάρουν χαμπάρι (είπε) οι προλετάριοι τους κανόνες του παιχνιδιού, το παιχνίδι έχει αλλάξει!
    Αυτό πάει να γίνει καί τώρα.
    ΥΓ 2: Ο Τρότσκυ τέκτων, ναί.
    Ο Ιωσήφ, όχι. (Ίσα-ίσα, που σε ηλικία 19 ετών είχε αποφοθτήσει από ...ορθόδοξη θεολογική ακαδημία 4ετούς φοιτήσεως!!!)
    Ο Λένιν, ειδική περίπτωση.

    Ο Λένιν ήταν μέλος του ΟΤΟ, το οποίο στα χρόνια του ήταν κανονική στοά μεν, αλλά είχε ήδη ξεκινήσει να γίνεται ιδιαίτερο παρακλάδι του τεκτονισμού, ειδικά γιά κομμουνιστές καί αναρχικούς. Αργότερα, ο Άλειστερ Κρόουλυ του προσέθεσε καί σατανιστικό προσανατολισμό.
    Αυτά, γιά να μαθαίνουν τα νεούλια που μας διαβάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Εργοδότα,

      ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες.
      Αλλά και πάλι δεν κατάλαβα, εγώ σε τί έφταιξα..
      Ο Μαντζιάρης ίσως.

      Διαγραφή
    2. Σωστά, απροσεξία μου! Ο τίτλος ανήκει στο ιστολόγιο της πηγής του άρθρου.

      Διαγραφή
  6. ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.

    ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΑΣ,
    ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΗΣΤΡΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΦΟΡΟΥΣ,
    ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ,
    ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΣ,
    ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ,
    ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ,
    ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ,
    ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ,
    ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ,
    ANEXTHKAME THN ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ,
    ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ,
    ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΒΕΤΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ,
    ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ ΔΩΡΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ,
    ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ,
    ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,
    ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,
    ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ISIS,
    ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ,
    ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ,
    ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ,
    ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΑΣ,
    ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,
    ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑ ΣΑΣ,
    ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΟ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ,
    ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΜΑΣΚΑ,
    ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ,
    ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΗΣ ΒΕΡΜΑΧΤ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ SMS ΣΑΣ,
    ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ,
    ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ,
    ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΜΑΣ,
    ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΧΤΕΙ ΡΕ ΚΑΝΙΒΑΛΛΟΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΟΙ.

    ΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝΕ ΡΕ ΚΑΝΙΒΑΛΛΟΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ;;;;;;;
    ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ, ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ Ε ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ,
    ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΝΤΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ.
    ΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ SELF TEST ΣΑΣ,
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ.

    Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΥΤΡΑ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ.

    ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    Η ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ, ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΟ ΕΞΗΣ.. ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕΤΡΑ, ΑΛΛΑ ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ!

      Διαγραφή
    2. Ποιος θα τους εκτελεί φίλτατε;
      Αν ξέρεις να υπάρχει κάποιο σχέδιο,γιατί δεν μας το λρς να βοηθήσουμε κι εμείς;

      Διαγραφή
    3. ΤΙ ΓΊΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΑΖΑΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΜΕ ΣΥΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ, ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ, ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ; ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟ, ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΜΦΙΒΟΛΕΙΕΣ, ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΒΕΙ ΑΥΤΟ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ, ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ, ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ Ο ΠΛΥΘΗΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΠΙΓΝΩΣΕΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΤΕ,ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΛΗΘΕΣ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ ΠΟΤΕ.

      Διαγραφή
    4. Εκτελεστή έχουμε τον Αριστόμαχο.

      Διαγραφή
  7. συνφωνω το εξ επαφης ειναι σιγουρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/dimoskopiseis/973640_metron-analysis-sto-32-i-nd-tromazei-maximoy-i-katarreysi-kai

    Metron Analysis: «Στο 32% η
    ΝΔ»! - «Τρομάζει» το Μαξίμου η κατάρρευση και απομακρύνει -για την ώρα- τις εκλογές

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΤ, ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ.
    ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΚΙ ΜΕΙΣ.
    ΕΙΣΤΕ ΚΑΝΙΒΑΛΛΟΙ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ.
    ΕΙΣΤΕ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να είναι κάποιος η ντροπή ενός Έθνους πρέπει να ανήκει σε αυτό... τόσα χρόνια οι Έλληνες μιλάγαμε για προδότες αλλά λάθος κάναμε δεν είναι προδότες αλλοεθνείς και αλλοδαπά είναι που προσποιούνται τους Έλληνες για να μας αποδυναμώσουν και πνευματικά και πραγματικά και να μας διαχωρίσουν αποτρέποντας την ομόνοια των Ελλήνων που την τρέμουν... Άρα;;; καμία ντροπή δεν είναι τουναντίον μια χαρά εξυπηρετούν το λαό και τη φυλή τους!
      ΔΠ
      ΥΓ Συγνώμη για την επισήμανση αλλά θυμώνω όταν μιλάμε για Έλληνες και αναφερόμεθα στους γνωστούς άγνωστους...

      Διαγραφή
    2. Πολυ σωστά, τρόποι αποδυνάμωσης ηθικού, ευχαριστώ δεν θα πάρω, είμαι αλλεργικός στην μουστάρδα

      Διαγραφή
    3. Φημες για μυστικες δημοσκοπησεις λενε οτι το ποσοστο 32% ειναι ονειρο θερινης νυκτος!!! Το πραγματικο ποσοστο συμφωνα με αυτες, ειναι 25-27%!!! Προσωπικα, πιστευω οτι ειναι κατω απο 20%, απο κατ' ιδιαν συζηρησεις με φανατικους Νδουλους, που ειχαν ψηφισει με το ζορι τον Κουλιγουλα για να στηριξουν την παραταξη και πιστευαν οτι θα κανει τουλαχιστον, καποια λιγα απο αυτα που ειχε υποσχεθει!!! Τελικα, ομως η παταξη του Νατιβισμου, τους εκατσε, σαν μεγαλο ψαροκοκκαλο στον λαιμο και δεν καταπινεται με τιποτα!!!

      Διαγραφή
    4. Τι να το κανεις ομως; 25 οι φιλελε αντινατιβιστες και 25 οι αριστερες αντινατιβιστικες συνιστωσες, οριστε ο στρατος σας. Το παιχνιδι ειναι ανθρωπίνως αδυνατον να "γυρισει"

      Διαγραφή
    5. Αφου το παιχνιδι, δεν γυριζει, γιατι δεν το πανε παρακατω; Τι φοβουνται;;; Νομιζω οτι οι αριςτερες αντινατιβιστικες συνιστωσες, ειναι σε πολυ χειροτερη κατασταση απο τον Μωυση!!!

      Διαγραφή