«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

The Prodigy - Smack My Bitch Up (Live)



Όχι, πέστε μου.. φταίω εγώ που μόλις βλέπω αυτή την κυράτσα, μού έρχεται κατευθείαν στο μυαλό η κομματάρα των Prodigy, με τίτλο "Σφαλιαρίζω τη σκύλλα μου";

Βέβαια το κλιπ που θα δείτε είναι live, και ούτε που θα έπρεπε να μού περάσει από το μυαλό να σάς βάλω το αυθεντικό βίντεο-κλιπ. Γιατί δεν θα μού ρίχνανε αμέσως το μπλογκ απλώς.., αλλά θα υπήρχε και ποινική δίωξη για τελείως ανάρμοστο και απαγορευμένο περιεχόμενο.

Το αυθεντικό βίντεο-κλιπ αυτού του τραγουδιού είναι ίσως το πιο απαγορευμένο μουσικό κλιπ όλων των εποχών. Το youtube σού επιτρέπει να το δεις μόνο αν δώσεις στοιχεία πιστωτικής κάρτας ή άδειας οδήγησης, διαβατηρίου κλπ, και πρέπει να περιμένεις και 3 μέρες για έγκριση.

Στο κλιπ υπάρχει πολλή βία, μπουνίδια, σνιφάρισμα κοκαΐνης και χύμα γυναικείο γυμνό (στριπ-τιζ). 

Το στόρυ: Εμείς, βλέπουμε ό,τι βλέπουν τα μάτια του πρωταγωνιστή, ο οποίος είναι πολύ νταής, πίνει τον άμπακο, την πέφτει σε διάφορες, σπάει στο ξύλο πολύ κόσμο και πετάει με βία σε ένα κρεβάτι μια τσουλίτσα κτλ κτλ.. και στο τέλος βλέπουμε και ποιος είναι, γιατί στο τελευταίο πλάνο του κλιπ, αυτός κοιτάζεται σε έναν καθρέπτη. Και σε αυτό το σημείο είναι το "χοχοχο" της όλης υπόθεσης. 

Τώρα.. αν τρώγεστε να δείτε οπωσδήποτε το κλιπ αυτό, εγώ θα σάς δώσω τον σύνδεσμο, όχι όμως ενεργό, γιατί είπαμε.. πρέπει να φυλαγόμαστε.  

K-T

https://vimeo.com/31482159

 

https://www.youtube.com/watch?v=i8cw3COEHgc  



15 σχόλια:

  1. www.facebook.com/giannis.spyrou.54/videos/10220060048676989
    ΚΟΡΕΑΤΗ, ΕΡΧΕΣΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΣ.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Της Δικαιοσύνης Ήλιε Νοητέ | Alexandrov - Χορωδία Κόκκινου Στρατού

    https://www.youtube.com/watch?v=pQPDfA7iTEQ&t=162s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να πρωτοσχολιασει κανεις!!! Τα στρατιωτακια ακουνητα, αμιλητα, αγελαστα με τα φιμωτρα, να γιορταζουν την απελευθερωση απο τους τουρκους, αλλα οχι απο τους γερμαναραδες;;; Την Κατινα, σταυροποδι, να περιμενει το ντεφι, για ν' αρχισει το προγραμμα στο ρεμπετ ασκερι του Συνταγματος;;; Τον αυτιαγκουρα Καρολο, που ηρθε να μας θυμησει την καταγωγη του και να μας πουλησει ρευμα (Συμβαση) με την Γκαμηλα με την καταζαρωμενη, απο το μπαουλο της Ελισαβετ, λευκη καπα και την κουβερτουλα στα ποδια;;; Τον Αλ6ς, που σαν 15χρονος κοιτουσε τις μυτες των παπουτσιων του και κουνιοταν σαν εκκρεμες, κατα την καταθεση στεφανων και μετα καθισμενος σαν γερος εκατο χρονων μαζεμενος απο το κρυο, ν' αδημονει να τελειωσει η παρελαση να παει σπιτι του;;; Η το ανεκδιηγητο αξεπεραστο βλημα, να χαιρεται, που το αλογο, κεντραρισε την θεση του με την Μαρεγκα ακριβως και τους τιμησε δεοντως;;; Εστιν δικην οφθαλμος, ος τα πανθ' ορα!!!
    Ας γελασουμε μαζι τους:

    1) https://youtu.be/a3oR6fcqGgY

    2) https://youtu.be/9ENjWzpNe2A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    Φίλε Διόδοτε, πάντα επίκαιρος
    με επιλογές άρθρων ομορφιάς
    αλλα και καυστικότητος.
    ΑΔΗΣ
    SeeGreek2.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα τα ματιασετε τα ''παιδια'' ειναι κι ερωτευμενα...κανας αργιλες δεεεν παιζει;;;;εστω ενα εσπρεσακι, ειναι κριμα.... η κασσωρις επι τω εργω...στ αρχιδια της και η παρελαση και η Σημαια και η Ελλαδα....ο μαλακας διπλα της'' μη μου τους ορχεις ταρατε''... κατα τ αλλα θεσμος σου λεει....μωρη καριολα θαρθει η ωρα σου....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σίγουρα δεν βρήκαν εκεί μέσα ..."συστημένο" φαqελάκι????
    Μαρko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ27 Μαρτίου, 2021 22:42

    ΑΑΑΑΑΜΜΜΜΜ ! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ;;;;;;;
    ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ .ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ .
    ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ,ΤΟΤΕ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΟΙΧΤΟΠΗ ΤΣΙΠΡΑ ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ ΘΙΑΣΟΥ ΗΤΑΝ ΚΛΩΝΟΙ.
    Ε ,ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΕΞΩ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπέρα σας, οικοδεσπότα και παίδες!

    Πάντως, "γκόμενος" δεν παίζει στο πρωτόκολλον. (Να θρονιάζεται εις επισήμους εκδηλώσεις του ντοβλετίου ημών.) Τώρα, άμα υπάρχει καμιά τροπολογία εξαιρέσεως γιά τσόκαρα καί δεν την ξέρω... άλλο θέμα τούτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα σας πολυχρονεμένε μας Εργοδότα!

      Του χρόνου θά 'χουμε κι απ' αυτό. Μπορεί να έχουν υπ'όψιν τους να βάλουν ΛΟΑΤΚΙ να παρελάσουν επίσης, ή και τον υπουργό του Κούλη με τον σύζυγό του εις τας εξέδρας.

      Διαγραφή
  9. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ27 Μαρτίου, 2021 23:29

    ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ Ahoy, ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΜΕ ΑΓΑΠΗ......

    https://youtu.be/7cvsqeqrNyM

    ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ, ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΝΕ ΟΙ ΣΥΖΗΤΉΣΕΙΣ ΜΑΣ.
    ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΟΤΙ Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ ΓΙΑ chat room, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ.
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αφού ο στρατός παρέλασε και απέδωσε τιμές στην ΠτΔ, αλλά και στον γκόμενο της (!!!) έχουμε και συνέχεια, γιατί το βαρέλι της προεδρίας δεν έχει πάτο:
    ΜΕΓΑ ΦΑΟΥΛ Από Την Σακελλαροπούλου! Η ΠτΔ Σακελλαροπούλου ΔΙΝΕΙ το Παράσημο του Ταξιάρχη του Τάγματος της Τιμής στον Αρχαιολόγο -Πρόεδρο του Μουσείου του Λούβρου Ζαν Λικ Μαρτινέζ! παρασημοφορείται ο Πρόεδρος ενός Μουσείου που έχει στην κατοχή του την ΝΙΚΗ της ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ και την ΑΦΡΟΔΙΤΗ της ΜΗΛΟΥ!
    http://www.press-gr.com
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το δειλό, αδύναμο, κρυουλιαρικο γκομενάκι... έστησε πόδι για να πάρει αξία ;
      Αυτό πίεσε να του δώσουν καρέκλα επισήμων ;
      Το φουκαριαρικο έχει πολλά κόμπλεξ...

      Διαγραφή
  11. Αδελφε ΕΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ, σ' ευχαριστω κι' ανταποδιδω

    https://www.youtube.com/watch?v=RR4ptyl9rIg

    Τωρα για το Chat Room πιστευω οτι ειναι ενα χρησιμο εργαλειο για ορισμενα θεματα των οποιων οι συμβολισμοι εκτεινονται σε ευρυ πεδιο παραμετρων και η παραθεση πολλων αποψεων οδηγει σε πληρεστερη ενημερωση. Ετσι βιαστικα, θα ηταν ενδιαφερον ν' ακουσθουν πολλες αποψεις των σημερινων Ελληνων πανω σ' αυτο.

    https://www.youtube.com/watch?v=jRodKjGZzhI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτός που πάει με τσουλιτσες, πώς λέγεται?
    Πούτανος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή