«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Διώρυγα Σουέζ, EVERGIVEN της εταιρείας EVERGREEN ( HRC) Ηillary Rodham Clinton. Ο Τραμπ είχε πει οτι η Ελλάδα και Αμερική θα καθαρίσουν τα πάντα .... και θα γίνουν όπως πριν ...



για να δουμε τί μπορεί να εννοούσε σε πρώτο επίπεδο ... σημαντικό όμως ....

Πάμε να δούμε όμως και για τους Ελληνες που δεν συνδέονται με την Εβραϊκή θρησκεία τί σημασία έχει που το γνωστό πλέον "White Rabbit" το γνωστό λαγουδάκι που μας έλεγε ο Q να ακολουθήσουμε εδώ και εναν χρόνο το τί σημαίνει .... :
Διαβάστε ανάποδα το SUEZ ( ZEUS) !!
To SUEZ έχει δυο εισόδους PORT SAID η μια και SUEZ η άλλη
Διαβάστε τώρα και ανάποδα το port (λιμάνι) SAID (DIAS) !!!
Αρα η μία πλευρά ονομάζεται Δίας και η άλλη ΖΕΥΣ ... !!!
Εκεί ακριωβως ρίχνει τα νερά του ( στην Μεσόγειο) και απο την μεριά του Port SAID o NILE DELTA .... Διαβάστε το και αυτο αντίστροφα .... !!!! Τα αγγλικα ειναι πολυ μεταγενέστερα πρώτον και δεύτερον στα αραβικά δεν σημαίνει τίποτα καθώς γνωρίζω την γλώσσα και οι Άραβες μεταγενέστεροι πολλών στην περιοχή.... που γράφουν αριστερόστροφα ... 😉
Το Δέλτα του Νείλου σύμφωνα με τον Ηροδοτο η κορυφή του τριγώνου ξεκινάει από τις Πυραμίδες της Γκίζα στην ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ του Καίρου κοντά στις πυραμίδες και εκεί που καταλήγει .... από την μία πλευρά στην Μεσόγειο ειναι η Αλεξάνδρεια ( Μέγας Αλέξανδρος) και από την άλλη πλευρά το Port SAID (DIAS) .... !!!
Για να δείτε πώς μας ενώνουν ΟΛΟΥΣ .... !!
Και επειδή μόλις έμαθα για το Q drop .... το βάζω και αυτό .... Τέλειος συγχρονισμός ....!!!
Για την Ηλιουπολη και Πυραμίδες θα ανεβάσω αργότερα




Εδώ και δύο ημέρες έχει "κολλήσει" στην διώρυγα του Σουέζ, το πλοίο EVERGIVEN με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ουρά στο Κανάλι και να μην μπορουν τα πλοία να προχωρήσουν ....
Η επίσημη αιτία που (προσπάθησαν ) να δώσουν , τουλάχιστον απ οτι διαβάζω στα αραβικά ΜΜΕ, είναι ο δυνατός άνεμος. !! Οτι δηλαδή, λόγω των ισχυρών ανέμων το πλοίο "πετάχτηκε" στο σημείο που κόλλησε.
Παρ όλα αυτά, δεν φαίνονται και τόσο σίγουροι καθώς υπάρχει και μία συγχυση για το τί τελικά έφταιξε και βρέθηκε σε αυτο το σημείο και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο .... ώστε να εμποδίζει ολη την πρόσβαση της διώρυγας.
Οι θεωρίες (συνομωσίας) ειναι πολλές για το τί μπορεί να σημαίνει αυτό ....
📌 Σε πρώτη ανάγνωση ενας λόγος συνομωσίας, από κατασκοπευτική άποψη, θα ήταν οτι γίνεται διότι εμπλέκονται διάφορα συμφέροντα στην περιοχή εξαιτίας της Συνεργασίας ΗΑΕ και Ισραήλ και ο καινούργιος αγωγός που έχουν συμφωνήσει να γινει προς την Ευρωπη ... ( και ο οποίος βλάπτει λίγο τα συμφέροντα των Αιγυπτίων οικονομικά καθώς θα κόψει την κίνηση της διώρυγας των τάνκερ).
Έτσι, με αυτον τον τρόπο, θα μπορούσαν να αποδείξουν οτι δεν είναι ασφαλή η διέλευση .... σε περίπτωση οποιασδήποτε καθυστέρησης ... το φορτίο θα είχε πρόβλημα καθυστέρησης στον προορισμό του, οι τιμές θα ανέβαιναν ... κλπ κλπ κλπ που δεν ειναι του παρόντος και ειναι περισσότερο Γεωπολιτικό.... Οπότε το βάρος θα έπεφτε εκεί ...
Πάμε και για τις άλλες δήθεν συνομωσίες όμως ...
📌 Το Πλοίο ονομάζεται EVER GIVEN και είναι μέρος του στόλου της εταιρείας EVERGREEN προέλευσης TAIWAN ....
✨και έκανε την διαδρομή με το ιδιαίτερο όνομα H3RC .... ( βλ . Φωτο).
✨Ποιός έτρεξε για βοήθεια πρώτος στο πλοίο .... ;
✨ Το πλοιάριο BARAK! και στη συνέχεια το MOSAED ... !!!!
Έχουμε λοιπόν :
🎯 EVERGREEN .... το κωδικό όνομα της Χίλαρυ ... όπως προκύπτει από τα μειλς της Χιλαρυ Κλιντον ( wikileaks και Μ.Ανατολή) και απο το Wikipedia στις κωδικες ονομασιες των Προέδρων των ΗΠΑ ( βλ. Σχόλια)
🎯 Σύμφωνα με τους QANONS και όλα τα στοιχεία που συζητούσαμε πέρυσι ... Οι ιδιοκτητες της εταιρειας εμπλέκονται μρ την διακίνηση παιδιών στα containers)
🎯 την ταυτότητα του πλοίου H3RC (Φωτο) = ( HRC) Ηillary Rodham Clinton όπως ειναι ολόκληρο το όνομά της ... !
🎯 Για βοήθεια έτρεξε το BARAK ( OBAMA!)
🎯 και το MOSAED1 (MOSSAD) .... ! - η οποία παρεπιπτόντως ελέγχει και το κανάλι)
🎯 Άρα..... και γι αυτό μήπως γίνει και "EVER GIVEN" .... ? ( οπότε και θα δοθούν στοιχεία μήπως καθώς εάν το πρόβλημα συνεχίσει είναι υποχρεωμένοι να ανοίξει και το φορτίο 😉 )
Και το "χτυπησε' άερας ένα τέτοιο πλοίο εκεί μέσα ... ; 🤔
📌 Επίσης ενδιαφέρον έχουν και τα ονόματα των πλοίων που βρίσκονται στην ουρά ..... και περιμένουν να περάσουν .... ( αν πάτε Live θα το βρείτε ) . (Βλ. σχόλια)
📌 Πάμε όμως και σε κάτι ακόμη πιο περίεργο .....
🎯 Η Χίλλαρυ ήταν κατά της Taiwan και υπέρ της Κίνας ... όπως είναι γνωστό ( βλ. Σχόλια)
🎯 Πριν δυο ημέρες όμως, την ίδια ημέρα και παράλληλα με το "κόλλημα" του πλοίου έκανε δηλώσεις ΥΠΕΡ ΤΗΣ TAIWAN ....!!! Αυτο και εάν ειναι παράξενο .... !!! ( εκτος και αν ειναι κάποιος εκβιασμος της Ταιβαν προς την Χιλαρυ και εγινε επιτηδες για να την εκβιασει οτι θα βγαλει στοιχεια ακριβως επειδη ηταν ΚΑΤΑ της στα θεματά της με την Κίνα ! ) ( και αυτά στα σχόλια )
📌Ο σύζυγος της Maxwell θα μπορούσε να έχει κάποια σχέση καθώς ήταν CEO εργαζόταν σε ναυτιλιακή εταιρεία αποστολής εμπορευματοκιβωτίων και ο ιδιος δούλευε στον τεχνολογικό κλάδο της ανάλυσης ... (Ομως το προσπερνάμε γιατί δεν έχει αποδειχθεί ακόμη κάτι από την δίκη για αυτό... )
Ας δούμε και άλλα στοιχεία :
📌 Το δρομολόγιο ήταν Κίνα-Ολλανδία :
🎯 Για την Κίνα ξέρουμε οκ ! Wuhan - Φαρμακοβιομηχανιες ( BigFarma) κλπ κλπ .... και γενικότερα Καμπάλ.
🎯 Ολλανδία : Το καλοκαίρι και όταν πλέον άρχισαν να γίνονται όλα πιο ξεκάθαρα όσον αφορά την διακίνηση παιδιών ... υπήρχε η εξής αναφορά από τους Ολλανδούς που έλεγε :
......«Η ολλανδική αστυνομία ανακάλυψε ένα θάλαμο βασανιστηρίων κρυμμένο μέσα σε ένα από πολλά εμπορευματοκιβώτια σε μια αγροτική περιοχή στα σύνορα των Κάτω Χωρών και του Βελγίου.
H έρευνα οδήγησε την αστυνομία σε έναν χώρο αποθήκης με επτά εμπορευματοκιβώτια. Τα εμπορευματοκιβώτια ήταν επενδεδυμένα με ηχομονωτικό υλικό και ήταν εξοπλισμένα με κάμερες, ανέφερε η έκθεση.
Έξι από τα εμπορευματοκιβώτια θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να κρατούν άτομα - είχαν χειροπέδες στο πάτωμα και την οροφή καθώς και χημικές τουαλέτες. Ο άλλος είχε μια καρέκλα οδοντιάτρου εξοπλισμένη με ιμάντες στον καρπό και τον αστράγαλο.
Η αστυνομία βρήκε μια στοίβα εργαλείων, όπως νυστέρια, ψαλίδια περικοπής, πριόνια, πένσα και ταινία. Υπήρχαν επίσης μαύρες βαμβακερές σακούλες που μπορούσαν να τραβηχτούν πάνω από το κεφάλι, αστυνομικές στολές και αλεξίσφαιρα γιλέκα, μια δέσμη διαφορετικών τύπων ψαλιδιού σε ένα τραπέζι. Οι ύποπτοι ειχαν προκύψει έπειτα απο συνομιλίες σχετικά με βασανιστήρια.
Μια καρέκλα οδοντιάτρου εξοπλισμένη με ιμάντες στον καρπό και τον αστράγαλο που βρέθηκαν σε ένα από τα δοχεία. Εθνικό Αστυνομικό Σώμα των Κάτω Χωρών ».
📌Πού έχουμε ακούσει για καρέκλες οδοντιάτρου; Αν θυμάστε, όταν η αστυνομία μπήκε στο σπίτι του Τζέφρι Έπσταιν, αρχικά μπερδεύτηκαν όταν παρατήρησαν μια καρέκλα οδοντιάτρου.
Για το Βέλγιο θα δείτε πιο κάτω με τον Ταρεκ Ραμαντάν.
Να δούμε και κάτι άλλο όμως ..
📌 Οταν τα πράγματα άρχισαν να δυσκολεύουν πολυ ..... κάποιος έκανε tweet στον Jake Tapper του CNN:
«Όλα αυτά θα χειροτερέψουν πολύ».
Απάντηση του Tapper: «EVERGREEN».
Δεδομένου ότι το "Evergreen" είναι η γνωστή κωδική μυστική λέξη για την πρώην Πρώτη Κυρία και υπουργό Εξωτερικών, η Hillary Clinton, και η αναφορά του Tapper, ήταν ένα είδος επιβεβαίωσης του ρόλου του Jeffrey Epstein και του Maxwell ως προμηθευτών, οχι μόνο όσον αφορά την διακίνηση παιδιών αλλά κυριως του αδρονοχρώματος που προωθούνταν στις Ελίτ ...
Και κάτι άλλο επίσης ενδιαφέρον :
📌 Υπάρχει μια άλλη εταιρεία Evergreen, η Evergreen Aviation, η οποία έχει ιστορικό εμπορίας ανθρώπων και βαθιά σύνδεση με τη CIA.
Η Evergreen, παρά τα πρόσφατα οικονομικά προβλήματα, διατηρεί ακόμα ένα Boeing 747 στο Columbus OH και διατηρεί τακτική εξυπηρέτηση στο Χονγκ Κονγκ. Ο μόνος τερματικός σταθμός που μπορεί να εξυπηρετήσει αυτό το αεροσκάφος ανήκει στην Landmark Aviation.
Η Landmark Aviation φέρεται να ήταν η εταιρεία επιλογής για το πρόγραμμα της CIA, γνωστό ως «ταξί βασανιστηρίων». Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος, οι άνθρωποι απήχθησαν, μεταφέρθηκαν σε συγκεκριμένα σημείο και βασανίστηκαν για μήνες ή χρόνια. ( λέγεται οτι ήταν σε σημεία όπου ήταν κατοικίσιμο από μαύρους/έγρωμους.
Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις γνώριζαν αυτό το πρόγραμμα και ορισμένες εξέδωσαν ακόμη και εντάλματα σύλληψης για εμπλεκόμενους αξιωματικούς της CIA.
Η υλικοτεχνική υποστήριξη για την απόκτηση ανηλίκου για τέτοιους σκοπούς θα ήταν πολύ λιγότερο περίπλοκη (σκεφτείτε τα εμπορευματοκιβώτια και τα ιδιωτικά αεροπλάνα της Evergreen). Θα μπορούσαν να εξαφανίζονται εύκολα με αυτους τους τρόπους.
Ο Epstein, η Maxwell και οι συνεργάτες της, όπως ο Bill και η Hillary, δεν είναι σαφώς άσχετοι για την πλοήγηση σε αυτούς τους κύκλους.
📌Επισης το μέρος στο οποίο εγκλωβίστηκαν ... η Αίγυπτος.
Είχα ανεβάσει πολλά πράγματα για την σχέση των Αδελφών Μουσουλμάνων και την Χίλαρυ ... Στοιχεία που είχαν βγει απο τα μαιλς της και έδειχναν την σχέση της με την Οργάνωση. Τα έχω γράψει όμως αυτά αναλυτικά.
Η Αίγυπτος λοιπόν ειναι η χώρα όπου ιδρύθηκαν οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι.
Eίχαμε επίσης δει και τον ρόλο του Κατάρ με τους Αδελφούς Μουσουλμάνους που το χρηματοδοτούσαν ( και εκεί βρίσκουμε την Τουρκία) την σχέση της Χίλαρυ με το Καταρ και το Al Jazeera ... αλλά και την σχέση του Καταρ με τον εγγονο του ιδρυτή των Αδελφών Μουσουλμάνων ο οποίος δραστηριοποιείται στην Ευρώπη και που τώρα κατηγορείται στην Γαλλία για βιασμούς .... ( τα έχω πει αναλυτικά) για τον Tareq Ramadan και τους βιασμούς οπου κάποιοι ήταν στο Βέλγιο, εκει δηλαδή που συνελήφθησαν απο την ολανδική αστυνομία που αναφερω πιο πάνω).
Επίσης ειπα πιο πάνω ...οτι το Κανάλι του Σουέζ είναι ελεγχόμενο από την Μοσσάντ έτσι και αλλιώς ... Οπότε επί ηγεσίας των Αδελφών Μουσουλμάνων καταλαβαίνουμε το τί γινόταν με την Χίλαρυ - Qatar - Αδελφοί Μουσουλμάνοι - CIA κλπ κλπ ...
📌Αρα....εκει που "κολλησε" το σημείο δηλαδή, ίσως "κάποιοι" κάτι να θέλουν να μας δείξουν ..... !
📌Αν πάμε όμως και ακόμη πιο παλιά στην ιστορία ... υπάρχει ένα βιντεοκλιπ του Μichael Jackson το οποίο λέγεται "Do you remember¨ ....
( Πρόσφατα είδαμε ένα tweet του Κέννεντυ Τζούνιορ που μας πληροφορούσε οτι ο Michael Jackson ανήκει στην πλευρά των "θετικών" ή "λευκά καπέλα" όπως το έγραφε εκείνος.
Για την φιλία του Μichael Jackson με τον Τραμπ και το οτι και αυτός διέσωζε παιδιά ... θα πω σε άλλη ανάρτηση).
Σε αυτο το βίντεο κλιπ λοιπόν, πρωταγωνιστεί ο Εντυ Μέρφι και μία ηθοποιός που υποδύεται την Νεφερτίτι εξίσου μαύρου χρώματος ....( θέλει κάτι να μας δείξει αυτο για κάποια στιγμή στην ιστορία που κάτι άλλαξε εκεί .... εκείνη την εποχή και άλλαξαν κ τα πραγματα στον πλανήτη ; )
Είχε σχέση με αυτό και η επίσκεψη της Μελάνια Τραμπ στις Πυραμίδες φορώντας το άσπρο εκείνο κοστούμι όπου ήταν ίδιο ακόμη και τα παπούτσια !;
Αφήνοντας όμως το θέμα το ιστορικό και το τί είχε γίνει ... θα μείνω σε αυτά που έγιναν σχεδόν τις ίδιες ημέρες.... οτι πρώτα ειπε ο Κέννεντυ για τον Τζάκσον σε ποιά πλευρά ανήκει ... μετά έγινε αυτο με το πλοίο και σχεδόν ταυτόχρονα η Χίλαρυ έκανε δηλώσεις υπέρ της Ταιβάν !!
📌 Επίσης σε εκείνη την περιοχή κάποτε .... κοντά στην ΄Αίγυπτο και που ελέγχουν τώρα την εποχή ( όμως καμία σχέση με το σήμερα -νομίζω τουλάχιστον - ή μήπως η Καμπάλ εχει κάτι να μας πει για αυτό ... ; ) κάποτε υπήρχαν και οι θυσίες με αίμα προς τους Θεούς τους... Σε κάποιους ειναι γνωστά αυτά ... άλλοι θα τα μάθουν σε επόμενο μεταγενέστερο στάδιο ...
Λοιπόν .................... και εγώ λέω οτι ειναι συνομωσίες .... αλλά .... ΠΟΣΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ όμως .... ; 🤔
Μήπως ΚΑΠΟΙΟΙ θέλουν να μας δείξουν κάποια πράγματα της εξέλιξης της ταινίας που ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μας ............................ ; !!! 😉
Για όσους θέλουν να δουν φυσικά !
Για να δούμε λοιπόν αυ αυτο το πλοίο με την ονομασία EVER GIVEN ..... θα γίνει και οντως ¨EVER GIVEN¨ ή θα μείνουμε απλά στο να βλέπουμε τα στοιχεία έτσι ..... ;!!!
Πολλές οι συμπτώσεις ..... δεν νομίζετε ...;🤔
Μήπως επίσης μας δείχνουν και την διαδρομή εντωμεταξύ κατά την οποία γινόντουσαν όλα αυτά.... ; 🤔 (αν λάβουμε υπ΄ οψην και τον ρόλο των Κασσόγκι και του Σολειμανί....διότι παλιά ο δρόμος αυτός της διακίνησης ήταν μέσω Ιράν ... και έχουμε εξηγήσει την μεταξύ τους σχέση κ του Μπιν Λάντεν όπως κ για τα οπλα κ ναρκωτικά) ...
Και μήπως επειδή ήλεγχαν και όλη την Μ. Ανατολή .... ίσως για αυτο βόλευε να υπάρχει αυτό το Χαος ( μεταξύ άλλων λόγων- ο Μπόλτον τους γνωρίζει καλύτερα) σε αυτην την περιοχη.... ; 🤔
Θα μου πεις ...πολλά μαζί πέφτουν ..... 😛
Θα βάλω διάφορα λινκ .... εκτός των φωτο για όποιον του αρέσει να ψάχνει γιατί εγώ θα βάλω μόνο κάποια ενδεικτικά πάλι 🙂
Πολλοι οι συμβολισμοι .... για να ειναι συμπτώσεις ....όμως Τυχη δεν υπάρχει ! Ο καθενας αποφασιζει εαν του χρησιμεύει κάτι από αυτά ή όχι και ειναι υπευθυνος για την επιλογή του 🙂
Θα αφήσω εδώ και άλλον ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ και ΣΥΜΠΤΩΣΗ δήθεν απο θρησκευτικής άποψης για όσους είστε Χριστιανοί. Δεν το έβαλα διότι δεν ακολουθώ θρησκείες :
Αρα γινονται όλα όπως πρέπει .


Να συνεχίσω την προηγούμενη ανάρτηση με τις "ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ" για να δείτε οτι όλα εχουν παρει τον δρομο τους πλέον ;
( Συμπτώσεις ειπαμε ΔΕΝ υπάρχουν ...για όσους πλέον εχουν προχωρήσει και το έχουν αντιληφθεί. )
✨ Την ίδια ημέρα λοιπόν που κόλλησε το EVERGREEN και λίγο νωριτερα χρονικά, πριν την είσοδο στη Διώρυγα του Σουεζ, ένα ρωσικό δεξαμενόπλοιο το KOLA .... συγκρούστηκε με ένα άλλο .
Το "ARK ROYAL" !!! ( βαλτε την μεταφραση να το δειτε) .. !!! 😉
✨ Επίσης ...... ακούμε συνέχεια κ την φραση " Its gonna be Biblical" !!! απευθυνόμενοι στους Εβραίους και τους Χριστιανους που ειναι οι περισσοτεροι ... και στην Αποκάλυψη .. !
Αν και δεν το περίμενα απο τον εαυτό μου ( 😂)... ας πώ και αυτή την "ΣΥΜΠΤΩΣΗ " για όσους ειστε Χριστιανοι ... 🙂 🌺
Πολλοί ταξιδιωτικοί χάρτες και Άγιες Γραφές δείχνουν ένα σημείο του "Περάσματος" ή αλλιώς την λεγόμενη "ΕΞΟΔΟ" , να εχει συμβει στον κόλπο του Σουέζ, τον δυτικό κλάδο της Ερυθράς θάλασσας.
Λοιπόν .... ο καθηγητής ( ή ένας από τους καθηγητές ερευνητές) ο Rassmussen συνέταξε τον Άτλαντα της Βιβλου, και στους χάρτες του μετά απο την έρευνα και την χαρτογράφηση που έκανε βρήκαν οτι το πέρασμα της Αιγύπτου, έγινε ακριβώς στο Κανάλι του Σουέζ.
Είναι το σημείο αν το δέιτε στον Χάρτη εκεί που περνάει το κανάλι προς την Ερυθρά θάλασσα.... Απο το σημείο δηλαδη που άνοιξε ο Μωυσής για να περασει και να σώσει τους Ισραηλίτες με τις οδηγιες του θεού.
Αυτό που μας έλεγαν τα μηνυματα "Παρατηρηστε τα νερα" ( ή κάπως έτσι ) κοιταχτε πόσα εχουν σχεση με το νερο τελευταια ... !
Αν προσθέσουμε και το " τραβηγμα " των υδάτων που φυσικά εχει λογική και τεχνολογική εξηγηση και δεν ειναι κανένα θαύμα. .... καταλαβαίνουμε το τί θελουν να μας πούνε ... Επίσης αυτες τις ημέρες ασχολούνται πολύ για κάποιον λόγο, με τα μεγάλα Φραγματα στον Πλανήτη ... 🤔
✨ Επίσης στην ξηρά στο Καναλι του Σουεζ ... είναι και το όρος Σινά οπου ανέβηκε ο Μωυσής και εκει πηρε τις εντολές απο τον θεο για να οδηγησει τους Ισραηλίτες και να ζήσουν σύμφωνα με τις πνευματικές αυτες οδηγιες.
✨ Ας δούμε όμως και κάτι άλλο ...
Πού έπεσε ο Αιγυπτιακός στρατός που κυνηγούσε τους Ισραηλίτες..... ;
Στην Ερυθρά Θάλασσα .... !!
Κοιτάχτε την φωτο τώρα από τον δορυφόρο .... Ολα στο ιδιο σημειο εγιναν. !
Ποιες ειναι οι μεγάλες χώρες στην περιοχή και ισχυρές επίσης...?
Η Σαουδική Αραβία και το Ιράν....! Ποιοι βοηθάνε άραγες αυτη τη στιγμή το Σχεδιο ;
Οι αναφορές των Q κάπου λένε και για το Bloodline των Σαουδαράβων...
Τί έχουν να μας πούνε γι αυτό ... ;
Γιατι βοηθαει ο Σαλμάν τους Τραμπ- Κεννεντυ- Νταιανα... ; Πολλά στοιχεία τα έχουμε πει αλλά υπάρχουν και άλλα οσον αφορα το Bloodline και την Σχεση με το Βρετανικο στεμμα.
Αυτην την πλευρα " καθαρισε ο Σαλμάν του Οικου των Σαούντ ...; Σας ειχα πει οτι τους " Σαουντ" , το Στεμμα τους εκανε Βασίλειο..! 😉
Αρχιστε να θυμαστε ολα οσα σας λέω εδω κ δυο χρονια και συνδεστε τα... Εχετε τις απαντήσεις 🙂
Τί έγινε στο Ισραήλ με τ ις αιματηρές θυσίες και τον "Σατανά" όπως αποκαλείται απο τους Χριστιανούς ... ;
Με ποιους αρνητικούς " πολιτισμους" συνεργάστηκαν κάποιοι απο αυτους και δημιουργήθηκε η σημερινή Ελιτ ...;
Τι εγινε στην Κανααν ; Ο θεός τότε ειχε πει τί να κάνουν και εκείνοι έπραξαν διαφορετικά ... και ηρθε αυτο που βλέπουμε σημερα στην ανθρωπότητα λόγω του οτι εχασαν την Πνευματικότητά τους και ετσι μπόρεσαν και τους χειριστηκαν νοητικά οποτε έπεσε και η Συνείδησή τους τοτε...
✨ Υπάρχει και άλλη συμπτωση όμως με τον Μωυση και την Εξοδο σε σχέση με την Ταιβάν.... !! Στην Taiwan γιορταζουν την Εξοδο .... κάνοντας και εκεινοι ενα αντιστοιχο πέρασμα. Στα σχόλια εχω κατι σχετικο 🙂
H εταιρεια ειπαμε η EVERGREEN ειναι απο την Ταιβάν .... και αυτο που δήλωσε η Χίλαρυ υπερ της Ταιβάν ... προήλθαν αρχικα απο τα ΜΜΕ εκεινης της Χώρας ... ! Και άλλες συμπτώσεις ; 🤔🤔
Όμως .... κραταω το καλύτερο για το τελος στην επόμενη ανάρτηση ..... ! 🤫







Θυμάστε όταν άρχισαν όλα αυτά , που μας έλεγαν τα Q drops ...... "Follow The White Rabbit" ;
Εεε...... λοιπόν .... το λαγουδάκι (της Αλίκης στην Χωρα των θαυμάτων) .... βγαινει απο την βαθια τρυπα που ειχε χωθει και υπήρχε ενας άλλος κόσμος που λιγοι τον βλέπανε, έφτασε στον προορισμο του ..... !!!!!
Τέλος ...!
Τί εννοώ ... ;
Κοιταχτε την δορυφορική φωτογραφία που σας εχω απο το Κανάλι του Σουζ ... !
Βλέπετε τ αυτάκια του κουνελιού/ λαγού ;;!!
Και άλλη " Συμπτωση" ; 😉
Σε ποιον αρεσει να παιζει με λαγουδακια κουκλακια και γι αυτο άλλωστε η Αλικη εμπιστευτηκε τον λαγό ;
Στα παιδια ... !!
Παραλληλα το Πάσχα τελειώνει νομίζω για τους Εβραιους (νομίζω).
Στην άλλη φωτο που έχω τί λέει ... ;
Η μία εισοδος φυλάσσεται απο τους Αμερικανους ... και η άλλη απο τους Ρώσους... ! Αυτή η φωτο προερχεται απο το πολυ κοντινο περιβαλλον των Τραμπ- Τζουνιορ 🙂
Επιτέλους το " White Rabbit" ..... έφτασε στον προορισμό του .... οποτε και όλο αυτο το θέατρο με κλώνους ... μάσκες ... κλπ κλπ ... τελειώνει. !
Οι ηγεσίες εχουν αντικατασταθει .... Όλοι ειχαν τον χρόνο τους να μάθουν και να ενωθουν .... και να ξυπνήσουν ....Ανοίγουμε λοιπον την καρδια μας ακόμη περισσότερο προς την Ενότητα ... και θεραπευουμε ο ένας τον αλλον χωρις επιθέσεις. Θεραπεύεται ο κόσμος μας απο το παρελθον μας και τους πολέμους μεταξύ μας. Η Γαια γι αυτο αποφασισε να ανεβασει την Συνείδηση της πλεον. ❤🙏
Στα σχόλια βάζω και το βιντεακι απο την δραστηριοτητα του Ηλιου μας ... για να τα βλέπουμε παραλληλα όλα ... 🙏💫✨
Ομολογώ .... ολοι ειχαμε πολύ μεγάλη υπομονή .... Ανυπομονουμε για τις εξελίξεις, σε ολα τα επίπεδα μέχρι να γινουν Ενα ! 💫✨
Η Α- ΛΗΘΕΙΑ δεν ειναι για όλους .... Θέλει τόλμη ... και αποφασιστικοτητα ✨



Και για να δειτε και γιατι αρχιζετε και τα καταλαβαινετε ολα τωρα περισσοτερο ... και γιατι ολα Αποκαλυπτονται τώρα και πεφτει και το " Πεπλο" της Ληθης .... Ολα συμβαινουν παράλληλα ...αλλά και συνδεδεμένα μεταξύ τους 🙂



ΠΗΓΗ: https://www.facebook.com/photo

Η Αίγυπτος αυτή τη στιγμή και λόγω του EVERGIVEN της εταιρείας EVERGREEN εκβιάζεται και δέχεται πλήγματα στο εσωτερικό της. ( συνέχεια προηγούμενων αναρτήσεων-λινκς στο τέλος της ανάρτησης)
Επειδή η είδηση για το τι περιέχουν αυτά τα κιβώτια του EVERGIVEN ( όπου μπορει να φανεί η διακίνηση παιδιών) αλλά και οι πληροφορίες για την εταιρεία ταξίδεψαν παγκοσμίως, η εναλλακτική ενημέρωση επισκίασε τα επίσημα ΜΜΕ που δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να το μαζέψουν.
Αρχισαν να λένε δειλά δειλά κάτι σκόρπιες ειδήσεις ότι δήθεν είχε άλλο εμπόρευμα μέσα κάτι το οποίο όμως δεν έπεισε κανέναν αλλά και δεν μπόρεσαν να το αποδείξουν ….
Ετσι λοιπόν άρχισαν να εκβιάζουν τον Σισσυ (κάτι που το κάνουν εδώ και εβδομάδες να πω). Διότι το Σχέδιο δεν το γνωρίζουμε μόνο ΕΜΕΙΣ αλλά και οι άλλοι … !
🎯 Το πρώτο λοιπόν που έγινε εχθές ήταν η σύγκρουση τραίνου με 32 νεκρούς !!!! και πολλούς τραυματίες.
Τα αίτια διερευνώνται ακόμη ....
Πιο μετά όμως….
🎯 Ήρθε και η κατάρρευση ενός κτιρίου με 9 νεκρούς και πολλούς τραυματίες προς το παρόν Τα αίτια επίσης άγνωστα ... !!
Ομως το "περίεργο" είναι το εξής : . Η περιοχή που έγινε η κατάρρευση ονομάζεται
⚡️ GESR ΕL SUEZ !! ⚡️
το οποίο σημαίνει :
"Γέφυρα του Σουέζ" ... διότι ΕΙΝΑΙ Γέφυρα !και βρίσκεται στο Κάιρο. (χάρτης).
Στα σχόλια και οι αγγλόφωνες ειδήσεις.
Tί .... ; και άλλη σύμπτωση ...? ⚡️ 😉
Επίσης στο κτίριο αυτό στεγάζονταν 100-150 οικογένειες εργατών από Αίγυπτο - Σουδάν- Συρία.
-----------------------------------------
Ας το δούμε αυτό και να το συνδέσουμε, (διότι όλα συνδέονται) και απο γεωπολιτικό - γεωστρατηγικό επίπεδο τώρα :
Για την Συρία και την Αίγυπτο γνωρίζουμε το τί γίνεται. Τελευταία όμως το Σουδάν ( μετά τις αλλαγές που υπήρξαν στο εσωτερικό του) ανακοίνωσε ότι αφήνει την Τουρκία και συντάσσεται με την Αίγυπτο. ... !!
Κάτι άλλο επίσης που γίνεται … είναι το θέμα που υπάρχει με το Φραγμα μεταξύ Αιγύπτου – Αιθιοπίας-Σουδάν, όπου η Αιθιοπία δεν συνεργάζεται με τις προηγούμενες δύο. ( Μπορείτε να ψάξετε το θέμα για όσους ενδιαφέρονται).
Όπως λέγαμε και χθες ...με τα ύδατα απο τα Q drops αλλά και τα ΦΡΑΓΜΑΤΑ που ανεβάζουν τελευταία ο Τζούνιορ και όσοι ειναι γύρω του .... δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να ειναι και αυτο ... καθώς υπάρχουν εδώ και μήνες πολλές διαμάχες για το συγκεκριμένο Φραγμα ...με το οποίο δεν ξέρω πώς μπορεί να ενώνεται με άλλα...
Την Συρία οκ γνωρίζουμε οτι πρόσφατα ο Μπάιντεν την βομβάρδισε κάτι που ούτε η Καμάλα Χάρις (που θύμωσε) δεν γνώριζε, αλλά αμφιβάλλω για το εάν το γνώριζε και ο ίδιος ο Μπάιντεν... ! Σιγουρα όμως το ήξεραν αυτοί που χειρίζονται τον Μπάιντεν.
Γι αυτο και ο Πούτιν "τα πήρε κρανίο” μετά και άρχισε να βομβαρδίζει θέσεις της Τουρκίας που έχει καταλάβει μέσα στην Συρία.
Στην συνέχεια ακολούθησε και η γνωστή δήλωση του Μπάιντεν να τον αποκαλεί δολοφόνο με την πρόκληση να ακολουθεί από πλευράς Πούτιν (η οποία δεν έγινε δεκτή από την πλευρά Μπάιντεν ) να βγει ζωντανά να μιλήσει μαζί του χωρίς κείμενο.!!
Γελούσε φυσικά ο Πούτιν μαζί του, ευτυχώς ψύχραιμα, διότι γνωρίζει το τί ειναι ο Μπάιντεν ...
Και κάτι άλλο … ήδη ο αγωγός SUMED άρχισε να προσεγγίζει τους δυσαρεστημένους στην ουρά της Διώρυγας του Σουέζ .... με στόχο να πλήξει την Αίγυπτο οικονομικά καθώς από την Διώρυγα περνάει ο μεγαλύτερος αριθμός εμπορευμάτων και τάνκερ ...
Πριν λίγο διάστημα όλοι είδαμε τον εκβιασμό που γινόταν στην Αίγυπτο με τα επίσημα ΜΜΕ να ανακοινώνουν συνεχώς την δήθεν προσέγγιση Τουρκίας-Αιγύπτου που έκαναν τον Δένδια να πάει από κοντά να δει τι συμβαίνει και να πάρει διαβεβαιώσεις αλλά και οι συμμαχικές αραβικές χώρες προς την Αίγυπτο να ανεβάζουν συνεχώς στα ΜΜΕ τους οτι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει με τον Σισσυ να τρέχει να κάνει παντου δηλώσεις και να διαψεύδει την Τουρκία και το θράσος.
Δείτε λοιπόν τον πόλεμο που γίνεται ενώ κάποιοι γκρινιάζετε διότι δεν σας πιστεύουν οι συγγενείς σας και οι γνωστοί σας και θέλετε να δικαιωθείτε στα μάτια τους ενώ γνωρίζετε την Α-λήθεια.
Σας ξαναλέω μην δίνετε σημασία. Γνωρίζετε ότι τα ΜΜΕ είναι ελεγχόμενα και εσείς ακόμη περιμένετε να δικαιωθείτε…! Αυτό είναι λίγο εγωιστικό … όσο καλές προθέσεις και να έχετε. Είπαμε, την Α-λήθεια δεν την αντέχουν όλοι και ο νοητικός έλεγχος μέσω τεχνολογίας ήταν μεγάλος ….
Τα ΜΜΕ ....μπορει να δειξουν άλλα ... μην δινετε σημασια εχετε ολες τις αποδειξεις στα χερια σας ....





ΠΗΓΗ: https://www.facebook.com/stella.margie/posts/3765020516945131
Όλα τρέχουνε .......
Και αυτό "Συμπτωση" ! Bέβαια μπορεί μέσα σε όλον αυτον τον πόλεμο μεταξύ τους .... να προέρχεται και απο την πλευρά της Ταιβάν. Σε αυτο δεν έχω άποψη ειναι η αλήθεια. Μόνο εκείνοι γνωρίζουν. Αν έχω νεότερα θα το αφήσω στα σχόλια πάντως.
Πριν λίγες ώρες ένα φορτηγό στην Κίνα έκλεισε όπως ακριβώς το EvERGIVEN της ίδια εταιρείας (EVERGREEN) ....
Η είδηση παρακάτω :
Ένα φορτηγό που μεταφέρει ένα εμπορευματοκιβώτιο Evergreen που συντρίβεται και προκάλεσε τεράστια κυκλοφοριακή συμφόρηση στην Κίνα έγινε μια αίσθηση ιού σήμερα, αφού η σκηνή είναι σχεδόν παρόμοια με αυτό που συμβαίνει σήμερα στο κανάλι του Σουέζ.
Επίσης κάτι άλλο που ξέχασα να πω ...στις προηγούμενες αναρτήσεις μου ....
Ο ιδιοκτήτης είναι Ιάπωνας.... και την τελευταία εβδομάδα κυρίως ο Τραμπ .... δεν σταματούσε να βάζει την σημαία της Ιαπωνίας συνέχεια στο προφίλ του και να λεει πόσο αγαπάει τους Ιάπωνες ... ( κάτι θα του ειχαν πει για το τί θα συνέβαινε μάλλον στο μέλλον 😉 Αλλωστε ειναι Σύμμαχοι με την Ιαπωνία.
Επίσης το πλήρωμα ξέχασα και πάλι να σας πω .... οτι ειναι Ινδοί .... !!!! Ινδοί ... δηλαδή ... Μοντι ...
Ο καλύτερος φίλος του Τραμπ και από τους μεγαλύτερους Σύμμαχους του ... στο ξεκαθάρισμα της Καμπάλ και της Κίνας ...!!
Πρόσφατα μάλιστα ειδαμε οτι πήρανε θέση και εντάχθηκαν στο αντι-Τουρκικό Συμμαχικό μπλοκ λόγω Πακιστάν και συντάχθηκαν και σε αλλους τομείς αλλά και στην Αν Μεσόγειο μαζί μας ( και με τις χώρες της Συμμαχιας φυσικά που είναι στην περιοχή) 😉
Μσ ... τί γίνεται ... ; Επομένως φύγετε από το σκεπτικό των συμπτώσεων γιατί όπως λέει και ο Q .... αλλα και οι αρχαίοι Ελληνες το γνώριζαν επίσης .... ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ δεν υπάρχουν ...
Η Taiwan να δειτε πώς βγάζει συνεχώς αυτά τα νέα ... 😂 Τώρα καταλαβαίνω γιατί η Χίλαρυ έγινε ξαφνικά οπαδός της 😂 Αντίποινα ... !!

7 σχόλια:

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ30 Μαρτίου, 2021 23:13

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ,ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ,ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΖΟΝ ΦΙΤΖΕΡΑΛΝΤ ΚΕΝΝΕΝΤΥ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ 19ης ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 1776 .
    ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ,ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ,ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΕΣ ,Η ΘΕΙΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΛΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ.ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗ .ΕΞΑΥΛΩΣΗ .
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ,ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙΤΕ .
    ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΡΟΛΑ ΤΟΥ .
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΗ ,ΑΚΟΥΗ .
    ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ .ΘΑΛΑΤΤΑ !
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ .
    ΠΛΗΡΗΣ ΕΚΡΙΖΩΣΙΣ ΤΩΝ ΖΙΖΑΝΙΩΝ .
    IF YOU KNOW YOU KNOW .
    JOHN FITZERALD KENNEDY .VICE PRESIDENT .
    Η ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ .
    ΤΟ ΝΕΥΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ .
    ΟΤΙ ΞΕΡΑΤΕ ,ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ .
    ΜΕΤΑ ....ΑΡΧΙΖΟΥΝ ,ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ .
    Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΥΠΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥΣ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ....το ζητά ο οργανισμός σας
    Γιούρι Γκέλερ: Η... δύναμη της σκέψης βοήθησε στην αποκόλληση του Ever Given

    https://dexiextrem.blogspot.com/2021/03/ever-given_30.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ορθοδοξία δεν είναι θρησκεία, θρησκείες είναι όσους έχουν ανθρώπους προφήτες, η Ορθοδοξία έχει Θεάνθρωπο, τον Υιό του Τριαδικού Θεού, από τους αποστολικούς χρόνους συνεχίζει όπως πρόσταξε και συμβούλεψε ο Κύριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tov Yιο του Θεού , είναι η σωστή διατύπωση .

      Διαγραφή
  4. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ31 Μαρτίου, 2021 21:34

    ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ;;;;;;;;ΛΕΕΙ Ο ΓΚΕΛΕΡ ....
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΗ .
    ΒΟΡΡΑΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ,ΝΟΤΟΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ .
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΓΑΠΟΝΤΗΣ ΓΚΕΛΕΡ ....ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ...
    ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΠΕΤΟΓΕΝΝΗΜΑ ;ΔΕΝ ΞΕΡΩ .
    ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ,ΕΙΝΑΙ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποκολλήθηκε ε;...αλλά!..Δείτε την ενδιαφέρουσα συνέχεια εδώ https://youtu.be/n140sTFsAGo

      Μαρko

      Διαγραφή