«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

1. TO ΑΘΕΑΤΟ ΥΠΕΡΣΥΣΤΗΜΑ «ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΙ» ΤΑ ΝΑΖΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ..ΤΑΓΙΕΡ! - 2. Συνέντευξη του Juan O Savin στο Project Camelot

 

 TO ΑΘΕΑΤΟ ΥΠΕΡΣΥΣΤΗΜΑ «ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΙ» ΤΑ ΝΑΖΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ..ΤΑΓΙΕΡ!

"Νομίζουν οι χαζούληδες στην Αμερική και στην Ελλάδα, ότι επειδή ξεφορτώθηκαν, προσωρινά, τον Τραμπ, ως φυσικό πρόσωπο από την εξουσία, ο μηχανισμός που τον ανέδειξε στην κορυφή, θα καθόταν ήσυχος στη γωνιά του, αφήνοντάς τους ατιμώρητους για την εργαλειοποίηση του Covid από τη διεθνή συμμορία των παιδεραστών και της Κίνας..."
 
Είχαμε επιστήσει την προσοχή των αναγνωστών μας σε διάφορα γεγονότα που συμβαίνουν στις ΗΠΑ, τα οποία συνδέονται έμμεσα και με τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα. Είχαμε γράψει, ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η φυγή του Τζεφ Μπέζος από τη διοίκηση της Amazon, όπως επίσης, τυχαία δεν ήταν και η αποπομπή από τον σταθμό του διευθύνοντος συμβούλου του CNN. Τώρα, βρισκόμαστε ενώπιον ενός πολιτικού αποκεφαλισμού μεγάλης σημειολογικής αξίας. Του Κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο για σεξουαλικά σκάνδαλα.
 
Ο Κουόμο, ήταν από τους πρωταγωνιστές, όπως ο Μητσοτάκης, στην επιβολή σκληρών lockdown στη Νέα Υόρκη, υπεύθυνος για τους δρακόντειους και φασιστικούς νόμους εγκλεισμού των πολιτών και συνεργός στη δολοφονία εκατοντάδων χιλιάδων ηλικιωμένων Αμερικανών, στους Οίκους ευγηρίας, εξαιτίας της ελλιπούς και δόλιας στέρησης πραγματικής θεραπείας του Covid-19.
 
Ο Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, είναι ένα ακροαριστερό κάθαρμα πρώτης γραμμής, σε μία πόλη, επίκεντρο διεθνών πολιτικών διεργασιών, προπύργιο της διεθνούς Αριστεράς και της παγκοσμιοποίησης. Τίποτα, όμως, από αυτά, δεν τον βοήθησε να γλιτώσει από τον πολιτικό αποκεφαλισμό. Παρ’ όλο που έπαιξε, όπως ο Μητσοτάκης, κατά γράμμα τις οδηγίες εργαλειοποίησης του Covid, για πολιτικούς σκοπούς, του έβγαλαν – επί Προεδρίας Μπάιντεν παρακαλώ – τα σεξουαλικά του σκάνδαλα.
 
Το ίδιο συνέβη και στον Μητσοτάκη. Μόλις βγήκε ο Μπάιντεν, ξεκίνησαν οι αποκαλύψεις για ομοφυλοφιλία και παιδεραστία στο περιβάλλον του Πρωθυπουργού. Είναι πλέον τώρα φανερό, στους μη γνωρίζοντες σε βάθος τα Αμερικανικά δρώμενα, ότι υπάρχει μηχανισμός μέσα στην Κυβέρνηση και στο σύστημα, που δρα περισσότερο ως φορέας εκδίκησης και τιμωρίας των Δημοκρατικών και των πρακτορίσκων της παγκοσμιοποίησης. Μηχανισμός που δεν λειτουργούσε επί Προεδρίας Τραμπ. Η σειρά των γεγονότων που εξελίχθηκαν τον τελευταίο μήνα, από τον Μπέζος μέχρι τον Κουόμο, δείχνει, ότι υπάρχει μία αόρατη «χειρ» που δρα μέσα στο σύστημα, καθαρτικά γι’ αυτό. Εμείς, είχαμε προειδοποιήσει γι’ αυτό που συμβαίνει σήμερα, όπως έχουμε προβλέψει πάρα πολλές φορές με μεγάλη επιτυχία, τα γεγονότα που μέλλεται να συμβούν, στον σχεδόν ένα χρόνο ύπαρξης του.
 
Τα Ναζίδια του υγειονομικού ολοκληρωτισμού και του Μαοϊκού αντισυνταγματισμού, τα ανώμαλα φασιστοειδή με τα ταγιέρ, της συμμορίας Μπιλ και Χίλαρι Κίντον, δεν περνάνε και τις καλύτερες στιγμές τους. Τους βγάζουν στη σέντρα για σεξουαλικά σκάνδαλα. Τους πετάνε έξω, όπως την τρίχα από το ζυμάρι. Νομίζουν οι χαζούληδες στην Αμερική και στην Ελλάδα, ότι επειδή ξεφορτώθηκαν, προσωρινά, τον Τραμπ, ως φυσικό πρόσωπο από την εξουσία, ο μηχανισμός που τον ανέδειξε στην κορυφή, θα καθόταν ήσυχος στη γωνιά του, αφήνοντάς τους ατιμώρητους για την εργαλειοποίηση του Covid από τη διεθνή συμμορία των παιδεραστών και της Κίνας.
 
Όπως καταλαβαίνετε, όχι μόνο έπεσαν τραγικά έξω στους υπολογισμούς τους οι λάτρεις του Μπάιντεν, αλλά τρώνε και άφθονο πολιτικό ξύλο, ειδικά αυτοί, που βούτηξαν βαθιά μέσα στην ιστορία πολιτικοποιήσεως του Covid 19.
 
Είμαστε ακόμα στην αρχή μίας πορείας πολλών ξεκαθαρισμάτων. Σε πολιτικό, πολιτισμικό και γεωπολιτικό επίπεδο. Το ελληνικό σύστημα, έφαγε μία τεράστια σφαλιάρα με το metoo, που ακούμπησε πολλά πολιτικά, καλλιτεχνικά και δημοσιογραφικά τοτέμ. Ως σφαλιάρα, την νιώθουν στο μάγουλο τους οι πρωταγωνιστές της διαφθοράς και της ανωμαλίας στην Ελλάδα, ενώ στην πραγματικότητα, η ισχύς του χτυπήματος ήταν απλά ένα χαδάκι, πριν αρχίσουν να πέφτουν τα κροσέ και τα άπερκατ.
 
Θα ζήσουμε πολλές συγκινήσεις στο μέλλον. Θα δείτε…
 
 

 ΠΗΓΗ 

sinomosiologos.blogspot.com 

  

 

Συνέντευξη του Juan O Savin στο Project Camelot

 


Αποσπάσματα της συνέντευξης του Χουάν Ο Σαβίν στην δημοσιογράφο του Project Camelot, Κέρι Κασιντι (11/02/21)

*Ο Χουάν ο Σαβίν (ψευδώνυμο), είναι ένας πολύ κοντινός ανθρωπος στον κύκλο του προέδρου Τραμπ. Πάντα προσπαθεί να δίνει πληροφορίες για τις επιχειρήσεις αλλά κάποια πράγματα δεν μπορούν να ειπωθούν από τον ιδιο ενόσω βρίσκονται σε εξέλιξη οι επιχειρήσεις.

Juan O Savin: «Στις εκλογές των ΗΠΑ το 2016 και το 2018, διαπιστώθηκαν από τις μυστικές υπηρεσίες και τον στρατό, οι εκλογικές νοθείες με εξωτερική παρέμβαση, όμως νομοθετικά , δεν υπήρχε καμία πράξη που να δίνει στον στρατό το δικαίωμα να επέμβει και να αναλάβει την εξουσία, σε περίπτωση τέτοια, καθώς αυτό θεωρείται απειλή σε μια χώρα. Γι’ αυτό ο Ντόναλντ Τραμπ εξέδωσε την εκτελεστική εντολή στις 21/12/2018.

Αυτή τη στιγμή, περιμένουμε να τελειώσουν όλες οι νόμιμες δίκες που αφορούν στη νοθεία κι εκκρεμούν. Οι ΗΠΑ αυτή τη στιγμή, βρίσκονται σε πόλεμο καθώς οι εξωτερικές απειλές είναι πολλές, όπως τάγματα εφόδου στα σύνορα, απόπειρες δολοφονιας του προέδρου Τραμπ με κατευθυνόμενος πυραύλους, απόπειρες δολοφονιας σχεδόν όλης της οικογένειας κτλ. Η οικογένεια όλη βέβαια, είναι απόλυτα προστατευμένη να σας πω, σε σημείο ασφαλές.

Όταν όμως μια χώρα είναι υπό απειλή και σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ο στρατός δεν έχει καμία υποχρέωση να ενημερώνει κανένα πολίτη για το επιχειρησιακό σχέδιο. Η δουλειά του είναι να κάνει τα πάντα για να σώσει τους πολίτες.»

Carry Cassidy: Λέτε πως γίνονται στρατιωτικές δικες αλλά ο κόσμος δεν ξέρει τίποτα.. λέτε πως βλέπουμε κλώνους ή διπλούς ή σωσίες κτλ αλλά ο κόσμος για να πειστεί ότι όντως συμβαίνουν πράγματα, δεν πρέπει κάποιος να τον ενημερώσει; Και κυρίως όσοι ακόμη δεν έχουν ιδέα για αυτό που συμβαίνει;

Juan O Savin: «Δίκες στρατιωτικές έγιναν και γίνονται, όπως έγιναν και στη Νυρεμβέργη. Άλλες θα βγουν δημόσια όταν έρθει η ώρα, άλλες όχι. Όσο για τους κλώνους, αυτοί χρησιμοποιούνται σε εξαιρετικές περιπτώσεις μόνο, τουλάχιστον από την φωτεινή πλευρά. Αυτές τις μεθόδους, όπως και παρόμοιες με χρήση άλλων τεχνολογιών (CGI πχ), τις χρησιμοποιούσε η αντίθετη πλευρά καθώς κορόιδευαν ανέκαθεν τους λαούς.

Κοιτάξτε, ο πρόεδρος Τραμπ, προσπαθεί μέχρι τέλους να πάει με το νόμο και να διεκδικήσει νόμιμα τη νίκη του, ενώ ταυτόχρονα εκθέτει όλο το διεφθαρμένο σύστημα στον κόσμο, αφού αυτός μόνο έτσι θα πειστεί. Ο Μπάιντεν μπορεί να φαίνεται ως πρόεδρος σε έναν ψεύτικο Λευκό Οίκο στο Castlerock studios, αλλά εγώ ξέρω ότι δόθηκε χρηματικό ποσό τον Δεκέμβριο του 2020 για μια προστατευμένη τελετή ορκωμοσίας για τις 04/03 ή 06/03.. Μενει να δούμε τι θα γίνει.. «

Carry Cassidy: Αν ο Μπάιντεν είναι στο Castlerock κι ο Λευκός Οίκος είναι κλειστός όπως ακούγεται , προκειμένου να σωθούν παιδιά στα υπόγεια από κάτω κατά τον Gene Decode (πληροφοριοδότης, πρώην μέλος του στρατού), κι όλα αυτά τα ξέρει μόνο ο στρατός κι όχι ο λαός, πως αφήνουν να περνάει ο καιρός με τόση άγνοια, και ταυτόχρονα ο κόσμος πάει και κάνει αμφίβολα εμβόλια για τον Covid με κίνδυνο την υγεία τους; Τι άλλο εμπλέκεται; Κι αφού οι αποδείξεις της νοθείας των εκλογών εξετάζονται από τον στρατό κι ο Μπάιντεν είναι παράνομος, γιατί δεν αναλαμβάνει ο Τραμπ;

Juan O Savin: «Υπάρχουν πρωτόκολλα για τις διαδικασίες που πρέπει να τηρηθούν σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι απειλές είναι κατά ριπάς και στις δύο πλευρές όπως και προδοσίες τελευταίας στιγμής! Πιστεύω πως μέχρι την 01/04 θα έχουν γίνει πολλές αποκαλύψεις. Έχουμε μόνο μια ευκαιρία να διώξουμε όλο αυτό το καρκινωμα, ίσως να μην μας δοθούν άλλες.. Ο στρατός έχει αποφασίσει, εφόσον αποδειχθεί η νοθεία, να υπερασπιστεί το Σύνταγμα, έπειτα να αποκαταστησει την εξουσία στις ΗΠΑ στα άτομα που πρέπει στις δομές της κοινωνίας (Κογκρέσο πχ). Ο στρατός θα μείνει όσο χρειαστεί για ασφάλεια. Πρέπει να κατανοήσει ο κόσμος ότι οι τελικές αποφάσεις παίρνονται από ανθρώπους που αναλαμβάνουν όλο το βάρος στους ώμους τους .. Έχουμε φοβερή τεχνολογία υπέρ μας, όπως υπερ-υπολογιστές που υπολογίζουν τα πάντα βάσει επιλογών όμως η τελική έκβαση είναι απόφαση ανθρώπων! Πάντα υπάρχουν κινδυνοι και ανατροπές γιατί έχουμε να κάνουμε με πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

Carry Cassidy: Να θεωρήσουμε λοιπόν ότι αναγκάζεστε να είστε σε διαπραγματεύσεις κάθε φορά με το Βαθύ Κράτος για τις εκάστοτε απειλές, ώστε η κάθε έκβαση να έχει το λιγότερο επιζήμιο αποτέλεσμα; Σίγουρα θα έχει κι η αντίθετη πλευρά όπλα, έτσι δεν είναι;

Juan O Savin: Βέβαια , πάντα διαπραγματευομαστε όπως λέτε για τις λιγότερες δυνατόν συνέπειες σε παγκόσμιο επίπεδο! Σπαταλώνται χρήματα για επιχειρήσεις παντού, ακόμα και σε χώρες που δεν έχουν συμφέροντα οι ΗΠΑ..Θα ήθελαν (το Βαθύ Κράτος) να ισχύει το αντίθετο, να μας βάζουν να σκοτωνομαστε με τις άλλες χώρες αλλά αυτό δεν τους πέτυχε παρά τις απειλές, που είναι συνεχείς κι απρόβλεπτες, ακόμη και με συμμετοχή των μυστικών υπηρεσιών άλλων χωρών! Η Αγγλία πχ (ΜΙ6) , είχε τη μεγαλυτερη παρέμβαση στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες.

Carry Cassidy: Όσον αφορά το αδρενοχρωμα, την παιδοφιλία και όσους έχουν εμπλακεί είτε συνειδητα, είτε υπό απειλή και βρίσκονται σε όλους τους κλάδους της κοινωνίας.. ας πούμε ότι τους συλλαμβάνετε. Το πρόβλημα δεν τελειώνει εκεί.. έχουν γαλουχηθεί ολόκληρες γενιές με αυτό τον τρόπο ζωής, λειτουργούν σαν υβρίδια, ασπάζονται τον κανιβαλισμό, τους βιασμούς παιδιών, τον γάμο ενηλίκων ανδρών, με κάλυψη κάποιων θρησκειών, με ανήλικα κορίτσια σε άλλες χώρες.. Πως θα θεραπευτεί η κοινωνία από όλο αυτό; Δεν μπορεί να μην το συζητάτε αυτό, σωστά;

Juan O Savin: «Σίγουρα τα θύματα είναι πολύ σημαντικό θέμα αλλά είναι δευτερεύον αυτή τη στιγμή, αν και ήδη προσπαθούμε για το καλύτερο. Πρώτα πρέπει να αφαιρεθεί το καρκίνωμα. Και δυστυχώς είναι απλωμένο παντού.. υπάρχουν δηλαδή «μικροί παίκτες» που παρότι μπορεί να συλληφθούν, αφήνονται ελεύθεροι επίτηδες, να λειτουργούν ως πράκτορες, προκειμένου να μας οδηγήσουν στους «μεγαλύτερους παίκτες», που έχουν την τέλεια κάλυψη για τα κυκλώματα τους! Γίνονται πολλά πράγματα σε παγκόσμιο επίπεδο, όχι μόνο στις ΗΠΑ. Επίσης γίνονται πολλά όχι μόνο επίγεια.. γίνονται και υπόγεια, και υπέργεια!!»

Carry Cassidy: Μιλάμε δηλαδή και για εξωγήινες οντότητες που ενδεχομένως συμμετέχουν στην υποδούλωση της ανθρωπότητας; Θα γίνει κάποια αποκάλυψη ως προς αυτό;

Juan O Savin: «Καθώς ειναι στρατιωτική επιχείρηση, καταλαβαίνετε ότι δεν μπορούν να ειπωθούν πολλά γι’αυτό αλλά ο «πόλεμος» είναι σε όλα τα επίπεδα. Αν με ρωτάς, πιστεύω πως η ανθρωπότητα έχει βοήθεια από μια θεϊκή συμμετοχή σε όλο αυτό, και προσπαθούμε να κρατήσουμε τον κόσμο όσο πιο ασφαλή γίνεται, να διαχειριστούμε εμείς, αυτή την ευθεία απειλή από όπου κι αν προέρχεται, γήινη ή εξωγήινη, και να καταφέρουμε να τα δημοσιοποιήσουμε όσα μπορέσουμε, εφόσον όλα τακτοποιηθούν. Όπως και να’ χει, ΕΜΕΙΣ οι άνθρωποι, είμαστε ακόμη στο τιμόνι του πιλοτηρίου άσχετα με το τι μπορεί να φαίνεται προς τα έξω.»

Carry Cassidy: Κλείνοντας, επανέρχομαι σε προηγούμενη ερώτηση μου, και σκέφτομαι πως αν το 1/3 του πληθυσμού κυνηγάει τα υπόλοιπα 2/3 , κι αυτό είναι μπλεγμένο σε όλα αυτά κυκλώματα και όλο το σύστημα είναι δομημένο και ελέγχεται από αυτά τα άρρωστα ατομα , τι αντίκτυπο έχει σε κοινωνικό επίπεδο όλο αυτό.. Η ανθρωπότητα έχει γίνει θύμα στη βορά κανιβαλιστων, παιδοβορων και των οντοτήτων που τους ελέγχουν. Οι υπόγειες βάσεις λειτουργούν ως φάρμες με βάσει τις αναφορές, κι όλο αυτό απορώ πως θα ξεριζωθεί.. Ειδικά που ο περισσότερος κόσμος, δεν γνωρίζει καν τι συμβαίνει γύρω του.

Juan O Savin: «Συμφωνώ απόλυτα, είναι όντως πολύ δύσκολο να ξαναχτίσεις από την αρχή όλο τον πλανήτη, γι’αυτό πρέπει να επιλέξουμε τις μάχες μας. Πολλά μπορεί να πάνε λάθος παρά την τεχνολογία που έχουμε. Είμαστε στο κατώφλι μιας φοβερής αλλαγής και δυστυχώς οι περισσότεροι το βιώνουν σαν επιθανάτια εμπειρία, αλλά δεν είναι καθόλου έτσι! Όπως είπα, Μέχρι 01/04 θα έχουν αποκαλυφθεί παρά πολλά και η κυβέρνηση του Μπάιντεν θα αποδοθεί εντελώς στα μάτια του κόσμου. Έχουμε όλα τα στοιχεία, κάθε πραγματική ψήφο, ο πρόεδρος Τραμπ είναι απόλυτα ασφαλής, να προσεύχεστε, όλα θα επιταχυνθούν γρήγορα μόλις έρθει η ώρα.»

μετάφραση-επιμέλεια: Alexandra Martesian

 

ΠΗΓΗ 

ΠΗΓΗ

 sinomosiologos.blogspot.com


7 σχόλια:

  1. Κώστα, το πρώτο άρθρο που έχει αναρτηθεί από το μπλογκ sinomosiologos εχει δημοσιευθεί 1 ημέρα πριν από αλλο site το the flag report,01/02/2021 - 11:00'. Σου το αναφέρω γιατι ξέρω πως και εσυ σιγουρα συμφωνείς πως ο κάθε ένας πρέπει να πιστώνεται το δικό του εργο-αρθρο-ερευνα κλπ και μόνο. Αλλιώς οφείλει να αναρτα την πηγή του. Δεν μιλάω για εσένα, πάντα το κάνεις.
    Γιωργος-Αμαριανο.
    https://theflagreport.com/to-atheato-ypersystima-apokefalizei-ta-nazidia-me-ta-tagier/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, έβαλε την πηγή ο συνωμοσιολόγος, αλλά περιέργως..έβαλε την Αρχική σελίδα του theflagreport.
      Ευχαριστώ για τον ακριβή σύνδεσμο, γιατί δεν είχα χρόνο να τον ψάξω.

      Διαγραφή
  2. "Ναζιδια";;;;;;;;;;;;;;;;
    Γιατι ναζιδια οχι εβραιομπολσεβιδια;;;;;;;;;;;;

    Παλι πεφτουν μερικοι-μερικοι στην λεκτικη λουμπα που στηθηκε απο τους εβραιους αμεσως μετα το 1945.

    Πως λεμε δηλ. "lockdown" και οχι "αποφασισαμεν και διατασσομεν η κυκλοφορια θα γινεται μονο με αδεια της αστυνομιας μεχρι την 6ην απογευματινην"
    Ή πως λεμε "γκεϊ" και οχι πουστης;

    Σκεφτητε λιγακι ΠΟΙΑ γλωσσα να χρησιμοποιειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολο και κάποιο μπατσονι διαβάζει::

    Λοιπον σας βλέπω στα διόδια με τις μάσκες φίμωτρο και με πιανουν τα γέλια ειστε για κλάματα!!!

    Λιγοι από εσάς είναι ΕΛΛΗΝΕΣ..
    μου θυμίζετε κάτι ταινιες γουέστερν που περίμεναν με τα μαντήλια στην μούρη να ληστέψουν την αμαξα με το χρυσο και τα ντολαρς!!

    Ντρέπομαι για εσάς.. κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ να κανουμε καλε;
      Μεροκαματοαρηδες ειμαστε. Εχουμε παιδακια και συζυγο να θρεψουμε.
      Αλλα ΠΙΣΤΕΨΤΕ με.
      Ειμαστε μαζι σας.




      Μπατσονι

      Διαγραφή
  4. Gay , αντί του σωστού Bαλιανατος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή