«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 20 Απριλίου 2021

ΤΑ ΑΠΑΤΗΛΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΑΝΤΙΖΩΗΣ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ

14 σχόλια:

  1. https://twitter.com/PulpJfk/status/1384271127048986627

    JFK JR
    @PulpJfk

    51.000.000 θεατές 💥💥
    Ποιος χρειάζεται τηλεόραση ψεύτικων ειδήσεων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ.
    Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ TOY DONALD JOHN ΙΩΑΝΝΗ TRUMP KAI OXI TOY ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥ JOE BIDEN. ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΦΟΥ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ;
    ΑΦΟΥ ΜΟΝΙΜΩΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ;

    https://twitter.com/PulpJfk/status/1384458383273512960
    JFK JR
    @PulpJfk

    Όταν ρωτάτε τον στρατό εάν έχουν πάρει το εμβόλιο 💉 🤣🤣🤣
    ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ.
    Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΡΗΣ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΡΔΕΨΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://twitter.com/NnameTrump/status/1384283260209950724
    όνομα Τραμπ🗣🗣🗣🗣
    @NnameTrump
    Αυτός ο άντρας δεν τα παρατάει. Ολοκληρώνει τα πράγματα!🦅🇺🇸a
    ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://twitter.com/bennyjohnson/status/1384314976047882241
    https://twitter.com/i/status/1384314976047882241
    TRUMP: Η πνευματικη κατασταση του Μπάιντεν «μιλάει από μόνη της».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://twitter.com/LadyPie6/status/1384326043851534338
    Δημοσιογραφος Sean Hannity: «Τι σου λείπει περισσότερο απο τον Λευκό Οίκο;» Πρόεδρος Τραμπ: «Μου λείπει να βοηθάω τους ανθρώπους, γι 'αυτό το έκανα, αγαπουσα να το κανω αυτο γιατί βοήθουσα τους ανθρώπους».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://twitter.com/CesareSacchetti/status/1384526908629602305
    Ο Τραμπ υπερασπίστηκε το εμβόλιο J&J όχι επειδή είναι οπαδός του. Το έκανε επειδή ήξερε ότι πίσω από την απόφαση αναστολής της J&J, υπάρχει μια στρατηγική. Θέλουν οι άνθρωποι να λαμβάνουν μόνο το εμβόλιο Pfizer που είναι πολύ πιο θανατηφόρο και επικίνδυνο.

    ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΘΕΛΕΤΕ, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ THΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ FOX NEWS.
    https://www.foxnews.com/politics/trump-fda-pausing-johnson-johnson-was-terrible-only-benefits-pfizer-moderna

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://twitter.com/CesareSacchetti/status/1384526910336770053
    Ο Τραμπ προσπαθεί να σώσει ανθρώπους από τη γενοκτονία που θα προκαλέσουν τα εμβόλια mRNA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. https://worthypolitics.com/exclusive-the-vatican-is-preparing-to-host-dr-anthony-fauci-chelsea-clinton-vaccine-producers-in-order-to-promote-mass-vaccination/
    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Βατικανό ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τον Dr. Anthony Fauci, την Chelsea Clinton και τους παραγωγούς εμβολίων, προκειμένου να προωθήσει τον μαζικό εμβολιασμό.

    Ο Πάπας συνδιοργανώνει ένα συνέδριο υγείας τον Μάιο στο Βατικανό, στο οποίο θα παρουσιάζονται ομιλίες από την Τσέλσι Κλίντον, τον Δρ Anthony Fauci, τον γκουρού Deepak Chopra και τους διευθύνοντες συμβούλους της Pfizer και της Moderna που παράγουν μαζικά εμβόλια για το κοινό.

    Ο Πάπας Φραγκίσκος έχει επικριθεί στο παρελθόν ότι ευνοεί την αριστερή πολιτική, και αυτό το συνέδριο δεν θα βοηθήσει στην ανατροπή της εικόνας του.

    Ποια είναι ακριβώς η θρησκευτική σημασία του μαζικού εμβολιασμού; Ανεξάρτητα, το Πέμπτο Διεθνές Συνέδριο του Βατικανού θα επικεντρωθεί σε πανδημικά ζητήματα και πώς να «Ενωθείτε για να αποτρέψετε».

    Το συνέδριο 6-8 Μαΐου, «Εξερεύνηση του μυαλού, του σώματος και της ψυχής: Μια παγκόσμια πρωτοβουλία υγειονομικής περίθαλψης: Πώς τα συστήματα καινοτομίας και διανομής νέων βελτιώνουν την ανθρώπινη υγεία», είναι μέρος ενός συνεδρίου με ομιλητές, συμπεριλαμβανομένων του Joe Perry του Aerosmith και συντονιστών, συμπεριλαμβανομένης της Katie Couric.

    Η εκδήλωση οργανώνεται από το Συμβούλιο Πολιτισμού του πονιφικα και το Ίδρυμα Cura, μια οργάνωση του Βατικανού. Το «Bridging Science and Faith» είναι μια επιλεγμένη συνομιλία στο συνέδριο.

    Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΟΥΓΛΗ, ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. https://frankspeech.com/about-frank
    Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ DONALD JOHN TRUMP, MAIK ΛΙΝΤΕΛ Η ΑΛΛΙΩΣ Μr PILLOW, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ.

    Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΟΥΓΛΗ, ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΕΓΩ.
    Η ελευθερία του λόγου είναι ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της Συνταγματικής μας Δημοκρατίας, όπως κατοχυρώνεται στο νομοσχέδιο για τα δικαιώματα. Δεν είναι τυχαίο ότι τα έθνη που έχουν ελεύθερη ομιλία έχουν επίσης ένα ελεύθερο επιχειρηματικό σύστημα και θρησκευτική ελευθερία. Αντίστροφα, τα έθνη που αρνούνται την ελευθερία του λόγου ακολουθούν το ελεύθερο επιχειρηματικό σύστημα και τη θρησκευτική ελευθερία. Οι Αμερικανοί θέλουν να παραμείνουν ελεύθεροι. Οι Αμερικανοί λαχταρούν ειδήσεις και πληροφορίες που δεν φιλτράρονται μέσω της ριζοσπαστικής κοσμοθεωρίας της σημερινής φιλελεύθερης ευφυΐας των μέσων μαζικής ενημέρωσης, ή των βαθιών κρατικών παραγόντων.

    Ο Φρανκ , η φωνή της ελευθερίας του λόγου, θα είναι η πλατφόρμα για τους Αμερικανούς που θέλουν να υπερασπιστούν τη ζωή, την ελευθερία και όλες τις ελευθερίες που έχουν χαρακτηρίσει την Αμερική ως την πιο μακροχρόνια Συνταγματική Δημοκρατία στον κόσμο. Σε αυτήν την πλατφόρμα θα βρείτε ένα σπίτι όπου μπορείτε να δημοσιεύσετε βίντεο, τηλεόραση ζωντανής ροής, να διανείμετε ειδήσεις και πληροφορίες, καθώς και να βρείτε κοινότητα και υποτροφία με αμερικανούς που μοιάζουν. Ο Φρανκ θα είναι το σπίτι για μεγάλους επιδότες, μικροεπιρροείς, για μέσους Αμερικανούς που θέλουν να συμμετάσχουν στο συνταγματικό δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου και της ελευθερίας έκφρασης. Ελπίζουμε να γίνετε μέλος της κοινότητάς μας και να αφήσετε την ελευθερία να χτυπήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. https://www.facebook.com/100012318046162/videos/1212108922543031
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΒΙΑΝ.
    ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ, ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΔΕΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.
    ΟΙ Q ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ.
    ΤΟ ΤΟΝΙΖΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΒΙΒΙΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηλία μου,

      σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση!

      Καλό βράδυ!

      Διαγραφή
  11. Γονιδιακή παρέμβαση και όχι εμβόλιο, το σκεύασμα της Pfizer | Διακεκριμένη Γαλλίδα Γενετίστρια αναλύει | ΑΡΙΣΤΕΙΑ


    https://aristeia.site/archives/36286?fbclid=IwAR0usezGV3jkVRhgljKK281pFOWHVkEU21HsJXi1flwHPJSXlomTf8woUUw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!

    .
    https://newtube.app/fake_pandemic/CWCPcx6


    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε Αγγελική μου,
      αναρτήθηκε.

      Καλό ξημέρωμα!

      Διαγραφή