«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Τί σημαίνουν όλα αυτά που βίωσαν, τρία υπόγεια επίπεδα κάτω από το σχολείο τους, κάποιοι μαθητές στο Αίγιο;

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΒΙΒΙΑΝ

42 σχόλια:

  1. Τι;; ακούω??
    Στο βίντεο!!

    Έχουμε ερπετά κάτω από το σχολείο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ''''ομορφος κοσμος ηθικος ΄'''διαβολικα''''πλασμενος''''.....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. periergo...pithano..den yparxei omws diastayrwsi pliroforias ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα είπε ποιο σχολείο είναι, κι ότι επίσης έχει τηλέφωνο μαθήτριας που ήταν στην συγκεκριμένη παρέα, όπως επίσης και το όνομα του διευθυντή του σχολείου. Όποιος νομικός, ντετέκτιβ ή άλλο, θέλει να ερευνήσει, ξέρει από πού να αρχίσει.

      Διαγραφή
    2. Ρε Κωστα τοσα παιδια ενα δεν ειχε την ιδεα να τραβήξει ενα βίντεο και να μας το δείξει ;

      Διαγραφή
    3. Γνωρίζει από που θα αρχίση.
      Που θα τελειώση όμως γνωρίζει;
      Τελικά η Βίβιαν έχει πολλά κιλά ....
      Εύγε κοπελλάρα
      Astillais

      Διαγραφή
    4. Από ό,τι φαίνεται.. όχι. Είχαν αναμμμένα όλα τους μόνο τον φακό του κινητού τους.

      Τί έγινε..;
      Είδαμε Βίβιαν και αρχίζουμε να αποδομούμε..;;

      Διαγραφή
    5. Φιλε Κωστα , μετα απο οτι πληροφορια εχω μοιραστει , περιττο να αναφερω οτι το συμπαν για εμενα ειναι απειρο-πιθανο .Ποια αποδομηση ?Εναντιον τι?Ανεφερα οτι δεν υπαρχει διασταυρωση .Το λυκειο υπαρχει .Σχεδια οταν χτιζοταν οχι .Το ονομα του διευθυντη δεν εχει πολυ σημασια σε αυτο το επιπεδο .Δεν με νοιαζει εαν ειναι η Βιβιαν , η Αγγελικη , ο Τακης , ο Γιαννης η' οποιος .Αλλα οτι βγαινει κοιταω να το διασταυρωσω / τουλαχιστον τριγωνοποιησω τις πηγες για να ξερουμε και τι κραταμε .Ο ογκος πληροφοριας ειναι ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ που χρειαζομαστε και λιγο κριτικη σκεψη (π.χ το ξυραφι του Οκαμ)/Απο την αλλη επιβαλεται (κατ εμε ) οταν προκειται να αποθηκευσω πληροφορια , ειτε για διαμοιρασμο ειτε για ερευνα , να προσεχω να ειναι legit οι πληροφοριες .Λεει λοιπον στο βιντεο οτι την πηρε η μητερα καποιας απο τις μαθητριες (ας επικοινωνουσε με το συνολο των μαθητων πρωτα να παρει ερμηνειες κα καταθεσεις ποσοστιαια τουλαχιστον (κατ'εμε/εγω ετσι θα εκανα)...Δευτερον σημερα τα παιδια (λυκειου)βγαζουν φωτο για τα παντα , ποσο πιθανο ειναι να μην τραβηχτεικε ενα βιντεο (τικ τοκ , μπουμερανγκ η' ο,τι αλλο) ?Το aircondition δεν ειναι συμβατο με την διοχετευση αεριου κτλπ (υποθετω οτι ειναι θεωρητικη πιθανοτητα επεξηγησης της κυριας )Δεν ξερω ποια ειναι αλλα μαλλον την εχεις ψηλα για να γραφεις σχολιο περι αποδομησης .Επισης κρατησα το βιντεο , να δω μονο και μονο τι θα γινει (εαν θα παραμεινει επανω ).Παρολαυτα δεν αποδομω κανεναν.Απλες ερωτησεις κανω .Παρολαυτα να ξερετε ολοι σας οτι το λυκειο υπαρχει και οι πιθανοτητες να συμβαινει κατι τετοιο ειναι ιδιαιτερως ψηλες (προσωπικα τους εχω ικανους τους μπασταρδους )αλλα, αλλο η τοποθετηση πληροφοριας για να ταιριαζει στο αφηγημα - κοσμοθεωρια και αλλο ο διαμοιρασμος πληροφοριων σε τριτους με αντικειμενικοτητα .Συνεπως πριν ανεωει το βιντεο χρειαζοταν μια ερευνα και με τους μαθητες και με την μητερα ωστε να υπαρχουν μαρτυριες , ιδιοις ομασι .Οπως και να εχει σε ευχαριστω για την δυνατοτητα να πω την αποψη μου.Δεν ειχα προθεση να προσβαλλω καποιον /

      Διαγραφή

    6. Ανώνυμος24 Απριλίου, 2021 13:21
      Ρε Κωστα τοσα παιδια ενα δεν ειχε την ιδεα να τραβήξει ενα βίντεο και να μας το δείξει ;

      Ρε συ Ανώνυμε, τόσοι επιστήμονες τόσα λοκνταούνια τόσες μάσκες και ούτε ένας δεν βρέθηκε να μας δείξει ένα βίντεο με τον κορονοτέτοιο;

      Αλλά θα μου πης τί σχέση έχει το ένα με το άλλο;
      Εμ έχει πως δεν έχει;
      Τα υπόγεια του σχολείου είναι εκεί, (είναι και αλλού ) στείλε εσύ τα κομμάντα σου να τον βρούν. Και άντε και έχουν. Τα παιδιά γιατί να διακινδυνεύσουν;
      Για να σου το αποδείξουν; Να το κάνεις τι;

      Astillais

      Διαγραφή
    7. Αγαπητέ Panana,

      συγνώμη, έπρεπε να γράψω ότι απευθύνομαι αποκλειστικά στον ανώνυμο 13:21.
      Όσο για το θέμα "βίντεο από τους μαθητές", εγώ, όπως το αντιλήφθηκα από την αφήγηση, δεν φαίνεται να ήταν κάτι πρωτεύον από την παρέα των 5-6 μάλλον μαθητών που κατέβηκαν στις σκοτεινές σκάλες απλά για εξερεύνηση του χώρου, χωρίς να γνωρίζουν και πού μπορεί να υπήρχαν διακόπτες ρεύματος. Οπότε απλά χρησιμοποίησαν μόνο τους φακούς των κινητών για να βλέπουν. Εντωμεταξύ στα σμαρτ φόουν δεν ανάβει ο φακός αν τραβάς βίντεο.
      Ξανά συγνώμη, δεν πήγαινε σε εσένα η μπηχτή.

      Διαγραφή
    8. Εντωμεταξύ αγαπητέ Panana,
      η κυρία αυτή είναι μία απλή κυρία χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις, η οποία ζει από συνεδρίες παρουσίασης καλλυντικών αν θυμάμαι καλά, γι αυτό δεν έχω την απαίτηση να γνωρίζει ότι δεν μπορούν να διοχετευτούν υπνωτικά αέρια σε χώρο από ένα aircontition. Ακούμε εδώ και καιρό τα βίντεό της, γιατί έχουμε καταλάβει ότι ο γιος της είναι ο πληροφοριοδότης της, και ο οποίος μάλλον δουλεύει μέσα στην κυβέρνηση Τραμπ.

      Διαγραφή
    9. Air-conditioning , air-conditioner , στην βαρβαρικην .

      Διαγραφή
    10. Μήπως η κυρία εκτός από τα καλλυντικά έχει και έσοδα ως youtuber;;;
      Απλά ερώτηση, που θα μου έλυνε πολλές απορίες

      Διαγραφή
    11. Παιδιά συγνώμη...
      Υπάρχει παιδοφιλία, υπάρχει εκμετάλλευση παιδιών με διάφορους τρόπους και είναι αναμφισβήτητο ότι η ανθρωπότητα έχει πιάσει πάτο... Υπάρχουν ανθρωπόμορφα τέρατα ικανά για τα πάντα!
      Αλλά η ιστορία της κυρίας μπάζει από παντού..
      Από που να το πιάσω και που να το αφήσω!! Έλεος δηλαδή

      Διαγραφή
    12. Όλοι οι youtuber με τακτική εκπομπή βγάζουν χρήματα. Δεν ξέρω πόσα.

      Διαγραφή
    13. Ανάλυσε το "παντού" Δανάη μου..
      Πιάστο από κάπου..

      Διαγραφή
    14. Πραγματικά Κώστα δεν ξέρω από που να το πιάσω… Και πριν πω οτιδήποτε, θάθελα να διευκρινίσω, ότι δεν γνωρίζω καθόλου την κυρία, ούτε έχω δει ξανά δικό της video…
      Ενδεικτικά λοιπόν και ελάχιστα:
      Πρώτα – πρώτα η πηγή μιας τέτοιας βαρυσήμαντης (ας πούμε) πληροφορίας: Ένα από τα πενήντα παιδιά το είπε στη μαμά, η μαμά στη φίλη της και η φίλη της στην κα Βίβιαν. Το τέλειο «σπασμένο τηλέφωνο» δηλαδή!! Η κα Βίβιαν πάλι, ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ, (παρ΄όλα που ήταν πενήντα παιδιά οι μάρτυρες, άρα άπειρες οι πηγές), σπεύδει να το ανακοινώσει!!!
      Και μην μου πείτε «δεν ήταν δική της δουλειά να το ψάξει!! Εφόσον το Η ΙΔΙΑ ανακοινώνει, όχι μόνο ήταν δική της δουλειά, αλλά και ΕΥΘΥΝΗ! Φαντάζομαι ότι κάθε σοβαρός άνθρωπος έχει την απόλυτη ευθύνη των λόγων του… Ειδικά αν πρόκειται για κάτι τέτοιο και τολμάει να συστήνει τους γονείς να μην στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο!!
      Παρακάτω: Από τα πενήντα παιδιά, δεν φρικάρησε κανένα άλλο;;; Δεν μίλησε κανένα άλλο;;; Κανένας γονιός δεν θορηβήθηκε;;; Άσε δε που αν μιλάμε για ΕΠΑΛ μόνο για παιδάκια δεν μιλάμε… Μιλάμε για εφήβους 15 -18+ και στην πλειονότητά τους μαφίες! Είθισται στα ΕΠΑΛ… Δεν θα αναφέρω δε τα πολύ εύστοχα, που ανέφερε άλλος σχολιαστής ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΟΠΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ, από κανένα από τους 50, που βιντεοσκοπούν το παραμικρό!! Παρ όλα αυτά δεν κουνήθηκε φύλλο!! Γιατί ως γνωστόν, μόνο εμείς είμαστε οι ξύπνιοι και όλοι οι άλλοι είναι πλαγκτόν!!
      Επόμενο και ΤΡΑΓΙΚΟ, για να μην πω εγκληματικό:
      «Μην στέλνετε τα παιδιά σας στο σχολείο!! Κινδυνεύουν!»
      Για να καταλάβω… ξαφνικά ο δάσκαλος της διπλανής πόρτας έγινε Εϊπστέιν!! Όχι ότι δεν υπάρχουν διεστραμμένοι.. Σε όλους τους χώρους υπάρχουν.. Και στην εκπαίδευση πιάστηκαν πολλές περιπτώσεις σάτυρων… Αλλά εδώ μιλάμε για άλλη κατάσταση. Κατά την υπόθεση της κας Βίβιαν, ένα παιδί μπορεί να απαχθεί με τη συνέργεια των καθηγητών του σχολείου! Εδώ βέβαια μιλάμε και για ΕΠΑΛ, που λόγω ειδικοτήτων, οι καθηγητές θα είναι 40 – 60 άνθρωποι, οι οποίοι τοποθετούνται με συγκεκριμένες διαδικασίες, που δεν δίνουν τη δυνατότητα στην προϊσταμένη αρχή να έχει τον απόλυτο έλεγχο…
      Αλλά ας το προσπεράσουμε και αυτό και ας πούμε ότι ένας σατανικός νους κατάφερε να συγκεντρώσει 40 διεστραμμένους στο ίδιο σύλλογο… Αυτοί λοιπόν βουτούν ένα δεκαεξάχρονο «γομάρι» το μεταφέρουν στα υπόγεια, το ποτίζουν αλκοόλ μέχρι αναισθησίας. Σπάζουν χέρια, πόδια, κάνουν ότι κάνουν και το επιστρέφουν στους γονείς!! Και ο μαθητής δεν μπορεί να τους διαψεύσει στο παραμύθι που θα πουν, λες και είναι χρονιάρικο παιδάκι! Αλλά επίσης και ενώ γίνεται το σύστριγγλο, κανένας συμμαθητής δεν παίρνει χαμπάρι! ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ VIDEO, ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΜΩΝΟΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ!! Παρ΄όλα αυτά κανείς δεν πήρε χαμπάρι ποτέ!! Ευτυχώς που ήταν η κόρη, της φίλης, της γνωστής της κας Βίβιαν!
      Θα είχα να αναλύσω πολλά επιμέρους σημεία, αλλά δεν έχει νόημα να συνεχίσω… Την κυρία νομίζω ότι θα τη ζήλευε και ο Φώσκολος! Δεν ξέρω τι λέει στις άλλες αναρτήσεις της… Αλλά αν την κρίνω από τη συγκεκριμένη(!!) … άσε μη γίνω πιο κακιά…
      Και αν περιμένεις Κώστα μου νομικό, ή ντετέκτιβ, να την πάρει στα σοβαρά, θα περιμένεις πολύ φοβάμαι…
      ΥΓ. Ενδιαφέρον αυτό για τους youtubers. Ίσως είναι μια εξήγηση.. Αλλά και πάλι! Έλεος βρε παιδιά!!!

      Διαγραφή
    15. Δεν είπε ότι έγιναν σε ΕΠΑΛ, φαινόμενα σπασμένων χεριών-αλκοόλ κλπ. Αυτά είναι κρούσματα εξωτερικού που κάλλιστα θα μπορούσαν να λάβουν χώρα και στην Ελλάδα.

      Εδαφικός ο σκεπτικισμός σου, οφείλουμε να τα έχουμε όλα υπ'όψιν.

      Αν δεν ήταν η Βίβιαν όμως.. δεν θα μαθαίναμε ότι κάτω από αυτό το σχολείο υπάρχουν συνολικά 4 υπόγεια μυστηριώδη επίπεδα. Σωστά;

      Και πρώην στρατιωτικοί χώροι να ήταν.. γιατί έχουν ακόμα κινητικότητα και σύνδεση με το σχολείο..;

      Διαγραφή
    16. Όχι δεν είπε ότι έγιναν στο συγκεκριμένο... Άφησε όμως να εννοηθεί εμμέσως πλην σαφώς, ότι στο συγκεκριμένο ΕΠΑΛ υπήρχε η οργάνωση για τέτοιες καταστάσεις...
      Άρα;;; Τι εννοεί η ποιήτρια;;;

      Διαγραφή
  4. Μου θυμιζει μια ιστορια που ειχα διαβασει παλια.οι πολεις σχεδιαζονται το που θα χτιστουν απο ΚΑΠΟΙΟΥΣ με βαση καποια στανταρ που υποτιθεται πρεπει να πληρουν.να εχουν προσβαση σε νερο η το δυνατον καλο φυσικο περιβαλλον κτλ.το λας βεγκας λοιπον χτιστηκε με ξυλινα παραπηγματα στη μεση του πουθενα χωρις να πληρει κανενα στανταρ ουτε καν νερο.υποτιθεται οτι αυτο εγινε λογω του πυρετου του χρυσου κτλ που μαζεψε ολους τιυς τυχοδιωκτες κτλ.σε αντιθεση με αλλες αντιστοιχες πολεις που εγκαταλειφθησαν σταδιακα και εγιναν πολεις φαντασματα ,αυτο ηκμασε.αυτο βολευε ΚΑΠΟΙΟΥΣ γιατι ως επι το πλειστον μαζευε ξενο περαστικο κοσμο για τζογο διασκεδαση κτλ.αν χανονταν και μερικοι δεν τους εψαχνε και κανενας.τον 20 αιωνα ομως με την αναπτυξη της τεχνολογιας αρχισε η πολη να ξανακτιζεται σε νεα βαση με πολυωροφα κτιρια με βαθια θεμελια ,υποδομες κτλ.φανταστειται την εκπληξη οταν επεσαν σε απυθμενα συμπλεγματα στοων,πολυεπιπεδα με σκορπιους ανθρωπινους φαγωμενους σκελετους.απο ποιον ειχαν κατασκευαστει αυτα τα τουνελ? Και για ποιο λογο? Ποιοι εμεναν εκει μεσα? Μηπως ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ?αυτο ειχα διαβασει σαν ιστορια παλια και μου δημιουργησε πολλες σκεψεις και για αλλες περιοχες που συμβαινει κατι αντιστοιχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΤΟ 2002-2003-2004-2005 ΕΙΧΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΝΕΔΕΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ

    ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΠΑ

    ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ (ΟΧΙ ΟΛΟΙ) ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΙΓΙΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΙΡΩΝΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΙΝΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ

    ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΩΡΙΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ

    ΠΟΙΟ ΑΡΑΓΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΜΟΥ

    ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΕΙΠΑΝ ΤΡΕΛΟ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΡΥΠΗΤΗΣ ΑΙΓΙΟΥ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ Η ΕΙΚΟΝΑ ΒΡΕΘΗΕ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ

    ΓΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΜΕ ΞΑΝΑ ΛΕΝΕ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ

    Υ.Γ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ,ΟΤΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ,Η ΤΡΟΥΠΑ..
    ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΝΕΞΕΡΕΥΝΗΤΟ ΒΑΘΟΣ..
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και μετά ξυπνήσατε. Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Άσε μας ρε Βίβιαν.
    Άν έχει τα ονόματα όλων ας το ψάξει αυτή ή οι γονείς. Δηλαδή αν συνέβαινε αυτό στο παιδί μου θα καθόμουνα με σταυρωμένα χέρια; Την επόμενη στιγμή θα πήγαινα και εγώ να το δώ. Μην τρελαθούμε κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Βίβιαν δεν έχει καμιά δουλειά να πάει εκεί και να το ψάξει. Με τί ιδιότητα θα απαιτήσει να ερευνήσει σε ένα σχολείο; Ή μπορεί να ταξιδέψει σε άλλο νομό..
      Πάμε στούς γονείς: Για ποιούς γονείς μιλάς; Για την λοβοτομημένη γενιά συριζοπασόκων που στέλνουν στα σχολεία τα παιδιά τους με μάσκα; Που δεν πήγαν να τα κάνουν λίμπα όταν έβαλε το σαπιο-κράτος τραβεστί να κάτσουν με τα παιδιά τους και να τούς κάνουν κοινωνικό σεμινάριο; Τους γονείς που έστειλαν στα σχολεία τα παιδιά τους με self test; Αυτούς που τον Σεπτέμβριο θα αφήσουν τους δολοφόνους να εμβολιάσουν τα παιδιά τους στα σχολεία;

      Μάλλον μόνο εσύ δεν θα καθόσουν με σταυρωμένα χέρια και δυο τρεις "γραφικοί" σαν εμάς εδώ μέσα.

      Διαγραφή
    2. Aγαπητέ, και φυσικά δεν εννοούσα να πάει αυτοπροσώπως η βίβιαν να το ψάξει. Όσο για τους γονείς θα συμφωνήσω στα περισσότερα μαζί σου.
      Θα ήθελα να κάνεις ένα σχόλιο για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων που έγινε σήμερα. Ευχαριστώ

      Διαγραφή
    3. Από Reuters:

      "Η ανακοίνωση του Μπάιντεν δεν θα έχει νομικό πεδίο εφαρμογής, αλλά μπορεί να επιδεινώσει τις εντάσεις με μια Τουρκία που ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ 'Αντονι Μπλίνκεν χαρακτήρισε "λεγόμενο στρατηγικό εταίρο", ο οποίος "από πολλές απόψεις δεν συμπεριφέρεται σαν σύμμαχος".

      Δηλαδή είναι στον αέρα, όπως όλα όσα ανακοινώνει αυτός ο ψευτο-πρόεδρος ΗΠΑ. Ο Τραμπ δεν είχε αποφασίσει να προχωρήσει σε αυτό (να το δηλώσει έτσι απλά στον αέρα χωρίς να είναι καλυμμένη και η νομική υπόσταση), γιατί ήξερε ότι η Τουρκία μπορούσε με πιο έγκυρες νομικές διαδικασίες να αποδείξει ότι επρόκειτο απλά για πόλεμο και θανάτους μεταξύ εμπόλεμων στρατιωτικών σωμάτων, κι ας μην είναι αλήθεια αυτό.

      Διαγραφή
  8. Ολοι έχουμε ακούσει την φράση Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ
    Τα ερωτήματα είναι: Ποιούς πονάει; Γιατί πονάει; Πότε πονάει; Τι να κάνω για να μην πονάει;
    Γιατί ο Ιησούς είπε Γνώσεσθαι της αλήθείας και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς;
    Οι απαντήσεις βεβαίως είναι αυτονόητες σχέσιν έχουσες με το ψεύδος.
    Οπότε πάμε στο δια ταύτα
    Ποιοί, γιατί, πότε και πως υπερασπίζονται το άδικο και το ψευδές;
    Ας δούμε ένα παραδειγματάκι
    Χατζηνικολάου υπερασπίζεται το ακαταδίωκτο. Που; Να εδώ: http://www.press-gr.com/2021/04/blog-post_707.html
    Γιατί;;;;
    Μα γιατί θέλει κι αυτός.
    Αχουτο μωγέ το τσατσόμοιγο θέλει στογ-γή και πγοντέγμ
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ25 Απριλίου, 2021 00:13

    ΤΟΥ ΧΩΘΗΚΕΣ ...ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ .
    ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΣΑΚΑ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΜΑΓΩΝ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΠΑΙΔΙΑ

    ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΟΠΑΙΓΝΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

    ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ ΣΤΟΧΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΝΕΤΑΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΑΝΑΚΑΤΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ

    ΟΙ ΜΑΓΟΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΘΥΣΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΑΜΕΣΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ

    ΤΕΛΟΣ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ VIDEO ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΟΠΟΥ Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΟΡΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΙΧΟΣ Ή ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΤΡΩΜΑ

    Ε[ΙΣΗΣ ΓΙΑ ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΓΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΙΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΟΠΛΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ

    ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΟ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΕΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σπύρο,
      ξαναστείλε το σχόλιο με τον χαρτοπαίκτη (ξέρω ότι όλα τα αποθηκεύεις), στείλε το όμως καλύτερα με τα αρχικά του ονόματος του, γιατί αν αυτός ζει και του το πουν ότι στο μπλογκ αυτό συκοφαντείται θα μάς κάνει καμιά μήνυση. Σού ζητάω να το κάνεις εσύ, γιατί αν το έκανα εγώ, το δικό σου όνομα θα εμφανιζόταν χωρίς να είναι ενεργός σύνδεσμος.

      Διαγραφή
  11. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΣΟΠΤΡΟΝ,
    ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ:
    Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΚΡΟΠΟΛΗ
    ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ & ΑΤΤΙΚΗ
    ΚΟΙΛΗ ΓΗ,
    ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΤΟ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ.
    ΚΩΣΤΑ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΑ 2 ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΠΥΡΟΥ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΣΤΟΕΣ, ΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηλια τα εχω διαβασει ολα.οπως τα λες ειναι.σε παραδεχομαι.τα συηκεκριμενα βιβλια ειναι θησαυρος γνωσεων για το θεμα αυτο

      Διαγραφή
  12. https://pbs.twimg.com/media/EztC3KBXIAIyZDh?format=jpg&name=large
    ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο DAN SCAVINO ME AYTHN TH ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ;
    ======================================================================

    DAN SCAVINO.
    «Ο Τραμπ κάνει δωρεά 10.000 $ σε οικογένειες αγνοουμένων μελών του Ναυτικού του Ηνωμένου Κατζούν»
    ====================================================================
    TI ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο DAN SCAVINO ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ;
    ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ 3 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ;
    https://twitter.com/i/status/1385229560841637894
    ====================================================================

    DAN SCAVINO.
    AYTH EINAI MANA ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ 7 ΩΡΕΣ 6 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
    https://twitter.com/i/status/1385295456910155779
    ===================================================================

    ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΑΛΗΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΥΣ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΘΑ ΔΩΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΙΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΩΔΙΑ

    ΒΑΣΙΚΑ ΞΑΝΑ ΣΤΕΛΝΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΝΙΖΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΧΑΡΤΟΠΑΙΧΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ (ΜΑΛΟΝ ΤΟΝ ΠΕΘΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΕΙ) ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΙΩΝΑ ΤΟ 2004 ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΞΕΘΕΤΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΟΣ Ο ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΜΛΗΣΕ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ

    ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΙΟΝ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΓΕΡΟΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 70+ ΕΤΩΝ ΨΗΛΟΣ ΜΕ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΟΥΡΑ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΛΑΒΗ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ 8 ΕΤΩΝ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΤΑΝ ΣΧΟΛΑΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΔΩΣΩ ΕΥΚΟΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΩΣΩΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΧΑΡΤΟΠΑΙΧΤΗΣ

    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΨΗΛΑΛΩΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΕΙΧΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΩΞΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΑΣΩ

    ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΔΕΙ ΑΥΤΟΚΙΗΗΤΟ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

    ΒΑΣΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΣΤΟ ΕΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΕΙΧΑ ΠΙΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 170 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΣΕ

    ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

    ΕΚΕΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΕΝΑΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΟΡΤΑΚΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ

    ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΟΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑΣ ΑΙΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΙΡΩΝΗ ΕΝΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΠΑΞΕ ΤΑ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΙΟ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ

    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ

    ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ (ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ) ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΓΑΝ ΟΠΛΑ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΣΤΟΝ ΣΑΝΤΑΜ ΧΟΥΣΕΙΝ

    ΟΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ

    ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΓΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΙΡΑΚ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΟΠΛΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΛΑΘΟΥΣ

    ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΓΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΙΡΑΚ (ΤΟΥ ΣΑΝΤΑΜ) ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΟΠΛΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί γίνεται στο Αίγιο να πάρει η ευχή, τα τελευταια χρόνια; Σεισμοί, αυτοκτονίες, δολοφονίες, απαγωγές που καταλήγουν σε δολοφονίες κλπ. Κάποιοι δημοσιογράφοι δεν πρέπει να ερευνήσουν τις υποθέσεις αυτές σε βάθος; Ή κάνουν επιλεκτική και στοχευμένη έρευνα για συγκεκριμένους λόγους; Να τους χαιρόμαστε, φιναλίστ για το βραβείο Πούλιτζερ είναι.
      Capricorn

      Διαγραφή
  16. ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΩΣΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΓΙΟ, ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.
    www.ieidiseis.gr/ellada/item/29751-kalikantzaroi-sto-aigio-o-stolismos-oi-satanades-kai-ta-xristoygenna
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΕΝΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΘΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΟΠΛΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΝΙΣΜΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΗΤΑΝ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ

    ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ-ΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΓΟ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ

    Υ.Γ.
    ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανέκαθεν θεωρούσα ότι το Αίγιο είναι απλά μια φωλιά κομματόσκυλων πασόκων (ψιλο- ή χοντρο-λαμόγιων). Μετά από όλα αυτά όμως που καταθέσατε πολλοί από χθες μέχρι σήμερα.. έχω χάσει πάσα ιδέα!
      Εύχομαι να υπάρξει Νέμεσις!

      Διαγραφή