«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Jacob Rothschild: "Εάν οι Άνθρωποι Δεν Συμμορφωθούν, θα Εμφανιστεί Δεύτερο Κύμα, με Έλλειψη Τροφής και Πλήρη Κυριαρχία των Κυβερνήσεων" + Zacques Attali: "Μια Σύντομη Ιστορία του Μέλλοντος" | TG News


Τα εύσημα ανήκουν στον άνθρωπο που ανακοίνωσε την πανδημία πριν από 40 χρόνια. Και αν αυτό το πρώτο κύμα, όπως έχει πει, είναι απλώς μια “πλανδημική” που επιτρέπει στις κυβερνήσεις να πειθαρχήσουν σκληρά ανθρώπους που είναι εξοικειωμένοι με την ελευθερία, το επόμενο θα είναι τρομερό και θανατηφόρο επειδή θα συνοδεύεται από δρακόντεια μέτρα και έλλειψη τροφίμων. Και αυτός που τα έχει πει αυτά είναι ο Jacob Rothschild. Η δήλωσή του εμφανίζεται πλήρως στο τέλος του άρθρου.

Ο Ζακ Ατάλι σαν τον Κλάους Σβάμπ είναι πράκτορες στην υπηρεσία των 8 οικογενειών τραπεζιτών που κυβερνούν τον κόσμο. Γνωρίζουν εκ των προτέρων το σενάριο και “προετοιμάζουν” τους ανθρώπους για αυτό, φέρνοντας το θέμα στην επιφάνεια σε καθημερινές συνομιλίες και ομιλίες τους. Μερικοί το πιστεύουν, πολλοί έχουν αμφιβολίες. Και επειδή είμαστε διαχωρισμένοι μεταξύ ξύπνιου και ύπνου, οι “καθοδηγητές” αισθάνονται ισχυροί και άθικτοι, και το σχέδιο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης προχωρά αδιάκοπα χωρίς να αφήνει περιθώρια στους λαούς να αντιταχθούν. Ο Σαρκοζί είχε λοιπόν δίκιο…

Ο Jacques Attali έχει βαρυσήμαντο και ποικιλόμορφο βιογραφικό. Για δέκα χρόνια εργάστηκε ως σύμβουλος του πρώην Γάλλου Προέδρου François Mitterrand. Το 1980, ξεκίνησε το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Eureka (ένα σημαντικό ευρωπαϊκό πρόγραμμα για νέες τεχνολογίες που εφευρέθηκε, μεταξύ άλλων, το MP3). Ήταν ο πρώτος επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης, και ηγήθηκε της κυβερνητικής επιτροπής για την ανασυγκρότηση της ανάπτυξης της γαλλικής οικονομίας, υπό τον Πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί.

Ο Attali είναι ένας τεχνοκράτης υψηλού επιπέδου που εργάζεται για τη δημιουργία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Σε ένα βιβλίο που ο Χένρι Κίσινγκερ, περιέγραψε την Παγκόσμια Νέα Τάξη ως κάτι “λαμπρό και προκλητικό […] δύσκολο να απορριφθεί”, ο Ζακ Ατάλι επιβεβαιώνει ότι “οι τραπεζίτες των Ιλλουμινάτι επιβάλλουν τρομερό βάρος στην ανθρωπότητα”, σε αντίθεση με το καλό, την αλήθεια ή την πραγματικότητα. Αυτή η Νέα Παγκόσμια Τάξη διαμορφώνεται μπροστά στα μάτια μας, και πολλοί συνεχίζουν να την αγνοούν.

Στο “Μια Σύντομη Ιστορία του Μέλλοντος” ο Ατάλι, ο οποίος έχει πρόσβαση στα σχέδια για τον πλανήτη Γη, μιλά ως μυημένος Illuminati και δυστυχώς δεν μπορεί κανείς να πει ότι συνομοσιωλογεί ή ότι.. αερολογεί..

Ένας Γάλλος Εβραίος (είπε πρόσφατα στο Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Κογκρέσο ότι ο εβραϊκός πληθυσμός στον κόσμο πρέπει να αυξηθεί κατά 200 εκατομμύρια, για να επιβιώσει το Ισραήλ).

Παρατίθενται τα κυριότερα θέματα για να πάρετε μια ιδέα για το βιβλίο.

 

Μετανάστευση

Οι μεταναστευτικές ροές θα επεκταθούν και θα κατακλύσουν τα εθνικά κράτη. “Η Βρετανία θα γίνει μια σημαντική χώρα υποδοχής, ειδικά για τους πολίτες των χωρών της Κεντρικής Ευρώπης.”

Ο νομαδισμός θα γίνει κανόνας στη Δύση. “Όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα φεύγουν από τη μια χώρα στην άλλη: σύντομα, περισσότερα από δέκα εκατομμύρια από αυτούς θα αλλάζουν χώρα κάθε χρόνο.”

Το κύριο περιουσιακό στοιχείο θα είναι τα χρήματα, αλλά πολλοί θα φεύγουν επειδή θα αηδιάζουν με την πατρίδα τους: “Δεν θα θέλουν πλέον να εξαρτώνται από μια χώρα της οποίας απορρίπτουν το φορολογικό σύστημα, τη νομοθεσία και ακόμη και τον πολιτισμό της. Και επίσης θα επιθυμούν να εξαφανιστούν εντελώς, να ζήσουν μια άλλη ζωή. Έτσι, ο κόσμος θα γεμίζει όλο και περισσότερο με ανθρώπους που έχουν γίνει “ανώνυμοι με τη δική τους προσωπική συμφωνία με τον ευατό τους · θα είναι σαν ένα καρναβάλι όπου όλοι – η απόλυτη ελευθερία! – επιλέγουν μια νέα ταυτότητα για τον εαυτό τους.”

Σεξουαλικότητα

Στο μέλλον, οι άνθρωποι δεν θα συνδέονται πλέον και δεν θα δημιουργούν οικογένειες. “Το ζευγάρι δεν θα είναι πλέον η κύρια βάση της ζωής και της σεξουαλικότητας. [Οι άνθρωποι] θα προτιμούν να επιλέγουν, με κάθε διαφάνεια, πολυγαμικές ή εφήμερες σχέσεις.”

Η κινητήρια δύναμη πίσω από αυτήν την τάση είναι η τεχνολογία που ελευθερώνει τους νέους από τον γονικό έλεγχο.

Η κουλτούρα των μέσων ενημέρωσης που κυριαρχείται θα δημιουργήσει ένα εγωκεντρικό πληθυσμό που «θα είναι πιστοί μόνο στον εαυτό τους».

Καθώς οι εραστές θα αποτυγχάνουν να παντρεύονται για μια ζωή, “ο κόσμος δεν θα είναι τίποτα περισσότερο από μια παράθεση μοναξιών και μια παράθεση αυνανιόμενων ατόμων”.

Ο Ατάλι γράφει ότι τον 20ο αιώνα, η κοινωνία «προσπάθησε να εξαλείψει τον αναπαραγωγικό ρόλο της σεξουαλικότητας κάνοντας τεχνητή τη μητρότητα, χρησιμοποιώντας ολοένα και πιο εξελιγμένες μεθόδους – χάπια, πρόωρο τοκετό, γονιμοποίηση in vitro, παρένθετες μητέρες».

Στο μέλλον, η κοινωνία θα φτάσει ακόμη και στο σημείο «να διαχωρίσει την αναπαραγωγή και τη σεξουαλικότητα. Η σεξουαλικότητα θα είναι το βασίλειο της ευχαρίστησης, και η αναπαραγωγή θα είναι αρμοδιότητα των μηχανών».

Οι μελλοντικές γενιές θα “κατασκευάζουν” τον άνθρωπο ως “χειροποίητο αντικείμενο”, σε μια τεχνητή μήτρα, η οποία θα επιτρέπει στον εγκέφαλο να αναπτυχθεί περαιτέρω με χαρακτηριστικά που θα επιλέγονται εκ των προτέρων. “Έτσι, ο άνθρωπος θα αποτελεί ένα εμπορικό αντικείμενο.”

Επιτήρηση

Ο Ατάλι ζωγραφίζει το πορτρέτο μιας κοινωνίας παρακολούθησης που κάνει ακόμα και την Στάζι να νιώθει δέος για αυτό.

Ακόμα και τα πλυντήρια θα συνωμοτούν εναντίον των ανθρώπων.., ενώ «οι συσκευασίες τροφίμων, ρούχων και ειδών οικιακής χρήσης θα «επικοινωνούν».

Θα ζούμε με αναξιόπιστα ρομπότ.

Ακόμα και μια ηλεκτρική σκούπα ρομπότ μπορεί εύκολα να μεταδίδει δεδομένα σχετικά με το απόρρητό κάποιου.

“Τα εγχώρια ρομπότ θα είναι καθολικά ενταγμένα στην καθημερινή ζωή. Επίσης, θα είναι μόνιμα συνδεδεμένα με δίκτυα υψηλής ταχύτητας στην πανταχού παρουσία των νομάδων. Θα λειτουργούν ως οικιακή βοήθεια, βοήθεια για άτομα με ειδικές ανάγκες ή ηλικιωμένους, ως εργαζόμενοι και προσωπικό των δυνάμεων ασφαλείας. Ειδικότερα, θα είναι παρατηρητές.

Όλα τα δεδομένα μας θα συλλέγονται από δημόσιες και ιδιωτικές εταιρείες ασφαλείας. Η κύρια μορφή παρακολούθησης θα είναι φορητές συσκευές ψυχαγωγίας. “Το έμβρυο αυτού σήμερα είναι το τρέχον iPhone το οποίο στέλνει δεδομένα στην NSA.”

“Οι νομάδες θα είναι μόνιμα ανιχνεύσιμες. Όλα τα δεδομένα που περιέχει κάποιος, συμπεριλαμβανομένων των εικόνων της καθημερινής ζωής όλων, θα αποθηκεύονται και θα πωλούνται σε εξειδικευμένες εταιρείες, καθώς και στη δημόσια και ιδιωτική αστυνομία.”

Μέχρι το 2050, αυτά τα μηχανήματα θα έχουν εξελιχθεί σε αυτό που η Attali αποκαλεί “μηχανήματα αυτοπαρακολούθησης”, τα οποία θα επιτρέπουν σε όλους να παρακολουθούν τη συμμόρφωση τους με τα πρότυπα που θα θεσπίζονται.

Θα παρακολουθούμε την κατανάλωση του νερού, της ενέργειας και των πρώτων υλών. Θα έχουμε ακόμη τη «δυνατότητα μέτρησης, μόνιμα ή περιοδικά, των παραμέτρων του σώματός μας».

“Ηλεκτρονικά έντομα (νανοωματίδια), που μεταφέρονται υποδορίως, καταγράφουν συνεχώς καρδιακούς παλμούς, αρτηριακή πίεση και χοληστερόλη. Οι μικροεπεξεργαστές που συνδέονται με διάφορα όργανα θα παρακολουθούν τη λειτουργία τους έναντι των προτύπων.”

Ζώντας χαοτικές ζωές χωρίς ασφάλεια, θα εξαρτηθούμε από ασφαλιστικές εταιρείες. Αυτές οι εταιρείες θα διασφαλίσουν ότι οι πελάτες τους συμμορφώνονται με τα πρότυπα προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί το ρίσκο και το κόστος τους… Βαθμιαία θα υπαγορευτούν τα πλανητικά πρότυπα (Τι να φάτε; Τι να ξέρετε; Πώς να οδηγήσετε; Πώς να προστατευτείτε; Πώς να καταναλώσετε; Πώς να παράγετε;) ”

Αυτές οι Εταιρείες θα Είναι «Αδίστακτες».

“Θα τιμωρήσουν τους καπνιστές, τους πότες, τους παχύσαρκους, τους ανήμπορους να εργαστούν, τους κακώς προστατευμένους, τους επιθετικούς, τους απρόσεκτους, τους αδέξιους, τους αποσπασμένους, τους σπάταλους. Η άγνοια, η έκθεση σε κίνδυνο, η σπατάλη και η ευπάθεια θα θεωρηθούν ασθένειες.”

Οι φυλακές “θα αντικατασταθούν σταδιακά από απομακρυσμένη παρακολούθηση υπό κατ ‘οίκον περιορισμών.”

Το Μέλλον των ΗΠΑ

Το δολάριο θα παραμείνει κυρίαρχο έως τουλάχιστον το 2025 όπου οι ξένοι δανειστές θα αρχίσουν να το εγκαταλείπουν και «η πιστωτική πυραμίδα, με βάση την αξία των κατοικιών (real estate) των ΗΠΑ, θα καταρρεύσει».

Στη συνέχεια, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα αρχίσουν να διαλύονται με βία και χάος. Ο Ατάλι δήλωσε: “Δεν θα είναι η αυριανή Αφρική που μια μέρα θα μοιάζει με τη Δύση του σήμερα, αλλά η Δύση που θα ιοθετήσει την αυριανή Αφρική στο σήμερα της Δύσης”.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούν τότε, γύρω στο 2040, να πέσουν θεοκρατικού πειρασμού, ρητού ή σιωπηρού, με τη μορφή θεοκρατούμενης απομόνωσης, στην οποία η δημοκρατία θα αποτελλεί μόνο μια σκιερή παρουσία».

Πριν το τέλος του αιώνα, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα αποσυντεθούν και θα τεθούν υπό την εξουσία μιας κολεκτιβιστικής παγκόσμιας κυβέρνησης.

Μελλοντικοί Πόλεμοι

Προχωρώντας στο 2030, Attali βλέπει την αρχή «υπερσύγκρουσης», σε μια περίοδο βίας και τεραστίων ανατροπών, από την οποία μια «υπερδημοκρατία;» μια κυβέρνηση παγκόσμιας κοινότητας, θα εμφανιστεί γύρω στο 2060.

Η «υπερσύγκρουση» θα αποτελείται από «καταστροφικούς πολέμους, λαθρεμπόρια, θρησκευτικές ομάδες, τρομοκρατικές οντότητες και πειρατές της ελεύθερης αγοράς».

Οι επόμενοι πόλεμοι θα διεξαχθούν με «χημικά, βιολογικά, βακτηριολογικά, ηλεκτρονικά και νανοτεχνολογικά» όπλα.

“Τα χημικά όπλα θα είναι σε θέση να αναζητούν και να σκοτώνουν ηγέτες που δεν είναι ανιχνεύσιμοι. Οι πανδημίες πρέπει να είναι έτοιμες να εξαπολυθούν κατά βούληση. Τα σύνθετα γενετικά όπλα μπορεί κάποια μέρα να κατευθύνονται συγκεκριμένα εναντίον ορισμένων εθνοτικών ομάδων.”

“Τα νανορομπότ τόσο μικροσκοπικά όσο η σκόνη, γνωστή ως γκρι ζελέ, θα μπορούν να εκτελέσουν αποστολές μυστικότητας και επιτήρησης και να επιτίθενται στα κύτταρα εχθρικών οργανισμών (ατόμων).”

Ακόμα και οι αγελάδες θα χρησιμοποιηθούν από πρωτοπόρους του στρατού, “τα κλωνοποιημένα ζώα θα μπορούσαν να μεταφέρουν ζωντανά βόμβες σε αποστολές, ..τέρατα βγαλμένα από εφιάλτη.”

Αυτά τα όπλα θα είναι ευρέως διαθέσιμα.

“Τα περισσότερα από αυτά τα όπλα θα είναι προσβάσιμα σε μικρά έθνη, μη κράτη, ιδιώτες, πειρατές, μισθοφόρους, εκτελεστές, μαφίες, τρομοκράτες και όλους τους τύπους διακινητών.. Στο όχι τόσο μακρινό μέλλον, θα είναι δυνατό να φτιαχτεί μια ηλεκτρονική βόμβα των 400 δολαρίων, έναν πυκνωτή, ένα πηνίο από χάλκινο σύρμα και ένα εκρηκτικό.”

Νομοθεσία Ναρκωτικών

Ο Ατάλι προβλέπει έναν μελλοντικό κόσμο όπου οι μάζες θα “πνίγονται” στη διασκέδαση και την ανεξέλεγκτη και εξωπραγματική σεξουαλικότητα, για να ξεφεύγουν από την αβέβαιη και χωρίς νόημα ζωή τους.

Θα διεκδικήσουμε το δικαίωμα να αποκτήσουμε ρίζες..

“Θα εκλείψουν οι μέρες που τα σύνορα είναι κλειστά, η απασχόληση στη ζωή εγγυημένη, οι αξίες παραμένουν σταθερές, οι γάμοι τηρούνται και οι νόμοι είναι άθραυστοι.”

Η ψυχαγωγία θα είναι η κύρια απόδραση του ανθρώπου.

“Μερικοί θα κλειδωθούν στον αυτισμό από την ασύδωτη χρήση νομαδικών αξιών και αντικειμένων. Θα είναι ναρκισσιστικά εμμονικοί με τους αυτοελεγκτές, όπως οι Ιάπωνες Otaku – φανατικοί του εικονικού νομαδισμού, της αυτιστικής ακρόασης μουσικής και της αυτο-παρακολούθησης του σώματος.”

Μαζί με την ψυχαγωγία, τα ναρκωτικά θα νομιμοποιηθούν για να μας κάνουν άνοσους στην αυξανόμενη τρέλα που μας περιβάλλει.

“Αλκοόλ, κάνναβη, όπιο, μορφίνη, ηρωίνη, κοκαΐνη, συνθετικά προϊόντα (αμφεταμίνες, μεθαμφεταμίνες, έκσταση). Χημικά, βιολογικά ή ηλεκτρονικά ναρκωτικά, που διανέμονται από τους “αυτόματους επισκευαστές”, θα γίνουν καταναλωτικά προϊόντα σε μια παράνομη παγκόσμια αστυνομία, των οποίων τα κύρια θύματα θα είναι οι infranomads (Infranomades = φτωχοί άνθρωποι του κόσμου).

Ο Φεμινισμός Απαιτείται στον Σοσιαλισμό

Ο Jacques Attali είναι πρωτοπόρος στις μικροχρηματοδοτήσεις και έχει ιδρύσει την PlaNet Finance, τον τρίτο παγκωσμίως μεγαλύτερο οργανισμό στο είδους του. Η μικροχρηματοδότηση περιλαμβάνει την παροχή δανείων σε φτωχούς και κοινοτικές ομάδες σε όλο τον κόσμο για να ξεκινήσουν επιχειρήσεις.

Όταν ρωτήθηκε γιατί το 80% των μικροδανείων χορηγείται σε γυναίκες, ο Attali περιγράφει το φαινόμενο ως «παράξενο πράγμα», αλλά στο βιβλίο του εξηγεί τον πραγματικό λόγο.

“Οι γυναίκες θα σταματήσουν να αγκαλιάζουν τον κολεκτιβισμό.”

Το 2060, ο Attali βλέπει την υπερδημοκρατία (μια κολεκτιβιστική παγκόσμια κυβέρνηση) να γίνεται πραγματικότητα και οι πρωτοπόροι αυτού του συστήματος θα είναι αυτοί που αποκαλεί «transhumans» (υπεράνθρωποι).

Οι Transhumans θα βρουν ευχαρίστηση στο να υπηρετούν άλλους στις κοινότητές τους. Θα «εγκαινιάσουν μια οικονομία αλτρουισμού, δωρεάν διαθεσιμότητας, αμοιβαιότητας, δημόσιας υπηρεσίας και γενικού ενδιαφέροντος».

“Οι γυναίκες θα γίνουν πιο υπεράνθρωπες από τους άντρες: η εύρεση ευχαρίστησης στο να δίνει ευχαρίστηση είναι συγκεκριμένη στη μητρότητα.”

«Η σταδιακή άνοδος των γυναικών σε όλους τους τομείς της οικονομίας και της κοινωνίας, ειδικά μέσω της μικροχρηματοδότησης, θα αυξήσει δραματικά τον αριθμό των transhumans».

 Μικροτσιπ στον Εγκέφαλο

Ο μελλοντικός άνθρωπος θα περπατάει στον δρόμο, τρομοκρατημένος από τις σκέψεις του. Θα του έχει εμφυτευτεί ένα μικροτσιπ στον εγκέφαλο.

“Οι βιονικές προσθέσεις που συνδέονται άμεσα με τον εγκέφαλο θα μας βοηθήσουν να χτίσουμε γέφυρες μεταξύ σφαιρών γνώσης, να παράγουμε διανοητικές εικόνες, να ταξιδεύουμε, να μαθαίνουμε, να φανταζόμαστε και να επικοινωνούμε με άλλα μυαλά.”

Αυτή η τεχνολογία υπάρχει ήδη και επιτρέπει σε έναν τετραπληγικό να μπορεί να γράφει δεκαπέντε λέξεις ανά λεπτό με απλή μετάδοση της σκέψης και να τις στέλνει μέσω email. Η τηλεπάθεια επομένως είναι (ήδη) πραγματικότητα.

Όλοι θα αποκομίσουμε τα «οφέλη» αυτής της τεχνολογίας.

“Αυτές οι διαδικασίες θα δημιουργήσουν νέες μορφές άμεσης επικοινωνίας μέσω του νου και θα ενισχύσουν τη διαδικασία μάθησης και την δικτύωση σε κοινή οθόνη.”

Η συνέπεια αυτής της εξέλιξης θα είναι η ασφυκτική παρακολούθηση. “Σήμερα το κράτος έχει πρόσβαση στο προφίλ μας στο Facebook. Αύριο θα είναι η κάθε σκέψη μας.”

Κάποια μέρα η συνείδηση ​​θα αποθηκευτεί ψηφιακά και θα είναι δυνατόν να ζει κάποιος σε πολλαπλά σώματα.

“Χάρη στην απίστευτη πρόοδο που μπορούμε να περιμένουμε από τη νανοεπιστήμη, όλοι ελπίζουν ακόμη και να μεταφέρουν την αυτογνωσία τους σε έναν άλλο οργανισμό, να αποκτήσουν τα δικά τους διπλά αντίγραφα, αντίγραφα των αγαπημένων τους ανθρώπων, αντίγραφα “ονειρεμένων” (τέλειων) ανδρών και γυναικών, υβρίδια που έχουν κατασκευαστεί με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά προεπιλεγμένα για επίτευξη συγκεκριμένων στόχων. Μερικοί θα προσπαθήσουν ακόμη και να προσπεράσουν το ανθρώπινο είδος με μια μορφή ζωής προικισμένη με διαφορετική και ανώτερη νοημοσύνη.”

Κάποιοι θα ζήσουν για χιλιάδες χρόνια και θα μπουν σε “ζώνη λυκόφωτος” μεταξύ ζωής και θανάτου.

«Τότε, ο άνθρωπος, που τελικά θα κατασκευάζετε σαν ένα τεχνολόγημα, δεν θα γνωρίζει πια το θάνατο. Όπως όλα τα βιομηχανικά αντικείμενα, δεν θα μπορεί πλέον να πεθάνει, αφού δεν θα έχει γεννηθεί ποτέ».

Η Τρέλα της Ατζέντας

Το βιβλίο είναι γεμάτο με άλλες παρόμοιες περιγραφές του μελλοντικού ανθρώπου ως βιομηχανικού αντικειμένου, που απηχεί το κομμουνιστικό όνειρο του «Σοβιετικού Ανθρώπου».

Σε ένα σημείο του βιβλίου, ο Attali ισχυρίζεται ότι τα παιδιά θα μεγαλώνουν σε εργαστήρια ως “εμπορικό αντικείμενο”.

Τελικός Στόχος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης

Προς το τέλος του βιβλίου, ο Attali μας λέει ότι ο απώτερος στόχος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης (NOM ή NWO) είναι να καταστρέψει την ανθρωπότητα.

Η υπερδημοκρατία θα αναπτύξει ένα κοινό αγαθό που θα ορίζεται από μια κολεκτιβιστική νοημοσύνη, η οποία θα είναι «μια νοημοσύνη, η οποία σκέφτεται διαφορετικά από κάθε μέλος της ομάδας», με τον ίδιο τρόπο, «όπως ένας υπολογιστής σκέφτεται διαφορετικά σε κάθε επεξεργαστή του».

Τότε θα σταματήσει σταδιακά η πρόοδος της τεχνολογίας.

“Τέλος, στο τελικό στάδιο της εξέλιξης, ίσως και να γίνουμε μάρτυρες (ίσως και να είμαστε ήδη..) είναι η “υπερευφυής” ζωή. Μια ζωή στην οποία η ανθρωπότητα θα αποτελλεί μόνο ένα απειροελάχιστο συστατικό.”

Τότε θα πεθάνει η ανθρωπότητα.

“Η ιστορία του Homo Sapiens θα φτάσει στο αποκορύφωμά της.”

Ο Κόσμος μας Ή ο Κόσμος τους

Ο Ατάλι πιστεύει ότι “οποιαδήποτε αντίσταση στην επερχόμενη παγκόσμια τάξη θα είναι μάταιη” επειδή δεν θα προτείνει κάποιο άλλο σύστημα.

“Οι περισσότεροι από αυτούς τους νέους υποψηφίους δεν θα βρουν διαφορετικά συστήματα… Να αναμένετε μόνο μια χούφτα ανθρώπων που θα προτείνει επιστροφή στη θεοκρατία.”

Δεν αρκεί να επικρίνουμε και να εκθέτουμε, πρέπει να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε τον δικό μας κόσμο προτού η ανθρωπότητα καταστραφεί για πάντα.

Σχολιασμός

Σε αυτό το βιβλίο του, ο Ζακ Ατάλι χαρτογραφεί την κατάσταση του μελλοντικού κόσμου, έως το 2050. Αναμειγνύοντας πραγματικές εικόνες (καταστροφές που έχουν ήδη συμβεί) και εικόνες που δημιουργούνται από υπολογιστή, ο Ατάλι παρουσιάζει το πρόσωπο ενός μέλλοντος όλο και πιο συναρπαστικού αλλά και ενοχλητικού.

Συνοψίζοντας:

Για τον Ατάλι, ο 21ος αιώνας θα χωριστεί στις κάτωθι φάσεις:

  • η υπερ-αυτοκρατορία, η οποία θα ξεκινήσει γύρω στο 2030, και η οποία θα βλέπει τον κόσμο να πηγαίνει από ένα μονοπολικό αμερικανικόμορφο σύστημα σε ένα πολυπολικό σύστημα, που θα διέπεται στην πράξη από το παγκοσμιοποιημένο κεφάλαιο,
  • υπερσύγκρουση, η οποία θα ξεκινήσει λίγο μετά την έλευση της υπεραυτοκρατορίας και θα την βυθίσει σταδιακά, μια εποχή αναρχικού και υπεριωδικού χάους σε παγκόσμια κλίμακα,
  • υπερδημοκρατία, η οποία θα διαδεχθεί την υπερσύγκρουση και θα χτιστεί ως αντιμετώπισή της, ένα είδος κονωνίας όπως αυτή των καιρών του Υδροχόου, της ειρήνης και των «υπερανθρώπων».

Γνωρίστε το παρελθόν για να προβλέψετε καλύτερα το μέλλον.

Αυτό το όραμα για το μέλλον βασίζεται κυρίως σε μια μελέτη του παρελθόντος. Για τον Ατάλι, η ανθρώπινη ιστορία βασίζεται σε συγκεκριμένους νόμους:

  • Για να επιβιώσετε, πρέπει να ξέρετε πώς να προσαρμοστείτε
  • Ο άντρας αποκλίνει όλο και περισσότερο από τη φυσική του κατάσταση, ιδίως στο σεξουαλικό επίπεδο
  • Η ιστορία έχει δει διαδοχικά τη δύναμη των ιερέων (την εποχή των φυλών), των πολεμιστών (την εποχή των βασιλείων που βασίζονταν στη γεωργία), και τέλος την δύναμη των εμπόρων (την εποχή της εκβιομηχάνισης).
  • Ο κινητήρας της Ιστορίας δεν είναι ούτε ο ταξικός αγώνας, ούτε ο αγώνας των λαών, αλλά η πολυετής αντιπαράθεση μεταξύ νομάδων και καθιστικών ανθρώπων, που όπως έχουμε δει οι νομάδες δημιουργούν πρόοδο
  • Η δημοκρατία προκύπτει από την αγορά (η οποία ισοδυναμεί με σύγχυση της δημοκρατίας και της πλουτοκρατίας), ιδίως επειδή η αγορά διευκολύνει την ανταλλαγή εντός των ελίτ, τις συναλλαγές με υποθέσεις που δημιουργούν έτσι πρόοδο, ακόμη και όταν αντιτίθενται στους εχθρικούς πολιτισμούς
  • Το δημοκρατικό ιδεώδες (δηλαδή, σύμφωνα με το Attali, το θεωρητικό υπόβαθρο της πλουτοκρατίας), συνίσταται στην καθιέρωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ο οικουμενικός νόμος που διέπει όλους αυτούς τους παράγωγους νόμους είναι η αόριστη επέκταση της ατομικής ελευθερίας, η οποία υποτίθεται ότι είναι ο σκοπός της ανθρωπότητας.

Ολοκληρώνοντας, παρατίθενται ένα απόσπασμα από τον Jacob Rothschild που ξέρει ότι δεν έχει τίποτα να φοβάται αφού προστατεύεται από όλες τις κυβερνήσεις:

“Είναι κυρίως η οικονομική ανεξαρτησία των περισσότερων κοινών ανθρώπων που τους καθιστά τόσο ανιδιοτελείς σε αυτά τα έθνη, και πιθανόν να υποστηρίξουν την κυριαρχία των δικών τους εθνών, και τον τοπικό έλεγχο, που είναι το κύριο εμπόδιο στα σχέδιά μας, και γι’ αυτό ακριβώς χρειάζονται σοβαροί οικονομικοί περιορισμοί με το πρόσχημα της πανδημίας. Εάν οι άνθρωποι δεν συμμορφωθούν, θα υπάρξει αναμφίβολα ένα δεύτερο κύμα, με έλλειψη τροφίμων, και απόλυτη κυριαρχία των κυβερνήσης ώστε να εισαχθούν όλες οι αλλαγές που προτείνουμε.”


tgnews.gr

 

 

54 σχόλια:

  1. Να πάρει φορα!!!
    Και να καρφώσει, την όπισθεν!!!

    Για να μας κλάσει τα Αρχ/δ/@!!!

    .......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με αυτό το όνειρο θα πεθάνει κι ο Αττάλι και ο Σβαμπ και οι 8 οικογένειες που τους επιστράτευσαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακαρι κωστα αλλα μας βλεπω στην ουριτσα για ςμβολιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΜΟΡΦΩΘΗΣΑΝ ΠΡΟΣ ΤΑΣ [ΘΕΙΚΑΣ] ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...
    ΤΩΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ.
    ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΖΕΡΔΑΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ F/B ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ
    www.youtube.com/watch?v=BCVyqMGLcF0
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΠΑΓΙΔΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΘΕΟΥ.

      ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ.

      ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ, ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

      ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

      ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ, ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ, ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΛΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑΣ.

      Η ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ.

      ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ
      ΗΛΙΑΣ.+++.

      Διαγραφή
  5. Καλησπέρα σας, οικοδεσπότα καί παίδες!

    Καθαρά κουτοπόνηρο Μεσανατολίτικο κόλπο, αυτό με τις δύο πανδημίες: όπως στις βόμβες, που βάζουν διάφοροι ταλιμπάν. Πρώτα σκάει μιά βόμβα, που σκοτώνει καναδυοτρειστέσσερεις. Κι εκεί που μαζεύονται νοσοκομειακά καί περίεργοι, σκάει μέσα στο μαζεμένο πλήθος μιά δεύτερη, πολύ ισχυρώτερη, που σκοτώνει ογδομήντα.
    (Πώς λέει ο πασάς: "- Πόσες λίρες θες Καραγκιόζη γιά τη δουλειά;" "- Ογδομήντα!", απαντάει ο Καραγκιόζης.)

    Υγ: "Ατταλί", ώ οικοδεσπότα! Τονισμός στη λήγουσα. Όπως όλες οι λέξεις των Γάλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα αγαπητέ μας Εργοδότα!

      Όπως ακριβώς τα έγραψες είναι τα πράγματα. Μιλάμε για μεγάλους αλητήριους!

      Το "Ογδομήντα" ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! 🤣🤣🤣

      Διαγραφή
  6. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ MRNA.
    ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΑΣ.
    DOLORES KAHILL.
    ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΒΙΝΤΕΟ 51 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.

    https://newtube.app/fake_pandemic/34KS30j?fbclid=IwAR03VhCubgdMqil5aA_nIem9dntpF0ow86kcNj5rTWrkT0sTLCdbZ4ypaT0&__cf_chl_jschl_tk__=a636640f7c4aee3b2d5f6e608b8aaac62d2ca0f6-1619473344-0-AZxsp-mnHuShUsaHy-kZPcwKeWkHeTyzxAHtlO17IZviYEos3SKVNbyfWIl8lTKR_qR_baaR_pzVTf16_ZB_hFkJDzuPK0AZsWLIvMdWi84rk0Y9nTx9S6TmBZX8ZSzRPCgqQ2bXA0UOdmgrHtwvqjvt2lFSOnIp--iKqrqGfGrGRsNd0WczEOK4Sd2_wtNjvE0_-EEZ3WAdir0EIzMD5Com5o0XyY4ruZ1NucA_-eNJryLUaWUuSTQ9UvPpG4LJX6rSGsJQ0rBN7WiRswZAUXX6c75Hc2vmMflc4OgYuQr8kixDGOaRORNCIIz6_Df8wnicMULLHhnOElT7OLLMlYJhdkhQdVLaAOIuLXPxCx4uD4LLeCdtyt9Wry_gTLXDojlqyfAz2Huj17U_HFPnsvRzcemOCKMlYw7f-b3tuAzzI78iVCIbdlmTfHzb_ZR2w6Plo6WeEvCQge5k2LOzKfiv7wWOjZUVsJQ3QMysmnD_d-dp0ueVamaXWRWzIlvw6-PKT2Zf-xM6tqbgP2T7rrPLxmBTO8KLgoOSQQ-2UaPsRoXr68Nnd2H0yXIw82j843vqUHf13Atpuf_GCx6CobU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 18 λόγοι που δεν θα λάβω ένα εμβόλιο για τον COVID.
      http://ermionh.blogspot.com/2021/04/18-covid.html
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
  7. Βλεπουμε λοιπον οτι αυτοι οι " ανθρωποι " εχουν τον προ δεκαετιων σχεδιασμο τους ωστε να επιβιωσουν μονον αυτοι!!
    Εμεις τους βοηθαμε στο πλανο τους καθως στηριζουμε τις δικες τους κυβερνησεις,των δικων τους κοματων στα οποια εμεις κολαμε σαν σκυλιτσες....σε υπνοβασια .. διαμεσω της τηλεορασης κυριως...
    Ας ξυπνήσουμε λοιπον εστω και αν ειναι καπως αργα. Ειμαστε πολλοί , ειμαστε ανθρωποι και μας φοβουνται πολυ. Πολυ. Παρα πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολλα τα λεφτα αρη. Μονο που θα τα ξοδεψης μα πανω απο ολα που θα κρυφτεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τετριμμενη κουβεντα αυτο το " πολλα τα λεφτα Αρη"...και δεν θα πει τιποτε απολυτως ...εκτος απο ηχο ονορφο σε αυτια προθυμα.
      Διοτι τα ...λεφτα Ηδη ταχουν ολα !! Δεν ειναι εξηγηση αυτο με ουσια.
      Απλα δειχνει τι ...μας λειπει εμας και τοχουμε στοχο και καημο..

      Διαγραφή
    2. ΑΑΑΑΑκριβώς Δημήτρη.
      Astillais

      Διαγραφή
  9. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΣΕ ΣΧΗΜΑ COVID, ΣΥΡΙΓΓΑΣ, ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟΥ.
    ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΕΜΠΟΡΙΟ.
    ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΚΤΗΝΗ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ;
    ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ;

    https://www.facebook.com/photo?fbid=1410574669305842&set=pcb.1410574845972491

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΙΚΡΟΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΠΟΣΥΡΑΤΕ;
    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΝΙΜΑΤΙΟΝ Ο ΜΙΚΡΟΣ COVID 19.
    https://youtu.be/it0iY8iKfZA
    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΙΣ ΑΘΩΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΡΙΚΗ!
      Κι αυτή η καριό@α αστυνομικός-συγγραφέας, που το έγραψε, έχει κλειστά τα σχόλια για να μην φάει hesimo.

      Διαγραφή
    2. Ο ιός έχει μάτια στόμα κλπ οι άνθρωποι όμως όχι σύμπτωσις;
      Ο ιός είναι πραγματικός άλλα αόρατος , σύμπτωσις;
      Ο ιός ανιχνεύεται αλλά στα μικροσκόπια δεν εμφανίζεται , σύμπτωσις;
      Ο ιός προκαλεί βλάβες αλλά αυτές οι βλάβες δεν εμφανίζονται ούτε καν σε νεκροψίες, σύμπτωσις;
      Οι ασθενείς σε μεγάλο ποσοστό ΘΕΡΑΠΕΥΝΤΑΙ, σύμπτωση κι αυτό;
      Σταματάω μάλλον δεν με βοηθάει η λογική.
      Astillais
      Ο ιός

      Διαγραφή
  11. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΘΕ 10ΕΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.
    ΤΑ 2 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ,
    ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΜΑΣ
    ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΜΑΣ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ,
    ΑΛΛΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΥΣ.

    https://twitter.com/4_04_Not_Found/status/1386781349957312514/photo/1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηλία, λησμόνησες το AIDS, το λιώσιμο των πάγων, την υπερθέμανση του πλανήτη, την ερημοποίηση των γόνιμων εδαφών κλπ κλπ
      Μα , θα πής,και τι να πρωτοβάλει κάποιος;
      Αλήθεια τι;
      Astillais

      Διαγραφή
  12. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ27 Απριλίου, 2021 22:17

    Ο ΑΤΑΛΙ ΕΦΑΓΕ ΑΤΣΑΛΙ .
    Ο ΧΕΝΡΥ ΠΗΓΕ ΑΤΑ .
    Ο ΜΕΓΑΛΟ ΔΡΑΚΟΣ ,ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕ ...
    ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ ,ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ,ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ,ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ .ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΗΜΕΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥΣ ,ΜΠΟΥΣ .
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΒΑΜΠΑ ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΝΕΩΤΕΡΙΣΜΩΝ .ΚΥΛΟΤΕΣ ,ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ,ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΕΣ ,ΤΕΛΟΣ .
    ΠΑΑΑΑΑΤΣΕΕΕΕΕ ΠΟΔΑΡΙΚΕΕΕΕΕ .
    ΕΤΣΙ ΦΩΝΑΖΕ ΠΑΛΙΑ ,ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΓΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΠΑΤΣΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ .ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΟΙ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ .
    ΕΣΕΙΣ ,ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ,ΟΤΙ ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ,ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ.
    ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ,ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΦΕΤΟΣ Η ΚΛΑΜΠΑΡΑ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ;
    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΑΡΓΑ ,ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΑ.
    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΠΡΑΜΑ ....ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ,ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ .
    ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΜΙΑ (ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ )ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΘΑ ΧΑΘΗ .
    ΟΙ ΕΝΟΣ ΚΟΚΚΟΡΟΥ ΓΝΩΣΗ ,ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ .
    ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ .
    ΔΡΑΚΟ ΚΡΟΝΙΩΝ ΣΧΕΔΙΑ ,ΘΑ ΤΑ ΕΒΛΕΠΕ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΕ .
    ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2021 ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ .
    ΤΟ ΜΑΤΣΟΥΚΙ ,ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥ .
    ΑΤΑ ,ΑΝΕΥ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ .
    ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣ .
    Ο ΟΦΙΣ ΤΟΥΣ ΗΠΑΤΗΣΕ ,ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΥΜΠΑ ΤΩΡΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κύμα από δω, κύμα απο κει, ΤΟ κύμα που τους έρχεται συστημμένο το έχουν αντιληφθεί??? (δεν μπορεί κάτι θάχουν καταλάβει... τόσες πλυμμήρες ήπιανε! xα xαxα)
    Μαρko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άλλος ένας νεοταξίτης πρεζάκιας αδρενοπότης,
    λίγδας, γλείφτης και λιγούρης.. λίγο πριν πάει άτα...

    https://kanenazori.com/2021/04/27/apo_thrylos_grylos/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν κρινω απο του στιχους, εινα φουλ στο μπαφο

      Διαγραφή
  15. ΦΡΙΚΤΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ σε 34χρονη μετά από τον πειραματικό εμβολιασμό..
    ..
    ΣΚΩΤΊΑ: 34ΧΡΟΝΗ ΠΆΣΧΕΙ ΑΠΌ ΦΡΙΚΤΈΣ ΠΑΡΕΝΈΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΌ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΌ ΤΗΣ ASTRAZENECA ΚΑΙ ΊΣΩΣ ΜΕΊΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΚΉ ΚΑΡΈΚΛΑ!
    ΦΡΙΚΤΕΣ ΦΩΤΟ.
    .
    http://www.press-gr.com/2021/04/34.html
    .
    https://www.dailyrecord.co.uk/news/scottish-news/scots-womans-severe-reaction-covid-23945503?fbclid=IwAR3Wp6uywLrfxW4t12XCN8NGpYh4nLlFWnKKpdaxbpKPdBga0PI2EinI4CQ


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. «Υπερβόμβα»! Αίτημα για παγκόσμιο Κοινοβούλιο! Οι διεθνιστές ενώνονται και προχωρούν, vid.

    .
    Οι υπογράφοντες περιλαμβάνουν οργανισμούς, όπως τα ιδρύματα Avaaz, Greenpeace και Open Society (ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ), καθώς και δίκτυα, όπως ο «συνασπισμός για τα Ηνωμένα Έθνη που χρειαζόμαστε», το Forus International, το Together 2030 και το Together First.

    Η καμπάνια καθοδηγείται από το CIVICUS: Παγκόσμια Συμμαχία για την Συμμετοχή των Πολιτών, την Διεθνή Δημοκρατία και την Δημοκρατία Χωρίς Σύνορα. Στην πραγματικότητα όμως, όπως ήδη έχει ανακοινώσει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, θα πρόκειται για στροφή προς τα αριστερά σε παγκόσμιο επίπεδο (ΕΔΩ).

    .
    https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/ypervomva-aitima-gia-pagkosmio-koi/

    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ;
      ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ. ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ; ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ.
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  17. Hillary Clinton Hanged at GITMO.

    https://realrawnews.com/2021/04/hillary-clinton-hanged-at-gitmo/

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΔΩ Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙ
      sinomosiologos.blogspot.com/2021/04/blog-post_308.html?spref=fb&fbclid=IwAR3pZ1YfHG0autLk_zZQe5_TlCga1hFJ3fNzYkpfHggXs0Pr_x0C82nvZMk
      ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.
      ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  18. https://www.el.gr/nea-taxh/stoes/to-mystiriodes-vivlio-poy-theoreitai-i/
    https://underinformation.wordpress.com/2010/12/22/a-brief-history-of-the-future-by-jacques-attali/
    https://ideografos.wordpress.com/2017/10/09/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%BD%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD/
    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CE%B3%CE%B1%CF%82
    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%BF_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D_%CE%BC%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%82

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. https://twitter.com/4_04_Not_Found/status/1387016249436147716

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Ζακ Αττάλι εβραίος του Μαρόκου και προφανώς εξ Ιταλίας. Όταν τα έσπασαν το 1948
    Άραβες και Ισραηλίτες λόγω της δημιουργίας του Ισραήλ κατά χιλιάδες μετανάστευσαν στην Γαλλία φέρνοντας μαζί και τους Άραβες και βερβέρους.
    Ο αδελφός του Μπερνάρ Αττάλι διορίσθηκε από τον Φρανσουά Μιτεράν διοικητής της Air France,όταν δε ήρχοντο στα πράγματα οι γκωλικοί ανελάμβανε ο επίσης εβραίος Ζακόμπ Φρήντμανν.

    Αττάλι ο τονισμός, από το Άτταλος, η γενική κατέχει θέση πατρικού επωνύμου, όπως σε μας Αθανασίου, Βασιλείου, Γεωργίου κλπ. Τον Πικάσο οι Γάλλοι το αποκαλούσαν Πικασό, ο παλαιός ποδοσφαιριστής Πλατίνι, ιταλικής καταγωγής, καλείται Πλατινί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. https://lh3.googleusercontent.com/-crQ9-AI6HEg/YIhkR74c9XI/AAAAAAAAEZ0/s5vcYiWkUQMPeQuOMqoCVkLhKm5nU7ELACK8BGAsYHg/s0/2021-04-27.png

    https://isxys.blogspot.com/2021/04/blog-post_83.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΑΣΤΩ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΑΝ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ.
    ``ΟΙΚΤΡΟΤΑΤΟΝ ΙΔΕΙΝ'' ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΡΙΝΟΣΚΟΠΗΣΗ.
    www.facebook.com/photo/?fbid=2896609973938806&set=pcb.476727646900826
    www.facebook.com/photo/?fbid=2896609943938809&set=pcb.476727646900826
    www.facebook.com/photo/?fbid=2896610007272136&set=pcb.476727646900826
    www.facebook.com/photo/?fbid=2896610033938800&set=pcb.476727646900826
    ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟ ΠΟΙΜΝΙΟ
    ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΕΞΑΠΟΔΩ...
    orthodoxostypos.gr/wp-content/uploads/2020/07/provata-maskes.jpg
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. https://twitter.com/4_04_Not_Found/status/1371123880362975236

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://twitter.com/4_04_Not_Found/status/1387752484966477824

      Διαγραφή
    2. https://twitter.com/4_04_Not_Found/status/1387324176122458115

      Διαγραφή
  24. ΕΚΘΕΣΗ: Ανεξάρτητο COVID Fact-checker Facebook FactCheck.org Χρηματοδότηση από 1,9 δισεκατομμύρια δολάρια Λόμπι εμβολίων.
    ....................................................
    Αμερικανός εκπρόσωπος Thomas Massie από το Κεντάκι ΚΑΙ πρώην διευθυντής του CDC είναι τώρα Διευθύνων Σύμβουλος του ιδρύματος που χρηματοδοτεί το πρόγραμμα ελέγχου γεγονότων για το εμβόλιο του FACTCHECK.org. Περίπου το 15% των περιουσιακών στοιχείων του ιδρύματος είναι μετοχές της J&J. "
    .
    Σε ένα στιγμιότυπο οθόνης από το Factcheck.org που επισυνάπτεται από τον Massie, μπορεί να φανεί ότι ο ιστότοπος εξηγεί ότι είναι το SciCheck "Το έργο COVID-19 / Vaccination είναι εφικτό με επιχορήγηση από το Ίδρυμα Robert Wood Johnson", το οποίο αποκαλύπτει αξίζει 53,501 $.

    https://greatgameindia.com/facebook-factcheck-funded-vaccine-lobby/

    .
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΜΠΙ...ΤΡΕΧΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΛΙ........


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. https://ermionh.blogspot.com/2021/04/blog-post_42.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τι υπέροχες ιδέες του περιούσιου αυτού τέκνου των φωτισμένων!!! Με ενέπνευσαν τόσο πολύ τα όσα παραθέτει για την πλήρη υποταγή μας, εμάς των γκόιμ, που ανυπομονώ να τα λουστεί η δρακογενιά των αιμοδιψών δίποδων ερπετών που εκπροσωπεί το συντομότερο δυνατόν. Κάνε το καλό και ρίξε το στο γιαλό, σου επιστρέφεται ό,τι στέλνεις. Ας του επιστραφεί ό,τι σπέρνει, είναι νομοτέλεια που αγνοεί η αλαζονική αλήτ. Δωδεκανησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. https://isxys.blogspot.com/2021/04/tomaso-albinoni-adagio.html#comment-form

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. https://hugelolcdn.com/v/749281.mp4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. https://www.youtube.com/watch?v=bzh6HwN0gbw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. https://www.forbes.com/sites/kionasmith/2020/06/18/the-night-the-moon-exploded/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. https://www.armstrongeconomics.com/world-news/conspiracy/is-anything-real-in-the-biden-administration/

    Read his blog on a daily basis, you won't regret it; it is worth your time. This philhellene is one of the best sources.


    Canada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. https://www.youtube.com/watch?v=3QPXyZED-2k
    https://www.youtube.com/watch?v=cIMZZsB8Wrg

    ΑπάντησηΔιαγραφή