«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Mozart: Requiem Berliner Philharmoniker and Herbert von Karajan January 1, 1962 [album on video]


 

( Αναδημοσίευση από 5/4/2018 )

 

Συνταρακτικά στοιχεία προκύπτουν γύρω από το μουσικό αυτό έργο, αλλά και την συγκεκριμένη απόδοση...


Κάθε μεγάλη Πέμπτη κι επί 30 χρόνια περίπου, συνήθιζα να βάζω στο πικάπ το βινύλιο αυτό να παίζει. Πιστεύω πως δεν υπάρχει καταλληλότερο συμφωνικό έργο για την ημέρα αυτή.



Ο Μότσαρτ το έγραψε τις τελευταίες ώρες της ζωής του αντιμετωπίζοντας τον θάνατο με νότες τις οποίες ήξερε πως θα μείνουν αθάνατες.

Όλη του η ζωή και το έργο βέβαια, έτσι ανατρεπτικά κύλησαν. Ήταν ένας άνθρωπος και μουσικός που απετέλεσε το απόλυτο βραχυκύκλωμα στο "Σύστημα-Matrix" της εποχής του. Κι όποιος έχει δει και την ταινία "Αμαντέους" του 1984, καταλαβαίνει τί θέλω να πω. Και μόνο η σκηνή (επαληθευμένη από ιστορικές μαρτυρίες) που ολοκληρώνοντας την μουσική επίδειξή του στο βασιλιά, τού γυρνάει τα οπίσθια και υποκλίνεται στο λαό και τους υπηρέτες, τα λέει όλα!



Ο Herbert von Karajan, ή μήπως να τον λέγαμε Καραγιάννη, μιας και η καταγωγή του ήταν από την Κοζάνη, έκανε επίσης ριζοσπαστικές αλλαγές στο μουσικό σύστημα και γι αυτό επικράτησε να θεωρείται ο "διευθυντής ορχήστρας-θρύλος" στο Βερολίνο και στη Βιέννη. 

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να ακούσετε την εν λόγω εκτέλεση, η οποία είναι όντως και η συνταρακτικότερη του συγκεκριμένου έργου.

Αμέσως μετά ακολουθεί βίντεο με την επανάληψη από τον Κάραγιαν του ιδίου συμφωνικού έργου και πάλι με την Βερολινέζικη ορχήστρα, αλλά εν έτει 1976, με συμμετοχή της δικής μας επίσης Αγνής Μπάλτσα.

 

 Mozart: Requiem (Karajan)


 

W.A. Mozart - Requiem in D minor KV 626 - H. von Karajan - Berlin Philarmonic Orchestra 


 

Σας εύχομαι από τώρα Καλή Ανάσταση, μιας και οι αναρτήσεις του Διόδοτου θα είναι λίγες μέχρι και τις 3 Μαΐου.

Εύχομαι ολόψυχα, μια Λαμπρή χωρίς μητσοτάκι, χωρίς μάσκες, χωρίς διεθνή λαμόγια δολοφόνους. Nα ανοίξει η γη να τους καταπιεί όλους!

Κι εσείς.. το κατσικάκι με μέτρο..!

Κ-Τ


26 σχόλια:

  1. 18 λόγοι που δεν θα λάβω ένα εμβόλιο για τον COVID.

    https://ermionh.blogspot.com/2021/04/18-covid.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 4 - 14 μήνες μετά το εμβόλιο ο κόσμος θα αρχίσει να βλέπει μαζικούς θανάτους.

    GEWKWN
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/04/4-14.html

    [ ΗΛΙΑ... ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ... ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για όσους έχουν fb υπάρχει η ομάδα Ανεμβολίαστοι. Μετράμε τις δυνάμεις μας και έχουμε επαφή μεταξύ μας για ό, τι προκύψει. https://www.facebook.com/groups/476021573638100/?notif_id=1619689095540638&notif_t=group_privacy_change&ref=notif

      Διαγραφή
    2. ΝΑΙ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ.
      ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΣ
      ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΔΗΜΟΣΙΑ.

      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΗΓΩ, ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟ.

      ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ
      ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ,
      ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

      ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟ;
      ΓΙΑΤΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΕ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΨΕΥΔΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ
      ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ, ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΣΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

      ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΙΣΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΝΑ (ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ) ΣΦΡΑΓΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ,
      ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ.

      ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΥΣ ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ, ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ, ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ.

      ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ.

      ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΓΝΩΣΤΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΜΕ 4 ΓΩΝΙΕΣ.

      ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΔΗΛΩΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ, ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ,
      ΝΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

      ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΟΤΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ.

      ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ,
      ΜΙΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ,
      ΣΤΙΣ 12:01 THΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.

      ΜΕ ΑΓΑΠΗ
      ΗΛΙΑΣ.+++.

      Διαγραφή
    3. Και λιγο black humor:
      Επισημη ανακοινωση Ιερωνυμου προς εμβολιασμενους: " Λογω της παρουσας καταστασης του κοροιδοιου, αυτην την χρονια δεν θα κατεβει ο Ιησους την Ανασταση, θα ανεβειτε εσεις"!!!
      Ευχομαι σε ολους, καλη Ανασταση!!!

      Διαγραφή
    4. Ο Χριστός Ανασταίνεται → Ανέρχεται,
      και ο τζερόνυμο γκρουβι αλβανός θέλει να τον κατεβάσει...

      Διαγραφή
    5. Απαραιτητη προυποθεση ειναι να κατελθει για να σταυρωθει και μετα ν' αναστηθει για να ανελθει!!! Εξαλλου ειπαμε, black humor!!! Καλη Ανασταση!!

      Διαγραφή
  3. Παγκόσμια πρεμιέρα για την ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού», στη Μόσχα στις 25 Απριλίου 2021.

    Είναι η ζωή του Αγίου Νεκταρίου.
    Τον Άγιο Νεκτάριο υποδύεται ο Άρης Σερβετάλης (TAΛΕΝΤΆΡA!). Δεύτερο πρωταγωνιστικό ρόλο (Κώστας), έχει ο Alexander Petrov, ο πιο διάσημος Ρώσος ηθοποιός της τελευταίας δεκαετίας, ταλεντάρα που τον έχουμε δει στις περισσότερες ρωσικές υπερπαραγωγές επιστημ.φαντασίας κ.όχι μόνο. Στο ρόλο του παράλυτου ανδρός που περπάτησε αμέσως μετά την κοίμηση του Αγίου, ο Mickey Rourke.
    Μουσική: Ο.. Γ Ι Γ Α Ν Τ Α Σ !!!... Zbigniew Preisner!

    https://simeiakairwn.wordpress.com/2021/04/28/%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%b5%ce%bc%ce%b9%ce%ad%cf%81%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ac%ce%bd%ce%b8%cf%81%cf%89%cf%80%ce%bf-%cf%84/

    Περιμένουμε και στην Ελλάδα με αγωνία.. όχι να μάς ανοίξει τους κινηματογράφους ο δρα-κούλης, αλλά να την δούμε σύντομα σε κανένα online movies blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο φον Κάραγιαν επεσκέφθη τον Δήμο Κοζάνης για να λάβει πιστοποιητικό ελληνικής καταγωγής, άρα και «αρίας», όπως απαιτούσε το εθνικοσοσιαλιστικό καθεστώς.
    Οι πρόγονοι του ανεχώρησαν για Κ.Ευρώπη το 1650.

    Κάτι από τις ακολουθίες των Παθών, επίκαιρο της Μ.Πέμπτης: Σήμερον τω Σταυρώ προσήλωσαν οι Ιουδαίοι τον Κύριον, τον διατέμνωντα την θάλασσαν ράβδω και διαγαγώντα αυτούς εν τη ερήμω...

    Αλαζών Ισραήλ, μιαιφόνε λαέ, τι παθών τον Βαρραβάν ηλευθέρωσας, τον Σωτήρα δε παρέδωκας σταυρώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οτι καλλιτερο για να πλησιασουμε το Μεγα Θαυμα της Αναστασεως του Σωτηρος.

    Καλο Πασχα και Καλη Ανασταση Κωστα και σε ολο τον κοσμο του Διοδοτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΛΑΤΙΝΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΙΣΗΣ
    ΕΛΛΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΕΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ
    https://youtu.be/i0bFDP-YFl4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμία αντίρρησις και πολύ σωστά!
      Απλά στον Διόδοτο, θα δεις κι αυτό που δεν υπάρχει σε όλα τα άλλα ελληνορθόδοξα πατριωτικά ιστολόγια.
      Ευχαριστούμε ΠΟΛΥ για το βίντεο,
      ΚΑΛΗ ΑΝΆΣΤΑΣΗ!!!

      Διαγραφή
  7. ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.
    ΣΥΓΧΩΡΑΤΕ ΜΕ
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EΠΙΣΗΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ 🙂 :
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/04/stephan-micus-you-are-treasure-of-life.html#more

      Διαγραφή
  8. "Μια 67χρονη γυναίκα αντιστάθηκε στις πειραματικές δόσεις εμβολιασμού μέχρι που ο εργοδότης και οι φίλοι της την πίεσαν να το πάρει....Ήταν ασυνήθιστα απών, και δεν εμφανίστηκε στη δουλειά τη Δευτέρα. Η αστυνομία πήγε στο σπίτι της και την βρήκαν νεκρή".
    http://www.press-gr.com/2021/04/24-67-pfizer.html

    Με τέτοιους φίλους καλύτερα να συναναστρέφεσαι φανερούς εχθρούς. Μπορεί σε όποιον είναι αποφασισμένος και δεν το κρύβει να μην τολμούν να κάνουν "κατήχηση" και βέβαια εφ' όσον δεν βρίσκουν ανταπόκριση αρχίζουν τα ορθοπολιτικά κοσμητικά επίθετα και ενίοτε τις απειλές,αλλά εκείνοι που φοβούνται να μην βρεθούν στο στόχαστρο τους, πραγματικά υποφέρουν. Προχθές πολύ κοντινός συγγενής μου είπε πως αναγκάζεται να τους λέει πως θα το σκεφτεί για αργότερα γιατί από τη μια δεν θέλει να τσακώνεται και να τον υποτιμούν και από την άλλη δεν θέλει να χάσει τις παρέες και τους φίλους του. Πολύ φοβάμαι πως κάτι τέτοιους τελικά θα τους πείσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναστασία, να τους λέει πως θα θα θα κάνει το σπούτνικ.
      Astillais

      Διαγραφή
  9. Απαντήσεις
    1. Μια ακόμα αφιέρωση.. ένα πολύ αγαπημένο μου τραγούδι (Διαβάστε και τους στιχους που έχει κάτω από το βίντεο):
      https://www.youtube.com/watch?v=yVbW9KBjoao

      Διαγραφή
  10. ΔΕΙΤΕ 2 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο DONALD JOHN ΙΩΑΝΝΗΣ TRUMP ΣTO FOX NEWS.

    B00M Αυτήν την εβδομάδα έχω ακούσει τον Pompeo, τον Flynn και τον Trump να λένε "Ο κόσμος παρακολουθεί" DJT
    https://twitter.com/i/status/1387747518151278593

    Συνέντευξη του Προέδρου Trump 4/29/21 Have Faith. Να έχεΤΕ θάρρος. Να συνεχίσετε να αγωνίζεστε. Πρόκειται να συμβεί. Το Έχουν πάει πολύ μακριά ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ. DQL
    https://twitter.com/i/status/1387787118496423936

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. https://twitter.com/CatHaven04/status/1387627590157021194
    ⚠️Ένα από τα λιγότερο γνωστά κακά σχέδια που επινόησε ο Μπιλ Γκέιτς είναι ο γενετικός χειρισμός των κουνουπιών για να τα μετατρέψει σε ιπτάμενα εμβόλια. Ναι, το έχετε διαβάσει σωστά. Αυτό το ΠΕΙΡΑΜΑ θα κυκλοφορήσει στη Φλόριντα κάποια στιγμή αυτήν την εβδομάδα.
    ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. https://pbs.twimg.com/media/E0HX7_TXsAI1eZb?format=jpg&name=900x900

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Adagio for Strings - Samuel Barber

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ισραηλ:
    www.oparlapipas.gr/2021/04/polynekri-tragodia-se-thriskeyriki-giorti-anevainei-o-apologismos-ton-thymaton.html#

    ΑπάντησηΔιαγραφή