«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Self test: Αναγκαιότητα ή δραστική περιστολή τους;

γράφει ο  Ηλίας Ν. Ηλιακόπουλος, Διδάκτωρ Νομικής, Νομικός και δραστηριοποιείται στον χώρο της Θράκης 


 

 

Με τον Νόμο 4682/2020 που κύρωσε την σχετική πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΝ), που εκδόθηκε παρακαλώ πριν την πανδημία - βλέπετε η κυβέρνηση τον Φεβρουάριο 2020 διέθετε και ιδιότητες μάντη Κάλχα - ρυθμίστηκαν μεταξύ άλλων και η χρήση τεστ από τις διάφορες κοινωνικές ομάδες.

Η ΠΝΝ έχει προβλέψει και για την χρήση μάσκας, για την αρχικά, υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, που στην συνέχεια εμπρός στις έντονες αντιδράσεις της κοινωνίας έγιναν προαιρετικοί αλλά φυσικά και για τα τεστ και εν προκειμένω για τα self test. Κι όλα τα μέτρα αυτά, ως αναγκαία για τον περιορισμό της πανδημίας...

Στην διάρκεια του ενός έτους πανδημίας, η κυβερνητική κομπανία βγάζει ολίγον κατ ολίγον τα φαρμακερά βέλη από την φαρέτρα της, δήθεν για να προστατέψει μια αποπροσανατολισμένη κοινωνία, στην πραγματικότητα, -αν το δει κανείς φλεγματικά και ψύχραιμα-, για να την εκθέσει σε άπειρους κινδύνους...

Γνωστό στον πολύ κόσμο, πως και τα self test αποτελούν ιατρικές πράξεις, που δεν μπορεί να γίνουν χωρίς την συναίνεση του πληττόμενου ατόμου. Γνωστό ακόμη πως αυτού του είδους τα test δεν μπορούν να τις κάνει ο απλός κόσμος αλλά εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό. Όμως το δηλητήριο από τους κυβερνητικούς αλάστορες (δαιμονικές οντότητες) έρχεται από την πίσω πόρτα.

Αν δεν το κάνουν οι μαθητές, τότε αποφάσισαν οι κυβερνητικοί μανδαρίνοι πως δεν θα επιτρέπεται στους εκπαιδευόμενους η είσοδος στο σχολείο, κατά πλήρη ισοπέδωση και κατάλυση του Συντάγματος (χαρακτηριστικά άρθρο 16 Σ, η παιδεία αποτελεί  βασική αποστολή του κράτους...)

Και όχι μόνο αυτό! Τα παιδιά μόλις βγουν θετικά, θα απομονώνονται σε ειδικούς χώρους, μακριά από τις οικογένειες τους. Με άλλα λόγια μια σύγχρονη μορφή παιδομαζώματος...

Και να φανταστεί κανείς, ότι κάτι τέτοιο είχε προαναγγείλει η κυβέρνηση δια στόματος Ν. Χαρδαλιά πριν από ένα έτος περίπου... Τότε βέβαια δεν ενδιαφερόταν κανείς. Να όμως που το κακό ήλθε έξω από την πόρτα μας!

Και το ερώτημα που αναδύεται σε όλη του την ζοφερή έκταση! Και πως πολεμιέται αυτό; Με πρώτη ματιά, με κατάθεση δήλωσης του γονέα στο σχολείο, πως για όλα τα παραπάνω αρνείται ο τελευταίος την διενέργεια self τεστ στο παιδί του, γιατί ως ιατρική πράξη απαιτεί προϋποθέσεις συναίνεσης, επαρκούς πληροφόρησης (που δεν υπάρχει), ειδικού ιατρικού προσωπικού και λήψη μέτρων να μη μολυνθεί το περιβάλλον από τα self τεστ...

Κοινή γραμμή δεν βρήκε η άποψη αυτή στο σύνολο των γονέων της χώρας, οι γονείς αντιδρούν κατά «το δοκούν», το ρήγμα διαφαίνεται βαθύ και μα την αλήθεια με τον τρόπο αυτόν αντιμετώπισης η επιλογή αυτή δεν βασίζεται σε στέρεη βάση.

Και αν ο διευθυντής αρνηθεί την είσοδο του μαθητή στο σχολείο, είναι άραγε η μήνυση το κατάλληλο μέτρο; Γιατί ειπώθηκε και αυτό. Πως όσοι με τον τρόπο αυτό επιβάλλουν τα self test σε μαθητές πέραν των άλλων ποινικών αδικημάτων διαπράττουν βασανιστήρια του άρθρου 137 ΠΚ! Και συνακόλουθα όλοι αυτοί οι "παραβάτες "θα πρέπει να διωχθούν σε βαθμό κακουργήματος. Να ξέρετε όμως πως η υπερβολή στην εφαρμογή μιας διάταξης οδηγεί πολλάκις στο αντίθετο αποτέλεσμα. Και τότε τι;

Εν προκειμένω ενδιαφέρει η παροχή έννομης δικαστικής προστασίας να είναι ταχεία και δραστική. Και πως μπορεί να γίνει αυτό; Η πολιτεία ασκεί μονομερώς δημόσια εξουσία. Στο πλαίσιο αυτό με την συγκεκριμένη ΚΥΑ έχει εκδώσει μια κανονιστική διοικητική πράξη. Μια πράξη δηλαδή που ισχύει για το σύνολο των πολιτών και εν προκειμένω των μαθητών της χώρας. Πως πρέπει να υποβληθούν σε self test για να εισέλθουν στο μάθημα. Και πως αν δεν υποβληθούν δεν θα συμμετέχουν αλλά θα παίρνουν απουσία. Σε κάθε σχολείο αποφασίζει ο Διευθυντής ή το Συμβούλιο των εκπαιδευτικών (;) να επιτρέψει ή όχι την είσοδο των μαθητών σε περίπτωση άρνησης τους στα περιβόητα self test.

Οι μαθητές πρέπει να καταθέτουν δήλωση μέσω γονέων με τους λόγους για τους οποίους αρνούνται σε αυτή την ιατρική πράξη. Επίσης να αξιώσουν από τον Διευθυντή να τους κάνει γραπτώς την τυχόν άρνηση του. Ο τελευταίος είναι υποχρεωμένος σε αυτό αλλιώς υπέχει ευθύνη. Αυτή ως ατομική διοικητική πράξη προσβάλλεται στα αρμόδια διοικητικά δικαστήρια. Και εν όψει της κύριας ακυρωτικής προσφυγής μπορεί να ζητηθεί με προσωρινή δικαστική προστασία να επιτραπεί στους μαθητές προσωρινά να παρακολουθούν τα μαθήματά τους! Και μάλιστα ενόψει της προσωρινής αιτήσεως λόγω του ιδιαίτερα κατεπείγοντος να ζητηθεί με προσωρινή διαταγή να παρακολουθούν οι μαθητές τα μαθήματά τους μέχρις εκδικάσεως της αιτήσεως ασφαλιστικών μέτρων και έκδοση απόφασης επ αυτής!

Δεν βλέπω γρηγορότερο και δραστικότερο τρόπο παροχής έννομης προστασίας, αν υπάρξουν δύστροποι διευθυντές και αρνηθούν να δεχτούν τους μαθητές στην τάξη. Εν τάξει μπορούν να κατατεθούν και μηνύσεις.

Αναρωτηθήκατε όμως πόσο χρονοβόρες είναι στην εκδίκαση τους και πολλές φορές γίνονται μόνο προς εντυπωσιασμό...

Δυστυχώς η κροκοδείλια αυτή πολιτεία έχει περιπλέξει τα πράγματα μέχρι εκεί που δεν παίρνει άλλο.   

Γιατί άλλοι είναι οι στόχοι της. Όταν μάλιστα έχουν παραγγελθεί τεράστιες ποσότητες self test πολλών εκατομμυρίων ευρώ και πρέπει να ελεγχθούν για την νομιμότητα τους από το Ελεγκτικό Συνέδριο. Γιατί όλα αυτά τα test πρέπει να πουληθούν. Δεν τους ενδιαφέρει η διάγνωση, αρκεί να πουλάνε.

Βλέπετε έχει πολύ βάθος η υπόθεση για τους κυβερνητικούς αστέρες!

 

pronews.gr 

 

 

6 σχόλια:

  1. ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΧΑΡΔΑΛΟ-ΚΟΎΛΗΔΕΣ..

    https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2021/04/Pagkosmia-koroidia-eno-to-parisi-ypoferei-apo-to-lockdown-ypourgoi-tis-gallikis-kivernisis-piastikan-epaytoforo-na-paraviazoun-ola-ta-metra-covid-geymatizontas-se-mistika-estiatoria.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Ταχύ Τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού είναι φονικό εργαλείο.
    Στις οδηγίες χρήσης αναγράφονται τα εξής:
    1. Προβλεπόμενη χρήση.
    «Το τεστ χρησιμεύει στην ανίχνευση αντιγόνων του ιού … σε άτομα για τα οποία υφίσταται υποψία της ασθένειας».
    - Από πότε υποψιάζονται το σύνολο των μαθητών και δασκάλων ότι μπορεί να είναι ασθενείς, ώστε να τους υποχρεώνουν στο τεστ;
    2. Προφυλάξεις και προειδοποιήσεις.
    Η συσκευασία περιέχει στοιχεία που μπορεί να προκαλέσουν: - Δερματική αντίδραση, σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Επίσης περιέχει Αιθοξυλιωμένη εννεϋλοφαινόλη, ουσία η οποία προκαλεί μεγάλη ανησυχία.
    *Η συσκευασία του τεστ δεν επιτρέπεται να καταλήξει στο περιβάλλον (σκουπίδια), στην αποχέτευση ή σε επιφανειακά ύδατα. Δηλαδή είναι τόσο επικίνδυνη ικανή να μολύνει και τα σκουπίδια ακόμα.
    Αιθοξυλιωμένη εννεϋλοφαινόλη
    Η Κοινή Υπουργική Απόφαση 510/2003 - ΦΕΚ 910/Β/18-6-2004 αναφέρεται στους: «περιορισμούς κυκλοφορίας στην αγορά και χρήση μερικών επικίνδυνων ουσιών και παρασκευασμάτων (εννεϋλοφαινόλη, αιθοξυλιωμένη εννεϋλοφαινόλη και κονία)» Επίσης στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο έγινε θέμα η απαγόρευση αυτής της ουσίας ως εξαιρετικά επικίνδυνης.
    Αγαπητοί συνέλληνες
    Δεν σας κάνει εντύπωση ότι τα τεστ με την μπατονέτα που χώνουν στη μύτη μας και χτυπάνε την υπόφυση, ή αυτά που επιβάλλουν στα παιδιά μας και περιέχουν την επικίνδυνη και απαγορευμένη ουσία (αιθοξυλιωμένη εννεϋλοφαινόλη) τα δίνουν δωρεάν και τα επιβάλλουν ενώ τα άλλα είναι επί πληρωμή; Το φονικό σχέδιο της ανθρωπότητας ξεκινά με τα «τεστ ανίχνευσης» και συνεχίζεται με την μάσκα και τα εμβόλια. Προφανώς αυτοί που τα επιβάλλουν έχουν την ευχέρεια να μην εφαρμόσουν τίποτα από αυτά. Αλλά τους δίνουμε την δυνατότητα να τα επιβάλλουν σε εμάς όσο εμείς απολαμβάνουμε τον ύπνο του δικαίου. Γονείς αν και τώρα δεν ξυπνήσετε θα είσαστε συνεργοί στον φόνο των παιδιών.
    Πηγή http://ealoellas.blogspot.com/2021/04/blog-post_13.html
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ονομα και χαρη ευγε κυρια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πιο ταχύ τέστ...

    Σε οποιον ..

    θέλει να το επιβάλει στους άλλους διά τής βιας. .

    Είναι... το μονοβολο!!!

    😹😹😹😹😹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, αλλά απλά αντέγραψα από το Δελτίο 11 και έβαλα την πηγή που είχε ο Χατζάρας.
    (copy paste)
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή