«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 8 Μαΐου 2021

Στην κατασκευή του μετρό της Αθήνας, βρέθηκαν στην περιοχή της Ομόνοιας 120 σκελετοί γιγάντων άνω των 3 μέτρων, τους οποίους μετέφεραν με άκρα μυστικότητα σε άγνωστο προορισμό (βίντεο)


Βίντεο: Το πιο περίεργο εύρημα στο Μετρό της Αθήνας


Δείτε επίσης:




thesecretrealtruth


8 σχόλια:

  1. Καλημέρα σας. Ωραίο άρθρο. Είχα διαβάσει παλιότερα για ανακάλυψη σκελετών γιγάντων και σε άλλα ελληνικά μέρη, Τύρινθα, Μυκήνες, Μεσσηνία κλπ. Κάποια ευρήματα τεράστιων αρχαίων όπλων έχουν μεταφερθεί σε Ινστιτούτο του Ιλλινόις όπου και εκτίθενται στο κοινό. Μήπως η απόκρυψη της ύπαρξης γιγάντων ακυρώνει. τη θεωρία του Δαρβίνου περι καταγωγής του ανθρώπου; Πρέπει να αναρωτηθεί κανείς απο ποιούς αποκρύπτεται μέρος της ανθρώπινης ιστορίας και για ποιόν λόγο.
    Capricorn ♑️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακυρώνεται και η θεωρία του Δαρβίνου, αλλά και η εβραϊκή δημιουργία του ανθρώπου το 6.500 π.Χ.

      Διαγραφή
    2. ;; απο οτι λιγο εχω διαβασει η Γενεσις αναερεται στον Αδαμ και Ευα στην Εδεμ..ο Καιν βρηκε μετα γυναικα που γεννησε τον γνωστο Ενωχ..μετα ηρθαν Μαθουσαλες και το συναπαντημα..προυπηρχαν ανθρωποι το αναφερει..ολοι σχεδον οι πολιτισμοι μιλανε για γιγαντες, Ο Ησιοδος της γειτονιας μας τα αναφερει..με σεβασμο παντα Μ

      Διαγραφή
  2. Στο – παρατημένο – ιστολόγιο του Γιάννη Φραγκούλη, HELLASFOREVER, υπάρχει φωτογραφικό υλικό από ευρήματα γιγάντιων οστών στην Πελοπόννησο. Σε παρένθεση, ο Φραγκούλης φαίνεται να χάθηκε, αλλά το λεξιλόγιο του Μάρκο ντε Σαδ – μαύρη φατρία – παραπέμπει σε αυτόν... 2 διαφορετικά άτομα να έχουν την ίδια γραφή, σαν δύσκολο μου φαίνεται.

    Ο Πλούταρχος αναφέρει ότι ο Κίμων αναγνώρισε τα οστά του Θησέα από το μεγάλο τους μέγεθος. Βίοι Παράλληλοι/Θησεύς -36.2 εὑρέθη δὲ θήκη τε μεγάλου σώματος αἰχμή τε παρακειμένη χαλκῆ καὶ ξίφος...
    Γράφεται στην βιβλιογραφία, ότι ο υπολογισμός από τα ευρεθέντα οστά του Θησέα, παραπέμπουν σε άτομο με πάνω από 2,5 μ ύψος.

    Αυτά όλα πρέπει να αποκρυφτούν από τον κόσμο, διότι απλά αν η μυθολογία γίνει ιστορία θα γκρεμιστούν τα πάντα, όχι μόνο στην χώρα μας αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο για την πραγματική ιστορία του πλανήτη και ειδικά τον ρόλο των Ελλήνων στην πορεία της ανθρωπότητας.

    Ο ανεκδιήγητος μουσικάντης Θ. Μικρούτσικος, ως υπουργός πολιτισμού, είχε εκδώσει διάταγμα – δημοσιευμένο σε ΦΕΚ – όπου απαγόρευε να αναδεικνύονται αρχαιολογικά ευρήματα στον Ελλαδικό χώρο, τα οποία αποδείκνυαν ιστορική καταγραφή, πέραν του 3500 π.χ. – διότι έτσι λέει θα «φούντωναν» τα σοβινιστικά ένστικτα ημών, των ιθαγενών.

    Ποια θρησκεία – ποιες θρησκείες – ποιοι λαοί – τα πάντα όλα ανατρέπονται... και αυτό είναι κακό για τους διαχρονικούς παγκοσμιοποιητές, των εξ ανατολών ορμώμενων...

    ΟΛΑ τα ευρήματα προϊστορικών ανασκαφών – αλλά και ιστορικών ακόμη, όπως τα οστά από τον Μαραθώνα – καταλήγουν «προς μελέτη» στο πανεπιστήμιο Ροκφέλλερ & Βιθεσδά στις ΗΠΑ.

    Από τα οστά των Μαραθωνομάχων διαπίστωσαν με τρόμο ότι ίδιο DNA υπάρχει στους σημερινούς ιθαγενείς της αποικίας τους...για τους γίγαντες, ακόμη το παλεύουν.
    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλο το αρθρο του "The secret real truth", αλλα αρκετα αοριστο τοσο χρονολογικα οσο και τοπογραφικα. Ας το κανουμε πιο συγκεκριμενο. "Περιοχη Ομονοιας", μιλαμε για τον Κεραμεικο, το Γκαζι που ολοι γνωριζετε. Το εργοταξιο ξεκινουσε απο την συμβολη των οδων Πειραιως και Ιερας οδου και αν θυμαμαι καλα (τοτε εργαζομουν στην περιοχη, πολυ κοντα), αυτο χρονολογικα ηταν περιπου το 1997. Το τριγωνο Πειραιως - Ιερας ηταν ενα απεραντο εργοταξιο με σκαπτικα μηχανηματα, φορτηγα και εργατες, τελειως ανοικτο απο ολες τις μεριες και εμοιαζε πιο πολυ με λατομειο, παρα σε τετοιου ειδους εργο. Να πω οτι τα φρεατια τα ειχαν προαποφασισει οι τεχνικοι χωρις την συμφωνη γνωμη της Αρχαιολογικης Υπηρεσιας, που ειχε μια 20ετια αλληλογραφια με την εταιρεια, το ΚΑΣ και αλλους φορεις, χωρις αποτελεσμα. Εκει λοιπον ανεκαλυψαν ενα αρχαιο νεκροταφειο και ταφους με αρχαιολογικα ευρηματα και αφου κατεστρεψαν αρκετα, αποφασισαν με συσταση της Αρχαιολογικης Υπηρεσιας, να κατεβουν αρκετα χαμηλοτερα, περιπου στα 15 χιλιομετρα για να μην συνεχιστει η καταστροφη της πολιτιστικης μας κληρονομιας. Τοτε πρωτοακουσαμε για ταφους με γιγαντιους σκελετους και σε μια νυχτα, το εργοταξιο απο ανοικτο εγινε κλειστο, ωστε να μην εχει κανεις οπτικη επαφη και φυσικα οι σκελετοι μεταφερθηκαν σε αγνωστο μερος, εν μι νυκτι αφου ειχε προηγηθει επισκεψη υψηλοτατου κυβερνητικου κλιμακιου του Σημιταρα, με ξενους επιστημονες και οπως μαθευτηκε, παρων ηταν και ο Τσοχατζοπουλος. Συναδελφοι που απο περιεργεια περνωντας απο κει σταματησαν , θελοντας να δουν και να μαθουν κατι, απομακρυνθηκαν, αλλα ακουσαν απο εργατες του εργου (οι περιςςοτεροι ξενοι) καποιες σκορπιες πληροφοριες και οι οποιοι μετα απο λιγο, επαψαν να δουλευουν εκει. Στη συνεχεια το εργοταξιο εμοιαζε ερημο για πολυ καιρο η τουλαχιστον υπηρχε ελαχιστη δραστηριοτητα, δεν θυμαμαι ποσο, αλλα λαμβανοντας υποψη οτι ο σταθμος παρεδοθη και λειτουργησε περιπου το 2007, μεσολαβησε μεγαλο χρονικο διαστημα, ωστε να εχουν τον χρονο για να ψαξουν περισσοτερο και να καλυψουν πραγματα. Για να φρεσκαρω την μνημη σας, κατα την διαρκεια των 3 κυβερνησεων Σημιταρα, υπουργος ΥΠΕΧΩΔΕ και στις τρεις Λαλιωτης και στο υπουργειο Πολιτισμου με χρονολογικη σειρα ηταν υπουργοι : Ο Μπενι, ο Μπενος, ο Παγκαλος και ξανα ο Μπενι (ολη η high society του Πασοκ και δεος) και οτι κατα την διαρκεια της 3ης κυβερνησης του Ελια (4/2000 - 3/2004) το 2003 στην στοα Ατταλου υπεγραφη η ενταξη της Κυπρου στας Ευρωπας και το 2004 ο Θρουμπας εδωσε το δαχτυλιδι στον ΓΑΠ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΦΟΔΡΑ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ10 Μαΐου, 2021 08:37

    ΔΙΟΔΟΤΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ.ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΕ ΣΑΚΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ,ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΜΙΣΘΟΝΙΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΛΛΙΝΟΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή