«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 23 Μαΐου 2021

30 τέτοιους βέλγους ράμπο θέλουμε κι εμείς...


Λιποτάκτης του βελγικού στρατού βαριά οπλισμένος θέλει να τινάξει μουσουλμάνους στον αέρα!

Ένας καλά εκπαιδευμένος ελεύθερος σκοπευτής από τον βελγικό στρατό, ο Jurgen Conings, ο οποίος έχει εμπειρία μάχης σε διάφορες πολεμικές ζώνες, όπως το Αφγανιστάν, το Ιράκ και ο Λίβανος, εξαφανίστηκε τη Δευτέρα.

CDBDB77A 2625 4211 94BD 31E87088CC3C

Άφησε τα μετάλλια υπηρεσίας του στον τάφο των γονιών του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, άφησε και απειλητικά σημειώματα για τη ζωή πολλών ανώτερων αξιωματούχων.

Ισχυρίζεται ότι πήρε αρκετούς αντιαρματικούς πυραύλους, ένα υπερσύγχρονο όπλο ελεύθερου σκοπευτή και ένα πιστόλι με δυνατότητα διάτρησης αλεξίσφαιρων γιλέκων από την αποθήκη πυρομαχικών της μονάδας του. Πιστεύεται ότι ο ίδιος φοράει το γιλέκο και είναι αποφασισμένος για όλα.

Ο Κόνινγκς είναι πλέον «ύποπτος για τρομοκρατία», σύμφωνα με βελγικά μέσα ενημέρωσης. Το γραφείο του ομοσπονδιακού εισαγγελέα τον ερευνά για «απόπειρα δολοφονίας και παράνομης κατοχής όπλων σε τρομοκρατικό πλαίσιο», όπως αποκάλυψε ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός VRT. Οι αρχές πιστεύουν επίσης ότι ο ύποπτος δεν «ενεργεί με παρόρμηση», αλλά είναι αρκετά καλά προετοιμασμένος.

Καθ ‘όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, περίπου 400 Βέλγοι άνδρες των ειδικών δυνάμεων, τόσο από τον στρατό όσο και από την αστυνομία, έψαχναν εξονυχιστικά το εθνικό πάρκο Hoge Kempen στη βελγική επαρχία του Limburg. Ελικόπτερα, τεθωρακισμένα αυτοκίνητα και στρατιωτικά οχήματα αναπτύχθηκαν για το «κυνήγι του Βέλγου Ράμπο», ενώ εκατοντάδες έψαξαν την περιοχή με θερμικές κάμερες. Δυνάμεις από τη Γερμανία και τις Κάτω Χώρες έχουν κινητοποιηθεί, καθώς η περιοχή όπου πιστεύεται ότι κρύβεται ο Κόνινγκ συνορεύει με αυτές τις χώρες. Ολλανδικές μονάδες των ΕΔ είναι επίσης σε κατάσταση αναμονής στο εύρος των συνόρων σε περίπτωση που ο άνδρας προσπαθήσει να τα διασχίσει.

Ορισμένα τζαμιά στην επαρχία του Λιμβούργου έκλεισαν, ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης, λόγω των γνωστών ακροδεξιών απόψεων του επικίνδυνου άνδρα.

Η αστυνομία τον αναζητά μέσω τηλεφωνικών κλήσεων και βίντεο από τις κάμερες CCTV, αλλά ο Conings «φαίνεται να είναι εντελώς αποσυνδεμένος από τον κόσμο». Η φίλη του έκανε έκκληση στην Conings μιλώντας στην τοπική τηλεόραση, ζητώντας του να παραδοθεί και να μην βλάψει κανέναν.

Νωρίτερα, βρέθηκε ένα αυτοκίνητο που ανήκει στον ύποπτο. Ο στρατιωτικός, ο οποίος είχε επίσης εκπαιδεύσει άλλους στρατιώτες για ξένες αποστολές, φέρεται να είχε παγιδεύσει το όχημά του με τέσσερις εκτοξευτές πυραύλων. Μια χειροβομβίδα με ένα σετ καλωδίων που τη συνδέει με τις πόρτες του αυτοκινήτου λέγεται ότι έχει ανακαλυφθεί. Υπάρχουν επίσης αναφορές ότι ο Κόνινγκς άφησε τα μετάλλια υπηρεσίας του στον τάφο των γονιών του, γεγονός που δείχνει πως είναι αποφασισμένος για όλα.

Η φίλη του Conings, Gwendy ήταν εκείνη που ειδοποίησε τις αρχές για την εξαφάνιση του συντρόφου της. Σύμφωνα με πληροφορίες ανακάλυψε αρκετά γράμματα που άφησε πίσω του, με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν ότι ο Κόνινγκ γράφει ότι «δεν μπορούσε πλέον να ζήσει σε μια κοινωνία όπου πολιτικοί και ιολόγοι έχουν πάρει τα πάντα μακριά μας», οπότε «θα ξεκινήσει την αντίσταση και δεν θα παραδοθεί»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκπαιδευμένος στρατιώτης έστειλε απειλητικές επιστολές και στον υπουργό Άμυνας της χώρας, Λούντιβιν Ντέντοντερ, ο οποίος τώρα βρίσκεται υπό προστασία. «Με εκπαιδεύσεις για να γίνω αυτός που είμαι, τώρα θα το χρησιμοποιήσω εναντίον σου!», έγραψε ο φυγάς ελεύθερος σκοπευτής. Λέγεται επίσης ότι έχει απειλήσει τον επικεφαλής ιολόγο του Βελγίου Marc Van Ranst, υπεύθυνο για μέτρα κατά του Covid, και έχει μάλιστα θεαθεί κοντά στο σπίτι του συγκεκριμένου αξιωματούχου.

«Προετοιμάζεται για τη δράση του επί μέρες, και αποδεικνύεται ότι ήταν ουσιαστικά κοντά στον στόχο του τη Δευτέρα το βράδυ, παρέμεινε [κοντά στο σπίτι του Van Ranst] για περισσότερες από δύο ώρες», δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Vincent Van Quickenborne, στην εφημερίδα De Morgen.

«Ξέρω ότι ξαφνικά θα είμαι εχθρός του κράτους. Θα με ψάξουν και θα με βρουν μετά από λίγο … δεν με νοιάζει αν πεθάνω ή όχι, αλλά θα φύγω με τον τρόπο που εγώ αποφασίσω», αναφέρει σε άλλη επιστολή του.

Από το Σάββατο το πρωί, δεν φαίνεται να έχουν βρεθεί σημάδια του Conings και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι οι περισσότερες στρατιωτικές δυνάμεις είχαν απομακρυνθεί από την περιοχή, με μόνο μια μικρή αστυνομική παρουσία να παραμένει.

Εν τω μεταξύ, ο «Βέλγος Ράμπο» έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής στα κοινωνικά μέσα.

Ομάδες στο Facebook με χιλιάδες μέλη υποστηρίζουν ανοιχτά τον «Ράμπο» Conings, ενώ έχει ξεκινήσει μια κίνηση σε μια δημοφιλή πλατφόρμα για να «αφήσουν τον Jurgen να ζήσει».
Η υπουργός Εσωτερικών του Βελγίου Annelies Verlinden επέκρινε αυτό το κύμα συμπαράστασης. «Οι άνθρωποι που τον κάνουν ήρωα, ή χαρακτήρα Rambo ή ήρωα ταινιών, νομίζω ότι κάνουν λάθος», είπε σε συνέντευξή της στην τοπική τηλεόραση, προσθέτοντας ότι «Αυτός ο άνθρωπος είναι πράγματι επικίνδυνος και έχει πολύ επικίνδυνες προθέσεις».


olympia.gr


26 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΥΣ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ,ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.
    ΑΥΤΟΣ ΦΡΙΚΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΑ ΟΠΛΑ.
    ΕΜΕΙΣ ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΟΧΙ ,ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟ ΚΑΜΠΑΛΑΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ.
    ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΟΧΙ.
    ΟΥΤΕ ΡΟΥΚΕΤΕΣ ,ΟΥΤΕ ΠΥΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ,ΟΥΤΕ ΔΥΝΑΜΙΤΙΔΕΣ ,ΟΥΤΕ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ.
    ΕΝΑ ΟΧΙ.
    ΔΥΟ ΤΙΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΦΟΒΙΣΗΣ :
    Ή ΣΟΥ ΟΡΜΟΥΝ , Ή ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΟΥΝ.
    ΕΔΩ ,ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ.
    ΠΕΣΑΝΕ ΚΑΤΩ ΨΟΦΙΕΣ.
    ΕΙΔΑΤΕ ,ΠΩΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ;
    ΜΕ ΚΑΘΡΕΠΤΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ.
    ΔΩΣΕ ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για Αριστομαχο:

      https://m.facebook.com/groups/258788609298075/permalink/303616871481915/?refid=18&__tn__=-R

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ24 Μαΐου, 2021 00:00

      ΝΑΙ ΒΟΥΛΑ ,ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ .
      ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2021.ΤΕΛΟΣ .ΤΕΛΟΣ !!!!!!!
      ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ .
      ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ .
      ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΙΑ .
      ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΡΑΒΔΙ .ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΗΔΗ ΚΟΥΜΠΙ ΚΑΙ ΣΚΟΙΝΙ .ΠΑΤΩ ΚΟΥΜΠΙ ΤΙΝΑΣΕΤΑΙ ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ .
      ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ,ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ .
      ΠΟΥ ΝΑ ΔΗΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ .
      ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .
      Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΜΕΧΡΙ 2024-2025
      ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟ ΘΗΡΙΟ .
      ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΗ Ο ΤΟΠΟΣ .
      ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΟΥ ,ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΦΡΟΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ...ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΗΚΕ .
      3 7 10
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

      Διαγραφή
  2. Ο φοβος φυλαει τα ερημα!!! Για να εχει γινει τετοια κινητοποιηση και να εχει παει η ψυχη τους, στην κ@λοτσεπη, ο τυπος πρεπει να ειναι σκληρο κομματι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξεκινησαν τα οργανα!!! Ηδη γνωριζω απο το περιβαλλον μου 4 ατομα που εχουν προβλημα με το αιμα, ενω πριν δεν ειχαν (πτωση αιματοκριτη, σιδηρου κλπ). Το πιο ωραιο ειναι οτι παρακολουθουνται στενα και τους κανουν συνεχεια εξετασεις, προφανως εκτος του οτι κρατανε στατιστικα στοιχεια, κατι δεν μας λενε σχετικα με το αιμα!!!

    https://www.pronews.gr/ygeia/proionta-ypiresies/988937_synagermos-sti-gallia-diereynontai-peristatika-aimorrofilias-se

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και με αυτή την είδηση, εγώ.. τί πρέπει να κάνω τώρα.. να στενοχωρηθώ..;🙂 Άντε να πάω να δώσω καναν ασκό αιμοπετάλια περισσότερο, αφού είμαι αιμοπεταλιοδότης εθελοντής.

      Διαγραφή
    2. Να κατσεις στ' αυγα σου!!! Ας τα βγαλουν περα μονοι τους!!! Ελευθερη βουληση!!!

      Διαγραφή
    3. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ24 Μαΐου, 2021 00:02

      ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ !
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

      Διαγραφή
  4. Εκτος απο φονταν, εμβολιακι θα παρετε;;; Αμ, δε!!!

    https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2021/01/mrna.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μοναδικό του χοντρό λάθος, οι προειδοποιήσεις. Δεν χωράει ιπποτικό πνεύμα, όταν αντιμετωπίζεις ερπετά καί σκουλήκια.

    Γιά σκεφθήτε... να είσαι πρώθυ του προτεκτοράτου μας, αλλά να έχεις δυό-τρία μύρια Έλληνες ως εν δυνάμει σφαίρες που σε σημαδεύουν **σιωπηλά**... Να δείς γιά πότε αλλάζει σώβρακα το παρλιακό τρίς ημερησίως, καί γιά πότε αναιρεί τους κωλονόμους του!

    Καλημέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα αγαπητέ μας Εργοδότα!

      Σώβρακα..;; Πού αλλού..;...στο μαγαζί της γυναίκας του Σκορδαλιά! 🤣

      Διαγραφή
    2. Τα σι μαλλώσου,
      Σωβρακάκια; που αλλού;
      στης κυράς της σκορδαλιού.
      Για να κάμνει ρίμα, μπρε (χι χι χι)
      Astillais

      Διαγραφή
  6. Speechless!!!

    https://www.skai.gr/news/greece/vyronas-empristiki-epithesi-ta-ksimeromata-se-2-epixeiriseis-tis-syzygou-tou-nikou-xardalia/amp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΡΜΑΤΟΣΤΙΞΙΑ ΤΗΝ ΕΠΤΑΦΩΤΟ ΛΥΧΝΙΑ;
    ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κοίταζα για αρκετή ώρα Ηλία. Νομίζω ότι είναι κάτι άλλο, σήμα ποδοσφαιρικής ομάδας ίσως, που θυμίζει τη επτάφωτο. Απ'την άλλη.. όντως 7 παράλληλες γραμμές δημιουργούνται..

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΤΟΥΑΖ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ. ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟΥ ΧΕΡΙ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟ ( ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΜΕΤΑΝΟΗΜΕΝΕΣ ).

      Διαγραφή
    3. A ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΤΩΡΑ. ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ;

      Διαγραφή
  8. Ο τύπός άπόδέίκνύέί ότί Έίνάί Άνθρώπός
    Ά λήθή νά. Έμέίς ;;; πόύ βόσκόύμέ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το σκ@το εφτασε στην καλτσα πουτ@ν@κια ετσι??? Μια ζωη κανετε τον π@υστη με ξενο κολο δεν σας αρεσε που τα ειχατε σχεδον ολα τα θελατε ολα για ολα τωρα να σας δω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. False flag μυριζει απο χλμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα μάς έρθουν κι άλλες πληροφορίες πιστεύω, σύντομα, και θα βγάλουμε καλύτερα συμπεράσματα.

      Διαγραφή
    2. ανατρίχιασα, σέλφι τραβάει ο ράμπο;
      εκτός της πανδημίας θα χουμε και μπουρλοτιέριδες να φιτιλώνουν το ισλάμ
      πόσο ακόμα θα φοβερίξουν τους γιουροπέους;

      Διαγραφή
  11. https://www.in.gr/2021/05/25/world/italia-o-pentaxronos-epizon-sothike-apo-tin-agkalia-tou-patera-tou-sto-dystyxima-tou-teleferik/


    Ανεπιβεβαίωτο αλλά ενδιαφέρον....
    ΄΄....Στο δυστύχημα στην Ιταλία πέθανε ο υφυπουργός οικονομικών της χώρας του Μπίμπι, η σύζυγός του, ο γιός του με την σύζυγός του και τα δύο τους παιδιά, πέθαναν τα πεθερικά του υιού και τα άλλα μέλη της οικογένειας. Επέζησε μόνο ένα 14χρόνο αγόρι που νοσηλεύεται βαριά μαζί με την θεία του...΄΄


    ΑπάντησηΔιαγραφή