«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Διαζύγιο Μπιλ Γκέιτς: Προπομπός παγκόσμιων πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων;

του Δημήτρη Τζώρα

 

Aπόσπασμα από το άρθρο: " Ο ενδελεχής έλεγχος ψηφοδελτίων και μηχανών στην Κομητεία της Μαρικόπα, στην Αριζόνα, που έχει πανικοβάλει τον Λευκό Οίκο και τους Δημοκρατικούς, η δημόσια επιστολή των Γάλλων στρατηγών ότι  θα χυθεί αίμα στη Γαλλία, εξαιτίας του εξισλαμισμού της χώρας από μετανάστες, οι πληροφορίες για την οπλοποίηση του κορωνοϊού από τους Κινέζους, το διαζύγιο Γκέιτς και η αξιοσημείωτη αιτιολογία του, έγιναν σε πολιτικό χρόνο, ταυτόχρονα. Αυτό δεν μπορεί να είναι τυχαίο.." 

 

Είναι εξαιρετικά περίεργα το timing και η αιτιολογία που αφήνει να διαρρεύσει η Μελίντα Γκέιτς, για την αιτία του διαζυγίου τους. Τις σχέσεις δηλαδή, του Μπιλ με τον αυτοκτονημένο παιδεραστή και σατανιστή, Τζέφρυ Έπστιν. Την έπιασαν οι ζήλιες ξαφνικά την Μελίντα και θυμήθηκε τα προ 7ετίας σεξουαλικά βίτσια του άνδρα της με ανήλικες;

Τώρα της έκανε το κλικ; Ή βλέπει κάτι άλλο να έρχεται στη ζωή του ζευγαριού και θέλει να αποστασιοποιηθεί από τον Γκέιτς και το «παρεάκι» του Έπστιν;  Γιατί επέλεξε να δώσει στεγνά τον σύζυγό της για τις σχέσεις του με τον Έπστιν και δε βρήκε μια πιο κατάλληλη δικαιολογία, για να μην τον εκθέσει στα μάτια της κοινής γνώμης; Γιατί η Μελίντα μας δείχνει με το δάχτυλο το νησί Έπστιν, την ώρα που το θέμα έχει «ξεχαστεί» από την κοινή γνώμη και ο τωρινός  ένοικος του Λευκού Οίκου, είναι μία παιδόφιλη ανωμαλάρα, που, θεωρητικά, κρατάει στα χέρια του όλη την εξουσία;;

Το χτύπημα της Μελίντα Γκέιτς, δείχνει να στοχεύει τον Λευκό Οίκο, όπως επίσης, την παγκόσμια παρέα των χορηγών και κατασκευαστών εμβολίων, του πολιτικού σατανισμού και της παιδοφιλίας. Ο άνθρωπος που έχει σπείρει τον πανικό στον πλανήτη με τις επερχόμενες πανδημίες, ο τύπος που θέλει να μας…προφυλάξει από την ηλιακή ακτινοβολία χάριν της κλιματικής αλλαγής, βρίσκεται στο «εκτελεστικό» απόσπασμα της κοινής γνώμης για τις σχέσεις του με τον Έπστιν, από τα χεράκια της συζύγου του!

Σκεπτόμενοι πιο πονηρά, θα λέγαμε, ότι ίσως όλο αυτό, να είναι μία πίεση στον Μπιλ Γκέιτς , ένας εκβιασμός από κέντρα μεγαλύτερα από τον ίδιο, για να μην κάνει πίσω στην πορεία που έχει χαράξει, για ένα παγκόσμιο δικτατορικό καθεστώς, υπό την υψηλή εποπτεία του. Ίσως, κάποιοι να του λένε ότι θα πιει όλο το πικρό ποτήρι, διότι έχουν στοιχεία στα χέρια τους για τις σχέσεις του με τον Έπστιν.

Ίσως πάλι, η Μελίντα, να βλέπει την αντεπίθεση της κοινωνίας και διάφορων πολιτικών δυνάμεων στις ΗΠΑ, που κατανοούν, ότι το σύστημα Κλίντον – Ομπάμα – Γκέιτς, δε θα φύγει από την εξουσία, εάν δε χυθεί αίμα στους δρόμους και ειδικά στις αριστοκρατικές γειτονιές. Όταν λέω αίμα, δεν εννοώ μόνο στην Αμερική, αλλά και σε παγκόσμια κλίμακα, κατά των κυβερνήσεων που ταυτίζονται με αυτό το ανώμαλο σύστημα.

Οι Γάλλοι στρατηγοί, αυτό μας είπαν πρόσφατα! Ότι θα χυθεί αίμα στη Γαλλία, εξαιτίας του εξισλαμισμού της χώρας από μετανάστες. Μία δημόσια πολιτική παρέμβαση, που δεν είναι καθόλου τυχαία και αυτή, ως προς το timing της, αλλά και ως προς την ενεστώσα πολιτική ταυτότητα του Ευρωατλαντικού κόσμου, όπως αυτή προσδιορίζεται από την ηγεσία του κοιμισμένου Τζο Μπάιντεν. Για θυμηθείτε. Πόσες φορές κάλεσα τους Έλληνες στρατιωτικούς να μιλήσουν δημόσια, για την κατάσταση κατοχής στην Ελλάδα; Έχω κάνει 2 παρεμβάσεις, το τελευταίο οκτάμηνο. Επειδή δεν συνηθίζω να γράφω τυχαία, όπως καλά γνωρίζετε, η παρέμβαση των Γάλλων στρατηγών, δε θα έπρεπε να σας ξενίζει, ως προς το χρόνο που έγινε, όσο και ως προς την έντασή της,  

Ό,τι συμβαίνει στο εσωτερικού του γεωπολιτικού τετραγώνου, Γαλλίας, Γερμανίας, Αγγλίας και ΗΠΑ, δεν πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους, ειδικά, όταν υπάρχει συντονισμός γεγονότων. Ο ενδελεχής έλεγχος ψηφοδελτίων και μηχανών στην Κομητεία της Μαρικόπα, στην Αριζόνα, που έχει πανικοβάλει τον Λευκό Οίκο και τους Δημοκρατικούς, η δημόσια επιστολή των Γάλλων στρατηγών, οι πληροφορίες για την οπλοποίηση του κορωνοϊού από τους Κινέζους, το διαζύγιο Γκέιτς και η αξιοσημείωτη αιτιολογία του, έγιναν σε πολιτικό χρόνο, ταυτόχρονα.    

Δράση – αντίδραση, μεταξύ δυνατών παγκόσμιων παικτών και με τις κοινωνίες να εισέρχονται στο στάδιο της ψυχολογικής και πολιτικής συνειδητοποίησης, ότι δε θα απαλλαχθούν από τα τυραννικά πολιτικά καθεστώτα, που έχει εγκαταστήσει η παγκοσμιοποίηση, χωρίς αγώνες και θυσίες,

Από την Fed μέχρι και την ΕΚΤ, οι μηχανές, τυπώνουν χρήμα δίχως αύριο. Το σύστημα, προσπαθεί να αγοράσει χρόνο, συνειδήσεις και την νομιμοποίησή του από την κοινωνία, διά της παροχής πακτωλού χρημάτων. Έχει χαθεί κάθε οικονομική λογική στο βωμό της επιβίωσης των σάπιων Ελίτ του Ευρωατλαντικού κόσμου.

Φοβούνται! Φοβούνται τον κόσμο, φοβούνται τις αποκαλύψεις των εγκλημάτων τους με την πανδημία και φοβούνται τις πολιτικές δυνάμεις πίσω από τον Τραμπ, που δε δείχνουν καμία διάθεση να αποδεχθούν το κάλπικο και νοθευμένο αποτέλεσμα των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου.

Ξέρουν, ότι θα πέσουν όλοι μαζί και πιστεύουν ότι το πολιτικο-οικονομικό τους εκτόπισμα είναι τόσο μεγάλο, που στο τέλος θα τους βοηθήσει να επιπλεύσουν στην επερχόμενη παγκόσμια τρικυμία.

Ίσως. Αλλά από την άλλη, είναι απολαυστικό να τους βλέπουμε να ιδρώνουν από αγωνία. Η Μελίντα, την «έκανε» μακριά με ένα διαζύγιο. Από το πεπρωμένο του, όμως, ουδείς μπορεί να πάρει!

    

theflagreport.com 

 

28 σχόλια:

  1. Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΑΤΑ.
    ΟΜΟΙΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΓΥΝΗ.
    Ο REAL MAΚΡΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΑΤΑ.
    Ο REAL ΜΠΙΜΠΙ ΣΚΑ ΣΚΑΤΑ ΚΙΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΑΤΑ.
    Ο ΜΟΥΣΙΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ;
    ΕΠΙΚΡΑΘΗ ΚΑΙ ΟΔΕΥΣΕ ΑΤΑ.
    ΟΔΕΥΣΕ ,ΑΦΟΔΕΥΣΕ ,ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.
    Η ΜΑΜΥ ΜΠΛΟΥ ;
    LOST IN SPACE.
    ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ ;
    ΑΣΕ !.
    ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΟΙΆΣΗ ΤΗΣ ΡΟΥΘ ΜΠΑΝΤΕΝ ΓΚΙΝΣΚΜΠΟΥΡΓΚ .ΤΗΣ ΕΜΟΙΑΣΕ.
    ΜΠΟΥΦΟΙ !.
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΥΤΕ ΠΑΛΕΣ ,ΟΥΤΕ ΝΤΟΥΦΕΚΕΣ ,ΟΥΤΕ ΠΟΛΥΒΟΛΑ ,ΟΥΤΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ.
    ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΟΝΟ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.
    ΑΝΤΕ ΔΥΟ.
    ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ.
    ΛΕΞΗ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ,ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΚΣΤΟΜΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΜΠΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.
    ΕΓΙΝΕ ;
    ΡΩΤΑΩ,ΕΓΙΝΕ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ Ο ΑΝΤΙΔΙΚΟΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΡΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΕΩΣ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΜΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΥΣ ΙΝΔΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΗΘΕΥΕΙ.
    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ [ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ] ΣΕ ΚΛΩΝΟΥΣ Η ΣΩΣΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΟΝ ΜΑΤΑΙΟ ΕΤΟΥΤΟ ΚΟΣΜΟ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΞΕΡΑΜΕ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. www.facebook.com/john.grecoii/videos/135033918670027
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ``ΜΠΟΥΜ'' ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ...
      ``Ι ΑΜ''
      Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ GAME ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ;;;; ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΑ ``GAMES'' ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ;
      ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ
      www.youtube.com/watch?v=DvzKzBwqqX8
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  4. ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΠΑΝΔΡΈΟΥ ;
    ΧΑΘΗΚΕ.
    ΛΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑΝ ΣΤΟΝ ΜΙΣΣΙΣΙΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΝΙΞΑΝ ;
    ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ Η ΜΙΝΕΖΟΤΑ ;
    ΑΥΤΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΚΕΙ...
    Ο ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΩ ,ΕΚΕΙ...
    Ο governor ,ΝΤΕΜΟΚΡΑΤ...
    ΟΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ,ΣΙΓΟΥΡΑ....
    ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ.
    Ή ,ΚΑΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΟΥΦΑΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΣΚΑΣΗ ΜΥΤΗ.
    ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΑΡΟΥΡΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΑΠΟΞΩ.
    ΜΙΑ ΜΕΡΑ ,ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ,ΟΤΙ ,Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΓΙΑ ΛΌΓΟΥΣ ΕΥΣΥΝΗΔΗΣΕΙΑΣΛΟΓΩ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΚΟΡΟΝΑ ΜΟΥΦΑ ,ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ,ΘΑ ΠΑΗ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ Η ΒΑΛΙΤΣΑ ;.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://ec.europa.eu./health/vaccination/ev_20190912_en

    https://healthimpactnews.com./2021/plandemic-plans-for-vaccine-passports-were-in-place-in-20-months-before-covid-19-outbreaks/


    https://web.archive.org/web/20190528070711/https:/ec.europa.eu/health/sites/health/files/vaccination/docs/2019-2022_roadmap_en.pdf&usg=ALkJrhiNLU__wr__yyyl_7c3LjqxUDLYJw


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H Γαλλία κινδυνεύει από την εγκατάσταση εκατ. αφροασιατών, που ήδη συγκαταλέγονται στα μέλη του εκλογικού σώματος.
    Δεν ενδιαφέρει αν οι άραβες ή νέγροι έποικοι είναι μουσουλμάνοι ή προσήλυτοι στον χριστιανισμό ή ανιμισταί.
    Διάβασα για 750 χιλ. κινέζους εποίκους στην Γαλλία. Προηγούμενος αριθμός 250χιλ.
    Βιετναμίτες 330χιλ. Δεν ενδιαφέρει αν αυτοί είναι ταοϊσταί, βουδισταί ή και χριστιανοί.
    Μεγάλο μέρος των γαλλικών ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας επανδρούνται με αφροασιάτες.
    Υπολογίστε και τις 530 χιλ. Εβραίων εποίκων. Ο μεγαλύτερος πληθυσμός σε ευρωπαϊκό κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λόγω παλαιάς αποικιοκρατίας η Γαλλία έχει γίνει πολυπολιτισμική εδώ και πάνω από 50 χρόνια. Δεν είναι εκεί το πρόβλημα, το σημερινό. Είναι ο φουνταμενταλισμός του ισλάμ.

      Διαγραφή
    2. Τώρα ξύπνησε η γαλλία; Όταν καταπατούσε χώρες και λαούς ήταν καλά;
      Αποικίες έφτιαχναν οι ΕΛΛΗΝΕΣ κάτι σαν "των Ελλήνων οι κοινότητες φτιάχνουν άλλο γαλαξία" και αποικία πά να πή "εγώ με τους δικούς μου ανθρώπους μετακομίζω σε άλλο τόπο για να μην είμαστε ο ένας απάνω στον άλλο.
      Αυτά που έκαναν οι δυτικοί ήταν καραεκμετάλλευση του κερατά και υποδούλωση των ντόπιων για να τους κάνουν τα γούστα.
      Άλλο αποικία λοιπόν άλλο υποδούλωση.
      Αν πήραν το μάθημα (χλωμό) ας ελευθερώσουν τους υπόδουλους λαούς, επίσης χλωμό.
      Astillais

      Διαγραφή
    3. Παρακαλώ να μεταβείτε στις περιοχές των «υποδούλων λαών» να συγχρωτισθήτε μαζί τους.
      Προσοχή υπάρχουν εισέτι κρυφοί ανθρωποφάγοι.

      Διαγραφή
    4. Για τους κρυφούς δεν σκιάζομαι για τους φανερούς φοβούμαι.
      Θέτε ονοματάκια;

      Διαγραφή
  7. Αγαπητέ λάθος η προσέγγυση αφού οι Ευρωπαίοι εξερεύνησαν την Υδρόγειο, άρα οι ιθαγενείς αυτών των ηπείρων διαθέτουν το νόμιμο δικαίωμα να αποικίζουν την Ευρώπη, περιοχή της Γης, που αγνοούσαν παντελώς.
    Δεν έχουμε πολυπολιτισμό αλλά πολυφυλετικές ομαδώσεις. Οι ιθαγενείς διαφόρων περιοχών δεν ήσαν φορείς πολυτισμού αλλά πρωτογονισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ιθαγενείς διαφόρων περιοχών δεν ήσαν φορείς πολυτισμού αλλά πρωτογονισμού.
      _______________
      Ναι εεεε;
      Όπως οι ιθαγενείς του Αμαζονίου που ζούσαν αγκαλιά με την μητέρα ΦΥΣΗ
      ή όπως οι ιθαγενείς Σαρακατσάνοι που γνώριζαν μόνο την λέξη ΝΙΚΗ
      Ρε τι βλέπουν τα ματάκια μουυυυυυυυ
      Άσχετοσχετικό πολιτισμός με Ι παρακαλώ εκ της λέξεως πόλις και του ρήματος πελάζω= πλησιάζω. Πλησιάζω = απ΄τους πολλούς (πλ΄΄ηθος)διαλέγω με ποιόν θα κάνω παρέα και κολλεγιά και οικισμό και πόλιν.
      Astillais

      Διαγραφή
    2. Μαθήματα ορθογραφίας από την Αστελλαῒδα!
      Το παρετήρησα άμα τη αναρτήσει αλλά δεν ήθελα να επιβαρύνω την ανάρτυση.
      Προσβολή των ακαιφνών Ελλήνων Σαρακατσαναίων με παρομοίωση τους με πρωτογόνες φυλές ανά τον Πλανήτη.

      Διαγραφή
    3. Μα τί λέτε εσείς εδώ..; Έχω χάσει την μπάλλα...
      "ανάρτυση" με υ.. Σιγά μην είναι άρτυμα!
      Ρίξε και λίγο πιπεράκι να νοστιμίσει 🤣

      Διαγραφή
    4. Ώωωωωπα τις εδώ τα νόστιμα εδώ τα καυτερά.
      Καυτερά και τα εγκεφαλικά τέλος ,λέμε.
      Astillais

      Διαγραφή
    5. Άλλο πρωτόγονες φυλές άλλο ιθαγενείς
      Για να καταλαβαινόμαστε
      Ακαιφνών; Μάλλον ακραιφνών θες να πής.
      Γνωρίζεις τι θα πη ακραιφνής; μάλλον όχι.
      Για άνοιξε το λεξικό και ξαναέλα.
      Astillais

      Διαγραφή
  8. https://kourdistoportocali.com/news-desk/istoriki-dikaiosi-kai-epistrofi-ton-papandreoy-stin-kentriki-politiki-skini/

    https://kourdistoportocali.com/news-desk/to-tromaktiko-mystiko-poy-den-antexe-i-melinda-o-bill-gates-to-2015-proaniggeile-tin-pandimia-kai-ependyse-se-emvolia-mrna/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιρνουν διαζυγιο οι πεθαμενοι;;; Εχει Ευελπιδων και στην κολαση;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χιλια συγνωμη για το λαθος, δεν θα ξαναγινει!!!

      Διαγραφή
    2. ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ ΚΩΣΤΑ...
      ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ,
      ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΑΣΤΟΙ..
      ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ [ΠΟΙΗΜΑ ΤΗΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ].
      .....Άκουσες Κωνσταντίνε μου τι λένε τα πουλάκια;
      Πουλάκια είναι κι ας κελαηδούν, πουλάκια είναι κι ας λένε.
      Και παρακεί που πήγαιναν κι άλλα πουλιά τους λένε:
      "Δεν είναι κρίμα κι άδικο, παράξενο μεγάλο,
      να περπατούν οι ζωντανοί με τους αποθαμένους"!
      Άκουσες Κωνσταντίνε μου τι λένε τα πουλάκια;
      Πως περπατούν οι ζωντανοί με τους αποθαμένους.''

      ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ``ΑΠΟΘΑΜΕΝΟΥΣ'' ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ``ΚΛΩΝΟΥΣ'' ΚΑΙ ``ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ''...
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  10. ΧΘΕΣ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 90,Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΕΞΩΣΥΖΥΓΙΚΗ ΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ KEVIN KLINE!TI ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΕΒΙΝ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΕΛΙΝΤΑ!!!ΤΡΕΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ANCESTRY ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΤΟ 2013 ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ!ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΤΗΞΑΝ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΑΣΟΥΝ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΤΝ ΓΙΑ ΤΗΝ CABAL...KAI AYTOI ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ CABAL HTAN...ΑΝΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://images.vfl.ru/ii/1620851757/cbd8fb71/34429889.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή