«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Το φθινόπωρο θα παρουσιαστεί μια εκθετική αύξηση των νεκρών. Πως θα την δικαιολογήσουν οι κυβερνήσεις και τα ΜΜΕ; Πως θα συγκαλύψουν την αλήθεια.Πότε θα γίνουν τα εμβόλια υποχρεωτικά;


 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.

The most recent common ancestor (MRCA) of all coronaviruses is estimated to have existed as recently as 8000 BCE, although some models place the common ancestor as far back as 55 million years or more, implying long term coevolution with bat and avian species. (Wikipedia)

Οι κορονοϊοί υπάρχουν στον πλανήτη εδώ και 55 εκατομμύρια χρόνια. Ανακαλύφθηκαν σε πουλιά στην Βόρεια Αμερική το 1920 και στους ανθρώπους τη δεκαετία του 1960. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχαν οι συγκεκριμένοι ιοί στους ανθρώπους και τα ζώα νωρίτερα, απλά η ιατρική επιστήμη δεν είχε εξελιχθεί αρκετά ακόμη για να τους ανιχνεύσει.

Υπάρχουν 7 τύποι κορονοϊών. Οι πρώτοι τέσσερις προκαλούν το κοινό κρυολόγημα. Οι άλλοι τρεις είναι ο SARS, ο MERS και ο SARS-CoV-2 ο οποίος μας απασχολεί σήμερα.

Ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία ως το 2020 δεν είχε δοθεί άδεια (προσωρινή ή μη) για οποιοδήποτε εμβόλιο για οποιονδήποτε κορονοϊό. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι επιστήμονες δεν προσπάθησαν. Υπήρξε εμβόλιο κατά του SARS το οποίο όμως είχε ένα σοβαρό πρόβλημα. Όταν οι εμβολιασμένοι ήρθαν σε επαφή με τον ελεύθερο ιό στο περιβάλλον πέθαναν από καταιγίδα κυτοκίνης. Μια καταστροφική ανοσοαπόκριση του ίδιου του σώματος. Το ίδιο έπαθε και οποιοδήποτε είδος ζώου χρησιμοποιήθηκε ως πειραματόζωο για το εμβόλιο του SARS. Φυσικά δεν δόθηκε ποτέ άδεια κυκλοφορίας. Είναι προφανές γιατί.

Εκρηκτική αύξηση νεκρών το φθινόπωρο

Το φθινόπωρο θα παρουσιαστεί μια εκθετική αύξηση νεκρών. Οι νεκροί όμως δεν θα είναι από Covid. Θα είναι από τα εμβόλια. Εξηγώ γιατί.

Το φθινόπωρο είναι οι εποχή που ξεκινούν να κυκλοφορούν πιο έντονα (για διάφορους λόγους) οι κορονοϊοί του κοινού κρυολογήματος. Εκτός από αυτούς φυσικά θα συνεχίσει να υπάρχει και ο SARS-CoV-2. Οι εμβολιασμένοι θα αρχίσουν να έρχονται σε επαφή με τους ελεύθερους ιούς στο περιβάλλον και εκεί θα παρουσιαστούν καταστροφικές ανοσοαποκρίσεις (καταιγίδες κυτοκίνης) στους εμβολιασμένους. Εκτός από αυτό θα έχει συμβάλει και η γενικότερη φθορά των οργανισμών των ανθρώπων από την ίδια την πρωτεϊνη της ακίδας του ιού.

Τα ΜΜΕ κατ' εντολή των μαστροπών τους θα σπεύσουν να αποδώσουν τους αναρίθμητους νεκρούς σε μια νέα μετάλλαξη. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη. Θα είναι η μετάλλαξη του Κογκό, της Γκάνας, των Νήσων Παπούα. Διαλέξτε ελεύθερα μια χώρα. Θα αποδώσουν τους θανάτους σε..  Covid. Τα διαγράμματά τους που τόσο λατρεύουν θα εκτιναχθούν στο Θεό. Θα οργιάσουν στην εκστρατεία τρομοκράτησης. Δεν έχετε δει τίποτα ακόμα.

Θα πεθάνουμε όλοι! Πρέπει οπωσδήποτε να εμβολιαστούμε όλοι να σωθούμε. Με το ζόρι αν χρειαστεί.

Αυτό θα είναι το σλόγκαν τους.

Μα θα μου πείτε. «Βρε Τομ τι είναι αυτά που λες. Με μια απλή νεκροψία θα φαίνεται αν κάποιος πέθανε από Covid». Λάθος.

Tην πλήρη δημόσια δήλωση του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη μπορείτε να την βρείτε εδώ. Ας δούμε όμως ένα απόσπασμα:

Πρωτοφανές εισαγγελικό πραξικόπημα !!! άλλα και η μεγαλύτερη απόδειξη των καταγγελιών μου !!! η απολυτή επιβεβαίωση και δικαίωση μου !!!

  • η εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης γκρεμίζει τα απομεινάρια της δικαιοσύνης !!!
  • αυτής που κράτησε όρθια η εισαγγελία εφετών και το συμβούλιο εφετών Πατρών !!!
  • εκδίδει απαγόρευση των νεκροψιών σε περιστατικά κόβιντ για την "προστασία της δημοσίας υγείας" !!

Κοινώς δεν θα γίνονται πια νεκροψίες για περιστατικά Covid. Αν έκαναν νεκροψίες θα έβλεπαν ότι οι άνθρωποι δεν πέθαναν από Covid αλλά από καταιγίδες κυτοκίνης, θρόμβους, αλλοιωμένα όργανα, εκφυλισμένη καρδιά, κατεστραμμένες αρτηρίες. Θα έβλεπαν την διάλυση των τοιχωμάτων της μήτρας στις γυναίκες. Θα ήταν υποχρεωμένοι να τα σημειώσουν στις νεκροψίες τους. Πράγμα που δεν θα γίνει ποτέ.

Το σχέδιο είναι καταπληκτικό. Θα αποδώσουν τους θανάτους σε μια νέα μετάλλαξη του ιού. Θα βγάλουν και μερικές μούφα μελέτες ότι είναι 50, 150, 300% πιο φονική από την πρώτη μορφή του ιού και θα ουρλιάζουν στα κεντρικά δελτία ειδήσεων. Αν θεωρούμε ότι τα μέσα τρομοκρατούν τον κόσμο σήμερα, δεν έχουμε δει τίποτε απολύτως ακόμα.

Υποχρεωτικά εμβόλια

Θα δείτε τον Πορδοσάλτε με 7 μάσκες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Η δε ιέρεια της τρομολαγνείας Εισαγγελάτος θα βγαίνει αποκλειστικά πια με στολή Χασμάτ.

Θα έχουν εξαντλήσει ως τότε την πολιτική εξαναγκασμού των εργαζομένων να εμβολιαστούν. Αυτό το γνωστό «ή εμβολιάζεσαι ή απολύεσαι». Την απόλυτη παράβαση του κώδικα της Νυρεμβέργης. Κάποιοι θα εμβολιαστούν, κάποιοι θα απολυθούν, κάποιοι θα χάσουν και κάποιοι θα δικαιωθούν στα δικαστήρια που θα ακολουθήσουν.

Αυτή τη φορά όμως θα το νομοθετήσουν και κάποιος θα κληθεί να εφαρμόσει το νόμο.

Πρώτα θα χρησιμοποιήσουν την αστυνομία. Ναι, θα έρχονται αστυνομικοί στα σπίτια μας να μας εμβολιάσουν με το ζόρι. Ίσως με κάποιον υγειονομικό υπάλληλο, ίσως χωρίς.

Ένα μέρος των αστυνομικών θα αρνηθεί να το κάνει. Παρά τις πιέσεις και απειλές που θα δεχθούν.

Τότε θα κληθεί ο στρατός να κάνει τη δουλειά τους ή κάποιο ειδικό σώμα που θα μοιάζει με το στρατό.

Οι πολίτες θα οδηγηθούν στην αυτοοργάνωση. Τι θα κάνουν δηλαδή;

Θα δημιουργήσουν ομάδες αυτοάμυνας. Σε επίπεδο πολυκατοικίας, τετραγώνου ή γειτονιάς (αν είναι χωριό για παράδειγμα). Τι θα κάνουν οι ομάδες αυτές;

Πρώτα θα σχηματιστούν. Θα συναντηθούν δηλαδή οι άνθρωποι. Θα συμφωνήσουν σε ένα πράγμα. Αν δεχθεί «επίθεση» ένα μέλος της ομάδας οι υπόλοιποι θα σπεύσουν σε βοήθεια. Η ενημέρωση θα γίνει από ομάδες που θα δημιουργηθούν για αυτόν αποκλειστικά το σκοπό στο WhatsApp ή το Telegram. Είναι εύκολο να δημιουργήσεις κάτι τέτοιο για τη μικρή σου ομάδα. Εκεί θα δίνεται το σήμα ποιος δέχεται «επίθεση» για να σπεύσουν οι υπόλοιποι.

Ζούμε σε περίεργες εποχές. Αυτές που έρχονται θα είναι ακόμη πιο περίεργες. Πρέπει πια οι άνθρωποι να βγούμε από το καβούκι μας. Να συγχωρέσουμε το γείτονα με τον οποίο είχαμε μαλώσει. Να του ζητήσουμε συγνώμη. 

Ο ανθρώπινος πολιτισμός επιβίωσε πολλά δεινά. Θα επιβιώσουμε και τώρα. Δεν μπορούμε όμως να το κάνουμε χωρίς τη βοήθεια του γείτονα. Της γειτονιάς μας. Ας μονιάσουμε για λίγο. Ας βάλουμε τον εγωϊσμό μας στην άκρη για λίγο.

Χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλο.




dionios.blogspot.com


29 σχόλια:

  1. Ίσως,θα μπορούσε να γίνει έτσι, αν ο Θεός μας εγκαταλείψει και η παγκόσμια νομοτέλεια νικηθεί από το σκοτάδι.....Δεν νομίζω όμως ότι θα τους περάσει. Καλό είναι να είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο, αλλά να μη μαυρίζουμε τις ψυχές μας με τόση ηττοπάθεια. Αν βάζουμε στο μυαλό μας τέτοιες εικόνες, δημιουργούμε κακές και δηλητηριώδεις σκεπτομορφές, το καλύτερο και πιο ενδυναμωτικό γεύμα για τους σκοτεινούς.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις δικιο Αναστασια μου!!! Πιστευω στον Θεο, δεν φοβαμαι, ειμαι αποφασισμενη αλλα παραλληλα πρεπει να βρουμε τροπους να τους αντιμετωπισουμε, αν χρειαστει!!!

      Διαγραφή
  2. Απαιτειται με κάθε τρόπο και μέσο ενημέρωση του κοσμου το ταχύτερο δυνατόν. Ακόμα και με κρυπτοπροκυρήξεις, από χέρι σε χέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηδη τα σωματα ασφαλειας, εχουν αρχισει να εμβολιαζονται!!! Γνωριζω αστυνομικο 30 ετων που εμβολιαστηκε την προηγουμενη εβδομαδα οικειοθελως. Το ιδιο και στον στρατο. Μην πιστευετε λοιπον οτι οι αστυνομικοι η ο στρατος, θ' αρνηθουν να συμμετεχουν!!!
    Και μια παρατηρηση για την ερευνα του πανεπιστημιου Σαλκ για την πρωτεινη ακιδας. Το Σαλκ λοιπον, εχει εδρα στην Καλιφορνια. Τυχαιο;;; Δεν νομιζω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και κατι που ξεχασα στο προηγουμενο μου σχολιο. Το βραδυ της Αναστασης, βγηκα εξω για να δω ποιοι αλλοι σε επιπεδο "γειτονιας" γιορταζαν κανονικα στις 12:00' μια που το σπιτι μου εχει ορατοτητα ενα γυρω, αλλα διαπιστωσα οτι μονον εμεις ειχαμε ανοιχτα φωτα και κανεις αλλος. Ειχαν σαβουριασει απο τις 21:00' την μαγειριτσα στα μουγγα, γιατι ως γνωστον η μουσικη προσελκυει τον κουραδοιο και κοιμοντουσαν με τις κοτες. Για ποια αυτοοργανωση μιλαμε ακριβως;;; Αν αποφασισουν να μας εμβολιασουν με το ζορι, με την βοηθεια των σωματων ασφαλειας, δεν θα μπορεσουμε ν' αντισταθουμε η να ελπισουμε σε καμμια βοηθεια απο την γειτονια, η οποια δυσανασχετει κιολας γιατι δεν εχουμε εμβολιαστει ηδη, οπως εχουν κανει οι περισσοτεροι!!! Μας βλεπω με 5-6 δοσεις εμβολιου σε καθε ποπουδακι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όποιος έχει αποφασίσει να μην το κάνει, δεν θα το κάνει.

      Διαγραφή
    2. ΑΚΡΙΒΩΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!! ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ!!!! ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    3. Υμνος στην αποφασιστικοτητα!!! Ενω εμεις οι καημενοι οι αναποφασιστοι!!!

      Διαγραφή
  5. ΑΧ ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η πιο σοβαρη μεταλαξη του ιου απ την οποια κινδυνευει ολος ο πλανητης ειναι η ΜΑΛΑΚΙΑ....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ,
    ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΟΥ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΙΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.
    ΘΑ ΔΕΙ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ.

    Δίκη των Ιατρών.
    Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
    Κατηγορητήριο.
    Οι κατηγορούμενοι αντιμετώπισαν τις εξής κατηγορίες:

    1. Συνωμοσία προς διάπραξη εγκλημάτων πολέμου και εγκλημάτων κατά της Ανθρωπότητος, όπως περιγράφεται στα σημεία (2) και (3) που ακολουθούν.
    2. Εγκλήματα πολέμου: Διεξαγωγή ιατρικών πειραμάτων, χωρίς τη συναίνεση του υποκειμένου, σε αιχμαλώτους πολέμου και πολίτες κατεχομένων χωρών και συμμετοχή σε μαζικές δολοφονίες κρατουμένων σε στρατόπεδα συγκέντρωσης[1].
    3. Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας: Διάπραξη των στο σημείο (2) αναφερόμενων εγκλημάτων και σε Γερμανούς πολίτες.
    4. Συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση SS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρόγραμμα Ευθανασίας T-4.

    Το Πρόγραμμα Ευθανασίας T-4 (Aktion T-4) πήρε το όνομά του από την οδό Tiergartenstraße (Tiergartenstrasse) αριθ. 4. του Βερολίνου όπου βρισκόταν η έδρα της αρχιγραμματείας του προγράμματος. Ήταν το επίσημο όνομα του προγράμματος ευγονικής της Ναζιστικής Γερμανίας, το οποίο προχώρησε σε μαζικές εκτελέσεις, υπό το πρόσχημα της ευθανασίας, σε "ανεπιθύμητα" στοιχεία του πληθυσμού στη Γερμανία και στις κατεχόμενες από τους Ναζιστές περιοχές. Υπολογίζεται, ως αποτέλεσμα αυτού του προγράμματος, συνολικά θανατώθηκαν 200.000 άνθρωποι. Μεταξύ άλλων ξεκίνησαν το 1939 πειραματικά εμβόλια οστρακιάς και φυματίωσης σε παιδιά με αποτέλεσμα δεκάδες να χάσουν την ζωή τους, τα πειράματα ούτε άρχισαν αλλά ούτε και ξεκίνησαν εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΑΠΗΡΟΙ,
    ΘΑ ΞΑΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ;
    Πογκρόμ κατά των αναπήρων (1943)
    Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια.

    Το Πογκρόμ κατά των αναπήρων έλαβε χώρα τη νύχτα της 30ής Νοεμβρίου 1943, στην Αθήνα από τα τάγματα ασφαλείας, που ήταν συνεργάτες των ναζιστικών κατοχικών δυνάμεων. Ανάπηροι του πολέμου που νοσηλεύονταν σε νοσοκομεία της Αθήνας συνελήφθησαν από τα τάγματα ασφαλείας που ακολούθως τους παρέδωσαν στους Γερμανούς στις φυλακές Χαϊδαρίου και Χατζηκώστα. Εκτελέστηκαν 283 Έλληνες ανάπηροι πολέμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ME TO ΖΟΡΙ;
    AYTOI; Τάγματα Ασφαλείας.
    Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια.
    Τα Τάγματα Ασφαλείας, επισήμως Τάγματα Ευζώνων (ευρέως γνωστά με τον απαξιωτικό χαρακτηρισμό Γερμανοτσολιάδες, εξ αιτίας του δωσιλογισμού τους, ή αλλιώς, Ράλληδες) ήταν παραστρατιωτικές μονάδες που έδρασαν στην Ελλάδα κατά το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, σε συνεργασία με τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής.

    ΒΡΕ ΤΟΝ ΡΑΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα γεγονοτα τρεχουν δεν θα προλαβουν.αλλα αν ερθη και αυτο πρεπει να παρουμε τα βουνα μονιασμενοι.το ειπε και ο αγιος παισιος.τωρα πολεμαμε με τον διαβολο να εισαστε μονιασμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://sinomosiologos.blogspot.com/2021/05/5g-h-hoaxes.html#more

    ΤΟ 5G ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΘΑΝΑΣΙΜΟ. ΗΜΙΜΑΘΗ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΕΛH ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES....!!!
    Σύμφωνα με τον διδάκτορα Φυσικής του πανεπιστημίου του Μάντσεστερ στη Βρετανία και διευθυντή Ερευνών του "Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών" Αλκιβιάδη Κ. Κεφαλά, οι συχνότητες της τεχνολογίας 5G επηρεάζουν τη συγκέντρωση των ελεύθερων ριζών στα κύτταρα και συνεπώς τον μεταβολισμό και την απορρόφηση οξυγόνου.

    ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙ: Ο Αλκιβιάδης Κεφαλάς και ο ομότιμος καθηγητής Γενετικής Βιολογίας Κυττάρου και Ανάπτυξης Χρήστος Γεωργίου κατέθεσαν στην κυπριακή Βουλή 2.500 δημοσιεύσεις που αποδεικνύουν ότι η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία της κινητής τηλεφωνίας προκαλεί σοβαρές βλάβες στην υγεία. Μάλιστα, ο δρ Κεφαλάς συνέταξε έκθεση για τον 5χρονο Οδυσσέα Θεοδοσιάδη από την Κύπρο, που πέθανε από λευχαιμία το 2014.

    Στην έκθεση αυτή, ο δρ Κεφαλάς αποδεικνύει μέσα από επιστημονικές αναφορές ότι η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία σπάει τους χημικούς δεσμούς των μορίων -ιδίως του DNA-, προκαλώντας καρκίνο, όπως συνέβη στην περίπτωση του αδικοχαμένου Οδυσσέα. για τον 5χρονο Οδυσσέα Θεοδοσιάδη από την Κύπρο, που πέθανε από λευχαιμία το 2014.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΙ, ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΟΩΕΙΔΗ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΝΟΣΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ,
    ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ Η ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ.
    ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ ΣΤΗΝ COVID TV.

    ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΙΟΔΟΤΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΓΚΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΞΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΥΣ ΤΗΣ COVID TV ΚΑΙ ΣΤΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΣΑΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ.

    Ε ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΞΩ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕΤΕ.

    ΜΑΛΙΑΣΕ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ.
    ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ.
    ΤΟ ΞΑΝΑ ΓΡΑΦΩ, Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ.

    ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ.
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΟΥΝ, ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΜΕ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ 5 ΤΖΙΖΖΖ
    ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΟΔΙΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. https://www.triklopodia.gr/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%B3%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%83-%CE%BF%CE%BB%CE%B1-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%83%CE%B5-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%86%CE%BB/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δειτε τα βιντεο του μητροπολιτη μορφου νεοφυτου για να παρετε θαρος.ασχοληθηκε πολυ με τις προφητειες.μην φοβεισθε.πανω απο ολα ειναι ο θεος.αγιος παισιος.τωρα αν εξομολογηθητε και μεταλαβετε θα ειναι ευχης εργο.το εχουν πει ολοι οι αγιοι.εν ριπη οφθαλμου θα τα αλαζε ολα ο θεος αν πεφταμε στα γονατα.ενα ημαρτον αναμενει ο θεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2021/05/blog-post_55.html. δεν εχουμε χρονο.αν μετανοησουμε θα παρουμε με χαρα την πολη αν οχι με δακρυα και εκατομβες νεκρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΘΕΛΩ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΗΧΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ Σ ΕΝΑ ΣΤΙΚΑΚΙ, ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑΝ ΤΗΛΕΒΩΑ.
    ΘΕΛΩ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ, ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΑΠΑΣΩΝ.
    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

    ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ, ΑΚΟΥ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΓΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΥΤΙ.

    https://youtu.be/rj1y_YesKh0

    https://youtu.be/Gy1AUqV2iW4

    ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ
    ΗΛΙΑΣ.+++.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΟΚ ΣΤΗΝ Ε.Ε.! Η Γαλλική Εθνοσυνέλευση απέρριψε την πρόταση νόμου για "Υγειονομικό Διαβατήριο"...
    http://sinomosiologos.blogspot.com/2021/05/blog-post_17.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. http://dionios.blogspot.com/2021/04/4-14-60-70-c0vid.html
    4 – 14 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ-60 – 70% των νέων κρουσμάτων και θανάτων C0VID είναι εμβολιασμένοι.

    ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΒΟΩΔΗ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΗΣΗ.
    Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε , ότι με το εμβολιο COVID-19, το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου κινδυνεύει, και δεν υπάρχει τρόπος να αναιρέσουμε τη ζημιά.
    Όσοι έχουν βάλει τα εμβόλια έχει πλέον καταστραφεί η ζωή τους, και ακόμη και αν μάθουν αργότερα την αλήθεια σχετικά με τις συνέπειες, δεν υπάρχει θεραπεία, συμπλήρωμα ή τεχνολογία που να μπορεί να επαναφέρει το σώμα τους σε κατάσταση προ-εμβολιασμού.
    Έχουν υπογράψει ακούσια τα δικά τους ένταλμα θανάτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. http://3.bp.blogspot.com/-0v2BRzvZj0g/X53KJn7deJI/AAAAAAAAD0g/IKR1qbEknS0-TwRVzLfVFGzwiPSBvvgBQCK4BGAYYCw/s1600/MASKES.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ.
    ΚΟΙΤΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ 1:00 ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ.
    https://twitter.com/i/status/1392201768235413510

    ΑπάντησηΔιαγραφή