«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Τι γίνεται με τους εμβολιασμούς στην Τουρκία;

του Γιώργου Μεταξά

Σχόλιο Διόδοτου: Προ 3 ημερών, συζητούσαμε με τον φίλο Γιώργο, το θέμα αυτό. "Να δεις" του λέω "που δεν υπάρχουν και πολλές πληροφορίες". Και όντως ο Γιώργος επεσήμανε ό,τι επεσήμανε με πολύ κόπο, και κυρίως τουρκικά άρθρα με google translate. Δεν έτρωγα την γλώσσα μου.. του είπα επίσης.. "ό,τι εμβολιασμούς βρεις, μπορεί να είναι οι περισσότεροι στη Μ.Ασία, για να δολοφονήσει ο Ντονμές τον κρυπτοχριστιανικό ελληνικό πληθυσμό.. όπως ο Εφιαλτάκης τον πληθυσμό των νησιών μας.. χαζαρο-εντολές...". Να λοιπόν τί βρήκε... 


 

Αναζητώντας τα ελληνικά ΜΜΕ, τα οποία είθισται να μας βομβαρδίζουν με κάθε τι που γίνεται στην Τουρκία, παρατήρησα ότι δε γίνεται καμία αναφορά για το αν γίνονται εμβολιασμοί στην Τουρκία ή όχι. Έτσι μπήκα στη διαδικασία αναζήτησης δεδομένων. Ομολογώ ότι με ταλαιπώρησε λίγο, αλλά τουλάχιστον βγήκαν ενδιαφέρουσες ειδήσεις.

Η Τουρκία, με βάση τα επίσημα στοιχεία, είναι μία χώρα με 83.614.362 κατοίκους. Πρόκειται για τη 18η χώρα στη σειρά κατάταξης με βάση τον πληθυσμό.

Εκείνο όμως που μου έκανε εντύπωση, είναι ότι σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας της Τουρκίας, η Χώρα παρέλαβε 25.800.314 εμβόλια (συμπεριλαμβάνονται κι οι δύο δόσεις). Από αυτά, έχουν πραγματοποιηθεί 14.961.657 εμβολιασμοί πρώτης δόσης και 10.838.657 εμβολιασμοί δεύτερης δόσης.

Στην ουσία η Τουρκία παρέλαβε εμβόλια που αντιστοιχούν στο 30,85% του συνόλου του πληθυσμού, τη στιγμή που η Ελλάδα, σύμφωνα με το δελτίο τύπου του ΕΟΔΥ, έχει εξασφαλίσει 24.090.000 δόσεις. (βλ. σχετικό PDF)

Ας δούμε τώρα και ένα ακόμα παράδοξο που εμφανίζεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας της Τουρκίας:

(δεξί κλικ, και ζητήστε 'προβολή εικόνας' για να δείτε τον χάρτη μεγαλύτερο)

Ο παραπάνω χάρτης, δίδεται από το Υπουργείο Υγείας της Τουρκίας στην αρχική σελίδα και δείχνει πόσες δόσεις εμβολίων έχουν διατεθεί ανά περιοχή.

Στην περιοχή της Κωνσταντινούπολης, έχουν διατεθεί 4.265.326 εμβόλια.

Στην περιοχή της Σμύρνης, 1.765.089 εμβόλια.

Στην περιοχή της Άγκυρας, 2.089.206 εμβόλια.

Στην περιοχή της Σαμψούντας, 520.797 εμβόλια.

Στην περιοχή της Τραπεζούντας, 326.227 εμβόλια.

Και ο κατάλογος συνεχίζεται…

Στην περιοχή των Αδάνων, η οποία είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτήν της Κωνσταντινούπολης, έχουν διατεθεί 619.180 εμβόλια.

Αυτό όμως που παρατηρείται είναι ότι με περισσότερα εμβόλια έχουν διατεθεί σε περιοχές όπου επικρατεί είτε το ελληνικό στοιχείο. Αυτό είναι κάτι που από μόνο του κινεί υποψίες. Εάν κάποιος σπεύσει να πει ότι αυτό συμβαίνει γιατί είναι τουριστικές περιοχές, ο χάρτης θα τον διαψεύσει άμεσα, καθώς στο Κανάκαλε που είναι επίσης τουριστικό μέρος, έχουν διατεθεί μόλις 286.086 εμβόλια. Ενώ στην Ανδριανούπολη η οποία συνορεύει με την Ελλάδα και που αποτελεί δημοφιλή προορισμό για αρκετούς Έλληνες, μόλις 216.804 εμβόλια.

Ανακεφαλαιώνοντας, έχουμε την Τουρκία με 83.614.362 πληθυσμό να παραλαμβάνει 25.800.314, τη στιγμή που η Ελλάδα με πληθυσμό 10.718.565 έχει κάνει πρόβλεψη για 24.090.000.

Επίσης, ο κύριος όγκος των εμβολίων στη γείτονα χώρα έχει πάει σε περιοχές όπου επικρατεί το ελληνικό στοιχείο, ενώ η Ελλάδα μεταφέρει τον κύριο όγκο των εμβολίων στα νησιά, δίνοντας αυξημένη προτεραιότητα σε νησιά της «άγονης γραμμής» τα οποία συνορεύουν με την Τουρκία, όπως αναφέρουμε σε προηγούμενη δημοσίευση.

Ο καθ’ ένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του…

Έρευνα: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

 

kanenazori.com 

 

17 σχόλια:

  1. Καλά όσα και να γράφουν όσα και να ειπωθούν εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι όσοι πήραν το μήνυμα για το τι παίζει με την ψευδοπανδημια και τον κασιδιαρη ιό, το πηραν οι υπόλοιποι θα κανουν το εμβόλιακι τους, θα βάλουν την μασκουλα τους και θα συνεχίσουν την ζωούλα τους μέσα στο ματριξ όπως και πριν, μέχρι το κεντρικό σύστημα να τους βγάλει οφ,
    Και παρόλο που από την αρχή τον γνώριζα δεν ήθελα όμως να το συνειδητοποίησω το κατάλαβα όμως στο πρωινό μου τρέξιμο από ένα παππού που μόλις τον είδα ταλαιπωρημενο πάνω στο ποδήλατο με την μάσκα και 30 βαθμούς Κελσίου στο κεφάλι του είπα για την υγεία του και μόνο να αφαιρέσει την μάσκα μην πάθει τίποτα και η απάντηση του μόλις τον είπα παππού βγάλε την μάσκα θα πάθεις τίποτα ήταν παππού να πεις τον πατέρα σου... Ψύχραιμα του απάντησα πως ο πατέρας μου έχει πεθάνει και μου απαντάει έχω κάνει και τα δύο εμβόλια οκ ο Θεός να σε φυλάει του είπα και συνέχισα το τρέξιμο.... Τι να πω δεν υπάρχει σωτηρία εδώ επίγεια τουλάχιστον για αυτούς τους ανθρώπους είναι παραδωμενοι ζωντανοί νεκροί και χωρίς εμβόλιο και τέλος θα κάνω αναφορά και στα λεγόμενα ενος γέροντος του Αγίου όρους που είπε προ ημερών σε συγγενή μου τηλεφωνικά,και είπε ο καθένας ας κάνει ότι νομίζει....εξάλλου αυτήν είναι η ελευθερία που σου έχει δώσει ο ίδιος ο Θεός να επιλέξεις......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aυτά δεν είναι εμβόλια.
      Τεστ ευφυίας είναι.

      Προχωρημένα κόλπα ευγονικής.

      μνκ

      Διαγραφή
    2. Το ευ με δυσ
      Astillais

      Διαγραφή
    3. Υποθέτω ότι κάνεις χιούμορ Αστιλλαΐς,
      γιατί το σωστό είναι "ευγονική", και το ευ καθόλου δεν εξωραΐζει τους σαδιστικούς πειραματισμούς των ναζίδων και του Τζούλιαν Χάξλεϋ πάνω σε ανθρώπους.

      Διαγραφή
    4. Χιούμορ;
      Ουδόλως
      Τα αποτελέσματα της ευ-γονικής είναι ή πρέπει να είναι ευ
      Οι σαδιστικοί πειραματισμοί είναι δυνατόν να έχουν ευ αποτελέσματα;
      Όχι , βεβαίως
      Άρα; Που κάνω λάθος;
      Ό,τι θέλουν να εξωραΐσουν του δίνουν αρχικά εύ-ηχο ονοματάκι.
      Παραδείγματα ; Άπειρα
      Παιδόφιλοι και εννοούν παιδοβιαστές
      Ζωόφιλοι και εννοούν κτηνοβάτες
      Ειρηνικός ωκεανός τίγκα στις θαλασσοταραχές
      Επιχείρηση ελευθερία ΑΑΑΑΑΑΝ βαξινιαστούμε όλοι
      Νομίζεις ακόμη πως κάνω χιούμορ;
      Astillais

      Διαγραφή
    5. Unexpected Opponent20 Μαΐου, 2021 00:22

      Oρθοτερα : Π-υρηνικός Eιρηνικος ωκεανός .

      Διαγραφή
    6. Π-υρηνικός; Δεν τόχα σκεφτή.
      Έχω άδικο που λέω ΑΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ;
      Astillais

      Διαγραφή
  2. Για δείτε:
    https://www.youtube.com/watch?v=IPpvpb8HKaM
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε το τί γέλιο έριξα λέμε σήμερα.. κι ειδικά στο βίντεο που κάνει τη γριά... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ... Το γουστάρω πολύ το Μαράκι!

      Διαγραφή
  3. ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο ΣΚΑΤΟ ΠΑΠΑΣ ,Η ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΓΕΡΟΝΤΙΚΗ ΑΝΟΙΑ ,ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΜΕ ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΟ ΟΙΔΗΜΑ.
    ΑΝΟΙΑ ΕΙΧΕ , ΌΧΙ ΘΡΟΜΒΩΣΕΙΣ.
    ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.
    Ο ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΜΠΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΣΑ ,ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΗ ΚΑΝΗ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.
    Ο ΤΡΑΓΟ ΠΑΠΑΣ ;
    Ο ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΠΑΣ ΤΟΥ ΣΑΒΑΩΘ ;
    ΜΗΤΡΟ ΜΗΝΑΡΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ -Ν.ΙΩΝΙΑΣ.
    Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΜΑΣΟΝΟΣ...ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ...
    ΠΟΥ Η ΠΡΩΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ,ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ.
    ...
    ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΕΙ Ο ΝΑΖΙ ΣΑΒΑΩΘ .
    ΛΟΙΠΟΝ ΤΡΑΓΟ ,ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ....
    ΑΝΟΙΧΤΟΙ....
    ΤΡΑΓΟ !
    ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΗΣ.
    WE COME AFTER YOU.
    CORRECT MR FLYNN ?


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΚΑΣΕ! ΓΕΓΟΝΟΣ Ο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΔΙΟΡΙΑ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ (ΕΓΓΡΑΦΑ)

    .
    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%95%ce%a3%ce%9a%ce%91%ce%a3%ce%95-%ce%93%ce%95%ce%93%ce%9f%ce%9d%ce%9f%ce%a3-%ce%9f-%ce%a5%ce%a0%ce%9f%ce%a7%ce%a1%ce%95%ce%a9%ce%a4%ce%99%ce%9a%ce%9f%ce%a3-%ce%95%ce%9c%ce%92%ce%9f%ce%9b%ce%99/

    -----------------------------------------------------

    ΟΙ ΝΑΖΙ ΗΤΑΝ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ…..
    ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ,OTAN ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΡΕΕΕΕΕΕ.
    ΤΕΛΟΣ…
    .
    Δικηγόρος Γεωργίου απειλεί: Θα ενεργοποιηθούν οι Ποινικές
    Διατάξεις σε οσους δεν εμβολιαστούν!!!
    .
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΣΚΑΤΙΑΝΑ.....

    ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ E-ΜΒΟ ΛΙΑ MOΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ EM ΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ....UHUTV
    • May 18, 2021

    https://www.youtube.com/watch?v=vxRJrIYjj1I

    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟΥΣ Ο ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΟ-ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΣ!
      ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
    2. Εχει και αλλη ιδιοτητα χειροτερη!!!

      Διαγραφή
  5. ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ19 Μαΐου, 2021 06:57

    Καλημέρα Ταυροκωστα,έχουμε μπλέξει άσχημα και δεν βλέπω γιατρειά,όλοι από την προηγούμενοι καλοπέραση έχουν ένα εγκλεφαλο γεμάτο λίπος που τους εμποδίζει να σκεφτούν,όσο για την σκατόφατσα τον βούβαλο δικηγόρο έχει η αχλάδα πίσω την ουρά η κυρία με τον μπερέ μας έφτιαξε την ημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή