«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Λαμογιά μέχρι το μεδούλι.. σ'αυτή τη χώρα-μπανανία...

 

Δύο πολύ "τυχεροί " τ. υπουργοί οικονομικών
===============================
Είναι γείτονες στα δύο σπιτάκια που βλέπετε (κάτω) στο καλύτερο σημείο του Αιγαίου.
 

Εκτός από πρώην υπουργοί οικονομικών ,είναι πρώην στενοί συνεργάτες πρώην δεξιά χέρια του Σημίτη και αρχιτέκτονες των κρυφών swaps, της Goldman Sachs.
 

"Αγόρασαν" και οι δύο τις βίλες τους κοψοχρονιά από την ίδια χρηματιστηριακή που πρωτοστάτησε στο σκάνδαλο του χρηματιστηρίου την οποία υποτίθεται ότι έπρεπε να ελέγχουν.
 

Η χρηματιστηριακή είχε δικαστεί γιατί χρησιμοποίησε εμπιστευτική πληροφόρηση για αγορά και πώληση μετοχών έχοντας πρωτογενή γνώση.
 

Εκαναν συμβόλαια στον ίδιο συμβολαιογράφο χωρίς να δώσουν δεκάρα παρουσία του. Η έκταση ήταν δασική και αποχαρακτηρίστηκε λίγο πριν την "αγοράσουν " οι τυχεροί !
 

Για όποιον δεν τους γνώρισε.. πάνω ο Γιάννης Στουρνάρας, κάτω ο Γιάννος Παπαντωνίου, που διώκεται για μίζες και για ψευδές πόθεν έσχες . Ο άλλος δεν διώκεται ακόμα . Υπάρχει λόγος
 

Αυτά .

 


 

πηγή 



8 σχόλια:

  1. Ο Στουρνάρας κνίτης. Ο πατέρας του επικεφαλής του ΕΑΜ σε Φθιώτιδα και Εύβοια υπό τον πατέρα του Κ.Σημίτη, Γεώργιο, διοικητή Στερεάς Ελλάδος του ΕΛΑΣ-ΕΑΜ κατοχικά ψευδώνυμα του εβραιογενούς ΚΚΕ.Μεταπολεμικώς κάτοικος Φιλοθέης. Οι χρυσές αγγλικές λίρες έπεφταν από ΄ψηλά...
    Ο Παπαντωνίου του ΚΚΕεσωτ..Εξώγαμο τέκνο της...μητέρας του! Το Παπαντωνίου πατρικό επώνυμο της μητέρας του. Εγνώρισε τον φυσικό πατέρα του σε ηλικία 18 ετών.
    Εκεί δίπλα έχει έπαυλη ο πρώην εν Ελλάδι γάλλος πρέσβυς Ντελέ, της αυτής εποχής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ;
    ΣΕ ΓΗΙΝΟ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ,
    ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ.

    10 ΖΩΕΣ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΕ ΕΛΛΗΝΑ.
    ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΤΙΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ,
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ,
    ΠΩΣ ΤΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΑ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΑΜΟΓΙΟ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΣ.

    ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ;
    ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΠΛΟΥΤΟ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ;
    H MONO H ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥΣ;
    Ε ΚΑΙ; ΤΑ ΕΧΟΥΝ, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ;
    TO EXΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ, ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΕΣ.

    ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ ΕΣΥ Η ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ. ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΣΤΗΣ.

    ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΣΥ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΒΛΑΨΕΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ, ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΣΟΥ, Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΚΛΕΨΕΣ ΜΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΠΩΣ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΟ 1% ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 13.500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 99% ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.

    ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΑΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ ΜΕΣΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ, ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΒΙΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ 2ο ΟΡΟΦΟ, ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ 6ο ΟΡΟΦΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ 12ο ΟΡΟΦΟ.

    https://youtu.be/x1yRIlfQLqU

    Μήνυμα για τις Επόμενες 72 Ώρες - Αναβάθμιση DNA - Ηλιακές Εκλάμψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΩΣΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΗΛΙΑ ΜΟΥ!!!
      ΔΩΣΕ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΝΟ..!

      Διαγραφή
  3. Ξερης να κλεψης ...ΝΑΙ Ξερης να κρυφτης ΕΕΕΕΜ .... ΑΑΑΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία θέα, θα πάμε...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σταχτη να γινουν τους ευχομαι οι βιλες τους
    δυο μετρα μονο για να κοπρισουν την γη

    ΑπάντησηΔιαγραφή