«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 15 Μαΐου 2021

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.. Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ


 

Τη δική του απάντηση στις επιθέσεις που εξαπέλυσε εναντίον του Ισραήλ o Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έδωσε

ο Γιάιρ Νετανιάχου,ο γιος του Ισραηλινού πρωθυπουργού.

Πιο συγκεκριμένα με μία ανάρτηση στα social media παρέδωσε όπως ο ίδιος είπε «μαθήματα ιστορίας».

«Σε όλα τα τουρκικά bots που με ακολουθούν εδώ –ένα γρήγορο μάθημα ιστορίας. Δεν είστε ντόπιοι στην Ανατολία, ήρθατε από την Κεντρική Ασία και διαπράξατε γενοκτονία εις βάρος του τοπικού ελληνικού χριστιανικού πληθυσμού. Η Ιστανμπούλ είναι στην πραγματικότητα η Κωνσταντινούπολη και την καταλάβατε παράνομα.»

«Διαπράξατε επίσης γενοκτονία εις βάρος των Αρμενίων,κατέχετε τώρα παράνομα τη βόρεια Κύπρο, τη βόρεια Συρία και το Κουρδιστάν.

«Η χώρα σας κυβερνάται από έναν δικτάτορα, ο οποίος θέλει να ανακαταλάβει και να καταπιέσει τον αραβικό κόσμο όπως επί των ημερών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας», τόνισε χαρακτηριστικά ο γιος του πρωθυπουργού του Ισραήλ.

 


  

Λίγο αργότερα ο Γιαϊρ επανήλθε με νέα ανάρτηση. Αυτή τη φορά τη συνόδευε από γράφημα για την ανάπτυξη του Ισλάμ στην Τουρκία από τον 13ο μ.Χ. αι. μέχρι το 2010, στην οποία ανέφερε πως «η Τουρκία ιδρύθηκε επί μιας γενοκτονίας Ελλήνων χριστιανών».

 


 

Σχόλιο του ιστολογίου sinomosiologos:

Βεβαια δεν παυει να το κανει και για προπαγανδιστικους λογους, αλλά σημασια εχει οτι τα λεει και οι δηλωσεις αυτες παιζουν Παγκοσμια.

Τωρα απομενει να βγει ο εκπροσωπος τυπου της δικης μας κυβερνησης και να δηλωσει πως η Ελληνικη κυβερνηση δεν ασπαζεται αυτες τις δηλωσεις και πως η Ελλαδα ειναι σταθερος πολος ασφαλειας και δεν διεκδικει τιποτα απο κανεναν....!!

ΠΗΓΗ

 

sinomosiologos.blogspot.com 

 

12 σχόλια:

  1. Είχε πει κάποιος ΙΕΡΕΑΣ :"ΟΙ ΕΒΡΑΊΟΙ ΘΑ ΕΡΕΘΙΣΟΥΝ ΤΟΥ ΤΟΎΡΚΟΥΣ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ ΘΑ ΧΤΥΠΉΣΟΥΝ ΕΜΑΣ" ....
    ΕΊΔΩΜΕΝ......

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Iωσηφ Βατοπεδινός
      Ναι, όντως αυτό το είδα και εγώ σε άρθρο του hellenicsunrise.blogspot,πιστεύω ότι θα τους αιρεθισουν

      Διαγραφή
    2. Unexpected Opponent17 Μαΐου, 2021 00:45

      Σωστή γραφή : ερεθισουν . O Dr. Yermac έγραφε σε βιβλία του ότι για τον φ ο ν ο του Aγιου Koσμα του Iσαποστολου το Iουδαικο Iερατειο της εποχής εκείνης πλήρωσε A φ θ ο ν ο X ρ υ σ α φ ι .

      Διαγραφή
  2. Ο υιός νεντανιαχου στέλνει έντεχνα την Τουρκία κατά της Ελλάδας θα έπρεπε να είναι ο τίτλος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H πρώτη εξ όψεως παρατήρηση του υιού Νετανυάχου καταγράφει μη σημιτικά χαρακτηριστικά. Λευκός με πράσινους οφθαλμούς. Λευκότατος και ο ραβίνος σε κατωτέρω ανάρτηση.
    Το πραγματικό επώνυμο των Νετανυάχου είναι Μιλαϊκόφσκυ. Οι συγγενείς τους στις ΗΠΑ εξακολουθούν να φέρουν αυτό επώνυμο. Ο παππούς του, Τσβί, ήταν καθηγητής ιουδαϊκής (!)ιστορίας στις ΗΠΑ, όπου ο πατέρας του επεράτωσε την μαθητική του περίοδο.
    Επισημαίνει αληθή ιστορικά γεγονότα και σημερινές καταστάσεις. Τουρκοκρατούμενο Κουρδιστάν,Β.Κύπρος, προσθέτουμε η μισή Αρμενία. Η Ανατολική Θράκη τίνος είναι; Η Ίμβρος, Τένεδος;
    Είχαμε ασφαλώς εισβολή ολιγαρίθμων τουρκομογγολικών φύλων στην ελληνική Μικρά Ασία, τα οποία επέβαλον την μωαμεθανική θρησκεία και την γλώσσα τους.
    Ο Ερντογάν ή ο Ακάρ είναι λευκοί ή μογγόλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί που ίδρυσαν το Ισραήλ δεν είναι σημίτες, αλλά Χάζαροι, τουρκογενής φυλή, απώτατης μογγολικής καταγωγής. Μισούν βαθειά τους Ρώσσους και τους Ρωμιούς, για την κατάλυση του Χαζαρικού χαγανάτου τον 11ο αιώνα, μετά την οποία διασκορπίστηκαν στην Ευρώπη.

      Κατά τα πρώτα χρόνια της ύπαρξης του Ισραήλ, έκαναν τρομερά ιατρικά πειράματα στα παιδιά των ντόπιων ιστορικών εβραίων (=σημίτες, συγγενική ράτσα με τους Αραβες) κι άφησαν μια γενιά με βαρειές αναπηρίες. Έτσι οι γενετικά γνήσιοι Εβραίοι δεν μπόρεσαν, ακόμα και μέχρι σήμερα, να ορθοποδήσουν οικομικά και αποτελούν το προλεταριάτο, ενώ οι Χάζαροι κυβερνούν το κράτος και την οικονομία.


      μνκ



      Διαγραφή
  4. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ15 Μαΐου, 2021 21:55

    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ; ΓΑΜΨΟΜΥΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΟ ΜΥΤΗΔΕΣ ;
    ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟ ΚΙΜΜΕΡΙΟΙ ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ .
    ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΟΙ ΠΟΙΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ;;;;;;;;;
    ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ....ΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είναι του γούστου τους ο Έρντο. Τον χρησιμοποιούν τώρα για να ξεκληρίσουν τελειωτικά τους Παλαιστήνιους και να γκρεμίσουν τα Τζαμιά του Βράχου (αχ! κατά λάθος!!). Μετά θα τον φάνε λάχανο τα αδέρφια τους, οι ντονμέδες κεμαλικοί, οι οποίοι, ύστερα, θα "τιμωρήσουν" τους παλιο-έλληνες για τις κακές (ισραηλινές) παρέες τους.

    Στην πραγματικότητα, αυτό που κάνει είναι να μας στοχοποιεί, δια τα περαιτέρω. Τα προσχεδιασμένα περαιτέρω.


    ---------------------


    Αφού ξέρει τόσο καλή ιστορία αυτός ο νεαρός, δεν μας λέει και ποιοί σχεδίασαν την εισβολή του Αττίλα; (μαζί με τους εγγλέζους). Ποιανών τα γεωπολιτικά συμφέροντα εξυπηρετήθηκαν; (εκτός απ' των εγγλέζων). Ποιοι έβαλαν τον Ιωαννίδη να υποκινήσει το πραξικόπημα στην Κύπρο, ώστε να δωθεί η δικαιολογία για την εισβολή της Τουρκίας; Ποιοι έχουν λυσσάξει να αγοράζουν τεράστιες εκτάσεις στα κατεχόμενα και να στήνουν εκεί ιδρύματα και γιορτές για την αρχαία τους(!!!) "κυπριακή πατρίδα";;;


    ------------


    Ο εβραίος κι ο διάβολος φίλοι δεν πιάνονται.
    Πάντα κάτι -κακό για σένα- σχεδιάζουν πίσω απ' την πλάτη σου.



    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι εβραιοι έχουν αγοράσει την μιση Ελλάδα.
      και οι δήθεν ελληνοεβραιοι έχουν απο χρόνους της άλλη μιση.

      Διαγραφή
  6. Καλυτερα να μην ελεγε τιποτα.τα αισχη που γινονται με τους παλαιστινιους ξεπερνουν και τους τουρκους και τον χιτλερ ακομη.στημενα ειναι ολα.στο ιδιο τραπεζι τρωνε και πινουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν βλέπω νεαρό Εβραίο να γίνεται γνωστός, δημοφιλής, συμπαθής, δίκαιος, ξεχωριστός το μυαλό μου κάνει άσχημα σενάρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Unexpected Opponent17 Μαΐου, 2021 00:40

    Ξέχασε να μας πει τ ι έγινε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης Sambra και Satila στη Bηρυτο και ο χ ι μ ο ν ο σ'αυτά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή