«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 16 Μαΐου 2021

«Σύνδρομο της Αβάνας»..... Οι Αντιδυνάμεις αντεπιτίθενται...


Πλέον των 130 Αμερικανών κατασκόπων, διπλωματών, στρατιωτικών καθώς και άλλο προσωπικό έχει πλήξει μυστηριώδες φαινόμενο, που προκαλεί εγκεφαλικά τραύματα, σύμφωνα με κυβερνητικούς αξιωματούχους. Ο αριθμός κρουσμάτων έχει θορυβήσει την κυβέρνηση Μπάιντεν. Οι αρχικές ανακοινώσεις για το φαινόμενο αφορούσαν διπλωματικές αποστολές σε Κίνα και Κούβα, ενώ τα θύματα υπολογίζονταν στα 60. Ο νέος αριθμός των 130 και πλέον θυμάτων συμπεριλαμβάνει και πράκτορες της CIA σε Ευρώπη και Ασία.

Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε πριν από περίπου δύο εβδομάδες, με τα θύματα να έχουν παραπεμφθεί στα εξωτερικά ιατρεία του στρατιωτικού νοσοκομείου Ουόλτερ Ριντ της Ουάσιγκτον. Η κυβέρνηση αποφεύγει να χαρακτηρίσει τα περιστατικά αυτά «επιθέσεις», παρότι ειδικοί εκτιμούν ότι τα συμπτώματα των παθόντων, που αναφέρουν ζαλάδα και ναυτία, παραπέμπουν σε προηγμένο οπλικό σύστημα μαγνητικών κυμάτων.

Πολλά θύματα, που υπέστησαν μακροπρόθεσμες εγκεφαλικές βλάβες, ανέφεραν ηχητικές παραισθήσεις και απότομη μεταβολή της θερμοκρασίας του σώματός τους, προτού αισθανθούν συμπτώματα ζάλης, πονοκεφάλου και ναυτίας. Το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας διέταξε τη διενέργεια έρευνας, προσπαθώντας ταυτόχρονα να μην προκαλέσει πανικό στις δεκάδες χιλιάδες Αμερικανούς που υπηρετούν σε διπλωματικές, στρατιωτικές και μη κυβερνητικές υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο. Από τη μεριά της, η CIA δημιούργησε ομάδα εργασίας για τη συλλογή πληροφοριών για το ύποπτο φαινόμενο.

Σε έκθεσή της τον Δεκέμβριο, η Εθνική Ακαδημία Επιστημών των ΗΠΑ εξέφρασε τη θεωρία ότι πίσω από τα περιστατικά αυτά κρύβεται όπλο μικροκυμάτων, ικανό να πλήττει τις εγκεφαλικές λειτουργίες των στόχων του. Ορισμένα από τα θύματα αναφέρουν χρόνια και ενδεχομένως ανίατα προβλήματα στον εγκέφαλο και στην ψυχική υγεία.

Η μεγάλη πλειονότητα των επιθέσεων πραγματοποιήθηκε στο εξωτερικό, αν και κάποιες από αυτές σημειώθηκαν στο εσωτερικό των ΗΠΑ. Το 2020, αξιωματούχος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας αισθάνθηκε τα συμπτώματα αυτά περπατώντας στον νότιο περίβολο του Λευκού Οίκου, ενώ το 2019, γυναίκα ανέφερε τέτοια συμπτώματα ενώ έβγαζε βόλτα τον σκύλο της σε προάστιο της Ουάσιγκτον.

Κατά τη διάρκεια της θητείας Τραμπ, αξιωματούχοι της CIA, που κατέγραψαν το φαινόμενο, το ονόμασαν Σύνδρομο της Αβάνας, καθώς πρώτοι επλήγησαν από αυτό Αμερικανοί αξιωματούχοι που επισκέπτονταν την Κούβα για εμπορικές συνομιλίες. Η CIA, όμως, απέρριψε το ενδεχόμενο πίσω από το όπλο αυτό να βρίσκονται ξένες δυνάμεις, όπως η Ρωσία, καθώς κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε μόνο προβλήματα στο Κρεμλίνο.

 

warnews247

 

5 σχόλια:

  1. Να προέρχεται από κίνα; Μπα εεε;
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eγω νομίζω ότι προέρχεται από δικούς μας.
      Γιατί όλοι αυτοί οι πράκτορες και κατάσκοποι που πήγαν εις τόπον χλοερόν, ήταν λαμόγια καθάρματα της καμπαλο-σιωνιστικής CIA.
      Γι αυτό έβαλα κι αυτό τον τίτλο. Τους δικούς μας έτσι δεν τους έχει ονομάσει ο Μποτίλιας; Αντιδυνάμεις!

      Διαγραφή
    2. Ω ρε μπέρδεμα.
      Και κάτι φαινομενικά άσχετο
      Σε πόσο βάθος νομίζεις πως είναι ο EastMed;
      Σε 3 χιλιόμετρα
      Και οι σεισμοί στην Ελλάδα τι εστιακό βάθος έχουν κατά μέσο όρο;
      5 χιλιόμετρα
      Σύμπτωση;
      Astillais

      Διαγραφή
  2. Ο Δρ Fauci ετοιμάζεται να την “κοπανησει” από τη χώρα ..

    And a 2nd Day 25 of 30 livestreams: Dr. Fauci Prepping to Flee Country
    https://www.youtube.com/watch?v=Ltv0wrF2UfA
    .
    https://realrawnews.com/2021/05/dr-fauci-prepping-to-flee-country/
    .
    Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο στρατός των ΗΠΑ εξέφρασαν ανησυχία για τις πρόσφατες εξαγορές ακινήτων του Δρ Anthony Fauci στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Αργεντινή και τον Παναμά, αυξάνοντας τις ανησυχίες ότι ο γιατρός του Deep State ενδέχεται να εγκαταλείψει τη χώρα πριν εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για εγκλήματα διαπράχθηκε εναντίον της Αμερικής και του λαού της.

    Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η Fauci, σίγουρα όχι φτωχός, έχει συγκεντρώσει τουλάχιστον 9.000.000 δολάρια από τις πωλήσεις εμβολιασμού Covid-19 και ένα σημαντικό μέρος αυτού του παράνομα κερδισμένου εισοδήματος προοριζόταν για την αγορά ακινήτων στο εξωτερικό.
    Και οι τρεις αγοράστηκαν στο όνομα της συζύγου του – Christine Grady – μέσω του
    Sotheby’s International Realty Agency,
    το οποίο μεσιτώνει διηπειρωτικές προσφορές για τους πλούσιους και ισχυρούς. Περιέργως, και τα τρία αγροτεμάχια αγοράστηκαν το πρώτο τρίμηνο του 2021, αφού άρχισαν να κυκλοφορούν νέα για το κατηγορητήριο του μεταξύ εναλλακτικών ειδησεογραφικών καταστημάτων.

    ——————
    Sotheby’s International Realty Agency
    EXOYME ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ…..
    .
    https://sothebysrealty.gr/
    .
    https://sothebysrealty.gr/properties/ivy/


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Sothebys ειναι μαγαζι γωνια, απο τα πιο ακριβα και με αλλες δραστηριοτητες!!!

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.