«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Δρ Κάρυ Μαντέι : « Θα φτιάχνετε μέσα στο σώμα σας έναν εν μέρει συνθετικό ιό που δημιουργήθηκε στο εργαστήριο, άγνωστο για πόσο. Προειδοποιώ. Αν η συνθετική πατέντα εισέλθει μονίμως στο γονιδίωμά σου, τότε δια νόμου εσύ ο ίδιος γίνεσαι ιδιοκτησία του κατόχου της συνθετικής πατέντας! » _ Βίντεο - Μετάφραση

Απόσπασμα συνέντευξης στο The New American



Θα φτιάχνετε μέσα στο σώμα σας έναν εν μέρει συνθετικό ιό που δημιουργήθηκε στο εργαστήριο, άγνωστο για πόσο.

Αυτό είναι εντελώς πειραματικό για το ανθρώπινο γένος. Να γνωρίζετε ότι δεν το έχουμε ξαναδεί ποτέ πριν στην ανθρωπότητα και ότι όλοι όσοι δεχτούν αυτού του είδους την ένεση στην πραγματικότητα συμφωνούν να συμμετέχουν στην διαδικασία ενός πειράματος. Είστε κυριολεκτικά το ινδικό χοιρίδιο και το ποντίκι του εργαστηρίου. Θα προσμετρηθείτε σε όλα τα πειράματα. Το πρώτο που θα ολοκληρωθεί θα είναι στο τέλος του 2022. Άλλη μια φορά λοιπόν, πρόκειται περί ενός πειράματος. Δεν ξέρουμε πραγματικά τι θα σας συμβεί μέχρι να περάσουν χρόνια.

Κάνουν ένα τόσο διαφορετικό εμβόλιο διότι δεν ταυτοποίησαν ποτέ ή δεν έχουν καταγράψει ολόκληρο τον ιό. Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και πέντε άλλες χώρες τουλάχιστον δεν τον έχουν καταγράψει και εάν δεν έχει καταχωρηθεί ολόκληρος ο οργανισμός δεν μπορούν να τον βάλλουν σε ένα εμβόλιο και εν συνεχεία να σου τον περάσουν με ένεση. Είχαν μόνο κομμάτια του γενετικού υλικού που βρήκαν, γι’ αυτό έπρεπε να το κάνουν με διαφορετικό τρόπο.

Πήραν λοιπόν κομμάτια γενετικού υλικού που βρήκαν σε κάποιο πνευμονικό υγρό μερικών ασθενών που είχαν κόβιντ 19. Υπέθεσαν ότι αυτό το γενετικό υλικό έκανε τους ανθρώπους να αρρωσταίνουν. Υπάρχουν μερικά κενά στο γενετικό υλικό, έτσι χρησιμοποίησαν ένα πρόγραμμα υπολογιστή και η τεχνητή νοημοσύνη συμπλήρωσε τα κενά που λείπουν.

Τώρα λοιπόν έχουμε κάτι που ονομάζεται ανασυνδυασμένο (recombinant). Είναι ένας ανασυνδυασμένος κώδικας. Έχουμε λοιπόν κάτι από τη φύση, έχουμε κάτι από ένα πρόγραμμα υπολογιστή και έτσι έφτιαξαν τον κώδικα. Μετά έβαλαν έναν κώδικα μέσα σε μια νανοτεχνολογία, ένα περίβλημα νανο λιπιδικού σωματιδίου και το βάζουν μέσα στο διάλυμα. Και αυτό είναι το υλικό που εγχύουν στον άνθρωπο.

Και η ιδέα είναι ότι αυτός ο κώδικας ή αυτό το περίβλημα που είναι νανοτεχνολογία, θα ξεγελάσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα και θα ξεγελάσει το κύτταρό σας να τον δεχτεί, και τότε θα παράγετε εσείς αυτόν τον κώδικα μέσα στο σώμα σας. Θα φτιάχνετε κυριολεκτικά μέσα στο σώμα σας αυτόν τον ιό που έχει δημιουργηθεί στο εργαστήριο. Αυτό το πράγμα δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στην ιστορία της ανθρωπότητας και όπως μπορείτε να φανταστείτε δεν υπάρχει αρχή ή τέλος. Δεν γνωρίζουμε για πόσο καιρό θα φτιάχνετε αυτά τα κομμάτια αυτού του γενετικού υλικού μέσα στο σώμα σας.

Έχουμε από τώρα κάποιες ιδέες για το τι μπορεί να σας συμβεί αλλά είναι απίστευτο ότι πειραματιζόμαστε πάνω σε ανθρώπους, διότι, επαναλαμβάνω, έχουμε κάτι συνθετικό μέσα στο ανθρώπινο σώμα, κάτι που δεν είναι από τη φύση. Επίσης, μέρος αυτού του γενετικού κώδικα που θα παράγει το σώμα σας είναι ανάλογο με πολλά πράγματα που ήδη βρίσκονται από τη φύση μέσα στο σώμα σας.

Επιτρέψτε μου λοιπόν να σας δώσω ένα παράδειγμα.

ΣΤΕΙΡΟΤΗΤΑ

Υπάρχει μια πρωτεΐνη που ονομάζεται συγκυτίνη (syncytin) που συμβαίνει να βρίσκεται στον πλακούντα μιας γυναίκας και επίσης στο σπέρμα του άρρενος. Λοιπόν, η πρωτεΐνη αυτή συμβαίνει να είναι μέρος του κώδικα που εισάγεται δια της ενέσεως μέσα στους ανθρώπους, και το σώμα σας θα μάθει να επιτίθεται σε ό,τι υπάρχει σε αυτόν τον κώδικα. Αυτό σημαίνει ότι το σώμα σας μπορεί να μάθει να επιτίθεται στον εαυτό του όταν εσείς μείνετε έγκυος και όταν αρχίσει να δημιουργείται ο πλακούντας. Θα μπορούσε να επιτεθεί σε αυτόν ή θα μπορούσε να επιτεθεί στο σπέρμα σας. Είναι πραγματικά τρομακτικό αυτό διότι θα μπορούσε να καταστήσει την στειρότητα ένα τεράστιο ζήτημα.

ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Επίσης μέρος του Α χρωμοσώματός μας -πολύ σημαντικό, υπεύθυνο για την γονιμότητα και τη νοημοσύνη– συμβαίνει να είναι ανάλογο με ένα μέρος της πρωτεΐνης που φτιάχνουμε τον κώδικα σε αυτήν την ένεση, στο εμβόλιο. Αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά το χρωμόσωμα Α στο ανθρώπινο σώμα. Και πάλι την γονιμότητα, και τη νοημοσύνη. Αυτό είναι πραγματικά ανησυχητικό.

HIV1 – AIDS

Ένα ακόμη σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι βρήκαμε μέσα στον κώδικα 18 υπομονάδες του HIV1. Αυτό σημαίνει ότι το σώμα σας θα παράγει και 18 υπομονάδες του HIV1. Oι κατασκευαστές τώρα λένε, μην ανησυχείτε, δεν θα προκαλέσει HIV. … Δεν το γνωρίζουν αυτό. Το πείραμα δεν έχει ολοκληρωθεί. Μόνο ο χρόνος θα δείξει εάν οι άνθρωποι αναπτύξουν HIV ή/και AIDS. Αυτό είναι τρομακτικό.

Πρέπει να εμποδίσουμε αυτό το είδος του πειραματισμού στην ανθρωπότητα διότι διακυβεύονται πάρα πολλά.

 


 

Προειδοποιώ. Αν η συνθετική πατέντα εισέλθει μονίμως στο γονιδίωμά σου, τότε δια νόμου εσύ ο ίδιος γίνεσαι ιδιοκτησία του κατόχου της συνθετικής πατέντας.

Θέλω όλοι να γνωρίζουν ότι το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάνθηκε υπέρ των γενετιστών, των ανθρώπων που χειραγωγούν τα γονίδιά μας. Αποφάσισαν ότι εάν υπάρχει οτιδήποτε συνθετικό -όχι από τη φύση- μέσα στο γονιδίωμά μας, τότε μέρος από εσένα ή ολόκληρος εσύ ανήκεις στον κάτοχο της πατέντας αυτού του συνθετικού υλικού.

Δηλαδή ένας άνθρωπος μπορεί να ανήκει κυριολεκτικά στο Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, στο Υπουργείο Άμυνας, σε μια άλλη εταιρεία, όπως ένα κοπάδι βοοειδών, ένας σκλάβος, μία ιδιοκτησία.

Γι’ αυτόν τον λόγο εγώ και οι συνάδελφοί μου προειδοποιούμε τους ανθρώπους ότι αυτές οι ενέσεις που τροποποιούν το γονιδίωμα έχουν την δυνατότητα να εισέλθουν μονίμως στο εσωτερικό του. Υπάρχουν τρόποι που μπορεί να γίνει αυτό. Και έχουμε επιστημονικά άρθρα και έρευνες να αποδείξουμε ότι αυτό μπορεί να συμβεί. Συνεπώς, εάν το γονιδίωμα δεχθεί τον συνθετικό κώδικα που σας είπα στην αρχή, τότε δια νόμου και μέσα σε μια νύχτα θα μπορούσατε να γίνετε η ιδιοκτησία κάποιου. Αυτή είναι η προειδοποίησή μου.

Δημοσιογράφος: Φίλοι εάν νομίζετε ότι αυτό είναι επιστημονική φαντασία διαβάστε το άρθρο του Μπιλ Γκέιτς, το 2018, στο Περιοδικό Foreign Affairs, το παπαγαλάκι του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων. Έχει τον τίτλο Gene editing for good [Μόνιμη τροποποίηση γονιδίων]. Και καυχιέται για το πως θέλουν να αλλάξουν τα γονίδιά σας. Και φυσικά είναι για το καλό σας, και αν δεν μπορείτε να εμπιστευθείτε τον Μπιλ Γκέιτς τότε ποιον μπορείτε;
Ζούμε σε έναν παλαβό κόσμο και είναι πιο παλαβός απ’ ότι μπορείτε να διανοηθείτε.


Μετάφραση ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Πηγή The New American

 

tasthyras.wordpress.com 


18 σχόλια:

  1. O SARS V2 [COVID-19] ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΟΝΟΤΥΠΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΙΟΣ...ΑΛΛΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΤΕ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟΣ...Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΔΩΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ...ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΜΕΙΩΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19 ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΙΟΣ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΩΘΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ...ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ENAΣ ΙΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ...


    ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΚΙ ΕΔΩ... ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΛΙΚ ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ...


    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/03/blog-post_14.html

    ΓΙΑΤΙ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΥΤΗΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ [ ΕΤΑΙΡΙΕΣ...ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ...ΓΙΑΤΡΟΙ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ] ΟΤΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ...ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΝΜΑΤΙΚΑ ΔΗΘΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΚΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ...ΚΑΙ Η ΠΙΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΧΟΡΤΑΤΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...

    ΥΓ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΒΙΑΣΥΝΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΥΨΙΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΗΤΤΑ ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ...ΑΝ ΟΧΙ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΜΗΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΥΛΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΝΩΠΑ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΩΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗ...ΑΥΤΑ...


    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mεταφέρω εδώ τα σχόλια που ανέφερες Γιάννη:

      ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΑΚΡΙΔΕΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ [ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9.11 ] ΣΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΙΛΗΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΠΟΝΗΡΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ ...ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΒΑΔΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΥΩΝ [ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ] ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ...

      ΥΓ.-1 ΑΠΟΛΛΥΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΟΝ Η ΑΠΩΛΕΙΑ [ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ...ΕΞΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΚΕΦ.9.11 ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΥΩΝ ]...ΕΝΩ Η ΛΕΞΗ ΑΒΥΣΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΘΟΣ [ = ΒΥΣΣΟΣ ] ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΦΑ [Α] ΤΟ ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ...

      ΥΓ.-2 ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΑΚΡΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΞΟΝΤΩΝΟΝΤΑΙ ΟΥΕ ΜΕ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕΣΟ ΥΓΙΕΙΝΗΣ [ ΓΝΩΜΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΥΛΙΚΑ ]...ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΤΟΣΟ ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ...Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΥΓΗ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ [ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΟΣ ]...ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΗ - ΠΕΡΙΕΡΓΗ- ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΙΟΥ...

      ΥΓ.-3 ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΙΟΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ...ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΝΟΣΟΥΝ [ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ]...ΓΝΩΜΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ...ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΑΚΡΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΓΙΑΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΩΤΙ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΚΑΚΑ...
      ΥΓ.-3 ΚΩΣΤΑ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ...ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ...


      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
    2. ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΒΑΔΔΩΝ Η ΑΠΟΛΛΥΩΝ...ΕΙΝΑΙ Η ΙΝΔΟΥΙΣΤΙΚΗ ΘΕΟΤΗΤΑ -ΣΙΒΑ- [ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΟΜΟΙΩΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ CERN ]...ΓΝΩΣΤΟΣ ΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ-ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΣ...ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΣΑΦΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΞΟΥ [ ΚΑΙ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ]...ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ...ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ...ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΚΑΙ -ΩΜΟΣ-... ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ [ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ] ΚΟΣΜΟΥ...ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟΥ ΧΕΡΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΟΔΙ [ ΠΟΥ ΕΛΥΩΣΕ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ]...ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΟΝΗΡΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ [ ΑΒΥΣΣΟΥ ]...

      ΥΓ. ΕΝΩ ΦΕΡΕΙ ΣΤΕΜΜΑ [ ΚΟΡΩΝΑ ] ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ [ ΤΗΝ ΘΕΑ ΕΚΑΤΗ...ΤΗΝ ΘΕΑ ΤΟΥ ΕΡΡΕΒΟΥΣ = ΣΚΟΤΟΥΣ ...ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ = ΑΒΥΣΣΟΥ ]... ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΗΣΙΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΟΓΟΝΙΑ...ΟΤΙ Η ΘΕΑ ΕΚΑΤΗ ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΘΕΩΝ...ΜΙΑ ΘΕΑ ΕΚΑΤΗ [ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗ ] ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΑΝΑΓΛΥΦΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΠΟΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ...

      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
    3. ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ...Ο ΚΥΒΟΣ...


      ΣΕ ΔΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΑΠΕΙΟΚΟΝΙΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΒΟΣ [ ΕΞΑΓΩΝΟ ] ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ [ ΙΣΡΑΗΛ ] ΔΑΥΙΔ...ΚΥΒΟ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΥΗΜΕΝΟΥΣ Ο ΚΥΒΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ [ ΠΟΥ ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΟ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟ ΚΥΒΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ]...

      ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟ [ ΙΟΥΔΑΙΚΟ ] ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΜΕΚΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΙΕΡΟΣ ΚΥΒΟΣ ...ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΒΟ ΣΤΗΝ ΕΞΑΓΩΝΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΞΑΓΩΝΙΚΗΣ ΠΕΤΡΑΣ...

      ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ [ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ ] Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΠΥΡΑΜΙΔΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΦΑΡΔΥ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΟΚΤΩ [ 18 = 666 ] ΜΕΤΡΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΤΡΙΑ [ 11.11.11 ] ΜΕΤΡΑ..


      ΚΑΤΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ...
      4 9 2
      3 5 7 8 1 6
      ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ...ΤΟ -ΜΑΓΙΚΟ- ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ...ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΑΘΕΤΗ Η ΔΙΑΓΩΝΙΑ ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ 15 [ = 6 = W = 23 ]...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΡΟΝΟΥ...

      Ο ΚΥΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ [ ΠΑΝ ] ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ...


      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
    4. ΣΤΟΝ ΙΝΔΟΥΙΣΜΟ ΛΑΤΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΣΙΒΑ ΤΟΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΜΗΝΑ PHALGUN [ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ-MARTIO ]... 2 ΣΥΝ 3 = 23...ΤΗΝ 14 [ ΑΝΤΙΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΛΦΑ ] ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ [ ΚΑΙ THN ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ]...ΕΝΩ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΥΤΗΝ ΕΝΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΕΥΝΟΕΙ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ -ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ-...

      Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟ ΖΩΗΣ 14 ΗΜΕΡΩΝ...ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ-ΜΑΡΤΙΟ [ PHALGUM ] ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΣΕ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ...

      ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΝΔΟΥΙΣΤΕΣ Ο SHIVA ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ TON ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΠΡΟΓΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ...ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΟΤΗΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 19 M.M. [ NO COMMENT ] EΩΣ 22.00 M.M. ΤΟ ΒΡΑΔΥ...COVID-19...

      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
    5. Unexpected Opponent31 Μαΐου, 2021 01:06

      To Ανοσοποιητικο σύστημα ο ν τ ω ς είναι A v ω ρ ι μ ο στα μικρά παιδιά , γι'αυτο προσβάλλονται από παιδικές ασθένειες και ο χ ι μ ο ν ο . Σε ότι αφορά τον coronovirus , 2 16χρονες υπέκυψαν : μια στη Θήβα και μια στο θεραπευτήριο παίδων . Σε ότι αφορά τους ανθρώπους μεγάλης ηλικίας , ο ν τ ω ς το Avoσοποιητικο τους σύστημα είναι μ ε ι ω μ ε ν η ς Aποτελεσματικοτητος , α λ λ α υπάρχουν εξαιρέσεις : Oρισμενοι ηλικιωμένοι δ ε ν εμφάνισαν συμπτώματα μετά από έκθεση τους στον ιό .

      Διαγραφή
    6. ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΝΟΣΗΣΗΣ ΑΠΟ COVID-19 ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΝΕΩΝ ΜΕ COVID-19 ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ...

      ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΣΕΙ ΜΕ COVID-19 ΓIA 14 MEΡΕΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ COVID-19 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... ΟΠΩΣ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗ [ ΒΛΕΠΕ ΤΣΙΟΡΔΑΣ ] ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΩΣ COVID-19...KAI ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ...

      ΥΓ.ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ COVID-19...ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ...ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΤΑΠΟΣΙΣ [ ΜΟΝΟ ΥΓΡΑ ΤΡΟΦΗ ]...ΠΥΡΕΤΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΒΕΛΟΝΑ ΝΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΟΡΜΙ [ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ ΣΚΟΡΠΙΟΥ ΤΗΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗΣ ΑΚΡΙΔΟΣ ] ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΑΝΥΠΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ....ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΚΛΥΨΗ ΣΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΣΑΛΠΙΣΜΑ...ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ COVID-19...


      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
    7. https://www.google.com/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fwww.iellada.gr%2Fsites%2Fdefault%2Ffiles%2Fstyles%2Farticle%2Fpublic%2Ffield%2Fimage%2Fto-pempto-salpisma-tis-apokalypsis-kai-ta-ponira-pneymata-poy-vgainoyn-apo-tin-avysso.jpg%3Fitok%3DeUoPpoiz&imgrefurl=https%3A%2F%2Fwww.iellada.gr%2Fthriskeia%2Fpempto-salpisma-oi-akrides-tis-apokalypsis-kai-oi-simerines-ponires-imeres&tbnid=hRKHrWxdHdByMM&vet=12ahUKEwiCtquh7fPwAhXPyLsIHUbGD1gQMygAegQIARAz..i&docid=9_orCrqMbn0JAM&w=827&h=827&q=%CE%B4%CE%B1%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%83%20%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%83%20%CF%80%CE%B5%CE%BC%CF%80%CF%84%CE%BF%20%CF%83%CE%B1%CE%BB%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1%20%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7%CF%83&ved=2ahUKEwiCtquh7fPwAhXPyLsIHUbGD1gQMygAegQIARAz


      ΑΥΤΟ ΤΟ ΔAIMONIKO ΠΛΑΣΜΑ ΠOY ΒΓΗΚΕ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΘΕΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ [ ΑΒΥΣΣΟ ]...ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ...ΜΑΛΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ...ΣΩΜΑ ΑΚΡΙΔΑΣ...ΚΑΙ ΟΥΡΑ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙ ΣΚΟΡΠΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ COVID-19....ΕΥΤΥΧΩΣ OMΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ....

      ΓΙΑΝΝΗΣ-KOZANH

      Διαγραφή
    8. ΠΑΝΑΓΊΑ ΒΌΗΘΑ!!!!! 🙏🏻
      ✝️

      Διαγραφή
  2. ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

    Ο δρ McCullough λέει την αλήθεια. (Μέρος 16). Γιατί τόση πίεση να εμβολιαστούν όλοι.
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=vuZLeLAWqfc

    --------------
    Η συνθετική βιολογία θα αλλάξει τα πάντα!!!
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=sE2gYqI2vy8

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γνωρίζει κανείς γιατί ο εοδυ της Αμερικής προειδοποιεί για μέτρα προστασίας από ζόμπι ? Δεν είναι φάρσα... https://www.cdc.gov/cpr/zombie/index.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Unexpected Opponent31 Μαΐου, 2021 01:25

    Kωνσταντινε , μια παράκληση : να διορθωθεί πάνω πάνω η φράση εν μέρη σε : εν μέρει . Eυχαριστω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ, διορθώθηκε. Είχα κάνει αντιγραφή από την άλλη ιστοσελίδα χωρίς να το προσέξω.

      Διαγραφή
  5. Εἴδηση πού μεταδόθηκε ἀπό τήν Ἀμερική. Οἱ ἐμβολιασμένοι
    ἀνιχνεύονται μέ blue tooth!

    .
    https://kaiomenivatos.blogspot.com/2021/05/blue-tooth.html?m=1&fbclid=IwAR2mYn8eXg2koPtwR0nM8PpFxnkXTvd4wDgZUtSZ5YbJJkgdy_IvPIRgj5g

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Γάλλος νομπελίστας ιατρός Luc Montagnier: «Ο Covid-19 είναι προϊόν εργαστηρίου – Τελεία»
    17 Απριλίου 2020

    http://www.docmed.gr/o-covid-19-einai-proion-ergastirioy-teleia/

    Μάλιστα ο Γάλλος γιατρός αναφέρει ότι ο κορωνοϊός COVID-19 προήλθε από την προσπάθεια κάποιων να δημιουργήσουν εμβόλιο κατά του AIDS!
    .
    Σύμφωνα με τον Montagnier στοιχεία από το DNA του AIDS εισήχθηκαν από τους Κινέζους ερευνητές στο γονιδίωμα του κορωνοϊού προκειμένου να δημιουργήσουν ένα εμβόλιο κατά του AIDS. «Πρόκειται για έργο ενός μαθητευόμενου μάγου και όχι ενός επιστήμονα», πρόσθεσε.
    .
    Από την εποχή της βράβευσής του με το νόμπελ ιατρικής μαζί με τον ερευνητή Françoise Barré-Sinoussi, ο Luc Montagnier έχει κατηγορηθεί για ορισμένες θέσεις του. Το 2009 ανέπτυξε κάποιες θεωρίες έξω από την πεπατημένη αναφορικά με την προέλευση του AIDS και τον τρόπο μετάδοσής του, ενώ το 2017
    100 Γάλλοι ακαδημαϊκοί ζήτησαν την αποπομπή του από το «ιατρικό κολέγιο» εξαιτίας θέσεων που πήρε κατά του εμβολιασμού.

    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αυτό πολύ καλό επίσης:

      https://www.youtube.com/watch?v=U3c_1VNvyyo

      Διαγραφή
    2. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.....ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΟΣ.
      .
      ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΣΕ-ΕΜΑΘΕ, ΚΑΛΩΣ....
      ΤΕΛΟΣ.....
      ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ,ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ.....

      ΑΥΤΑ.......
      ΦΙΛΙΚΑ
      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  7. Ελληνική επιστημονική επιτυχία: Μείωσαν το ιϊκό φορτίο ασθενών covid κατά 25% | Ώρα Ελλάδος 28/5/21

    https://www.youtube.com/watch?v=Qb6ctptnAwY

    ΑπάντησηΔιαγραφή