«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 29 Μαΐου 2021

ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΜΑΤΑ, ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΣΤΟΜΑΧΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!



μετάφραση: vasoula2908

πηγή: facebook


10 σχόλια:

  1. ΓΝΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΚΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΛΙΓΟ Η ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ. ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ Ο ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΓΧΒΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΙΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 29 ΜΑΙΟΥ ΤΟΥ 1453...ΗΤΑΝ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΓΑΡΗΝΟΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΣΚΥΛΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΣΦΑΞΑΝ ΒΙΑΣΑΝ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΣΚΥΛΕΨΑΝ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ...ΑΝΟΙΞΕ Η ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΣΥΝΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ ΑΓΑΡΗΝΟΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ...

    Η ΠΟΛΗ ΕΑΛΩ...ΣΩΠΑΣΕ ΚΥΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΟΛΥΔΑΚΡΥΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΟΥΣ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ 'ΝΑΙ...ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...



    https://www.youtube.com/watch?v=b2WZsy-9FuI

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η ιστορικη διαρομη των εβραιων στην Ελλαδα - κυριως επι οθωμανικης κατακτησης - ειναι ενδεικτικη για το ποιον, (παντα υπαρχουν εξαιρεσης, οι οποιες παντα, ΕΠΕΒΑΙΒΕΩΝΟΥΝ τον κανονα) του Εβραικου ή πιο σωστα του ιουδαικου/σημιτικου στοιχειου.

    Ας παρουμε δυο τρανταχτα παραδειγματα ή αυτα που απεμειναν στην γραμμενη ιστορια της νεοτερης Ελλαδος.Σημειωση, για καθε ενα παραδειγμα αποτροπαιας πραξης απο τους ιουδαιους σε Ελληνικα εδαφη, το οποιο εχει μεινει γραμμενο στην ιστορια υπαρχουν αλλα χιλια + που δεν εχει γραφτει τιποτα για αυτα !!!

    Πρωτο παραδειγμα η Σφαγη (γενοκτονια) της Χιου,
    Δευτερο παραδειγμα η σταση των ιουδαων της Σμυρνης πριν κι μετα την δολοφονια του Πατριαρχη Γεωργιου Ὲ.

    Στην Χιο, οχι μονο ηταν ανακατεμενοι στο κερδοφορο αθλημα του σκλαβοπαζαρου οι "αδελφοι" μας ιουδαιοι, αλλα ελαβαν μερος στις φρικαλεοτητες των Αραβων(αιγυπτιων κυριως ΚΑΙ οθωμανων) στο να σφαζουν απο βρεφοι μεχρι γερους!

    Στην Συμρνη, οπου ειχε αρχισει ο λεγομενος "συνωστισμος" (κατα τα διεθνα παρταλια της ελληνοφωνης αριστερας, η οθωμανοι αποφασισαν να θανατωσουν τον Πατριαρχη διοτι παραβιασε καποιο κανονα του κορωανιου τους.

    μετα την κρεμαλα που του εστησαν σε μια απο τις πυλες της Αγιας Σοφιας, για αλλη μια φορα οι "αδελφοι" ιουδαιοι δεν απογοητευσαν κι καλιυσαν να τους δωθει το πτωμα του Πατριαρχη, το οποιο αγορασαν κι πειραν.
    Μετα το εκοψαν κομματια κι το πεταξαν στο λιμανι καλωντας τους Ελληνες να φανε κρεας απο τον σωμα του πατριαρχη της Πολης !!!

    Τωρα βλεπουμε ΓΙΑΤΙ ο Γερος του Μορια, ΕΠΡΕΠΕ να πατησει την Τριπολιτσα με τον τροπο που την καταλαβε;;

    οι "αδελφοι" μας......
    https://terrapapers.com/katastrofi-ke-sfagi-tis-chiou/

    https://www.politischios.gr/parelthon/oi-ebraioi-ste-khio-opou-einai-khiotes-ebraios-de-khorei

    http://antipliroforisi.blogspot.com/2013/03/1822.html

    υ.γ.
    μιας κι μιλαμε για ισραηλ - πρωτοβουλια δικη μου - πια λετε να ηταν η σταση αλλα κι τα εργα του ισραηλ στην εισβολη κι κατοχη της Κυπρου απο τον αττιλα 1 & 2 ;;;;;

    eksothen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οταν εισαι παπατρεχας, αστα να πανε...

      Διορθωση.
      Ο Πατριαρχης ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ὲ κι οχι Γεωργιος. sorry....

      eksothen

      Διαγραφή
  4. Εκσοθεν που να διαβασεις για τη σφαγη της Ναουσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω για το εναυσμα.

      πραγματι μου ειναι αγνωστο...οχι για πολυ ομως.

      eksothen

      Διαγραφή
    2. Πριν λιγες ωρες σε διαδικτυακη εκπομπη του γνωστου τυπου, Alex Jones, τελειωσε μια συζητηση με θεματολογια την ακολοθυθη ερωτηση:

      "εαν στην Αμερικη πρεπει να δειχνει ενδιαφερον ο Λαος της Αμερικης υπερ του Ισραηλ ή να νοιαζονται αποκλειστικα για τα συμφεροντα του Αμερικανικου Εθνους".

      Δηλαδη, America First ή Israel First;;

      η συζητηση/αντιπαραθεση εγινε μεταξυ ενος συντηρητικου Εθνικιστη, Nick Fuentes κι ενος δικηγορου με φιλο-ισραηλινη αποψη, Rob Barnes.

      ηταν μια αντιπαραθεση εφ ολης της υλης, οπου θιχτηκαν ευαισθητα σημεια για τους ιουδαιους κι το ισραηλ. Στην συνεχεια, η τηλεθεατες μπορουσαν να παρουν τηλεφωνο κι να εκφρασουν την γνωμη τους.

      Κατα την γνωμη μου...
      Μια αποκαλυπτικη, ως προς τα ταμπου περι ισραηλ κι εβραιους τα οποια θιχτηκαν αμεσα, κι απολαυστικη ως προς τις θεσεις που πηραν η συντριπτικη πλειονοτητα των σχολιαστων/τηλεθεατων.

      Αξζει κανεις να το δει......(στα αγγλικα χωρις υποτιτλους)


      LIVE: The Great Debate: Robert Barnes & Nick Fuentes To Face Off Over Middle East Crisis
      https://banned.video/watch?id=60ad7fa7a6f0314d283e7f0d

      υ,γ,
      εδω στην Ελλαδα, μηπως πρεπει να αρχισουμε αναλογες συζητησεις, να θιγουμε και εμεις αναλογα ταμπου, μηπως;;;
      Δηλαδη, Hellas First ή Israel First;;

      eksothen

      Διαγραφή
  5. Όταν ήμουν πολύ μικρή η γιαγιά μου δεν μας άφηνε, τα εγγόνια της,από τα μάτια της τη Μεγάλη Εβδομάδα. Δεν μας άφηνε να βγαίνουμε μόνα μας έξω, γιατί έλεγε πως κυκλοφορούν κρυφά οι Εβραίοι με ένα βαρέλι μεταλλικό, γεμάτο καρφιά στο εσωτερικό του, βάζουν μέσα τα παιδιά που απαγάγουν και κυλάνε το βαρέλι ώστε να ματώσουν μέχρι να μην τους μείνει καθόλου αίμα και πεθαίνουν. Έπειτα μαζεύουν το αίμα και το πίνουν στις γιορτές τους. Οι γονείς μου και οι θείοι τη μάλωναν και την κορόιδευαν, αλλά η γιαγιά ήταν μεγάλος τσαμπουκάς και έκανε το δικό της, καταπιέζοντάς μας. Ήθελα να βγω έξω αλλά πάλι φοβόμουν μη με πάρουν και με βάλουν στο βαρέλι. Τελικά, με όλα αυτά που αποκαλύπτονται μάλλον η γιαγιά μου κάτι πάρα πάνω ήξερε, κι ας την κορόιδευαν τα παιδιά της.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εν έτει περίπου 1986 η 1988, μας το έλεγε συνέχεια ένας παππούς στην γειτονια... Να προσέχουμε ξένα αυτοκίνητα μην μας πάρουν και μας βάλουν στα βαρέλια που είπες... Μεγαλώνοντας σκεφτόμουν "κοίτα τι μας έλεγαν να μας φοβίσουν...'. Πλέον όμως κατάλαβα... Καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει... Κάτι ήξεραν η κάτι αντιλαμβάνονταν και αυτοί τότε .....

      Διαγραφή
  6. ΣΑΡΚΟΒΟΡΟΙ ΑΙΜΟΒΟΡΟΙ ΕΝΕΡΓΟΒΟΡΟΙ ΠΑΙΔΟΒΟΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή