«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 15 Μαΐου 2021

Εμβόλια, εμβολιασμένοι, απόφαση ΣτΕ: Όλα όσα πρέπει να ειπωθούν..

του Γεωργίου Μεταξά

Σχόλιο Διόδοτου: Το άρθρο αυτό, του φίλου Γιώργου, είναι πολύ χρήσιμο! Γιατί πολλοί από εμάς έχουμε λίγο μπερδευτεί με τις κατηγορίες των ευγονικών εμβολίων που δήθεν κατασκευάστηκαν για την κορωνομπούρδα, σε χρόνο αστραπή. Μήπως θα ήταν πιο σωστό να λέγαμε ότι η κορωνομπούρδα κατασκευάστηκε για να βρουν λόγο να μάς κάνουν τα εμβόλια αυτά..; Σε αυτό το σημείο, θέλω να απαντήσω σε μερικούς που σε email μάς γράφουν γιατί συνεχίζουμε να ασχολούμαστε σχεδόν μόνο με το κορωνοθέμα, τα εμβόλια κλπ. Επαναλαμβάνω: Με τί θέλετε να ασχοληθούμε.. με την τουρκίτσα και το ισραήλ; Αφού το θέμα είναι εντελώς στημένο. "Οι εβραίοι ερεθίζουν τους τούρκους" οι οποίοι τούρκοι θα την πέσουν σε εμάς, σε συνεννόηση με την μαφία που μάς κυβερνάει. Ούτε εκλογές βλέπω, που μάς πρήζουν τον έρωτα, αλλά συγκυβέρνηση των 301 ανθελλήνων, που θα την φτιάξουν στο πόδι, δήθεν για την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης με τους τουρκαλάδες. Και πάνω εκεί θα τούς δώσουν το Αιγαίο μέσω Χάγης, όπως επιθυμεί εδώ κι 150 χρόνια η διεθνής χαζαρική κλίκα. Της πλάκας προβλέψιμο παραμύθι, που ουδεμίαν σχέσιν έχει με πραγματικό ελληνοτουρκικό, ούτε καν με παγκόσμιο πόλεμο.. Ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος και η επίθεση στην Ελλάδα, έχουν ξεκινήσει ήδη με αυτή την παγκόσμια υγειονομική δικτατορία των εμβολίων. Τα πυρηνικά έγιναν σύριγγες. Τούς έκατσε λουκούμι! Τα "γελάκια" των λοβοτομημένων της TV, με εμάς που αντιστεκόμαστε.. θα κοπούν αργά ή γρήγορα, κάτω απ' τα "κυπαρισσάκια".. Θα συνεχίσουμε στο ιστολόγιο να κάνουμε το παν για να ξεσκεπάζουμε τα σχέδια των καμπαλομαφιόζων, να τους ρεζιλεύουμε και να τους γελοιοποιούμε, μπας και ξυπνήσει κανένας παραπάνω TV-τομημένος, και μπορέσουμε να σταθούμε επάξια δίπλα στην παγκόσμια κινητοποίηση των άλλων εθνών, που πλησιάζει να εξελιχθεί σε παγκόσμια επανάσταση κατά της δικτατορίας της σατανικής αυτής κλίκας, που μάς θέλει κατά 2,5 δις λιγότερους στον πλανήτη (τους λευκούς κυρίως).

 

Μετά από συζήτηση με ένα φιλικό μου πρόσωπο, αποφάσισα να γράψω αυτό το άρθρο προκειμένου να κατανοήσει πλήρως ο αναγνώστης με βάση τα επίσημα στοιχεία, το ποια είναι τα εμβόλια για τον SARScov2 (covid19), καθώς αυτό που διαπιστώνω είναι ότι επικρατεί ένα μεγάλο μπέρδεμα.

Κι είναι λογικό να συμβαίνει αυτό, καθώς οι πληροφορίες έρχονται από παντού. Άλλες έγκυρες, άλλες αναξιόπιστες. Όλες όμως δημιουργούν ένα κλίμα πανικού, αβεβαιότητας και αταξίας, αφού συχνά είναι αλληλοσυγκρουόμενες και προκαλούν μπέρδεμα όχι μόνο σε εμάς που είμαστε αντίθετοι στο όλο εγχείρημα, αλλά και σε όσους είναι υπέρμαχοι.

Εκτός αυτού, θα δούμε και την πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ για δικαίωμα προσφυγής για αποζημίωση από όσους υποστούν βλάβες από τα εμβόλια για τον SARScov2.

Συγκριτικός πίνακας εμβολίων, όπως αυτός δόθηκε από το Μόσιαλο.

Ας πάρουμε τώρα ένα – ένα τα εμβόλια:

Pfizer:

Πρόκειται για ένα εμβόλιο mRNA το οποίο δημιουργήθηκε από την Γερμανική BioNTech σε συνεργασία με την αμερικανική Pfizer. Χρησιμοποιεί πρωτεϊνική ακίδα του ιού, η οποία μετά τον εμβολιασμό εγκαθίσταται στο ανθρώπινο DNA.

Έχει λάβει άδεια κυκλοφορίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά υπό όρους.

Η κωδική του ονομασία είναι BNT162b2 ενώ η φαρμακευτική του ονομασία είναι «Comirnaty».

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, παρέχει 92 – 95% προστασία. Χορηγείται με ενδομυική ένεση, σε δύο δόσεις με διαφορά 3ων εβδομάδων η κάθε δόση.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, δίνει ως συνήθεις παρενέργειες τις εξής: πονοκέφαλος, πόνοι στις αρθρώσεις, πόνοι στους μύες, πόνος στο σημείο της ένεσης, κόπωση, ρίγη, πυρετός, οίδημα στο σημείο της ένεσης. Ωστόσο επιφυλάσσεται για άλλες ασυνήθιστες παρενέργειες. (στοιχεία ΠΟΥ)

Δείτε σχετικό PDF:

Moderna

Το εμβόλιο της Moderna έχει γίνει σε συνεργασία με τη NIAID και την BARDA. Η ονομασία του είναι mRNA-12730.

Πρόκειται για ένα επίσης mRNA εμβόλιο το οποίο χορηγείται ενδομυικώς, σε δύο δόσεις με χρονική απόσταση 4ων εβδομάδων. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, παρέχει 94,1% κάλυψη.

Έχει λάβει άδεια κυκλοφορίας, αλλά υπό όρους.

Σύμφωνα πάντα με τα επίσημα στοιχεία, μπορεί να προκαλέσει τις εξής παρενέργειες: πόνος, οίδημα ή ερυθρότητα στο σημείο της ένεσης, κόπωση, πονοκέφαλος, πόνοι στους μυς ή στις αρθρώσεις, ρίγη, ναυτία και εμετός, οίδημα στη μασχάλη, πυρετός. Η εταιρεία επιφυλάσσεται για άλλες ασυνήθιστες παρενέργειες. (στοιχεία ΠΟΥ)

Δείτε σχετικό PDF:

Astra Zeneca

Το Astra Zeneca, είναι ένα εμβόλιο που χρησιμοποιεί την πρωτεϊνική ακίδα του ιού. Δηλαδή, απομονώνεται μία ακίδα από τη στεφάνη (κορώνα) του ιού και χρησιμοποιείται με εξειδικευμένη τεχνολογία ως εμβόλιο.

Το Astra Zeneca, είναι μία δημιουργία του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, με την ανάπτυξή του να γίνεται στο Ινστιτούτο Jenner του Πανεπιστημίου. Αποκαλείται εμβόλιο ιικού φορέα. Η κωδική του ονομασία είναι AZD1222, ενώ η εμπορική του Covishield ή Vaxzevria. Χορηγείται ενδομυικώς σε δύο δόσεις με χρονική απόσταση 3-4 έως 12 εβδομάδες. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, παρέχει 59,5% προστασία.

Στο συγκεκριμένο εμβόλιο χρησιμοποιείται ως ιικός φορέας ένας τροποποιημένος αδενοϊός χιμπατζή, ο ChAdOx1. Στο εμβόλιο αυτό, έχει παραχωρηθεί άδεια κυκλοφορίας από την ΕΕ, αλλά υπό όρους.

Τα επίσημα στοιχεία, δίνουν ως συχνές παρενέργειες: πόνος ή ευαισθησία στο σημείο της ένεσης, πονοκέφαλος, κόπωση, πόνοι στους μυς ή στις αρθρώσεις, πυρετός, ρίγη, ναυτία. Η εταιρεία επιφυλάσσεται για τυχόν ασυνήθιστες παρενέργειες. (στοιχεία ΠΟΥ). Πρόσφατα, προσετέθησαν και οι θρομβώσεις στις παρενέργειες.

Δείτε σχετικό PDF:

Johnson & Johnson

Το εμβόλιο της Johnson & Johnson, έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με τα εργαστήρια εμβολίων της Φαρμακευτικής Janssen. Η κωδική του ονομασία είναι JNJ-78436735 ή Ad26.COV2.S. Η εμπορική του ονομασία είναι: «Janssen COVID-19 Vaccine». Πρόκειται για εμβόλιο μίας δόσης, με δράση ιικού φορέα. Για τη δράση του ιικού φορέα, χρησιμοποιείται ανθρώπινος αδενοϊός.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, παρέχει 66% προστασία.

Ως συχνές παρενέργειες, καταγράφονται: πόνος ή ευαισθησία στο σημείο της ένεσης, ερυθρότητα, οίδημα, πυρετός. Η εταιρεία επιφυλάσσεται για άλλες ασυνήθιστες παρενέργειες. (στοιχεία ΠΟΥ)

Δείτε σχετικό PDF:

Αυτά είναι τα εμβόλια SARScov2 που είναι διαδεδομένα στη Χώρα μας.

Χρησιμοποίησα τα επίσημα στοιχεία, όπως αυτά δίνονται από την ΕΕ και τον ΠΟΥ. Αυτά τα στοιχεία, φαντάζουν όμως ονειρικά μπροστά στην πραγματικότητα, καθώς σύμφωνα με τις ανεπίσημες αναφορές, υπάρχει ένα υψηλό ποσοστό θνησιμότητας, από το οποίο μόνο ένα ελάχιστο κομμάτι βγαίνει στην επιφάνεια. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι ο πρόσφατος θάνατος του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρου Κατσανέβα. Αλλά και πολλές ακόμα παρόμοιες περιπτώσεις όπου «ερευνάται ο συσχετισμός». Σε αυτές, έρχονται να προστεθούν και πολλές περιπτώσεις σοβαρών θρομβώσεων αλλά και παράλυσης άκρων, στις οποίες επίσης «ερευνώνται οι συσχετισμοί».

Ας ρίξουμε μία γρήγορη ματιά στα εμβόλια που δεν είναι διαδεδομένα στην Ελλάδα όμως.

Το εμβόλιο της Gamaleya, γνωστό και ως Sputnik V, δημιουργήθηκε στο Ερευνητικό Ινστιτούτο Επιδημιολογίας και Μικροβιολογίας Gamaleya της Ρωσίας. Πρόκειται για ένα εμβόλιο με δύο ιικούς φορείς. Σύμφωνα με το έγκυρο ιατρικό περιοδικό «The Lancet», πρόκειται για ένα απόλυτα ασφαλές σκεύασμα, το οποίο δεν προκαλεί καμία ασυνήθιστη παρενέργεια.

Το εμβόλιο πραγματοποιείται σε δύο δόσεις, με χρονική απόσταση μίας εβδομάδας περίπου. Οι κλινικές μελέτες έδειξαν ότι έχει 91,8% κάλυψη. (πηγή: Wikipedia).

Το εμβόλιο της Novavax, είναι πρωτεϊνικού τύπου. Έχει δύο δόσεις που πραγματοποιούνται σε διάστημα μίας εβδομάδας μεταξύ τους και χορηγείται ενδομυικώς. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, παρέχει 95,6% κάλυψη. Καθώς βρίσκεται στο τρίτο στάδιο των κλινικών δοκιμών, δεν έχει ακόμα δοθεί στο εμπόριο, αν και ήδη τα κράτη μέλη της ΕΕ έχουν παραγγείλει 100 εκ. δόσεις. (στοιχεία ΕΕ)

Το εμβόλιο της Valneva, βρίσκεται ακόμα σε διερευνητικό στάδιο, κι ως εκ τούτου δεν υπάρχουν πληροφορίες.

Τι πρόβλημα προκύπτει:

Όπως βλέπουμε, τα εμβόλια χωρίζονται σε 4 κατηγορίες:

  • mRNA
  • Πρωτεΐνης
  • Ιικού φορέα και
  • Αδύναμου ιού

Τι συμβαίνει στη δράση τους;

Όπως έχουμε ήδη δημοσιεύσει, η έρευνα του Δρος Palevsky αποκαλύπτει ότι τα mRNA μεταφέρουν τις γενετικές πληροφορίες του ιού στο ανθρώπινο DNA. Με αυτόν τον τρόπο, μεταβάλλουν ουσιαστικά το DNA σε εργοστάσιο δημιουργίας ιού. Αυτό δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα, σύμφωνα με τον Δρα Palevsky, καθώς οι έχοντες εμβολιαστεί υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μεταφέρουν τον ιό στους μη εμβολιασμένους.

Το άλλο πρόβλημα που προκύπτει, είναι ότι κανένα εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί επαρκώς. Γι’ αυτόν το λόγο και η ΕΕ (θέλοντας να καλύψει τα νώτα της) έχει δώσει άδεια έκτακτης κυκλοφορίας των εμβολίων, υπό όρους. Εάν το δούμε στο ιατρικό πλαίσιο, ένα εμβόλιο επιβάλλεται να δοκιμάζεται από 8 έως 10 χρόνια πριν βγει στην αγορά. Στις δοκιμές αυτές, συμπεριλαμβάνονται οι κλινικές δοκιμές αλλά και ο έλεγχος δημιουργίας ανεπιθύμητων ενεργειών, παρενεργειών και αλλεργικών αντιδράσεων. Τίποτα από αυτά όμως δεν έχει ελεγχθεί επαρκώς, καθώς ο χρόνος κατασκευής με το χρόνο διάθεσης δεν ξεπερνούν τους 2 – 4 μήνες. Αυτό από μόνο του, μεταβάλλει τους εμβολιαζόμενους σε «κλινικά πειραματόζωα». Κανείς δεν μπορεί με απόλυτη βεβαιότητα να πει τι είδους παρενέργειες μπορεί να υπάρξουν μετά από 6 μήνες, 1 χρόνο, 5 χρόνια…

Η ουσία σε σχέση με τις διαφορές των εμβολίων, αλλά και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Δρ. Palevsky, ότι όσοι εμβολιάζονται με εμβόλια ιικού φορέα, πρωτεΐνης ή ανίσχυρου ιού, κάνουν κακό στον εαυτό τους. Κάτι που έχει ήδη αρχίσει ν’ αποδεικνύεται με τα εμβόλια Astra-Zeneca και Johnson & Johnson. Στη δεύτερη περίπτωση, οι παρενέργειες αναφέρονται κυρίως στις ΗΠΑ, όπου εκεί γίνεται εμβολιασμός με το Johnson & Johnson σε μεγαλύτερη κλίμακα απ’ ό,τι στην ΕΕ.

Όμως, όσοι εμβολιάζονται με mRNA εμβόλια (Pfizer και Moderna), ενδέχεται να προκαλέσουν σοβαρό πρόβλημα και στους μη εμβολιασμένους, καθώς μεταλλάσσεται το DNA τους. Καθώς το DNA βρίσκεται σε όλα τα κύτταρα του οργανισμού μας, η μετάδοση ενός μεταλλαγμένου DNA μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε μέσω μετάγγισης αίματος, είτε μέσω επαφής αίματος εμβολιασμένου με ανοιχτή πληγή μη εμβολιασμένου, είτε με σωματικές εκκρίσεις όπως σάλιο, δάκρυα, σωματικά υγρά (σεξουαλική επαφή). Αυτός είναι ένας σοβαρά ενδεχόμενος κίνδυνος, ο οποίος δεν έχει μελετηθεί επαρκώς όπως προανέφερα και που είναι πάρα πολύ πιθανό να κληθούμε να τον αντιμετωπίσουμε στο μέλλον.

Απόφαση ΣτΕ:

Η πρόσφατη απόφαση 622/2021 του ΣτΕ, ορίζει ότι ότι ο πολίτης που έχει υποστεί βλάβη της υγείας του στο πλαίσιο εμβολιασμών, μπορεί να ζητήσει υλική και ηθική αποκατάσταση από το κράτος με βάση συγκεκριμένες συνταγματικές διατάξεις. Για να μπορέσει κάποιος να προσφύγει στη δικαιοσύνη σε περίπτωση που υποστεί βλάβη από εμβολιασμό, απαιτούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Η βλάβη της υγείας πρέπει να αποδεικνύεται, ότι οφείλεται στο εμβόλιο.
  • Ο εμβολιασμός οφείλει να είναι νόμιμος και να γίνεται για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Πρόκειται για μία άκρως γελοία απόφαση του ΣτΕ, που κατά τα φαινόμενα έγινε για να γίνει. Δεν έχει κανένα αντίκρυσμα και καμία ουσία. Κι αυτό διότι:

  1. Το να παραδεχτεί το κράτος ότι για μία βλάβη φταίει το εμβόλιο, είναι από απίθανο ως εντελώς παράδοξο. Το κράτος θα βασιστεί στα στοιχεία που δώσαμε παραπάνω ως επίσημα και ούτε αυτό, ούτε καμία φαρμακευτική πρόκειται ποτέ να αναγνωρίσει οποιαδήποτε άλλη βλάβη, πλην των επισήμων, οι οποίες όμως είναι βλάβες πρόσκαιρες.
  2. Στην απόφαση του ΣτΕ, δε συμπεριλαμβάνεται ο θάνατος.
  3. Στην απόφαση του ΣτΕ, παραβλέπεται το Άρθρο 5 § 4 του Συντάγματος.

Εκτός αυτών, τίθεται και ένα ηθικό ζήτημα:

Όσοι εμβολιάζονται εθελοντικά, για ποιο λόγο να προσφύγουν στη δικαιοσύνη αν υποστούν βλάβες από τον εμβολιασμό; Δεν τους υποχρέωσε κανείς. Μόνοι τους θέλησαν να γίνουν πειραματόζωα. Είναι σα να λέει το ΣτΕ ότι σε περίπτωση που κάποιος αυτοκτονήσει ή αυτοτραυματιστεί, έχει δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση. Αυτό είναι κάτι εντελώς παράλογο και παρανοϊκό. Όχι! Όσοι κάνουν εθελοντικά το εμβόλιο, δεν έχουν κανένα απολύτως δικαίωμα και λόγο να ζητήσουν αποζημίωση από το κράτος.

Αντίθετα, αυτή η απόφαση θα έπρεπε να ισχύει ΜΟΝΟ για όσους κάτω από το κράτος εκβιασμού, απειλής και εξαναγκασμού εμβολιαστούν. Διότι αυτοί, δεν πάνε εθελοντικά.

Συνεπώς, η απόφαση του ΣτΕ είναι παντελώς γελοία από μόνη της και δεν έχει κανένα απολύτως ηθικό έρεισμα. Επιβάλλεται η τροποποίησή της ΑΜΕΣΑ!

Αυτά είχα να πω και εύχομαι να έγινα κατανοητός…

 

kanenazori.com 

 

43 σχόλια:

  1. ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΟΣ ΘΕΑΤΗ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΤΕΡΥ ΧΑΤΖΗΙΕΡΕΜΙΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΜΩΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    Michael Adamidis Art Channel
    πριν από 1 ώρα
    Total Deaths in Germany:
    March 2016: 83668
    March 2017: 82934
    March 2018: 107104
    March 2019: 86745
    March 2020: 87517
    March 2021: 81359

    There is no Covid, there will be never a test, testing a so called virus, there is no vaccination that will work, but, yes, destroy your body.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΩΡΓΗ ΜΑΣ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΘΡΟ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΤΙΣ 4 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ. ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
    ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ.
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ.

    ΚΥΡ ΚΩΣΤΑ ΜΑΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΚΑΛΟΣΥΝΗ, ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΤΕ Η ΝΑ ΞΕΧΕΙΛΩΣΕΤΕ Η ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΤΕ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ, ΛΙΓΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ, ΛΙΓΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ, ΛΙΓΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ;
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;
    ΚΥΡ ΚΩΣΤΑ ΜΑΣ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΤΥΦΛΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΙΚΗ ΤΡΕΛΛΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνεις το εξής απλό: Πατάς επάνω του δεξί κλικ και από τις επιλογές διαλέγεις το "προβολή εικόνας".

      Διαγραφή
    2. πατηστε ctrl (control) και +
      καθε πατημα μεγαλωνει αυτο που βλεπεις στην οθονη του υπολογιστη

      Διαγραφή
  3. ΑΓΑΠΗΤΗ VOULA SKETO, ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΟΣ, ΔΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΕ ΤΟ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 14 Μαΐου, 2021 22:30, ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/05/blog-post_13.html

    ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ.

    https://www.bitchute.com/video/jFSObVmwuiWz/?fbclid=IwAR2a5jFHP6QLQjalsi9kN0UkN_Zo9F9hrb-R5Q4pkdx5Rcki37nm477cwp0
    ΓΙΑΤΊ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΈΝΟΙ ΑΣΘΕΝΟΎΝ ΤΟΥΣ ΥΓΙΕΊΣ; ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΌ ΌΠΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας ελπίσουμε να πέφτουμε έξω. Και όλα αυτά περί πρωτεϊνικής ακίδας των εμβολίων, που εξέρχεται από τον εμβολιασμένο με αναπνοή και εντερικά αέρια.. να είναι υπερβολικές εκτιμήσεις. Ειδάλλως.. την πατήσαμε όλοι.

      Διαγραφή
    2. δεν νομίζω να έβαζαν τον εαυτό τους σε κίνδυνο και αυτοι οι ίδιοι που το δημιούργησαν.

      Διαγραφή
    3. ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ
      ΚΑΙ Η ΜΠΟΧΑ ΕΠΕΦΤΕ, ΡΑΠΙΝΤ ΘΡΟΥ.
      ``ΣΤΡΕ`Ι'Τ ΘΡΟΥ'' ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΣΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ, ΔΕΝ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ``ΚΟΜΨΙ-ΚΟΜΨΑ''. ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΤΣΙΝΕΣ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΛΕΛΟ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΛΕΛΑ...
      ΟΥΤΕ ΨΥΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ.
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    4. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΣ.
      Ανώνυμος16 Μαΐου, 2021 00:06
      δεν νομίζω να έβαζαν τον εαυτό τους σε κίνδυνο και αυτοι οι ίδιοι που το δημιούργησαν.

      ΕΡΩΤΗΣΗ: ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ;
      ΕΡΩΤΗΣΗ: ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΚΛΩΝΟΥΣ;

      Διαγραφή
    5. Ηλια μου, σου εχω ηδη απαντησει στο σχολιο σου στο αρθρο της Κατερινας αν θελεις δεστο. Προσπαθησα να δω το βιντεο , που αναφερεις, αλλα μπορεσα να δω μονον 14' μετα κοπηκε. Να σου απαντησω τωρα και σ' αυτο. Αν οσα αναφερει το βιντεο ειναι αληθεια, εχετε γεια βρυσουλες, καμποι, βουνα, ραχουλες γιατι ειναι αδυνατον μονοι μας, με τις προσωπικες μας προφυλαξεις να σταματησουμε την διαδοση αυτη. Ακομη και αν γνωριζουμε και αποφευγουμε ολους τους εμβολιασμενους, δεν μπορουμε να γνωριζουμε τις ανεμβολιαστες επαφες τους. Αρνουμαι να μπω σ' αυτην την λογικη, ν' ανοιξω τον ταφο του Ινδου και να μπω μεσα να κρυφτω, γιατι θα εχω χασει ολα αυτα που με ξεχωριζουν απο τα αλλα οντα! Επισης εκεινο που θελουν, πανω απ' ολα, ειναι η ψυχη μου και οχι το σωμα μου και αυτην δεν θα την παραδωσω ποτε, θα παραμεινει ελευθερη!!!
      Και μια μικρη επισημανση: Οπως μας εχουν πει, "οι φωτεινοι" μεριμνησαν ωστε να καταστρεψουν τον αρχικο ιο που προοριζαν για μας, τα εμβολια που προυπηρχαν του ιου, γιατι οχι;;; Τροφη για σκεψη!!!

      Διαγραφή
  4. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ15 Μαΐου, 2021 22:06

    Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ :
    ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ ΙΚΡΙΩΜΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσοι ενώθηκαν με το Ένα.Αυτοί μόνο..

      Ενώθηκες ????και πως???

      Διαγραφή
    2. Διότι αυτοί οι κακόμηροι δεν εχουν δυναυότητα του διαδικτύου και δεν γνωρίζουν πως από το διαδύκτιο να ανέβουν συον Άθω... Συγώρεσε τους....που δεν γνωρίζουν τον τρόπο να γράφουν οι αγράμματοι...

      Διαγραφή
    3. Ο Οδυσσέας βάρεσε τον Αντίνοο στον λάρυγγα
      Τόπιασα;
      Astillais

      Διαγραφή
  5. ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ.
    Η Ann Vandersteel με τον Charlie Ward για τα σχόλια,
    την πολιτική, την ανάπτυξη και την εφαρμογή εξελίξεις - 10:17
    https://newtube.app/fake_pandemic/VMp5HKn?fbclid=IwAR3hZNpvf-hkvok7NiT3fM5fiua2-9oW9do8SFgB1cuiTm1aCdCemixVM90&__cf_chl_jschl_tk__=14f21e0ad78e191d0091633e49617a684bcd7002-1621091981-0-AXApioxdH6nbWFlq9q2xoRKj5Fk_ya86b1kLi4A0M_fHvMruQPo4wC23-k7foaV2gijJahwWq4-jyzDqLPOOJCs3VeJQMCTFNl1vUjTF9rv99vKci8Drc9EJ9-Q0lbzgYf8yzFG9XtiU-lPMCbpEaSeBtzd7iT0JnEUiO7kmeRJu77XiFrP9fIrbIf6NXOxG3uAHQvLD0EHSAxZimwzMm7NeDcd_6XlCv4ccttSbC_dAN8EuVa3jmymlFLKanvOxGckbtrVTVb5Uw3dM8ZtpPdW6T0l-RVRuIVeV79eOIOFRRxPiQT8vawFNrsVARUZHeVYZ7R7A3JB85s67AhJ3aV_KxUq6JpVROeZgTr-HdikD3seRMOcq_15mr_wMMgFvDLc3z_qWv90uXRIdSB1-yiUL1qZbg7DUE4cQJiNQg9S64KJINN4tnmh34l8uEPK7T4ERrkfItysdwo2BwlkJvNR1Pf8DvmpWJ1vEZLmPIzHPP_vDFxBHbaxbXplXsQHJhoBu67DQvLG_lAmNc2UPt1tV8sM0OA0N5UdMUaMI9Ix5IN1qX8hChsJkf4AajKMK3PK2CD6b5SLMGlz1KjzrJbc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα..

    Βάλτε τον Κύριον Ιησούν Χριστόν δια της Θεοτόκου στις καρδιές σας μέσω της μονολογίστικης ευχής που πλέον όλοι γνωρίζετε και σύντομα , πολύ σύντομα , σας το υπόσχομαι μετά λόγου γνώσεως θα σας φανερωθεί η αλήθεια.. Όταν σας φανερωθεί η Αλήθεια θα αλλάξετε τρόπο ζωής και τρόπο σκέψεως , όχι επειδή το λέω εγώ ο σκουπιδότοπος και πάλι οι χωματερές είναι πιο καθαρές από εμένα διότι τα σκουπίδια τους είναι ανακυκλώσιμα ενώ εγώ είμαι μη ανακυκλώσιμο σκουπίδι ικανό να το κλωτσάει και να το φτύνει ο καθένας, αλλά επειδή το λέει ο Κύριος Ιησούς Χριστός , και κανείς δεν μπορεί να πει τον Ιησού Κύριον αν δεν έχει το πνεύμα Το Άγιον.

    Σας παρακαλώ.. Μην εχθρευεστε τους εμβολιασμένους , μήτε τους αρνητές. Το παγκομίου εμβέλειας πείραμα αλλά και η πρόβα που θα επικύρωνε την υποταγή εις τον ανυίχριστον μέσω μιας υποτιθέμενης ή υπαρκτής λοίμωξης , πραγματοποιηθηκε.

    Εφόσον , οι αντιδράσεις ηταν πάρα πολλές και δεν κατάφεραν στρέψουν όσους εμβολιάστηκαν ενάντια σε εμάς που δεν εμβολιαστήκαμε , επιχειρούν πλεόν να πάρουν την πληοψηφία με το μέρος τους ( βλέπε Χαρδαλια ) και να στρέψουν εμάς πλέον ενάντια των ανθρώπων που φοβήθηκαν και εμβολιάστηκαν ( ως μέρος του πειράματος).

    Σας παρακαλώ να προσευχεστε ιδιαιτέρως για όσους χάθηκαν απο τους εμβολιασμούς και να έχετε Ειρήνη μεταξύ σας και όχι διχόνοια εαν θέλετε να είστε παιδιά Του Κυρίου...

    Αγκαλιάστε τους γονείς σσς και τα παιδιά που εμβολιάστηκαν και οποιον θέλει Ο Πατέρας θα σώσει αλλά εσείς μην κρίνετε για να μην κριθείτε.Και τότε δεν θα κριθεϊτε..Συγχωρέστε τους και θα συγχωρεθείτε...

    Εάν είστε αναμάρτητοι πρώτοι τον λίθον βαλλέτω αγαπήμενα παιδιά του Κυρίου Ιησού Χριστού!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστό! Πολύ καλό σκεπτικό, σημειολογημένο από τις τελευταίες δηλώσεις χαρδαλιά περί προνομίων των εμβολιασμένων.

      Διαγραφή
    2. Από εκεί μου εδωσε την αφορμή εμένα του μη ανακυκλώσιμου σκουπιδιου ο Κυριος μου και Θεός μου Θεός και Άνθωπος Αναστημένος Ιησούς Χριστός να γράψω , που δεν γράφω εγω , αλλά απο Εκείνον πήρα αφορμή να ελέγξω και για χάρη Του Θεού επειδή εγώ δεν το ανέφερα αλλά εσύ , ναι , αναφερόμουν στον Χαρδιαλιά που έπειτα απο 16 μήνες απεφάσισε να αλλάξει ρόττα διότι ... Διότι..!!

      Διαγραφή
    3. Unexpected Opponent18 Μαΐου, 2021 00:59

      ανυιχριστον αντί του σωστού αντιχριστον , πληοψηφια αντί του σωστού πλειοψηφία , ενάντια των ανθρώπων αντί του σωστού εναντίον των ανθρώπων . Aδερφε , πρώτος εσύ το 'γραψες μέσα σε παρένθεση για τον Xαρδαλια . To "Διότι" p, δ ε το συνεχισες .

      Διαγραφή
  7. Με λίγα λόγια και δεν γνωρίζω αν το μύνημά μου έφτασε στον αποστολέά..

    Δεν βλέπετε ότι επειδή ξεπέρασαν το διαίρει και βασίλευε με τους δεξιούς και τους αριστερούς απεφάσισαν να δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο ΔΙΑΙΡΕΙ και ΒΑΣΙΛΕΥΕ μεταξύ εμβολιασμένων και μή;; Εγώ ανήκω στους μή και δεν θα εμβολιαστώ ποτέ.. Όμως αγαπάω αυτούς που αγαπήσαν έστω και στο ελάχιστο την ζωή , την κοσμική ζωη , και θα τους αγκαλιάζω και θα τους φιλάω διότι αδέλφια....και πρώτη φόρα βγαίνει αυτό στην δημοσιότητα και γνωρίζω τις επιπτώσεις , πέραν του άστρα ζένεκα , που και αυτό υπό προυποθέσεις έγινε, τα άλλα ήταν νεράκι..

    Κύριος μου , ο Θεός μου ο Ιησούς Χριστός.. Ακολουθώ την Αγία Πατερική παραδόση και δεν παρεκλείνω σε ΤΙΠΟΤΑ!

    Ούτε σε αιρευικούς τύπου Λιακόπουλου , ούτε σε σχισματικούς , ούτε σε υπάρχει μεν αλλά , ούτε σε δεν πιστεύω στην παλιά αλλά μόνο στην καινή.... Αλλά πιστεύω και σας γράφω σε αυτά που πιστεύω και είδα και ακούω κάθε μέρα...

    Μην έλθετε σε αντιπαράθεση με τα αδέλφια σας που εμβολιάστηκαν. Είναι μέσα στα σχέδια του διβολόλου
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Unexpected Opponent18 Μαΐου, 2021 00:46

      μυνημα αντί του σωστού μήνυμα αιρευικούς αντί του σωστού αιρετικούς , διβολολου αντί του σωστού διαβόλου . Aδερφε , αν επρόκειτο περί χαραγματος , τ ι θα 'γραφες ? Mην έρθετε σ' αντιπαράθεση με τ' αδέρφια σας τα οποία σφραγιστηκαν , είναι μέσα στα σχέδια του διαβόλου : αυτό θα 'γραφες ?

      Διαγραφή
  8. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ15 Μαΐου, 2021 23:41

    ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ΦΤΙΑΞΑΝ ,ΑΛΛΑ ,,,ΚΑΠΟΙΟΙ ,ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΗ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ .
    ΞΑΝΑ ΕΠΕΜΕΝΕ Η ΧΙΜΑΙΡΑ ,ΑΛΛΑ ,,,ΑΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ .
    ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ DARPA ,ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ .
    ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΥΨΗΛΗ ΝΑΝΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΧΙΜΑΙΡΑΣ ,ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΤΙΝΙΑ .
    ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΑ .ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΡΠΑ ΚΟΛΑ .
    ΘΥΜΑΣΘΕ ,ΣΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ,ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΥΣ .
    "ΩΡΑΙΑ .ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ .ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ."
    ΣΤΗΣ ΑΣΤΡΟ ΦΟΝΕΚΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΙΟ ΧΙΜΠΑΤΖΗ ΜΕΣΑ .
    ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ,ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ,ΣΤΟ ΓΙΟΥΝΙΒΕΡΣΑΛ ΜΠΛΕΣΙΝΓΚ ,ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΙ ΒΛΑΒΕΣ ΕΠΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΜΒΟΛΙΟ .
    ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΟΜΩΣ ,ΕΝΑΣ ΤΟ DNA .
    ΟΠΟΙΑ ΜΑΙΜΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΝΑ ΣΥΡΘΗ ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ ,ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ .
    ΠΛΕΟΝ ,ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ .
    ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΘΑ ΠΟΙΚΙΛΩΝΤΟ ,ΓΙΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΜΑ .ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΠΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΧΕΣΙΜΟ .
    ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ,ΟΤΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΙ ,ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ....
    ΑΜ ΔΕ !
    ΣΑΝ ΚΑΛΟΙ ΧΑΖΑΡΟ ΦΟΝΙΑΔΕΣ .ΤΑ ΦΤΙΑΞΑΝ ,ΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΒΑΛΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΙΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ,,ΝΑ ΤΑ ΓΟΡΑΣΟΥΝ ,ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΜΑΙΜΟΥΔΩΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΜΑΙΜΟΥΔΩΝ.
    ΠΑΝΤ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑΝ .
    Ε ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ,ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ! .
    ΑΠΟ ΤΑ ΚΩΛΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ,ΝΑΙ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΙΑΣΑΝ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ,ΟΧΙ ,ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΖΕΙ .ΜΑΙΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ,ΟΥΤΕ Η ΜΑΠΑ ΜΟΥ ,ΟΥΤΕ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ .
    ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ,ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΟΥΡΔΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ .
    ΜΟΛΙΣ ΔΩΣΗ ΤΟ ΣΗΜΑ ,ΖΖΖΖΖΖΝΤΟΥΥΥΥΥΥΠΠΠΠΠ ,ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΣΚΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΟ ΣΑΣ .


    ΠΑΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ - ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ .
    ΣΑΣ ΕΓΡΑΦΑ ΛΟΙΟΠΝ ,ΟΤΙ ,ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΥΡΝΟΥΝ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ .
    Ο ΚΟΡΟΝΟ ΙΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΧΙΜΑΙΡΑΣ .
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΙΑΡΙΚΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΕΠΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ .
    ΡΕΜΑΛΙΑ ,ΧΕΣΤΕΣ ,ΛΑΜΟΓΙΑ ,ΚΟΠΡΙΤΕΣ ,ΛΕΜΟΥΡΙΟΙ ,ΓΙΒΒΩΝΕΣ ,ΜΑΙΜΟΥΔΟΙ ,ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΣΚΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ,ΣΩΒΡΑΚΟΧΕΣΤΕΣ ,ΑΝΕΥ ΠΑΤΖΑΚΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗΣ .
    ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ,
    ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΒΛΟΥ .ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΠΠΟΙ .
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΑ ΒΟΘΡΑΤΖΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΛΗΣ .ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΧΕΤΟΣ ΛΥΜΜΑΤΩΝ.
    ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ 24 ΠΑΡΑΚΑΛΩ .ΚΑΝΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ .
    ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΧΩΝΟΥΝ ,ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΩΤΕΡΟ ΖΩΗ ,ΛΙΓΟ ΜΙΚΡΩΤΕΡΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ,ΘΑ ΟΔΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΡΑΚΙΑ .
    ΟΠΩΣ ΟΔΕΥΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΓΕΡΟΝΤΙΚΗ ΑΝΟΙΑ ,ΠΟΥ ΤΙΣ ΧΩΣΑΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ .
    ΤΗΝ ΞΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΗ ΤΙΠΟΤΑ .
    ΤΙ ΦΡΙΚΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ !!!!!!!!
    ΤΙ ΑΤΙΜΩΤΙΚΟΣ !!!!!!!!!!
    ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ .... Η ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΧΟΝΙΘΗ .
    ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ .
    ΔΟΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ :Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ .
    ΚΑΙ ; .....ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ .
    ΡΕΕΕΕΕΕ ! ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΡΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ !!!!!!
    ΡΕ ! ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΣΑΣ ΝΑ ΒΑΡΑΤΕ ΚΑΤΩ ,ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ .
    ΡΕ ,ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΙ ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΜΕ ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΣΕΛΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ..ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΤΩΡΑ .
    ΤΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ .
    ΜΠΟΥΜ.ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ .ΤΙ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ ; ΑΧΡΗΣΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ .
    ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΣΗ ....,ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ....
    ΤΣΙΛΙΜΠΙΡΔΙΜ ΣΟΡΛΟΜ ,ΣΟΡΛΟΜ ΤΣΙΛΙΜΠΙΡΔΙΜ.
    ΨΟΦΑ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΘΑΝΑΤΟΥΣ .
    ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ;
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ .ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ,ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΙΤΕΣ .



    ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΡΕ ΣΚΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ,ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ;
    ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΡΕ ΒΟΘΡΟ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΑΠΛΩΝΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΧΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΗ ,ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΗ ΘΑΝΑΤΟ ;
    ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ! ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟΥΣ ! .
    ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ;
    ΜΕΤΡΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ !
    ΣΑΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ! Ο ΟΔΥΣΣΕΥΣ ΗΛΘΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΚΟΦΙΝΙΑ ΤΟΥ ....
    ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΑΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ .
    ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ ; ΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΑ ΜΕΣΑ ; ΦΕΛΙΖΟΛ ;
    .ΣΑΣ ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ .ΘΥΜΑΣΘΕ ;
    ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΠΙΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΖΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΠΙΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΡΔΑΜΩΣΟΥΝ .
    ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ;
    ΡΩΤΑΩ ΡΕ ΣΕΙΣ ! ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ;;
    ΕΩΣ ΕΔΩ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .





    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξαιρετικο!Μου επιτρέπεις να το δημοσιεύσω στη σελίδα μου στο φειςμπουκ;:Sapfo Sapfo

      Διαγραφή
  9. Για να μπορει να συμβει αυτο.δλδ να μεταδιδουν οι εμβολιασμενοι τον ιο.θα πρεπει σιγουρα με καποιο τροπο να προστατευοντε οι τσογλανοι που τα δημιουργησαν.γιατι σιγουρα και αυτοι θα ερθουν σε επαφη με εμβολιασμενους.το νερακι δε δημιουργει παρενεργειες.αμα ειναι νερακι καντο κ συ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μελέτη-σοκ της Pfizer: Οι εμβολιασμένοι όντως μολύνουν τους μη εμβολιασμένους γύρω τους με την ουσία του...ΕΜΒΟΛΙΟΥ και ΟΧΙ με την δήθεν περαιτέρω «διάδοση» του ιού-φάντασμα!!!
      .
      http://greeknewsondemand.com/2021/04/30/%ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%ad%cf%84%ce%b7-%cf%83%ce%bf%ce%ba-%cf%84%ce%b7%cf%82-pfizer-%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%8c%ce%bd%cf%84%cf%89/
      .
      Το μπόλι είναι όντως το «βὄλι» που…ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!!

      Μην αφήσετε τους εμβολιασμένους να έρθουν οπουδήποτε κοντά σας!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ!!!

      Εδώ είναι το λινκ ολόκληρου του εγγράφου 146 σελιδών(ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ)
      ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ
      .
      https://media.tghn.org/medialibrary/2020/11/C4591001_Clinical_Protocol_Nov2020_Pfizer_BioNTech.pdf

      Τώρα, επειδή το εν λόγω έγγραφο της Φάιζερ είναι αρκετά εκτενές, θα σας παράσχουμε τώρα συνοπτικά μερικές άλλες κρίσιμες λεπτομέρειες για όλα αυτά, και παρακάτω σας έχουμε ἤδη παράσχει ολόκληρο το αρχικό αγγλικό κείμενο με όλους τους σχετικούς επιστημονικές όρους στα Αγγλικά, κτλ., για του λίγου του αληθές…

      Οροι:

      Παρέμβαση μελέτης – Aντικείμενο δοκιμής εμβολίου.
      AE – Ανεπιθύμητη ενέργεια σε κάποιον που έκανε το εμβόλιο.
      SAE: Ανεπιθύμητο συμβάν σε κάποιον που εκτέθηκε σε κάποιον που έκανε το εμβόλιο.
      EDP: Έκθεση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

      8.3.5. Έκθεση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού και της επαγγελματικής έκθεσης στην υπό μελέτη παρέμβαση που μελετάται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού και η επαγγελματική έκθεση αναφέρονται στην Pfizer Safety εντός 24 ωρών μετά από ενημέρωση του
      ερευνητή.
      8.3.5.1. Έκθεση κατά την εγκυμοσύνη – Το EDP (δηλ., Exposure During Pregnancy, Έκθεση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης) συμβαίνει εάν:

      * Μια γυναίκα που συμμετέχει βρέθηκε να είναι έγκυος κατά τη λήψη ή μετά τη διακοπή της παρέμβασης μελέτης.

      * Ένας άνδρας συμμετέχων που λαμβάνει ή έχει διακόψει την παρέμβαση μελέτης εκθέτει μια γυναίκα σύντροφο πριν ή γύρω από τη στιγμή της σύλληψης.

      * Μια γυναίκα βρέθηκε να είναι έγκυος ενώ εκτίθεται ή έχει εκτεθεί στη μελέτη παρέμβασης λόγω περιβαλλοντικής έκθεσης. Ακολουθούν παραδείγματα περιβαλλοντικής έκθεσης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης:

      * Ένα θηλυκό μέλος της οικογένειας ή ένας πάροχος υγειονομικής περίθαλψης αναφέρει ότι είναι έγκυος αφού εκτέθηκε στην παρέμβαση της μελέτης με εισπνοή ή επαφή με το δέρμα.

      * Ένα αρσενικό μέλος της οικογένειας ή ένας πάροχος υγειονομικής περίθαλψης που έχει εκτεθεί στην παρέμβαση της μελέτης με εισπνοή ή επαφή με το δέρμα, στη συνέχεια εκθέτει τη γυναίκα του σύντροφο πριν ή κατά τη διάρκεια της σύλληψης.

      ----------------------------------------------

      Ο επίσημος ιστότοπος της Pfizer λέει ότι το εμβόλιο τους μπορεί
      και να σε…ΣΚΟΤΩΣΕΙ..!!! ΑΥΤΟ θέλει να μας ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ο Μητσοτάκης!!!
      .

      http://greeknewsondemand.com/2020/12/19/%ce%bf-%ce%b5%cf%80%ce%af%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%b9%cf%83%cf%84%cf%8c%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-pfizer-%ce%bb%ce%ad%ce%b5%ce%b9-%cf%8c%cf%84%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%b5/
      .
      ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ
      Διαβάστε περισσότερα εδώ ----- https://www.cvdvaccine-us.com/safety

      .
      ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ - ΔΕΙΞΤΕ ΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
      ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΥΣ....

      .
      AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
    2. ΣΥΓΝΩΜΗ ,ΑΛΛΑ....ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
      ΣΑΝ ΤΑ ΤΡΕΛΑΜΕΝΑ ΒΟΙΔΟ ΜΟΥΣΚΑΡΑ ΠΟΔΟΒΟΛΙΟ
      ΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΡΕΜΙΛΑ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Unexpected Opponent18 Μαΐου, 2021 01:06

      να προστατεύοντε αντί του σωστού να προστατεύονται .

      Διαγραφή
    4. Γράφουν βιαστικά και πατούν άλλ' αντί άλλων γράμματα. Κακώς φυσικά. Πρέπει να προστατεύουμε και τον λόγο, άπαξ και στην τιβί τού αλλάζουν τα φώτα.

      Διαγραφή
  10. Μπερδευτήκαμε!!!

    Μονολόγιστη ευχή.. Κύριε Ιησού Χριστέ Ελέησον ημάς... Κάθε μέρα , όλη μέρα , πίνωντας καφε , δοουλεύοντας , διασκεδάζοντας , κοιμόμενοι..

    Η αλήθεια θα φανερωθεί πολύ σύντομα.

    Ειρήνη σε όλους

    Συγχωρέστε με τον σκουπιδότοπο




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Unexpected Opponent18 Μαΐου, 2021 01:03

      πινωντας αντί του σωστού πίνοντας , δoουλεύοντας αντί του σωστού δουλεύοντας . Aδερφε , δ ε ν είσαι σκουπιδότοπος , είσαι εικόνα του Θεού .

      Διαγραφή
  11. http://sinomosiologos.blogspot.com/2021/05/blog-post_955.html#more
    Αυτό ήταν το σχέδιο..ΜΠΟΥΡΛΑ:Τρίτη δοση εμβολιασμού και μετα κάθε χρόνο

    Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ @ΛΒΕΡΤΟ ΜΠΟΥΡΛ@,
    ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΒΟΥΡΛΑ
    ΠΟΥ ΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥΡΛΑ
    ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑΜΠΟΥΡΛΑ.

    ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΟΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΣΤΙΒΑΓΜΕΝΕΣ ΣΑΝ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ ΟΥΛΑ,
    ΤΗΝ ΜΑΣΚΟΥΛΑ
    ΤΗΝ ΕΝΕΣΟΥΛΑ
    ΤΗΝ ΔΟΣΟΥΛΑ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΚΟΥΛΑ ΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΦΑΤΑΟΥΛΑ.

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΒΛΑ
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΟΥΛΑ
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΤΗ ΖΑΒΟΥΛΑ ΤΗ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΑ ΤΣΟΥΛΑ.

    ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ
    ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΜΙΑ ΠΑΡΟΧΟΥΛΑ
    ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΟΝΤΑΣ ΤΗ ΨΥΧΟΥΛΑ
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΗ ΖΩΟΥΛΑ.

    ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΜΕ ΤΑΜΠΟΥΡΛΑ
    ΣΤΟΥ ΜΠΟΥΡΛ@ ΤΑ ΒΟΥΡΛΑ.

    ΑΝAΞΙΜΑΝΔΡΕ ΠΟΙΗΤΗ, ΠΩΣ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΧΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίος αδερφέ Ηλια!!

      .......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......

      Διαγραφή
    2. ΣΕ ΕΝΕΠΝΕΥΣΕ ΗΛΙΑ Ο ΜΠΟΥΡΔΑΣ ΒΛΕΠΩ.. 🙂

      Διαγραφή
  12. Όταν το βράδυ κοιμηθώ
    Δεν θέλω να ξυπνήσω!!
    Στα όνειρα μου εγώ πετω!!
    Στην γη να μην πατησω!!

    μην βλέπω όλα τα στραβά!
    Να ζω μεσα στο ψέμμα!!
    Κυττω τον κόσμο από ψηλά
    Με καθαρο το βλέμμα!!!

    Στον υπνο γίνομαι Αετος!!
    Και η ψυχη μου φεύγει!!
    Ταξιδια κανω μακρινά!!
    Σε ονειρεμενα μερη!!


    .......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε πού φτάσαμε...
      Η ηρεμία να είναι στον ύπνο
      και ο εφιάλτης στο ξύπνιο.
      Κάτι ξέρει ο Χαντζάρας που τον λέει Εφιαλτάκη...

      Διαγραφή
    2. Unexpected Opponent18 Μαΐου, 2021 01:10

      Song with the title : Nightmare .

      Διαγραφή
  13. Τούτο το βραδυ Κούλη μου..
    Νά είναι το τελευταίο!!
    Στην κάσα μεσα να σε δω.
    Και απ' την χαρά να κλαιω!!

    Η βρωμερή σου η ψυχή..
    Ποτέ να μην υπάρξει.
    Για πάντα θελω να χαθεί..
    Και η φωτιά να κάψει!!

    .......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εμβόλια COVID: Περιττά, Αναποτελεσματικά και Επικίνδυνα.


    .


    Doctors for Covid Ethics

    Γιατροί, επιστήμονες και ερευνητές από 30 χώρες που υπερασπίζονται την ιατρική ηθική, την ασφάλεια των ασθενών και τα ανθρώπινα δικαιώματα ως απάντηση στην COVID-19.



    Οι Doctors forCovid Ethics έχουν απευθύνει τρεις ανοιχτές επιστολές στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ) σχετικά με τους κινδύνους των εμβολίων για την COVID-19. Σ’ αυτές παραθέτουν αποδεικτικά στοιχεία σύμφωνα με τα οποία οι κίνδυνοι των θρομβώσεων (πήξη του αίματος), των αιμορραγιών και των ανωμαλιών των αιμοπεταλίων αποκλείστηκαν σκοπίμως από τις νόμιμες κλινικές δοκιμές των εμβολίων πριν από τη χρήση τους στους ανθρώπους.



    •Η πρώτη επιστολή τους: 1 Μαρτίου 2021(εδώ).

    •Η απάντηση του EMA: 23 Μαρτίου 2021( εδώ).

    •Η ανταπάντησή τους: 30 Απριλίου 2021 (εδώ)

    • Η σύνοψη όλων σε δελτίο τύπου εδώ .



    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    1. ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΜΑ

    Περίληψη

    1. Τα εμβόλια είναι περιττά

    2. Τα εμβόλια είναι αναποτελεσματικά

    3. Τα εμβόλια είναι επικίνδυνα

    4. Ηθικά και νομικά ζητήματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη

    2. ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ

    3. ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ

    ΕΙΔΩΜΕΝ ..............

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ο νοσηλευτης
    19 ιανουαριου εκανα το πρωτο,γυρω στις 10 φλεβαρη το δευτερο,με απειλες κτλ,παροτι ενθερμος αρνητης.τα παιδια μου και η γυναικα ειναι μια χαρα.αυτο δεν σημαινει,οτι ειμαι υπερ,η οτι χαιρομαι που το εκανα,το αντιθετο μαλιστα.ευχομαι να βοηθηση ο θεος καποιουςνα μην εξαναγκαστουνε να το κανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ο νοσηλευτης
    παρεπιπτωντος εκανα της pfizer

    ΑπάντησηΔιαγραφή