«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Μελέτη Δραστικότητας και Αποτελεσματικότητας Εμβολίων Covid-19 - Eίναι αποτελεσματικά μόνο στο 0,84% !!! 💥


 

Ένα από τα πλέον διάσημα ιατρικά περιοδικά στον κόσμο, το The Lancet, δημοσίευσε μια μελέτη που δείχνει ότι τα εμβόλια COVID-19 είναι αποτελεσματικά μόνο στο 0,84%, δηλαδή λιγότερο από το 1%, και δεν ανταποκρίνονται στη δηλωθείσα αποτελεσματικότητα.
Αποδεικνύεται η -επί του παρόντος- πλήρης αποτυχία! Αποκαλύφθηκε η παγκόσμια παραποίηση των αποτελεσμάτων της μελέτης από τους κατασκευαστές.

Pfizer-BioNTech (-95% της δηλωθείσας απόδοσης)

Moderna–NIH  (-94% της δηλωθείσας απόδοσης)

SPUTNIK-V – Gamaleya (-90% της δηλωθείσας απόδοσης)

AstraZeneca -Oxford (-67% της δηλωθείσας απόδοσης)

J&J (-67% της δηλωθείσας απόδοσης)

Και άλλα (96 εμβόλια συνολικά)

Στον πραγματικό κόσμο, αυτό είναι πιθανό να ερμηνευθεί από το ευρύ κοινό ως ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ χάσιμο χρόνου. Επιπλέον, το ευρύ κοινό τώρα μπορεί να  ζυγίζει αποδεδειγμένους και εντελώς πραγματικούς κινδύνους εγκεφαλικών επεισοδίων, θρόμβων αίματος, καρδιακών προσβολών και θανάτων από αυτό το εμβόλιο, πριν καταλήξει στην απόφαση να το δεχτεί.

Διαβάστε τη μελέτη:

Δραστικότητα  και αποτελεσματικότητα του εμβολίου COVID-19 COVID-19 — ο ελέφαντας  (που δεν είναι) στο δωμάτιο  

Περίπου 96 εμβόλια COVID-19 βρίσκονται σε διάφορα στάδια κλινικής ανάπτυξης1. Επί του παρόντος, έχουμε τα  ενδιάμεσα αποτελέσματα τεσσάρων μελετών που δημοσιεύθηκαν σε επιστημονικά περιοδικά (σχετικά με το εμβόλιο Pfizer-BioNTech  BNT162b2 mRNA2, το εμβόλιο Moderna –Εθνικά  Ινστιτούτα Υγείας ΗΠΑ [NIH] mRNA-12733, το εμβόλιο AstraZeneca–Oxford ChAdOx1 nCov-194,  και το εμβόλιο Gamaleya  GamCovidVac  [Sputnik V]5  και τρεις μελέτες μέσω των εγγράφων ενημέρωσης της Αμερικανικής Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων  (FDA) (σχετικά με τα εμβόλια Pfizer-BioNTech6,  Moderna–NIH7  και Johnson & Johnson [J&j] Ad26.COV2.S)8.  Επιπλέον, αποσπάσματα των αποτελεσμάτων αυτών κοινοποιήθηκαν  ευρέως και συζητήθηκαν μέσω δελτίων Τύπου και μέσων ενημέρωσης, ενίοτε με παραπλανητικούς τρόπους9. Αν και η προσοχή έχει επικεντρωθεί στη δραστικότητα του  εμβολίου και τη σύγκριση της μείωσης του αριθμού συμπτωματικών  περιπτώσεων, η πλήρης  κατανόηση  της  δραστικότητας και της αποτελεσματικότητας των εμβολίων είναι λιγότερο απλή από ό, τι μπορεί να φαίνεται. Ανάλογα με τον τρόπο έκφρασης του μεγέθους του αποτελέσματος,  μπορεί να προκύψει μια εντελώς διαφορετική εικόνα  (γράφημα).

Η δραστικότητα του εμβολίου αναφέρεται γενικά ως σχετική μείωση του κινδύνου (Relative Risk Reduction: RRR). Χρησιμοποιείται ο σχετικός  κίνδυνος (RR)—δηλαδή  η  αναλογία  των ποσοστών  επίθεσης  με  και  χωρίς εμβόλιο — ο οποίος  εκφράζεται ως 1-RR. Η κατάταξη βάσει αναφερόμενης αποτελεσματικότητας δίνει  σχετικές μειώσεις κινδύνου της τάξης του 95% για το Pfizer-BioNTech,  94% για το  Moderna-NIH, 90% για το  Gamaleya,  67% για το J&J και 67% για το εμβόλιο AstraZeneca-Oxford.  Ωστόσο, το RRR θα πρέπει να αντιπαραβάλλεται με φόντο  τον κίνδυνο μόλυνσης και ασθένειας  από  COVID-19, ο οποίος  ποικίλλει  μεταξύ των πληθυσμών  και με την πάροδο του χρόνου. Αν και το RRR εξετάζει μόνο τους συμμετέχοντες  που θα μπορούσαν να επωφεληθούν από το εμβόλιο, η απόλυτη μείωση του κινδύνου (ARR), η οποία είναι η διαφορά μεταξύ των ποσοστών επίθεσης με και χωρίς εμβόλιο, σταθμίζει ολόκληρο τον πληθυσμό. Τα ARRs  τείνουν να  αγνοούνται επειδή  δίνουν πολύ λιγότερο εντυπωσιακό μέγεθος αποτελέσματος από τα RRRs: 1,3% για το AstraZeneca-Oxford, 1,2% για το  Moderna-NIH,  1,2% για το J&J, 0,93% για το  Gamaleya και 0,84% για το εμβόλιο Pfizer–BioNTech.  

Το ARR χρησιμοποιείται επίσης για να αντλήσει μια εκτίμηση της αποτελεσματικότητας του εμβολίου,  η οποία είναι ο αριθμός που απαιτείται για τον εμβολιασμό (NNV)  για την πρόληψη ενός ακόμη  περιστατικού COVID-19 ως 1/ARR.
Τα NNVs φέρνουν μια διαφορετική προοπτική: 76 για τη Moderna–NIH, 78 για το AstraZeneca-Oxford, 80 για το Gamaleya, 84 για το J&j και 117 για τα εμβόλια Pfizer-BioNTech. Η εξήγηση έγκειται στο συνδυασμό της δραστικότητας του εμβολίου και των διαφορετικών υποβάθρων αυξημένου κινδύνου COVID-19 σε όλες τις μελέτες: 0,9% για το Pfizer–BioNTech, 1% για το Gamaleya,1,4% για το  Moderna-NIH, 1,8% για το J&J  και  1,9%  για  τα εμβόλια AstraZeneca-Oxford.  

Η ARR (και η NNV) είναι ευαίσθητες στον κίνδυνο υποβάθρου- όσο υψηλότερος είναι ο κίνδυνος, τόσο υψηλότερη είναι η αποτελεσματικότητα – όπως παραδειγματίζεται από τις αναλύσεις του εμβολίου J&J σε κεντρικά επιβεβαιωμένα περιστατικά συγκρινόμενα όλες τις περιπτώσεις8 :  αμφότεροι ο αριθμητής και ο παρονομαστής αλλάζουν, το RRR δεν αλλάζει (66-67%), αλλά το ένα τρίτο της αύξησης των ποσοστών επίθεσης  στην ομάδα που δεν έχει εμβολιαστεί (από 1,8% έως 2,4%) μεταφράζεται σε ένα τέταρτο μείωσης του NNV (από 84 σε 64).

 

Γράφημα: RRR και NNV με 95% CI ταξινομημένο βάσει ποσοστού επίθεσης στην ομάδα  ανεμβολίαστων  (εικονικό φάρμακο: placebo)  για πέντε εμβόλια COVID-19
Όσο χαμηλότερο είναι το NNV και όσο υψηλότερο είναι το RRR, τόσο καλύτερη είναι η δραστικότητα του εμβολίου. Λεπτομέρειες περιλαμβάνονται  στο προσάρτημα.
 RRR=σχετική μείωση κινδύνου.   NNV=αριθμοί που απαιτούνται για τον εμβολιασμό.  NIH=Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας των  ΗΠΑ.

Υπάρχουν πολλά διδάγματα προς εκμάθηση από τον τρόπο διεξαγωγής των μελετών και την παρουσίαση των αποτελεσμάτων. Με τη χρήση μόνο των RRRs και την παράλειψη των ARRs, εισάγεται μεροληψία αναφοράς, η οποία επηρεάζει την ερμηνεία της αποτελεσματικότητας του εμβολίου10.   Κατά την επικοινωνία σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολίου, ειδικά  για αποφάσεις δημόσιας υγείας, όπως η επιλογή του τύπου των εμβολίων για αγορά και ανάπτυξη, είναι σημαντική  η πλήρης εικόνα του τι πραγματικά δείχνουν τα δεδομένα, καθώς και η διασφάλιση ότι οι συγκρίσεις βασίζονται στα  συνδυασμένα στοιχεία που θέτουν τα αποτελέσματα των δοκιμών εμβολίου εντός του ευρύτερου πλαισίου και δεν εξετάζουν μόνο ένα συνοπτικό μέτρο.  Τέτοιες αποφάσεις θα πρέπει να ενημερώνονται δεόντως με λεπτομερή  κατανόηση των αποτελεσμάτων της μελέτης, απαιτώντας πρόσβαση σε πλήρη σύνολα δεδομένων και ανεξάρτητη διερεύνηση και ανάλυση.

Δυστυχώς, η σύγκριση των εμβολίων με βάση τα διαθέσιμα επί του παρόντος δεδομένα δοκιμών (ενδιάμεσο στάδιο) γίνεται ακόμη πιο δύσκολη με ανόμοια πρωτόκολλα μελέτης, συμπεριλαμβανομένων των κύριων τελικών σημείων (όπως το τι θεωρείται κρούσμα COVID-19 και πότε αυτό αξιολογείται), των τύπων  εικονικού φαρμάκου (placebo), της πληθυσμιακής μελέτης, των υποβάθρων κινδύνων COVID-19  κατά τη διάρκεια της μελέτης, της διάρκειας της έκθεσης και των διαφορετικών ορισμών των πληθυσμών για αναλύσεις τόσο εντός όσο και μεταξύ μελετών, καθώς και των ορισμών των παραμέτρων και των στατιστικών μεθόδων αποτελεσματικότητας. Είναι σημαντικό ότι μας μένει το αναπάντητο ερώτημα εάν ένα εμβόλιο με δεδομένη δραστικότητα σε μελέτη συγκεκριμένου πληθυσμού θα έχει την ίδια  δραστικότητα σε έναν άλλο πληθυσμό με διαφορετικά επίπεδα υποβάθρου κινδύνου COVID-19. Δεν πρόκειται για ασήμαντο ερώτημα, διότι η ένταση μετάδοσης ποικίλλει μεταξύ των χωρών, και επηρεάζεται  από παράγοντες όπως οι παρεμβάσεις δημόσιας υγείας και οι παραλλαγές του ιού. Η μόνη καταγεγραμμένη ένδειξη αποτελεσματικότητας του εμβολίου είναι η ισραηλινή εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού με τη χρήση του προϊόντος Pfizer-BioNTech.  Αν και ο σχεδιασμός και η μεθοδολογία είναι ριζικά διαφορετικοί από την τυχαιοποιημένη  δοκιμή2, ο Dagan και οι συνάδελφοί του11  αναφέρουν ένα  RRR 94%, το οποίο είναι ουσιαστικά το ίδιο με το RRR της δοκιμής φάσης 3  (95%), αλλά με ARR  0,46%, το οποίο μεταφράζεται σε ένα NNV  217  (όταν το ARR ήταν 0,84% και το NNV ήταν 119 στη δοκιμή φάσης 3).   Αυτό σημαίνει ότι σε ένα  πραγματικό περιβάλλον, 1,8  φορές περισσότερα άτομα μπορεί να χρειαστεί να εμβολιαστούν για να αποφευχθεί ένα ακόμη κρούσμα COVID-19 από όσα  προβλέπονται στην αντίστοιχη κλινική  δοκιμή.

Οι ασυντόνιστες δοκιμές φάσης 3 δεν ικανοποιούν τις απαιτήσεις δημόσιας υγείας· δοκιμές πλατφόρμας  που έχουν σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση σχετικών θεμάτων δημόσιας υγείας με κοινό πρωτόκολλο, θα επιτρέπουν τη λήψη αποφάσεων ενημερωμένων με κοινά κριτήρια και ενιαία αξιολόγηση. Αυτές οι εκτιμήσεις σχετικά με την δραστικότητα και την αποτελεσματικότητα βασίζονται σε μελέτες μέτρησης πρόληψης ήπιας έως μέτριας λοίμωξης COVID-19·  δε σχεδιάστηκαν για να καταλήξουν σε συμπέρασμα σχετικά με την πρόληψη της νοσηλείας, της σοβαρής νόσου ή του θανάτου, ή την πρόληψη του δυναμικού λοίμωξης και μετάδοσης.  Η αξιολόγηση της καταλληλόλητας των εμβολίων πρέπει να λαμβάνει υπόψη όλους τους δείκτες και να περιλαμβάνει την ασφάλεια, τη δυνατότητα ανάπτυξης και διαθεσιμότητας και το κόστος.

Δεν δηλώνουμε ανταγωνιστικά συμφέροντα.
Πνευματικά δικαιώματα © 2021  Ο(οι)  συγγραφέας(-οί). Δημοσιεύτηκε από  Elsevier  Ε.Π.Ε.
Αυτό είναι ένα άρθρο ανοικτής πρόσβασης με την άδεια CC  BY-NC-ND  4.0.  

*Πιέρο Ολιάρο, Ελς Τορεέλε, Μισέλ Βαιλάντ
piero.olliaro@ndm.ox.ac.uk

Κέντρο Τροπικής Ιατρικής και Παγκόσμιας Υγείας, Τμήμα Ιατρικής του Nuffield, Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης OX3 7FZ, Ηνωμένο Βασίλειο (PO)· Ινστιτούτο Καινοτομίας και  Δημόσιου Σκοπού, University College London, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο (ET)· Κέντρο Ικανοτήτων  για τη Μεθοδολογία καιτηΣατιστική, Ινστιτούτο Υγείας του Λουξεμβούργου, Strassen, Λουξεμβούργο  (MV)

  1. Zimmer C, Corum J, Wee S-L. Covid-19 Vaccine Tracker. https://www. nytimes.com/interactive/2020/science/coronavirus-vaccine-tracker.html (accessed March 10, 2021).
  2. Polack FP, Thomas SJ, Kitchin N, et al. Safety and efficacy of the BNT162b2 mRNA COVID-19 Vaccine. N Engl J Med 2020; 383: 2603–15.
  3. Baden LR, El Sahly HM, Essink B, et al. Efficacy and safety of the mRNA-1273 SARS-CoV-2 Vaccine. N Engl J Med 2021; 384: 403–16.
  4. Voysey M, Clemens SAC, Madhi SA, et al. Safety and efficacy of the ChAdOx1 nCoV-19 vaccine (AZD1222) against SARS-CoV-2: an interim analysis of four randomised controlled trials in Brazil, South Africa, and the UK. Lancet 2021; 397: 99–111.
  5. Logunov DY, Dolzhikova IV, Shcheblyakov DV, et al. Safety and efficacy of an rAd26 and rAd5 vector-based heterologous prime-boost COVID-19 vaccine: an interim analysis of a randomised controlled phase 3 trial in Russia. Lancet 2021; 397: 671–81.
  6. US Food and Drug Administration. Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee meeting: FDA briefing document. Dec 10, 2020. https://www.fda.gov/advisory-committees/advisory-committee-calendar/ vaccines-and-related-biological-products-advisory-committee-december- 10-2020-meeting-announcement (accessed March 10, 2021).
  7. US Food and Drug Administration. Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee meeting: FDA briefing document. Dec 17, 2020. https://www.fda.gov/advisory-committees/advisory-committee-calendar/ vaccines-and-related-biological-products-advisory-committee-december- 17-2020-meeting-announcement (accessed March 10, 2021).
  8. US Food and Drug Administration. Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee meeting: FDA briefing document. Feb 26, 2021. https://www.fda.gov/advisory-committees/advisory-committee-calendar/ vaccines-and-related-biological-products-advisory-committee-february- 26-2021-meeting-announcement (accessed March 10, 2021).
  9. Olliaro P. What does 95% COVID-19 vaccine efficacy really mean? Lancet Infect Dis 2021; published online Feb 17. https://doi.org/10.1016/ S1473-3099(21)00075-X.
  10. Brown RB. Outcome reporting bias in COVID-19 mRNA vaccine clinical trials. Medicina (Kaunas) 2021; 57: 199.
  11. Dagan N, Barda N, Kepten E, et al. BNT162b2 mRNA COVID-19 vaccine in a nationwide mass vaccination setting. N Engl J Med 2021; published online Feb 24. https://doi.org/10.1056/NEJMoa2101765.

ΠΗΓΗ

www.nikosxeiladakis.gr

 

22 σχόλια:

  1. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥΛΗ ΠΩΣ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ.

    https://www.athensmagazine.gr/article/news/kosmos/514770-osoi-emboliasthkan-gia-ton-korwnoio-den-tha-epizhsoyn-sokaristikes-dhlwseis-apo-ton-gallo-nompelista-luc-montagnier-parenergeia-sok-se-astheneis

    «Όσοι εμβολιάστηκαν για τον κορωνοϊό δεν θα επιζήσουν»: Σοκαριστικές δηλώσεις από τον Γάλλο νομπελίστα Luc Montagnier - Παρενέργεια σοκ σε ασθενείς
    Εμφάνισαν μακρογλωσσία σε τέτοιο βαθμό που οι γλώσσες τους κρέμονταν έξω από το στόμα τους.

    Από Γιάννης Κυριακόπουλος
    «Ξανακτυπά» ο Γάλλος νομπελίστας ιολόγος Luc Montagnier. Μετά την δήλωσή του ότι τα εμβόλια του κορωνοϊού προκαλούν τις μεταλλάξει, ο Γάλλος επιστήμονας επιστρέφει δριμύτερος, με ακραίες και σοκαριστικές δηλώσεις, λέγοντας, πως όσοι εμβολιάστηκαν με κάποιο από τα εμβόλια δεν πρόκειται να επιζήσουν! Παράλληλα, περισσότεροι θάνατοι συνδέονται με το εμβόλιο της Pfizer, παρά με αυτό της AstraZeneca, αυτό τονίζει έρευνα, η οποία μελετάει την θνησιμότητα σε έξι ευρωπαϊκές χώρες.

    Δεν υπάρχει πιθανότητα μακροχρόνιας επιβίωσης για όποιον έλαβε κάποιο από τα εμβόλια για τον COVID-19, σύμφωνα με τον κορυφαίο Γάλλο ιολόγο Luc Montagnier.
    Όλοι όσοι εμβολιάστηκαν για τον «κινεζικό ιό», όπως χαρακτηρίζει τον κορωνοϊό, «δεν θα επιζήσουν», είπε ο Montagnier κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξής του. «Δεν υπάρχει ελπίδα και καμία πιθανή θεραπεία για όσους έχουν ήδη εμβολιαστεί», δήλωσε ο Montagnier.

    Αρχική ΕιδήσειςΚόσμος
    «Όσοι εμβολιάστηκαν για τον κορωνοϊό δεν θα επιζήσουν»: Σοκαριστικές δηλώσεις από τον Γάλλο νομπελίστα Luc Montagnier - Παρενέργεια σοκ σε ασθενείς
    Εμφάνισαν μακρογλωσσία σε τέτοιο βαθμό που οι γλώσσες τους κρέμονταν έξω από το στόμα τους
    29 Μαΐου 2021 10:36
    «Όσοι εμβολιάστηκαν για τον κορωνοϊό δεν θα επιζήσουν»: Σοκαριστικές δηλώσεις από τον Γάλλο νομπελίστα Luc Montagnier - Παρενέργεια σοκ σε ασθενείς
    Από Γιάννης Κυριακόπουλος
    «Ξανακτυπά» ο Γάλλος νομπελίστας ιολόγος Luc Montagnier. Μετά την δήλωσή του ότι τα εμβόλια του κορωνοϊού προκαλούν τις μεταλλάξει, ο Γάλλος επιστήμονας επιστρέφει δριμύτερος, με ακραίες και σοκαριστικές δηλώσεις, λέγοντας, πως όσοι εμβολιάστηκαν με κάποιο από τα εμβόλια δεν πρόκειται να επιζήσουν! Παράλληλα, περισσότεροι θάνατοι συνδέονται με το εμβόλιο της Pfizer, παρά με αυτό της AstraZeneca, αυτό τονίζει έρευνα, η οποία μελετάει την θνησιμότητα σε έξι ευρωπαϊκές χώρες.

    Δεν υπάρχει πιθανότητα μακροχρόνιας επιβίωσης για όποιον έλαβε κάποιο από τα εμβόλια για τον COVID-19, σύμφωνα με τον κορυφαίο Γάλλο ιολόγο Luc Montagnier.

    Survivor spoiler 31/05, ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Αυτός κερδίζει την ασυλία - Αλλαγή «βόμβα» του Ατζούν
    VIRAL ΕΙΔΗΣΗ
    Survivor spoiler 31/05, ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Αυτός κερδίζει την ασυλία - Αλλαγή «βόμβα» του Ατζούν
    Όλοι όσοι εμβολιάστηκαν για τον «κινεζικό ιό», όπως χαρακτηρίζει τον κορωνοϊό, «δεν θα επιζήσουν», είπε ο Montagnier κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξής του. «Δεν υπάρχει ελπίδα και καμία πιθανή θεραπεία για όσους έχουν ήδη εμβολιαστεί», δήλωσε ο Montagnier.



    «Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αποτεφρώσουμε τα πτώματα»(!) σημείωσε για να προκαλέσει την αμηχανία του δημοσιογράφου.

    Αφού μελέτησε σε βάθος τα συστατικά που περιέχονται στις ενέσεις και τι κάνουν, ο Montagnier αναφέρει ότι κατέληξε στο συμπέρασμα ότι κάθε άτομο που παίρνει το εμβόλιο τελικά θα πεθάνει από το ανοσιακό φαινόμενο ή εξαρτώμενη από αντισώματα ενίσχυση ή ADE. «Αυτό μπορεί να λεχθεί», πρόσθεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ 1ου ΜΕΡΟΥΣ.

    Ο Montagnier δήλωσε επίσης πέρυσι ότι «η παρουσία στοιχείων του HIV και των μικροβίων της ελονοσίας στο γονιδίωμα του κορωναϊού είναι πολύ ύποπτη και τα χαρακτηριστικά του ιού δεν θα μπορούσαν να προκύψουν φυσικά».

    Ο νέος αυτός ιός είναι ένα κατασκεύασμα γενετικά τροποποιημένο που απελευθερώνεται σκόπιμα, κατά την άποψη του Montagnier.

    Φαίνεται ότι έχουμε να δούμε ακόμη πολλά στο μέτωπο του κορωνοϊού, καθώς όλο και περισσότερες πληροφορίες για παρενέργειες έρχονται στο φως. Αυτό ακριβώς συνέβη και με την περίπτωση ασθενών στις ΗΠΑ, που παρουσίασαν μια σοβαρή και επικίνδυνη παρενέργεια. Παράλληλα, δείτε τις δύο θεωρίες των ΗΠΑ για την πραγματική προέλευση του κορωνοϊού! Ποιες είναι οι επίσημες 4 εκδοχές;

    Ο Δρ. James Melville, από το Κέντρο Επιστήμης Υγείας του Πανεπιστημίου του Τέξας στη Σχολή Οδοντιατρικής του Χιούστον (UTHealth) δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι υπάρχουν εννέα τεκμηριωμένα περιστατικά… μακρογλωσσίας σε ασθενείς με COVID-19 στις ΗΠΑ! Και μπορεί το ποσοστό να είναι εξαιρετικά μικρό, πρόκειται για ασθενείς που μετριούνται στα δάχτυλα των χεριών, όμως χρειάζεται παρακολούθηση και προσοχή.

    Οι συγκεκριμένοι εννέα ασθενείς εμφάνισαν τόσο πρησμένες γλώσσες, που η γλώσσα τους κρεμόταν έξω από το στόμα τους και δεν μπορούσαν ούτε να αναπνεύσουν από το στόμα, ούτε να φάνε, να πιούν νερό και να μιλήσουν!

    Αν και δεν είναι ακόμη σαφές ποια είναι η σχέση μεταξύ του κορωνοϊού και αυτής της κατάστασης, ο Melville είπε ότι φλεγμονώδη κύτταρα είχαν ανιχνευθεί στη γλώσσα των ασθενών.

    Ένας από τους ασθενείς που υποβλήθηκαν σε θεραπεία από τον Melville ήταν ο Anthony Jones, από τη Lake City της Φλόριντα.

    Ο Τζόουνς επιβίωσε από την COVID-19 μετά από ένα μήνα νοσηλείας στο νοσοκομείο, αλλά η γλώσσα του παρέμεινε πρησμένη.

    «Ο γιατρός του είπε ότι μπορούσε να κάνει χειρουργική επέμβαση, αλλά δεν μπορούσε να εγγυηθεί ότι ο Άντονι θα φάει ποτέ ή θα μιλήσει ξανά», δήλωσε η μητέρα του, Mary Ann Jones, στην UTHealth News.

    Ένας γιατρός είπε στην οικογένεια ότι η κατάσταση ονομάζεται μακρογλωσσία και η Mary Ann Jones άρχισε να ψάχνει στο διαδίκτυο για περισσότερες πληροφορίες. Βρήκε μια μελέτη που δημοσίευσε ο Melville και ήρθε σε επαφή με την ελπίδα ότι θα μπορούσε να τους βοηθήσει.

    Ο Melville είπε στο UTHealth News ότι η μακρογλωσσία του Jones χαρακτηρίστηκε τεράστια.

    «Είναι ψυχολογικά καταθλιπτικό επειδή θεωρείται περίεργο. Οι ασθενείς πρέπει να τρώνε με σωληνάκι και έχουν μόνιμη τραχειοστομία ενώ υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης. Η γλώσσα στεγνώνει εντελώς, οπότε πρέπει να την τυλίξεις για να διατηρηθεί η υγρασία, ώστε να μην ραγίσει και αρχίσει να αιμορραγεί», είπε.

    https://youtu.be/8SIbvEBH4fA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://twitter.com/PrimaryALLRINO/status/1399127195197583368

    Ο Κυβερνήτης DeSantis είναι φανταστικός !!!👏👏👏👏 Η ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 5.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Η ΣΧΟΛΕΙΟ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://www.facebook.com/fileashistory
    ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ :
    -<<Ενημερώσατε όσο μπορείτε μεγαλύτερο αριθμό Ελλάνιων Ελλάνιας, για παρεμπόδιση του σχεδίου των Αποστατών, που σχεδιάζουν καταστροφή του Ελλάνιου γονιδίου «Ε», με εισαγόμενα εμβόλια και ζωϊκά προϊόντα, καθώς και προϊόντα σόγιας...
    Είναι άκρως επικίνδυνα....
    -Θα μεταλλαχθεί ο ανθρώπινος κώδικας γενετικής, σταθερά και με αργό ρυθμό.
    -Θα αυξηθούν οι στειρώσεις, σε άνδρες και γυναίκες.
    -Ενημερώστε Ελλάνιους, ότι έχει κατασκευασθεί σκεπτόμενος ιός, ο οποίος θα τοποθετείται μελλοντικά σε εμβόλια.
    -Ο ιός αυτός, θα ενεργοποιείται με μικροκύματα απο απόσταση, θα είναι ανίατος και θα καταστρέφει ολόκληρο τον ανθρώπινο οργανισμό»
    -Η χρήση εμβολίων και μεταλλαγμένων τροφίμων εμποδίζουν αφύπνιση Ελλάνιου γονιδίου «Ε» που εξουδετερώνει τον ερπετικό ιό που περιέχουν τα μεταλλαγμένα τρόφιμα και εμβόλια.
    -«Σας υπενθυμίζουμε για πολλοστή φορά τον κίνδυνο μεταλλάξεως από εμβόλια και μεταλλαγμένα τρόφιμα.
    -Ακτινοβολούμε Ελλάνιους με νετρίνο για εξουδετέρωση αρνητικών επιπτώσεων στον κώδικα γενετικής με δική σας ονομασία, και για εξουδετέρωση συμπτωμάτων στείρωσης που παρουσιάζουν αυτά.
    -Εστέ εν εγρηγόρσει».
    -Απο το εργο Αφυπνισης του ΑΡΙΣΤΑΙΑ !!!

    Ο ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ.
    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ ΓΟΝΙΔΙΟΥ ΕΨΙΛΟΝ;
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ.
    ΧΛΕΥΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΗΘΗ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ,
    ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.
    ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ.
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ,
    ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟ ΠΛΗΘΟΣ.

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένα ντοκιμαντέρ γροθιά στο στομάχι για τον Bill Gates που είχε ξηλωθεί από παντού.
    .

    Από τον παλιό αδίστακτο Bill Gates της Microsoft στον «φιλάνθρωπο» με την καταστροφική δράση σε Ινδία και Αφρική. Ποιος είναι πραγματικά ένας από τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές της σημερινής «πανδημίας»;
    .
    https://tomsnews.io/post/2483

    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ALICE IN WONDERLAND...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ CERN...ENΩ ΣΤΙΣ 14-09 [=23 ] 2015 ΣΤΟ CERN ΑΥΞΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΣΕ 14 TEV [ ΑΝΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΛΦΑ ] ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΜΙΑΣ -ΠΥΛΗΣ- ...

    ΣΤΗΝ ΣΥΝΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΕΛΙΚΑΣ DNA ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΧΡΥΣΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ...ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΕΡΓΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ...

    ΣΕ ΑΛΛΑ [ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΣΧΕΤΑ ]...Ο ΤΟΞΟΤΗΣ-Α ΑΠΕΧΕΙ 26.000 [ = 8 = 23 ] ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ 44 [ ΤΟ 8 ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟ ] ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΙΛΛΙΟΜΕΤΡΑ...ΕΝΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΜΑΖΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 26 [ =8 =23 ] ΗΛΙΑΚΕΣ ΜΑΖΕΣ ΣΥΝ ΠΛΗΝ 2...Ο ΑΣΤΕΡΑΣ S-14 [ = 5 = 23 ] H MAZA TOY EINAI 4,1 ΣΥΝ ΠΛΗΝ 0,6 [ = 11 = 23 ] ΗΛΙΑΚΕΣ ΜΑΖΕΣ..ΕΝΩ ΤΕΛΟΣ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ S-2 [ = 11 = 23 ] EXEI ΠΕΡΙΚΕΝΤΡΟ 17 ΩΡΕΣ [ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ] ΚΑΙ ΚΑΙ 18 [666 ] ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΙΛΛΙΟΜΕΤΡΑ...Ο ΔΕ ΤΟΞΟΤΗΣ-Α ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ...

    Ο ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΟΡΑΤΟΣ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΠΛΑΤΗ ΑΠΟ 44 ΜΟΙΡΕΣ ΒΟΡΕΙΑ ΕΩΣ 90 ΜΟΙΡΕΣ ΝΟΤΙΑ [ 8 ΣΥΝ 9 ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΞΑΝΑ 17 ]...ΑΣΠΙΣ...ΟΦΙΣ...ΟΦΙΟΥΧΟΣ...ΣΚΟΡΠΙΟΣ...ΑΕΤΟΣ...ΚΑΙ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΤΣΑΓΙΕΡΑ...ΠΩΣ ΛΕΜΜΕ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΕΣ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΨΥΧΕΣ...

    ΕΝΩ Ο ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ [ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ] ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...

    ΥΓ. ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ CERN ....ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΗΝ Η Α.Ι.[ ΣΥΖΕΥΞΗ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΕΙΤΕ ΑΣΥΡΜΑΤΗ WIFI ] ΤΕΧΝΗΤΗ ΕΛΙΚΑ DNA [ ΝΑΝΟ-LEVEL ] ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑ ΕΙΣΕΡΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ...


    O TOΞΟΤΗΣ-Α HTAN ΛΕΕΙ ΚΑΠΩΣ ΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ...ΤΟ ΔΕ FASER ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΝΕΤΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΥΛΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ...AYTA ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ...

    ΥΓ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ...ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΝΟΤΟ...ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΝΕΤΡΙΝΩΝ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-KOZANH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΑΛΟΥΧΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΜΟΙΡΑΖΕ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΙΟΔΙΚΑ ΤΩΝ ΙΕΧΩΒΑΔΩΝ...ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΥΖΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ...ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΘΗΤΕΙΑ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΙΕΧΩΒΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ...ΟΡΓΩΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΕΥ ΜΠΑΡ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΕΝΩ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΑΡΡΗΚΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΣΤΟ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ...


    ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟΚΑΡΔΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΜΟΥ ΕΞΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΑΥΛΩΣΟΥΝ....

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ Γιάννη πάντα τον συμπαθούσα και δεν έχω πιστέψει ούτε τα μισά από αυτά που καταθέτεις και κυκλοφορούν από χρόνια. Για το δε "ιεχωβάς" το έχουν πει για συγγενικό του πρόσωπο αν δεν απατώμαι, Ένα πρόσωπο με όλα αυτά που περιέγραψες.. θα το είχαν στα ώπα ώπα οι σιωνιστές, και δεν θα το άφηναν να ζει σε ένα ετοιμόρροπο σπίτι, ούτε θα του κάνανε τη ζωή δύσκολη κάθε τρεις και λίγο οι εμβάτσοι.
      Σκέφτηκες αν όλα αυτά που μάς είπες είναι μέρος του πολέμου που τού κάνουν;

      Διαγραφή
    2. Οι γονεις του ηταν κωστα.τα εχει πει ολα ο γιαννης.δε βριζει κανεναν ελληνα.χριστιανους πραγματι οπως και καθε θρησκεια.οποιος εχει κανει τον κοπο να διαβασει ολα τα γραπτα του θα μεινει αναυδος.μηπως να σταματησει αυτη η λασπη;μοιραζε τη σκοπια λεει.αφου τους εχει ξεφτιλισει μασωνους,ιαχωβαδες σατανιστες.

      Διαγραφή
  8. ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΥΠΕΡΟΠΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΜΑΖΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ...ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ...


    https://www.youtube.com/watch?v=zixPfmjbCqgΟ

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Dr. Byram Bridle Blows Whistle On Extremely Concerning Japanese Study On Vaccine Lipids & Clotting
    BINTEO.

    Κάναμε ενα τεράστιο λαθος με τα εμβολια του κορονοϊού αποδεικνύεται πως ειναι καταστροφικά για την ανθρωπότητα, ακομα και για τα παιδια που θηλάζουν απο εμβολιασμένες γυναίκες.
    .
    https://katohika.gr/diethni/kaname-ena-terastio-lathos-me-ta-emvolia-tou-koronoiou-apodeiknyetai-pos-einai-katastrofika-gia-tin-anthropotita-akoma-kai-gia-ta-paidia-pou-thilazoun-apo-emvoliasmenes-gynaikes/


    .
    AΓΓΕΛIKH-AXAΡNAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://trelogiannis.blogspot.com/2021/06/2008.html?m=1

    Γυαλοχαρτο και μαλιστα χοντρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αϊντάαααα
    Τι λέει η γκούγκλαινα (κλόπυ από Κ-Τ)σήμερα;
    Εμβολιαστείτε, φορέστε μάσκες, σώστε ζωές.
    Σε παρένθεση οι λέξεις που λείπουν απ΄την γκούγκλαινα

    (όσοι) εμβολιαστείτε (πρέπει να) φορέσετε μάσκες (για να )σώσετε ζωές.
    Τ άκούτε εμβολιασμέεεεεενοι μου; (πελάαααατες μου Θου βου)
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Διαβάζω εδώ:
    https://warnews247.gr/kilkis-sokaristiki-epithesi-se-3chrono-paidaki-apo-12chrona-to-xevrakosan/

    Τι είναι αυτά;
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΓΝΩΣΤΌΣ ΤΑΞΙΤΖΗΣ :
    ΠΑΩ ΕΝΑΝ ΠΕΛΑΤΗ ΑΠΟ ΔΩ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ΜΑΡΟΎΣΙ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΕ ,ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΕΛΆΤΗΣ.
    ΞΑΝΑΒΓΑΊΝΕΙ ΜΕΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ :
    ΑΣΕ ,ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΤΩ ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.
    ΑΚΟΥΣΑ ΜΙΑ ΓΡΙΑ ΝΑ ΛΕΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΌ ,ΠΟΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ;ΤΟ 5; ΤΟ 6;
    ΦΥΓΕ ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΜΕ .
    ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ,ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.
    ΑΥΤΑ.
    ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΤΩ ,ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ .
    ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΑ !.
    ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ,ΣΕ ΒΟΥΤΑΓΕ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΤΗΝΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ.
    ΟΥΤΕ ΧΑΡΤΙΑ ,ΟΥΤΕ ΠΑΠΙΡΕ (papiren).
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΟΙΔΟ ΜΟΥΣΚΑΡΑ ,ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥΣ.
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΑ !.
    ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ !
    Η ΓΡΙΑ ΤΩΡΑ...,ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 5 ,ΤΟ 6..
    ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΗΚΕ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.
    ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟ ,ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ !!!!!
    ΣΤΟ ΕΚΠΑ !!!!
    ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ !!!
    ΝΑ ΦΡΙΤΤΗΣ !
    ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΗ Η ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΦΙΔΙΟΥ ΜΕ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΑ ,Ε ,ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΗ ΤΟ dna ;
    Ε,ΞΕΡΕΤΕ ΤΩΡΑ.
    ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.
    200 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ.
    ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.
    ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΜΕ.
    ΑΜΑ ΠΙΑΣΗΣ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΗ ΝΑ ΣΕ ΔΑΓΚΩΣΗ .
    ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ Ε ;
    ΚΑΤΑ 0.84@% ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ.
    ΜΑΛΙΣΤΑ.
    ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ.
    ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΝ :
    ΣΤΟΠ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΙ...
    ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΗΣ !.
    ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ...
    ΣΕ ΧΑΡΧΑΛΕΥΗ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για αποτελεσματικοτητα στο 0,84%, εγιναν πειραματοζωα;;; Δεν ξερω αν πρεπει να γελασω η να κλαψω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΥΤΟΝ ΚΩΣΤΗ ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΗΣ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΣΤΟ Ο.Α.Κ.Α.
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ;
    ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΤΟ Ο.Α.Κ.Α.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝΑ ΝΑ ΣΕ ΑΝΟΙΞΗ.
    ΘΑ ΦΥΓΗΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αστυνόμος Μπέεεκας03 Ιουνίου, 2021 02:35

    Κουίζ:
    "Βλέπω στόν δρόμο ανθρώπους νά περπατάνε μόνοι τους καί νά φοράνε μάσκα. Ο κορωνοϊός δέν είναι ελικόπτερο".
    Ποιός τό είπε;











    Απάντηση:
    https://www.youtube.com/watch?v=ycr_Mq6CJ7A

    ΑπάντησηΔιαγραφή