«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ: Ισραηλινό πρακτορείο ειδήσεων αναφέρει ότι το ωστικό κύμα του πυραύλου Συρίας που εκτοξεύθηκε κατά της πυρηνικής εγκατάστασης Dimona προκάλεσε σε αυτήν υλικές ζημιές στη δομή και προκάλεσε διαρροή ραδιενεργών υλικών!!! ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΗ ΜΟΛΥΝΣΗ!


Είδηση σοκ. Το ισραηλινό πρακτορείο ειδήσεων BHOL που ρεπόρτερ του έχουν διασυνδέσεις με το Channel 20 και σχετίζεται με τις συσκευές-εξοπλισμούς ασφαλείας επικαλούμενο τον επικεφαλής ή μεγαλοστέλεχος του Συμβουλίου Πυρηνικής Ενέργειας του Ισραήλ αναφέρει ότι το ωστικό κύμα του πυραύλου της Συρίας που εκτοξεύθηκε πριν λίγες μέρες κατά της πυρηνική εγκατάστασης της Dimona προκάλεσε σε αυτήν υλικές ζημιές στη δομή και προκάλεσε διαρροή ραδιενεργών υλικών. 

twitter.com/dimpenewscom1 

 Μετά την επίθεση πυραύλων στη Dimona, οι διαρροές πυρηνικής ρύπανσης αυξάνονται σύμφωνα με το άρθρο. Μια πηγή πληροφοριών στη Dimona είπε, αναφέρει το πρακτορείο: “Οι άνθρωποι δεν πρέπει να ανησυχούν για την πυρηνική μόλυνση, όταν είναι απαραίτητο, οι περιοχές γύρω από το πυρηνικό κέντρο θα εκκενωθούν”. Μετά τις επιθέσεις της Συρίας στην Dimona πριν από δύο εβδομάδες, τμήματα του πυρηνικού σταθμού Dimona υπέστησαν ζημιές που προκλήθηκαν από πύραυλο και προκάλεσε διαρροές τοξικού αερίου. Σύμφωνα με τοπικές αναφορές, εκατοντάδες κάτοικοι νοσηλεύτηκαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες λόγω πυρηνικής δηλητηρίασης.Ωστόσο η Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας επιχειρεί να καθησυχάσει τον κόσμο. 

 

dimpenews.com 


Διαβάζουμε επίσης:

Μεγάλη πυρκαγιά στο συγκρότημα στρατιωτικής βιομηχανίας Rafael στο Ισραήλ την ώρα που πυρκαγιά είχε εκδηλωθεί σε διυλιστήριο στη Χομς!! BINTEO – dimpenews.com

 

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Νέα εισβολή Ισραηλινών δυνάμεων στο αλ Ακσά. Ως και 500 τραυματίες.Και επίθεση Ισραήλ στη συριακή Quneitra!! 



3 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΓΗ, ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ.
    ΑΚΑΘΑΡΤΗ ΓΗ, ΑΚΑΘΑΡΤΟΣ ΛΑΟΣ.
    ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
    ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΚΑΙ ΒΔΕΛΥΡΗ ΣΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλα οι εβραιοι τουριστες που ερχονται εδω εχουν κανει το εμβολιο. Χωρια που το ισραηλ ειναι συμμαχος μας....οταν τους συμφερει.

      Διαγραφή
  2. Απλά ετοιμάζουν τον τρίτο ναό τους και φυσικά με τα μάρμαρα της ακρόπολης !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή