«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Τραμπ στο Fox News εχθές... (βίντεο 3 λεπτά - μετάφραση)



Μετάφραση:

-Fox News: Υπάρχουν 10 χώρες που έχουν φτιαχτεί στα σύνορα που περιμένουν να γυρίσουν πίσω στην Αμερική στις Ηνωμένες Πολιτείες.
 
-Ντόναλντ Τραμπ: Όλοι αυτοί οι άνθρωποι θα έρχονται πλημμυρίζοντας τα. Εγώ τους κράτησα στο Μεξικό, κρατώντας τους το Μεξικό έγινε πολύ πιο δύσκολο στα δικά τους βόρεια σύνορα, γιατί εκείνοι δεν τους θέλουν πια και είπα στο Μεξικό: Κοιτάξτε, εάν εσείς θα κάνετε κάποιο από αυτά τα πράγματα που είναι άσχημα για μας εγώ θα βάλω δασμούς σε όλα τα αυτοκίνητα που φτιάχνετε για τις Ηνωμένες Πολιτείες, διότι πριν τη δική μου διαχείριση πουλούσαν το 32% της αυτοκινητοβιομηχανίας τους. Τα συνδικάτα δεν το αντιλαμβάνονται αυτό, τα μέλη τους το αντιλαμβάνονται, οι επικεφαλείς τους είναι επίσης δημοκράτες. Τους είπα όλα αυτά τα αυτοκίνητα που φτιάχνετε θα λάβουν δασμούς, οπότε το Μεξικό ήταν τέλειο, πρέπει να σας πω ότι το Μεξικό ήταν τέλειο, η σχέση μαζί τους ήταν τέλεια.
 
-Fox News: Όμως δεν το κάνουν ακόμα αυτό.
 
-Ντόναλντ Τραμπ: Δεν το κάνουν, έχουν ανθρώπους που είναι ερασιτέχνες, έχουν ανθρώπους που μιλάνε για ιδεολογίες, δεν είναι καν καλή ιδεολογία, γιατί να δουλέψει, γιατί πρέπει εμείς να φροντίζουμε τον κόσμο και σε πολλές περιπτώσεις τους εγκληματίες του κόσμου; Και έρχονται τώρα από τις ελεύθερες χώρες συν Μεξικό, έρχονται τώρα από την Υεμένη έρχονται από τη Μέση Ανατολή, ποιος ξέρει από που έρχονται. Αυτοί οι άνθρωποι καταστρέφουν τη χώρα μας, το είπα κατά την διάρκεια της καμπάνιας ότι θα συνέβαινε, γι’ αυτό έλαβα 75 εκατομμύρια ψήφους, ίσως περισσότερους από τόσους και είναι ντροπή το τι έχει επιτραπεί να συμβεί στη χώρα μας και εκτελούν ανθρώπους. Τους σταματάνε από το να μιλάνε, τους σταματάνε από την ελεύθερη έκφραση και εκτελούν τους καλούς Αμερικανούς.
 
-Fox News: Λοιπόν ας πάμε σε αυτό. Ας πάμε στο γεγονός ότι σαν μέσο ενημέρωσης εμείς δεν μπορούμε να μπούμε σε αυτή την κατάσταση με τα σύνορα. Υπάρχει ένα προβάδισμα για μας, σε σχέση με αυτές τις εγκαταστάσεις. Σκέφτηκε ποτέ η διοίκησή σας ορισμένα από τα πράγματα που κάνει η διοίκηση Μπάιντεν, το να κλείσει τα σύνορα; Ακόμα δεν καταλαβαίνω κύριε πρόεδρε πως αυτό θα δούλευε αφού είναι τόσο πορώδες όπως είναι; Δεν μπορείτε να τα κλείσετε χωρίς κατασκευή.
 
-Ντόναλντ Τραμπ: Εγώ έχτισα σχεδόν 500 μίλια τοίχο, οπότε θα ήταν πολύ πιο εύκολη η κατάσταση τώρα. Όταν ανέλαβα εγώ, ήταν μία καταστροφή, αλλά έχτισα 500 μίλια τοίχο και τώρα, έχεις ανοίγματα σε κάποια σημεία, αλλά αυτά μπορούν να κλειστούν. Αυτά τα συμβόλαια γίνανε πολύ καιρό πριν για να περάσουν άνθρωποι, τα ανοίγματα είναι μικρά, αλλά το τοίχος το έχει κάνει αρκετά πιο εύκολο για αυτούς τους ανθρώπους. Ειλικρινά, ακούω ότι θέλουν να ρίξουν κάτω τον τοίχο το οποίο είναι απίστευτο.
 
 
 
Είδαμε το βίντεο και την μετάφραση, στο προφίλ του Κυριάκου Ζερδαλή, ΕΔΩ.


6 σχόλια:

  1. Ο DONALD JOHN TRUMP ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ, ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΤΙΖΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΚΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ JOE BIDEN, ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, Ο DONALD JOHN TRUMP EXΤΙΣΕ ΚΑΙ Ο BIDEN ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ.
    Ο DONALD JOHN TRUMP EINAI ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,
    Ο JOE BIDEN EINAI ENAΣ KATAΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο DONALD JOHN TRUMP ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ 🙂

      Διαγραφή
    2. Κάτι για Ιωάννη αναφέρει το κορτσόπον εδώ.
      Κάτι καβαλλάρηδες της αποκαλύψεως λέει.
      https://www.youtube.com/watch?v=64cAUqdGHBA&lc=UgxRT2jtjbH6CCcyUkx4AaABAg.9N7Xhx-gYGp9N7YbjkbyDT
      Astillais

      Διαγραφή
  2. https://twitter.com/i/status/1390704958211772425
    ΚΩΣΤΑ ΕΔΩ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή