«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Περίεργη"σύμπτωση" με την υπογραφή του συστημικού 'ProNews'

γράφει ο Γιώργος Μεταξάς



Σχόλιο Διόδοτου: Το άρθρο είναι αφιερωμένο στον ΜΑΚΆΚΑ τρόλλακα που έστειλε στον Διόδοτο το παρακάτω σχόλιο:


 

Από την αρχή των εμβολιασμών, κανένας δεν είχε ασχοληθεί με την Τουρκία, μέχρι που ασχολήθηκε το ιστολόγιό μας με σχετική ανάρτηση στις 18/05/2021 [και στον Διόδοτο, εδώ].

Και ξαφνικά, το ProNews σε μία απέλπιδα προσπάθεια να μας «διαψεύσει» εμφάνισε από το πουθενά εχθές (20/05/2021) δημοσίευση σύμφωνα με την οποία η Τουρκία έχει παραγγείλει 60.000.000 δόσεις εμβολίων της Pfizer.

Κάθισα να διαβάσω το άρθρο (το οποίο φάνηκε να έχει γραφτεί βιαστικά), καθώς μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι ξαφνικά τους ήρθε η έμπνευση ν’ ασχοληθούν με την Τουρκία 2 ημέρες μετά τη δημοσίευση του δικού μας ιστολογίου.

Αυτό που πρόσεξα είναι ότι δε γίνεται καμία απολύτως αναφορά σε πηγή, σε αντίθεση με τα στοιχεία που παραθέτουμε εμείς και που προέρχονται από το Υπουργείο Υγείας της Τουρκίας. Παραθέτει μόνο ένα δημοσίευμα, στο οποίο ένας υπεύθυνος της Pfizer (Γερμανός τουρκικής καταγωγής), ούτε λίγο ούτε πολύ, υπόσχεται ότι θα γεμίσει η εταιρεία τον πλανήτη με εμβόλια.

Επειδή θέλουμε όμως να είμαστε δίκαιοι, κάναμε εμείς τη δουλειά που έπρεπε να είχε κάνει το ProNews. Έρευνα και ρεπορτάζ!

Αναζητήσαμε σχετική δημοσίευση από τις τουρκικές πηγές. Αυτό που βρήκαμε, είναι μία δημοσίευση του τουρκικού evrosnews, με τίτλο «Υπουργός Koca: Παραγγείλαμε 50 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου, 3 εκατομμύρια δόσεις ήρθαν δωρεάν για όσους θέλουν εμβόλια».

Ο Fahrettin Koca, είναι υπουργός υγείας της γείτονος χώρας.

Το δημοσίευμα είναι από τις 7 Ιανουαρίου του 2021. Συνεπώς, ο ισχυρισμός του ProNews για «περασμένο Δεκέμβριο» καταρρέει! Παραθέτουμε και το σχετικό βίντεο της δημοσίευσης (δυστυχώς αμετάφραστο):

twitter.com/drfahrettinkoca 

Στο επόμενο βήμα, αναζητήσαμε σχετική δημοσίευση ή σχετικό δελτίο τύπου από το τούρκικο υπουργείο υγείας. Δεν αναφέρει τίποτα απολύτως για παραγγελία 60.000.000ων δόσεων όπως ισχυρίζεται το ProNews. Αντίθετα, αναφέρεται γενικά στη διαχείριση και αποθήκευση εμβολίων και αντιορών πάσης φύσεως, γράφοντας μεταξύ άλλων:

«Το GDPH έχει χωρητικότητα ψυχρής αποθήκευσης 35.000 m3 στην Άγκυρα, την πρωτεύουσα του έθνους. Περίπου 80 εκατομμύρια εμβόλια και αντιοροί αποθηκεύονται, διανέμονται και κυκλοφορούν ετησίως στην Τουρκία. Η GDPH λειτουργεί 8 φορτηγά και 2 ημιρυμουλκούμενα φορτηγά που είναι ψυγεία και έχουν τη δυνατότητα θέρμανσης (σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν κατά τη διάρκεια του χειμώνα) καθώς και ψύξης.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οργάνωση της ιστοσελίδας του τουρκικού υπουργείου υγείας, είναι ΚΛΑΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΗ από αυτήν του ελληνικού, η οποία είναι ένα μπάχαλο. Συνεπώς, δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφύγει το παραμικρό.

Το άρθρο του ProNews αναφέρει:

«“Είμαστε ευγνώμονες που μπορέσαμε να συνεισφέρουμε σημαντικά στις προσπάθειες εμβολιασμού στην Τουρκία και για την εμπιστοσύνη που υπάρχει προς το πρόσωπό μας”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της BioNTech Ουγούρ Σαχίν, Γερμανός τουρκικής καταγωγής, τον οποίο επικαλείται η ανακοίνωση.»

Πουθενά η δήλωση δεν αναφέρει τα 60.000.000 εμβόλια που αναφέρει το άρθρο στον τίτλο του.

Όσο κι αν ψάξαμε το άρθρο, δε βρήκαμε ούτε την ανακοίνωση, ούτε την πηγή της.

Η διαφορά μας βλέπετε είναι ότι εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να αναζητούμε πηγές για τους εξής λόγους:

  1. Σεβόμαστε τον αναγνώστη μας
  2. Έχουμε αξιοπρέπεια
  3. Προσέχουμε να μην πέσουμε θύματα συστημικών γελοίων καραγκιόζηδων (βλ. ellinikahoaxes κοκ)
  4. Δε μας αρέσουν οι αναπόδεικτες αερολογίες
  5. Δεν είμαστε συστημικό μέσο ενημέρωσης για να τσαμπουνάμε ό,τι μας καπνίσει χωρίς έλεγχο

Εννοείται ότι για τα άρθρα που φέρουν την υπογραφή «Καταχανάς», το ιστολόγιό μας φέρει ακέραια ευθύνη. Γι’ αυτό και είμαστε προσεκτικοί στο τι γράφουμε και τι δημοσιεύουμε. Πάντα με πηγές και πάντα με σεβασμό στον αναγνώστη.

Κι εννοείται ότι κάναμε «screenshot» τη δημοσίευση του ProNews, για να δει κι ο αναγνώστης ότι το άρθρο της ιστοσελίδας, εκτός από ανυπόγραφο δεν παραθέτει καμία απολύτως πηγή. Τώρα, εάν στην πορεία μας τιμήσουν με τη σχετική παράθεση πηγής μόνο και μόνο επειδή τους κράζουμε, είναι άλλο θέμα. Αλλά μέχρι αυτήν τη στιγμή (21/05/2021, 01:40) το άρθρο δεν παραθέτει πηγή ή πηγές.

Τώρα, αν ο κάθε αναγνώστης αρέσκεται στο να διαβάζει άρθρα χωρίς υπογραφή και χωρίς πηγές που να βεβαιώνουν τα όσα γράφονται… εύκολα καταλαβαίνει κανείς γιατί «κυβερνάει» ο Μητσοτάκης και γιατί μεγάλο μέρος του πληθυσμού δέχτηκε αφιλοκερδώς κι εθελοντικά να γίνει πειραματόζωο για τα μπόλια…

Να περιμένω άρα γε το Χρυσοχοΐδη σύντομα στην πόρτα μου; 🤔

Αν θελήσει το ProNews να μου κάνει μήνυση για το κείμενο, κανένα πρόβλημα! Στείλτε μου email στο katahanas71@gmail.com να σας στείλω όλα τα στοιχεία μου. Μην απασχολούμε και τους μπάτσους από το να κόβουν πρόστιμα για μάσκες. Ντροπή…


kanenazori.com 


34 σχόλια:

  1. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ.
    ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΥΓΕΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗ ΨΥΧΗΣ.

    ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ.
    ΕΝΑ ΑΧΡΗΣΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΑΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ,
    ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΑΣ ΠΝΙΓΟΥΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ,
    ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΟΧΕΣ.

    ΤΙΣ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΡΕ ΚΑΝΙΒΑΛΛΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ;

    ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΟ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝOΜΕΝΑ;

    MΗΠΩΣ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΡΑΝΤΖΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ;

    MΗΠΩΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΣΟΦΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ;

    ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΑΣΦΑΛΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΟΔΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΕΣ;

    ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΦΤΗΝΑ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ;

    ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΜΜΑΤΑ ΣΑΣ.

    ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΝΙΒΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ Η ΕΧΕΙ ΠΝΙΓΕΙ ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ.

    Ο ΜΑΓΚΟΥΦΗΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΟΝΟ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙΓΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΦΟΡΟΙ.

    ΚΑΨΤΕ ΡΕ ΚΤΗΝΗ ΤΗΝ ΠΑΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ, ΝΑ ΔΩ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ,
    ΚΑΝΙΒΑΛΛΟΙ Ε ΚΑΝΙΒΑΛΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηλία μου ευχαριστώ για τις ευχές, να χαίρεσαι τους δικούς σου επίσης.

      Διαγραφή
    2. Ηλια μου, η φωτια στον Σχινο - Αλελεποχωρι μονο θεμα συντονισμου και ανοργανωσιας δεν ηταν!!! Γνωριζω τα της περιοχης απο μεσα!!! Το πρωι της Τεταρτης επιασε φωτια στα διυλιστηρια των αγ. Θεοδωρων (Σαρωνικος) και το βραδυ στον Σχινο (Κορινθιακος), αν ενωςεις με μια γραμμη τις δυο περιοχες θα καταλαβεις!!! Πληροφοριες αναφερουν οτι στην περιοχη υπαρχει αρκετος στρατος και δεν εννοω τα εναερια στρατιωτικα μεσα!!! Επισης, κατοπιν εορτης, εχθες το μεσημερι, "δουλεψε" το 112 και μεσω μηνυματων ζητησαν την εκκενωση της περιοχης, δηθεν για το καλο μας!!! Αρκετα κοντα αναλογο βιντεο του Τερυ, που αναφερεται στην φωτια στον Σχινο!!! Α, καπου εκει κοντα, υπαρχει και ενας "κλειςτος" οικισμος, αποκλειστικα για τραπεζικους υπαλληλους συγκεκριμενης Τραπεζας!!! Ο νοων νοειτω!!!

      Διαγραφή
  2. ΔΕΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ.ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ.ΟΤΑΝ ΟΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕΝΟΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΠΟΚΙΤΙΚΟΙ, ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ,ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΩΡΑΙΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΗΣ ΜΑΣ!!!!!! ΑΡΙΣΤΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να 'σαι καλά Ηλία μου! Κάνω έρευνες από 17 χρονών παιδάκι. 33 ολόκληρα χρόνια. Αυτοί βγήκαν χθες στο κλαρί και νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με παιδάκια. Καιρός να μάθουν ότι κάποιοι (Κώστας, Εργοδότης, εγώ κλπ) δεν παίζουμε και δε μας έχουν του χεριού τους.
      Άλλωστε μου είναι αδιανόητο να δημοσιεύσω κάτι χωρίς στοιχεία. Όπως και ο Κώστας άλλωστε. Εκτός αν εκφράζουμε την άποψή μας, η οποία κι εκείνη φροντίζουμε να είναι τεκμηριωμένη.

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα καί παίδες!

    Είπαμε, στις μέρες μας ο πατριωτισμός είναι μόδα. Όποιος βλέπει φώς, μπαίνει.

    Συνεπώς, ως φυσική μας άμυνα, όπου βλέπουμε σεσημασμένους τέτοιους ...λαθρέποικους, ξύνουμε τ' @@ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα αγαπητέ μας Εργοδότη!

      Λέω να πάρω κι έναν σκύλο μπατριώτη.. 🤣

      Διαγραφή
  5. Ας μην απορεί ο αγαπητός Καταχανεύς, δηλαδή, με τέτοιες συμπεριφορές. Αυτό ήταν το νόημα του σχολίου μου.

    (Χώρια του ότι, άμα είσαι συστημικός, πρέπει **οπωσδήποτε** να γεμίζεις σελίδες καθημερινώς, μ' ό,τι βρείς μπροστά σου. Αν καί τά 'παν οι αρχαίοι ημών: ούκ εν τώι πολλώι το εύ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εργοδότα μου ηγαπημένε,
      Δεν μπορώ καθόλου με τις συμπεριφορές τους. Απλώς δεν μπορώ ν' αφήνω τις προκλήσεις αναπάντητες. Έχω θέμα... 😉

      Διαγραφή
  6. Kωστα καλημερα ..κατ αρχας Χρονια σου πολλα και καλα..να εισαι παντα γερος δυνατος και καλοτυχος.....τωρα οσο για τουρκια εμβολια κλπ γιατι τοση καψα;;;ποιος χεστηκε αν παρηγγειλε η εκανε εμβολια η τουρκια...μακαρι να κανουν το μπολι ολοι οι μογγολοι και να ψοφησουν..και να μην το κανουν παλι να ψοφησουν...ολη μας η εννοια κι ο χαβας ειναι οι μογγολοι,ρε δε μου πανε στο διαολο χρονιαρα μερα...και παλι πολυχρονος και μην ασχολεισαι προπαντων ομως μη μασας,κι ο γιωργος παρα πολυ καλα τα γραφει....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Σουλάκι μου για τις ευχές!

      Χαίρομαι που σχολίασες σήμερα, γιατί ήδη ο Ηλίας μας εξέφρασε την ανησυχία του για εσένα, σε σχέση με τις φωτιές στην Κορινθία.

      Σε σχέση με αυτό που σχολίασες, για τους Τούρκους, έχω την εντύπωση πως ή δεν διαβασες ή δεν πρόσεξες το νόημα του προηγούμενου άρθρου του Μεταξά. Δεν μάς ενδιαφέρουν οι τούρκοι, άλλο μάς ενδιαφέρει...

      Διαγραφή
    2. μιλας για το τρολαρισμα το ξερω το καταλαβα...ελα που εγω οπου διαβασω τη λεξη μεμετια[τουρκοι] θολωνω και κατεβαζω καντηλια ..οσο για την καταστροφη της πισω πλευρας των γερανειων,κλαιμε..εγινε σταχτη ενα απ τα ωραιοτερα, μεγευτικοτερα, κομματια του Κορινθιακου χωρις υπερβολη, να βλεπατε το δασος που καηκε [παραδεισος]θα σας ερχοταν τρελλα...αλλα σιγα μην ιδρωνει τ αυτι αυτων που θελουν να εγκαταστησουν ανεμογενητριες,και να φτειαξουν εργοστασιο βωξιτη συμφεροντων γνωστου καρχαρια με πολιτικες πλατες ...αναθεμα τους οι γαμημενοι να βρουν κακο ψοφο πρωτα τα παιδια τους και τα εγγονια τους ,μπας και καταλαβουν,και μετα αυτοι οι ιδιοι μαζι με τον κουλομαλακα αρχιδομουρη και ολο του το σοι που νομιζει οτι κυβερνα ...[συγγνωμη για την οργη μου αλλα ποναωωωω γαμωτο ]...Σουλα

      Διαγραφή
    3. Μιλάω για την μόνη επίσημα δηλωμένη παραγγελία και διάθεση 25 εκατ. εμβολίων που διαμοιράστηκαν περισσότερο στις περιοχές με ελληνικούς και κρυπτοχριστιανικούς πληθυσμούς της Τουρκίας. Σχέδιο γενοκτονίας από τον χαζαρο-ερντογαν, όπως και του χαζαροκούλη στα νησιά του Αν.Αιγαίου.

      Διαγραφή
    4. Ξαναπέστο αυτό για τις ανεμογεννήτριες και το εργοστάσιο βωξίτη.. Τα είχαμε γράψει το 2016 κι εγώ κι ο Διηνέκης και προσπάθησαν πολλά πρακτοράκια να μάς τρολλάρουν.

      Διαγραφή
    5. μη μου εξηγεις Κωστα το ξερω οτι θελουν να εξαφανισουν καθε τι Ελληνικο,οι ερντογανοκουλης γιατι αυτοι ειναι δυο σε ενα ......μπορει επισης να εκαψαν και το αλλο μισο των γερανειων[το πρωτο μισο το καλοκαιρι του 18 που καηκε το ματι] για χοτ σποτ[αλλοι επενδυτες απο κει]....παντως με κανενα τροπο δεν θελουν τον κοσμο στα βουνα..μας θελουν μαντρωμενους στις πολεις με 5g τεχνολογια.... ΕΥΧΟΜΑΙ η φωτια να ειναι σημαδιακη για το τελος του αρχιδοκουλογαριδακι ......Σουλα

      Διαγραφή
  7. Χρονια πολλα και καλα, με υγεια, καλους φιλους και ομορφες στιγμες!!!

    Οσο για το Pronews, ξερουμε τι ενημερωση κανει και πως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιωργο ..
    Μην τραβας ...κανενα ζορι!!

    Χτυπα και χτυπα και αλλο!!

    καλη συνεχεια



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδελφέ μου, πραγματικά δεν τραβάω κανένα ζόρι. Γι' αυτό ονόμασα έτσι και το ιστολόγιο άλλωστε. Αλλά, δεν αφήνω και τίποτα να πέσει χάμω αναπάντητο. 😉

      Διαγραφή
  9. Θα σας πω ένα μυστικό..... Σταματήστε να περιμένετε τα νέα να εμφανιστούν και διαβάστε προφητείες και προορισεις αγίων είναι εφημερίδες και άρθρα ολόκληρα τα λιγοστά τους λόγια.....
    Και πάμε για λίγες ειδήσεις του μέλλοντος οσονούπω κοντά μας...
    Η επόμενη κίνηση της Τουρκίας με το που εγκαταστήσει drone στα κατεχόμενα είναι επίθεση στην υπόλοιπη Κύπρο αυτό θα γίνει συγχρόνως με την ίδρυση του Κουρδιστάν....... Επίθεση του Ισραήλ σε Ιράν κάτι που έχει ξεκινήσει ήδη με την επίθεση κατά της Χαμας......... Πτώση Ερντογαν ω ναι είναι κοντά......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Unexpected Opponent23 Μαΐου, 2021 00:08

      Yποθετω ότι ο Avωνυμος σχολιαστής ανωτέρω εννοεί προρρήσεις .

      Διαγραφή
  10. ΤΡΙΨΤΕ ΤΟ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ !!! ” ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: “ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ” !!!!!! Από Νίκο Αντωνιάδη. https://www.makeleio.gr/%CE%9D%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%91%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7%CF%82/%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%A8%CE%A4%CE%95-%CE%A4%CE%9F-%CE%A3%CE%A4%CE%91-%CE%9C%CE%9F%CE%A5%CE%A4%CE%A1%CE%91-%CE%A4%CE%A9%CE%9D-%CE%95%CE%9A%CE%92%CE%99%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%A9%CE%9D-%CE%A3%CE%A4/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΩΣΤΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ
    ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ
    ΝΑ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ

    ΧΡΗΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Χρήστο μου, να χαίρεσαι κι εσύ τους δικούς σου!

      Διαγραφή
  12. ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΦΙΛΕ!
    ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟΥΛΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. xαxαxα πολύ γέλασα με το μήνυμα του τρόλλακα.. του έβαλα κ τίτλο "Η ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ (sic) ΤΗΣ ΟΚΑΣ" αφού έχει μείνει στα δράμια ο τύπος που αντιμάχεται όποιον έχει Όραμα, Ιδανικά, Αξίες και Αρχές!

    όσο για σένα...ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ Κ ΚΑΛΑ, ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!!! Να είσαι πάντα ελευθερος σαν το πουλί που στηρίζεται στα φτερά του και όχι στο κλαδάκι που κάθεται

    Μαρko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ αγαπητή Μαρko!

      Πόσο μέσα έπεσες με το "ελεύθερος σαν το πουλί".. Γι αυτό έβαλα και την ευχετήρια ανάρτηση με τους Lynyrd Skynyrd.

      Διαγραφή
  14. Τηράτε ( έτσι έλεγε η γιαγιά μου το δείτε) -συγχρονοελληνιστί παρατηρήστε-
    Τηράτε τι ηύρα
    https://www.facebook.com/stamesakaistaexo/videos/4065072100218711/
    Δεν πάνε λέει στην Βουλή και πρέι λέει να τηρούν αποστάσεις και λοιπά, για γ΄΄αντια ούτε κουβέντα
    Απορία: Αφού είναι όλοι εμβολιασμένοι, έτσι λένε, προς τι τα μέτρα και ο αποπληθυσμός της Βουλής;
    Το αποπληθυσμός σας άρεσε;
    Καλά που τα βρίσκω;
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Διάβαζα στο πορν-νιους:
    “Γι' αυτούς ανακοινώνει η κυβέρνηση υποχρεωτικούς εμβολιασμούς ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι:
    Να σημειωθεί ότι το ιατρικό προσωπικό στο ΕΣΥ έχει εμβολιαστεί σε ποσοστό 82%. Στον ιδιωτικό τομέα και συγκεκριμένα οι μισθωτοί γιατροί των ιδιωτικών κλινικών άγγιξαν το 88%. Οι νοσηλευτές του ΕΣΥ έχουν εμβολιαστεί σε ποσοστό 63%, ενώ στις ιδιωτικές κλινικές σε ποσοστό 62%.
    Το λοιπό προσωπικό στο ΕΣΥ έχει εμβολιαστεί σε ποσοστό 60% ενώ στον ιδιωτικό τομέα σε ποσοστό 63%.”
    Με τι στοιχεία γράφουν για εμβολιασμό γιατρών 80%+! Φυσικά πηγές δεν υπάρχουν!
    Δηλαδή οι νοσηλευτές και το λοιπό προσωπικό των νοσοκομείων έχουν περισσότερο μυαλό από τους γιατρούς που έγιναν τόσο πρόθυμα πειραματόζωα; Αφού λοιπόν η πλειοψηφία έχει μπολιαστεί τι τους νοιάζει;
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα ποσοστά βάζουν κι αυτούς που ειδοποίησαν και αυτούς που εκδήλωσαν ενδιαφέρον και αυτούς που θα θα θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον.
      Γνωρίζουν όλα τα μελλούμενα.
      Τι τους περνάς άντε άντε;
      Είναι γνώστες προγνώστες επιγνώστες αμφιγνώστες και μεταγνώστες.
      Αααααμ τι!!!!!!!!!
      Astillais
      Το αμφιγνώστες πως να είναι άραγε εις την βαρβαρικήν;

      Διαγραφή
  16. Ιέεεπ το ξεχασα, Αντιγόνη. Δεν είναι δικά μου λόγια τα περί ποσοστού εμβολιασθέντων
    Ιδού: https://www.real.gr/koinonia/arthro/poedin_yperbainei_to_80_to_pososto_ton_emboliasthenton_ygeionomikon-735905/
    Προσέχεις;
    Σύμφωνα με την Ομοσπονδία, «το ποσοστό συμμετοχής στον εμβολιασμό, σήμερα, του υγειονομικού προσωπικού, υπερβαίνει το 80%, όσων εμβολιάσθηκαν, όσων έχουν αντισώματα, όσων είναι σε λίστες αναμονής για εμβολιασμό, όσων δεν ενδείκνυται ο εμβολιασμός για ιατρικούς λόγους».

    Ωρε έχουμε να διαβάσουμε παπαριές ακόμη. Στομάχια νάχουμε να χωνεύουμε τους χατζηνικολάδες και τους γιαννάκους
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή