«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Δόκτωρ speaking…

Γιώργο Μεταξά, είσαι για stand up comedy αγόρι μου..! 🤣


 

Χαιρετίζω τους αγαπημένους μου αναγνώστες και φίλους!

Μου ζητήσατε κι άλλο σατιρικό κείμενο και το έκανα! Ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη! Κάθισα λοιπόν κι εγώ στον καμπινέ και ιδού τ’ αποτέλεσμα!

Μη γελάτε ρε! Εκεί εμπνέομαι…

Όπως καταλάβατε από τον τίτλο του άρθρου, σήμερα θα μιλήσουμε επιστημονικώς! Και το ‘χουμε! Εδώ έχει γίνει δόκτωρ με PhD ο Ευαγγελάτος, εμείς θα κολλήσουμε τώρα;

Πέρασε κιόλας ενάμισης χρόνος, ε; Χαμπάρι δεν πήραμε! Πότε ήταν που χειροκροτούσαν τους γιατρούς απ’ τα μπαλκόνια… Και για πότε τους έγραψαν ξανά στ’ @ρχίδι@ τους… Χαμπάρι δεν πήραμε… Ούτε οι ίδιοι δεν το θυμούνται πια!

Μου έλειψαν εκείνες οι μπαλκονάτες συναυλίες, που έβγαινε ο μαλάκας της γειτονιάς, εκείνος που δεν υπήρχε γκόμενα να μην του έχει ρίξει χυλόπιτα, να παριστάνει τον DJ Tiesto… Κι η γειτονιά να χειροκροτεί τον κάγκουρα κι εκείνος γεμάτος περηφάνια να μιξάρει το «Single ladies» της Beyoncé με τα «Καγκέλια» της Τσαμπά… Μαντέψτε ποιος δεν πήδηξε εκείνα τα βράδια…

Αλλά, να λέμε την αλήθεια, γίναμε και κατά τι σοφότεροι! Μάθαμε νέους επιστημονικούς όρους! Ειδικά αυτό το «υποκείμενο νόσημα» ήταν το χιτάκι της υπόθεσης. Έβγαινε η Κοσιώνη στο δελτίο με την πλερέζα αγκαλιά ν’ ανακοινώσει: «98χρονος με υποκείμενο νόσημα, άφησε την τελευταία του πνοή από covid.» Και να το δάκρυ της! Κορόμηλο! Και το υποκείμενο ήταν 3 εγκεφαλικά, 5 καρδιακά, πνευμονία, ισχαιμικό, νεφρά, πάγκρεας και συκώτι. Αλλά αν δεν ήταν ο covid… τα 150 θα χτυπούσε το θηρίο! Χαλαρά! Τελικό με Σαπουντζάκη και θα την περνούσε στο ντεμαράζ. Νοκ άουτ ο Χάρος!

Μάθαμε ότι τελικά ο covid είναι το Flagyl για όλες τις ασθένειες. Για όσους δεν το ξέρουν, το Flagyl είναι αντιβίωση. Ο covid γαμάει και δέρνει! Καρκίνο, πνευμονία, εγκεφαλικό, AIDS, έμφραγμα… τα ‘χει όλα για πρωινό! Ο «Undertaker» των ασθενειών! Ό,τι κι αν έχεις, το στέλνει στο μνήμα. Σαν την πεθερά που χτυπάει τις νύφες! «Μόνο εγώ υπάρχω τσουλάκια! Δικός μου είναι! Από μένα θα πάει…»

Βγαίνει ο άλλος στην Εθνική Οδό μαλλιοκούβαρα με την καινούρια Porsche. Κατεβαίνει με 300 το Μαλιακό και στουκάρει πίσω από νταλίκα! Το βράδυ στις ειδήσεις:

-Τραγικό δυστύχημα στο Μαλιακό. Νεκρός ο οδηγός της Porsche! Πέθανε από covid αλλά είχε κι υποκείμενο νόσημα.

– Τι υποκείμενο νόσημα;

– Την εξάτμιση της νταλίκας στο δόξα πατρί!

– Αν φορούσε μάσκα θα γλύτωνε………..

Δεν ξέρω τι λένε οι «ειδικοί», εγώ ένα πράγμα έχω καταλάβει παιδιά: η πρέζα σκοτώνει τον covid…

Όχι! Δε λέω μαλακίες!

Κοιτάξτε τα δελτία ειδήσεων! Έχετε ακούσει ποτέ «20χρονος με υποκείμενη ντάγκλα πέθανε από covid»;

Ποτέ όμως!

Όλοι πεθαίνουν ηρωικά! Με τη σύριγγα καρφωμένη στο μπράτσο! Κανένας από covid!

Κάτι βάζουν στην πρέζα ρε φίλε! Δεν εξηγείται αλλιώς. Γι’ αυτό κι ο Mick Jagger έχει τον αθάνατο! Μυτιά κι ανοσοποίηση! Μπορεί στα 25 σου να παίζεις τάβλι με τον Άγιο Πέτρο από υπερβολική δόση, αλλά από covid δεν πεθαίνεις.

Αυτό, να ξέρετε, είναι κόκκινη γραμμή για τον covid. «Στον καρκίνο πάω, στην κόκα την κάνω μ’ ελαφρά! Μαλακίες δεν κάνω…»

Άλλο ένα που εντόπισα, είναι ότι ο covid είναι ρατσιστής! Τι ρατσιστής δηλαδή… φασισταριό του κερατά!

Δε με πιστεύετε, ε;

Δείτε τις αποδείξεις:

  1. Εμφανίστηκε αφού πρώτα εξαφανίστηκε η Χρυσή Αυγή!
  2. Δε γουστάρει τους «Ρομά»!
  3. Δε γουστάρει λαθρομετανάστες!

Έχετε ακούσει να πεθάνει «Ρομά» από covid; Ποτέ όμως!!!

Έχετε ακούσει να πεθάνει λαθρομετανάστης από covid; Ούτε γι’ αστείο!

Γουχάν και μαλακίες… Πάω στοίχημα ότι ο covid φτιάχτηκε σε υπόγεια εργαστήρια του 4ου Ράιχ κι ο δημιουργός του ήταν ο μπάσταρδος εγγονός του Χίτλερ παρέα με την μπάσταρδη εγγονή του Μουσολίνι! Δεν εξηγείται αλλιώς! Ρε φίλε, τι απαξίωση είναι αυτή στους «Ρομά» και τους λαθρομετανάστες; Κι ούτε ένας από αυτούς δε βγήκε να διαμαρτυρηθεί για άνιση μεταχείριση και ρατσισμό. Τι παίζει; Να δείτε που έβαλε το χεράκι του ο Κασιδιάρης! Η ανωτερότητα της αρίας κοβίντειας φυλής! Με σήμα τη σβάστικα και τις ακίδες του covid! Η αυτοκρατορία επιτίθεται! Covid Über Alles!

Επιστημονικά μιλώντας πάντα (δε θέλω γέλια), χάρη στον covid μάθαμε κάτι ακόμα!

Λέγαμε ότι υπάρχει έλλειψη ιατρικού προσωπικού στα νοσοκομεία. Ε, ναι ρε! Πώς να μην υπάρχει;

Οι μεγαλύτεροι γιατροί της χώρας έγιναν δημοσιογράφοι: Ευαγγελάτος, Κοσιώνη, Πορτοσάλτε, Χατζηνικολάου, Ζαχαρέα, Σρόϊτερ… Οι μεγαλύτεροι γιατροί της χώρας είναι στο γυαλί! Τι να μας πουν τώρα οι γιατροί του ΜΙΤ και του Harvard… Το άτιμο το μαρκούτσι κέρδισε τους καλύτερους επιστήμονες! Δεν υπάρχει ασθένεια στον κόσμο που να μην τη γνωρίζουν. Έχουν από τρεις θεραπείες για την κάθε μία ο καθ’ ένας! Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο Χαρδαλιάς δε βγαίνει να κάνει ανακοίνωση εάν δε συμβουλευτεί Ευαγγελάτο και Σρόϊτερ! Μιλάμε για τα μεγάλα κεφάλια της ιατρικής! Ακόμα κι ο covid, αυτούς συμβουλεύεται:

– Ναι! Κύριε Ευαγγελάτε, ο covid είμαι. Πού να κάνω ντου αύριο;

– Έλα, ναι! Αύριο θα χτυπήσεις Αττική, Νότια Προάστια όμως. Μη μου έρθεις Βόρεια. Έχω κάτι δουλειές. Χτύπα Μύκονο, Καστελόριζο, Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Και πού ‘σαι, μετά τις 9 το βράδυ. Μη βγεις πιο πριν.

– Ναι! Αλλά άνοιξε η εστίαση…

– Καλά, γάμα το! Βγες στις 11 το βράδυ τότε, να προλάβω να φάω κάτι.

– Ελήφθη, ενεργήσω, έτοιμος!

Τι φάση;

Ρε φίλε, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Ξέρουν οι κουφάλες μια βδομάδα πριν που και πόσο θα χτυπήσει ο κορωναϊός. Δεν υπάρχει λέμε! Η Πυθία δήλωσε παραίτηση. Η Πατέρα σκέφτεται ν’ αλλάξει επάγγελμα. Πήγε να ρωτήσει τ’ άστρα πότε θα ησυχάσουμε από τον covid και της είπαν:

«Δεν ξέρουμε! Ρώτα τον Πορτοσάλτε! Αυτός θα ξέρει…»

Διαβάστε στον «Αστρολόγο» Μαΐου: ο Πορτοσάλτε εξομολογείται: «σφαίρα στο κεφάλι όσοι δε φορούν μάσκα! Ο covid είναι φίλος μας!»

Το κακό είναι ότι δεν μπορείς να πεις ότι γίνεται της πουτάνας! Τα μπουρδέλα έκλεισαν! Κι εκεί διακρίσεις ρε φίλε! Ούτε μια πουτάνα δεν πέθανε από covid! Δε σας είπα πριν ότι ο covid είναι φασισταριό του κερατά; Να τα! Εκτός αν το σπέρμα προκαλεί ανοσία… Βρε λέτε;

«Σπέρμα Ο Τίγρης με σήμα το λιοντάρι! Να τρώει η μάνα και του παιδιού να μη δίνει! Τα βλέπει ο covid και σπαρ-σπαρ-σπαρταράει… Τον πούλο λέμε… »

Κυριολεκτικά!!!

Κυρία Κοσιώνη, έχετε να δηλώσετε κάτι επί του θέματος; Παρακαλώ αξιοποιήστε την επιστημονική σας ιδιότητα…

Και μετά λέτε εμένα παρανοϊκό…

 

kanenazori.com 

 

40 σχόλια:

  1. 1.ναι η τουαλέτα είναι τεράστιος χώρος έμπνευσης το πρώτο πρωινό έχει δώσει πολλές φορές λύσεις σε προσωπικά μου προβλήματα...
    2 και άλλο, και άλλο, και άλλο, και άλλο συνέχισε να γράφεις αγαπητέ μόνο μέσα από την πλάκα θα αρχίσει να αναρωτιέται ο εμβολιασμενος τι παίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να 'σαι καλά φίλε μου! Εύχομαι να έχεις δίκιο και όντως μέσα από το χιούμορ και τη σάτιρα, να μπορέσουν κάποιοι να καταλάβουν την παγίδα που έχει στηθεί.

      Διαγραφή
  2. ΈΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ :
    Ο ΧΤΥΚΙΑΡΗΣ ΤΖΑΓΚΕΡ ,ΕΦΥΓΕ.
    ΑΝΑΧΏΡΗΣΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ.
    ΑΤΑ.
    ΗΤΑΝ ΑΣΎΜΦΟΡΟΣ.ΕΠΙΝΕ ΑΙΜΑ.
    ΜΠΑΓΛΑΡΩΘΗΣ ,ΚΟΥΤΟΥΠΟΘΗΣ ΚΑΙ ΑΓΧΟΝΩΘΗΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πότε έγινε αυτό Αριστόμαχε; Γιατι πρίν 5-6 μέρες πούλαγε μιά συλλογή ρούχων προηγούμενης φίλης του που χρεωκόπησε και αυτοκτόνησε η κοπέλλα, Λωρήν τάδε λεγόταν. Αν ισχύει αυτό που λές, είναι μιά πολύ ευχάριστη είδηση, κάτι στο σατανικό μου έβγαζε αυτός και ο Πέιτζ.
      Capricorn ♑️

      Διαγραφή
  3. https://twitter.com/i/status/1390680648738820102
    ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.
    Λοιπόν, αυτό δεν είναι καθόλου ύποπτο, σωστά;


    ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ;
    ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ.
    ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ,
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκύδρα: Αιφνίδιος θάνατος 67 χρονης μετά το εμβόλιο
    Εικόνα pellanews
    Από pellanews στίς 6 Μάιος, 2021 - 18:52

    https://www.pellanews.gr/topikaskydra/%CF%83%CE%BA%CF%8D%CE%B4%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CE%B9%CF%86%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%B8%CE%AC%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-67-%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%BF?fbclid=IwAR3DvGY_oVAPwHfE0dlgMTYrFcCqYKSoqZLRz1N1ceURxawDyTOcsVutaoU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αιφνίδιος θάνατος 67 χρονής γυναίκας στην Σκύδρα μετά την 2η δόση του εμβολίου.

    Ανακοπή καρδιάς υπέστη 67 χρονή γυναίκα λίγες ώρες μετά την 2η δόση του εμβολίου, με τις αρχές να εξετάζουν εάν πρόκειται για παρενέργεια της δόσης του εμβολίου. Η γυναίκα λίγες ώρες μετά την 2η δόση του εμβολίου αισθάνθηκε έντονη ανησυχία και οι οικείοι της την μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας, ωστόσο στον δρόμο υπέστη ανακοπή καρδιάς.

    Οι αρχές και ο ιατροδικαστές ερευνούν εάν πρόκειται για παρενέργεια του εμβολίου ή για τυχαίο γεγονός,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Σία δεν μπορεί τώρα να κάνει δήλωση.. αξιοποιεί κι εξαντλεί την επιστημονική της ιδιότητα μετρώντας το ιικό φορτίο στα λύματα της οικογένειας!.. Άσε πνίγεται..έχει πήξει λέμε

    Μαρko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://www.pronews.gr/ygeia/984791_anatropi-o-koronoios-den-einai-anapneystiki-alla-aggeiaki-nosos-kindynos-apo-tin

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΓΙΩΡΓΗ ΑΣΕ ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
    ΧΕΣΤΡΑ ΛΕΓΕΤΑΙ, ΧΕΣΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα! Μ' έπιασε το Σύνδρομο της Ντόρας. Εκείνο που λέει τη σοκολάτα «σοκολά» με παχύ το «σ»... χαχαχαχα

      Διαγραφή
  9. Η εποχη της αντινοησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. https://twitter.com/i/status/1389652063924203521
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ,
    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΛΥΚΟ.
    ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ, ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ,
    ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. https://www.facebook.com/434216624032218/videos/531649991538090
    ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,ΣΙΓΟΥΡΑ...
    ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. https://www.facebook.com/434216624032218/videos/304995527742444
    ΤΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΕΜΒΟΛΙΟ 😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΖΑΚΕΤΑ.
    https://www.facebook.com/434216624032218/videos/264691731995638
    ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μού θύμισε το επεισόδιο με τον μρ.Μπιν στο δημόσιο πλυντήριο, που βρέθηκε ξαφνικά με φούστα αντί το παντελόνι του..
      🤣

      Διαγραφή
  14. ΓΙΑΝΝΗ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ICIS ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΜΑΡΙΑ ...ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΡΕ ΜΑΡΑΚΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ Ο ICIS ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΕΙ...


    ΜΑΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΕΞΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ...ΠΟΤΕ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ...

    MΑΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ...ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΠΑΡΕ TO I-PAD ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΟΥ...Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ Η ΜΥΓΑ ΟΘΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΗΡΘΕ...

    ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΦΙΛΟΣ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΗΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕ...ΜΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΤΑΣΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΧΤΗ...ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΠΛΩΣ ΣΟΥ ΕΡΙΞΕ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ...


    ΥΓ. ΠΕΡΣΥΝΑ ΞΥΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ...ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ...
    ΦΕΤΕΙΝΟ ΓΑΜΑΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ...ΧΑ ΧΑ


    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΑΝΝΗ;

      Διαγραφή
    2. ΚΩΣΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ...ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟΣΑ ΨΑΡΙΑ ΟΙ ΦΑΛΑΙΝΕΣ ΔΙΧΩΣ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ...

      ΥΓ.-1 ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΑΝΕΙ... ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ...ΓΙΑ ΕΝΤΡΙΒΕΣ...ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ...ΓΙΑ ΚΑΥΣΙΜΟ ΠΥΡΑΥΛΩΝ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ MULTIFUNCTIONAL ΠΡΟΙΟΝ ΚΩΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ...


      ΥΓ.-2 ΜΑΡΙΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΚΙ ΟΧΙ ΤΣΙΠΟΥΡΟ...

      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
    3. ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΛΕΕΙ ΕΙΤΕ ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ ΕΙΤΕ ΑΔΕΙΟ... ΡΕ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ..ΧΑ ΧΑ...


      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
    4. ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΒΛΕΜΜΑ...ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ...
      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
    5. ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΤΟΣΗ ΩΡΑ...ΧΥΜΟ...ΤΙ ΧΥΜΟ...ΧΥΜΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ...

      ΤΙ ΘΑ ΠΙΕΙΤΕ...ΕΝΑΝ ΧΥΜΟ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ ΔΙΠΛΗΣ ΑΠΟΣΤΑΞΗΣ...ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΘΕΛΕΤΕΕ...ΝΑΙ...

      20 ΕΥΡΩ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ...ΕΓΩ ΜΕ 10 ΚΑΡΑΦΑΚΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΒΛΕΠΩ...ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ...

      ΥΓ. ΜΑΡΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΙΩ... ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΙΩ...ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΙΩ...ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ...


      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
    6. 🤣🤣🤣

      https://i.pinimg.com/originals/ec/1b/25/ec1b25b02656dcc3d25e6c6351495469.jpg

      Διαγραφή
  15. http://greeknewsondemand.com/2021/05/07/%cf%86%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%bf%ce%b9-%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%b9-%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf-%cf%80/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έχουμε ήδη δημοσιεύσει εδώ:
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/05/blog-post_7.html#more

      Διαγραφή
  16. Όταν βρίσκεις ένα μπλουζάκι στα καλάθια & δεν γνωρίζεις Αγγλικά.[και μετά πας με αυτό εκκλησία!!!!]
    http://ermionh.blogspot.com/2021/05/blog-post_38.html
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. video - Έλληνας αστυνομικός: εκβιαστικά τέστ!!! Μακάρι να ήταν όλοι σαν αυτον!

    .
    http://www.oparlapipas.gr/2021/05/ellinas-astinomikos.html#more


    HΡΘΕ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ Ε ????

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αφιερωμενο στον τσοπανη του μαντριου!!!

    https://www.thesun.co.uk/wp-content/uploads/2017/03/nintchdbpict000308601341.jp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βούλα,
      δεν εμφανίζεται τίποτα.

      Διαγραφή
    2. Γιώργος - Μεσσήνιος Αργοναύτης08 Μαΐου, 2021 01:08

      https://www.thesun.co.uk/wp-content/uploads/2017/03/nintchdbpict000308601341.jpg

      Διαγραφή
    3. Βεβαια η φωτογραφια επρεπε να παει κανονικα κατω απο το βιντεο του Ηλια στο 21:33, αλλα επειδη τα εκανα σαλατα, βγηκε εδω!!! Οπως και ναχει, ευχαριστω, Γιωργο - Μεσσηνιε Αργοναυτη.

      Διαγραφή
  19. Αν θες να πεις στους ανθρωπους την αληθεια, καν' τους να γελασουν, αλλιως θα σε σκοτωσουν! Οσκαρ Ουαιλντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μα τόσο έξυπνος;
    .
    TOΣΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΥΙΟΣ??????
    .
    http://ermionh.blogspot.com/2021/05/blog-post_4.html

    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή