«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Aκούει το dimpenews...;;

 

Δώσαμε αυτό τον τίτλο στην ανάρτησή μας, γιατί το  dimpenews.com, το τριήμερο που μάς πέρασε, αναστάτωσε πολύ κόσμο με μια ανάρτησή του υπό τον τίτλο "Η στροφή της Μόσχας κι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός,QR κ.α! Ο ολοκληρωτισμός του covid19 θα θαφτεί στο ρώσικο χειμώνα. Oι υπερδυνάμεις ένωσαν τις δυνάμεις τους κατά των λαών. Η κρυφή ατζέντα της συνάντησης Πούτιν Μπάιντεν. Αντιπερισπασμός η ένταση με Δύση!!".

Παρατηρήσαμε ότι δεν έχει πηγή το άρθρο, άρα είναι άρθρο του dimpenews..; Και η είδηση αυτή εντωμεταξύ.. με μια γρήγορη ματιά που έριξα, πρόσεξα πως δεν υπήρχε πουθενά αλλού, στις γνωστές ιστοσελίδες και μπλογκ που διαβάζουμε όλοι εμείς οι "ψέκες-συνωμοσιολόγοι".

Επίσης σήμερα, ρίχνοντας μια ακόμα ματιά στο dimpenews, μεταξύ τίτλων που με ικανοποίησαν, είδα και τούς εξής:

" Μόσχα: Απάνθρωπη βίαιη προσαγωγή γυναίκας που κατέβασε τη μάσκα της σε κλειστό χώρο λόγω υψηλών θερμοκρασιών!! BINTEO"

" Το Κομμουνιστικό Κόμμα διαδήλωσε στη Μόσχα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Συλλήψεις ως και βουλευτών του! Για το ΚΚ Ρωσίας ο νόμος είναι αντισυνταγματικός και ο εμβολιασμός να μην σχετίζεται με εργασιακά δικαιώματα!! BINTEO ΦΩΤΟ"

Και είπα "ΟΥΠΣΣΣΣ!... Τί τρέχει εδώ..; Τί αντι-Πουτινική γραμμή μοιάζει να είναι αυτή..; .. Μπάς και το σάιτ πουλήθηκε σε άλλους..;"

Δεν θέλω με αυτή την ανάρτηση να λασπώσω το εν λόγω σάιτ το οποίο χρόνια ολόκληρα θαυμάζαμε, και έχει ταξιδέψει και στην Συρία να πάρει αποκλειστική συνέντευξη από τον Άσσαντ, και στηρίζει, ως βασική του γραμμή, τους Παλαιστινίους (αυτό, προσωπικά, δεν με συναρπάζει πλέον, άπαξ και είδα τους Παλαιστινίους σε τρελλό "τάτσι μίτσι κότσι" με τους Τουρκαλάδες). Επίσης προχωρά δυναμικά στην αντι-εμβολιαστική γραμμή.

Εύχομαι απλά, οι τρεις αυτές αναρτήσεις που με φρικάρανε, να είναι κατά το μεγαλύτερο μέρος τους ψευδείς ή προερχόμενες ατυχώς από λάθος πηγές, και εύχομαι επίσης.. να πληθύνουν τα σχετικά δημοσιεύματα, όπως αυτό του Pronews: "Ηχηρό μήνυμα Β.Πούτιν: «Ο εμβολιασμός δεν πρέπει να είναι υποχρεωτικός»! Ξεκάθαρο μήνυμα από τον Ρώσο πρόεδρο".

Προτείνω να μην βιαστούμε να δώσουμε χαρακτηρισμούς στον Βλαδίμηρο ("Νεοταξίτης κι αυτός.." κλπ..). Κάτι άλλο παίζει σε αυτή την υπόθεση με την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, ανά χώρα. Δεν θα αργήσουμε να καταλάβουμε. Είναι καιρός μεγάλων αποκαλύψεων και οι πραγματικοί εχθροί των λαών το γνωρίζουν αυτό καλύτερα από τον οποιονδήποτε, ώστε να είναι σε θέση ανά πάσα στιγμή να μαγειρέψουν κι αυτοί "αποκαλύψεις" και υποτιθέμενα ξεσκεπάσματα δημοσίων προσώπων, προς όφελός τους.

  

KΩΣΤΑΣ-TΑΥΡΟΣ

 

 

Σχετικό δημοσίευμα, με αφορμή την παρούσα ανάρτηση, στο kanenazori.com

 

 

27 σχόλια:

  1. Επείγον.Μια γιουτιούμπερ, πολύ γνωστή, μας προέκυψε λαγός του παγκόσμιου συστήματος. Στην πιο κρίσιμη ώρα του πλανήτη, κατατρομάζει τους ΕΛΛΗΝΕΣ. Ψηλά οι ψυχές και ο νους αδέρφια. θα νικήσουμε! Εν Κυρίω, πάντοτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ και επαυξάνω με ειδοποίησαν από το εξωτερικό για αυτήν την βλαμμένη που αρέσει ωστόσο σε πολλούς και από εδώ μέσα
      ΔΠ

      Διαγραφή
  2. Ευτυχως που υπαρχουν και καποιοι που σκεφτονται και φιλτραρουν τις πληροφοριες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναφέρεσαι στην προειδοποίηση της Κατερίνας μας, πιο πάνω, Βούλα μου;
      Αν αναφερόσουν πάντως σ'εμένα, σ'ευχαριστώ πολύ! Κολακευτικότατο σχόλιο.

      Διαγραφή
    2. Δεν υπηρχαν σχολια οταν το εγραψα!!!

      Διαγραφή
  3. Τωρα θαυμαστε μια πραγματικη Ελληνιδα!!!

    https://m.facebook.com/groups/258788609298075/permalink/333294031847532/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς Βούλα μου, είναι παλιό και στημένο (ΒΑΛΒΙΔΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ), σε συνεννόηση με τον Αλιέξι, ειδάλλως η κυρία Μπιτάκου, γνωστή απατεώνισσα που προβοκάρει συγκεντρώσεις πατριωτών, όχι μέσα στο αεροπλάνο αυτό δεν θα μπορούσε να μπει.. αλλά ούτε με κιάλια στα τρία χιλιόμετρα δεν θα την άφηναν να πλησιάσει τα χαϊδεμένα των Ρόθτσιλντ σαν τον Αλιέκσι.

      Διαγραφή
    2. Αμα ειναι η Μπιτακου, καταλαβα!!! Αν και της δινω καποιους ποντους για την υποθεση του Ασπροπυργου, τοτε με το lockdown!!!

      Διαγραφή
    3. Κώστα, εκείνη την φωτό με τον αθίγγανο αγκαλίτσα, την έχεις ακόμα;

      μνκ

      Διαγραφή
  4. ΤΟΝ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΓΕΛΑΕΙ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ,
    ΠΟΥ ΑΝ ΕΙΧΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΑΝ ΕΙΧΕ ΙΧΝΟΣ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ, ΑΝ ΕΙΧΕ ΙΧΝΟΣ ΑΝΔΡΙΣΜΟΥ, ΑΝ ΕΙΧΕ ΙΧΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ DNA, ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ,
    ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΚΑΛΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΟΥΝΤΑΡΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΟΥΡΚΟ ΚΥΛΙΟΥΝΤΑΙ.
    ΤΑ ΓΟΥΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ,
    ΑΛΛΑ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ.
    ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΑΡΠΑΚΤΑΚΗ,
    ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΑΝ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΧΩΡΑ,
    ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ.
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ.
    2 ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΜΠΟΧΕΣ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΣΑΠΙΛΑ, ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΟΧΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΟΥΡΑΝΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ,
    ΟΥΤΕ ΟΜΟΡΦΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΔΑΣΗ,
    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΤΕ ΤΗ ΜΠΟΧΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ,
    ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΡΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κώστα μου, δεν ξέω αν τη λένε και Τσοπέι! Εσυ είχες καταλάβει από καιρό ότι κάτι δεν πάει καλά με (δ)αύτην και μου το είχες πει. Οπότε ξέρεις ποια είναι. Εγώ δεν την άκουγα ποτέ , αλλά την άκουσα σήμερα. Και διεπίστωσα ότι ή είναι τελείως "εκτός" ή υπηρετεί το σύστημα ως λαγός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνθηματικό ήταν το "Τσοπέι", το οποίο νόμιζα ότι θα το πιάσεις αμέσως μιας και είμαστε πάνω κάτω στην ίδια ηλικία..
      Νομίζω λες γι αυτήν που ετοιμάζει "κίνημα" αγνώστου χρηματοδοτήσεως και τον άλλαξε τον αμανέ για τους Q, λέγοντας ότι είναι psyop της Καμπάλ.

      Διαγραφή
    2. Και τώρα μάς λέει ότι όλες οι κυβερνήσεις, αμερικανικής ηπείρου και Ευρώπης, θα μάς κλείσουν μέσα στον Ιούλιο με απίστευτα αυταρχικά λοκντάουν. Κι εντωμεταξύ.. βασική πηγή των πληροφοριών της.. ποιος λές.......
      Ο Γιαννάκης του Γκρικ Νιους ον Ντιμάντ! 🤣🤣🤣

      Διαγραφή
    3. Θα εμφανιστουν πολλοι σωτηρες θυμασε τον μπαρμπα βαγγελη

      Διαγραφή
    4. δεν εχω καταλαβει ακομη για πια κωλοτουμπα κρυφο σκωληκα λετε ?δωστε ενα ονομα να σταματησει απο την μπλογκοσφαιρα .μετα τιμης στον φιλο κωστα που ανυποομονει για καπαρντινες ..Καλ ομελετα(χαχαχα) εχουμε ακομη και εαν δεν φοραμε καπαρντινες (εμποδιζουν στο κυνηγι ) παλι εχουμε να περασουμε απο καθε ειδουσ ζομπι .Ενδιαφεροντες και παραξενοι καιροι .Ειναι τιμη μας που ειμαστε μαρτυρες της ιστοριας .Χρειαζομαστε να επαναφερουμε αξιες ο καθεις για τον εαυτο του και να της μεταλαμπαδευσουμε διαμσου του παραδειγματος μιμησης και στους υπολοιπους φοβισμενους.Το θαρρος δεν ειναι προιον ελλειψης φοβου , αλλα γεννιεται στην παρουσια αυτου .

      Διαγραφή
    5. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα καί παίδες!

      Με το συμπάθειο, φαλλοκρατικές αντιλήψεις (που λένε) καί τα ρέστα (ναί, τις έχω), αλλά η αφεντιά μου θεωρεί ένα άτομο ισορροπημένο (καί που αξίζει τον κόπο ν' ακούσεις τί λέει), μόνον όταν είναι προφανές πως έχει / ψάχνει (έστω καί υποσυνείδητα) σύντροφο του αντιθέτου φύλου. (Δύο είναι τα φύλα.)
      Μ' άλλα λόγια, όταν εκπέμπει τον ερωτισμό του φύλου του. Παναπεί, όταν λειτουργεί καλώς καί το κάτω κέντρο αποφάσεων. (Το επάνω είναι ο εγκέφαλος.)

      Όταν δέν, τότε μιλάμε γι' άτομο αλλού 'ντ' αλλού.

      Υγ: Καί τί θες, ρέ ημίτρελλε Εργοδότη; μιά διανοούμενη / σκεπτόμενη / σοβαρή γυναίκα να βγεί στα καλά καθούμενα καί να σου πεί στα ίσα: "- Ναί, ρέ! Κι εγώ έχω τις φυσιολογικές ανάγκες μου καί γ@μιέμαι!", γιά να πειστείς;

      Ξέρω 'γώ;... Υπό φυσιολογικές συνθήκες, δεν περιμένω κάτι τέτοιο· αλλά, αν συμβεί, της βγάζω το καπέλλο!

      Υγ 2: Μην παρεξηγηθούν οι αναγνώστριες, καί με πάρουν με τις πέτρες! Τις γυναίκες γενικώς τις λατρεύω!

      Διαγραφή
    6. Καλημέρα αγαπητέ Εργοδότα!

      Και οι αναγνώστριές μας σε λατρεύουν.. 😊

      Διαγραφή
  6. ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ...ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΕΚΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ...ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ...ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙΣ ΗΓΕΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΕΛΚΕΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΑΖΙ...

    ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΗΓΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΙΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

    ΥΓ. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΘΕΝ...


    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Vladimir, 5d Chess !!!
    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ.
    ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΒΟΥΡΛΙΣΜΕΝΟΣ , ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΛΕΚΆΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΕΤΟΎΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λιολιος Παναγιωτης01 Ιουλίου, 2021 01:51

    Προς ενημερωση ,για τα περι δηθεν ΟΤΙ ,Ο ΕΛΕΝΧΟΣ ΤΩΝ "ΜΑΖΩΝ,ΩΣ ΕΝΝΟΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ

    ΤΑ ΓΕΝΝΗ ,ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ


    ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ,ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΣΙΠ ,ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ,ΕΛΑΒΕ ,ΒΡΑΒΕΙΟ Η ΡΩΣΙΑ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ


    ΑΡΑ,ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ,ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ,ΤΗΝ ΟΡΘΗΝ ΟΔΟ;;;;


    Εχει κανει και ΑΛΛΕΣ ,ΔΗΛΩΣΕΙΣ ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ ,ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ,Ο ΠΟΥΤΙΝ


    ΠΟΥ ΧΡΙΖΕΙ ,ΠΛΕΟΝ ,ΕΥΘΥ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ


    ΘΕΩΡΕΙ ,ΟΤΙ ΔΥΝΑΤΑΙ ,Η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ,ΤΟ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΒΑΠΤΙΣΜΕΝΩΝ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λιολιος Παναγιωτης01 Ιουλίου, 2021 02:03

    Το ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ,Η ΡΩΣΙΑ ,ΑΝ ΑΛΛΑΞΕ ,ΠΟΥ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ


    ΩΦΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ,ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΠΙΧΗΡΗΣΑΝ


    ΝΑ ΤΕΛΕΣΤΟΥΝ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εύγε φίλε και σε σένα και στον Γιώργο για τη συγκεκριμένη διευκρίνηση, σκέψου τι παιχνίδι
    παίζεται για να το γυρίσει το dimpenews.
    Δυστυχώς (για αυτούς) τα βάλανε με λάθος άνθρωπο και θα το καταλάβουν οσονούπω.
    Το ξέρουν δηλαδή αλλά που να το χωνέψουν. Χωνεύετε τέτοιο λουκάνικο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή