«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Το επόμενο διάγγελμα του Κούλη θα είναι κάπως έτσι...

γράφει ο Δημήτρης Παπαρηγόπουλος


 

" Συμπολίτες μου, σας απευθύνομαι πάλι για να ανακοινώσω ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά. 

Γιατί δεν πηγαίνετε να "τσιμπηθήτε", το κέρατο μου μέσα; Έχω πληρώσει όλα τα ΜΜΕ να κάνουν προπαγάνδα από το πρωί ως το βράδυ για το πόσο καλό είναι το εμβόλιο. Έχω επιστρατεύσει όλα τα "γαλάζια" παιδιά της Ιατρικής να επιβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχουν παρενέργειες και να τις χρεώνουν στον..... κακό τους τον καιρό των παθούντων! Έχω πληρώσει κάθε ψευτο-celebrity και τσόκαρο του lifestyle να μιλάνε για το πόσο "trendy" είναι οι σύριγγες και πως θα φορεθούν πολύ φέτος. Σας έδωσα 150 ευρώ σε προπληρωμένη κάρτα για να σας εξαγοράσω. Βάλαμε ακόμη και την εκκλησία να κηρύττει το Λόγο Μου, αντί τον Λόγο του Θεού! 

Σας περάσαμε γενεές δεκατέσσερις όλοι οι υπουργοί και σας βρίζαμε ολημερίς. Ψεκασμένοι, αρνητές, ανεύθυνοι, αμόρφωτοι είναι λίγα μόνο από τα επίθετα με τα οποία σας στολίσαμε. Σας είπαμε ψέμματα ότι θα έρθουν τουρίστες αν τρυπηθείτε, ενώ πλέον εμείς τους βάζουμε εμπόδια κατ' απαίτηση της Φράου Μέρκελ. 

Τέλος, αφού όλα τα άλλα απέτυχαν, σας απειλήσαμε ανοιχτά ότι θα σας στερήσουμε τα νόμιμα δικαιώματά σας. Επιβάλλαμε ουσιαστικά ένα καθεστώς απαρτχάιντ στους ανεμβολίαστους και πείσαμε τους εμβολιασμένους να σας αντιμετωπίζουν σαν λεπρούς, σαν σκλάβους, σαν υπανθρώπους... 

Κι όμως πολλοί εξακολουθείτε να αντιστέκεστε; Γιατί; Δεν έχετε καταλάβει ότι η προσπάθειά σας είναι μάταιη; Ότι και θα αποτύχετε στο τέλος, αλλά και θα ταλαιπωρηθείτε; Τόσο ανόητοι είστε και δεν καταλαβαίνετε ότι εμείς έχουμε και το καρπούζι και το μαχαίρι;
 

Δεν ήθελα να φτάσω σε αυτό το σημείο, αλλά δεν μου αφήνετε άλλη επιλογή. Από αύριο με τον νέο νόμο που κατατίθεται, ειδικά κλιμάκια του ΕΟΔΥ με την συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ. και παρουσία εισαγγελέα, θα μπαίνουν στα σπίτια των αρνητών και θα τους εμβολιάζουν με το ζόρι. Εσείς είστε υπεύθυνοι για αυτό. Αν σκύβατε το κεφάλι και υπακούγατε νωρίτερα, δεν θα αναγκαζόμασταν να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Καθήκον του σωστού ηγέτη είναι στην κρίσιμη στιγμή να παίρνει δύσκολες αποφάσεις, χωρίς να υπολογίζει το κόστος. Αυτό ακριβώς προτίθεμαι να πράξω και τώρα. Είστε δημόσιος κίνδυνος και απειλή για τους εμβολιασμένους συμπολίτες μας. Και θα ήμουν ανεύθυνος, αν έκανα τα στραβά μάτια και με πρόσχημα κάποια αυτοαποκαλούμενα "ανθρώπινα δικαιώματα", άφηνα τον κίνδυνο ανεξέλεγκτο. 

Ποτέ δεν είχατε επιλογή. Όλα ήταν μια ψευδαίσθηση. Διότι εγώ νοιάζομαι μόνο για όσους ακολουθούν πιστά τις εντολές μου, χωρίς να αμφισβητούν ούτε ένα κόμμα. Κι όπως έλεγε ο Μέγας Ιεροεξεταστής στο Χριστό (Ντοστογιέφσκι) για τους ανθρώπους:


«Καμιά επιστήμη δεν θα τους προσφέρει τον άρτο ενόσω παραμένουν ελεύθεροι, αλλά η κατάληξη θα είναι να φέρουν την ελευθερία τους και να την αποθέσουν στα πόδια μας και να μας πουν: “Κάλλιο να μας σκλαβώσετε, αλλά ταΐστε μας”. Και τελικά θα καταλάβουν και οι ίδιοι πως είναι αδιανόητο να υπάρξει για τον καθένα και η ελευθερία και ο επίγειος άρτος, γιατί ουδέποτε θα μάθουν να τα μοιράζονται αυτά μεταξύ τους! Θα πεισθούν επίσης ότι ουδέποτε θα απελευθερωθούν, γιατί είναι αδύναμοι, ακόλαστοι, τιποτένιοι και αντάρτες! [...] Γιατί λοιπόν έρχεσαι τώρα να μας χαλάσεις την ησυχία μας;
Σ’ το ξαναλέω, αύριο κιόλας θα δεις το πειθήνιο τούτο κοπάδι να σπεύδει στο πρώτο μου νεύμα να ρίξει αναμμένα κάρβουνα στην πυρά όπου θα Σε κάψω, και τούτο γιατί ήρθες να μας χαλάσεις την ησυχία μας. Γιατί, αν υπάρχει κάποιος που να αξίζει πιότερο απ’ όλους την πυρά μας, αυτός είσαι Εσύ. Αύριο θα Σε κάψω. Dixi(είπα).»



Καληνύχτα λοιπόν σε όλους τους εμβολιασμένους. Με τους υπόλοιπους θα τα πούμε σύντομα. "

 

πηγή: σχόλια Pronews

 

28 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟΣ ΚΟΎΛΗΣ ;
    Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ Ή Ο ΚΛΩΝΟΣ ;
    ΕXPOSE THE PEDOS AND CABAL.
    EXECUTIONS ,DEATHS ,RESINGS ,TRIBUNALS.
    ΡΕ ΡΑΒΔΙ !!!
    ΚΑΤΑΠΑΚΤΗ ΚΑΙ ΑΤΑ.
    ΟΥΣΤ !
    ΟΥΣΤΕ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ !.
    ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ !.
    ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΠΑΙΔΟΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ !.
    ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ !.
    ΟΥΣΤ ΡΕ ΤΕΝΕΚΕΔΕΔ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ !.
    ΟΥΣΤ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΑΣ.
    ΟΥΣΤ ΡΕ ΔΟΛΟΦΌΝΟΙ ,ΝΑΡΚΩ ΈΜΠΟΡΟΙ.
    ΟΥΣΤ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΛΑΓΟΥΜΙΩΝ.
    ΡΕ !
    ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ !

    ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΙ ΑΙΣΥΜΝΗΤΕΣ.
    ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ !.
    ΜΠΑΜ ΡΕ !
    ΜΠΑΜ !
    ΜΙΑ ΔΡΑΚΟΥΛΟ ΦΑΜΙΛΙΑ ΘΑ ΧΑΘΗ.
    ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΝΑ ΠΑΗ.
    ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΡΕ ΟΑΙΔΙΑ !.
    ΟΧΙ !!!!!!!!!
    ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!!
    ΡΑΒΔΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟ, ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΟΥΣΤ ΡΕ ΤΡΥΠΙΟΙ.
      ΟΙ ΤΡΥΠΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΥΠΗΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
      ΜΙΑ ΤΗΣ ΤΡΥΠΑΣ ΔΥΟ ΤΗΣ ΤΡΥΠΑΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΑΚΩΣΑΜΕ.

      ΜΠΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΡΥΠΑΣ Ο ΜΗΤΣΟΚΛΑΝΑΚΗΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ.
      ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ 150 ΕΥΡΩ Η ΤΡΥΠΑ ΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ.

      Διαγραφή
  2. https://www.korinas.academy/post/%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CF%81%CF%81%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CF%81%CF%85%CF%86%CE%BF-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BC%CE%BF-lockdown-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B9%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%BF-%CE%BA-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85-%CF%86%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%85

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΑΝ ΕΦΕΥΓΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟ 1944 Ο ΚΩΣΤΙΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΗΚΑΣ ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΚΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΚΑΛΑ...ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΒΗΜΑΤΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΨΑΧΝΑΝ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ...Ο ΚΩΣΤΙΚΑΣ ΚΙ Ο ΓΙΩΡΗΚΑΣ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΚΙ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ...ΚΛΩΤΣΑΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ...ΓΑΒ ΓΑΒ....ΑΣΤΟ ΛΕΕΙ ΣΚΥΛΙ ΕΙΝΑΙ...ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ...ΑΣΤΟ ΓΑΤΑ ΕΙΝΑΙ...ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΗΚΑΣ...ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ...ΑΣΤΟ ΛΕΕΙ ΚΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ...ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Ο ΚΩΣΤΗΚΑΣ...ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ...ΧΑ ΧΑ


    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακριβώς έτσι!!!.. πόσο δίκιο έχετε!
    Πηγή έμπνευσης για τον Κούλη ο Μέγ
    Ιεροεξεταστής όταν λέει:
    "Ω, θα τους πείσουμε ότι θα γίνουν ελεύθεροι μόνο όταν παραιτηθούν από την ελευθερία τους για χάρη μας κι όταν υποταχθούν σε μας." ...
    Λέτε γι αυτό να ονόμασε "ελευθερία" την επιχείρηση εμβολιασμού;
    Δυστυχώς κάποιους τους "έπεισε" κι αυτό μας πονάει όλους...

    Μαρko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Ναζί στην είσοδο του στρατοπέδου του Αουσβιτς τοποθέτησαν πινακίδα που έγραφε Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ.Οι νεοναζί της Ελλάδος μας πληροφορούν οτι ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ.
      Δικαιοκλής

      Διαγραφή
  5. AYTOΛΥΚΕ, ΕΙΣΑΙ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ.

    ΟΙ ΝΑΖΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΥΘΑΡΣΩΣ Ο ΘΟΥΛΗΣ ΝΑΖΙΖΤΑΚΗΣ, ΤΣΙΜΠΗΣΤΕ ΨΑΡΙΑ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΚΑΙ ΨΟΦΙΣΤΕ.
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΚΙΣΤΡΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ;
    ΟΤΙ ΕΞΑΓΟΡΑΖΩ ΜΕ 150 ΧΑΖΑΡΙΚΑ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΑΣ;

    ΘΑ ΣΕ ΧΡΕΩΣΩ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ.

    ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ.

    ΝΑ ΠΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΝ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ, ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ, ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΚΙ ΣΑΣ.
    ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΕΝ ΤΟΠΩ ΧΛΟΕΡΩ.

    Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΥΣΤΕΡΙΚΟΣ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ, ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ, ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ.

    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΜΟΥ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΕΙΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ.
    ΝΑ ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΟΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ
    ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΡΕ ΜΑΜΟΘΡΕΥΤΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕΙ.

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ ΒΟΘΡΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΑΣ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ, ΝΑ ΒΟΥΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ, ΑΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΜΟΥ;
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΣ,
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΗΦΟΡΙΚΟΣ.

    ΗΛΙΑΣ.+++. ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ, ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΥΡΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ...ΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ...

    ΤΟ 1913 Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΛΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ [ ΣΥΡΙΖΑ ]...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΒΛΗΜΜΑΤΑ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΛΑΣ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ 1904...

    ΥΓ. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΑ...


    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ...ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΡΙΖΑ...


      ΥΓ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΓΑΤΑΚΙΑ...Η ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΩ...

      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
    2. ΓΕΛΑΣ ΚΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΩΡΑ...150 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ AEGEAN ΔΩΡΑΚΙ ...ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ...ΑΛΛΑ 300 ΣΤΗΝ FRAPORT...ΓΙΑ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥΣ ΤΖΙΡΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΖΙΡΟΥ...

      ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ [ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΕΑΡΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΚΕΙΝΗ ΠΕΘΑΝΕ]..ΚΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΦΤΩΧΟ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΕ ΤΑ 300 ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 100 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Β' ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ...
      ΥΓ. ΔΗΛΑΔΗ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΗΤΑΝ...ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ...ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ...


      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
    3. Βασικά.. γέλασα με το σχόλιο για 1913/1904.

      Στο κρανίο όλοι τα έχουμε πάρει, αλλά πρέπει κάποια ώρα να πάρουμε και τις καπαρντίνες..

      Διαγραφή
    4. Συγγνώμη Γιάννη, αλλά άσε την "Χούντα" γιατί τότε όλοι είχαν δουλειές και ο πιό χαμηλόμισθος εργάτης έκτιζε σπίτι, εξοχικό και αγόραζε αυτοκίνητο.
      Αλλά έκαναν μισές δουλειές, τους έδιναν διαβατήρια (στους πωλητικούς) και έφευγαν στο εξωτερικό να απολαύσουν τα κλεμμένα και γύρισαν και μας έκαναν χειρότερα.
      Χούντα έχουμε από το 1974 που συστηματικά κλείσανε όλες τις μεγάλες επιχειρήσεις, σταματήσαμε να έχουμε βιομηχανία - βιοτεχνία [παραγωγή ΜΗΔΕΝ], κατέστρεψαν αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή [σταματήσαμε να είμαστε αυτάρκεις] κατάκλεψαν την χώρα και την ξεπούλησαν μετατρέποντας την σε "χώρο", βεβήλωσαν όσια και ιερά με τις "τσιμενδώνες", ξεπούλησαν την Μακεδονία και ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν τα νησιά και... και... και...
      Αντιγόνη
      ΥΓ 42χρονη από Κύπρο “ελευθερώθηκε” από το εμβόλιο και άφησε ορφανά, όπως και 57χρονη στον Βόλο, 27χρονη από Κέρκυρα νοσηλεύεται στην Πάτρα μετά από θρόμβωση και η γυναίκα που σωριάστηκε στο προαύλιο του νοσοκομείου στην Θεσσαλονίκη αφού είχε κάνει το μπόλι ήταν μόνον 26 ετών!!!

      Διαγραφή
    5. το υστερογραφο ειναι η πεμτουσια της εποχης /

      Διαγραφή
    6. Κοζανίτη,η σύγκριση που κάνεις στο Υ.Γ.σου με τη χούντα,παντελώς ατυχής.Η χούντα τών συνταγματαρχών ήταν παιδική χαρα σε σύγκριση με αυτήν που ζούμε σήμερα
      Δικαιοκλής

      Διαγραφή
  7. https://thesocialist.gr/skandalwdes-dwro-xristougennwn-apo-tin-kyvernisi-mitsotaki-stin-aegean/


    https://prin.gr/2021/06/fraport-300/


    Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ...ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΛΕΜΕΝΗ ΤΟΥ ΚΩΛΑΡΑ...ΟΜΩΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΤΙ...ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ...ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ [ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗ ]....ΔΕΝ ΔΑΝΕΙΖΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...


    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ [ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ]...ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ...



    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η CABAL ΚΕ ΟΙ ΚΑΒΑΛΙΚΕΜΕΝΟΙ //
    CABAL θα πει «ΝΑ ΚΑΒΑΛΙΚΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΥΠΟΖΥΓΙΑ ΚΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΟΥΛΙΚΑ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΜΑΣ» //
    Η CABAL δημιουργηθηκε αρχικα από στρατιωτικους (στρατηγους) με σκοπο να προστατεψουν τα Χριστιανικα (βλεπε αντιχριστα) βρωμικα ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ (δηλαδη τους κάθε ειδους χαραμοφαηδες δεσποταδες, ώστε από κοινου να ελεγχουν τους ανθρωπους //
    Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΕ Η ΣΚΛΑΒΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ. Τωρα τελευταια επειδη βλεπουν ότι ειναι Ο ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ, οι βρυκολακες φοβηθηκαν ότι η κατασταση θα ξεφυγει από τα αιμοσταγη πλοκαμια τους κε δημιουργησαν αυτή την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ //
    Μια ζωη οι Εβραιοι ηταν αμορφωτοι σκλαβοι (Ασυριοι, Περσες, Αιγυφτιοι, Ρωμαιοι κλπ). Μετα από 2.000 χρονια κατορθωσαν να ΚΑΜΠΑΛΙΣΟΥΝ την αποβλακωμενη ανθρωποτητα κε περνουν την εκδικηση τους με ακρως εγκληματικο τροπο //
    Μεσα σαυτον τον δογματικο παρανοηκο ορυμαγδο των πανηλιθιων θρησκειων, που ΟΛΕΣ σκοπο εχουν τον ελεγχο του νου κε της ψυχης, καθως κε την αποβλακωση κε την υποταγη των ελευθερων ανθρωπων, ινε πολύ δυσκολο να βρει κανεις την ανοθευτη διδασκαλια του Χριστου (εκτος από κατι γραφουμενα του Γιανη, ο οποιος ηταν ο μονος που τον ειδε κε τον ακουσε) //
    Τα υπολοιπα ινε φρικτα σαδο-μαζοχιστικα δημιουργηματα του ψυχοπαθους Εβραιου δολοφονου Σαουλ κε ημιτρελων κοπροσκυλων δεσποταδων //
    Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΙΕΡΑΤΙΩΝ ΚΕ ΤΟ ΒΛΑΚΩΔΕΣ 666, ΔΕΝ ΙΝΕ ΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΥΛΗΠΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΗΝΩΝ ΣΟΦΩΝ ΚΕ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ (ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ κε όχι η γλωσα). Αυτος ινε κε ο λογος που το Βυζαντινο δολοφονικο ιερατειο ΚΑΤΕΔΙΩΞΕ ΜΕ ΛΥΣΑ ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ΚΕ ΤΟΝ ΕΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. Αυτος ινε κε ο λογος που, από τους 250.000 που κυκλωσαν κε κατεστρεψαν την Κωνσταντινουπολη το 1453, ΜΟΝΟ ΟΙ 70.000 ΗΤΑΝΕ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΝΩ ΟΙ 140.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΕΛΗΝΕΣ. AYTOI ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΚΕ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΚΟΚΑΛΟ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ, ΗΤΑΝ ΟΙ Ε Λ Η Ν Ε Σ //
    Από τη στιγμη που υπαρχουν πανηβλακες που δεχοντε σαν θεοπνευστο το χυδαιο Εβραηκο πορνογραφημα της παληας διαθηκης, καθως κε την μακαβρια λατρεια των πολυαριθμων χρυσοποικιλτων μαλακισμενων ιερατειων, τοτε δεν χρειαζεται καμια CABAL να μας καβαλικεψει κε κανενα δολοφονικο Εβραηκο εμβολιο για να μας κανουν χανουμακια //
    Οσοι ζησουν μετα το 2025, ας εχουν υποψιν ότι ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΗΝΩΝ ΣΟΦΩΝ ΚΕ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΕΛΗΝΕΣ. Εστω κε με λιγη από την ΑΝΟΘΕΥΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΛΗΝΑ ΙΗΣΟΥ. Ολες οι αλες Εβραηκες αηδιες ινε για τα σκουπιδια κε για τον αποπατο της ανθρωποτητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μας θελουν μεσα γιατι φοβουνται το πολαπλο πηδημα οτι γλυτωσουμε σου λεη α ρε κοπροσκυλα ραβδι που θα φατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπουλα, πουλα τ' αυτονοητα!!!

    https://m.facebook.com/groups/258788609298075/permalink/333096971867238/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπάρχει και φωτό που δείχνει γερμαναρά των ΕΣ-ΕΣ με ζαρτιέρες. Αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ , για να μην γίνομαι και κουραστικός εις ώτα μη ακουόντων, ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΡΟΑΠΑΓΑΝΔΑ ΝΑ ΑΛΩΝΖΙΕΙ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΑΝΤΕΝΙΚΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ!
    (Ο φασισμός είναι ενάντια στο έθνος που αποτελεί την συντριπτική πλειονότητα σε μια χώρα; Ο ναζισμός είναι εναντίον της λευκής φυλής και υπερ των μαύρων , υπερ των εβραίων, υπερ των μιγάδων και υπερ της εξάλειψης της λευκής φυλής; Ο φασισμός είναι υπέρ η κατά των εθνικών παραδόσεων , πατρίδα θρησκεία οικογένεια;)

    ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ!!!
    ΕΑΝ ΟΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ
    ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ.

    ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ

    Η συνομωσία της "ναζιστικής ΕΕ"
    http://redskywarning.blogspot.com/2016/06/blog-post_29.html

    ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!
    ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ.

    Το σφυροδρέπανο αποδεκτό σύμβολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης
    http://redskywarning.blogspot.gr/2012/10/blog-post_22.html

    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
    ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ...
    ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΩ ΕΞΩ! (τέλος τα εισγωγικά)

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΙΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Δεξιά Ελλάς, γνωρίζεις πολύ καλά πως συμφωνώ μαζί σου.
      Τώρα.. αν σε τσάντισε η εικόνα με τον κούλη-χίτλερ.. τί να κάνουμε.. έχει μείνει πλέον ο Χίτλερ ως καρικατούρα δικτάτορα. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως οι μπολσεβίκοι κι οι μαοϊκοί τρίβουν τα χέρια τους από ευχαρίστηση που δεν στοχοποιούνται αυτοί με κάτι τέτοιες εικόνες!
      Συγνώμη, δεν θα επαναληφθεί 🙂

      Διαγραφή
  13. MΠOΛΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΛΙΑΛΙΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ??????????
    ΓΙΑΤΙ ????????
    ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΛ@ΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΊ ???????????
    ————————-
    Αμοιβή 100.000 € για την απόδειξη ότι ο κορωνοϊός SARS-CoV-2 είναι παθογόνος

    https://www.brighteon.com/f193754b-5b20-40b1-a971-b8889a8e226d


    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άσχετα με το αν το έκανε έχοντας γνώση παρενεργειών και ρίσκου από επιλογή της ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ που τα βλέπετε αυτά και τα αντιμετωπίζεται σε καθημερινή βάση νιώθεται καλά;;

    https://www.facebook.com/tseros691/videos/242529997405384


    ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ένα πολύτιμο αποκαλυπτικό ντοκουμέντο που οφείλουν όλοι να γνωρίζουν. Σιωπηλά Όπλα για Αθόρυβους Πολέμους. ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.


    https://attikanea.info/%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%bf%ce%bb%cf%8d%cf%84%ce%b9%ce%bc%ce%bf-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%80%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%ad%ce%bd/


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η Pfizer θα πληρώσει 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια για το δόλιο μάρκετινγκ
    Pfizer Forced to Pay Record $2.3B Settlement for Widespread Drug Fraud

    https://www.pharmaceuticalintegritycoalition.org/recent/pfizer/

    https://www.justice.gov/opa/pr/justice-department-announces-largest-health-care-fraud-settlement-its-history


    https://www.c-span.org/video/?288664-1/pfizer-medical-fraud-settlement
    Pfizer Medical Fraud Settlement



    ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή