«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Εμβολιασμένοι με AstraZeneca απαγορεύεται να εισέρχονται στις ΗΠΑ λόγω ανησυχίας για τη μετάλλαξη Δ. Άρα είναι εν δυνάμει φορείς μετάλλαξης μέχρι να εξεταστεί η αποτελεσματικότητα των εμβολίων. Περιορισμοί και από Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία κ.ά...



Οι ελπίδες ότι θα δημιουργηθεί ταξιδιωτικός διάδρομος μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ αυτό το καλοκαίρι εξανεμίζονται.

Οι αμφιβολίες έχουν δημιουργηθεί καθώς αυξάνονται οι φόβοι ότι οι Βρετανοί που έχουν εμβολιαστεί με το εμβόλιο της AstraZeneca θα αποκλειστούν από την είσοδο στις ΗΠΑ.

Αυτό συμβαίνει καθώς οι χώρες της ΕΕ συνεχίζουν να επιβάλλουν όλο και πιο αυστηρούς περιορισμούς στους Βρετανούς που ταξιδεύουν στην ήπειρο λόγω των ανησυχιών για την παραλλαγή Delta.

Αξιωματούχοι που εμπλέκονται στις συνομιλίες για τον πιθανό ταξιδιωτικό διάδρομο ΗΠΑ-ΗΒ δήλωσαν ότι θεωρούν όλο και πιο απίθανο να καταλήξουν σε συμπέρασμα μέχρι το τέλος Ιουλίου, ανέφεραν οι Financial Times τη Δευτέρα.

Οι αξιωματούχοι πρόσθεσαν ότι η αύξηση των κρουσμάτων της παραλλαγής Delta στο Ηνωμένο Βασίλειο και η πολυπλοκότητα του πολιτικού συστήματος των ΗΠΑ θα παρέτειναν τις συνομιλίες μέχρι τον Αύγουστο ή ακόμη και τον Σεπτέμβριο, ανέφερε η εφημερίδα.

Το θέμα περιπλέκεται περαιτέρω από το γεγονός ότι το εμβόλιο της Oxford AstraZeneca δεν έχει ακόμη εγκριθεί στις ΗΠΑ.


John F. Kennedy Airport

Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι οι Βρετανοί που έχουν εμβολιαστεί με το εμβόλιο θα μπορούσαν να μην μπορούν να εισέλθουν στις ΗΠΑ έως ότου εγκριθεί - μια διαδικασία που θα μπορούσε να διαρκέσει αρκετούς μήνες.

Ένας Βρετανός διπλωμάτης δήλωσε στους FT: Το AstraZeneca αποδεικνύεται πραγματικό πρόβλημα. Εάν οι ΗΠΑ δεν το αναγνωρίσουν, αυτό σημαίνει ότι εκατομμύρια Βρετανοί δεν θα μπορούν να ταξιδέψουν εάν συμφωνήσουμε σε έναν νέο διάδρομο".

Τα καθημερινά κρούσματα Covid στη Βρετανία υπερδιπλασιάστηκαν μέσα σε μια εβδομάδα σήμερα, αλλά οι θάνατοι μειώθηκαν κατά 40% - σε μια άλλη σαφή ένδειξη ότι τα εμβόλια έχουν αποκόψει τη σχέση μεταξύ λοιμώξεων και θανάτων.

Το Υπουργείο Υγείας δημοσίευσε άλλες 22.868 μολύνσεις τις τελευταίες 24 ώρες, μια αύξηση 115% σε σχέση με τις 10.633 που καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Πρόκειται για τον υψηλότερο ημερήσιο αριθμό κρουσμάτων από τα τέλη Ιανουαρίου, όταν το δεύτερο κύμα είχε εξασθενήσει, και τη μεγαλύτερη εβδομαδιαία αύξηση των λοιμώξεων από τον Οκτώβριο του περασμένου έτους. Ωστόσο, σήμερα καταγράφηκαν μόλις τρεις θάνατοι, σε σύγκριση με πέντε πριν από μία εβδομάδα.

Οι ημερήσιοι θάνατοι από το Covid αυξήθηκαν κατά την τελευταία εβδομάδα, με μέσο όρο 17 θύματα σήμερα σε σύγκριση με εννέα στα μέσα του μήνα - πολύ μακριά από τα επίπεδα που παρατηρήθηκαν στα προηγούμενα κύματα.


Σε μια σαφή ένδειξη της "επίδρασης του εμβολίου", η τελευταία φορά που τα κρούσματα ήταν περίπου 22.000 και αυξανόμενα ήταν στις αρχές Δεκεμβρίου, όταν υπήρχαν περίπου 400 θάνατοι από το Covid την ημέρα και το δεύτερο κύμα είχε αρχίσει να εξαπλώνεται.

Επί του παρόντος, υπάρχουν κατά μέσο όρο 211 εισαγωγές στο νοσοκομείο για το Covid κάθε μέρα σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, αριθμός διπλάσιος από τον αντίστοιχο στις αρχές Μαΐου. Στις αρχές Δεκεμβρίου, η χώρα είχε κατά μέσο όρο 1.500 νοσηλείες ημερησίως.

Εν τω μεταξύ, οι χώρες της ΕΕ συνεχίζουν να επιβάλλουν αυστηρούς περιορισμούς στους ταξιδιώτες Βρετανούς λόγω ανησυχιών σχετικά με την παραλλαγή Delta, παρά το γεγονός ότι το Ηνωμένο Βασίλειο έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού στον κόσμο.

Νωρίτερα σήμερα, η Ισπανία ανακοίνωσε ότι θα επιτρέπει την είσοδο στη χώρα μόνο σε πλήρως εμβολιασμένους Βρετανούς ή σε εκείνους που έχουν κάνει αρνητικό τεστ Covid, αφού η Άνγκελα Μέρκελ ζήτησε να απαγορευτεί σε όλη την ΕΕ η είσοδος Βρετανών τουριστών. 

Ο πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ ανακοίνωσε την κίνηση αυτή μόλις δύο ημέρες πριν οι Βαλεαρίδες Νήσοι προστεθούν στην πράσινη λίστα του Ηνωμένου Βασιλείου - μαζί με τη Μάλτα.

Γερμανοί παραθεριστές στη Μαγιόρκα την περασμένη εβδομάδα, καθώς οι Βρετανοί παραμένουν ανίκανοι να ταξιδέψουν στην Ισπανία

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν (στη φωτογραφία στο Βερολίνο το 2019) θέλουν να απαγορεύσουν σε όλη την ήπειρο όλους τους Βρετανούς παραθεριστές λόγω της ινδικής παραλλαγής

Η Ισπανία προστίθεται στη Μάλτα και την Πορτογαλία που προχώρησαν σε καθυστερημένες αλλαγές, καθώς η Γερμανία και η Γαλλία αναμένεται να ανεβάσουν τους τόνους στη σημερινή σύνοδο κορυφής της ΕΕ για το Covid.

Η Μέρκελ και ο Εμανουέλ Μακρόν επιθυμούν την απαγόρευση σε όλη την ήπειρο όλων των Βρετανών παραθεριστών λόγω της ινδικής παραλλαγής.

Η Μάλτα άλλαξε την πολιτική της για να επιτρέπει μόνο τις αφίξεις Βρετανών που είναι πλήρως εμβολιασμένοι, ενώ η Πορτογαλία θα απαιτήσει 14ήμερη καραντίνα για όσους Βρετανούς δεν είναι διπλά εμβολιασμένοι. 

Ο Ισπανός πρωθυπουργός Σάντσεθ χαρακτήρισε "ανησυχητικούς" τους αριθμούς του Κόβιντ της Βρετανίας, επικαλούμενος το συσσωρευμένο ποσοστό 14 ημερών που είναι "πολύ πάνω από 150 κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους".

Οι επικριτές υποστηρίζουν ότι η γαλλογερμανική εκστρατεία για την καταστολή της Βρετανίας, η οποία έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού στον κόσμο, καθοδηγείται από την πολιτική και όχι από τα δεδομένα. 


dailymail.co.uk

μετάφραση: Διόδοτος

 

24 σχόλια:

  1. https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTZiIEENCG1cw0siktWwcQtQMVkAc7FHDSWIkGtye9AFGs1crfLBZfAVknQgDD7Fo0asl8&usqp=CAU

    Η ΠΑΓΩΝΗ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗΣ ΒΗΜΑΤΑ!!!

    (ΑΦΙΕΡΩΜΈΝΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΔΟΤΑΙΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ 'ΔΗΜΗΤΡΗ-ΒΟΥΡΛΙΣΜΕΝΟ')

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα λετε γιατι λιμπιζεστε την ομορφαδα της!!! Εδω σφαζονται και εμβολιαζονται παλικαρια για παρτη της!!!

      Διαγραφή
    2. Και τι παλληκάρια να λες!!!!!!
      Παλουκάρια με τα ...ούλα τους
      Παγώναινα μην τους ακούς, απ΄τ ζούλεια τους τα λένε.
      Όταν θα σε βλέπουν με τρίχινη γραβάτα εκεί να δής ομορφάδες.
      Astillais

      Διαγραφή
    3. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ dailymail ΤΣΙΜΠΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, .. Vaccine passports: It's all over! Cabinet agrees it's time to 'live with Covid'... and you WON'T have to show proof of vaccination..'We need to get used to the idea of treating Covid more like flu,' the source said.!!!!!!
      https://www.dailymail.co.uk/news/article-9738819/Vaccine-passports-over.html

      ΚΟΥΛΑΑΑΑΑ.....

      Διαγραφή
    4. 👍
      Eυχαριστούμε Λεγεωνάριε!

      Διαγραφή
  2. ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ. Ανακοινωθηκε σημερα στην Αμερικη: ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ κε ΓΙΑ Ε Μ Β Ο Λ Ι Α Σ Μ Ε Ν Ο Υ Σ διοτι εμβολιαζοντε, πεφτουνε κατω σαν τα κοτοπουλα κε μετα καλουντε οι ασφαλιστικες να πληρωνουν υπερογκες αποζημιωσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΖΟΜΠΙ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ!!! ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΟΙ ΚΥΝΟΔΟΝΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΦΙΔΙΑΣΕΙ Η ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!!!
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΒΟΥΡΛΙΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάνε ένα Εμβόλιο μπορείς!!!
    Ραδικια αναποδα θα δης
    Περνάει το τρένο κατα τις τρείς
    Προορισμός η κόλαση.. ευθύς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε δεν πα να γράφονται άρθρα αληθινών επιστημόνων για τα δηλητήρια, τα νανοτσιπς, τις φριχτές παρενέργειες, τους θανάτους και τις μεταλλάξεις, αυτοί εκεί. Στρουθοκαμηλίζουν και αναμασούν ό, τι τους σερβίρει το σκατοκούτι.
    Σήμερα, προτελευταία ημέρα πριν κλείσουν τα σχολεία και για τους εκπαιδευτικούς, κάνοντας περατζάδα (ως πλανόδια λόγω ειδικότητας) στα σχολεία που ήμουν εφέτος και απολαμβάνοντας στο γραφείο των δασκάλων το φρέντο και τα καλούδια που συνηθίζουν να φέρνουν τις τελευταίες ημέρες της χρονιάς, κάπως ξεκίνησε η κουβέντα περί εμβολίων. Κάποιοι μπολιασμένοι υποστήριζαν πως ο ΠΟΥ είναι ο μόνος αξιόπιστος οργανισμός υγείας και ο καημένος ο Κούλης τι να κάνει; Να αγνοήσει τέτοιους επιστήμονες παγκόσμιου βεληνεκούς; ,Δεν κρατήθηκα και τους είπα να αποφεύγουν την τηλεόραση και αν θέλουν να ευεργετήσουν τον εαυτό τους, καλύτερα να τη σπάσουν. Τότε, πήραν θάρρος και κάποιοι καθαροί από μπόλι, που νόμιζα πως είχαν εμβολιαστεί, γιατί όλο αυτό το διάστημα δεν εκφράζονταν. Διαπίστωσα έτσι πως υπήρχαν τόσο καιρό δίπλα μου άνθρωποι που διατηρούν ακόμα την ψυχοπνευματική τους υγεία. Όχι μόνο πήραν το μέρος μου, αλλά έδειξαν πως είναι εξ΄ ίσου ενημερωμένοι, απλά, δεν ήθελαν να έρθουν σε κόντρα μέσα στο καθημερινό τους εργασιακό περιβάλλον.
    Έτσι, η συζήτηση κύλισε ήρεμα, με τους εμβολιασμένους να είναι πιο συγκαταβατικοί και να μην εκδηλώνουν επιθετικότητα. Επέμεναν, όμως, να μένουν μέσα στην άγνοια και να αποφεύγουν τις βαθύτερες αναλύσεις επί του θέματος. Τους είπα κατάμουτρα ότι βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο και αν ήμουν στη θέση τους και μάθαινα για όλες τις τωρινές και μελλοντικές παρενέργειες, θα χρειαζόμουν σίγουρα βαριά ψυχοφάρμακα για να ηρεμήσω και απορώ πως μπορούν να κοιμούνται τις νύχτες…Γι’ αυτό, τους είπα, προσεύχομαι και ανάβω κεριά συνεχώς για τους εμβολιασμένους….Μούγκα όλοι και αλλαγή συζήτησης, ευτυχώς χωρίς εμπάθειες……Ο Θεός να βάλει το χέρι του γι’ αυτές τις δύστυχες πλανεμένες ψυχές…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟ!!! ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ - ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ!!! ΟΙ ΔΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΟΥΣ!!! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιος την χάρη τους, των εμβολιασμένων 18 – 25 ετών, θα μπορούν να ταξιδεύουν με την “Air Bahal”
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/998181_freedom-pass-dorean-aeroporika-me-tin-air-mpahal-doro-mitsotaki
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα ηδη αρκετες μεγαλες αεροπορικες εταιριες ανακοινωσαν οτι ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ διοτι μπενουν μεσα στο αεροπλανο, ταβλιαζοντε κε μετα οι αεροπορικες πληρωνουν τεραστιες αποζημιωσεις // Ιδιως με τους μπολιασμενους πιλοτους γινεται χαμος // Οι μπολιασμενοι δεν θα πετουν, οι αμπολιαστοι δεν θα πετουν, ποιος θα πεταει τελικα? Ο πιλοτος με την συμπεθερα του? // Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ κε ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι σοφοι παπαρολογοι και η χουνταρα!!!

    https://m.youtube.com/watch?v=L1sRQC4g9Cs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧουντιΚουλη πρεπει να πλειοδοτησεις, τα 150 ευροπουλα δεν πειθουν τους νεους!!!

    https://m.youtube.com/watch?v=3BwBOpqM_IQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο κοσμος επευφημει και χαιρεταει τον ΧουντιΚουλη (με βριςιες και φασκελα)!!!

    https://m.facebook.com/groups/258788609298075/permalink/332298501947085/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ LINKS, ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙ ΩΣ ΑΨΕΚΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΝΕΣ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΓΙΑΤΡΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ .... ΑΣΦΑΛΕΙΣ!!! ΤΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ;
    www.facebook.com/sylvestra/videos/10226021728952714
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μια μαντιναδα για τους Κρητικούς..


    Τώρα που εμΠΟλιαστηκες
    Συντεκνε εγώ πολυ σε παω!!
    Και όπου νανε φίλε μου..
    Κερια θα σου κολλάω!!

    Πάνω στον τάφο σου εγώ..
    Θα λέω τον μαλακα!!
    Που σε γελάσαν οι οχτροί
    Και άλλαξες την στρατα!!

    Εμεις ώρε!! οι Έλληνες
    Φοβο δεν εθωρουμε!!
    Και αυτοί που θέλουν το κακο
    Να πα. να γ@μηθουνε!!

    Στον Ψηλορείτη θα ανεβω!
    Παρέα με τα ζα μου
    Και να γελω με τους χαζους
    Για ναχω.την υγεία μου!!

    Χαρά τσι.. απολυμαρες σας συντεκνοι!!!

    .......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πρεπει να καταλαβουμε κατι..οσοι πανε και εμβολιαζοντε δεν ειχαν καμιά ανησυχία για ολα τα θεματα που ασχολουμαστε.δεν τους ενδιεφεραν και δεν τους ενδιαφερουν.οτι λενε οι επίσημοι.ειναι δυσκολο να συνεννοηθειτε γιατι καποιοι εδω μεσα κανουν ερευνα 10και 20 χρονια..τι να τους πεις.οταν εσεις λιωνετε στο διαβασμα για ολα τα περιεργα του κοσμου.αυτοι βλεπουν μπαλα.καρατε και μανεκεν.οχι οτι δεν ειναι καλα ολα αυτα.αλλα εσυ οταν ακους μια επισιμη ειδηση κανεις χιλιες σκεψεις.αυτοι κοιτανε σαν χανοι και προσπαθουν να βρουνε ακρη συμφωνα με την επισιμη γνωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ Ο BRUCE BANNER ΓΙΝΕΤΑΙ HULK...KAI OTAN H Η ΛΑΡΙΣΣΑΙΑ ΛΕΕΙ ...- ΜΗ Τ' ΑΛΛΑΞΕΙ - ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ...
    ΥΓ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ COVID-19 ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΑΠΟ ΠΑΡΔΟΣΙΑΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΟΥΚΟΥΜΑ ΣΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΗ Κ#ΛΑΡΑ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ30 Ιουνίου, 2021 00:35

    ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΝ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΑΤΖΗΔΕΣ .
    ΟΣΟΙ ΑΠΟΒΙΩΣΑΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΗΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ,ΣΕΛΟΦΑΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΣΑ.
    ΟΣΟΙ ΤΑ ΚΑΚΑΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΝΟΧΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΣΕΣ .
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΜΟΛΥΘΗ ΠΑΡΑΕΞΩ ΤΟ ΚΑΤΙ ΤΙΣ ....
    ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ !
    1. ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ
    2.ΕΝΕΣΗ ΚΑΙ ΟΞΩ ΠΕΡΑ
    3.ΚΑΤΑΠΑΚΤΗ .
    ΑΣ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ .
    Ο ΜΠΑΡ ΔΙΑΛΕΞΕ ΚΑΤΑΠΑΚΤΗ .
    Η ΧΙΛΑΡΥ ΤΟ ΙΔΙΟ .
    Ο ΜΠΑΜΙΑΣ ,ΣΦΑΙΡΑ ,Ο ΜΙΣΕΛ ,ΕΝΕΣΗ .
    Ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ ...ΑΝΑΚΟΠΗ .
    Ο ΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΟΥΣ ΗΛΙΟΥΣ .
    ΟΜΟΙΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΧΛΑΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥΣ .
    Ο ΣΟΡΟΣ ....ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ Ο ΤΙΓΡΗΣ ,ΠΙΠΕΣ Ο ΛΕΩΝ .ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΠΝΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΚΑΠΝΙΣΤΟΥ .
    Ο ΦΑΟΥΤΣΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΑ ΜΠΑΡΑΚΟΥΝΤΑ .
    Η ΜΕΡΚΕΛ ; ΔΕΝ ΞΕΡΩ .ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΛΩΜΑ ,ΛΟΓΩ ΛΙΠΟΥΣ ,ΣΤΟΥΣ ΤΕΡΜΙΤΕΣ.
    Η ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΟΙΒΟΥΝ ΤΙΣ ΓΑΛΟΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΣΚΙΜΩΟΙ .
    ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ ; ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΤΣΙΧΛΟΚΟΤΣΥΦΑ ΕΝΑΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΚΑΣΕ ΜΙΑ !
    ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΣΤΗΝ ΦΤΕΡΟΥΓΑ ΚΑΙ ΨΟΦΗΣΕ .
    Η ΕΛΙΤ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ .ΑΤΑ .
    ΟΙ ΜΟΑΤΣΟ ;;
    ΑΑΑΑΑΑΑ ! ΕΔΩ ΝΑ ΔΗΣ ΓΕΛΙΟ !!
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΜΕΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΛΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ,ΣΤΥΛ ,ΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ,ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΠΙΠΕΡΟΡΙΖΑ.
    ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ;;
    ΚΑΡΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΣΑ .ΙΣΑ ΠΑΝΟΥ ! ΝΤΟΥΓΡΟΥ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή