«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

ΘΕΡΜΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΜΕΤΑΞΥ ΡΩΣΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΙΚΟΥ!

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

8 σχόλια:

  1. Oι εβραιόδουλες κυβερνήσειςν προκαλούν...
    Αγγλικό πολεμικό πλοίο δεν έχει θέση στον Εύξεινο Πόντο, ούτε στην Μεσόγειο.

    Επισημαίνουμε την κατοχή ελληνικού εδάφους από τους Άγγλους στην Κύπρο για λογαρισμό του Ισραήλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολοσωστος για το σχολιο σου ανώνυμε 23 Ιουνίου, 2021 20:14

      Σχετικα με το συμβαν να τα βλεπουν οι δικοι μας καραγκιοζηδες που μολις βλεπουν τους τουρκαλαδες στο Αιγαιο τρεχουν στις Βρυξελλες και στις Χαγες.

      Διαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ23 Ιουνίου, 2021 23:07

    ΠΑΡ"ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ,ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΩΝ ΒΡΕΤΤΑΝΩΝ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΛΟΙΑ ΠΛΩΤΕΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΦΕΥΓΑΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ (ΠΛΗΡΗΣ ΑΧΡΗΣΤΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ) ,ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΡΠΕΤΟ ΠΑΠΑΡΑΣ ,ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΒΑΡΑΓΓΩΝ .
    ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ !
    ΕΙΧΕ ΦΘΑΣΕΙ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΒ ΒΡΕΤΤΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ .
    ΠΩΣ ΟΙ ΤΡΟΜΕΡΟΙ ....ΘΑΛΑΣΣΟΠΟΡΟΙ ,ΕΓΙΝΑΝ ΚΛΑΣΟ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ .
    ΨΙΤ ...ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ! ,ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,ΕΤΣΙ ;
    ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ...ΠΟΛΥ ΕΡΠΕΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΕΧΕΙ ΡΕ ΑΔΕΛΦΑΚΙ ΜΟΥ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πωπω αυτοί οι Βρετανοί πωωωω ρε αδερφέ μου έχω βαρεθεί να τους ακούω πίσω από κάθε πρόκληση, δεν υπάρχει πολεμος που να μην ξεκίνησε από δαύτους τους τελευταίους αιώνες αλλά που πας ρε καραμητρο αυτή την φορά σε αυτήν την εποχή με αυτά τα όπλα απέναντι σου και μία ερώτηση οι Αμερικανοί γιατί δεν ακούγονται από το 2017 και μέχρι και σήμερα εκτός από κάτι στρατεύματα ανά την υφήλιο πίστα στην Καμπαλ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tα περισσότερα αμερικανικά στρατεύματα δεν είναι πιστά στην καμπάλ πια.
      Λίγη υπομονή..και θα ακούσετε θαύματα σύντομα...

      Διαγραφή
    2. Μην κατηγορειτε τους εγγλεζους, ουτε τους Αμερικανους.
      ΑΛΛΟΙ κρυβονται πισω απ τις ρουφιανοδουλες κυβερνησεις των Εθνων και κουνουν τα νηματα στην παγκοσμια σκηνη.
      ΑΛΛΟΙ.

      Διαγραφή
  4. ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
    Ο ΒΡΕΤΤΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ.
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΣΠΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ.
    ΑΡΙΣΤΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η σημερινη Αγγλια, ΔΕΝ ειναι η παλια Αλβιονα.

    Απο την εποχη του Oliver Cromwell, 1656 μχ, που αφησε τους ιουδαιους να επιστρεψουν πισω στην Αγγλια ηθελε να δανηστει χρημα - τους ειχαν διωξει κακην κακως απο το 11ο αιωνα για βαβρβαρες τελετες, απαγωγες κι εγκληματα εναντιον ιθαγενων αγγλων - η Αγγλια εχασε σιγα κι σταθερα τον πολιτισμο της κι την κυριαρχια της.

    Σημερα η νεοτερη Αγγλια ειναι ενα κουφιο σκυεος της διεθνους τραπεζικης καμπαλ.

    Πολλοι λενε το συνηθισμενο πως καθε 50 χρονια πρεπει η Γερμανια να πεφτει στην υποταγη των υπολοιπων Ευρωπαιων διοτι κατεχεται απο τασεις κι βλεψεις να καταλαβει την υπολοιπη Γηραια Ηπειρο.

    Διαφωνω, καθετα.

    ΔΕΝ ειναι η Γερμανια που εχει βαλει ποδι κι δυναστευει τους Λαους της Γηραιας Ηπειρου αλλα η νεοτερη Αγγλια. Η οποια παρεμπιπτοντως ΔΕΝ εχει καμια σχεση με την παλαια Αλβιονα,

    Λεω και υποστηριζω.
    Οτι, καθε 50 χρονια, η πολη του Λονδινου πρεπει να ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΤΑΙ με ΑΝΕΛΕΗΤΟ τροπο κι μεθοδο – οπως επραξαν οι Αγγλοι ΚΑΙ οι Αμερικανοι στο Αμβουργο (οπως επραξαν στην πολη του Πειραια - μην τα ξεχναμε αυτα) μια πολη χωρις ΚΑΜΙΑ στρατιωτικη/στρατηγικη αξια – διοτι εκει, το Λονδινο ειιναι το κεντρο του διεθνες τραπεζικου κυκλου οπου δυναστευουν τους λαους κι τα Εθνη της Γηραιας Ηπειρου.



    υ.γ.
    Ο Βομβαρδισμος του Πειραια μερα μεσημερι της 11 Ιανουαριου του 1944 - απολαυστε ΔΗΘΕΝ συμμαχους:

    http://www.koutouzis.gr/bombardismos.htm

    https://www.lawandorder.gr/Article/67093/defence/11-ianouariou-1944-o-megalos-bombardismos-tou-peiraia-apo-tous-summachous

    https://vimeo.com/250943220

    https://www.youtube.com/watch?v=dRJgWg9ayow

    eksothen

    ΑπάντησηΔιαγραφή