«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Το ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ της κατάρρευσης του κτιρίου στο Μαϊάμι!

Το pronews θα μάς το βουτήξει αμέσως.. (χωρίς πηγή, όπως πάντα) αλλά δεν βαριέσαι... (γιατί ως τώρα.. 19:30, μόνο τα βίντεο μετά την πτώση έχει αναρτήσει)


 


 

Εδώ , η ανάρτηση του Pronews

 

12 σχόλια:

  1. Μμμμ?? ατυχημα εεε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι εγινε;;;μεχρι τωρα επεφταν ανθρωποι σαν τα κοτοπουλα,τωρα θα πεφτουν kαι κτιρια σαν τραπουλοχαρτα;;;;ρε που παμεε ρε....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατά ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, συνεδρίαζε Συνοδικό Δικαστήριο και ο χαμηλόβαθμος παπάς - κατηγορούμενος έριξε Ατομική Βόμβα.

      Διαγραφή
  3. Τό pronews ; Παλιά μου τέχνη κόσκινο,πού λέει καί ἡ λαϊκή Σοφία !

    Ἐμεῖς πάντως τό εἴδαμε γιά πρώτη φορά σ᾿ἐσένα.

    Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Κώστα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχα..
      Ξέρω ότι είσαι παθούσα αγαπητή Πελασγική, όσον αφορά την θρασεία αυτή ιστοσελίδα. Τώρα τελευταία "τα έχει πάρει στον εγκέφαλο" μ'αυτούς και ο φίλος Γιώργος Μεταξάς. Του πήραν και τα μεταποίησαν ουκ ολίγα. Έφτιαξε μάλιστα και άρθρο τις προάλλες και τούς τα έσουρε κανονικά χαχαχα

      Καλό τριήμερο αγαπητή μας Πελασγική!

      Διαγραφή
  4. Ποιός το χέ@@@ το προκάτι;;; οι Έλληνες εντός και εκτός Ελλάδας ενημερωνόμεθα από σοβαρά μπλογκς... και αυτό φαίνεται από τα νούμερα σας αγαπητέ μπλόγκερ Κώστα!
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. mcafee servers/offices were on one of those floors

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το βιντεο ειναι βουβο πιθανως να μην ακουονται οι εκρηξεις των βομβων που ειχαν τοποθετηθει στα θεμελια του κτιριου.
    Οχι σαν τον πυργο 7, του γνωστου εμπορικου κεντρου της ΝΥ (γνωστος και ως Σλομο Μπρος) που μολις γινοταν σκονη, ο θορυβος απ' τις εκρηξεις των βομβων σου σπαγανε τα τυμπανα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτο ειναι μονο η αρχη.θα ανοιγουν τρυπες και θα καταβροχθιζουν πολυωροφες πολυκατοικιες.δειτε τα βιντεο με τον μ.μορφου νεοφυτο ειναι ο μονος που ασχοληθηκε με τις προφητειες.ο αγιος εφραιμ της αριζονα λεει καποιος να σας πει οτι ζειτε μια ασχημη πραγματικοτητα η οποια θα χειροτερεψει.μονο οποιος λεει την ευχη θα μπρεσει να αντεξει.κυριε ημων ιησου χριστε ελεησον με.οπως,τα,εχουν πει οι αγιοι μας ετσι γινονται κι αν ειχαμε μετανοια εμεις οι ελληνες θα αλαζαν ολα εν ριπη οφθαλμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή