«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Οι καταραμένοι... της πίττας...

του Παναγιώτη Γρηγορίου

Σχόλιο Διόδοτου: Γραμμένο από έναν εθνολόγο, το άρθρο αποτελεί ένα κομψό σχόλιο υπαρξιακού περιεχομένου (διανθισμένο με πλούσιο και πολύ ενδιαφέρον προσωπικό φωτογραφικό υλικό), που αφορά τους Έλληνες. 


 

Οι καταραμένοι... της πίττας...

Σημειώσεις ενός εθνολόγου στην Ελλάδα

Μια καθημερινή κοινωνική ανάλυση της ελληνικής κρίσης


 

Το καθεστώς δείχνει όλα τα δόντια του και είναι αρκετά σάπια. Τη Δευτέρα 14 Ιουνίου στις Βρυξέλλες, ο Μητσοτάκης, ο ψεύτικος Έλληνας, συνάντησε τον Ερντογάν... τον πραγματικό Τούρκο, του οποίου η γιαγιά θα ήταν Ελληνίδα από την περιοχή Ποντ-Εξίν. Το μεγάλο γεωπολιτικό παιχνίδι άλλωστε έχει σταματήσει εδώ και καιρό και βρίσκεται ανάμεσα στην Ουάσιγκτον, το Λονδίνο και το Βερολίνο.



Το κλισέ είναι αρκετά αποκαλυπτικό. Το πιόνι της Αθήνας φωτογραφίζεται δίπλα στον... βασιλιά της Άγκυρας, γιατί ούτε ο Ερντογάν δεν είναι πραγματικός βασιλιάς- οι Τούρκοι θα το ανακαλύψουν αργά ή γρήγορα. Ματ.

 

Διαφορετικά, η φαυλότητα κυριαρχεί, το παραλήρημα γενικεύεται. Η νέα ταξινόμηση μεταξύ εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων καταλαμβάνει σχεδόν ολόκληρη τη σφαίρα του ζωντανού που έχει γίνει αβίωτη. Και πρώτα απ' όλα, καταλαμβάνει ολόκληρη τη σφαίρα των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Το Καθεστώς επιδεικνύει τα προσχήματα του, όπως αναμενόταν. Ο Σωκράτης έχει ξεχαστεί, οι ανυπότακτοι πυροβολούνται με ενέσιμες σφαίρες, η μηχανή στη συνέχεια μπαίνει σε υπερδιέγερση... μόνο που χρησιμεύει ως διάτρητο παραβάν, που μόλις και μετά βίας κρύβει τον πλανητικό μηχανισμό. 

 


Ήδη στην εποχή του, ο Λουίτζι Αλαμάνι, ο φλωρεντινός ουμανιστής του 14ου αιώνα, πρόθυμος να αποκαταστήσει την Αντιγόνη του Σοφοκλή για την ασφαλίσιμη ανθρώπινη φύση, δεν είχε διστάσει σχεδόν καθόλου. "Ανάμεσα σε όλα τα άλλα ζώα που η φύση... δημιούργησε ποτέ, κάτω από οποιοδήποτε κλίμα κανείς αν κρίνει καλά δεν είναι, περισσότερο από τον άνθρωπο, επιβλαβής και διεστραμμένος". Έτσι ενεργεί.

 

Δεν είναι τυχαίο ότι η παρα-κουλτούρα που ονομάζεται "Ακύρωση", σκοπεύει να απαγορεύσει τα κλασικά μας έργα για να τα διαγράψει αμέσως από την κοινή μας κληρονομιά και στη συνέχεια από τον τρόπο σκέψης μας. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα για όσους πέφτουν σε αυτή την παγίδα... Αντίο θέατρο!


 

Η κωμωδία της καθημερινότητας απασχολεί ακόμα τόσα ηττημένα μυαλά, αλλά στην πραγματικότητα είναι η τελευταία τραγωδία τους που διαδραματίζεται εκεί. Ο 21ος αιώνας είναι εξαρχής αυτός του ατελείωτου φόβου και των ανθρώπινων γενετικών μεταλλάξεων. Είναι ο αιώνας στον οποίο η διαχρονική μέχρι τώρα προειδοποίηση του Σοφοκλή θα οδηγήσει στην έλευση ενός "μέλλοντος" στο οποίο αυτή η προειδοποίηση θα γίνει στην καλύτερη περίπτωση... μια περιττή κοινοτοπία. Γιατί ο άνθρωπος δεν θα υπάρχει πλέον, όπως τον ξέρουμε εδώ και τόσες χιλιάδες χρόνια. Καλώς ήρθατε στην κόλαση του μετα-πραγματικού... όταν δεν θα υπάρχει πια διαφυγή.


 

Ελλάδα, έτος 2021, πρώτη ματιά στο νέο αιώνα. Η πλειονότητα των υπηκόων της Αυτοκρατορίας, εμβολιασμένοι ή μη, ό,τι και να γίνει, ζουν κάτω από το καθεστώς της αντεστραμμένης λογικής, αυτό του 2+2=5, που είναι πολύ ακριβό για τους insiders... αλλά το πληρώνουν πάντα όλοι οι άλλοι. Ιδού για παράδειγμα μια πολύ δύσκολη ασθένεια, που ξέφυγε από ένα "κινέζικο" εργαστήριο, κατά της οποίας "προβλέπει" κανείς ουσιαστικά μόνο τα "εμβόλια", ή ακριβέστερα τις γονιδιακές θεραπείες υπό προσωρινή άδεια.

 

Στη συνέχεια, υπάρχει το περίεργο ημερολόγιο των γεγονότων και των χειρονομιών. Στην Αθήνα, το... παρακλάδι της παγκόσμιας διακυβέρνησης υπό τον ψυχοπαθή και ναζιστή Μητσοτάκη, είχε ήδη ψηφίσει νόμο με ημερομηνία 11 Μαρτίου 2020, δηλαδή λίγες μέρες πριν από τον πρώτο γενικό εγκλεισμό, για να καταστήσει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό υπό ορισμένες προϋποθέσεις, σύμφωνα με μια συγκεκριμένη κατηγοριοποίηση των υποκειμένων... προς θεραπεία.


 

Και τώρα η λεγόμενη "ιατρική επιστημονική επιτροπή COVID-19" που βρίσκεται ακόμα στην Αθήνα, επιτρέπει στον εαυτό της να απειλεί ανοιχτά τους σκεπτικιστές των εμβολίων, ώστε να συντηρεί την ψύχωση του απόλυτου κοινωνικού διχασμού... αναμφίβολα πριν την αναμενόμενη σύγκρουση. Πρόκειται για μια μαφιόζικη επιτροπή, η οποία πλέον "προστατεύεται" από πρόσφατο νόμο, από κάθε μελλοντική και πιθανή νομική ενέργεια που θα στρέφεται κατά των μελών της, ο ακριβής αριθμός των οποίων παραμένει άγνωστος.

 

Δεν ξυρίζεται κανείς πια τζάμπα στο μαγαζί της Μεγάλης Επαναφοράς και η COVID-19 είναι μόνο το πρώτο μεγάλο δόλωμα μάλλον επιτυχημένο, στο εγχείρημα της αποσιώπησης της πανουργικής οργάνωσης ως "πενιχρής" του σημερινού ηττημένου κόσμου, προς όφελος των παρασίτων και των μπράβων τους.

 

Από τους καταραμένους της γης, στους καταραμένους... της πίτας, υπάρχει μόνο ένας πολύ μικρός αιώνας διαφορά. Το μαγαζί κλείνει... αλλά ο άνθρωπος της Δύσης τρέχει να εμβολιαστεί, γιατί, όσο είναι ακόμα νέος και δραστήριος, πρέπει να μπορεί να κάνει τα δύο ταξίδια του το χρόνο, ει δυνατόν εκτός συνόρων.

 

Κάποιοι Βέλγοι φίλοι μας είπαν ότι μετά τον εμβολιασμό τους, άρχισαν να κλαίνε, επειδή ενήργησαν υπό πίεση και παρά τη θέλησή τους. Όπως σε κάθε ολοκληρωτισμό, τα σύνορα των άθλιων πέφτουν πρώτα. Και υπό το καθεστώς του δικού μας εκδημοκρατισμού, τα σύνορα καταργούνται σχεδόν παντού... ήδη υπέρ της φυλακής.


 

Ο ιστορικός χρόνος επιταχύνεται, εκτός από τους σαστισμένους συμπολίτες μας. Το 2010, ήταν όπως συνηθίζουμε να λέμε "η άφιξη της ελληνικής κρίσης" και ένας λαός τότε αντιμετωπίστηκε εξ αρχής τόσο άσχημα σε αυτή την πρώτη πρωτοκοβιδική μετάλλαξη πριν την ώρα του. Ούτε ψευτοδημοκρατία, ούτε κόμματα, ούτε αριστερά, ούτε δεξιά, ούτε συνδικάτα και από εδώ και πέρα ούτε Ορθόδοξη Εκκλησία.

 

Τις προάλλες στον μεγάλο καθεδρικό ναό της Αθήνας, ένας κληρικός που υποδεχόταν δύο πιστούς άνοιξε τη συζήτηση ως εξής "Έχετε εμβολιαστεί, αν όχι πρέπει να φύγουμε γρήγορα". "Ο διάβολος και η στοά ήταν εκεί", όπως πιστεύουν τότε κάποιοι άτυποι ακόμη μοναχοί.

 

Πιο προσγειωμένα, μια συγκεκριμένη λαϊκή εικόνα στην Αθήνα πριν από μερικά χρόνια, είχε ήδη αντιληφθεί την εν λόγω Εθνοσυνέλευση σαν να ανήκε σε ένα σύμπαν, μάλλον εξωγήινο. Αλλά τώρα, τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από αυτό- γιατί εδώ βρισκόμαστε στην κοιλιά του τέρατος- και αυτό δεν συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία.

 

Ο ολοκληρωτισμός είναι πρώτα απ' όλα το καθεστώς που δεν ανέχεται καμία αντιεξουσία ή έλεγχο. Για παράδειγμα, από τους τρεις χιλιάδες περίπου δικαστές στην Ελλάδα σήμερα, μόνο ο Ειρηνοδίκης Αργυρός Τεγούτσικ, τόλμησε να αποδοκιμάσει δημόσια τη σημερινή κατάντια του Λόγου.

"Σε μια δημοκρατική Δημοκρατία, το Σύνταγμα δεν επιτρέπει καμία διάκριση με βάση αυθαίρετα κριτήρια, όπως το αν οι πολίτες συμμετέχουν ή όχι στη μεγάλης κλίμακας πρακτική ενός πειραματικού ενέσιμου σκευάσματος", ραδιόφωνο Focus FM της Θεσσαλονίκης

 

"Σε μια δημοκρατική Δημοκρατία, το Σύνταγμα δεν επιτρέπει καμία διάκριση με βάση αυθαίρετα κριτήρια, όπως το αν οι πολίτες συμμετέχουν ή όχι στην ευρείας κλίμακας πρακτική ενός πειραματικού ενέσιμου σκευάσματος", ραδιόφωνο Focus FM Θεσσαλονίκης.

 

Καλό αστείο. Ή αλλιώς, όπως είχε διακρίνει στην εποχή του ο Εύναπας, "είναι πιο δύσκολο να καταλάβεις τους χρησμούς παρά να τους αποκτήσεις".

 

Παρεμπιπτόντως, το Καθεστώς "εξοντώνει" όσο τον Θουκυδίδη, και την ίδια στιγμή επιβάλλει την τσιμεντένια πλάκα που έχει χυθεί γύρω από τον Παρθενώνα για να... νοικιάσει σύντομα την Ακρόπολη στην εταιρεία Dior... για τα γυρίσματα της διαφήμισής της και αυτό, έναντι 21.100 ευρώ. Είναι βέβαιο ότι οι Δελφοί και η Αυγή τους σύντομα θα δοθούν στην Coca-Cola, αντί για το κάποτε καθαριστικό νερό της Κασταλικής πηγής. Ως γνωστόν, αναβλύζει από τις πλαγιές των Φεδριάδων, αλλά αυτό ήταν πολύ παλιά.


 

Οι Δελφοί είναι πλέον μόνο ένας τόπος μεταξύ άλλων για τους τουρίστες μας, ενώ σε μια παράλληλη πορεία εδώ και σχεδόν δύο αιώνες, η ιατρική του Ρότσιλντ έχει σταδιακά επιβληθεί παντού, και πρώτα στη Δύση. Και σε αυτόν τον τελευταίο αιώνα που είναι ο δικός μας, το καθεστώς δείχνει τα δόντια του όταν ο Ιπποκράτης... έχει προφανώς χάσει όλα τα δόντια του.

 

Αυτή τη στιγμή ζούμε κάτω από έναν κατακλυσμό πρωτοφανούς ασημαντότητας. Η τελευταία, από την άνοδό της μέσα από μια διαδικασία που αναλύθηκε ήδη πριν από σχεδόν σαράντα χρόνια από τον Κορνήλιο Καστοριάδη, φτάνει τώρα σε νέα ύψη. Έτσι, οι γιατροί που είναι υποταγμένοι στο Καθεστώς, πανταχού παρόντες στις τηλεοράσεις των σκουπιδιών, παίζουν το ρόλο των τρομοκρατικών δεσμοφυλάκων, επίσημων, εντεταλμένων και, επιπλέον, αδρά αμειβόμενων από τους παγκόσμιους αλχημιστές της πραγματικά υπάρχουσας ιατρικής.


 

Γιατροί, δικαστές, ακαδημαϊκοί, αξιωματούχοι της βαμπιρικής Ορθοδοξίας και πρώτα απ' όλα οι σημερινοί πολιτικοί, οι οποίοι προφανώς γίνονται φύλακες των πραγματικών αφεντικών τους, αυτών των αιώνιων... Domini Canis, και έτσι ο κύκλος κλείνει.

 

Τα υπόλοιπα είναι απλώς προπαγάνδα που πρέπει να καταναλωθεί πριν την τελική της καύση με Netflix, αν χρειαστεί και με ποπ κορν για όλους εκείνους που ο Λόγος τους έχει αποσυνδεθεί εδώ και καιρό.

 

Τα συνθήματα και όσα ψευτοδιλήμματα επιβάλλει το Καθεστώς είναι του τύπου "εμβόλιο ή θάνατος", θάνατος, είτε από τον κοροναϊό είτε από τη στέρηση των ελευθεριών για τους μη εμβολιασμένους αλλά στην πραγματικότητα για όλους, παραπέμποντας σκόπιμα στο άλλο διαβόητο σύνθημα των γερμανικών στρατοπέδων, "η εργασία σε κάνει ελεύθερο".


 

Ας καταλάβουμε ότι η σημερινή οικουμενική χρονολογία, αυτή της τελευταίας ευγονικής, οργανώθηκε και προετοιμάστηκε τελικά σε μεγάλο βαθμό.

 

Για παράδειγμα, ο Axel Kahn, ο γενετιστής και δοκιμιογράφος, είχε ήδη από τη δεκαετία του 1990 σημειώσει ότι ο κώδικας της Νυρεμβέργης, ο περίφημος Nürnberger Kodex, είχε παραβιαστεί πλήρως όσον αφορά τα ιατρικά πειράματα σε ανθρώπους, ξεκινώντας από ορισμένους αθλητές. Ο Axel Kahn μας λέει τώρα ότι τα πειράματα σε ανθρώπους όχι μόνο θα είναι δυνατά αλλά και αναπόφευκτα.

Το ανθρώπινο σώμα δεν ανήκει πλέον στην τάξη της φύσης, όπως και η πραγματικότητα δεν ανήκει πλέον στο στάδιο της ζωής... το οποίο έχει γίνει περιθωριακό. Το επιβαλλόμενο μέλλον σκοπεύει να αναφέρεται σε ένα τεχνητά ανθρωποειδές σώμα cyborg, ενσωματωμένο σε μια εικονική δικτυωμένη απόδειξη, και αυτό είναι που τα διεθνή λόμπι εργάζονται αυτή τη στιγμή για να οικοδομήσουν τη συνθήκη της μετα-ανθρωποποίησης σε όλα τα επίπεδα... ενώ οι άνθρωποι πιστεύουν ότι πολιορκούνται από... το μοναδικό COVID-19.


 

Έτσι, COVID, λίγο ψωμί, παιχνίδια και παραστάσεις. Στα πρόσφατα ελληνικά πράγματα, το τένις έχει αναφερθεί στα ΜΜΕ, μόνο και μόνο για να διασκεδάσει η γκαλερί. Πέρα από τον τελικό του Γαλλικού Όπεν, που διεξήχθη μεταξύ του Έλληνα Στέφανου Τσιτσιπά και του Σέρβου νικητή Νόβακ Τζόκοβιτς, η κλίκα του δημοσιογραφικού εμετού που είναι της μόδας στην Αθήνα και πολύ περισσότερο μερικές φορές, θεώρησε σκόπιμο να μας ενημερώσει για το ειδύλλιο της πρωταθλήτριας του τένις Μαρίας Σάκκαρη με τον γιο του Μητσοτάκη, τον νεαρό Κωνσταντίνο.

 

Μιας και το πιόνι Μητσοτάκης μόλις συνάντησε τον... βασιλόπουλο της Άγκυρας, ας θυμηθούμε με την ευκαιρία ότι ο Κώστας Σάκκαρης, ο πατέρας της Μαρίας Σάκκαρη δεν είναι άλλος από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας Victory Entertainment, εμπνευστή και αποκλειστικό διαχειριστή στην Ελλάδα όλων των τουρκικών τηλεοπτικών σειρών. A... Δούρειος Ίππος μεταξύ πολλών άλλων, της νεοοθωμανικής προπαγάνδας για σχεδόν είκοσι χρόνια.

 

Για να τελειοποιήσει αυτή την προπαγάνδα, η οποία είναι ταυτόχρονα μια πολύ ζουμερή επιχείρηση, η κόρη της, η Μαρία Σάκκαρη, έχει συναντηθεί πολλές φορές με τους πρωταγωνιστές και τους παραγωγούς της εν λόγω σειράς, όλος αυτός ο όμορφος κόσμος που στέλνεται από την Άγκυρα ή την Κωνσταντινούπολη. Πριν πέσει εντελώς φυσιολογικά στην αγκαλιά του γόνου του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μια υπόθεση όπως λέει κανείς της οικογένειας, ακόμα και... της μαφίας. Διότι, η φατρία του Μητσοτάκη, συνδέεται και με εκείνη της οικογένειας Ερντογάν. Πράκτορες όπως λένε, καλά δυστοπικοί.


 

Αλλά ας επιστρέψουμε στην άλλη πλευρά του νομίσματος. Το Καθεστώς οργανώνει τώρα έναν αγώνα που φτάνει μέχρι τους ανθρωποφάγους, ανάμεσα στους εμβολιασμένους και τους... σκεπτικιστές. Και στο μεταξύ, η ολοκληρωτική ώθηση προχωράει τόσο γρήγορα όσο και η γενικευμένη σήψη.

 

Η Αθήνα, για παράδειγμα, με το περίφημο κέντρο της πόλης της, που ακόμη προβάλλεται με τόση αγάπη και νοσταλγία στους λιγοστούς τουρίστες, είναι ήδη ένα πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση. Ανθρώπινα σφαγεία και σάπια κρέατα αναμειγνύονται τότε εκεί, μερικές φορές ακόμη και κάτω από τη μελωδία του τελευταίου μπουζουκιού, αυτού που βρίσκεται στα χέρια εξαθλιωμένων και ξεριζωμένων Ελλήνων... ακόμη στην πατρίδα. Ματ!

 

Το Καθεστώς δείχνει όλα τα δόντια του, στην Ελλάδα, όπως και αλλού. Τον περασμένο Μάρτιο, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για την αναδυόμενη ολοκληρωτική δυστοπία, ο Mattias Desmet, ψυχοθεραπευτής και καθηγητής κλινικής ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο της Γάνδης, έδωσε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον Patrick Dewals.

 

"Λίγα φαινόμενα είχαν βαθύτατο αντίκτυπο σε παγκόσμιο επίπεδο τόσο γρήγορα όσο η τρέχουσα επιδημία του κοροναϊού. Σε ελάχιστο χρόνο, η ανθρώπινη ζωή έχει αναδιοργανωθεί πλήρως. Σήμερα, ο ιός δημιουργεί τον απαραίτητο φόβο στον οποίο βασίζεται ο ολοκληρωτισμός. Η ανακάλυψη ενός εμβολίου και η επακόλουθη εκστρατεία εμβολιασμού θα μετριάσουν αυτόν τον φόβο και θα τερματίσουν αυτό το ολοκληρωτικό ξέσπασμα;"


 

"Mattias Desmet - Ένα εμβόλιο δεν θα λύσει το σημερινό αδιέξοδο. Διότι στην πραγματικότητα, η κρίση αυτή δεν είναι κρίση υγείας, είναι μια βαθιά κοινωνική, ακόμη και πολιτισμική κρίση. Άλλωστε, η κυβέρνηση έχει ήδη ανακοινώσει ότι μετά τον εμβολιασμό, τα μέτρα δεν θα εξαφανιστούν έτσι απλά".

 

"Προβλέπω μάλλον αυτό το σενάριο: παρά τις ελπιδοφόρες μελέτες, το εμβόλιο δεν θα δώσει λύση. Και η τύφλωση που προκαλείται από την κοινωνική προετοιμασία και τον ολοκληρωτισμό θα κατηγορήσει όσους δεν ακολουθούν το επίσημο αφήγημα ή/και αρνούνται να εμβολιαστούν. Θα χρησιμοποιηθούν ως αποδιοπομπαίοι τράγοι.


 

"Θα γίνει προσπάθεια να τους φιμώσουν. Και αν αυτό πετύχει, θα φτάσει το φοβερό σημείο καμπής στη διαδικασία του ολοκληρωτισμού: μόνο αφού εξαλειφθεί πλήρως η αντιπολίτευση, το ολοκληρωτικό κράτος θα δείξει την πιο επιθετική του μορφή. Τότε γίνεται - σύμφωνα με τα λόγια της Hannah Arendt - ένα τέρας που τρώει τα ίδια του τα παιδιά. Με άλλα λόγια, τα χειρότερα ίσως δεν έχουν έρθει ακόμα.

 

Το φακέλωμα κυριαρχεί, το παραλήρημα γενικεύεται. Ο Σωκράτης έχει ξεχαστεί... κι όμως υπάρχουν ακόμα σκεπτικιστές που τριγυρνούν ανάμεσα στην Αγορά και τα Προπύλαια.

 

Ο Ερμής, από τη χώρα μας, είναι επίσης σκεπτικιστής μερικές φορές. Υπάρχουν πολλά για να είναι σκεπτικιστής αυτή τη στιγμή, ακόμα και στη ζωή του ως γάτα. Τις προάλλες, για παράδειγμα, η εκστρατεία στείρωσης του αδελφού και της αδελφής του Αδεσπότη, δεν ήταν πάντα υποδειγματική. Είναι το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς. Ένα θέμα χρημάτων και ΜΚΟ... το blog σας, με τις ανάγκες των ζώων, θα επανέλθει φυσικά σύντομα σε αυτή τη θλιβερή υπόθεση.

 

Η Ρόζα, μια κακομεταχειρισμένη γάτα, μεταφέρθηκε επειγόντως σε έναν άλλο κτηνίατρο, αυτή τη φορά κοντά στην Επίδαυρο. "Ανάμεσα σε όλα τα άλλα ζώα που η φύση... δημιούργησε ποτέ, κάτω από οποιοδήποτε κλίμα κανείς αν κρίνουμε καλά δεν είναι, περισσότερο από τον άνθρωπο, επιβλαβής και διεστραμμένος".


 

Ας σώσουμε τη Ρόζα υπό την αιγίδα του Ασκουλάπιου. Ναι, Επίδαυρος, λοιπόν, Επίδαυρος. Όταν ο Αμερικανός συγγραφέας Χένρι Μίλερ επισκέφθηκε τον τόπο στα τέλη της δεκαετίας του 1930, γοητεύτηκε τόσο πολύ από το τοπίο που έγραψε στο "Ο Κολοσσός του Μαρουσιού".

 

"Ο δρόμος προς την Επίδαυρο είναι ο δρόμος προς τη δημιουργία. Δεν ψάχνει κανείς πια. Σιωπά κανείς, σιγά-σιγά οδηγείται στη σιωπή από την ειρήνη που κατεβαίνει από τις μυστηριώδεις απαρχές".

 

Στο τέλος της δεκαετίας του 2030, θα έχουμε ακόμα την επιλογή των τελευταίων στιγμών μας, ανάμεσα στον δρόμο της δημιουργίας και σε αυτόν... της δυστοπίας; Αλλά πρώτα, ας σώσουμε τη Ρόζα.

 


 greekcrisis.fr

 

23 σχόλια:

  1. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ20 Ιουνίου, 2021 13:44

    ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΕ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΙΝΕ ΑΠΕΡΑΝΤΑ (ΑΗΝΣΤΑΗΝ) // ΟΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΕΣ ΧΑΖΕΣ ΜΑΖΕΣ ΙΝΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΕ Η ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ, Η ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Καλα κανουν οι βρυκολακες κε μας εχουνε ξεσκισει. Δεν θα μπορουσε να γινει διαφορετικα. Αυτή ανεκαθεν ηταν η μοιρα των αποβλακωμενων μαζων: να εξουσιαζοντε, να βασανιζοντε κε να υπηρετουν δουλικα τον κάθε βρυκολακα. Ότι κε να λεμε, ινε ματαιο // Η ΣΚΟΠΙΜΗ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΒΛΑΚΩΔΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΕ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ, εχει αυτόν ακριβως τον σκοπο, ώστε οι ανοητες μαζες να υπακουν κε να ακολουθουν τις προσταγες μιας εγκληματικης συμοριας // Για παραδειγμα: κανενα από τα προβατα που φορανε μ@@νοπανο στη μαπα δεν αναρωτιεται: «Γιατι φοραω μ@@νοπανο στη μαπα? Αυτοι ολοι οι πολιτικοι, ιατρο-φαρμακευτικοι κε δημοσιο-βοθρικοι βρυκολακες ενδιαφεροντε για την υγεια μου? Μηπως ενδιαφεροντε να ιμε συνεχεια αρωστος, ώστε να τα κονομανε?». Κανενα προβατο δεν διανοειται να πεταξει το φιμωτρο (εκτος σπανιωτατων εξαιρεσεων). Ετσι μας διεταξε η εγκληματικη αρχουσα ταξη, ετσι μας διεταξαν οι βρυκολακες, ετσι κανουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλη εμβολιασμένη και με τις δύο δόσεις μου είπε:
      Και να μας πουν να τις βγάλουμε την έχω συνηθίσει τόσο που θα συνεχίζω να την φοράω.
      Την φοράς και στον ύπνο σου;
      Ε όχι και στον ύπνο μου.
      Τώρα εγώ τι να κάνω; Να στεναχωρηθώ;
      Astillais

      Διαγραφή
    2. Σάς τό 'χω πει καιρό.. Και να βγει απόφαση να σταματήσουν και σε εξωτερικούς και σε εσωτερικούς χώρους.. αυτοί θα συνεχίσουν να τις φοράνε στο δρόμο, τουλάχιστον για κανα μήνα ακόμα. Προγραμματίζονται εύκολα, ξε-προγραμματίζονται δύσκολα.

      Διαγραφή
    3. Σήμερα, με 33C και με τον ήλιο ντάλα, είδα την γειτόνισσά μου που ζει μόνη, να μπαινοβγαίνει στο μπαλκόνι κάνοντας οικιακές εργασίες.
      Μασκοφορούσα!!!!!

      Παραδίπλα, ζευγάρι ηλικιωμένων που ζουν οι δυό τους. Περιφέρονται όλη μέρα, μέσα στο σπίτι, με φίμωτρα...

      Ομαδική παράκρουση.

      μνκ

      Διαγραφή
    4. Αρχίζω να καταλήγω στο συμπέρασμα ότι δεν πήγε περίπατο η λογική σ'αυτό τον τόπο, αλλά ότι μέχρι πρότινος είχαμε απλά υπερεκτιμήσει το διανοητικό επίπεδο των διπλανών μας, ακόμα και συγγενών. Γιατί δεν φαίνεται να είναι γονιδιακό το πρόβλημα, αλλά μεταφυσικό. Ίσως, όπως λέει κι ο Ηλίας, είναι θέμα εμφύσησης συμπαντικής σοφίας από την στιγμή της γέννησής μας. Ανύπαρκτης, ελλιπούς ή περίσσιας εισόδου θεϊκής πνοής. Ιχώρας, που λόγω κάποιων ακατάληπτων εις ημάς κανόνων μέχρι στιγμής, επέλεξε συγκεκριμένα δοχεία, και μεταξύ αδελφών, να διανεμηθεί.

      Διαγραφή
    5. Λογική και παραλογισμός υπήρχαν υπάρχουν και θα υπάρχουν.
      Ο παράνοια καλλιεργήθηκε έντεχνα και αποδίδει, ως φαίνεται.
      Επικρατεί;
      Κατηγορηματικά ΟΧΙ.
      Αν επικρατούσε δεν θα χρειαζόταν ούτε όλα αυτά τα μέτρα καταστολής
      ούτε οι πληρωμένες πένες
      (χεχεχε το λέω κομψά διότι είμαι κι εγώ κομψή -εννίοτε-)
      Αν επικρατούσε θα είχαν εμβολιάσει και τις καρέκλες
      Υπάρχουν χαζοντάμαρα;
      Ουυυυ αν υπάρχουν λέει αλλά τι να κάνουμε;
      Να καταργήσουμε την νύχτα ;
      Μην σας πω πως ευτυχώς που υπάρχουν.
      Μην βαράτε όλοι μαζί καλέεεεε
      Τι πάει να πη χαζοντάμαρο;
      Για να βλέπω χεράκια
      Astillais

      Διαγραφή
    6. Καρδιτσαρα αθανατη.γκαραξναδες

      Διαγραφή
    7. @Ανώνυμος20 Ιουνίου, 2021 21:56
      Μωρέ ντιπ καταντιπ σι λιέου.
      Astillais

      Διαγραφή
  2. ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ``ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ'' ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΤΙΤΣΙΑΝΟ...
    ``ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΠΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;
    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΛΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ.''
    ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ.
    ΑΠΟΔΕΙΞΗ Η ΤΡΑΣ ΤΙΒΙ, ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΣΟΟΥ, ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ, ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ, ΨΕΥΤΟΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ, ΚΑΙ... ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΤΟ ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΤΟΚΟΛΛΟ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ.
    ``ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕ ΥΠΝΩΣΗ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ
    ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ.''
    ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟ 1905 [ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ]
    ΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΘΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ;
    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζητω η τρελα!!!

    https://m.facebook.com/groups/258788609298075/permalink/326137099229892/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eδώ ταιριάζει, ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΜΩΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, "με κορδέλα"! (μέσ' στις κορδέλες και τις μεζούρες είναι ο ψυχάκιας)
      Τρέλλα με κορδέλα και μετά ζουρλομανδύα κατευθείαν για το Δαφνί!

      Διαγραφή
    2. Εμένα πάντως φτιαχτό μου μοιάζει.
      Φτιαχτό ή πραγματικό μας βοηθάει πολύ εμάς τους ψέκες.
      Astillais

      Διαγραφή
  4. Μαγνητιζονται και τα τροφιμα!!!

    https://m.facebook.com/groups/258788609298075/permalink/323888862788049/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τερμα τα ταξιδια σε 400.000 εμβολιασμενους με AstraZeneka!!! Σε λιγο τερμα και τα ξυδια!!!

    https://m.facebook.com/groups/258788609298075/permalink/326075722569363/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ20 Ιουνίου, 2021 22:26

    Αstillais ,ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ;
    ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΗΝ ,ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΕΙ ΜΠΑΝΑΝΑ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστόμαχε, άθτα βράθτα.
      Δεν λέω τίποτις παραπανω διότι θα παρεκτραπώ.
      Μαϊμούδια Και να πής πως είναι κανονικά πάει κι έρχεται
      Μαϊμούδια μαϊμού.
      Astillais

      Διαγραφή
    2. 3 7 10.
      Ο ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  7. Πάντως προσπαθούν πολύ οφείλω να ομολογήσω για έναν εμφύλιο που δεν τους βγαίνει με τίποτα εδώ και πολλά πολλά χρόνια. Παίζουν το τελευταίο τους χαρτί χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα που διαθέτουν περιλαμβανόμενου και του διαδικτύου εννοώντας φυσικά και άρθρα από δήθεν πατριωτικά μπλογκ που ρίχνουν και απογοητεύουν τους Έλληνες και μόνο. Γιατί τι άλλο να υποθέσω όταν καθημερινά διαπιστώνουμε και αναμασάμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ μεν, που μας α-σθενούν απελπίζοντας μας και διαχωρίζοντας μας από τους ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ελλαδίτες που εμβολίστηκαν; Κατανοώ τον φόβο ή την τύφλωση κατά το γνωστόν "μωραίνει Κύριον ον βούλεται απωλεσαι" και δεν με διαχωρίζει κάτι τέτοιο μόνο με λυπεί.
    Προσπαθούν με λύσσα να αποδείξουν -καταναλώνοντας όλη αυτή την παράλογη λογική τους χρησιμοποιώντας τις απλές ίσαμε τώρα λέξεις και έννοιες διαφορετικά από ότι γνωρίζουμε- ότι τα πράγματα πάνε ως τα θέλουν και τα έχουν σχεδιάσει και μελλοντολογούν περιγράφοντας μας καταστροφές κλπ κλπ όταν τελικά φτάνουν στο τέλος τους και μάλιστα ηχηρά.
    Όταν έστω και ένας Ελλην έχει αφυπνιστεί αυτό σημαίνει το τέλος όλων αυτών των αντιπροσώπων και υπαλλήλων του σκότους γιατί δεν είναι άξιοι για παραπάνω.
    Και είμαστε πολλοί μόνο που αρκετοί πέφτουμε στην παγίδα να ασχολούμαστε με τους δυστυχείς που έχουν παραδώσει την όποια ελευθερία τους στο θηρίο με αφορμή και πρόσχημα έναν ιό θανάτου- λέμε τώρα- κατάσταση η οποία μας αποδυναμώνει και αποπροσανατολίζει από το ζητούμενο και το μάθημα της όλης φάσης που είναι η ανέλιξη του ελλαδίτη σε Έλληνα Άνθρωπο. Όταν ξεπεράσουμε τις συνεχείς κουραστικές καθημερινές διαπιστώσεις των εγώ μας που δηλώνουν ότι γνωρίζουμε καλύτερα από τους άλλους και έτσι είναι φυσικά θα συνεχίσουμε ανεμπόδιστοι την πορεία μας προς την ενθύμηση του τι σημαίνει Έλλην άνθρωπος και τότε θα αναλάβουμε όλοι μας ενωμένοι την αποστολή του να πάρουμε την ΕΛΛΑΣ πίσω μετά από τόσους αιώνες. Προς το παρόν οφείλουμε να αφήσουμε αυτό το πράγμα να πεθάνει οριστικά γιατί αυτό ΕΛΛΑΔΑ δεν είναι. Πάρτε τον χρόνο που σας δίνεται για εσάς προσωπικά και αξιοποιήστε τον υπέρ σας και υπέρ της δικής μας Πατρίδας Γιατί με αυτόν τον ιό χάσαμε το σκοπό μας και ο σκοπός των Ελλήνων είναι να καθαρίσουμε αυτή την μοναδική Πατρίδα από όλα αυτά τα ερπετά που την νέμονται αιώνες τώρα, όλα τα άλλα είναι καθαρά αποπροσανατολισμός για να καθυστερήσει το αναπόφευκτον!
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή ΔΠ,

      μίλησες ορθά ορθότατα! Φυσικά, εδώ στον Διόδοτο δεν μάς διακρίνει κάποια αφέλεια του να πέφτουμε στην παγίδα του συστήματος, που είναι το εμφύλιο κλίμα. Μάς αρέσει όμως να διακωμωδούμε τις ακραίες περιπτώσεις, οι οποίες ουδεμίαν σχέσιν δεν θα μπορούσαν να έχουν με τις προσδοκίες μας από πραγματικά νοήμονες Έλληνες.

      🌷

      Διαγραφή
  8. "Ο ναζιστής μητσοτάκης". Εννοείται πως απαγορεύω στον εαυτό μου να συνεχίζει την εθελουσία παραπλάνηση. Αυτό για εμένα. Οι υπόλοιποι μπορούν να συνεχίσουν να μην φορούν μάσκα και να φορούν δερμάτινη καλύπτρα που τίθεται ανά ζεύγος πλευρικά των ματιών των ζεμένων ζώων, αναφέρεται κυρίως στον πληθυντικό ως ...

    Οι ναζιστές έδιναν επιδόματα στους μαύρους στους γύφτους, αιχμαλώτιζαν τους Γερμανούς λευκούς Αρίους στα σπίτια τους , θέσπιζαν νόμους που απαγόρευαν έστω και να καταφερθεί κάποιος λευκός λεκτικά εναντίον των Εβραίων , πόσο μάλλον να τους κάψεις όπως λένε πως έκαναν σήμερα οι ναζί στους τότε Εβραίους...

    Οσο και να προσπαθούν τα κουμούνια να μας κάψουν τον εγκέφαλο δεν θα το καταφέρουν,
    Οσες αλήθειες και να λένε άχρηστες είναι.

    Οι μάσκες "των παρακρουσμένων" μπρός στην κομμουνιστική προπαγάνδα η ακόμα και ηλιθιότητα ("ο κομμουνισμός είναι καλός, εάν δεν είναι καλός δεν είναι κομμουνισμός , είναι φασισμός ναζισμός" ,λογική που προκαλεί ομαδική παράκρουση ακόμα και στους πρωτοετείς φοιτητές της φιλοσοφικής), την οποία όμως καταπίνουμε αμάσητα και αδιαμαρτύρητα οι ...αφυπνισμένοι , για να μην γίνει "εμφύλιος" σπαραγμός, είναι σταγόνα στον ωκαεανό.
    Την σταγόνα την βλέπουμε , τον ωκεανό ΟΧΙ!
    Ο ωκεανός θα μας πνίξει , μας πνίγει μας έπνιξε , ΟΧΙ οι σταγόνες.

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΑΙΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ21 Ιουνίου, 2021 10:23

    ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑ-ΤΕΡΑς (ακουσε κανεις τιποτα? εγραψε κανεις τιποτα?) «Κάπως έτσι διαλυθήκατε κου…φολες. Ο ρόλος της μάνας έγινε κομπάρσου και όχι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑΣ. Αλλά είπαμε η διαστροφή είναι να πιστεύεις για σωστο αυτό που σε διαλύει. Σας έχουν κάνει να πιστεύετε ότι η μητρότητα είναι περιττή. Σας έχουν κάνει να νομίζεται ότι είστε φεμινίστριες και ότι είστε ενάντια στον άνδρα, ωστόσο όλες σας μια ζωη πίσω από αυτούς. Έχετε βάλει στόχο στην ζωή σας την διασκέδαση και την καλοπέραση και στα 40 σας θυμάστε ότι δεν έχετε κάνει παιδιά, ότι εισαστε ατεκνες κε ακαρπες, ένα ματσο νευρα κε υστεριες. Φυσικά αφού σας πληγώνει, αφού σας λείπει η μητρότητα μα τώρα είναι αργά, γιατί ξεχαρβαλωθήκατε, γιατί το σώμα σας κουράστηκε, γιατί από πάνω σας πέρασαν άντρες όλων των ειδών, όλων των γούστων και όλων των χρωμάτων, γιατί πέρασε η μπογιά σας και δεν προσέξατε τον εαυτό σας και τον κακό-μεταχειρηστήκατε για να ικανοποιήσετε τα πάθη σας. Μα τώρα ψάχνετε ένα κορόιδο να σας κάνει κυρία μπας και στα γερατεία σας ξεσκατίζει κανείς. Έτσι καταλήξαμε να κυκλοφορούν ανάμεσα μας γυναίκες μισότρελες που εξωτερικά μοιάζουν ζηλευτές, πετυχημένες, χαρούμενες, ελκυστικές, ελεύθερες, ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ. Τους λείπει όμως βαθιά μέσα τους η μητρότητα. Γυναίκες που δεν ξέρουν τι θέλουν, γεμάτες ψυχολογικά και φόβους και πάθη, να σέρνουν μαζί τους μια σακούλα ψυχοφάρμακα και 10 σκύλους ή 10 γάτες για να το παίξουν και αυτές κάπου μάνες και να λένε από μέσα τους «να και εγώ μεγαλώνω παιδιά, τα σκυλάκια μου κε τα γατάκια μου», και έτσι κάπως να ησυχάζουν την φωνούλα που τους φώναζε χρόνια «πότε θα γίνεις μάνα;» Την μανα την καταστρεψες κε την εθαψες βαθεια μεσα σου. Φοβάστε γιατί ζείτε στην διαστροφή και στην κόλαση και το μόνο που σκέφτεστε είναι ποιόν άλλον μπορείτε να τραβήξετε σε αυτό που ζείτε, δεν σκεφτήκατε ποτέ να ακούσετε την καρδιά σας και τώρα σας φταίμε εμείς που γινατε νευρασθενικες κε βλαμενες γεροντοκορες. Σας φταίμε εμείς, και συνεπώς πρέπει και εμείς οι νέες κοπέλες να ζούμε στην διαστροφή μη τυχόν και σας πιάσουν τα ψυχολογικά σας αν μας δείτε από μικρές με φουσκωμένε κοιλιές. Σας φταίμε εμείς που αποφασίσατε να φάτε τα καλύτερα σας χρόνια για να γίνεται χανουμακια του κάθε αλητη λαμογιου, να γινετε γιατρίνες, δικηγορινες, δικαστινες, σκατινες, αλα παντα με ένα τεραστιο κενο μεσα σας. Δωσατε την ψυχη σας στον διαβολο, προκειμενου να πετυχετε μια τρυπα στο νερο. Σας φταίμε εμείς που δεν κάνατε παιδιά διότι περιμένατε να μπείτε στο δημόσιο τομέα και εν τέλη μπήκατε στην κλιμακτήριο και δεν τα καταφέρατε. Και μας πιέζεται τις νέες κοπέλες, «μην κάνεις ακόμα παιδιά», «να κάνεις ένα και βάλε το στην βιτρίνα», «πήγαινε με όσους θέλεις». Κενα μισοτρελα θηλυκα βαμενα βλαμενα ανθρωπομορφα βαμπιρια». Κε το μεγα ελεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει.
      Συγχαρητήρια

      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

      Διαγραφή
  10. ΤΟ ΜΟΑΤΣΟ ΔΡΑΚΟΥΛΟ ΦΑΜΙΛΙΑ ,ΤΕΛΕΙ
    ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ;
    ΝΤΕΝ ΤΕΛΕΙ ;
    ΤΙ ΤΕΛΕΙ ;
    ΚΑΤΑΠΑΚΤΟΥΛΑ ΤΕΛΕΙ ;
    CRIMES AGAINST HUMANITY.
    DEATHS
    EXECUTIONS
    RESIGNS
    TRIBUNALS.
    ΕΣΣΕΤ ΗΜΑΡ !.
    ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ.
    ΦΟΙΒΟΣ ΓΑΡ ΑΦΙΧΘΗ.
    ΚΑΙ Η ΚΟΛΑ ΕΓΡΑΦΕ ΑΠ'ΕΞΩ ,STRAIGHT THROUGH :
    ΚΑΝΤΕ ΜΑΜ ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΕ ΑΤΑ.
    ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ Ε ;
    Α !.
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ !
    ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΣΣΣΣΣ Ο ΟΦΙΣ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ.
    ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ,ΕΤΣΙ ,ΓΙΑ ΕΝΘΥΜΙΟ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή