«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ - ΕΣΜΟΣ... ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΟΥΔΟΥΛΑ, ΜΠΑΤΣΟΚ, ΤΣΥΡΙΖΑ... [ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΖΩΗ ΜΠΕΧΛΗ]




Έσχατη Γραμμή Ανασχέσεως


4 σχόλια:

  1. ΤΟ 95% ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ.
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ, Ο ΘΟΥΛΗΣ ΝΑΖΙΣΤΑΚΗΣ ΣΑΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕ-ΦΑΛΟ, ΑΛΛΑ ΑΝ Ο ΕΓΚΕ-ΦΑΛΟΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΛΑΘΟΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ (ΚΑΡΔΙΑ) ΤΟΥ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ, ΠΑΠΑΛΑ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ, ΟΥΤΕ ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΤΑ, ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΓΑΙΑΣ.
    ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ, ΑΛΛΑ Ο ΘΟΥΛΗΣ ΝΑΖΙΣΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ, ΣΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ, ΚΑΙΣ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΑΛΛΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΑΤΙΜΟΣ.
    ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ. ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΧΥΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.

    ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΕΙΤΕ, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ.

    ΟΙ ΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΣΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΝΕΤΡΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΒΘΜΙΣΤΕΙΤΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ, ΞΑΝΑ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ.

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ;

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ;

    ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ, ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΤΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΑΝ ΜΠΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ.

    ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υποπτεύομαι με το πονηρό μου μυαλό ότι αυτό το θέμα της δήθεν ελληνικής μετάλλαξης σε συνδυασμό με την πτώση του τουρισμού μέχρι τον Ιούλιο θα μας πάνε σε καλοκαιρινό λοκνταουν για να μας προστατέψουν πάλι... Έχουμε να ζήσουμε την απόλυτη τρέλα αν συμβεί κάτι τέτοιο με 40 βαθμούς θα μας λένε μείνετε σπίτι μείνετε ασφαλείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε χαμένε κουκλοχαιρετάκια. Σου είπαν τα αφεντικά πως θα σε κόψουν από την εξουσία γιατί δεν μας έπεισες με τις ενέσεις; Τι μας λες, μας έχεις κι ανάγκη; Τέτοιο ενδιαφέρον για την υγεία μας πάντως μόνο με τις θανατερές ενέσεις, δεν ξαναείχε κανείς από τους προκατόχους σου. Το ότι θα βγαίνουν στον δρόμο οικογένειες, επειδή θα πάρει το παρακράτος σου την πρώτη κατοικία τους, δεν βλέπω να σε πονά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγκυβερνηση και εκλογες ονειρευεστε γατακια;;; Εεεεερχονται!!!

    https://m.youtube.com/watch?v=zAbB1XzG9hM&noapp=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή