«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Θεός – Αρχέγονη Ενέργεια

 γράφει ο Γεώργιος Μεταξάς



Είδαμε σε προηγούμενη ανάρτηση ( Πώς καταρρίπτεται η θεωρία του «Big Bang» με απλή φυσική – μαθηματική λογική ) τα 5 βασικά στοιχεία της φυσικής που από μόνα τους οδηγούν στην κατάρριψη του μύθου του «big bang». Όπως όμως είπαμε, αυτά τα στοιχεία (ανώτατο όριο ταχύτητας του σύμπαντος, δυαδικότητα κύματος – σωματιδίου, η αρχή της διατήρησης της ενέργειας, η κβαντική εμπλοκή και η μοναδικότητα), μας οδηγούν και σε μία άλλη αναγνώριση, η οποία έχει να κάνει με το θεϊκό. Δηλαδή, το τι είναι αυτό που αποκαλούμε «Θεό».

Κάποιοι θα έχετε ακούσει τον όρο «σκεπτομορφή». Δηλαδή κάτι που υλοποιείται, παίρνει μορφή, μέσω της σκέψης. Υπάρχει μία ιστορία που λέει πως οι Ινδιάνοι, καλοδέχθηκαν τον Χριστόφορο Κολόμβο, καθώς ο θρύλος τους μιλούσε για το λευκό θεό που θα ερχόταν από τη θάλασσα για να τους βοηθήσει. Σύμφωνα με αυτήν την ιστορία, όταν τα καράβια του Κολόμβου έφθασαν, δεν τα είδαν. Έβλεπαν μόνο ανθρώπους στον αέρα. Κι αυτό γιατί τα καράβια δεν ανήκαν τότε στο γνωστικό τους πεδίο. Κι αφού δεν ανήκαν στο γνωστικό τους πεδίο, δεν υπήρχαν.

Προσωπικά, μου είναι δύσκολο να πιστέψω κάτι τέτοιο, αλλά δεν μπορώ να το αποκλείσω. Μου είναι όμως δύσκολο να το πιστέψω διότι φαντάζομαι τον πρώτο άνθρωπο που είδε ιπτάμενο δίσκο. Η λογική αυτή λέει ότι αφού ο ιπτάμενος δίσκος δεν ήταν στο γνωστικό του πεδίο, δε θα το έβλεπε. Όμως τον είδε μια χαρά και μετά τον ζωγράφισε στον τοίχο μιας σπηλιάς.



Ας επανέλθουμε όμως στο γεγονός ότι τα πάντα είναι ενέργεια και ως εκ τούτου δε δημιουργούνται και δεν καταστρέφονται. Απλώς μετασχηματίζονται.

Μεγαλώσαμε με τη λογική του ότι υπάρχει ένας Θεός, ο οποίος δημιούργησε τα πάντα. Η ανθρώπινη λογική, ενσάρκωσε αυτόν το Θεό σε έναν μακρυμάλλη γέροντα ο οποίος κάθεται σε έναν θρόνο και δίνει εντολές. Κι αυτό για έναν βασικό λόγο: Δεν μπορούσε να συλλάβει την έννοια της Ενέργειας και το μέγεθός της. Ήταν αδύνατο ν’ αντιληφθεί αυτό που αποκαλώ «Αρχέγονη Ενέργεια».

Αρχέγονη Ενέργεια, αποκαλώ εκείνη την Ενέργεια η οποία υπήρχε ανέκαθεν, χωρίς να έχει δημιουργηθεί, υπάρχει και θα υπάρχει πάντα εις το άπειρο. Κι αυτό θα το εξηγήσω άμεσα.

Οι περισσότερες θρησκευτικές γραφές, μεταξύ των οποίων και η χριστιανική, συγκλίνουν σε ένα γεγονός: δεν υπήρχε χρόνος, ώσπου κάποιος αμάρτησε και τιμωρήθηκε από το Δημιουργό του να πάψει να είναι αιώνιος και να γίνει φθαρτος. Τότε δημιουργήθηκε ο χρόνος ως μέτρο μέτρησης  του διαστήματος της ζωής του ανθρώπου.

Εδώ όμως, υπάρχει ένα πρόβλημα: πουθενά στη φυσική δεν υπάρχει έστω μία εξίσωση που να ερμηνεύει το χρόνο. Όλες οι εξισώσεις, χρησιμοποιούν το χρόνο ως μονάδα μέτρησης η οποία από μόνη της δεν ερμηνεύεται. Αυτό δείχνει ότι ο χρόνος στην πραγματικότητα, δεν υφίσταται.

 

Από την άλλη, μιλάμε για ύψος, μήκος, πλάτος. Στην πραγματικότητα, αυτά είναι αποστάσεις. Όμως, όπως είδαμε στην κβαντική εμπλοκή, η απόσταση επίσης δεν υφίσταται.

Εάν όμως ούτε ο χρόνος υφίσταται, ούτε η απόσταση, τότε τι υφίσταται;

Η ενέργεια! Όλα ξεκινούν από την ενέργεια και καταλήγουν στην ενέργεια. Για την ακρίβεια, στην Αρχέγονη Ενέργεια. Μία ενέργεια η οποία έχει κάτι το ασύλληπτο: είναι σκεπτόμενη και δρώσα. Δηλαδή σκέπτεται και δρα. Το ρήμα «ενεργώ», δεν είναι απλώς σύνθετο. Είναι πολυσύνθετο! Προέρχεται από τα «εν+ε+ρ+γαία». Δηλαδή: «εντός + εντός + ροή + γεννώ»! Για να το πούμε πιο απλά: «δημιουργώ κάτι μέσα στην εσωτερική ροή». Μόνο η μαθηματική διάνοια της ελληνικής γλώσσας θα μπορούσε να συλλάβει και να συμπεριλάβει μέσα σε οκτώ γράμματα (ενέργεια) την απεραντότητα του νοήματος της δημιουργίας. Κι εδώ έχουμε το εξής «παράδοξο»: η ενέργεια έχει 8 γράμματα! Το 8 συμβολίζει την τελειότητα. Επίσης, στην πυθαγόρειο αριθμοσοφία, η ενέργεια βγάζει πυθμενικό αριθμό το 8 (ενέργεια= 5+50+5+100+3+5+10+1 = 179 = 1+7 + 9 = 17 = 1 + 7 = 8)! Και πάλι η τελειότητα! Κι αν το 8 το στρέψουμε τότε έχουμε ένα άλλο σημαντικό σύμβολο: ♾️! Το άπειρο. Δηλαδή, η ενέργεια είναι μία άπειρη τελειότητα. Μία τελειότητα χωρίς αρχή και χωρίς τέλος.

Κι όλα αυτά, έρχονται να συνδεθούν μεταξύ τους και να μας ερμηνεύσουν άψογα αυτά που μάθαμε στη θεολογία: ο Θεός είναι:

Άναρχος

Άχρονος

Αγέννητος

Άκτιστος

Ζωοδότης

… Οφθαλμός ος τα πανθ’ ορά

Πανταχού παρών και τα πάντα πληρών

Στην πραγματικότητα, αυτό που αποκαλούμε «Θεό» είναι η Αγνή, πλήρης, άπειρη και τέλεια Αρχέγονη Ενέργεια από την όποια ξεκινούν τα πάντα και καταλήγουν τα πάντα, διότι η ίδια η Ενέργεια πληρεί τις προϋποθέσεις της παραπάνω λίστας.

Είναι Άναρχη διότι δεν άρχεται και δεν εξαρτάται από κανέναν άλλον και από τίποτε. Είναι αυθύπαρκτη (λέξη που επίσης αποδίδεται στη θεϊκή ιδιότητα).

Είναι άχρονη διότι δεν έχει αρχή ούτε τέλος

Είναι αγέννητη διότι -όπως ανέφερα προηγουμένως- είναι αυθύπαρκτη

Είναι άκτιστη για τον ίδιο λόγο

Είναι ζωοδότης διότι δημιουργεί ζωή

Είναι «οφθαλμός ος τα πανθ’ ορά» διότι βρίσκεται παντού και

Είναι «πανταχού παρών και τα πάντα πληρών», διότι βρίσκεται μέσα στα πάντα και περιβάλλει τα πάντα.

 

Όλες οι θεολογικές ερμηνείες, καταλήγουν στην Αρχέγονη Ενέργεια. Όμως, όπως έγραψα πιο πάνω, αυτή η Ενέργεια είναι σκεπτόμενη και δρώσα. Πρόκειται για ένα μοναδικό χαρακτηριστικό το οποίο συναντάται μόνο στον άνθρωπο και γενικώς σε όλα τα νοήμονα όντα. Φυσικά, όχι στο βαθμό που υπάρχει στην Αρχέγονη Ενέργεια. Ο άνθρωπος, πρέπει να καταναλώσει μεγάλα πόσα ενέργειας προκειμένου να δημιουργήσει αυτό που σκέπτεται (ένα τραπέζι, ένα αυτοκίνητο, ένα κτήριο κοκ) και ταυτόχρονα να χρησιμοποιήσει τα προϊόντα που του παρέχει η Αρχέγονη Ενέργεια μέσω της φύσης. Αντίθετα, η Αρχέγονη Ενέργεια, δε σπαταλά τεράστια ποσά ενέργειας και δε χρησιμοποιεί υλικά από αλλού. Δημιουργεί «σκεπτομορφές».

Πρόκειται για μία περίπλοκη διαδικασία, για τα δικά μας δεδομένα. Απλή όμως για την Αρχέγονη Ενέργεια. Φανταστείτε έναν άνθρωπο να κόβει ένα δέντρο. Από αυτό το δέντρο, να επιλέγει ένα κομμάτι. Από αυτό το κομμάτι, να φτιάχνει ένα ξύλινο μαχαίρι. Η διαδικασία είναι απλή. Αν όμως αυτήν τη διαδικασία την παρακολουθεί ένα μυρμήγκι, δε θα μπορεί να την καταλάβει. Θα τη θεωρήσει πολύπλοκη γιατί δε διαθέτει ούτε τη γνώση, ούτε τα μέσα. Έτσι ακριβώς και ο άνθρωπος. Είναι αδύνατον να καταλάβει τον τρόπο που λειτουργεί, σκέπτεται και δημιουργεί η Αρχέγονη Ενέργεια. Εκτός αν φτάσει σε τέτοια ύψη συνειδητότητας ώστε να καταλάβει και να συνειδητοποιήσει πραγματικά ότι η ύλη… δεν υπάρχει!

Όπως είπαμε στο προηγούμενο άρθρο, η ύλη είναι ενέργεια η οποία έχει μετασχηματιστεί σε ύλη. Επομένως, αφού η ύλη είναι ενέργεια, τότε ενέργεια είναι και το σώμα μας. Κι αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι τα κύτταρά μας ανταλλάσσουν πληροφορίες μέσω ηλεκτρικών εκκενώσεων. Επομένως, αφού η ύλη είναι ενέργεια κι αφού το σώμα μας είναι ενέργεια και αφού η ενέργεια δεν καταστρέφεται, τότε ο άνθρωπος είναι… αθάνατος!

 


 

«Μα πώς;» Θα ρωτήσει κάποιος. «Αφού πεθαίνουμε»…

Λάθος! Το σώμα μας, που αποτελεί ενέργεια, δεν πεθαίνει. Μετατρέπεται. Η αποσύνθεσή του, δημιουργεί νέα «υλικά». Αντίθετα η ψυχή, εκείνο το κομμάτι της ανθρώπινης ενέργειας που απελευθερώνεται μετά την έναρξη της διαδικασίας μετατροπής του σώματος, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Αρχέγονης Ενέργειας και επιστρέφει σε αυτήν.

Επομένως ο άνθρωπος, έχει δύο μορφές ενέργειας ταυτόχρονα. Μία χαμηλής δόνησης που του επιτρέπει την επιβίωση μέσω του υλικού σώματος και μια υψηλής δόνησης, ενωμένης άρρηκτα με την Αρχέγονη. Η μεν πρώτη παραμένει στο φυσικό πεδίο, η δε δεύτερη αποχωρεί από αυτό για να επανέλθει την πρότερη (μετα)φυσική της κατάσταση.

Παρ’ όλα αυτά, καθώς η ψυχή έχει περάσει ένα μέρος της ύπαρξής της στο υλικό πεδίο, οι δονήσεις της έχουν χαμηλώσει. Αυτό σημαίνει ότι για να μπορέσει να ενωθεί και πάλι με την Αρχέγονη Ενέργεια, θα πρέπει να περάσει από μία διαδικασία «κάθαρσης». Αυτή η διαδικασία, από κάποιους αποκαλείται «κόλαση». Εδώ όμως μπαίνουμε σε ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο που χρήζει ιδιαίτερης αναλύσεως και που πιθανότατα να αναλύσουμε σε άλλο άρθρο.

 

kanenazori.com 

 

 

8 σχόλια:

  1. Δεν είναι επιστημονική φαντασία! Έτσι θα ενώσουν τον πλανήτη, ΣΟΚ και ΔΕΟΣ! vid

    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/06/vid.html

    Απορώ γιατί το παρουσιάζουν ως κάτι καινούργιο αυτό. Όταν πρωτοεπισκεύτηκα το Λονδίνο, Αύγουστο 2001, δίπλα στην γνωστή γέφυρα του Τάμεση είχαν ένα ακριβώς ίδιο. Με την παρέα μου γράφαμε σε Α4 σελίδες με μαρκαδόρο, χαιρετισμούς κ.ά. ερωτήσεις, και τα δείχναμε και παίρναμε απαντήσεις με τον ίδιο τρόπο, από μια άλλη παρέα που την ίδια στιγμή μάς έβλεπε και αυτή από την Τάιμς Σκουέαρ στη Νέα Υόρκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να υπάρξει ταχύτητα, χρόνος, χώρος και απόσταση πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον δυο σημεία, αν φανταστούμε το σύμπαν ως το απόλυτο καινό δεν θα μπορείς να μιλάς για τα παραπάνω αλλά για την απεραντοσύνη και την αιωνιότητα,
    επομένως το απόλυτα καινό ( τριαδικός δωδεκαεδρικος αιθέρας )η νοημοσύνη από την οποία δημιουργηθεικαν τα πάντα σε διαφορετικό βαθμό συνειδητοτητας, οπου το καθε ενα απο αυτα παιζει τον δικο του ρολο στην λειτουργεια του συμπαντος. η αυτοκαταστροφη μας ειναι δημιουργημα της ασυνειδησιας, και ειδικα του ανθρωπινου οντος που εχει χασει την επαφη με την υπαρξη ( της ενεργειας της οποιας αναφερεις η οποια ως νοημοσυνη λειτουργει στο αχρονο σε σχεση με εμας που ζουμε στον χρονο, παρελθον και μελον. η πραγματωση της απολυτης συνηδειτοτητας η εν μερη θα φερει την αφυπνιση δηλαδη την επαφη μας με την υπαρξη ωστε να αποκτησει η υπαρξη την δικη της συνηδειση. αυτο για να γινει χειαζετε γνωση της διαδικασιας αυτης, και αφου πρωτα καταστραφη το ασυνηδειτο προσωπικο εγω μεσα απο το ασυνηδειτο συλογικο εγω. αν θεωρησουμε πως το απολυτα καινο ηταν ακινητο κατι θα επρεπε να προκαλεσει την κινηση της ζωτικης ενεργειας, και προφανώς καπιος ασταθεις τριαδικος δωδεκαεδρικος αιθερικος πυρηνας με αποτελεσμα την κινηση η αν θες την ταλαντωση σε ολο το συμπαν ( συχνοτητα ) . τωρα εν οσο αφορα τις χαμηλες και τις υψηλες συχνοτητες εχει να κανει και με την ασυνηδεισια του ανθρωπου που εκμεταλευεται και προκαλει πονο και αλλα χαμηλοσυχνα συναισθηματα στον εαυτο του και σε αλλα οντα, κατι το οποιο ανακλυνωνετε απο ον σε ον με αποτελεσμα την συνεχη ασυνηδεισια μας. αυτο φυσικα προκαλειτε και απο αλλες καταστασεις η αλλα οντα τα οποια εχουν αναπτυξει τασεις εξουσιας επανω μας οπου με την σειρα μας εμεις το κανουμε σε κατωτερα οντα, ανακυκλωση πονου κλπ με αποτελεσμα την ανακυκλωση και ενδυναμωση των χαμηλοσυχνων συνασθηματων. οσο θα διατηρειτε αυτη η κατασταση η καταστροφη μας θα ειναι απολυτη, εκτος και αν παρεμβουν δυναμεις ανωτερων συχνοτητων για υποβοηθησει και κατανοηση της ασυνηδεισιας και δυσλειτουργιας του νου. η λυση ειναι η επαφη με την ενεργεια την οποια αναφερεις και ειμαστε φτιαγμενει, δηλαδη ειμαστε συμπαν ( απο τα ιδια υλικα ) και θα ξαναγινουμε συμπαν, ναι υπαρχει αδειασιστη αποδειξη της αθανασιας. το θεμα ειναι αν θα θεραπευσουμε την τοπικη διαστημικη μας περιοχη, και αυτο για να γινει χρειαζετε συνηδειτοτητα, κατι το οποιο λειπει απο τον σημερινο ανθρωπο. φαντασου μια πληγη επανω σε ενα χερι, στην οποια αναπυυσονται βακτηρια, ενω εισαι αρνιτικα φορτισμενος στην περιοχη της πληγης υπαρχει θετικη φορτιση καταλληλη για την αναπτυξη μικροβιων. για νε θεραπευτει η πληγη πρεπει να αλλαξουν τα δεδομενα συμφωνα με τις λειτουργιες του σωματος. αυτο μεταφερε το στο ηλιακο μας συστημα η στον πλανητη μας που ειναι η πληγη τπου συμπαντος. για να αλλαξουν τα δεδομενα πρεπει τα κυτταρα του πλανητη , δηλαδη εμεις να αλλαξουμε λειτουργια συμφωνα με τους φυσικους νομους, αν δεν γινει αυτο η ανθρωποτητα δεν θα τα καταφερει, και αν τα καταφερει θα φυγουν πολλοι σε ασυνηδειτη κατασταση, ενεργεια η οποια θα επανελθει μεχρι σημειου σηνηδειτοτας ωστε να επελθει ισοροπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mας στράβωσες με την ανορθογραφία σου ρε φίλε, έλεος!
      Βάλε τουλάχιστον αυτόματο διορθωτή, ο οποίος σου μαρκάρει με κόκκινο τις λάθος λέξεις και πατάς επάνω όπου σου δείχνει την σωστή ορθογραφία της λέξης και την επιλέγεις.

      Διαγραφή
    2. Του ΚΚΕ θα είναι.

      Διαγραφή
    3. Σχόλιο σε μια κατάσταση απόλυτης βιασύνης και χωρίς τα γυαλιά μου πρεσβυωπίας,συγνώμη για τα λάθη.

      Διαγραφή
  3. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ
    ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕ ΕΒΓΑΖΕ ΣΤΟ FB ΔΙΟΔΟΤΟΣ
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΡΗΚΑ ΝΙΑ ΠΑΛΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΥΦΛΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΑΤΗΣΑ ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΒΡΗΚΑ
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΟΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ

    ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΦΙΛΟΣ Χ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ Χ.Π.,

      ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ, ΠΑ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΕΔΩ:

      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/06/o-google.html

      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ, ΚΑΛΟ ΣΚ!

      Διαγραφή
  4. Εξαιρετικά ενδιαφέρον το άρθρο! τροφή για σκέψη και βόλτα στα μονοπάτια της εσωτερικής αναζήτησης!.
    Μου άρεσε πολύ κι ελπίζω να έχει και συνέχεια, όπως αφήνει να εννοηθεί..

    Μαρko

    ΑπάντησηΔιαγραφή