«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Παγκόσμια συνομωσία του βιολογικού πολέμου -Πώς η 'πανδημία' του κορωνοϊού θα χρησιμοποιηθεί για να φιμωθεί το διαδίκτυο.

του Σωτήρη Γκεκόπουλου

Απόσπασμα ΦΡΊΚΗ, από το άρθρο: " Η παγκόσμια ολιγαρχία θα ενδιαφέρεται μετά το τέλος της πανδημίας να μορφωθούν τα παιδιά της σε σχολεία ειδικά διαμορφωμένα, όπου θα φοιτούν παιδιά στελεχών των μεγάλων τεχνολογικών κολοσσών. Αντίθετα τα παιδιά του λαού θα συνεχίζουν να μορφώνονται μέσω τηλεεκπαίδευσης που σταδιακά θα επηρεάζει το νευρικό τους σύστημα με τον εγκλεισμό τους επί  ώρες σε υπολογιστή και θα τους προκαλεί κατάθλιψη μέχρι και αυτοκτονία. Επίσης  τα σχολικά κτήρια που δεν θα χρησιμοποιηθούν για τα παιδιά της ελίτ θα αποτελέσουν κατοικίες για αφροασιάτες, μουσουλμάνους λαθρομετανάστες κ.λ.π.. Από τα χρήματα που θα εξοικονομούνται από την κατάργηση των σχολικών κτηρίων θα πληρώνονται με το βασικό εγγυημένο εισόδημα οι λαθρομετανάστες και οι εταιρίες προστασίας της κυβερνοασφάλειας."


 

Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Δρος Φάουτσι ότι ενδέχεται ο ιός να διέφυγε από εργαστήριο της Γιουχάν της Κίνας και την πρωτοφανή ομολογία του ότι από το έτος 2015 οι ΗΠΑ χρηματοδοτούσαν  με 600.000 δολ. τις έρευνες στο ίδιο εργαστήριο για τον εντοπισμό της επίδρασης ιών προερχόμενων από ζώα στον άνθρωπο, έγινε φανερό ότι οι έρευνες αυτές  απέδωσαν και τον Νοέμβριο 2019 είχε ήδη δημιουργηθεί ο Covit-19  που αποτέλεσε το βιολογικό όπλο του νέου βιολογικού. πόλεμου.

Και ο πόλεμος αυτός ήδη άρχισε με συνέπειες που θα επέρχονται για άγνωστο διάστημα στο μέλλον και θα επιφέρουν δραματικές αλλαγές στην ζωή των λαών, αλλά και μεγάλη ανισοκατανομή του εισοδήματός τους με την συσσώρευση του πλούτου σε ακόμα λιγότερα άτομα και ομάδες της παγκόσμιες ελίτ.

Αντίθετα θα επιφέρουν ακόμα μεγαλύτερη φτωχοποίηση των λαών, θα περιορισθεί η φυσική εργασία και θα αντικατασταθεί με μορφές τηλεργασίας  και θα επέλθει ραγδαία αύξηση των ασθενειών και των θανάτων. Αυτά όλα ήδη προβλέπονται και δρομολογούνται όπως αναφέρονται στα κείμενα της Ατζέντα 2030 με την Μεγάλη Επανεκκίνηση. Γι αυτό θα ασχοληθούμε σήμερα με την πλέον πρόσφατη παγκόσμια εκδήλωση – φόρουμ που έγινε στο   Cyber Polygon 2020 με συμμετοχή  αρρωστημένων  οντοτήτων που μεταξύ άλλων ασχολήθηκαν και με την εξόντωση της μοναδικής ελπίδας που απέμεινε για την αλλαγή του κόσμου δηλαδή  της αναδυόμενης νέας γενεάς.    

Στις 8 Ιουλίου 2020 διεξήχθη η Cyber Polygon 2020 η δεύτερη μεγαλύτερη άσκηση στον κόσμο με θέμα την κυβερνοασφάλεια και αποτέλεσε ένα διαδικτυακό συνέδριο με ανώτερους αξιωματούχους διεθνών οργανισμών και κορυφαίων εταιριών. Την παρακολούθησαν 5.000.000 τηλεθεατές από 57 χώρες σε livestream και 120 ομάδες από 29 χώρες προσέφεραν τις υπηρεσίες τους σε μία ενδεχόμενη κρίση του κυβερνοχώρου.

Το κεντρικό θέμα ήταν «Ψηφιακή πανδημία. Πως να αποφευχθεί μία κρίση και να ενισχυθεί η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο σε όλα τα επίπεδα» Η συγκεκριμένη προσομοίωση ήταν αντίστοιχη με αυτήν που είχε διοργανώσει ο Μπίλ Γκέιτς με τίτλο «Εvent 201» τον Οκτώβριο 2019 στην Νέα Υόρκη λίγο πριν ξεσπάσει η «πανδημία» του κορονοϊού. Η σκιώδης υπέρ-κυβέρνηση που ελέγχει την παγκόσμια ολιγαρχία και εξουσιάζει τις τύχες των λαών έχει αποδείξει ότι προειδοποιεί για τις προθέσεις της μέσω κινηματογραφικών ταινιών, ετήσιων αναφορών αλλά και «προσομοιώσεων – ασκήσεων ετοιμότητας» για την αντιμετώπιση των μεγάλων κρίσεων που θεωρεί ότι αναπόφευκτα θα ξεσπάσουν, ενώ στην ουσία τις προετοιμάζει και τις προκαλεί η ίδια.

Την εκδήλωση εγκαινίασε ο Κλάους Σβάμπ ιδρυτής και πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Π.Ο.Φ.) και μίλησαν πολλοί επώνυμοι ομιλητές διεθνούς κύρους όπως ο διευθυντής κυβερνοεγκλήματος της Ιντερπολ, ο ΓΓ γραμματέας της, ο διευθυντής επιχειρήσεων και μέλος του ΔΣ του Π.Ο.Φ, ο πρώην κεντρικός παρουσιαστής των ειδήσεων του ΒΒCΝews κ.λ.π. Και αναπτύχθηκαν τα κεφάλαια 1. Κατήχηση παγκοσμιοποίησης. 2.Τι σημαίνει μία μείζων κυβερνοεπίθεση (cyber attack).  3.Η ψηφιακή πανδημία των Fake news. 4. H εξαέρωση του Cloud. 5. To τέλος της φυσικής εργασίας.  6.Το τέλος των σχολικών κτηρίων. 7. Η Αλλαγή νομοθεσίας και 8.Η μεγαλύτερη συνομωσία όλων των εποχών   …..

Μεταξύ άλλων ο Σβάμπ είπε ότι «το χάος που προξενεί ο κορονοϊός στις κοινωνίες θα φανεί ως απλή όχληση σε σχέση με το φοβερό σενάριο που αποτελεί μία γενικευμένη κυβερνοεπίθεση. Τότε θα καταρρεύσουν τα νοσοκομεία η ενέργεια, οι μεταφορές και τελικά όλες οι κοινωνίες στο σύνολό τους. Την θωράκιση του διαδικτύου καμμία εταιρία ή χώρα δεν μπορεί να την κάνει μόνη της αλλά μόνο όλες μαζί.»

Ο επόμενος ομιλητής  μέλος του ΔΣ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ δήλωσε ότι πιστεύει ότι «θα έρθει μία χειρότερη κρίση από αυτήν του Covit-19 και έφερε ως παράδειγμα ότι μία διακοπή ρεύματος έξι  ωρών σε μία χώρα (λ.χ. Γαλλία) τι τεράστια ζημία θα προκαλούσε (περί τα 1,5 δις δολ.) Ακολούθησε συζήτηση για την ψηφιακή πανδημία των fake news με θύματα τους ψηφοφόρους που θα είναι ανήμποροι να διαπιστώσουν την αλήθεια των ειδήσεων μέσω διαδικτύου,  με ενδεχόμενο οι ισχυροί να επιδιώξουν να ελέγχουν την πληροφορία, με κάθε ρύθμιση που θα προέρχεται από κοινοβούλια ή ηγέτες με ταυτόχρονη αλλαγή της νομοθεσίας με αποτέλεσμα να μπορούν να επηρεαστούν πολλοί  άνθρωποι ταυτόχρονα χωρίς να είναι σε θέση να γνωρίζουν την αλήθεια της είδησης.

Για την εργασία τονίστηκε ότι «οι εργαζόμενοι δεν πρόκειται ποτέ να γυρίσουν στα γραφεία τους και οι σχέσεις εργασίας θα είναι όλο και πιο ελαστικές, αφού θα αναπτυχθεί η τηλεργασία» Για τα σχολικά κτήρια αναφέρθηκε ότι στο εξής θα αυξάνεται η τηλεεκπαίδευση  και τα παιδιά πρέπει να μάθουν τους κινδύνους που καραδοκούν. Η τηλεεκπαίδευση θα επικρατήσει με παράνομα διατάγματα των χωρών στα πλαίσια της Μεγάλης Επανεκκίνησης.

Η παγκόσμια όμως ολιγαρχία θα ενδιαφέρεται μετά το τέλος της πανδημίας να μορφωθούν τα παιδιά της σε σχολεία ειδικά διαμορφωμένα, όπου θα φοιτούν παιδιά στελεχών των μεγάλων τεχνολογικών κολοσσών. Αντίθετα τα παιδιά του λαού θα συνεχίζουν να μορφώνονται μέσω τηλεεκπαίδευσης που σταδιακά θα επηρεάζει το νευρικό τους σύστημα με τον εγκλεισμό τους επί  ώρες σε υπολογιστή και θα τους προκαλεί κατάθλιψη μέχρι και αυτοκτονία. Επίσης  τα σχολικά κτήρια που δεν θα χρησιμοποιηθούν για τα παιδιά της ελίτ θα αποτελέσουν κατοικίες για αφροασιάτες, μουσουλμάνους λαθρομετανάστες κ.λ.π.. Από τα χρήματα που θα εξοικονομούνται από την κατάργηση των σχολικών κτηρίων θα πληρώνονται με το βασικό εγγυημένο εισόδημα οι λαθρομετανάστες και οι εταιρίες προστασίας της κυβερνοασφάλειας.

Στην συνέχεια μίλησαν υπεύθυνοι μίας ΜΚΟ που δημιουργήθηκε στην Γενεύη της Ελβετίας τον Σεπτέμβριο 2019 με στόχο «την διαφύλαξη της ακεραιότητας του διαδικτυακού οικοσυστήματος» Αναφέρθηκαν στο ινστιτούτο Cyber Peace και υποστήριξαν ότι πρέπει να δημιουργηθούν νέοι μηχανισμοί συνεργασίας για την καταπολέμηση του κυβερνοεγκλήματος  με μία παγκόσμια σύμβαση και μία διεθνή συνθήκη που θα υπογραφεί από ομάδα χωρών που θα θίγονται από αυτό το φαινόμενο. Και επισήμανε το ενδεχόμενο μετά από σειρά κυβερνοεπιθέσεων από εγκληματίες χάκερ για την προστασία των λαών από τα fake news να περιορισθεί το διαδίκτυο με αποφάσεις των κρατών και σταδιακά να οδηγηθεί σε κατάρρευση. 

Η παγκόσμια αυτή συνομωσία που εδραιώνεται με την μορφή του βιολογικού πολέμου με την διασπορά του ιού, χαρακτηρίζεται ως η μεγαλύτερη όλων των εποχών και γι αυτό επέβαλε τα μέτρα κατά της πανδημίας με την δικαιολογία για ένα μαζικό αποπληθυσμό και με αφαίρεση κάθε ελευθερίας ιδιαίτερα των Ευρωπαϊκών λαών και  τον σταδιακό περιορισμό των συνταγματικά κατοχυρωμένων ατομικών δικαιωμάτων.

Από την αντίδραση των Ευρωπαϊκών λαών στα ανθρωποκτόνα σχέδια της παγκόσμιας συμμορίας που έχει ως στόχο της την μόνιμη αφαίρεση της ελευθερίας τους και την έμμεση δολοφονία των παιδιών τους, πάντοτε με το πρόσχημα της ύπαρξης και αναπαραγωγής του ιού (βλ. Ελλάδα) και από την αντίδρασή τους στον εμβολιασμό θα κριθεί αν τελικά αποτύχουν οι στόχοι των παγκοσμιοποιητών να επιβάλουν παγκοσμίως ένα αυταρχικό καθεστώς με την εφαρμογή της Μεγάλης Επανεκκίνησης.

Με αυτήν θα επιδιωχθεί να υποδουλωθεί όλη η υφήλιος με την εξαπόλυση μαζικών κυβερνοεπιθέσεων στις χώρες που θα έχουν στοχοποιήσει με εγκληματίες χάκερ τους οποίους υποτίθεται ότι θα θέλουν να συλλάβουν. Το παγκόσμιο χακάρισμα θα γίνει μέσω διαρροής εμπιστευτικών εγγράφων και θα οδηγήσει σε δεύτερο  στάδιο  στην ακύρωση των εθνικών νομοθεσιών και Διεθνών συνθηκών και την κατάργηση  της εθνικής κυριαρχίας των χωρών, υποτίθεται για τον αποτελεσματικότερο έλεγχο για το καλό της ανθρωπότητας. ΄Ετσι οι χώρες που θα κινδυνεύουν από κυβερνοεπιθέσεις θα υποχρεωθούν να παραδώσουν τα αρχεία τους δημόσια και ιδιωτικά για να βοηθηθούν και να σωθούν οι λαοί τους που ως αδύναμοι και απροστάτευτοι δεν θα μπορούν να αντιδράσουν από τον φόβο του σόκ και δέους που θα τους απειλεί.

Αυτά είναι τα σχέδια της παγκόσμιας ολιγαρχίας υπέρ-κυβέρνησης που με την εφεύρεση του βιολογικού όπλου του Covit-19  ενεργοποίησε τους γνωστούς και δηλωμένους από ετών στόχους της,  αφού με την διαιώνιση του φόβου της επανάκαμψης κατά στάδια του ιού και τις πολλές μεταλλάξεις θα συνεχίζει να ενσπείρει τον φόβο της πανδημίας με την ελπίδα ότι οι λαοί θα είναι αδύναμοι να αντιληφθούν τα βαθύτερα σχέδια της και να πειθαναγκάζονται να εμβολιασθούν δήθεν για να σωθούν. Μέρος αυτής της συνομωσίας  αποτελεί και η χώρα μας που άκριτα υιοθετεί τις εντολές και επιβάλλει μέτρα αντίθετα στην λογική επενδύοντας στον φόβο.

Ετσι κατόπιν εορτής ακύρωσε τα παράλογα μέτρα των συνεχών lockdowns  με τα κλειστά καταστήματα γνωρίζοντας την τεράστια καταστροφή που θα επέφερε στην οικονομία αλλά προείχε η εφαρμογή των εντολών που μεταξύ άλλων είχαν και στόχο την μεγάλη αλλαγή του παραγωγικού και καταναλωτικού μοντέλου της χώρας με την φτωχοποίηση ή καταστροφή όλων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Όμως ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε όλοι οι υγειώς σκεπτόμενοι και με νόμιμους τρόπους να ακυρώσουμε τα σχέδιά τους. Επειδή πρέπει πάντοτε να γνωρίζουμε ότι  «είναι πιο εύκολο να ξεγελάσεις τον άνθρωπο από το να τον πείσεις ότι έχει ξεγελασθεί» Και δυστυχώς αυτοί που ξεγελάσθηκαν  από τα μεγάλα ψέμματα της πολιτικής ηγεσίας είναι πολλοί και δύσκολα μπορούν να το αποδεχθούν.

 

thesecretrealtruth.blogspot.com 

 

23 σχόλια:

  1. Και δυστυχώς αυτοί που ξεγελάσθηκαν από τα μεγάλα ψέμματα της πολιτικής ηγεσίας είναι πολλοί και δύσκολα μπορούν να το αποδεχθούν.
    ---------
    Αν συνέβαινε αυτό τότε οι μπολιασμένοι θα ήταν η πλειονότης.
    Είναι;
    ΟΧΙ
    Ο.Ε.Δ (όπερ έδει δείξαι)
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταγγελια στο διεθνες δικαστηριο της Χαγης σε Bill Gates και Klaus Schwab για γενοκτονια!!!

    https://kanenazori.com/2021/06/11/kataggelia_sti_xagi/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To δικαστήριο αυτό είναι β ι τ ρ ι ν α , οι αποφάσεις του καθορίζονται από πολιτικές σ κ ο π ι μ ο τ η τ ε ς .

      Διαγραφή
  3. Φλιν : "Τις επομενες 4 εβδομαδες θα σοκαριστουν ολοι"!!!

    https://rumble.com/vibi21-michael-flynn-the-next-four-weeks-will-shock-everybody.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαβολικά μυαλά που ανακοινώνουν τις προθέσεις τους. Ευτυχώς που αρκετοί αρχίζουμε και τους καταλαβαίνουμε, πρέπει όλο και περισσότεροι να ξυπνήσουν. Η αλαζονεία τους αποτελεί ύβρη προς τον Δημιουργό κι έχει μετατραπεί σε άτη. Κοντεύει η νέμεσις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H αλαζονεία τους αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα τους .

      Διαγραφή
  5. http://sinomosiologos.blogspot.com/2021/06/blog-post_535.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ, ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΟΥΜΕ, ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΜΕ,
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΙΚΟ DNA MAΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ,
    ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ DNA KAI EXOYME ΚΑΤΕΛΘΕΙ ΣΤΗ ΓΑΙΑ,
    ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΣΤΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.
    ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
    ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ
    ΗΛΙΑΣ.+++.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. �� και ούτε είμαστε another brick in the wall !..

      Μαρko

      Διαγραφή
    2. The most effective vaccine for / against the coronovirus : The vaccine
      persons DON'T take !!

      Διαγραφή
  7. ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ :
    ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΡΠΕΤΟ ,ΤΖΟΝ ΜΠΡΕΝΝΑΝ ΠΡΩΗΝ Δ/ΤΗΣ CIA ,AΠΑΓΧΟΝΙΣΘΗΚΕ .
    EBΡIZE ,EKANE ,EΡΑΝΕ ( ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΝΤΕ ΝΙΡΟ) ,ΠΑΕΙ ΑΤΑ Ο ΦΙΔΙΑΣ .
    ΨΥΧΗ ,ΓΙΑ ΚΑΨΙΜΟ .ΔΕΝ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ .
    ΔΕΝ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ .
    ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ .
    ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΕΝΤΡΟ .....
    ΛΙΑΝΑ :ΠΡΙΟΝΙΔΙΑ .
    ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗ Ο ΤΡΑΜΠ...
    ΤΕΛΟΣ.ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΙΑ .
    ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ .
    ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΑ ΣΚΥΛΟΨΑΡΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΕΦΥΓΑ ΤΟ ΑΣΤΡΑ, ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΦΑΙΖΕΡ,
    ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΗ ΖΩΗ.
    ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΠΕΦΥΓΑ ΤΟ ΟΠΕΛ ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΗ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΜΟ ΤΟΥ ΟΦΕΩΣ H MAΝΔΑΜ;
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΟΦΕΩΣ.
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΚΡΥΓΛΩΣΣΙΑΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ,
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΧΑΛΩΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΟΦΕΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΟΣ.
    ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ.
    https://youtu.be/CZe6NF1kd1I

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Yπ 'όψιν ότι πάνω στη διχαλωτη γλώσσα θ' αναγράφεται : E ω σ φ ο ρ ο ς .

      Διαγραφή
  9. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 5 ΤΖΙΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ
    ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.
    ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 2 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ 49 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.

    https://newtube.app/fake_pandemic/kGLLoAU?__cf_chl_jschl_tk__=466f2f793cc4fd238a442f56955eaa1ea52f8ecf-1623775901-0-AQmncA1UrOsBC_aTYH8-fqT87gjeR9aYM-nD00321fWOaAHGYA3F6lBWXtIy6UNvnZdTJ6H4thpSKoQtv14T_6GnL2JD8qqL__dxh8GGdX93zKBF5wg5iVuaWBYtZPgfvmsI0Qaw57lfEjy4o419LHc1CPp4j9kxZ1D5N6uHLst__Uc665JdtfZoS2vkbMKkgbQNFF667s_EwpNDMTou6O7JxnKXt-7W_1joMjL6tvjaA_M80LExtDPeyLyZNZdwPpk1Bgs7ZlY7xZrHFWtTGrFZ7eFx643xxnI5mcE1L7EJ8JjU2YM6bPFzVfZE9FHMJUh0rtAxnQyXiK2qa2I-qT4p4M4a0sJF_a_pwPaMC111zrUK8BSsIEfBqRmJnBPaVyp7QrcHxrNOqOKH0lPYfC4zZhaQiFnWa3WhwDLg7hVyoUZxmp0csTdEFyllISGn021VjxpfauwBQ-4dfNcDmrM9t7jYEWsRHFa5HXh1Z1l3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΙΤΑΛQΣ ΚΑΡΓΑ ΦΙΛΟΤΡΑΜΠΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ.
    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ ΤΟΥ.
    https://twitter.com/CSacchetti2021/status/1404520721183907843

    Draghi για το ΝΑΤΟ: «πρέπει να διατηρήσουμε την ανώτερη τεχνολογία μας και να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όλους εκείνους που δεν μοιράζονται τις αξίες μας». Κατά τη διάρκεια της εντολής του, ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν ο άνθρωπος που αμφισβήτησε περισσότερο την ύπαρξη του ΝΑΤΟ. Το ΝΑΤΟ δεν είναι άλλο από τον στρατιωτικό κλάδο της παγκοσμιοποίησης. 1/4

    Το ΝΑΤΟ χρησιμοποιήθηκε τις τελευταίες δεκαετίες για να χτυπήσει και να εκδιώξει όλους εκείνους που αντιπροσώπευαν απειλή για τα συμφέροντα της παγκοσμιοποίησης, όπως ήταν ο Μιλόσεβιτς και ο Αλιέντε. Ο Τραμπ ήθελε να θέσει τέρμα στο ΝΑΤΟ επειδή θέλει να χωρίσει την Αμερική από τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. 2/4

    Επομένως, ο παραλήπτης του μηνύματος του Ντράγκι φαίνεται να είναι ο Ντόναλντ Τραμπ. Όταν ο Τραμπ επιστρέψει, ένας από τους πρώτους στόχους του θα είναι αυτός. Ο άνθρωπος που πούλησε την ιταλική δημόσια βιομηχανία το 1992. 3/4

    Ο άνθρωπος που σκότωσε την Ελλάδα και την Ιταλία για να σώσει το ευρώ. Ο άνθρωπος που προστατεύει τις ευθύνες του Italygate που είναι στην κυβέρνησή του. Αυτός ο άνθρωπος είναι ο Μάριο Ντράγκι. 4/4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Nτράγκι ανώτατο στέλεχος της εβραϊκής Γκόλντμαν-Ζακς στην Ευρώπη, πριν διορισθεί πρόεδρος της «ευρωπαϊκής τραπέζης» δλδ της θυγατρικής της Ρότσιλντ- Λαζάρ κ σια.
      Λαγκάρντ μία επταετία στο γραφείο του γερουσιαστού Ν.Υόρκης Ουίλιαμ Κοέν, τον οποίο ακολούθησε στο υπουργείο Αμύνης, μετά τον διορισμό του από τον Κλίντον.

      Διαγραφή
    2. Oι "αξίες" τους : κ α τ α λ η σ τ ε υ σ η των πλουτοπαραγωγικών πηγών των
      χωρών , α ν α τ ρ ο π ή των ν ο μ ί μ ω ς εκλεγμένων κυβερνησεων , προώθηση δ ι κ τ α τ ο ρ ι κ ω ν καθεστωτων στη διακυβέρνηση των χωρών , μ ν η μ ό ν ι α και "A v θ ρ ω π ι σ τ ι κ ο ι" B o μ β α ρ δ ι σ μ ο ι εναντίον χωρών οι οποίες α v τ ι σ τ ε κ ο ν τ α ι στα κ ε λ ε υ α μ α τ α των δ ι ε θ ν ω ν αυτών Σ υ ν ω μ ο τ ω ν .

      Διαγραφή
  11. Αυτό είναι στη Ρώμη, κοντά στα ισπανικά σκαλοπάτια. Αν κάποιος είχε κάνει κάτι τέτοιο σε δημόσιο χώρο πριν από 50 χρόνια, θα είχε συλληφθεί. Τώρα όλοι απολαμβάνουν την «παράσταση» ενός παχιού άνδρα που βγάζει τα εσώρουχά του. Αυτό το βίντεο εξηγεί την παρακμή του δυτικού πολιτισμού.

    ΚΑΤΑΝΤΙΑ, ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ FANTASTICO ΥΒΡΙΔΙΟ
    https://twitter.com/i/status/1404811311242960898

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  12. > EXPOSED!
    - Magnetism INTENTIONALLY Added to 'Vaccine' to Force mRNA Through Entire Body

    - > https://www.brighteon.com/f79d198f-c99a-406f-9967-20890acc7898

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα προκαλεσουν παταγο και δικη αν βγουν αυτα τα στοιχεια!!!

    https://m.youtube.com/watch?v=Mg276F2BS2E&feature=share&noapp=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπόρις Τζόνσον: Θα κάνουμε τον κόσμο πιο ουδέτερο ως προς το φύλο, πιο θηλυκό

    https://www.youtube.com/watch?v=RVYUL4RgFPA


    AYTA EΙΠΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩN G7 ????????????????
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ???????

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΟΡΙΣ ΤΖΟΝΣΟΝ
      PAGE NOT FOUND 404 ERROR.
      WARNING !!!
      READING CABAL'S SICK ANNOUNCEMENTS ,YOU PUT YOUR SELFS IN SERIOUS HEALTHY PROBLEMS.
      ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ :
      WWG1WGA.
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΛΘΕ
      ΚΑΊΕΙ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΟΚΑΜΠΑΛΟ ΜΑΦΙΑ ΣΥΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙ.
      ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΑΙΔΊΑ !.
      ΤΣΑΜΠΑ ΠΡΙΟΝΙΔΙΑ !
      Η ΚΑΜΠΑΛ ΦΛΕΓΕΤΑΙ !.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή