«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠτΔ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

18 σχόλια:

  1. Η γλιτσα της θαλασσας του Μαρμαρα, ερχεται να συναντησει την γλιτσα της Κ@λοκυβερνησης!!!

    https://m.youtube.com/watch?v=qu2i15MyzZ4&feature=share&noapp=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρωτα το κανουν και μετα βαζουν την Κατιγκω και τον Αυγουλοκαραφλομαγκα να μας το ανακοινωσουν!!! Τα σχολια δικα σας!!!

    http://corfiatiko.blogspot.com/2021/06/blog-post_22.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να είμαστε ακριβείς ζήτησε ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού.
    Τώρα πλέον δεν υπάρχουν ούτε έθνη ούτε λαοί ούτε άνθρωποι
    Υπάρχει πληθυσμιακό δυναμικό.
    Οπόταν η κερία είναι πρόεδρος πληθυσμιακού δυναμικού άρα ππδ
    Κατάλαβα κάτι λάθος;
    Γειά σου κατινάκι με το στριφογυριζέ ματάκι.
    Ωχ και τα δύο ματάκια τόχουν το προβληματάκι οπότε πρέπει να βρώ άλλη ρίμα
    Δαμώτο.
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΛΛΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ.
    Ο ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΧΘΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΧΘΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ 500 ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. ΔΩΡΕΑΝ ΣΠΙΤΙ, ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ, ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΓΗΤΟ, ΔΩΡΕΑΝ ΣΠΟΥΔΕΣ, ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ.
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΩΡΗ ΚΑΤΙΓΚΩ ΤΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλά τα είπατε,
      επιτρέψτε μου μόνο να διορθώσω ένα γραμματικό λάθος:
      Στην ονομαστική (και το αρσενικό και το θηλυκό) γράφονται ως "αυτόχθων"
      https://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B1%E1%BD%90%CF%84%CF%8C%CF%87%CE%B8%CF%89%CE%BD

      Διαγραφή
    2. και συμπληρωνω δωρεαν ιατρικη περιθαλψη - αυτα ολα τα δινουν στους παρανομους λαθροεισβολεις ωστε να γενοβολανε αυτοι σαν τα κουνελια και εσυ ΕΛΛΗΝΑ να πεθανεις.
      τι τους φυλατε ρε? σας σκοτωνουν - καντε κατι προβατα

      Διαγραφή
    3. ΤΑΥΡΟΚΩΣΤΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΞΕΦΤΕΡΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΑΛΛΑ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ?

      ονομαστική ο αυτόχθων
      & αυτόχθονας η αυτόχθων το αυτόχθον
      γενική του αυτόχθονος
      & αυτόχθονα της αυτόχθονος του αυτόχθονος
      αιτιατική τον αυτόχθονα την αυτόχθονα το αυτόχθον
      κλητική αυτόχθων
      & αυτόχθονα αυτόχθων αυτόχθον
      ↓ πτώσεις πληθυντικός
      γένη → αρσενικό θηλυκό ουδέτερο
      ονομαστική οι αυτόχθονες οι αυτόχθονες τα αυτόχθονα
      γενική των αυτοχθόνων των αυτοχθόνων των αυτοχθόνων
      αιτιατική τους αυτόχθονες τις αυτόχθονες τα αυτόχθονα
      κλητική αυτόχθονες αυτόχθονες αυτόχθονα
      Οι δεύτεροι τύποι του αρσενικού, νεότερες μορφές.
      Κατηγορία όπως «μετριόφρων» - Παράρτημα:Επίθετα & Μετοχές
      Ετυμολογία [επεξεργασία]
      αυτόχθων < (διαχρονικό) αρχαία ελληνική αὐτόχθων < αὐτός + χθών, χθονός (γη)


      ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΘΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ Ή ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ.
      ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ. ΕΛΕΟΣ

      Διαγραφή
    4. Δεν καταλαβαίνω γιατί αντέδρασες. Ενώ ήμουν πολύ ευγενικός απέναντί σου.

      Στο σχόλιο 00:32 μια χαρά τα λες..
      Αλλά απέχουν πολύ από τα "Ο ΑΥΤΟΧΘΟΝΟΣ" και "Η ΑΥΤΟΧΘΟΝΗ", που είναι τελείως λάθος και δεν υπάρχουν πουθενά.
      ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΘΡΑΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΓΚΟΛΕΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΑΚΙΑ.

      "ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΘΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ Ή ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ"
      ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
      ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ - ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΤΗ ΦΥΛΗ !
      ΤΕΛΟΣ!

      Διαγραφή
  5. Εντάξει, δεν μας προκαλεί και καμία ιδιαίτερη έκπληξη πλέον, το έχουμε εμπεδώσει, οι δημοκρατικοί μας δικτάτορες θυσιάζουν νυχθημερόν τον ελληνικό λαό στις ερπύστριες της αγρίως απελαύνουσας παγκοσμιοποίησης, κάνουν τα πάντα για την οριστική εξάλειψη μας, από την οικονομική σκλαβιά που δεκαετίες τώρα απεργάζονται ως την αντισυνταγματική, παράνομη, έκνομη και πέρα από κάθε εθνικό συμφέρον αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών, η εντολή είναι σαφής και ξεκάθαρη, η Ευρώπη πρέπει να γίνει τάχιστα μουσουλμανική γκρίζα περιοχή.
    Το λένε άλλωστε παντού, τα διαφημιστικά τους μηνύματα είναι πιο ξεκάθαρα από ποτέ, οι ταινίες τους βρίθουν ανάλογων υποβολών, τα χαζοσηριαλ επίσης, απ΄όπου εκπέμπεται ο παγκοσμιοποιητικός εμετός τους, παντού βγαίνει το σαφές μήνυμα για την επέλαση της γκρίζας φυλής, θέλουν λυσσασμένα από την μια να επικρατήσει το ανώμαλο, το άρρωστο και από την άλλη να μηδενίσουν τις εθνικές αντιστάσεις, να φτιάξουν τον νέο υπάνθρωπο με IQ κοντά στο 60, μόνιμα αποβλακωμένο και εμβολιασμένο…
    Ο μέντοράς τους κόμης Richard Nicolaus Coudenhove Kalergi το έχει δηλώσει στο βιβλίο του «Πρακτικός Ιδεαλισμός» που εκδόθηκε στην Βιέννη το 1925, εκεί δίνει ξεκάθαρα τις συντεταγμένες πάνω στις οποίες οφείλει να βαδίσει το άρμα της παγκοσμιοποίησης αν θέλει να πετύχει το στόχο του, ο οποίος είναι η εξάλειψη της λευκής φυλής, ως η μόνη που γεννάει υψηλή νοημοσύνη...δηλαδή η ελληνική σκέψη...
    Ένα απόσπασμα από το “εκλεκτό” αυτό απολειφάδι της ανθρώπινης υπόστασης…
    «O άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανισθούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. Η ευρωασιατική-νεγροϊδής φυλή του μέλλοντος, όμοια στην εμφάνιση της με τους αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων. Αντί της καταστροφής του ευρωπαϊκού ιουδαϊσμού, η Ευρώπη, ενάντια στην θέλησή της, εξευγένισε και μόρφωσε αυτόν τον λαό, οδηγώντας τον στο μελλοντικό του στάτους ως ηγετικό έθνος διαμέσου αυτής της τεχνητής εξελικτικής διαδικασίας. Δεν προξενεί κατάπληξη ότι αυτός ο λαός που δραπέτευσε από το Γκέττο-φυλακή, εξελίχθηκε σε μία πνευματική αριστοκρατία της Ευρώπης. Συνεπώς η ευσπλαχνική πρόνοια έδωσε στην Ευρώπη μια νέα φυλή αριστοκρατίας με τη χάρη του πνεύματος. Αυτό συνέβη τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή φεουδαλική αριστοκρατία κατέπεσε, λόγω της χειραφέτησης των Ιουδαίων».
    Αργύρης Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελα ρε ακροδεξΙέ φασίστα ναζιστή πως κάνεις έτσι ...ο πόλεμος φταίει.
    Τι θέλεις δηλαδή τώρα να τους πνίξουμε στο Αιγαίο;
    Η λύση είναι αυτή που λένε οι ελληνόφωνοι κουμμουνιστές.
    Να ανοίξουν τα σύνορα να πάνε στον Βορρά!
    Πόσο @@@@@@@ είσαι ρε αριστερό βλήμα . Πόσο γρήγορα ξέχασες αυτά που σου λέγαμε απο το 2012 πως όλα αυτα εντάσσονται στο παγκόσμιο ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ που εκτελείται μπροστά στα μάτια μας ονομάζοντας το φασισιστικό νεοφιλελεύθερο ναζιστικό ακροδεξιό ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ;;;

    Πόσο @@@@@@@ είσαι και εσυ που λές
    "δεν υπάρχει δεξιά δεν υπάρχει αριστερά" συμβάλλοντας με τον τρόπο σου στην αιώνια κυριαρχία της αριστερής κομμουνιστικής διεθνιστικής ανθελληνικής αντιχριστιανικής κυριαρχίας;

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και το πιο σημαντικό;
    Ούτε μια συγνώμη ρε π@υστη μου απο κανέναν και καμία , μπλογκερού!!!
    Δεν μιλάμε για τους """""ραγιάδες που δεν καταλαβαίνουν , τους νεοέλληνες"""" και με όλα τα άλλα κοσμητικά επίθετα με τα οποία μας στόλιζαν οι αφυπνισμένες πολύξερες επαναστάτριες αντιφασίστριες αντιχουντικές ΑΝΤΙΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΚΕΣ!
    Μιλάμε για τις πολύξερες , που εμπιστεύονται τους αντιφασίστες αριστερούς δικηγορίσκους επαναστάτες που πολεμούν να μας σώσουν απο τον ναζισμό!!!

    ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΕ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΡΙΕΣ ΜΠΛΟΚΕΡΟΥΔΕΣ (ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΕΡΑΔΕΣ) ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ;

    Υ.Γ.
    Δεν αναφέρομαι σε πληρωμένες απο το παγκόσμιο κομμουνιστικό τραπεζιτικό σύστημα μπλοκερούδες(αδες) , αυτές(οι) την δουλεία τους κάνουν, αλλά στις αγαθές(ους), αφελείς (το γράφω κόσμια) που έπεσαν θύματα του αριστεροκομμουνιστικής τερατώδικης απάνθρωπης θεωρίας περί ισότητας και ...ένας είναι ο εχθρός ο ιμπεριαλισμός!!!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρεμβαίνω αγαπητέ ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ, για να σημειώσω ότι δεν απευθύνεσαι στον Αργύρη με τα επίθετα αυτά, αλλά ότι εγκρίνεις τα του Αργύρη, και μάλιστα σε ενέπνευσε ώστε να σπάσεις την εδώ και αρκετό καιρό σιωπή σου στο χώρο των σχολίων.

      Διαγραφή
    2. Εννοείται πως δεν απευθύνομαι στον Αργύρη.

      Σου απαντώ εμμέσως πλήν σαφώς για την σιωπή μου.

      Κώστα ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ...

      https://odysseiatv.blogspot.com/2021/06/blog-post_601.html

      Διαγραφή
  8. κ.17.31, μόνος σου διόρθωσες τον εαυτό σου οπότε τί ρωτάς τον κ.Κώστα-Ταύρο και αντιδράς έτσι σπασμωδικά; Η ευγενική διόρθωση είναι απαραίτητη για να μαθαίνεις εσύ και κάθε αναγνώστης την γραμματική μας και την ορθή χρησιμοποίηση της γλώσσας μας που μας δένει με ολόκληρη την ιστορία μας. Ενα ευχαριστώ είναι αρκετό πριν συνεχίσεις το σχόλιο που θες να καταθέσεις στον χώρο του και ωφέλιμο για όποιον σε διαβάζει και άθελά του απορροφάει και την λάθος χρησιμοποίηση των λέξεων. Αρα δεν υποτιμάει εσένα, αλλα αντίθετα ωφελεί όλους εμας τους αναγνώστες του. Σωστός λοιπόν ο κ.Κώστας στην παρέμβασή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. Ας κατσουμε μια φορα να πουμε μερικες αληθειες, το οφειλουμε στο μελον του Ελληνικου Γενους μας!


    ΕΜΕΙΣ οι ιδιοι ως Ελληνικη κοθινωνια ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΜΕ μια Γενοκτονια εναντιπον του Ελληνικου Γενους !!

    Δηλαδη.
    με τις εξαρεσεις που ακολοθουν.
    Η πρακτικη της εκτρωσης στην Ελλαδα ειναι απο ΜΟΝΗ της μια σιωπηλη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ εναντιον του Ελληνικου Γενους.

    Αυτη η δηλωση ΔΕΝ δεχεται καμια αντιρρηση, ειναι η πικρη αληθεια!


    Πὸτε θα αναλαβουν οι ηθικοι κι φυσικοι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, εντος της Ελληνικης κοινωνιας τις ευθυνες τους;;;;

    υ.γ.
    ΚΑΠΟΤΕ ως αρχη ο Ελληνισμος ειχει το αρχαιο Ελληνικο γνωμικο, “ο σιωπων δοκει συναινειν” ;;

    Σημερα, πιο ρητο μας αντιπροσωπευει ως κοινωνια, μηπως το οτι φαμε οτι πιουμε κι οτι αρπαξει ο λοκος μας;;;;


    eksothen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολυ σωστός ο 14.20
      σοβαρό θέμα και αυτό -
      οι εκτρωσεις κάνουν τους γυναικολογους πλούσιους γιατι τα παιρνουν και μαυρα.
      αυτοί ειναι δολοφονοι γιατι θα μπορούσαν να αρνηθούν.
      ΟΙ τηλεοράσεις, τα φιλμ , τα περιοδικα και το διαδικτυο προωθούν το πρόστυχο σεξ χωρίς ευθύνες. Ξεχάσαμε τι θα πει ευθύνη, εξαφανιστηκε και η λογικη.

      Το δημογραφικό ειναι ενα θέμα που δεν το εχουμε πιασει σοβαρα ως λαός. Λύσεις πρέπει να σκεφτούμε. Λύσεις. Οπως και η λαθροεισβολή ενα θέμα για το οποίο ελάχιστοι διαμαρτυρονται οι υπολοιποι σιωπή μην τυχόν και τους πούνε ρατσιστες. Λύσεις, ιδεες, συζητηση σοβαρή δεν υπάρχει. Τα προβατα εχουν καταντησει πανφαγα πλέον. Ενα μπεεε και πηδημα στον γκρεμο.
      Μας αξίζει ο αφανισμός ή δεν μας αξίζει. Μήπως τα πρόβατα να γίνουν λύκοι? Λέω εγώ τώρα....

      Διαγραφή
    2. Bιβλιο με τίτλο : η αλήθεια για τις εκτρώσεις , των εκδόσεων 0ρθοδοξου Kυψελης , Θεσσαλονίκη .

      Διαγραφή
  10. Η κ. Σακελλαροπούλου να ψάξει να βρει λύσεις που θα στηρίζουν την ελληνική οικογένεια η οποία είναι η ραχοκοκκαλιά της κοινωνίας... Αντι να μας κάνει μαθήματα πολυπολιτισμικότητας
    Πηγή: i-epikaira.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή