«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Ο Φάουτσι, πέφτει. Ακολουθούν Mητσοτάκης, Τσιόδρας και Χαρδαλιάς. Η φάκα κλείνει και τα ποντίκια έχουν πιαστεί.

γράφει ο Δημήτρης Τζώρας - theflagreport.com



Είναι καταιγιστικές οι αποκαλύψεις που αφορούν στο βρώμικο ρόλο του Άντονι Φάουτσι στην πανδημία. Ήξερε και συγκάλυψε το γεγονός ότι ο Covid, είναι δημιούργημα κινεζικού εργαστηρίου βιολογικού πολέμου. Το είχε χρηματοδοτήσει ο ίδιος, μάλιστα. Ήξερε, ότι η υδροξυχλωροκίνη, εάν δοθεί στα πρώτα στάδια της ασθένειας, έχει μεγάλες πιθανότητες να θεραπεύσει τους ασθενείς, σύμφωνα με νέες μελέτες που δικαιώνουν τον Πρόεδρο Τραμπ, που την είχε συστήσει. Γνώριζε, ότι ενώ οι μάσκες δεν προσφέρουν καμία προστασία στους πολίτες, τις επέβαλε μαζικά. Γνώριζε, ότι τα lockdown είναι επικίνδυνα και κάνουν περισσότερο κακό στην εξάπλωση του Covid, αλλά παρ’ όλα αυτά, τα επέβαλε.

Τώρα, σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες, το επιτελείο Μπάιντεν ψάχνει στρατηγική εξόδου για τον καταστροφέα του πλανήτη. Είναι πολύ αργά. Βουλευτές και ΜΜΕ, ζητούν την ποινική του διερεύνηση και θα καταλήξει στο εδώλιο του κατηγορουμένου, θέλει δε θέλει. Οι φωνές που μιλούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος που διέπραξε ο «γιατρός» Φάουτσι, ακούγονται και από τα πιο μετριοπαθή Μέσα Ενημέρωσης των ΗΠΑ.

Στην Ελλάδα, τα Πετσωμένα ελληνικά Μέσα, αποκρύπτουν από τους πολίτες τις εξελίξεις σχετικά με το Φάουτσι και τον ρόλο του στην πανδημία. Προσπαθούν να καλύψουν τον Σωτήρη Τσιόδρα, κλώνο του Φάουτσι και την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Προσπαθούν να αποκρύψουν από τους βουλευτές του κόμματος και το πολιτικό προσωπικό, ότι κινδυνεύουν να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου, ως συνεργοί σε γενοκτονία και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος.  Είναι η πρώτη φορά μετά την κυβέρνηση Τσολάκογλου, που Πρωθυπουργός και κυβέρνηση, βρίσκονται υπό την ποινική διερεύνηση τέτοιων εγκλημάτων. Η μπάλα, μετά το Φάουτσι, θα πάρει τους Μητσοτάκη, Τσιόδρα, Χαρδαλιά και ΝΔ. Δε θα αναζητηθούν, αυτή τη φορά, πολιτικές ευθύνες. Θα ζητηθούν ποινικές, ακόμα και αν χρειαστεί να διαλυθεί η ΝΔ. Τους διαβεβαιώνουμε, ότι ο Πρόεδρος Τραμπ, γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει στην Ελλάδα.

Έχουμε 11.000 νεκρούς από τις αποφάσεις του Μητσοτάκη και της υγειονομικής συμμορίας του, που κυβερνά τη χώρα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου, δύο νοσοκομεία διευρευνώνται για τους μαζικούς θανάτους από «Covid» που καταγράφηκαν στις ΜΕΘ αυτών των νοσοκομείων, δικαιώνοντας εμάς και τον Νίκο Αντωνιάδη, που μιλάμε από την πρώτη μέρα για τα εγκλήματα που διαπράττονται στα νοσοκομεία και στις ΜΕΘ. Είχαμε πρόσφατη μαρτυρία νευροχειρουργού, που είπε, ότι επειδή ήταν συνάδελφος του κυρίου Γώγου, του χορηγήθηκε ειδική φαρμακευτική αγωγή και γλίτωσε από τον κορωνοϊό, την ώρα που πολίτες πέθαιναν αβοήθητοι στις ΜΕΘ. Ποιο ήταν αυτό το φάρμακο και γιατί δε χορηγήθηκε στους υπόλοιπους «πληβείους» Έλληνες πολίτες; Ήθελαν νεκρούς με το ζόρι για να προωθήσουν τους μαζικούς εμβολιασμούς; Ήθελαν νεκρούς για να διαιωνίσουν τον πανικό στην κοινωνία και να επιβάλλουν τα καταστροφικά lockdown; Ήθελαν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τα ξενοδοχεία να σαρωθούν από ξένα συμφέροντα; Όλα αυτά θα διερευνηθούν!

Μετά την Αριζόνα και τον έλεγχο των ψηφοδελτίων, δείχνουν ότι θέλουν να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο, η Τζώρτζια, η Πενσυλβάνια και το Μίσιγκαν. Η αλήθεια, θα λάμψει και η φάκα γύρω από τα ποντίκια, θα κλείσει. Ο πολιτικός σεισμός της πτώσης του Φάουτσι, θα είναι τεράστιος στις ΗΠΑ. Θα πυροδοτήσει μία σειρά γεγονότων, που μπορεί να οδηγήσουν σε επανάσταση. Ο κόσμος, θα ζητήσει να πληρώσουν οι υπεύθυνοι. Ο Πρόεδρος Τραμπ, ζήτησε από τους Κινέζους να πληρώσουν 10 τρις δολάρια, ως αποζημίωση για τον Covid. Εννοείται, ότι αυτή, είναι μόνο η αρχή. Θα ζητηθεί και από τον εσωτερικό εχθρό να καταβάλει το τίμημα. Η φάκα, κλείνει. Εταιρείες σαν τη Facebook, έχουν πιαστεί μέσα.

Κοιτάξε την ιστορία της Ευρώπης και της Αμερικής. Ο Χίτλερ, κυβέρνησε τη Γερμανία και την Ευρώπη για σχεδόν 15 χρόνια. Συγκυβερνούσε και στις ΗΠΑ, σε κάποιο βαθμό, μέχρι που ο Ρούσβελτ ανάγκασε τους Ιάπωνες να επιτεθούν στο Περλ Χάρμπορ. Δε θα πέσουν εύκολα τα καθίκια του Δ΄ Ράιχ, αλλά θα πέσουν στο τέλος! Δεν είναι τυχαίο που μιλάμε ξανά για νέα δίκη της Νυρεμβέργης. Σε σημειολογικό, πολιτικό και ποινικό επίπεδο, η αναφορά της Νυρεμβέργης, αναδεικνύει την πραγματική φύση του παγκόσμιου συστήματος, που είναι καθαρά Ναζιστική. Σε τρόπο σκέψης, σε πρακτικές και σε αφετηρία.

Η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με τον συγκυβερνήτη του, Αλεξη Τσίπρα, έχουν πιαστεί μαζί στη φάκα της Ιστορίας. Το Βερολίνο, είναι πολύ μικρό για να τους σώσει και οι Κινέζοι, δεν έχουν ακόμη τόση δύναμη για να επιβάλλουν τις πολιτικές τους στον πλανήτη, με τον τρόπο που θα ήθελαν. Ο αγώνας των ΗΠΑ, είναι και πάλι τριμέτωπος. Κατά της Γερμανίας και της Ευρωζώνης, κατά του Ασιατικού εχθρού και κατά του εσωτερικού εχθρού. Ακριβής επανάληψη των πολιτικών και γεωπολιτικών συνθηκών του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο δρόμος που ακολούθησαν οι Ελίτ, στο τέλος του, θα έχει κρεμάλες, εκτελεστικά αποσπάσματα και αλλαγές συνόρων. Αυτή τη φορά, πριν χυθεί το αίμα στα μέτωπα του πολέμου, θα χυθεί μέσα στις κοινωνίες που θα ζητήσουν να τιμωρηθούν ως συνεργάτες του εχθρού, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, εκδότες, ιερείς, δικαστές αστυνομικοί και στρατιωτικοί. Θα είναι η μεγαλύτερη και πιο αιματοβαμμένη επιχείρηση – σκούπα στην ιστορία της Δύσης, πριν αυτή επιτεθεί στον Κινέζο ιμπεριαλιστή…

Το πρώτο ντόμινο έπεσε και λέγεται, Άντονι Φάουτσι!

 

theflagreport.com 

 

23 σχόλια:

  1. Ωραίο Νέο...

    ΝΈΜΕΣΙΣ!!!

    .......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα Δόκτωρ μου Φαουτσι.
    Θα φορέσεις γόβα Gucci!!
    Και στο κρεβάτι του Προκρούστη.
    Θα πληρωσεις για όλα π@υστη!!

    Για εγγληματα και φόνους
    Με τους αλλους δολοφόνους
    Έφτασε της ΝΈΜΕΣΙΣ η ωρα
    Και σας πηρε η κατηφορα..


    .......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ...-ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΚΙ ΟΣΟΥΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΝΝΕΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ COVID...


    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ...-ΚΑΛΑ Ε ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ...

    ΥΓ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΩΣΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ SPUTNIK KAI MΕΣΑ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ Η ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ...

    ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΟΙΤΑ...ΜΑΡΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΡΩΣΣΙΚΑ ΧΤΥΠΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΑ ...ΟΧΙ ΓΙΑΝΝΗ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ...ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΣΙ ΞΕΡΩ....


    ΓΡΑΤΣΑΝΙΣΚΑ ΓΙΑΤΙ ΣΒΑΡΝΙΣΚΑ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣΕ.. ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΣ..
      ΑΚΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΡΑΣΗ ΣΕ ΚΡΗΤΙΚΟ-ΡΩΣΙΚΑ:

      ΒΟΡΙΣΜΑΤΙΤΣΚΑ ΓΙΑ ΜΠΡΟΥΜΟΥΤΣΚΑΓΙΑ

      Διαγραφή
    2. ΕΙΜΑΙ ΑΠ'ΤΗ ΒΕΡΓΙΝΑ, ΑΛΛΆ ΤΑ ΠΑΙΖΩ ΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑΤΣΑ.
      ΑΝΤΕ, ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΛΥΣΑΡΙ:

      ΒΟΡΙΣΜΑΤΕ = ΧΤΥΠΗΜΑ, ΤΡΑΥΜΑ
      ΜΠΡΟΥΜΟΥΤΙΖΩ = ΠΕΦΤΩ ΧΑΜΟ

      Διαγραφή
    3. ΠΑΣΟ ΣΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ... ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ [ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΝΕΒΑΣΩ ]...

      ΓΙΑΤΡΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΧΗ ΛΟΥΚΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΟΣ...ΝΑΙ ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΛΟΞΥΓΓΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΕΝΑ ΦΟΒΕΡΟ ΨΕΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΛΟΞΥΓΓΑΣ...Ο ΛΟΞΥΓΓΑΣ ΤΗΕ ΜΟΝΑΧΗΣ ΛΟΥΚΙΑΣ ΓΙΑΤΡΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΛΛΑ Ο ΠΑΤΗΡ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ...ΧΑ ΧΑ

      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
  4. ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ;
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΑΟΥΤΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΙΝΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΤΕΣΤ,ΤΩΡΑ……………………..

    LEGAL INFO CANCER – 3:03

    https://newtube.app/user/yandex/dDA4Eoy

    ---------------

    AN IΣXYEI ΑΥΤΟ ,ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ…
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

    CAUTION GRAPHIC VIDEO OVER 18 PCR TESTS Possible Side Effects This Is India – 0:30
    .
    https://newtube.app/user/RemmyJKnowings/6DeRiPS


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΚΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα καί παίδες!

    ΦΥΣΙΚΑ καί είναι τρομερά ύποπτο ότι, από την πρώτη στιγμή, αντί να ψάχνουν φάρμακο γιά τους ασθενείς, ψάχνανε εμβόλιο γιά τους υγιείς. (Αποδεικνύεται καί ποιός πράγματι είναι τρελλός γιά δέσιμο, δόκτωρ Βασιλακοτέτοιε, να χ@σω τα πτυχία σου άχρηστε.)
    Καί να σας πω καί κάτι; ποιά υδροξυχλωροκίνη; ποιά μονοκλωνικά αντισώματα; Εξ ίσου αποτελεσματικά γιά γρίππες / συνάχια / παραλλαγές τους παραμένουν τα τσάγια της γιαγιάς!

    Ζούμε σε μιά χώρα με τρομερό βοτανικό πλούτο, έχουμε αρχαιόθεν στη βιβλιοθήκη γραμμένες άλλες τόσες γνώσεις γιά τη χρήση του, έχουμε άλλη τόση προφορική παράδοση, καί καθόμαστε καί συζητάμε γιά τα χημικά παρασκευάσματα των Δυτικών!!!

    Χαρακτηριστικά σας λέω, ότι ο (καί γιατρός) Νοστράδαμος θεράπευσε μιά πανδημία της εποχής του με ιδιοπαρασκευασμένες καραμέλλες από τριαντάφυλλο.

    Υγ: Οι Κινέζοι πάγματι είναι κουφάλες, διότι κάτι μου λέει ότι καί οι ίδιοι χρησιμοποίησαν σε μαζική λαϊκή κλίμακα τσάγια γιά ν' αντιμετωπίσουν τον ιό τους (μέγιστη η εμπειρία τους σ' αυτά), αλλά κάνανε την πάπια γιά παραέξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστόοοοος !!!

      Καλήμερα αγαπητέ μας Εργοδότα!

      Διαγραφή
    2. Έτσι ακριβώς.ασε που η υδροχλωροξινη έχει σοβαρές παρενέργειες. Γνωστή μου που την πήγα στον ομοιοπαθητικό μου όντως το πέρασε βαριά. Ούτε νοσοκομείο Ούτε τπτ με ομοιοπαθητικη αντιβίωση.Εγω ειμαι σε μια δουλειά που έχω συναστροφες με όλη σχεδον την πλη δεν έβαλα ποτέ μάσκα πουθενά.Δεν έχω πάθει τίποτα.Εομαι καπνιστρια κ μου δίνει ομοιοπαθητικό από φλεγμα φυματικου.Χωρια το αγριο τριαντάφυλλο κ βιταμινη D.Υ.Σ.καθε μερα τρώω φρουτα πίκρα χορτα κ 3 πικραμυγδαλα βερικοκου.Καθολου ζωικά.. κ κάθε πρωί Αγιασμό.γιατρεύει τα πάντα.

      Διαγραφή
    3. Είχα κάποτε βοηθηθεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ με ομοιοπαθητική αγωγή και την εμπιστεύομαι.

      Καρα-εγκρίνω:

      πικρα χορτα (ραδίκια)
      πικραμυγδαλα βερίκοκου, αλλά και κλασσικά πικραμύγδαλα
      Αγιασμό (με αυτόν δε, καθαγιάζονται τα πάντα και είναι ευεργετικά)

      Διαγραφή
    4. Το είδα και μου ήρεσεν
      Βασιλακόπουλος; Νο
      Βασιβλακόπουλος είναι το πρέπον.
      Astillais

      Διαγραφή
    5. Πετιμέζι ρε παιδιά. Πετιμέζι ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ για να θωρακίζονται τα πνευμόνια.

      Διαγραφή
  8. Μετα την Κατιγκω, χτυπησε και ο Αυγουλοκαραφλομαγκας του Αυγουλοματη!!! Θελει η τατιανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει!!!

    https://www.el.gr/ethnos/kerkoporta/ti-akoyme-dendias-ellinikos-kai-isla/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαγκωνίζονται ποιός θα πή την μεγαλύτερη παπαριά
      Astillais

      Διαγραφή
    2. ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΠΑΡΙΑ ΑΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΑΛΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΗ. ΟΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ``ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ''. ΚΑΤ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΣΥ ΑΓΑΠΗΤΗ ASTILLAIS OΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ.
      ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΥΑΛΙ, Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. Ο ΠΡΩΗΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ, ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΠΟΥ ΕΝΩ ΠΡΩΤΑ ΣΟΥ ΚΟΥΝΟΥΣΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΝΑ ΤΡΥΠΗΘΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΕΝΩ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΚΩΜΑ ΤΩΝ ΜΑΝΙΚΙΩΝ, ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ.
      ΕΛΛΕΙΨΑ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ [ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ], ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΕΤΡΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΩ ΕΛΑΧΙΣΤΑ.
      ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΡΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ.
      ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΛΗΚΡΙΝΕΙΑ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ.
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    3. Τυχεράκια, στους τόπους καταγωγής
      αντιλαμβανόμαστε τα μικράτα μας
      οπότε μας πιάνει νοσταλ-γιούλα.
      Αν μάλιστα έχουν μείνει και τίποτις παλαιά
      μπορεί και να δακρύσουμε.
      Μπορεί είπα γιατί μπορεί και να θυμώσουμε
      είτε με τον εαυτό μας που παρατήσαμε την αυτάρκεια λοιδωρόντας τους μεγαλύτερους
      είτε με τους άλλους που γκρέμισαν το πέτρινο για να χτίσουν μια μπετονένια αηδία.
      Όπως και νάχη επιστροφή ή έστω ταξείδι στον τόπο καταγωγής είναι μμμμμούυυρλια
      Astillais

      Διαγραφή
  9. Εκλεκτέ Οικοδεσπότα μας, και οι συν αυτώ Ακόλουθοι,στο μέτρο που ουδείς,εκ των εκλεκτών της Σημειολογίας μας,το έχει ποτέ αναγράψει,σε κανένα μπλόγκ, επιτρέψτε μου να σάς αναφέρω,
    οτι,ιταλιστί, FAUCI = ΔΑΓΚΑΝΕΣ.Κοινώς ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΓΚΑΝΑΣ[ΕΣ], το όνομα του.
    Ονομα και πράγμα δηλαδή ο λεβέντης μας!!!!!!!! Δάγκωσε όλον τον πλανήτη.....
    Με εκτίμηση,
    Ν.Γ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΦΑΟΥΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ Η ΣΤΟ GITMO.
    O ΜΠΙ ΣΚΑΤΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ.
    Ο ΠΟΡΔΑΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ.
    ΜΈΝΕΙ ΤΟ ΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ ΧΟΝΤΡΑ Ο ΧΑΡΧΑΛΙΑΣ.
    ΑΥΤΟΣ...ΤΟΝ ΚΛΑΙΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΙΡΟΛΟΓΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΝ ΒΑΡΑΓΑΝΕ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή