«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Το εμβόλιο είναι το πρόσχημα

Οι εκβιασμοί για την υποχρεωτικότητα του εμβολίου που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα δεν γίνονται πουθενά αλλού στην Ευρώπη. Η υποχρεωτικότητα είναι απολύτως αντισυνταγματική και παράνομη. Ο πολίτης υποχρεώνεται να πάρει την απόφαση να εμβολιαστεί υπό καθεστώς φόβου με κατάληξη την ανελευθερία του. Εκβιάζεται να δεχθεί να ένα εμβόλιο που για τις παρενέργειές του έχουν αποποιηθεί τις ευθύνες τους οι εταιρίες που το παρασκευάζουν και οι επιτροπές των ειδικών που το συστήνουν. Το εμβόλιο είναι το πρόσχημα. Απώτερος στόχος μια δυστοπική κοινωνία, όπου για να μπορούμε οι πολίτες να ασκούμε τα δικαιώματά μας θα πρέπει να έχουμε ηλεκτρονικό πιστοποιητικό. Αν υπήρχε πραγματικό ενδιαφέρον στην Ελλάδα για την επίτευξη συλλογικής ανοσίας θα καταγράφονταν και όσοι έχουν αντισώματα από φυσική νόσηση όπως γίνεται στις υπόλοιπες χώρες.

Συνέντευξη του δικηγόρου Δήμου Θανάσουλα για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στο ραδιοφωνικό σταθμό Star Κεντρικής Ελλάδος. Στην εκπομπή ακούγονται πολλά ακόμα πολύ σημαντικά και έγκυρα στοιχεία περί των πονηρών σχεδίων του συστήματος. Ο δικηγόρος αυτός είναι ΦΟΒΕΡΟΣ! ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ, εισέρχεστε στην ιστοσελίδα της 'Ενωμένης Ρωμηοcύνης' για να ακούσετε την ραδιοφωνική συνέντευξη.

19 σχόλια:

  1. Τυχαία μιλούσε η Ρωσία για σχέδιο υποδοχής αντιφρονουντων από την Ευρώπη..... Από την στιγμή που άρχισαν να μιλούνε για υποχρεωτικά εμβόλια έχει ξεκινήσει και ο διωγμός όλων των κοινωνικών ομάδων που δεν θέλουν να υποστούν τον εμβολιασμό.... Όσοι παραμένουν υγιείς στο μυαλό και βλέπουν τι συμβαίνει, πρέπει να καταλάβουμε ότι η ζωή στην πόλη και την οργανωμένη κοινωνία έφτασε σε ρήξη......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έεεετσι. Δωρεάν τεστ αντισωμάτων,_-σε όσους το επιθυμούν- και τέλος οι άλλες χαχακίες όπως φίμωτρα σελφ τέστια και μπολιάσματα.
    Πόσο απλές είναι οι λύσεις εν τέλει.
    Πόσο απλές.
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΠΟΤΑΓΗ.

    Ολο αυτο το εγχειρημα των δηθεν εμβολιων, ολος αυτος ο συνασιθηματικος εξαναγκασμος ο οποιος παραγεται απο τα ψυχολογικα παιγνια σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ κλιμακα, εχουν εναν κι μονο εναν σκοπο.

    Την ΥΠΟΤΑΓΗ των λαων σε ενα ΝΕΟ ειδος δεσποτισμου κι φεουδαρχιας οπου οι διεθνης εταιριες θα εχουν την θεση εξουσιας στην αυτη νεα πλανητικη πυραμιδα εξουσιων!

    Για αυτους τους νεοτερους Ιακωβινους, οι Λαοι και τα Εθνη ειναι το εμποδιο τους, το προβλημα τους το οποιο θελουν να λυσουν!!

    eksothen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας φροντίσουμε λοιπόν.. εμείς που είμαστε το πρόβλημά τους.. να γίνουμε και οι μόνιμοι εφιάλτες τους! Να πω κι εγώ την λέξη "ανυπακοή".. ή θα με τραβάν' σε εισαγγελέα..; χαχαχα

      https://twitter.com/OpenNewsGr/status/1404429865969934340

      Διαγραφή
    2. Ετσι ακριβως αγαπητε Κωστα,

      μονο ετσι θα μπορεσουμε να πορευτουμε μεσα σε αυτον τον σκοταδισμο, ανυπακουη.

      Αλλα, με μιαν μονο προυποθεση, ισχυς εν την Ενωση, τουλαχιστον, οσοι κατεχουν Ελληνικη συνειδηση κι ψυχη.

      οι τπολοιποι,θα γινουν προγεμισμα των κανονιων!!!

      υ.γ.
      Ο επομενος χειμωνας θα φερει κι πολλους θανατους, κυριως απο τις ομαδες που εχουν δεχτει εμβολια.



      eksothen

      Διαγραφή
  4. ΠΡΟΣΈΞΤΕ.

    Υπάρχει το άρθρο 5 παράγραφος 5 που
    ΠΡΟΣΤΈΘΗΚΕ στην αναθεώρηση του 2001 ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΆΡΘΡΟ
    ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΏΜΑ
    ΟΤΙ:"ΚΑΘΈΝΑΣ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΈΨΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΊΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΕΤΙΚΉ ΤΟΥ ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ"
    .
    ΕΊΔΑΤΕ ΤΙ ΛΈΕΙ Ο ΝΟΜΟΘΈΤΗΣ ΑΠΌ ΤΟ 2001??????
    ΆΡΑ ΌΤΑΝ ΣΑΣ ΚΟΛΛΆΝΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΆΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΌΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαλακομπουμπουκος!!!

    https://m.facebook.com/story.php?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δειτε την συνεντευξη του Τσιπρακου στο "Capital" το ποσο συμφωνει με την κα Θανου και το κυριοτερο, αναφερει οτι αυτην την στιγμη ειναι αστοχο να συζητουμε για προνομια στους εμβολιασμενους οταν ειναι το 30%, την στιγμη που το 70% ειναι ανεμβολιαστοι!!!

    https://www.capital.gr/politiki/3552763/antikinitra-gia-mi-emboliasmenous-kai-peitho-zitei-o-tsipras-anti-upoxreotikou-emboliasmou?amp=true

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ποσοστο, λεω!!! Μεχρι τωρα το αφηγημα της Κουλοκυβερνησης ειναι οτι εχουν εμβολιαστει παρα πολλοι!!! Οχι μονον το 30%!!!

      Διαγραφή
    2. Ναι, απλά πήγα παρα πέρα.
      Αναμενόμενο από χαζό να μαθαίνεις την αλήθεια..

      Διαγραφή
  7. 30% ;
    70% ;
    ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΚΟΠΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΉΞΕΡΑ ;
    ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΤΕ ,ΒΕΒΑΙΑ ,ΤΟΝ ΑΝΟΙΧΤΟΠΟΔΗ ,ΝΑ ΜΙΛΑ ,ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ,ΝΑ ΑΕΡΙΖΕΣΤΕ.
    ΔΙΩΧΝΗΣ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ .
    ΠΡΟΝΟΜΙΑ...
    ΜΠΑ ;
    ΡΑΤΣΙΖΕΣΑΙ ΟΒΡΙΑΚΟ ;
    ΕΣΥ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΗΣ- ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΗΣ- ,Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.
    Η ΚΟΛΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΕΞΩ :
    ΜΑΤΙ ,ΠΡΈΣΠΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΔΡΑ.
    ΠΙΑΣΕ ΤΑ ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΑ ΤΣΟΦΛΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαρα Ταχωνιδου!!!

    http://www.oparlapipas.gr/2021/06/ayth-h-e-mia-xapa-h-xapa-to-binteo-kai.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Magnet challenge!!!this is beyond crazy!!✂️

    https://www.youtube.com/watch?v=4WfcXNbIXRU

    ————-

    MAGNET GATE 2 – MORE VAXXED PEOPLE DO THE MAGNET CHALLENGE – MAGNETS STICK TO VAX SITE ????

    https://www.bitchute.com/video/ACtN4EDcDBfm/


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τώρα που η σκόνη έχει κατακαθίσει και έχει γίνει γ ν ω σ τ ό το γεγονός ότι τα εμβόλια Covid είναι επικίνδυνα,ας προβλέψουμε τι πρόκειται να συμβεί στους απλούς συγγενείς και φίλους μας που πείστηκαν από την προπαγάνδα και την πίεση και έγιναν εθελοντές - ινδικά χοιρίδια.

    https://anatropitora.blogspot.com/2021/06/covid.html

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή