«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Χίλια Μπράβο Άννα!


 

Τελείωσε με άριστα Νομική στο Καποδιστριακό και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές LLM στο UNIVERSITΥ OF LONDON (QM) in Commercial and Corporate Law. Μιλά άπταιστα Αγγλικά και σε εξαιρετικό επίπεδο Γαλλικά και Ισπανικά. Επίσης παίζει πιάνο καθώς σπούδαζε για πολλά χρόνια στο Ωδείο Χανίων. 

Μπορεί να μην στέλνουν SMS για αυτήν για να μείνει στο ριάλιτι με άλλους 10 "πουθενάδες"... αλλά για αυτήν ακούστηκε ο Εθνικός μας ύμνος στη Βουδαπέστη που στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 100μ πεταλούδα. Τι λέμε όμως τώρα! Ψιλά γράμματα. Θα έρθει στο αεροδρόμιο και θα είναι αυτή και 5 δικοί της άνθρωποι... Επειδή μάλλον δεν βγήκε προτεινόμενη για αποχώριση... με άλλους 10 "τελειωμένους"... 

Χίλια Μπράβο Άννα!


Δείτε επίσης:

ΚΟΡΙΤΣΙ-ΘΑΥΜΑ Η ΑΝΝΑ ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑΚΗ: Η ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΤΑ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ-ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!

 

thesecretrealtruth.blogspot.com 

 

8 σχόλια:

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ02 Ιουνίου, 2021 22:40

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτη η νεαρα Ελληνιδα αθλητρια ειναι ζωντανο παραδειγμα σπορας του Θεου των Ελληνων. Ειναι εντελως αδυνατον να κατασκευαστη τετοιος ανθρωπος στα εργαστηρια τεχνητης νοημοσυνης (ΤΝ).

    Η Αννα εδειξε τον δρομο. Θαρσειν χρη και Πιστις!

    Συγχαρητηρια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελληνες και Ελληνίδες όλων των ηλικιών συνεχώς μας κάνουν περήφανους σε όλο τον κόσμο χιλιάδες μπράβο για αυτά τα παιδιά.
    Ας έρθουμε όμως στην πραγματικότητα ο πολιτισμός της χεστρας ζει και βασιλεύει σε αυτή την χώρα από που να το πιάσεις και που να τα αφήσεις μέχρι και τα παιδιά κάτω του δημοτικού είναι με ένα ταμπλετ στο χέρι και έχουν και επιλεγμένα κανάλια να βλέπουν στο γιουτουμπ κιντς.....
    Δεν υπάρχει σωτηρία χωρίς άνωθεν παρέμβαση και δυστυχώς τα εμβόλια θα συμβάλλουν και στη μαζική εξαφάνιση ολόκληρων γενιών Ελλήνων τα χειρότερα έρχονται και λίγοι από ότι φαίνεται θα χαρούν μετά την πραγματική ελευθερία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΩΝ συνέλληνα, κατοίκων τυχαία γεννημένων στην Ελλάδα μας!!! Οι Έλληνες δεν εμβολίζονται από τους βρωμιάρηδες υπαλλήλους των εχθρών τους.
      ΔΠ

      Διαγραφή
  4. Θερμά Συγχαρητήρια στην ΑΝΝΑ και να έχει πάντα ευστοχίες!
    Μαρko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητηρια στην Αννα μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΓΛΥΚΟ...
    ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΑΝΝΟΥΛΑ ,Θερμά Συγχαρητήρια!!!!!

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΓΝΗ ΨΥΧΗ ΟΤΑΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠ-ΑΘΛΟ (ΑΘΛΟΣ) ΤΗΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΤΙΝΟΣ, ΕΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙ ΑΠΟ ΚΛΑΔΙΑ ΑΓΡΙΕΛΙΑΣ.
    Η ΑΝΝΑ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΤΑΝ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ.
    Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΛΛΗΝΙΣ ΑΝΝΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

    ΤΟ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ.

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ,
    ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ
    ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΟΘΕΥΤΟ AΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA.
    ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΜΑΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή