«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Έρευνα: Τα ελληνικά ΜΜΕ είναι και επισήμως τα πιο αναξιόπιστα του πλανήτη!

 Σχόλιο Διόδοτου: Και φαντάσου... ο παρακάτω χάρτης είναι του 2018! ..πολύ προ και της κοβιντο-μπούρδας. Αφού δεν βρέθηκαν 10 χρόνια τώρα.. μερικά πατριωτάκια κομάντο να παγιδεύσουν με εκρηκτικά, τα κτίρια όλων των, ιδιωτικών και μη, Megaλων πορνοκάναλων..... ίσως είναι βαρύ τελικά να κακιώνουμε με όλο αυτό τον αδαή κόσμο που τα παρακολουθεί κι έχει πειστεί ότι απειλείται η ζωή του από έναν πολύ θανατηφόρο ιό που κυκλοφορεί στον αέρα. Ας ελπίσουμε το "ραβδί" του Αριστόμαχου, να δράσει γρήγορα και νά 'ναι και βρεγμένο!


 

Παγκόσμια διάκριση για τα ελληνικά, συστημικά ΜΜΕ, καθώς σε έρευνα που διενεργήθηκε από το κέντρο ερευνών Phew η Ελλάδα καταλαμβάνει την τελευταία θέση μεταξύ 38 χωρών από διάφορες γεωγραφικές περιοχές.

Το αποτέλεσμα της παγκόσμιας έρευνας εικονοποίησε, ο γραφίστας JoDi με σχετικό γράφημα.

Η γραφιστική απεικόνιση της έρευνας από τον JoDi

 

Πιο συγκεκριμένα, η παγκόσμια έρευνα του Κέντρου Pew, μελετά θέματα που αφορούν στην κάλυψη των ειδήσεων από τα ΜΜΕ, παγκοσμίως.

Οι κατηγορίες της έρευνας είναι τέσσερις και αφορούν σε: αμεροληψία, κάλυψη μεγάλων ειδήσεων, κάλυψη ειδήσεων για ηγέτες και κυβερνητικούς αξιωματούχους, εγκυρότητα στην είδηση.

Για την Ελλάδα, που βρίσκεται στην τελευταία θέση παγκοσμίως, μόνο το 18% των πολιτών, θεωρεί πως τα πολιτικά ζητήματα μεταφέρονται με δίκαιο τρόπο. Το 25% (1 στους 4) συμφωνεί με τον τρόπο που καλύπτονται θέματα που αφορούν σε κυβερνητικούς αξιωματούχους, ενώ έγκυρες θεωρεί τις ειδήσεις που λαμβάνει μόνο το 22%.

Όσον αφορά στην κάλυψη μεγάλων γεγονότων, αυτό το ποσοστό ανεβαίνει στο 42%, με 4 στους 10 Έλληνες να θεωρούν ότι τα γεγονότα αυτά καλύπτονται με επάρκεια.

Οι ΗΠΑ βρίσκονται επίσης χαμηλά, με την εμπιστοσύνη να κυμάινεται μεταξύ 47% και 61%. Ενώ στην τελευταία πεντάδα της κατάταξης, πάνω από την Ελλάδα, βρίσκονται: Πολωνία, Χιλή, Κολομβία και Νότια Κορέα.

Πηγή : koutipandoras.gr

 

diaforetiko.gr 

 

 

13 σχόλια:

  1. "Το κουτι της Πανδωρας", αν δεν απατωμαι ειναι του Μπαξεβανη και για να δημοσιευει αυτο το αρθρο, προφανως, προσπαθει να βγαλει το κ@λαρακι του απεξω, εμμεσα την εποχη που μεσουρανουσε ο Αλ6ς οχι-ναις ο Μακεδονομαχος και το κουτι εκανε την " κουτη", γιατι απ' οτι θυμαμαι ο Τσυριζα, μεσω του αρχηγου του εκλ@νε η εφτυνε και "το κουτι της Πανδωρας" καταπινε!!! Αντε γεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ!HAPPY BIRTHDAY MR PRESIDENT!https://twitter.com/RealDTrumpTweet/status/1373343685878894593 ΑΝΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απίστευτο Αγγελική!

      Ξεκίνησα πριν από λίγο να φτιάχνω μια ανάρτηση για τα γενέθλια του αγαπημένου μας προέδρου. Λέω.. "για να μπω στα τουιτ του Σκαβίνο μήπως υπάρχει κάτι καλό" και βούτηξα το ίδιο βίντεο με αυτό που μάς έγραψες. Αφού αποφάσισα να βάλω κι ένα τραγουδάκι των Βίλλατζ Πίπλ, μετά λέω "Α!..για να δω τί μάς έστειλε και η Αγγελική..". Και βλέπω το ίδιο!

      Επικοινωνούμε κάργα! 🙂

      Διαγραφή
    2. Αν(να)επίτρεπτον να μπερδεύεις τα κορίτσια σου Κωστή. Με Θεσσαλονικη επικοινώνησες νοητά, όχι με Αχαρνές! Μην μπερδέψουμε κ τον Πρόεδρο στο τέλος, αλλα δικαιολογείσαι απόλυτα λόγω φόρτου εργασίας και νυχτερινής βάρδιας😉
      Καλημέρες σε όλους τους θαμώνες σου!
      Capricorn ♑️

      Διαγραφή
    3. Άννα μου, συγγνώμη, κατά λάθος σε βάφτισα Αγγελική..

      Διαγραφή
    4. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!😀 ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΒΙΝΤΕΟ https://www.youtube.com/watch?v=wQw2Y_r32ps ΑΝΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

      Διαγραφή
    5. ΠΩ ΠΩ..! ΤΈΛΕΙΟ!
      ΘΑ ΜΠΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΎΝΤΟΜΑ!

      Διαγραφή
    6. ΑΝΝΑ , ΑΓΑΠΩ ΣΑΛΟΝΙΚΗ
      ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ .......
      Υ.Γ ΚΡΑΤΑ ΚΕΝΑ ΜΕ ΠΑΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΤΣΕΣ
      ----
      ΚΩΣΤΑ ,
      ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ.......ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ.....
      ΧΑΧΑ
      ΦΙΛΟΥΘΚΙΑ.....


      ..
      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  3. Αστυνόμος Μπέεεκας14 Ιουνίου, 2021 22:21

    Με τόση μαυρίλα νά σάς φτιάξω λίγο την διάθεση μέ τό ανέκδοτο που αποτέλεσε την έμπνευση για την καινούρια διαφήμιση του Redbull:
    Δύο φίλοι ο Πέτρος κι ο Γιώργος πάνε γιά τρέξιμο στό δάσος. Ξαφνικά εκεί πού ψάχνουν μέρος γιά να ντυθούν, βλέπουν έναν αγριεμένο λύκο έτοιμο να τους επιτεθεί. Ο Πέτρος ενστικτωδώς σκύβει, ανοίγει τόν σάκο καί βγάζει τά αθλητικά παπούτσια καί τά φορά. Ακολουθεί ο διάλογος:
    Γιώργος: «Γιατί τά έβαλες; Πιστεύεις ότι θά τρέξεις πιό γρήγορα από τόν λύκο;»
    Πέτρος: «Όχι αλλά θά τρέξω πιό γρήγορα από σένα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα μας την έφτιαξες γιατι ξεκίνησε πάλι μουντή. Ελπίζω να μη μας πάει έτσι το καλοκαίρι.
      Capricorn ♑️

      Διαγραφή
  4. ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΕ ΨΕΚΑΖΟΥΝ...
    ΗΡΘΕ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ...ΗΡΘΕ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ...ΗΡΘΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΞΑΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...ΗΡΘΕ ΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ Ζ-Ω-Η ΜΑΣ...

    ΕΒΛΕΠΑ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ...ΒΛΕΠΕΙ ΕΝΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ...ΓΙΑΝΝΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟ ΦΟΡΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ...ΝΑΙ ΡΕ ΓΙΑΓΙΑ ΣΤΟ ΣΑΚΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΟΜΠΡΕΛΑ ΦΡΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ...

    ΓΡΑΦΕΙ ΑΛΛΟΣ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ...ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑΜΠΛΕΤ...

    ΓΙΑΤΡΕ ΕΧΩ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΙΣΟΚΟΥΦΑΘΕΙ...ΠΕΣ ΣΑΡΑΝΤΑ...ΕΙΚΟΣΙ...ΧΑ ΧΑ

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή