«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Carlos Santana & Eric Clapton - Jingo Lo Ba [Crossroad 2004 Live]


https://www.youtube.com/watch?v=uEs3bGY_SAU


 

άλμπουμ εκτέλεση, 1969:

https://www.youtube.com/watch?v=DgGHeT9U9g0 


 

9 σχόλια:

  1. OYE COMO VA, MI RITHMO...
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΟ ΠΡΩΤΟΑΚΟΥΣΑ [ΠΡΟ ΑΜΝΗΜΟΝΕΥΤΩΝ ΕΤΩΝ] ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟ ΑΝΤΕΝ.
    ΤΟ ΕΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΡΜΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.
    ΟΠΩΣ ΕΝΑ ΑΡΩΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.
    ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΣΥΡΟΥΜΕ ΝΟΗΤΙΚΑ.
    Ο ΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ.
    el.myfavouritelyrics.com/santana/oye_como_va/
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΔΩ ΤΑ ΠΙΠΕΡΑΤΑΑΑΑ!

    «Είχε ο δράστης ερωτικές σχέσεις με άντρες; Είχε συγγενικές σχέσεις με παραβατικούς;» Ερωτήματα Χίου
    https://www.youtube.com/watch?v=A3IOshkdaqo

    ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ YOUTUBE, ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ:

    " Άλφα Λέκιθος

    πριν από 13 ώρες

    Δεν αποκλείεται.... ο πρωην άντρας μου έκανε το ίδιο. Με χρησιμοποίησε για να κανει παιδι και οταν ηταν μωρο η μικρη ανακαλυψα οτι ειχε σχεση με αντρες (και με τον κουμπαρο) και ναρκωτικα...του το αποκαλυψα και πηγε να με σκοτωσει. Ενώ ήξερε οτι δεν θα με πληγωνε αν ηταν ομοφυλόφιλος και θα τον στηριζα αν ντρεποταν. Θα τον αποδεχομουν. Παριστανε τον ομοφοβικό ... ΄Τραυμάτιζε τον εαυτο του κι εβγαινε εξω ματωμένος λεγοντας οτι εγω του εκανα επιθεσεις σε αυτον και το μωρο λογω επιλόχειας καταθλιψης. ...ώστε αν πω κατι να μην με πιστέψουν. Επισης μπροστα σε άλλους μου εδινε λουλουδια , στο φεισμπουκ εγραφε δημοσια ποσο με λατρευει....οτι με συγχωρει (???) ..... Εν τέλη....για ενα διαστημα παριστανα οτι τον πιστευα και τον στήριζα για να μην μας κανει κακο μεχρι που εφυγε απο την ζωη μας. Αυτά τα σενάρια ειναι πολυ πιο συχνά από όσο νομίζουμε. Και αν κρίνω απο το γεγονός οτι ο δικος μου ειχε σχεση και με ανθρωπους που ειχαν κοπέλες/γυναίκες..αλλά και με την αστυνομία και την ασφάλεια ...φανταστείτε ποσες ακομη ζούσαν παρόμοιες καταστάσεις. Η υπόθεση μυρίζει και παιδεραστία... Και δεν φαίνεται να ειναι η πρωτη του φορά που σκότωσε..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ.. ΣΑΠΊΛΑ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟΎ:

    Ιερέας έριξε βιτριόλι σε επτά μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη - Σοβαρά τραυματίες οι τρεις. "Ν'αγιάσει το χέρι του" θα βιαστούμε να πούμε...αλλά κι αυτός... Τον είχαν καθαιρέσει γιατί πουλούσε ναρκωτικά.

    https://www.protothema.gr/greece/article/1136561/alert-iereas-erixe-vitrioli-se-mitropolites-sti-moni-petraki/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. BOMBA> O Warren Buffett απομακρύνεται από τον Αυτοκράτορα των Εμβολίων Bill Gates. Παραιτήθηκε ξαφνικά από το Gates Foundation

    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/06/bomba-o-warren-buffett-bill-gates-gates.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Δρ. Η CARRIE MADEJ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

    https://rumble.com/vivmyr--.-carrie-madej-.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Κλάπτον ανήκει στο vaxx στρατόπεδο αν και παριστάνει ότι είναι ελεύθερο ον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομίζω, δες δήλωσή του εδώ: https://www.dailymail.co.uk/news/article-9583109/Eric-Clapton-hits-propaganda-vaccine-safety.html
      μάλιστα λέει οτι ήταν όλη του τη ζωή επαναστάτης κατά της αλαζονείας και τυραννίας της εξουσίας που είναι αυτό που έχουμε τώρα. Ισως αναγκάστηκε να κάνει εμβόλιο λόγω εμφυσήματος που έχει. Πολύς κόσμος παγιδεύτηκε για τους λόγους του ο καθένας.
      Capricorn

      Διαγραφή
    2. Γειά σου φίλε Αιγόκερω τρολλο-κτόνε! χαχαχα

      Διαγραφή
    3. Bonjour mon cher ami 🌞
      Capricorn ♑️

      Διαγραφή