«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

«Fast and Furious..!»

"Νέα δήλωση Τραμπ στους ακολούθους του στο Telegram", υπό εξέτασιν Γεωργίου Μεταξά, ..και βίντεο αρχείου/μουσικό έπος, αφιερωμένο σε όλους τους Διοδοταίους.. από τον φίλο Tsute. 


 

Μετά το φιάσκο των προεδρικών εκλογών της 3ης Νοεμβρίου 2020, όπου οι Ρεπουμπλικάνοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για νοθεία αποκαλύπτοντας σωρεία παραβάσεων του αμερικανικού εκλογικού νόμου, για τις οποίες προσέφυγαν στα δικαστήρια οι αποφάσεις των οποίων δεν υπήρξαν ποτέ και όπου υπήρξαν ήταν της λογικής «τώρα, έγινε…», ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει να εμψυχώνει τους φίλους και οπαδούς του, λέγοντας ότι σύντομα θ’ αποδειχθεί η αλήθεια.

Μία από αυτές τις προσπάθειες, έλαβε χώρα εχθές, 22 Ιουνίου, στο λογαριασμό του στο Telegram, όπου απηύθυνε μήνυμα με αφορμή την αλλαγή – επικαιροποίηση των εκλογικών καταλόγων στην Πολιτεία της Georgia, η οποία αποτελεί κόκκινο πανί για τους ρεπουμπλικάνους καθώς εκεί παρατηρήθηκαν πιο έντονα φαινόμενα νοθείας.

Η δήλωση έχει ως εξής:

«Δήλωση του Donald J. Trump, 45ου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής

Η Georgia σχεδιάζει τώρα να αφαιρέσει πάνω από 100.000 «απαρχαιωμένα και ληγμένα» ονόματα ψηφοφόρων. Κάνοντας το αυτό, λένε, θα διασφαλιστεί ότι τα αρχεία ψηφοφορίας θα είναι ενημερωμένα, ενώ ταυτόχρονα θα διασφαλίζεται η ακεραιότητα των ψηφοφόρων στις μελλοντικές εκλογές. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΥΝΕΒΗ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ 3ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, όπου μας είχαν να χάνουμε με πολύ μικρό αριθμό ψήφων, πολλές φορές λιγότερες από τον αριθμό των 101.789; Αυτό σημαίνει ότι εμείς (εσείς!) κερδίσαμε τις προεδρικές εκλογές στη Georgia. Αλλά μην ανησυχείτε, σύντομα θα αποκαλυφθούν πολλές άλλες πληροφορίες για τη Georgia – και για άλλες Πολιτείες. Κι έρχεται ΓΡΗΓΟΡΑ και ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΑ. Οι προεδρικές εκλογές του 2020 ήταν κάλπικες!»

[μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)]

 

Στη δήλωσή του, ο Ντόναλντ Τραμπ αναρωτιέται για ποιο λόγο αυτή η επικαιροποίηση δεν έγινε πριν τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 2020. Υποστηρίζει δε, ότι σύντομα έχουν να αποκαλυφθούν πολλά, όχι μόνο από την Πολιτεία της Georgia, αλλά και από άλλες Πολιτείες. Χρησιμοποίησε δε και τον τίτλο του πασίγνωστου κινηματογραφικού sequel «Fast and furious», προκειμένου να τονίσει ότι πρόκειται για σαρωτικές αποκαλύψεις.

Λέτε να υπάρξουν ριζικές αλλαγές στις ΗΠΑ; Θα δείξει…

 

πηγή:  kanenazori.com

 

 

 LOOKINGGLASS1776

General Flynn: "We Have A President!"


 

8 σχόλια:

  1. Το κρακεν ειναι εδω αφορισμενες π@τανες φωτια στα μπατζακια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. > Πώς να φτιάξεις μπαρούτι..
    - https://www.youtube.com/watch?v=YDvSy89yWMY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ23 Ιουνίου, 2021 23:30

    ΣΤΗΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΦΑΚΑ ,ΧΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΤΥΡΙ ΜΕΣΑ ,
    ΚΑΙ ΠΕΣΑΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ .
    ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ !
    ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ,
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ .
    ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ :
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΤΟΝ ΑΦΗΝΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΗ .
    ΕΕΕΕΜΜΜΜ !ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ !
    ΤΟΝ ΠΑΣΑ ΕΝΑ ,ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ ,ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΗ .ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΗ !
    ΤΕΛΟΣ .
    Η ΧΑΖΡΟ ΠΟΔΑΡΙΛΑ ,ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ .
    ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΜΕΝΟΥΝ .ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΘΗ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ .
    ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ,ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΙΝΤΕΣ ....ΡΟΥΦΑΤΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΑΣ .
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΗΔΟΝΙΖΟΜΑΙ ! ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΘΑΙΝΩ ,ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΦΙΧΤΟΙ ....ΠΛΑΚΩΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΟΝ ΜΠΙ ΣΚΑΤΑ ΜΟΑΤΣΟ ΚΛΩΝΟ .
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AN O ΔΟΝΑΛ-ΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ,
    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
    ΓΕΛΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΛΑΨΤΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ.
    ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ "ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ"😂😂
    https://www.facebook.com/diaskedazo.gr/videos/824729458431476

    ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ 😂😂😂
    https://www.facebook.com/diaskedazo.gr/videos/1702091729980129/
    Η ΝΤΟΡΑ ΣΣΣΣΣΣΟΚΟΛΑΤΑΚΗ ΣΕ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ.
    ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΑΨΕ Ο ΚΟΡΩΝΟΜΠΟΥΡΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      ΕΜΕΙΝΕ ΠΑΓΩΤΟ Η ΓΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ..

      ΚΑΛΑ..Η ΆΛΛΗ Η ΔΡΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ...

      Διαγραφή
  5. https://twitter.com/i/status/1407533833604456449
    ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΠΟΤΕ, ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ.

    OHIO — IS GOING TO BE INSANE!
    https://pbs.twimg.com/media/E4iRZ5iWYAciKVf?format=jpg&name=900x900

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κυβερνητης της Πολιτειας των ΗΠΑ, βλεπε Florida:

    Υπεγραψε νομοθετικη εντολη, μεσω του διοικητικου της εκτελεστικης εξουσιας, οπου μαθητες σε κρατικα σχολεια θα διδασκονται για τις καταστροφικες κι βλπατικες τασεις και τις επιπτωσεις πολιτικων συστηματων οπως αυτα του κομμουνισμου και σοσιαλισμου!

    Η συσγκεκριμενη διδασκαλια κατα αυτων των πολιτικων συστηματων, θα γινει μερος της εκπαιδευτικης υλης απ`τα χρονια του Λυκειου δλδ, (high school).

    https://twitter.com/DailyCaller/status/1407460040072642561


    υ.γ.
    Θα ηθελα να δω κι κατι αντιστοιχο στην Ελλαδα ΚΑΙ Κυπρο, εναντιον του πολιτειακου συστηματος της δημοκρατιας.

    Να μεταδωσουμε στις νεες γενιες Ελληνων, τι ειπαν ο Αριστοτελης, ο Πλατων, ο Σωκρατης για αυτο το ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ αυτο το συστημα της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ κι του ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ, βλεπε πολιτειακο συστημα, δημοκρατιας.


    eksothen

    ΑπάντησηΔιαγραφή