«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Οι περισσότεροι που έκαναν το πειραματικό «εμβόλιο» COVID θα είναι νεκροί μέχρι το έτος 2025!!!


 

 

Οι περισσότεροι που έκαναν το πειραματικό «εμβόλιο» COVID θα είναι νεκροί μέχρι το έτος 2025!!!



Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν κάνει ένα πειραματικό «εμβόλιο» COVID θα είναι νεκροί μέχρι το έτος 2025. Τα στοιχεία είναι πλέον διαθέσιμα για να τα δουν όλοι, γράφει το Principia-scientific.com.

Χάρη στους ανθρώπους που συμμετείχαν σε αυτό το πρώτο ανθρώπινο πείραμα με γονιδιακή θεραπεία mRNA, παραπλανήθηκαν στο να πιστέψουν ότι ήταν ένα «εμβόλιο» για μια ψευδή «πανδημία» που προκλήθηκε από τον ποτέ απομονωμένο ιό COVID-19, τώρα γνωρίζετε τα ακόλουθα με βάση την έρευνα μετά το εμβόλιο βάσει πραγματικών περιστατικών:

1.) Δεν είναι εμβόλιο. Το εμβόλιο COVID-19 mRNA δεν παρέχει ανοσία στον Covid ή στις παραλλαγές του, επομένως μπορείτε ακόμα να κολλήσετε τον Covid και να το μεταδώσετε σε άλλους που σας κάνουν ασυμπτωματικούς. Πιθανότατα θα χρειαστείτε ένα ενισχυτικό κάθε 6 μήνες, οπότε ετοιμαστείτε να ανασηκώσετε το μανίκι σας κάθε 6 μήνες μόλις το νεο δηλητήριο τους φτάσει στην αγορά.

[www.bustle.com]

2.) Η αποτελεσματικότητα 95% είναι το RRR (Σχετικός κίνδυνος μείωσης) όπου το πραγματικό ποσοστό μείωσης ARR (Absolute Reduction Risk) είναι μικρότερο από 2% σύμφωνα με αυτήν την επιστημονική μελέτη Lancet.

[www.thelancet.com]

Αυτό σημαίνει ότι στην πραγματικότητα δεν προστατεύεστε καθόλου, καθώς οι αρχιτέκτονες αυτής της ψεύτικης πανδημίας θα σας «πίστευαν».



3.) Τα νανοσωματίδια λιπιδίων στα εμβόλια δεν παραμένουν στην ενδομυϊκή περιοχή του δελτοειδούς μυός. Διαρρέουν στο καρδιαγγειακό σύστημα και μολύνουν ολόκληρο το σώμα με ακίδα πρωτεΐνης. Κάτι που οι κατασκευαστές είπαν ότι δεν θα συμβεί ποτέ, αλλά συμβαίνει και γι 'αυτό οι παρενέργειες αυτής της λήψης είναι τόσο κακές.

[www.sciencedirect.com]

4.) Η ίδια η πρωτεΐνη ακίδα είναι τοξική και αποτελεί μέρος της παθολογίας της νόσου που προκαλεί φλεγμονή, απορρύθμιση ACE2 και ανοίγει ανοσοποιητικές οδούς. Αυτό σημαίνει ότι η μυοκαρδίτιδα (φλεγμονή της καρδιάς), η εγκεφαλίτιδα (φλεγμονή του εγκεφάλου) και η ηπατομεγαλία (φλεγμονή του ήπατος) είναι τεράστιοι κίνδυνοι και επιβεβαιώνονται από πολλές παρενέργειες που αναφέρθηκαν στο VAERS και στο EuroVigilance.

[www.ahajournals.org]

[www.salk.edu]

[www.news-medical.net]

[pubmed.ncbi.nlm.nih.gov]

[www.jimmunol.org]

Αυτό σημαίνει ότι η ίδια η πρωτεΐνη ακίδων αρκεί για να βλάψει το καρδιαγγειακό σύστημα και τα όργανα, μερικά από τα οποία μπορούν να προκαλέσουν επιβλαβή γεγονότα στο μέλλον, είναι σαν την ένεση κάποιου με Covid-19 που βλάπτει το εσωτερικό του σώματος αντί των πνευμόνων.

5.) Η ίδια η συνθετική πρωτεΐνη ακίδα έχει σφάλματα κωδικοποίησης και ένα μοτίβο 5 GxxxG που την τοποθετεί στην κατηγορία ενός πριόν (μικρόβιο) που μπορεί να δημιουργήσει μακροπρόθεσμο κίνδυνο εκφυλιστικών νευρικών ασθενειών.

6.) Τα νανοσωματίδια των λιπιδίων μετά την ένεση συσσωρεύονται σε μεγάλο βαθμό στις ωοθήκες στις γυναίκες που ακολουθούνται από μυελό των οστών. δρ. Ο Robert Malone, ο εφευρέτης του mRNA αντιμετωπίζει αυτά τα ευρήματα με απλούς όρους για άτομα που δεν μπορούν εύκολα να επεξεργαστούν επιστημονικά δεδομένα.

[www.bitchute.com]

Συντάκτης Hal Turner



Οι περισσότεροι από αυτούς θα πεθάνουν από μία ή περισσότερες από τις καταστάσεις που περιγράφονται στις παραπάνω αναφορές και οι περισσότεροι από αυτούς τους θανάτους θα συμβούν έως το έτος 2025.

Απολαύστε την επιβλαβή πρωτεΐνη ακίδα που δεν θα βγείτε ποτέ από το σώμα σας και τους μακροπρόθεσμους εκφυλιστικούς νευρικούς κινδύνους, οι οποίοι μπορεί τελικά να οδηγήσουν σε μη θεραπεύσιμες θανατηφόρες νευρολογικές ασθένειες καθώς ο εγκέφαλός σας ξεφλουδίζει αργά και επιδεινώνεται από τις πριόνια που προκαλούν λανθασμένες πρωτεΐνες που καταστρέφουν αργά τους νευρώνες σας με την πάροδο του χρόνου.

Η θυσία σας για την «ασφάλεια των άλλων», η οποία είναι πιθανό να σκοτώσει τους περισσότερους από εσάς, βασίστηκε στην άγνοιά σας, στην αδυναμία σας να κάνετε τη δική σας έρευνα και στην προθυμία σας να αποδεχτείτε απλώς τι λένε άλλοι (αδαείς) άνθρωποι - όπως οι πολιτικοί.

Ένας παγκόσμιος πληθυσμός των 500 εκατομμυρίων στην γη όπως προτείνουν οι Georgia Guide Stones, και κυριολεκτικά οι μανιακοί που πιστεύουν ότι οι άνθρωποι πρέπει να εκδιωχθούν από τον πλανήτη.

Γιατί δεν κατηγορούμε τους πραγματικούς ένοχους που το δημιούργησαν πρώτα:

Ο Fauci με την έρευνα του κέρδους λειτουργίας του απαγορεύτηκε στις ΗΠΑ, οπότε το μετέφερε στο εργαστήριο στο Wuhan.

Ο Μπιλ Γκέιτς με την ατζέντα της μείωσης και τους δεσμούς με τον παιδόφιλο Τζέφρι Έπσταϊν.

Το CDC / WHO / Rockefeller Foundation και ο John Hopkins, που ηγήθηκαν των Event 201, Spars, Lockstep, και σχεδίασαν τα πάντα με τη ΝΤΠ.

Μετάφραση:

KORAKAS NEWS

 

 

20 σχόλια:

  1. ΟΙ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ //
    ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ πινουν τα αιμα του Εληνα με τα φρικτα μνημονια – όμως τωρα τους επιασε η λυπηση κε θελουν να μας σωσουν με τους πανηλιθιους μουσουλμανικους φερετζεδες της σκλαβιας στη μαπα κε τα θανατηφορα εμβολια //
    ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ τους παπουδες κε τις γιαγιαδες για να βοηθησουν τους λησταρχους τραπεζιτες – όμως τωρα ξαφνικα τους επιασε οικτος για τα γεροντακια κε αποφασισαν να τα σωσουν με τα θανατηφορα εμβολια //
    Χιλιαδες Εληνες πεθαινουν κάθε χρονο από το τσιγαρο. Μουγκα στη στρουγκα διοτι ΟΙ ΜΙΖΕΣ από τις μακαβριες φαρμακο-βιομηχανιες ινε τεραστιες.
    ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΗΝΩΝ από το 2010 μεχρι σημερα – όμως τωρα ξαφνικα οι βρυκολακες αποχτησαν ανθρωπινα αισθηματα κε εβγαλαν δεκα διαγγελματα για το ποσο πολύ μας αγαπουν κε φροντιζουν για την υγεια μας //
    ΕΝΤΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ξεσκισαν ζωες, ρημαξαν οικογενειες, κατεστρεψαν επιχειρησεις, ξευτελισαν ανθρωπους – ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ //
    ΦΩΤΙΑ ΚΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΕ ΣΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΑΓΝΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντόπισα στο κινητό μου εφαρμογή με το όνομα Ελευθερία
    Αναστάσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τους βγαζει στην σεντρα και τους γλενταει κανονικα ο Κουβελας!!!

    https://m.youtube.com/watch?v=5Fhf0pvlans

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάρα πολύ ωραίος! Ξεφτίλισε τα εγχώρια λαμόγια και κυβέρνηση!

      Διαγραφή
    2. Λεει ομως οτι πρεπει να τα κανουν ορισμενες ομαδες και οτι ο ιδιος το εχει κανει!!! Μηπως ειναι διπλο πρακτορι;;;

      Διαγραφή
    3. Ο Κούβελας φέρνει στον νου μου τον Σπυρίδωνα Μαρινάτο.
      Ο λόγος;
      Ο Μαρινάτος έκανε ό,τι του έλεγαν για να μπορεί να κάνη αυτό που αυτός ήθελε
      Ο Κούβελας λέει πως είναι εβολιασμένος (μπορεί και να είναι) για να μπορεί να λέει αυτά που θέλει.
      Νομίζω.
      Astillais

      Διαγραφή
  4. Δεν μπαινουμε σε "εμβολιασμενα ταξι"!!!

    https://m.facebook.com/groups/258788609298075/permalink/328218525688416/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οχι καλη μεταφραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γιατι μωρε ειστε εναντιον του μπολιου;;;σας παραθετω εδω επιστημουνικες αποδειξεις.. 1.εχει μπλε και πρασινους κοκκους 2.ξεβουλωνει νιπτηρες,νεροχυτες,μπανιερες.3.εχει γευση φρουτων του δασους.4.σας κοιταζουν ολοι στο δρομο και πεφτουν ξεροι..5.θα περασετε στο πανθεον των ηρωων.6.ανακουφιζει απ το lock down.και για χιλιους αλλους δυο λογους.7.θα σας εχουν στα ωπω ωπα οπως τους γιββωνες[ λιγο το χετε αυτο;;;]..τι αλλο θελετε,τι αλλο να κανω για σας η γυνη;;;;γιατι ειστε εναντιον ;;;;ο γαριδακης το κανε κι απο τοτε το χασε τελειως...αλλη μια επιστημουνικη αποδειξη οτι κανει καλο.....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αποσυρονται τα εμβολια??????????

    https://newtube.app/fake_pandemic/YjpWpbb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τους κανανε....

    ΖΑΚ!!!!!

    ΤΩΡΑ....τους περιμένει ..

    Ο ΤΖΑΚ..Ο ΑΝΤΕΡΟΒΓΑΛΤΗΣ!!!

    ΑΣ..προσεχατε μ@λακες!

    Τώρα θα υποστείτε, τις συνέπειες

    Της Επιλογή σας...

    Τα λέγαμε όλοι αλλά???

    .......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ήδη πέφτουν σαν τα κοτόπουλα και καθημερινά διαβάζουμε θανάτους εμβολιασμένων!
    Στην Νάξο που δεν είχαν κανένα νεκρό από κόβιντ είχαν 5 θανάτους από εμβόλια μέσα σε 2 εβδομάδες.
    Σήμερα ήταν 42χρονος από Ιωάννινα και 48χρονος από Ζάκυνθο.
    56χρονη υπέρμαχος των εμβολίων πέθανε στα Καλάβρυτα, έλεγε ότι θέλει να βγει από το τούνελ και να πάρει την ζωή της πίσω!!!
    Το λυπηρό ήταν οι 3 νέοι αθλητές από ΗΠΑ 17, 18 και 19 ετών που έπαθαν μυοκαρδίτιδα και όχι πιά σπορ δεν θα ξανακάνουν, αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα τα καταφέρουν…
    Έφθασε μέχρι και ο ΠΟΥ να λέει ότι δεν πρέπει να εμβολιάζονται οι νέοι και ιδίως τα παιδιά γιατί δεν υπάρχουν δεδομένα!
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ23 Ιουνίου, 2021 23:56

    ΨΙΤ.....! ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ !
    ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ,ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ...
    ΜΕΣΟΚΟΠΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΚΑΝΕ ΜΥΤΗ ...ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΑΝΕΥΡΥΣΜΑΤΑ ,ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ .
    ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΗ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. https://twitter.com/4_04_Not_Found/status/1407733480939794439

    JUST IN - Ο ΠΟΥ ενημέρωσε τις συστάσεις εμβολίων για παιδιά και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι "το εμβόλιο Pfizer / BionTech είναι κατάλληλο για χρήση από άτομα ηλικίας 12 ετών και άνω." Μέχρι χθες αυτό δεν συνέβαινε.

    ΑΛΛΑ ΛΕΓΑΝΕ ΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.
    https://pbs.twimg.com/media/E4lGGt_XoAQ35ZF?format=jpg&name=900x900

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο καθηγητης που αρέσει στο ν κομμουνιστή πολάκη και αυτό είναι αρκετό για να τον απορρίψεις ρε δεξιέ; Για εμένα ναι για τους υπόλοιπους όχι.

    Στο 0.59 λέει ο καθηγητάς :
    “Πρέπει να εμβολιάζω 70-80 ανθρώπους για να γλιτώνω έναν θάνατο…
    Το να εμβολιάσω έναν πληθυσμό για να γλιτώσω 100 θανάτους…”

    Απλή μέθοδος των τριών. 75 εμβόλια γλιτώνουν 1 .Για να γλιτώσουν 100 πόσοι πρέπει να εμβολιαστούν; 100χ75 = 7.500 εμβολιασμένοι!

    Συνεχίζει ο καθηγητάς ΑΠΘ .
    ” Το να εμβολιάσω έναν πληθυσμό εκατομμυρίων για να γλιτώσω 100 θανάτους…”

    Πως οι 7.500 έγιναν …εκατομμύρια ; Όπως έγινε και η διαίρεση λίγο παρακάτω.

    Λέει ο καθηγητάς του ΑΠΘ (της …συμπρωτεύουσας που κανείς δεν κατάλαβε πως είμαστε η μοναδική χώρα του πλανήτη που διαθέτουμε επίσημα συμπρωτεύουσα! Γιατί άραγε να διαθέτουμε και σε ποιόν να θέλουν να ανήκει; Μήπως στον μπεναρόγια;Οποιος ξέρει ας απαντήσει.)

    “Γιατί δεν τα μετράμε σωστά;
    Εμένα η δουλειά μου , σας μιλώ ειλικρινά είναι ακριβώς αυτή.”
    Δηλαδή ποία ; Να μετράει σωστά!!!
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!

    Λέει ο δημοσιογράφος πόσο κάνει 200,000 / 8 ; Ο ίδιος ο δημοσιογράφος λέει 30 40 χιλιάδες ,Δημοσιογράφος είναι δεν περιμένει κανείς κάτι καλλίτερο εν μέσω παγκόσμιας κομμουνιστικής πανούκλας.. Τ ι απαντά ο καθηγητάς η συμπάθεια του κουμουνιστή πολάκη ;
    200.000 / 8 = 7.000 , Μάλιστα και ολογράφως “ΕΠΤΑ ΧΙΛΙΑΔΑΣ” κάνει λέει ο καθηγητάς!
    Τι να κάνουμε τώρα εμείς έτσι τα μετράμε …
    (Εντάξει δεν είναι και ...ξεματιάστρες...
    (Οποιος διαβάσει τα εντός του συνδέσμου θα κατανοήσει περί ποίας ξεματιάστρας ομιλούμε)


    Δημήτρης Κούβελας (ΑΠΘ): Η ανάρτηση για το εμβόλιο που προκάλεσε αντιδράσεις
    ...
    “Dimitrios Kouvelas
    about 6 months ago
    Λοιπόν, όπως υποσχέθηκα:
    Τα τελευταία νέα (μετά από εκτενή μελέτη και ενδελεχή ανάλυση με πιστούς φίλους και εξαιρετικούς συναδέλφους από την CHMP, που τους ευχαριστώ για το χρόνο που διέθεσαν να μοιραστούν τη γνώση τους μαζί μου):
    Το εμβόλιο της PFIZER είναι ασφαλές σε άμεση σύγκριση με τα άλλα εμβόλια της παλαιότερης τεχνολογίας.
    Στην ουσία δεν εμφανίζει ανεπιθύμητες ούτε περισσότερες, ούτε βαρύτερες από το εμβόλιο της γρίπης.
    Υπάρχει το θέμα της χρονικής διάρκειας της ανοσίας, αλλά τα δεδομένα ελέγχονται ανά μήνα από τη CHMP…”

    https://www.typosthes.gr/ygeia-epistimi/covid-19/237208_dimitris-koybelas-apth-i-anartisi-gia-embolio-poy-prokalese

    Για διαβάστε και με τι ύφος, μυριάδων καρδιναλίων απαντά σε όσους τον επικρίνουν.
    Σκέψου να μην ήξερε και να μετράει…

    Μου θυμίζει τους άλλους αντιφασίστες τους πολύ διαφημισμένους από τα πατριωτικά μπλοκ δικηγοράκο σκέτο και μεγαλοκαθηγηταρά νομικόδικηγόρο. Βεβαίως δεν χρειάστηκε και πολύ για να αρχίσουν τα ξεκατινιάσματα μεταξύ των αριστερών πατριωτικών ιστοτόπων και των δικηγόρων που θα μας έσωζαν απο την ακροδεξιά και τον ναζιστοφασισμό νεοφιελευθερισμό! Οποιος τολμούσε και τότε και έλεγε το παραμικρό, το κατιτίς εναντίον του """""ισάξιου με Καποδίστρια καθηγητάς""""" (έτσι τους διαφήμιζαν) τον έπαιρνε και τον σήκωνε. Ομοιος ομοίω …η
    όμοιος τον όμοιο και …

    Υ.Γ.
    Στου κουφού την πόρτα ...
    Πάλι άρχισα να χάνω χρόνο ...



    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. https://www.bitchute.com/video/vfR3mT1Xxna5/?fbclid=IwAR0Tt17kl39V3XCRbYuULATgu0MKBhXh87f2u57u0CyaMGKlQWu5b-Q8tjY

    DAVID ICKE.
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ, ΛΕΕΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΤΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΕΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ.
    Ο DAVID ICKE ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.
    ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΙΣ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ.

    ΚΩΣΤΑ ΑΣ ΜΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΛΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ,
    ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΒΟΛΙΑ ΜΟΥ.
    ΧΑΙΡΩΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ.
    ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΕΡΑΙΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΣΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΗΓΕΣ ΑΟΡΑΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΝ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΓΚΑΖΟΤΕΝΕΚΕΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οικοδεσπότα καί παίδες!

    Ως γνωστόν, εμβόλια καί τέστ είναι συλλήβδην γιά τον κλίβανο αποτεφρώσεως.

    Όμως, υφίσταται το λυπηρό φαινόμενο κάποιων δήθεν "αφυπνιστών ειδικών" καί "υπερμάχων της ελευθερίας του λαού", που κελαηδάνε συνεχώς στα ΜΜΕ καί στα ιντερνέτια, οι οποίοι κάνουν διακρίσεις των σκευασμάτων αυτών (διότι αυτοί "ξέρουν καλύτερα").
    Αυτοί οι λεβέντες βρίσκουν ο καθένας "καλό" από ένα απ' αυτά τα δηλητήρια (προφανώς τα παίρνουν απ' την εταιρεία του), καί σκάρτα όλα τα υπόλοιπα.

    Να μου κάνουν τη χάρη να το βουλώσουν, διότι ΟΛΑ είναι γιά τομ μπούντζον. Χωρίς εξαιρέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διά τον μπρούτζον και διά τον πέοντα.
      😂😂😂

      Χαιρετε φίλτατε Εργοδότα μας!

      Διαγραφή
    2. Το κακό αγαπητέ Εργοδότα (και συγχώρησέ μου τον ενικό, αλλά εδω μέσα σε νοιώθω φίλο μου) είναι οτι υπάρχουν πολλοί συνάνθρωποί μας που έχουν πέσει σε αυτήν ακριβώς την παγίδα. Οτι κάποιο απο αυτά τα μπόλια είναι ασφαλές και κάποιο άλλο όχι. Και μιλάμε για ανθρώπους μορφωμένους που παλαιότερα τουλάχιστον τους εμπιστευμόμουν για την γνώμη τους και την εμπειρία τους και τους συμβουλευόμουν ο δυστηχής !!!
      Τελικά πρέπει να παραδεχτούμε οτι το mind control είναι πραγματικά ισχυρό όπλο.

      Διός Κούρος

      Διαγραφή