«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Οι Δανοί εφαρμόζουν ακόμα καλύτερο δόγμα κι απ'τους Ισπανούς. Μπαίνεις παράνομα στη χώρα; "Τον π@ύλο!". Πήγες στη διπλανή χώρα και σού έκδοσε χαρτιά ασύλου; Δεν αλλάζει κάτι.. Εσύ παραμένεις "τον π@ύλο" forever απ' τη χώρα των Δανών.

 περισσότερα εδώ

4 σχόλια:

  1. ΟΙ ΔΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΜΕ 301 VIP ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ KAMA SUTRA, ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ Η ΧΩΡΙΣ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ;;;;;;;
    MIΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΜΕ ΑΧΑΛΙΝΩΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα καί παίδες!

    Δεν είναι να χαίρεται κανείς. Ακόμη κι οι Δανοί, ΠΟΛΥ αργήσανε. Αυτό έπρεπε να γίνει από την πρώτη στιγμή.

    Πόσα χρόνια κρατάει αυτή η "ανθρωπιστική" φάμπρικα με τους "πρόσφυγες"; Εδώ στην Ελλάδα από το 1989 (χαλβανά), αλλά ουσιαστικά από το 1991-93 με μαύρους καί λοιπούς ακάλεστους - πρώτα μέσωι Έβρου. (Πχ η οικογένεια Μανικετόκουμπου.)
    Τα επόμενα τα γνωρίζετε: αποναρκοθέτηση του Έβρου, επειδή το ζήτησε ο Άλεξ Ρόντος με τη "Μ"ΚΟ του γιά τους "καημένους τους πρόσφυγες να μή σκοτώνονται / διαμελίζονται", κτλ.

    Στας Ευρώπας, τώρα, πόσα χρόνια έχουν οι "πρόσφυγες", που γεμίσανε πχ τη Σουηδία καί μπουρλοτιάζουν τα πάντα; Πιό λίγο από μας, αλλά πάλι πολύ αργήσανε οι βορειοδυτικοί Ευρωπαίοι να πάρουν χαμπάρι. (Μερικοί, δέ, δεν πήραν ακόμη.) Οι πρώην ανατολικοί (Πολωνοί, Ούγγροι, ακόμη καί οι Βούλγαροι) ευτυχώς κόψαν τον βήχα των "ανθρωπιστικών" "Μ"ΚΟ ευθύς εξ αρχής.

    Δεν είναι να χαιρόμαστε... διότι η "Ε"Ε ουσιαστικά ευθυγραμμίζεται με τους δυτικούς "εταίρους", όχι με τους πρώην ανατολικούς. Κι άμα περιμένουμε η Δύση να ομονοήσει καί να βγάλει νόμους πως όλοι αυτοί οι "ευπαθείς" πρέπει να φάνε ένα σούτ καί να πάνε από 'κεί πού 'ρθαν, καήκαμε ως έθνος.

    Παρακαλώ τον Θεό να τα κάνει όλα ώπα παγκοσμίως, όσο το δυνατόν γρηγορώτερα. Είναι η μόνη λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Εργοδότα καλημέρα!

      Το ίδιο εύχομαι κι εγώ, αλλά βλέπω πως προσπαθούν οι αδελφότητες να αποφύγουν με κάθε τρόπο το φιτίλι αυτό. Τί άλλο να υποθέσεις εάν ακούς ότι μεθαύριο 6 του μηνός θα συναντηθεί με τον Πούτιν στη Μόσχα ο Τζιμ Κάρεϊ...

      Διαγραφή
  3. Να παρακαλάμε επίσης να έρθει η μετάνοια κ η φώτιση στους εχθρους μας κ στους εαυτούς μας.να δείτε αλλαγές μετα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή